Seinäjoki vajoaa!

DuunariSJK

Seinäjoella vanhemmat asunnot käy huonosti kaupaksi! Uusista asunnoista sijoittajille käy vain pienet asunnot! Työttömyys alkaa nostaa päätään! Tehtaita lopetetaan, vaikka ne luovat perustan ostavalle ihmiskunnalle! Atrialla menee lihanleikkaajien kannalta huonosti ja kokonainen kenkätehdas sai lopputilin! Uutta rakennetaan, mutta ostajia ei enää ole...

Kauhistuttaa tämä nykyinen meno! Toki sijoittajat hyppii riemusta, kun rakennuttajat tekee pieniä asuntoja, jotka päätyvät sijoittajien omistukseen!

Uutta rakennetaan, mutta omistusasunnoiksi päätyy yhä harvempi! Rakennetaan niin sijoittajalle sopivaa, että ei niistä taloista kukaan halua omistusasuntoa ostaa!!!!

Seinäjoki ja sen päättäjät! HALOO Ottakaa nyt se kuuluisa järki käteen ja tehkää jotain tälle asutopolitiikalle Seinäjoella!!!!

Järkevän hintaisia asuntoja keskustaan järkevällä hinnalla, niin saataisiin muitakin, kun sijoittajen uusia vuokrakortteleita seinäjoelle!

Ja kaupungin vuokra-asuntoja keskustaan JÄRKEVÄLLÄ vuokralla, niin tämä vuokra-asunto kupla ei puhkeisi muutaman vuoden sisällä, vaan olisi pitkäjänteisempää!

No, tuskin Seinäjoen päättäjistä löytyy aiuttakaan, joka uskaltais vastustaa näiden muutama ihmisen sanelupolitiikkaa, jotka käytännössä omistaa Seinäjoen keskustan!

No onnea ja menestystä, niin sijoittajille seinäjoella, kun päättäjillekin! Päättäjät saavat olla ylpeitä, kun ideapark AUTIOITTAA keskusta ja sijoittajat kerääävät taas suurimmat voitot!

PÄÄTTÄJÄT laittakaa nyt edes pysäköinti ilmaiseksi KOKO kaupunkialueella, että ette tappaisi koko keskustaa!


Hel####n Tunarit!!

Yks Duunari Seinäjoelta!

57

1279

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Samaamieltä

      Nyt puhutaan asiaa!!!

    • Samaamieltä

      Joo, Seinäjoen kaupunngin omistaa muutama liikemies! Keskinen, Kuisla, Aukia ja Rintajouppi taitaa omistaa seinäjoen keskustasta 90% Tämä on esteenä koko keskustan uudistumiselle! Liikemiehet haluaa vaan rahalleen voittoa voitin päälle... No se on toki järkevää liiketoimintaa, mitäs olette myyneet näille herroille omaisuuttanne!

      Sukari tulee ja nöyryyttää ideaparkilla näitä seinäjoen isoja sijoittajia! No näillä seinäjoen "omistajilla" tuskin on hätää!

      Asunnot vaan keskustassa menettää arvoaan, mutta vuokrat vaan jatkaa nousuaan!!

    • ympäriltä-löytyy-tilaa

      Seinäjoesta tehhään tarkoituksella kallis paja, siksi seinäjoella ei viihdytä-
      -kukas kestä kun ei sitä olekkään pakko kestää !

    • Hienokokonaisuus

      Ideapark tuo uusia tuulia Seinäjoelle jo nyt näkee miten mahtava kokonaisuus siitä tulee!!

      Tällaista piristystä Seinäjoki tarvitsee!!

    • AntaaOllaVaan

      "Hienokokonaisuus"....Sulta jäi kertomatta kuka kantaisi rahaa sinne ideaparkkiis, että homma toimisi?

      Paikallisilta asuminen tulee viemään joutilaat rahat. Kauhava, Lapua ja Härmät ovat liikkeiden puolesta omavaraisia. Ainoat rahoittajat löytyvät Ylistaro Peräseinäjoki akselilta, riittäkö se?

      • HeiPaT

        Nauratti tuo kommenttisi, että oikein Härmät, tirsk... No millään härmillä ei ole mitään merkitystä, missään. Sen sijaan Kauhavalta ja Lapualta tuodaan paljon rahaa Seinäjoen kauppoihin, olkoot kuinka omavaraisia tahansa.

        Jos sinä ostatkin vaatteesi Lapuan halpahallista, niin moni muu silti ajelee Seinäjoelle, koska sieltä saa laadukkaita merkkivaatteita. Katoppa kun nuo sinun halpisverkkarit ja flanellipaita ei vaan kelpaa ns normaali-ihmiselle, no ehkä jonnekin mökille korkeintaan jos ei naapureita kovin vieressä. Että se siitä omavaraisuudesta...

        Nykyäänhän Seinäjoella on vielä varsin vähän vaateliikkeiden tarjontaa, ja silti väki ramppaa ympäristökunnista niitä ostamassa. Kunhan Ideaparkki valmistuu, ja sinne tulee entistä enemmän vaateliikkeitä, niin sitä suuremmin väki ramppaa ympäristökunnista ostoksilla. Että se siitä omavaraisuudesta...


      • Eikukaanpessimistäkaipaa

        Nim antaaoolavaan. Niin eihän minun sinulle mitään tarvitse perustella!!

        Kaltaisesi pessimistit voi hyvin jatkossakin pyöriä siellä härmän perukoilla.
        tuskimpa sijoittajat sitä tyhjän päälle ovat rakentaneet vaan asiasta on varmaan olemassa Tutkimustietoa. Ja kyllä se nähdään kun vuoden päästä avataan.


      • missäs-ideat
        Eikukaanpessimistäkaipaa kirjoitti:

        Nim antaaoolavaan. Niin eihän minun sinulle mitään tarvitse perustella!!

        Kaltaisesi pessimistit voi hyvin jatkossakin pyöriä siellä härmän perukoilla.
        tuskimpa sijoittajat sitä tyhjän päälle ovat rakentaneet vaan asiasta on varmaan olemassa Tutkimustietoa. Ja kyllä se nähdään kun vuoden päästä avataan.

        Yksitäist yritäjäthän tuon idean tekevät, jotta näistä riipuu miten hommat hoituu ja pyörii, ketäs sinne sitten tulee pyörityksiin-


      • Kirjastofani

        Olen vähän harkinnut muuttoa S:joelle. Kuinka pitkän maahan (mihin?) se Ideapark tulee ja pääseekö sinne julkisilla keskustasta?


      • Kirjastofani

        Anteeksi tuo hassu virhe ed. viestissäni..! Tarkoitin tietty: Kuinka pitkän matkan päähän ...? Näin sitten, että Jouppiin tulee. Kuinka pitkä sinne on käppäillä esim. assalta?


      • Kuuhoo
        Kirjastofani kirjoitti:

        Anteeksi tuo hassu virhe ed. viestissäni..! Tarkoitin tietty: Kuinka pitkän matkan päähän ...? Näin sitten, että Jouppiin tulee. Kuinka pitkä sinne on käppäillä esim. assalta?

        Rautatieasemallekkos ajattelit muuttaa? Kun sieltä kerran käppäilisit?


      • Kuislaisking

        "Kauhava, Lapua ja Härmät ovat liikkeiden puolesta omavaraisia."

        Tää oli aivan huikee kommentti. Jos löytyy halpahalli niin ollaan omavaraisia. :-) kyllä nämä omavaraisista pitäjistä tulevat sitten kadulla tunnistaakin.


      • Kauhavalle_
        Kuislaisking kirjoitti:

        "Kauhava, Lapua ja Härmät ovat liikkeiden puolesta omavaraisia."

        Tää oli aivan huikee kommentti. Jos löytyy halpahalli niin ollaan omavaraisia. :-) kyllä nämä omavaraisista pitäjistä tulevat sitten kadulla tunnistaakin.

        Tulee uusi järjelliset mittasuhteet omaava kauppakeskus ja lisäksi uusi urheiluliike.
        Ei ole kyllä mitään tarvetta ainakaan Seinäjoelle lähteä ostoksille.


    • Torpeedo

      No ei tuosta Ideaparkista nyt kannata mitään ongelmaa tehdä. Uudenaikaista kauppatilaa on Seinäjoelta puuttunut, ja nyt sellaista tulee Ideaparkin muodossa.

      Jos nyt miettii vaikka jotain Jyväskylän Seppälän liikealuetta, niin on sinnekin lähivuosina rakennettu neliömäärällisesti jopa Ideaparkkia enemmän nykyaikaista liiketilaa. Siinä on vain se ero, että ne ei ole saman katon alla, vaan saman parkkialueen ympärillä. Eli kävellen tai autolla joudut liikkua kaupasta toiseen, vaikka ne siinä vieri vieressä onkin, taivasalla.

      Käytännössä lähes jokaiseen maakuntakeskukseen on lähivuosina rakennettu uutta liikealuetta, jonne on keskittynyt suuri osa kaupasta. Kuopion Leväsen alue, Lappeenrannassa Hyrymäen alue, jne. Ja Seinäjoelle nyt Joupin alue, jonne tulee samat liikkeet mitä noissa muissa, mutta samankaton alle, Ideaparkin muodossa.

      Onhan tää jo aikakin, kun kaikissa muissakin maakuntakeskuksissa on jo kunnon puitteet. Niin jo on aika Seinäjoellakin saada kunnon puitteet kaupalle. Keskustan pikkukioskit eivät sovellu nykyaikaiseen kaupankäyntiin.

      Nykyajan kaupankäynti tapahtuu myös aina vain enemmän netin kautta. Kaupan alan pitää tarjota jotain sellaista, mitä netistä ei löydy. Ravintolamaailma on yksi iso juttu, mikä vetää ihmisiä kauppakeskuksiin. He eivät välttämättä osta niinkään perinteisiä ostoksia, vaan tulevat kauppakeskukseen enemmänkin viihtymään, ruokailemaan sekä tapaamaan tuttuja. Ja kun kaikki on saman katon alla, niin viihtyminen on taattu, eikä tarvi mennä eri rakennuksiin räntäsateessa.

      Toki jääräpäät ja vastarannankiisket voi jäädä sinne härmään. Kyllä elämyksiä haluavaa väkeä riittää lähempääkin, aivan takuuvarmasti ja riittävästi.

      • Nykyajan_kaupankäynti

        Alkaa olla enimmäkseen netistä tilaamista,ei tuollaisia isoja kolosseja enää kukaan kaipaa.


    • AntaaOllaVaan

      Niinpä niin. Torikeskuksessa ja epstorilla on jo vuosikymmenet ollut armoton ruuhka...ööö...tota noin...

    • Näköharha

      Sama ruuhka kuin Itikan risteyksessä.....Kaikki vaini haluavat lähteä yhtäaikaa pois Seinäjoelta siitä syntyy ruuhka pieneen kylä keskukseen.

    • Kirjastofani

      Mitä S;joella kannattaa maksaa keskustan kaksiosta? Pyydän kohteliaimmin mahd. asiallisia vastauksia - ja kiitän jo etukäteen! Ja miten hyvin pyörii julkinen terveyden-/sairaudenhoito, siis terveyskeskukset keskussairaala?

      • ViisasEiTöitäTee

        Juuri valmistunut kerrostalokolmio, 3. kerros (ylemmät kerrokset lisää hintaa 10.000), hotelli lakeutta vastapäätä maksaa 340.000 euroa ja siihen auton parkkihallipaikka 20.000 euroa. Eli pari vanhaa mummon markka lottovoittoa tuo tarvitsee että pääsee asumaan velattomana. Siihen sitten yhtiövastikkeet, vesi ja sähkö päälle. Nyt ei siis puhuttu mistään luksuksesta vaan perus kämpästä. Viereen tulee rahasotkuista rypeneen nuorisosäätiön vuokrakerrostaloa kaiken karvaisine asukkaineen. Alluha ... scnäkbar!
        Seuraavan laman iskiessä ihmetellään 7-12% pompanneita korkoja ja syödään kengänpohjia.


    • kirjastofanille

      Et taida tietää minne olet muuttamassa? Etelä-Pohjanmaa on Suomen Texas ja Seinäjoki sen pääkaupunki Austin. Ei täällä käppäillä yhtikäs minnekään vaan ajetaan omalla autolla. Julkinen liikenne kulkee aamulla tunnin verran, iltapäivällä tunnin verran ja illalla vielä 19 aikoihin on muutama viimeinen vuoro.

    • eitoimioikeen

      mitä tulee julkiseen kuljetukseen bussiliikenne kts,kaupungin sivujen kautta linkki. on nimittäin ihan lasten kengissä...lakeuksilla uskotaan täysin yksityisautoiluun siksi keskustan pyörätieverkkokin on pikkusen no...mitä tulee taxien odotusaikoihin keskimäärin..kylmällä pue hyvin

    • Hullutosiasb

      Niin seinäjoen julkinen liikenne on edelleenkin uusien vuorojenkin myötä onnetonta. Missä on sunnuntai vuorot. Missä iltaliikenne. Viime bussi klo 19. Voiko tautisempaa liikennettä olla??

    • enttaksari

      No siitä vaan perustamaan kuljetusliikettä ja ajelemaan mörkövuoroja.Saattaas Siperia opettaa miksei niitä kukaan halua ajaa

      • Voihellalettasentaan

        Nim enttaskari jos se Siperia sinua lähinnä opettaisi kun tuntuu niin tyhjä pää hölskyvän, että oikein tänne asti killuu!!


    • fillaristiman

      jokaisessa kaupungissa kuuluu olla julkinen liikenne ja toimiva taxiliikenne sekä pyöräily/kävelyverkosto no täällä ne on täysin unohdettu ei ole mietitty jos tänne muuttaisi oikeista kaupungeista oikeita cityihmisiä? terveisiä kunnan isillille...ei niin kova projekti

    • Joillakin tuntuu olevan kauhea huoli ydinkeskustasta ja sen omistussuhteista. Miksi? Koulut ja isot liikkeet ovat muualla, samoin asuntoalueet ja lähes kaikki asuinkerrostalot.

      Kaikkialle pitäisi myös päästä bussilla, autolla, pyörällä ja kävellen.
      Onko koko maailmassa ainuttakaan tällaista unelmahöttökaupunkia?

      Kun rakennetaan paljon, se mahdollistaa yhä useammalle haluamansa asui muodon ja paikan.

      Vaihtoehdoksi jää vielä pysyä vaikka Lapualla, jossa saa aamulla päättää joka kolkalla, että meneekö töihin julkisilla, omalla autolla vaiko pyörällä. 🙄

    • remonttitaitoinen2

      Ideapark kerää ostavaa porukkaa keskustasta mutta myös eräs kykäkauppa saa vähän siinä kilpailua ja sehän on vaan ostajan etu.Pitkässä juoksussa hyvä että tulee uusia yrittäjiä.Työntekijöitten pitää ajoissa nähdä jos pitää työpaikkaa vaihtaa.Säälillä ei pärjää kukaan.Mitä asuntoihin tulee , älkää ostako kallista.Silmänpalvonta on tyyristä ja turhaa.

    • Ilmajoki

      Hienoa että Seinäjoki kehittyy,on mahtavaa asua maakunnan keskuksessa,on stadionia ym. sekä uudistuva keskusta,jess..Ideapark loistava kauppakeskus,odotan innolla. Teollisuudessa Atria porskuttaa ja on maakunnan lippulaiva ,kiitos Kiinan aukeava kauppakumppanuus,edellä mainittiin Atrian lihanleikkaajilla menevän huonosti ja piut paut,tänäpäivänä Atrian lihanleikkaajien palkkataso vastaa diploomi insinöörin liksaa mutta Atrialla on kyllä kiivas työtahti,siitä korvauksena 6200e/kk, toivottavasti et ole katkera:D en minäkään,työtahti on hirmuinen!!

      • OnSeNiinVäärin_

        Että nuo kuorii kermat päältä ja tuottajalle ei jää kun känsät kouriin.
        Atrian tuotteiden boikotointi on ihan paikallaan.


    • Ideakarppi

      Helsingissä oleva kauppakeskus Redi on jo vaikeuksissa vaikka on ihan äskettäin avattu,kauppakeskukset ei kiinnosta enää ihmisiä,ainakaan väkimäärästä ei ole kiinni.
      Mielenkiintoista seurata kenen syliin tuo Ideapark kaatuu.

      • Hyvätuleejaniin

        Nim ideakRppi se kaatuu varmaan sinun syliin. Senvarran pihalla olet!! Pääkaupunkiseudulla on ostareita pilvin pimein. Seinäjoelle tulee yksi ja ainut. Maakunnassa on osto potentiaalia vaikka muille jakaa eikä siitä pelkästään ostoskeskus tule vaan viihtymiskeskus!!


      • YksiJaAinut
        Hyvätuleejaniin kirjoitti:

        Nim ideakRppi se kaatuu varmaan sinun syliin. Senvarran pihalla olet!! Pääkaupunkiseudulla on ostareita pilvin pimein. Seinäjoelle tulee yksi ja ainut. Maakunnassa on osto potentiaalia vaikka muille jakaa eikä siitä pelkästään ostoskeskus tule vaan viihtymiskeskus!!

        Joka ei kiinnosta ketään.
        Joku nuoriso voi siellä hengailla mutta ostamiset jää materian kyllästämiltä ihmisiltä tekemättä.


    • Eristynytperäkylä

      Lättänä kylä ilman vesistöjä. Ei kenenkään maa.

      • nuorissa_on_tulevaisuus

        On jokia ja Hirvijärvi sekä Kyrkkäri keskellä kaupunkia. 🏖️


    • EIHYVÄÄPÄIVÄÄ

      Samaa hyvävelikerhoa koko sakki. Temppelissä mietitään nämä asiat valmiiksi ja sitten vaan lyödään nuijalla pöytään.
      Kuka haluaa ostaa asuntoa noista uusista kerrostaloista, kun sijoittajat vuokraavat naapurikämppiä ties keille. Lisäksi hinnat ovat poskettomat, Kuisla ei saanut myytyä ainuttakaan kämppää talostaan kovien hintojen takia.
      Rintajouppi laajentanut autotonttiaan kaupungin puistoon. Muualla se ei olisi ollut mahdollista, mutta täällä kuulutaan samaan kerhoon, niin tottakai kaverille annetaan autopaikka puistosta.

      Rakentaisivat edes sellaisia taloja joilla voitaisiin nostaa kaupungin imagoa ja antaa edes kuva kaupungista, mutta kun annetaan rakentaa rumia taajamakerrostaloja ihan keskustaan, niin ei se imagoa nosta. Halvalla halutaan päästä ja päättäjät eivät vaadi mitään tasoa, koska kuka nyt kaveriltaan mitään vaatisi!

    • Liisuttajatar

      Kyllä Ideparkistakin moni putiikki menee konkkaan.

    • Huonosti_käy

      Kyllä kun seuraa ihmisten keskusteluja eri keskustelupalstoilla niin kyllä kauppakeskukset saa huutia.
      Ihmiset on totaalisen kyllästynyt tähän kulutushössötykseen,ihmisillä on kaikki paikat täynnä turhaa krääsää ja aina vaan avataan uusia "ostosparatiiseja".

      • heleppoo-nakittaa

        Kirpiksiä ei oo riitävästi seinäjoella, jotta saisi tavarat kiertoon.


      • Siitäpä_idea
        heleppoo-nakittaa kirjoitti:

        Kirpiksiä ei oo riitävästi seinäjoella, jotta saisi tavarat kiertoon.

        Ideaparkista vois tehdä ison kirpputorin jonne ihmiset saa kuskata turhan krääsänsä.


      • voi-heleskutis

        Joo siinäpäs olikin IDEAA parkkiin, sinne kaikki jops joo


    • Menestyväideapark

      IDEAPARK TULEE MENESTYMÄÄN AIVAN VARMASTI. SILLE ON SUORANAINEN TILAUS SEINÄJOELLA.

      KATEELLISET PERÄKYLÄN REISKAT JA ALMAT TÄLLÄ VONKUU!!

      • Ruuttana

        Älä huuda Seinäjokinen pussihousu juntti. Menikö hermo kun Kärpäs sienet paleltui? Kateellisit peräkylän Reiskat ja Almat sen pinnalla pitää, jos pitää? Tuolla asenteella ei maakunnasta ainakaan Ideaparkin asiakkaat lisäänny.


    • aikuisia-ihmisiä

      Väkeä pukkaa: Lehtimäki, Soini- Lapua,Nurmo, peräseinäjoki. Ähtäri, Alavus-Alajärvi.
      Vähäkyrö,Isokyrö- Ylistaro,Ilmajoki, Jne.. Vaasastakin tulee.

      Toiset tulevat käymään, toiset muuttavat, kullakin oma syynsä tähän.
      Mutta, mitä ihmettelen on, kun väki kirjoittaa kuin ennen vanhaan, kunta naapurin vihaa tuntien.
      Kohta ollaan nyrkit pystys ja voimasanoillaehostaen, kuin se jokin vallan merkkinä olisi :O

      Jotkut eivät kestä tervettä kilpailua lainkaan.( tästäkin löytyisi monen monta esimerkkiä, mutta jääkööt nyt sanomatta) tällöin kannattaisi laittaa sen leipäläpin pienemmälle ja opetella kestämään tappionsa kuin miehet, eikä kiukutella, kuin pahaiset kakarat.

      • MatujenKylä

        Tämä naurussa on piteleminen nörtti se jaksaa kaupata ääösjokee järvikylänä vaikkei ole hirvijärvee omakseen saanunnakaan. Kuiva peräkylä kuivine keskuksineen, tyhjinä kämpoinään ja lisää vain rakennetaan asukkaiden velkataakka senkun kasvaa. Joko pian on viistonnii per asukas??? Liikenne julkinen on mitä on. Kaupoakeskussukarin tuleekin hyvään käyttöön näille päiväjayörskaajille veronmaksajien elätit matuineen, sielä sitä on hyvä käppäillä päivätpitkät.


      • novaparkkiko

        Lisätään kauhava härmät lappajärvi vimpeli alajärvi kyyjärvi kuortane karstula multia uurainen saarijärvi keuruu virrat kihniö parkano karvia honkajoki kurikka teuva kauhajoki isojoki närpiö kaskinen laihia no loppu muste mutta jotain jäi puuttumahan.On siinä käppäilijöitä iteaparkkiin. Taitaa olla lähes 300 tuhannen asukkaan alue 100 km säteellä.Kyllä ne rantaruottalaaset ja vaasalaasekki tuloo ja pietarsaaren seudulta ja keskipohjanmaalta myös. Surku tuloo ku keskinen kutistuu puoleen.Paluu perinteiseen ja vanhaan kyläkauppaan on nostalgista


    • tulukaapoisieltä

      Hirvijärvestä 90 prosenttia on seinäjoen puolella.
      Varpulasta kaikki on Seinäjoen puolella.Tasapäillä on vain haiseva ja kuivuva jokiuoma.
      Asunnot halvempia kuin Persjoen tuppukyläs.























































      lapuan

      • tummat-veet

        Onhan nuo peräseinäjoki ja ylistaro myös kappeleineen seinäjoen osia, mites unholat näihin-


    • huoletomuuksien-kirkas

      Lapualla riittää valinnan vapautta asumuksissa, eikä lapualla kiskota kiintiää veroa rakentamattomasta tontista tuota seinäjoen kiskuri 6%, elikkä ei pakoteta immeisiä mihkään väkisin tekemisiin-

      Saapaset muutelkaas LAPUA-llen

    • Huono_muisto

      Jouduin kerran jättämään rikkoutuneen auton kaupan parkkipaikalle yöksi.
      Seuraavana päivänä kun menin sitä hakemaan oli tuulilasiin ilmestynyt parkkisakko,mitään haittaa autosta ei ollut kenellekkään.
      Tämä rahastus on yksi syy miksi asiointini on Seinäjoella vähentynyt.

      • EiVoiOllaTott4

        Hei urpo. Olisit soittanut vakuutusyhtiösi 24/7 numeroon, olisit saanut hinauspalvelun paikalle tuossa tuokiossa. Sen takia niitä vakuutuksia maksetaan, että niitä myös joskus käytetään.

        Vai millä menit autoa hakemaan seuraavana päivänä, traktorilla vai? Voiko tällisia juntteja vielä 2018-vuonna olla olemassa? Voi pyhä junttius sentään...


      • Vain_kädettömät
        EiVoiOllaTott4 kirjoitti:

        Hei urpo. Olisit soittanut vakuutusyhtiösi 24/7 numeroon, olisit saanut hinauspalvelun paikalle tuossa tuokiossa. Sen takia niitä vakuutuksia maksetaan, että niitä myös joskus käytetään.

        Vai millä menit autoa hakemaan seuraavana päivänä, traktorilla vai? Voiko tällisia juntteja vielä 2018-vuonna olla olemassa? Voi pyhä junttius sentään...

        Tumpulat tarvitsee jotakin hinausautoa periaatteessa ajokuntoiselle autolle.
        Kyseessä oli vain käynnistysvika.


    • tarkkana

      Onhan tuo sakottaminen menny jo mahdottomuuksiin.Itte ajan vanhan anttilan parkkiin ja kävelen siitä.Talvella epstorin kellariin 1 euro per tunti ja lämmin halli.

      • Siinäkin_sakotetaan

        Eikös siinäkin ole joku tuntirajoitus,ainakin ennen oli.
        Jos ei ole parkkikiekkoa niin sakko tulee jos pirkot huomaa.


      • kipu-aivan-kipiää

        Eipäs tuu enään käytyä seinäjoella, jotta kaikki siellä on haileeta munmielestä,
        -mitäs menevät tuanne sakotettaviksi, kipiäähän se ottaa.


    • Kuppauskeskukset_ahdingo
    • hölömölä

      Keskustahan on Seinäjoella aivan upeasti tuhottu aivan tietoisesti. Autolla on turha mennä. Tukkoisa ja ahdas. Täysin käsittämättömiä ratkaisuja kaupungin johdolta. Keskustan tuhonnut arkkitehti pitäisi laittaa vastuuseen. No kaupunkilaiset toimivat ihan odotusten mukaisesti ja parkkeeraavat autonsa markettien pihaan keskustan ulkopuolelle.

      Tämä tulee yllätyksenä ainoastaan kävelykeskustasta unelmoivalle johdolle.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      105
      1806
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      81
      1417
    3. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      6
      1386
    4. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      13
      1309
    5. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      144
      1303
    6. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      92
      1260
    7. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      23
      1237
    8. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      647
      1192
    9. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      1058
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      13
      1028
    Aihe