Aku Hirviniemi

Syytön_kunnes_

21

1270

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Vesiperä

      Julkisuuden kirous.

      • Anonyymi

        Nyt alkoi akulla jyrkkäalamäki kun vielä viitsii vitsailla kokaiinin käytöstä. Monta hyvää ihmistä on huume pilannut. Julkisuus on kova paikka


    • mr.hanki

      Oliks tää se munamies? Jos oli ni ymmärrän täysin.

    • LakiJaOikeus

      Ei, kun se on se Luttinen Sorvan kylästä. Ahdistelusyytösasiaa hoitaa Sorvan kyttäyslaitos.

    • Justjoohuh

      Kuulemma samaa tasoa kuin sen yhden lahopään jutut Seiskaan Metsäkedosta. Eli #metoo-jorinaa taas..

    • Normikäytäntö

      Asiasta ja sen vierestä: Vaimoni sanoo olevansa tyytyväinen siitä että aikoinaan, 50 vuotta sitten hieman ahdistelin häntä seksuaalisesti, jolloin hän sai selkeän viestin siitä, että olen kiinnostunut hänestä ja päätellyt hänen olevan sopiva lasteni äidiksi. Useimmat meistä normaaleista ihmisistä eivät voi olla ihmettelemättä sitä, mitä kaikkea turhautuneet naiset keksivät saadakseen huomiota, ja mitä kaikkea hölmöt ja turhautuneet miehet keksivät saadakseen hölmöjen naisten huomion ja sympatiat.

      • Nykymaailmaturhauttaa

        Normaaliako on olla kaikkien kähmittävänä ja kourittavana, jos sitä ei itse halua? Mutta naisillehan voi tehdä ihan mitä vaan ja olla kunnioittamatta toisen kehoa. Kaikkeen pitäisi vaan suostua mukisematta.


      • Eihyvääpäivää
        Nykymaailmaturhauttaa kirjoitti:

        Normaaliako on olla kaikkien kähmittävänä ja kourittavana, jos sitä ei itse halua? Mutta naisillehan voi tehdä ihan mitä vaan ja olla kunnioittamatta toisen kehoa. Kaikkeen pitäisi vaan suostua mukisematta.

        Nykyinen ämmien tissit paljaana ja shortsit syvällä p..pissä-look tekee kaikista noista valitteluista tekopyhää. Naisilla tuntuu olevan piilonarsismia: manipuloidaan miehiä ei-sanallisesti. Myöskin sairaalloinen huomionkipeys selfieineen jne. Sitä huomiota halutaan ja sitten kun saadaan, ollaan pöyristyneitä ja uhriudutaan. Uhreja ollaan siksi, koska se tyydyttää suuremmin narsistista huomionkipeää minuutta. Kuka ymmärtäisi nykyajan naisia? Minä en. Älkää hyvät miehet antako heille huomiota ainakaan...


      • Nykymaailmaturhauttaa

        Ja aina syytellään naista kun "nainen pukeutuu niin tai näin". Ei ole naisten vastuulla miesten käyttäytymiset. Mutta kun ei mene ymmärrykseen ei.


      • Voevoevoe
        Nykymaailmaturhauttaa kirjoitti:

        Ja aina syytellään naista kun "nainen pukeutuu niin tai näin". Ei ole naisten vastuulla miesten käyttäytymiset. Mutta kun ei mene ymmärrykseen ei.

        Sulla ei mene jakeluun. Turha itkeä jos tuputtaa itseään jopa häiritsevästi. Uhriutuminen on myös nyt niin cool...


      • Kovemmatotteet

        Haluaako miehet että naiset ottaa jatkossa kovemmat otteet käyttöön, jos ei mene jakeluun että ei kosketa jos ei halua.


      • Näin
        Kovemmatotteet kirjoitti:

        Haluaako miehet että naiset ottaa jatkossa kovemmat otteet käyttöön, jos ei mene jakeluun että ei kosketa jos ei halua.

        Ja mä teen paljastelevista naisista ilmoituksen heti kun osuu kohdalle. Itseään ei saa paljastaa liikaa, se on rikos. Jos myöskin kerrankin vielä käydään haaroihin kiinni tai yritetään väkisin pussailla, marssin poliisille. Jos kerrankin vielä ehdotellaan, teen siitäkin ilmoituksen.


    • linnaavaa

      Eikös tollaset Jammut oo ennenkin laitettu tiilen päitä lukeen.

    • Normik

      "Normaaliako on olla kaikkien kähmittävänä ja kourittavana, jos sitä ei itse halua? Mutta naisillehan voi tehdä ihan mitä vaan ja olla kunnioittamatta toisen kehoa". Aika tosikkomaista pölötystä henkilöltä, jonka kanssa keskustelu tärkeistä asioista ei ehkä onnistu normaalilta, elämää pidemmältä ajalta seuranneelta ja tajuavalta ihmiseltä.
      55 vuotta sitten maalistytytöt sanoivat yleensä latotanssien jatkoilla "älä", kun pojan käsi hieman kouristi vyötäröltä. Tytön äiti oli käskenyt sanoa niin. Se oli nykyisten miituusekoilijoiden normien mukaan selkeää seksuaalista koskemattomuuden rikkomista. Seuraavan lauantaina se tyttö ei kieltänyt halaamasta, oli jopa ihan hengästynyt ja posketkin punoittivat, joten homma ei mennyt harakoille ja alettiin "riiata". Siihen kuului sen aikaisten normien mukaan tytön muodillinen estely tavattaessa ja suhteen alussa. Oikea seksuaalinen kanssakäyminen alettiin useamman viikon tai "kesän" jälkeen, kun tytön/pojan (siihen aikaan perheet perustettiin noin parikymppisiä) tavoitteet ja toiveet olivat selkeytyneet molemmille. Kunnioitus oli molemminpuolista, samoin sitoutuminen ja vastuun kantaminen, Toisin kuin nyt, kaikista parisuhteista hajoaa yli 75 prosenttia, avioliitioistakin yli puolet. Mistä se johtuu, "Nykymaailmaturhauttaa"?

      • Nykymaailmaturhauttaa

        No onko sitä toisen ihmisen kunnioitusta tarpeeksi pitkissä suhteissa tai avioliitoissakaan, jos kerran liitot kariutuu niin herkästi? Nykymaailmassa turhauttaa eniten se että luullaan että voidaan tehdä ihan mitä vaan, ilman vastuuta teoistaan tai sanomisistaan. Lähestyä voi ja pitääkin mutta miksi pitää olla moukkamainen.


    • voi-jeesus

      Minä luulen, että kyseinen henkilö on niin lapsellinen että on astunut tuohon miinaan sen vuoksi että luulee olevansa suuriaku, mutta ystävät eivät näe häntä sellaisena.

      Ehkä olisi aika antaa tilaa ja töitä muillekkin,nääs näin se menee.
      Aku ahneus on paha tauti.
      Ja vinkki muillekki ahneille,, kansa kyllästyy näihin huutajiin,, PS; pimeetä lammella.

    • wkjkfwwj

      Näyttelijän työ on ilmeisen stressaavaa, joten huippunäyttelijän ilmeisesti tarvitsee rentoutua roolihahmojensa tavalla. Myös TV:n katsominen stressaa katsojia jos ei ole varuillaan, ja vaihtaa varomattomasti kanavaa: Lähes aina ruudussa mällistelee riihimäkeläinen koomikko tai komedienne. Niitä näkyy kasvavan Kanta-Hämeessä. Hyvä niin, jotta Riihimäki saa "mainosta". Eräs filosofi sanoi kerran että ei ole hyvää tai huonoa mainosta, on vain mainosta.
      Toivottavasti päähenkilö ei ole syyllistynyt alaikäisen koskemattomuuden loukkaamiseen, lelukaupan asiakkaat saattavat huveta.

    • Tatska_Tiilenpää

      Voi-voi. Kun se juuri selvisi jatkosodastakin.

    • TavanÄijä

      Eihä se oikeastaan selvinnyt. Otti koville, ja halusi vielä empatiaakin sairasloman lisäksi. Monien mielestä palkkioiden ahnehtimisesta hankittu böönaut on säälittävää, mutta ei hyväksyttävää.

    • hojoo

      Onko hullujenhuoneella oppinut?
      Hullu, vajaamielinen ja psykoosissa oleva saatehdä noin.
      Ei ymmärrä seurauksia ja kansa on tyhmää.

      • Anonyymi

        Kesä on miehen parasta aikaa. Naiset vetää housut korviin asti ja kaksijakoinen näkyhän on jumalainen. Ei tarvitse esineellistämistä ihmetellä, kun itse esineellistää itsensä. Mutta, puolestani saattee jatkaa hyväksi havaittua pukeutumistapaa - sitä on nautinto katsoa.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      81
      1906
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1719
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1584
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      20
      1316
    5. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1244
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1242
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1206
    8. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      10
      1182
    9. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1171
    10. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      44
      1166
    Aihe