Oon tätä globalisaatiota tässä miettiny

Mummumieli

Kuuntelin tänää taas YLE:n keskusteluohjelmaa missä pari todella nuosta naista pääsi kertomaan unelmistaan julkiseen kanavaan.
Ihan hyviä muijia, ei siinä mitään ja komeita ideoita kaikki tyynni, mutta voi, realismi ja todellisuus niin kaukana näkemyksistä ja toteutuksista.
Heidän unelmiinsa kuului mm täydellisen globaali maailma missä kaikki rakastavat toisiaan ja kaikilla on hyvä olla.
Eivät ehkä ole vieläkään tajunneet, että sellaista ideaalitilaa ei ihmiselämässä tule koskaan olemaan, ja ehkä kulttuurien sekoittaminen voi olla jopa pahaksi ihmiskunnalle. Mutta ei, tälläistä vaihtoehtoa ei kertakaikkiaan siis voi edes huomioida. Joten ollaan hiljaa siitä, että söpösti hienoksi kaavailtu suunnitelma onkin itse saatanan keissi mistä seuraa vain enemmän pahoinvointia.
Heidän idealisminsa oli ihanan feministisradikaalia; ollaan voimanaisia ja tehdään kaikki just niinkuin ei kukaan toivo. Ei tehdä lapsia eikä olla kodin sydämiä vaan vehkotaan vaan omissa liemissä ja ihmetellään miks ei olla niin onnellisia.

Miksi muuten kulttuurien pitää globalistua?
Jotta kaikki saadaan tasapäistettyä ja kulttuurit hävitettyä? Jotta kaikki pukeutuisivat jatkossa jakkupukuihin töihin mennessään? Tai muslimimuuton seurauksena naaman peittämiin kauhtanoihin?
Globalisaatio vihaa kulttuureja ja pyrkii tuhoamaan kaiken etnisyyden. Jos sitä ette jo ole tajunneet, niin hukassa olette, varsinkin jos yritätte taistella etnisyytenne erinomaisuuden puolesta. Tässä kohtaa tarkoitan erityisesti oikeita vähemmistöjä kuten saamelaiset.

En vain pysty käsittämään miksi länsimaalaiset haluavat hävittää kaikki kulttuurit maapallolta ja tehdä niistä yhtä. Niin länsimainen ajatus kuin vain voi olla, härski ja itsekäs.
En yhtään ihmettele jos saamme terroritekoja osaksemme tulevaisuudessa kun kehtaamme olla niin täysin itsekkäitä ja ahneita ajatuksissamme. Että kaikkien pitää tulla kaltaisiksemme ja pärjätä täällä.
Kun ei täällä enää pärjää kuin psykopaatit. Oikeasti!

Koko länsimainen politiikka perustuu vain ja täysin köyhien ihmisten orjuuttamiseen.

Siinä kaikki yksinkertaisuudessaan.
Luultavasti pöhähdät halveksuvasti tälle, mutta sano minun sanoneen kun muutaman vuoden kuluttua huomaat että olin oikeassa.

4

162

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • harhautustermi

      Niinpä, Globalismi on taas yksi kulttuurimarxismin haara ja peiteaate. Halutaan näennäisesti poistaa maailman rajat, mutta käytännössä ja tarkoituksellisesti se tarkoittaa vain valkoisten maiden rajojen poistamista ja niiden suurmamuttamista.

      Samasta on kyse tuossa YK:n kaavailemassa siirtolaissopimuksessa. Ihan kuin "siirtolaiset" liikkuisivat suunnilleen tasaisesti kaikkien maiden ja maanosien välillä? Vaikka liikenne on hyvin yksisuuntaista eli muista maanosista vain Eurooppaan, Pohjois-Amerikkaan ja Australiaan!

    • soitiswritten

      Lopunaikana Saatana kätyreineen pyrkii eksytykseen ja harhautukseen.
      Sitten Saatana kätyreineen tuhotaan ja luodaan uusi taivas ja maa.

    • aasiäkäs

      voihan nenä sentään,,,,,,on globalisatio 100% toteutunut joo,,siis jopa,,joo,,,,
      joka päivä ympäri maailmaa tehdään yhtää ja samaa,,,-raiskatan,,tapetaan,,poltetaan,,niinkuin tupakan,,,,taloja,,,varastetaan,,,,,,,,huijatan,,,,ja kaiken kunniaksi ,,pilkan ja virnuilu tule kaupan päälle,,
      jumalattomuuden hinta taitaa,olla niin,kova ,,että monetari,fondyt ovat ihan voimattomija
      asian,hoitamisessa,,,
      ei se mitään,,tärkea on ,,tekoälyn,,marsiin meno,,,puoli,tasainen sukuton,,y.m,,y.m
      entäs sairaudet,,köyhyyden,,,nälän,... höpö,höpö...ei,,ei,,,kaikki,ne ovat vain median
      keksintöja,,,

    • Anonyymi

      Glopalisaatiossa piilee vaaransa.Yksi niistä turvallisuus politiikan saralal ja toinen rikollisuuden alalla. Eu:n taholta kuuluu kyllä yhdentymisen ja integaraation innoittamana yhteistyön lisäämisen tahdon lausahduksia ,mutta usein niiden takana näyttäisi levan poliittisen vallan lisääminen Eu:n taholle. Talousunioni on kehittynyt pitkälti poliittiseksi valtaelimeksi ja tuon integraatio innoituksen ohella on turvallisuus kysymykset sivuutettu ,josta mm terrorismin päänouseminen Euroopassa oli osoitus,hallitsemattoman maahan muuton vuoksi. Eu:n tulisi myös laajentaa ja syventää Eurooopan turvallisuus politiikka ja syventäää yhteistyötä kansainvälisen rikollisuuden kitkemiseksi ,etenkin tietoliikenne palvevuiden /verkkojen osalta josta on hyvää vauhtia muodostumassa kansainvälisen rikollisuuden työkalu. Tuossa suhteessa Eu:lla lisi potentiaalia ,että ei tarvitsisi Poliisin todeta että ulkolaista toimintaa,minkä sille voi.Glopalisaatio on tätä päivää tietoverkkojen myötä eikä sitä voi monin osin jarruttaa.Pitää valveutua ja vastata ajan hengen vaatimuksiin ,lisäämällä valvontaa, sekä viranomais yhteistyötä.

    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      1679
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      20
      1554
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      69
      1444
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      54
      1425
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      50
      1343
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      15
      1288
    7. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      11
      1158
    8. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      66
      1140
    9. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1130
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1114
    Aihe