Kaksi tuomiopäivää ennakoivaa Ilmestystä

Vuonna 2003 Kristus, Kolmas taivas, Aabraham ja Neitsyt Maria ilmestyivät Suomessa, Forssassa. Jeesus sanoi tulleensa vain lepäämään hetkeksi ennen matkan jatkumista. Hän sanoi tulevansa Meksikosta ja olevansa matkalla Sebulonin luokse. Kuvittelin, että saamelaisten luokse Suomessa, jotka ovat Sebulonin heimoa, mutta sitten vähä vähältä kävi ilmeiseksi, että tuo toinen ja merkittävä PÄÄILMESTYS tapahtuikin vuonna 2011-2012 SLOVAKIASSA.

http://tapiok1.mbnet.fi/en/apparation.htm

https://www.youtube.com/watch?v=MFsGt7cvNcs

https://www.youtube.com/watch?v=JsMgH4eyM1s

Vuonna 2012 tapahtui useita tempauksia taivaaseen, manalaan, planeetoille, tulevaisuuteen ja Daavidin sortuneeseen majaan. Näin useita näkyjä:

Jehova tempasi minut omalle planeetalleen avaruudessa. Pidin tuota planeettaa Mars planeettana. Se oli jakautunut kahtia. Puolet planeetasta oli venäläisten hallussa, jotka olivat kovasydämiset ja puolet oli Annunakkien hallussa. Jehova sanoi lähetän nämä Annunakin Suomeen , jossa ne vievät naiset 1700-luvun alkuun asti manalaan Annunakkien kidutettavaksi ja raiskattavaksikin.

Ilmoitan tämän näyn nyt vähän myöhässä kuusi vuotta sitten se alkoi tapahtua.

4

86

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Jeesus vei minut tuohon Slovakian 2012 Ilmestykseen liittyen tulevaisuuteen jonnekin vuoteen 3000. Siellä näin näyn, että Perkele yritti viedä kaikki puut maan päältä avaruuteen. Avaruudesta tuli suuria kolme metriä korkeita ihmisen muotoisia robotteja raiskaamaan kaikki maan naiset, mutta nuo robotit eivät olleet kovin kiinostuneita siitä, vaan ne varastivat naisten sielut näiden ruumista ja iloitsivat saadessaan sielun pois ruumista. Menin yläkertaan ja aloin hermostuksissani kuunella YouTube videoita. Perkele saapui paikalle ja vihasi rock musiikkia jota katselin ja antoi käskyn omille joukoilleen : Menkään menneisyytteen 1950-luvulle asti ja varastakaa kaikkien Rock muusikoiden sielut ja tehkää heidän elämästään iljetyksiä. Nuo robotit siis vaikuttivat vuodessa 3000.

    • Sitten Jeesus vei minut Karjalaan, jossa oli sota menillään. Yksi suomalainen panssarivaunu hyökkäsi kohden Viipuria tallaten matkalla jalkoihinsa jokaisen vastaan tulevan vihollisen tai ystävän. Panssarivaunu komensi Juudan heimon vihan vallassa ja loppuun asti taistelevansa vannonut upseeri.

      Sitten pääsin Daavidin Sortuneeseen Majaan, joka oli eräänlainen Manala, jonka johdossa saatoi olla Saatana. Siellä kohtasin naapurin Naftalin heimon jäsenen.

      Myös kävin kahdessa tai kolmessa taivaassa. Yhdessä kuuntelin kuinka kaksi Gnostilaista vaaleahiuksista naista juttelivat keskenään. Yhdessä minulta otettiin sydän ulos rinnasta ja puristettiin tyhjäksi. Samalla syntyi pieni sadekuuro. Ääni sanoi: Katso kuinka vähän vettä satoi. Jos olisit tehnyt paljon vanhurskautta olisi sade ollut suuri.
      Kolmannessa taivaassa venäläinen ja juutalainen lääkäri tutkivat kehoani ja laittoivat joitakin laitteita pääni sisään.

    • Sitten ilmestyi vielä Jehova kerran ja sanoi: Nyt on suuri sota meneillään. Suomi on vaarassa joutua tummaihoisten kokonaan valtaamaksi. Tiedä, että jos käy niin, että huomaat joutuneesi tummaihoisen kansan keskelle ja katsot peiliin ja huomaat omat kasvosikin muutuneen tummiksi on maailmanloppu todella tullut ja lähellä.
      Maailmanloppu on mahdollinen ja tuosta merkistä sen tunnet.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      90
      1260
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      151
      1056
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      63
      797
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      14
      750
    5. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      290
      706
    6. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      60
      694
    7. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      688
    8. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      39
      661
    9. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      60
      648
    10. En oikeastaan usko että sinä tai kukaan

      Olisi oikeasti ihastunut tai rakastunut. Se on joku harhakuva joka minusta miehestä syntyi. Ja kun se särkyy, niin "tunt
      Ikävä
      42
      634
    Aihe