Sivari vie työt

III90

Siviilipalvelusmies voi esimerkiksi mennä koulutusta vastaavaan työhön ilmaiseksi, jolloin saadaan kätevästi ilmaista työvoimaa.

6

107

  Vastaukset

  • Paitsi että työ pitää olla julkisissa laitoksissa eikä esimerkiksi urheilukaupan myyjänä!

  • No kuka hullu nykyään palkaa maksaa muutenkaan? Minä ainakin otan ilmaistyöväkeä aina kun sitä on tarjolla.

  • käykää nyt edes kokeilemassa.

  • Kyllä ja sivari saa työkokemusta. Yleistä hoitoalalla, mutta sehän on hyvä homma kun nenä tottuu paskan hajuun ja vaippa vaihtuu isommallekin ihmiselle. Näitä hoitotyöntekijä miehiä kaivataan enemmän kuin lähiössä armeijan käyneitä lusmuja :)

  • Ei sivari ole ilmaisen työvoiman vuoksi vaan ihan muista syistä. Ilmaisen työvoiman käyttö pitäisi lailla kieltää.
   Eräs kaverini pääsi yliopistoon atk-tukihenkilöksi siviilipalvelukseen. Siitä tuli hänelle palveluksen jälkeen ihan normityö moniksi vuosiksi kunnes perusti itse oman firman jolla tietääkseni menee ihan hyvin! Työskenteli siellä yliopistolla samalla kun kävi ammattikorkeakoulua!

   Kuinka moni pääsee varusmiespalveluksessa sellaisiin alan hommiin joissa on eläkkeeseen asti jollei nyt Puolustusvoimiin töihin pääsyä lasketa! Sinne nyt pääsee jokainen normi varusmiespalvelunsa jälkeen värvättynä tai RUK:n jälkeen jos tahtoo!

  • HOX HOX! Ei sen niin väliä miltä näytät, mutta nyt haetaan nohevaa huumorintajuista sivaria meille toimistoon Turkuun. Jos sinua tai kaveriasi kiinnostaa rento ja letkeä meno, kuitenkin asiallisessa toimistoympäristössä työskentely liukuvalla työajalla, nyt olisi sellainen tarjolla! linkki: https://vipa.mol.fi/sivariweb_public/pages/servplace_info.jsf?id=1677199

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Vihdoinkin Stefan avautuu Martinan röyhkeydestä

   Tätä ollaan odotettu. Stefan kertoo että Martina yrittää kiristää 200000 e Stefanilta . Näin me tää nähtiinkin. Muija sai harrastaa mitä halusi Stefan
   584
   9230
  2. Pelkkää rahastusta kunnallinen hammaslääkärikäynti

   Luulisi, että EU:n kireimpiä, jo tapissaan olevia veroja maksavat suomalaiset saisivat kohtuuhintaisen kunnan hammaslääkäripalvelun, kaikkea kanssa!
   Maailman menoa
   62
   1134