Sivari vie työt

Siviilipalvelusmies voi esimerkiksi mennä koulutusta vastaavaan työhön ilmaiseksi, jolloin saadaan kätevästi ilmaista työvoimaa.
Ilmoita


Paitsi että työ pitää olla julkisissa laitoksissa eikä esimerkiksi urheilukaupan myyjänä!
Ilmoita
No kuka hullu nykyään palkaa maksaa muutenkaan? Minä ainakin otan ilmaistyöväkeä aina kun sitä on tarjolla.
Ilmoita
käykää nyt edes kokeilemassa.
Ilmoita
Kyllä ja sivari saa työkokemusta. Yleistä hoitoalalla, mutta sehän on hyvä homma kun nenä tottuu paskan hajuun ja vaippa vaihtuu isommallekin ihmiselle. Näitä hoitotyöntekijä miehiä kaivataan enemmän kuin lähiössä armeijan käyneitä lusmuja :)
Ilmoita
Ei sivari ole ilmaisen työvoiman vuoksi vaan ihan muista syistä. Ilmaisen työvoiman käyttö pitäisi lailla kieltää.
Eräs kaverini pääsi yliopistoon atk-tukihenkilöksi siviilipalvelukseen. Siitä tuli hänelle palveluksen jälkeen ihan normityö moniksi vuosiksi kunnes perusti itse oman firman jolla tietääkseni menee ihan hyvin! Työskenteli siellä yliopistolla samalla kun kävi ammattikorkeakoulua!

Kuinka moni pääsee varusmiespalveluksessa sellaisiin alan hommiin joissa on eläkkeeseen asti jollei nyt Puolustusvoimiin töihin pääsyä lasketa! Sinne nyt pääsee jokainen normi varusmiespalvelunsa jälkeen värvättynä tai RUK:n jälkeen jos tahtoo!
Ilmoita
HOX HOX! Ei sen niin väliä miltä näytät, mutta nyt haetaan nohevaa huumorintajuista sivaria meille toimistoon Turkuun. Jos sinua tai kaveriasi kiinnostaa rento ja letkeä meno, kuitenkin asiallisessa toimistoympäristössä työskentely liukuvalla työajalla, nyt olisi sellainen tarjolla! linkki: https://vipa.mol.fi/sivariweb_public/pages/servplace_info.jsf?id=1677199
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Sivari vie työt

Siviilipalvelusmies voi esimerkiksi mennä koulutusta vastaavaan työhön ilmaiseksi, jolloin saadaan kätevästi ilmaista työvoimaa.

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta