Onko kilttiä naista

Janne-Taneli

Olen asunut avoliitossa naiseni kanssa nyt kaksi vuotta. Mietin onko olemassa kilttiä naista joka käy vakitöissä niin kun itse, ei lyö, ei huuda, ei polta, eikä koita sabatoida mun suhdetta lapsiini kun on suuttunut jostain?

Jos nainen olis vielä nätti ja osallistuisi yhteisiin juttuihin ei siitäkään haittaa olisi. Ja semmonen joka ei koko ajan haluaisi nähdä mun sähköpostin tai puhelimen sisältöä.

34

428

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mietin-vain

      emmä tiiä. onko edes olemassa enää naista joka kiinnostuis suomalaisesta miehestä?

      • Janne-Taneli

        Jotenkin musta tuntuu et ulkomaalaiset naiset on enemmän kiinnostuneita tavallisesta suomalaisesta miehestä ihan aidosti. Poikkeuksen tekee tietysti sugardating jossa nuoret naiset etsii elättäjää mutta ei tommonen suhde kauheen aito ole.


    • Mentstoori

      Noo säähän oot sika hyväksikäyttäjå tyyppi, kun naises on sun mielestä ruma niin silloinhan sä oot se komee. Opettele arvostaan kaverias ennen kun joku opetta sulle tapoja esim. Kenenkä nenä on mun perseessä, ai se oli oma.

      • Janne-Taneli

        Sanoinko et mun nykyinen nainen olis jotenkin ruma, tai haukuinko häntä tms? Tai sanoinko itseäni komeaksi? Etko oikeesti ymmärrä lukemaasi? Miten määrittelet hyväksikäytön?


      • Tyttöystävästä-kö

        Kenestä sinä sitten aloituksessasi kerrot?


      • Janne-Taneli
        Tyttöystävästä-kö kirjoitti:

        Kenestä sinä sitten aloituksessasi kerrot?

        Luitko ollenkaan tuota tekstiä? Olisi tosiaan mukava nainen joka ei ole agressiivinen, ei melskaa, ei lyö eikä huuda.


      • Sekoilelisää

        Luitko itse? Kirjoititko sen? Sinähän selvästi kerrot nykyisestäsi aloituksessa ja toivot toisenlaista.


    • meitäon

      Onhan niitä vaikka kuinka ja paljon, mutta kauneuskriteeri edellä taidat mennä

      • tääniintätä

        Juu, eikä Janne-Taneli vaivautunut edes vastaamaan.


    • apuajoskaipaat

      Täällä olis 65.n. En marise enkä välitä puhelimestas, lapsiasi rakastaisin . Olen kyllä eläkkeellä vaan vetävän näkönen vieläki! Tosi hiljanenkin..joskus.. enkä lyö. Kelpaanko? Ulkonäkösi minulle sama. Voitas silti tulla toimeen. Enkä ihan varatonkaan ole..

      • Janne-Taneli

        Varmaan vähän kokeneemmassa naisessa olisi se hyvä puoli että ihan epäolennaisuuksiin ei aina jaksais puuttua. Vetävän näköisen naisen nyt luulis kiinnostavan aina :) Joskus ennen sitä on katsellut kaupungilla et kuinka hoikka ja hyvännäköinen vanhempi itsestään huoltapitävä nainen voi ollakin :)


    • Kyllä niitä on, mutta ei kovin paljoa.

      Yritä etsiä vaikka vapaaehtoistyön parista: SPR, Partio, Kirkko...

    • ÄläAlistu

      Onhan niitä, mutta lapset ovat tuossa yhtälössä liikaa. Omat suhteeni ovat todellisuudessa kaatuneet siihen etten vain voi mennä tai antaa aina 100% huomiota. Minua eivät naisten lapset ole häirinneet. Katselen tuossa 5v kuluttua sitten, onpahan omaakin aikaa.

    • oppeliini1

      Miksi VALITSET tuollaisen naisen seuralaiseksesi?

      Miksi haluat jatkuvasti naisesi puolelta kuvailemaasi ala-arvoista käytostä? Miksi?
      Eiko olisi parempi olla ilman tuon tason ihmistä ja rauhassa, hyvällä omallatunnolla täysin keskittäytyä huolellisesti ja harkiten hankkimiisi lapsiisi?
      He tarvitsevat sinun ohjauksen, huomion, rakkauden ja opettamisen miljoona kertaa enemmän kuin nykyinen paha asuinkumppanisi

      Vain laske tuo paha nainen menemään ja , ole hyvä, keskittäydy lapsiisi!

      • Janne-Taneli

        Oppeliini1, olen tosiaan tainnut valita väärin, ei kukaan ole ainakaan aikaisemmin halunnut mun sähköpostia nähdä ja ihmetellyt jos olen naispuolisen kaverin kanssa jutellut miksen ole hänelle kertonut. Lapset tykkäävät nykyisestä naisesta, osaa kai manipuloida....


    • ujo

      Janne taneli.. En oikein tiedä oletko tosissasi. Tuollainen nainen on harvinainen ja normaali nainen on ihan erilainen. Antaa sun elää ja rakastaa sun lasta kun se on sun lapsi. <miten olet löytänytkin tuollasen hirviön

    • Janne-Taneli

      Taitaa olla parempi etsiä ihan normaali nainen. Ja on mullakin kaikkia haaveita naisesta, semmosia mikä on varmaan monelle miehelle tuttua mut mulle jäänyt välistä monen naisen kohdalla :)

      • Mikäniin

        " ... mut mulle jäänyt välistä ... " ?


    • Surullista_totuutta

      Olet tainnut törmätä narsistisen naiseen. Viimeistään sen hulluuden tajuaa, kun on asunut jonkun aikaa yhdessä. Toivottavasti nainen ei odota sinulle lasta, sillä viimeistään silloin tulet menettämään nykyiset lapsesi. Nyt kiiruusti omaa kotia etsimään, äläkä ole naiseen missään yhteydessä.

      • Niintavallista

        3% naisista on psykopaattiosastoa. Juokse!


      • sairauttaonmonenlaista

        Taikka kohdannut niin sairaan mustasukkaisen ihmisen, joka pyrkii eristämään sut muusta normaalista elämästä, kuten harrastuksista, kavereista, sukulaisista ja jopa omista lapsista, kun sun pitäisi elää vain hänen sairaan ajatuksenjuoksunsa mukaan tässä elämässä lopulta vain kaulimen ja hellan välissä. Älä alistu sellaiseen kohteluun, vaan lähde pois suhteesta ennenkuin tapahtuu pahempaa.


      • Moninkertaisesti

        Kuinka monta prosenttia miehistä on tuota "psykopaattiosastoa" ?


    • Katso_peiliin

      Oletkohan itse kenties ollut luottamuksen arvoinen suhteenne ajan? Miksi naisesi epäilee sinua? Onko liittonne avoin puolin ja toisin. Itselläni on avoin ja rehellinen liitto, eikä mieheni naisystävien viesteilyt minua häiritse, hän kertoo niistä avoimesti. Toivottavasti löydät sellaisen, mitä etsit.

    • Anonyymi

      Onko tää kuinka yleistä että nainen löisi tai huutaisi parisuhteessa? Näin naisen näkökulmasta kyselen. Itse en kyllä tälläistä harrasta ja olen muutenkin liian kiltti persoona. Olen ollut miesystäväni kanssa yhdessä jo yli 10 vuotta enkä ole kertaakaan tutkinut hänen kännykkää/spostia... Mun mielestä nää on jokaisen henkilökohtaisia asioita eikä mustasukkaisuus pitäisi koskaan olla niin isossa roolissa että aletaan tutkia.

      Toivoisin kyllä että mieheni kertoisi enemmän asioistaan, esimerkiksi työkuvioista hän ei juurikaan kerro. Hyvä kun edes tiedän missä hän on töissä!! :D

    • Anonyymi

      Sinä taidat vetää puoleesi kummallisia naisia. En itse edes tunne moisia naisia. Mistä sinä niitä kaivat.

    • Anonyymi

      Mä olen kiltti nainen ja aina ihmetellyt, kun useat miehet haluaa "räväkän", "temperamenttisen" naisen jolla on "luonnetta" . Sitten itkevät tällaisen naisen hirmuvallan alla. Kiltteys ei tokikaan tarkoita sitä, että on nyökyttelevä kynnysmatto, vaan sitä että haluaa elää rauhassa, ei niuhota pikkuasioista, kunnioittaa puolisoaan eikä vahdi. Toki tämän pitää toimia molempiin suuntiin.
      Kiltit naiset ovat aivan liian aliarvostettuja!!

      • Anonyymi

        Olen myös miettinyt ihan samaa. Miehet etsivät aina näitä räväköitä ja näkyviä naisia. Olen useinkin miettinyt, että miksi näin. Sitten miehet valittavat kuinka naiset ovat vaikeita ja vaativia tyranneja. Sitten vaihdetaan seuraavaan samantyyppiseen räväkkään ja näkyvään ja hetken päästä taas valitetaan. Lopputuloksena miehet kuvittelevat, että kaikki naiset ovat tuollaisia.

        Kiltit naiset ovat täysin aliarvostettuja ja kiltin naisen on vaikea löytää seuraa. Miehet haluavat "jännätyttöjä", jotka tekevät elämästä jännittävää. Lopputuloksena ne samat naiset pyörivät siinä deittailuringissä ja miehet kuvittelevat, että siinä pienessä piirissä on koko naissukukunta edustettuna. Tuosta noidankehästä nämä tämänkin palstan ätmi-ideologian ongelmat juontuvat.


    • On meitä, mutta ei kelvata kaikille jännille miehillä, jotka etsitvät sitä jännittävää ja hieman vaarallista naista! heh niinhän se menee kuviot..

    • Anonyymi

      Naista pitää vaihtaa. Sillälailla ne on uudessa suhteessa vähän aikaa mieliksi .Toiset vähän aikaa, toiset pidempäänkin
      Jos nalkuttaa pitää käydä vieraissa. Sillälailla minä tein. Kävin antamassa välillä "kyydit" tanssiillan päätteeksi. Niin sitä viikot jaksoi ja sieti nalkuttamista.

    • Kyllä meitä lempeitä, empaattisia ja asiallisia naisia täällä Suomen sisällä on. En tiedä miksi meitä on niin vaikeaa nykyään löytää tai tavoittaa!

      Netissä on toki helppo kärjistää vähän kaikkea, mutta täytyy sanoa että itse en tiedä mihin kategoriaan tipahdan kokonaisuudessaan... En polta, en juo, enkä ole koskaan edes vahingossa kokeillutkaan mitään niistä vahvempaa. Luonteeltani olen, noh, vaikea tiivistää, töissä antoivat lempinimen "neiti aurinkoinen", mutta eivätpä täällä töissä tiedä minkälainen mustan huumorin ja bondage fetissin kuningatar osaan olla. Köh, eli hyvin ystävällinen, positiivinen ja kiltti arkimaailmassa. Tykkään leipoa, harrastan taidetta, olen enemmän kotihiiri kuin seikkailija ja konfliktit tykkään ratkaista heti ja puhumalla. Mutta samalla olen hyvin aistikas, avoin uusille kokemuksille ja ihmisille. Pintakiillolla tai materialla ei ole minulle mitään merkitystä, katson aina pintaa syvemmälle ja ihmisen karisma ja huumorintaju on se mikä minun huomion saa!

      Poikaystävän kanssa menee moni asia puoliksi ja tykätään yhdessä tehdä arkisia juttuja. Hän on hieman fyysisesti aktiivisempi ja tykkää juosta ulkona joko kavereiden kanssa tai itsekseen, varsinkin lumilautailemassa tai moottoripyörä reissuilla. Minä sillä välin puuhailen ja askartelen omia juttuja, saatan leipasta pullaa tai kakkua koko poppoolle kun tulevat takaisinpäin.
      Täysi luotto molempiin suuntiin, tiedetään kuinka hyvin on meillä asiat kun toisemme löydettiin niin ei tarvitse muualle haikailla!

      Huonoimmat puolet itsessä on joskus vähän turhan rento ote asioihin, jotkut asiat pitäisi vaan hoitaa nopsaan ja ytimekkäästi mutta itselleni se on hankalaa. Matikkapää on kammottava ja suuntavaisto vielä huonompi, älkää pyytäkö lukemaan karttaa. Autoista en ymmärrä mitään, ei ole edes ajokorttia, eikä minusta kyllä remonttireiskaakaan saa, jää Ikea kalusteet jonkun muun rakennettavaksi. Voin tarjoilla juomat ja naposteltavaa. Ehkä vähän piiskaa jos siitä tykkää

    • Anonyymi

      Kyselemäsi kaltaisia naisia löytyy paljonkin. Sinun on kuitenkin ihan turha yrittää etsiä heitä tässä kohtaa. Sinähän sanot olevasi edelleen parisuhteessa. Kiltti ihminen ei ala tapailemaan varattua. Hän ei halua sekaantua toisten parisuhteisiin. Hän ei halua satuttaa ketään, eikä myöskään halua joutua tilanteeseen, jossa häntä satutettaisiin. Oikeasti kiltit ihmiset oppivat hyvin nopeasti olemaan vähän varovaisia ja heitä voi joskus olla vaikea vakuuttaa omasta luotettavuudestaan ja hyvyydestään.

      Jos siis haluat oikeasti löytää kuvaamasi kaltaisen naisen, niin pistä nyt ihan aluksi oma elämäsi kuntoon.

    • Anonyymi

      Kaikki kriteerit täyttyy muuten mutta mikä on tuo puhelin juttu? Ei kukaan toisen puhelimelle mene, jos ei ole aihetta epäillä jotain. Jos huomioit usein päivän aikana ja jaat kotityöt, olet avoin ja rehti, rakastava mies, niin tässä vastaava nainen, mutta mitä muuta naiselta vaadit? Pitääkö olla missi vai kelpaako pyöreämpikin nainen?

    • Anonyymi

      Mitä tekemistä kiltteydellä on ulkonäön suhteen tai siihen että tupakoi. Oletko sekoittanu vähän asioita. Vai kuvitteletko olevasi ite täydellinen. Jos näin luulet niin sinulla on vialliset peilit kotona. Hanki uudet.

    • Anonyymi

      Hei Janne-Taneli,
      Oletko yhä tuon ilkeän ja pahan naisen kanssa? Jakaako hän yhä lapsesi ja kotisi vai oleko jo veivannut hänet ulkoruokintan?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mietitikö nainen koskaan

      Miksi me ollaan päädytty tähän pisteeseen. Lähestmistapaa ei ole. Tarvitaanko me oikeasti enää tätä.
      Ikävä
      121
      1738
    2. Olisi hauska tietää

      Koska huomasit pitäväsi minusta? Itse taisin ihastua sinuun heti silloin kun tavattiin ensimmäistä kertaa. Miehelle, jon
      Ikävä
      62
      1103
    3. Marin on ehkä maailman kaunein "Nelikymppinen"

      Marinin julkaisu on saanut yli 68 500 tykkäystä. Postauksen kommenttikentässä ylistetään paljon Marinin kauneutta, jota
      Maailman menoa
      145
      1089
    4. En kelpaa sinulle

      Varattuna - olen sinulle ongelma. Eroaminen vuoksesi voi olla turhaa, sillä me ei puhuta, kun olen varattu ja kumpikin v
      Ikävä
      76
      910
    5. Apua. Onks mä jotenki erikoinen ?

      Oon ihastunu paljon vanhempaan mieheen.
      Ikävä
      97
      905
    6. Vernu Vasunta

      On mahotonta miten marjanpoimijoita on kohdeltu! Eikö paremmalla kohtelulla olisi saanut paremman tuloksen?
      Suomussalmi
      23
      881
    7. Minun on vaan päästettävä irti

      Toiveesta. Satutan vain itseäni😥😔. Toivon sinulle pelkkää hyvää, eläthän elämäsi parasta aikaa, mutta en halua enää k
      Ikävä
      37
      850
    8. Taidat vanhempi nainen

      Haluta sen tien itsellesi. juokse vaan karkuun ! Pahentaa vaan asiaa.Pitäs toimia ihan toisin päin
      Ikävä
      61
      764
    9. Kertoisit jo

      Rakastatko minua vai olenko käsittänyt väärin onko tämä vaan ystävyyttä tai kaveruutta? En haluaisi enää nolata itseäni
      Ikävä
      42
      759
    10. En koskaan saanut asiattomia kuvia!

      Silloin kun olin vielä nuori, kukaan mies ei koskaan lähettänyt minulle asiattomia kuvia itsestään. Jos tiedätte mitä ta
      Sinkut
      156
      721
    Aihe