Ansiosidonnainen kaikille

Olisi.korjattavaa

Miksi ihmeessä se nyt sidottu Ay-liikkeen jäsenyyteen kun sillä ei sen maksajan
velvollisuuksia, kun sen maksaa valtio ja työtekijä itse pidätetystä palkastaan.

Eipä silti. Yhtälailla työmarkkinajärjestelmän tiukat irtisanomissäädökset kuvaavat sitä, kuinka systeemi ajattelee työnantajan olevan lähtökohtaisesti paha ja ilkeämielinen taho, joka irtisanoo aina kun voi. Vähän niin kuin järjestelmällämme olisi ahdistuneen vasemmistolaistaiteilijan aivot. Aika pelottavaa.

15

239

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Valehteleva.keputrolli

      Kaikki saavat ansiosidonnaista, jotka kuuluvat työttömuuskassaan. Työttömyyskassaan kuuluminen taas ei edellytä ammattiyhdistysliikkeeseen kuulumista.

      Voisit sinä yksinkertainen keputrolli edes Googlata noita valheitasi, ennen kuin teet itsesi typeräksi palstalla.

      • kepulainen1964

        ansiosidonnaista pitäisi saada kassan jäsenyydestä riippumatta, eli myös niiden jotka eivät kuulu kassaan, tulisi saada anssia


      • Hiukan.outo.vaatimus
        kepulainen1964 kirjoitti:

        ansiosidonnaista pitäisi saada kassan jäsenyydestä riippumatta, eli myös niiden jotka eivät kuulu kassaan, tulisi saada anssia

        Miksi pitäisi saada?


      • kepulainen1964

        koska he ovat työttömiä


      • Hiukan.outo.vaatimus
        kepulainen1964 kirjoitti:

        koska he ovat työttömiä

        Kyllähän sen verran voi jokaiselta työntekijältä vaatia, että liittyy johonkin kassaan, jos haluaa ansiosidonnaista. Ei kai ihan kaikkea tarvitse valmiina pöytään kantaa?


      • kepulainen1964

        ei tuollaista voida vaatia, koska monet pitkäaikaistyöttömät eivät kuulu kassaan

        tottakai anssi kuuluu myös pitkäaikaistyöttömille

        ja anssi kuuluu myös yrittäjille ml. maanviljelijät

        kepu pyrkii siihen että yrittäjille tulee täysi työttömyysturva ansseineen kaikkineen


      • saikuttaja_pro

        annan esimerkin

        huhtikuussa viljelijä tekee kevät kylvön, ja korjaa sadon elokuussa. Elokuussa hän kääntää pellon, ja työt on sitä myöten ohi. Maanviljelijä ilmoittautuu työttömäksi, ja nostaa talvikauden anssia. Sitten keväällä taas kertoo työkkärille että töitä on taas kesäkauden ajan.

        Näin monet toimivat esim rakennusalalla, joten on oikein että myös maanviljelijöillä on siihen oikeus

        Lisäksi maanviljelijöille tulee olla täydet sairauslomat jos on nuhaa , niin saikulle täydellä palkalla


    • redrum

      Yhteiskunta maksaa ansiosidonnaista työttömäksi jääneelle 400 päivää ja kun on yhteiskunnan suurin pummi maanviljelijä eli kommunisti on yhteiskunnan maksama ansiosidonnainen 40 vuotta ja sukupolvesta toiseen eikä velvoita mihinkään vaan on vastikkeeton omistamiseen perustuva ei työntekoon.

    • Riku.Aalto

      Minä saan joka vuosi miljoonia vuokralaisten varoja verovapaasti. Olen nääs Ahne.

      • Tyhmyys.päällimmäisenä

        Tyhmä sinä valehteleva keputrolli olet!


    • agraarikommarit

      Maatalousloiset ja muut kepulaiset rikolliset kavalsi nuorisosäätiön tyhjiin nyt itkevät kun joku taho harjoittaa lain mukaista asuntojen vuokrausta. Jo Suomen maatalous on rikos yhteiskuntaa vastaan sen häikälemättömän Suomea köyhdyttävän laiskuuden takia. Suomessa on maatalous tuet kuusinkertaiset eu:n keskiarvoon nähden eli suomalainen yhteiskunnan syöpäläinen maatalousloinen on kuusi kertaa laiskempi kuin yhteiskunnilleen ja mailleen kannattavaa työtä tekevät oikeat maatalousyrittäjät muualla euroopassa , sitä ne vastikkeettomat maailman suurimmat maataloustuet tekee, laiskistuttaa jopa vielä lisää tunnetusti työtävieroksuvia suomalaisia maatalouselättejä.

    • Minulla on parempi ehdotus. 1000 euroa kuussa jokaiselle, verottomana. Tämä tekee 66 miljardia vuodessa. Muut tuet pois. Palkasta, liikevoitosta ja osinkotuloista ym. maksettakoon 60% veroa.

      Näineen kaikki työhaluttomat poistuvat työmarkkinoilta ja työhaluiset saavat himoitsemaansa hilloa sämpylälleen sen minkä tahtovat. Työhaluisia kyllä riittää. Näineen joku voisi tehdä esim 500 euroa kuussa tiliä, josta jäisi 200 hillopurkkiin ja pipareihin.

      Eläke soisi olla tasaeläke, sekin 1000 euroa per lärvi kaikille puhtaana käteen kuussa, maasa tai missä mieliikin oleskella... Ja tietysti muut tuet pois. Jos ihminen on köyhä ja pipi, pidettäköön hengissä yhteiskunnan varoin.

      Rikkailta otettakoon liika pois ja laitettakoon yhteiseen kassaan. Kansalaistileistä, Natosta sun muusta potaskasta haaveilevat lähetettäköön kivaleirille määräämättömäksi ajaksi. Kivaleiri perustettakoon keskelle Keski-Suomen laajoja preerioita missä paikassa he voivat keskenään kilvoitella kansalaispisteistä, leikkiä Natoa puupyssyillä ja pyydystää särpimikseen villinautaa, kalaa, lintua, desantteja ja saikkea muuta minkä tarpeelliseksi näkevät, puujousilla luonnollisesti.

      Minä se vaan hölisen, muut saa selittää :-)

    • FaktaaPankkikselle

      Aina herää epäilys kun "majuri" kirjoittaa kieliopillisesti oikein. Tuoltahan Riku Siivosen kolumnista suurin osa tekstistä olikin kopioitu eikä kopioitu osa tietenkään millään tavalla liity aloittajan otsakkeeseen tai asiaan.

      https://yle.fi/uutiset/3-10517310

    • googletusta

      Työttömyyskassoja ovat esimerkiksi Yleinen työttömyyskassa (YTK), IAET-kassa, Julkisten ja hyvinvointialojen työttömyyskassa (JHL), Posti- ja logistiikka-alan unioni (PAU), Metallityöväen Työttömyyskassa, Super työttömyyskassa, ERTO

      Valtio kustantaa työttömyyskassojen kulut. Kassat tilittivät työttömyyskorvausetuuksina vuonna 2014 noin kolme miljardia euroa. Samaan aikaan kassat keräsivät jäsenmaksuina vain 190 miljoonaa euroa. Työttömyyskassojen osuus työttömille maksetuista etuuksista on vain noin 5,5 prosenttia, loput maksaa valtio eri instituutioiden kautta.


      Työttömyyskassoilla on siis hallinnassaan miljardiomaisuus, joka voidaan antaa maanviljelijöille ja työttömille.

    • liiterirunkkarit

      Maataloustuki kaikille myös, jos suomalainen maksaa vauvasta vaariin 100 euroa/kk maataloustukea on se jaettava suoraan perheille yksin elävälle 100 eur/KK ja kahdeksan hengen perheelle 800 eur/KK jne... Kun navettaryssät mainostaa vastikkeettomien sosiaaliavustuksien (jotkut kutsuu myös maataloustuiksi) olevan kuluttajia varten niin näin se palvelisi kuluttajia parhaiten. Navettaryssät nostaisivat hintansa millä tulevat toimeen ja kun kehuvat olevansa yrittäjiä(oikeasti kommunistejä) silloin markkinat määräisi mitä ihmiset ostaisi , eli hinnat ilman tukia markkinaehtoisiksi. Ei pitäisi olla mitään pelkoa menekistä vaikka olisi puolta kalliimpaa kun suomalainen navettaryssähän tekee maailman puhtainta super ruokaa , sehän vietäisiin käsistä jopa tapeltaisiin kuka kerkee saamaan? Mikä estää kommunistiyrittäjiä???? kun haluatte kokoajan tuista eroon?????

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nykynuoret puhuu nolosti englantia suomen sekaan, hävetkää!

      Kamalan kuuloista touhua. Oltiin ravintolassa ja viereen tuli 4 semmosta 20-25v lasta. Kaikki puhui samaan tyyliin. Nolo
      Maailman menoa
      194
      4538
    2. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      254
      2550
    3. 133
      1677
    4. Luovutetaanko nainen?

      En taida olla sinulle edes hyvän päivän tuttu. Nauratkin pilkallisesti jo selän takana.
      Ikävä
      67
      1381
    5. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

      Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
      Sinkut
      201
      1259
    6. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      83
      1110
    7. Miten olette lähestyneet kiinnostuksen kohdettanne?

      Keskusteluita seuranneena tilanne tuntuu usein olevan sellainen, että palstan anonyymit kaipaajat eivät ole koskaan suor
      Ikävä
      64
      1094
    8. By the way, olet

      mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
      Ikävä
      74
      1047
    9. Onko kaivattunne suosittu?

      Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
      Ikävä
      76
      1041
    10. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      59
      1037
    Aihe