Aihealueet

Listaukset

  Saga Care Lakeudenlinna tarjoaa ankeaa ruokaa vanhuksille

  ankeavamhuus

  Ei ole häävit sapuskat Kutojankadulla vanhuksilla kun tänään:

  perunakeittoa (pelkkää pottua ja vettä)
  kasvisjauhelihalaatikkoa
  rahkaa

  Vanhuksen kannattaa muuttaa ennemmin hotelliin.
  On parempi palvelu, halvemmat hinnat ja kunnon sapuskat

  35

  303

   Vastaukset

   • Mitenköhän on satiais ongelman laita

   • Saga Caren omistaa Esperi jonka tj. saa vuosipalkkaa 6 MILJOONAA!!!!
    Vanhuksille riittää sitten vesikeitto sapuskaksi.

   • Seinäjoen palvelutaloissa , niin kaupungin kuin näitten miljoonayritysten,, ruoka on tosi heikkoa, mautonta ja miten mahtaa olla ravintoarvojen?
    Olen puolisona yrittänyt tehdä ravitsevaa ja monipuolista, mutta vuorohoidossa ruoka on mautonta ja "köyhää". Suurin puute!

   • Kyllähän se on selvääkin jotta tavoitteet näillä yksityisillä laitoksilla, palvelukodeilla / asumispalveluyksiköillä saada mahdollisimman suuret voitot. Ei tuollaisia rakennelmia tyhjästä saada aikaan...mitä nopeammin saavat rakennukustannukset takaisin, se on tavoite. No mistä ne saadaan, mahdollisimman pienet käyttökustannukset. Joten vähimmäismäärällä henkilökuntaa ensimmäisenä (siinäkin voidaan esim.yöaikaan toimia vilpillisesti, kuka viranomainen sitä yöllä tulisi tarkistamaan). Seuraavana tulevat ruoka, hygienia / siivous.

   • Trolliuutisointia. Saga tarjoaa monipuolista ja vaihtelevaa kotiruokaa. Lounas on kaikille tarjolla edulliseen hintaan. Listalla on joka päivä useita salaatteja, leikkeleitä tai kalaa, pääruoka, usein myös kuoritut perunat tai riisiä, useita leipälajikkeita, maitoa, piimää tai kotikaljaa. Erittäin runsas ateria, suosittelen. Käyn usein syömässä mukavassa tunnelmassa.

    • #usein myös kuoritut perunat#
     ehheheehe


   • JerikonKingi on firman johtajia ja puhuu PASKAA.
    Ketjun aloituksen lista oli suoraan firman ruokalistalta.

    Tänään oli ruokana laihaa vesisoppaa jossa kasviksia.
    Jotain kalaa ja heikosti vihanneksia ja hinta KYMPIN
    vaikka annokset surkean pieniä. Halvemmalla hinnalla
    pääsee herkulliseen buffet-pöytään jossa jopa kymmeniä
    ateriavaihtoehtoja sen yhden ainoan sijaan.

    Kuka tahansa voi sinne mennä syömään KYMPILLÄ lautasellisen
    ja saa vain yhden ateriavaihtoehdoin joka voi olla vaikka silakkaa.
    Alkukeitoksi lautasellinen vettä ja jälkkäriksi jotain ihmevelliä.

    Käykää kokeilemassa!

   • Jaa edulliseen hintaan? Tyypillinen kouluruoka-annos jonka valmistaminen maksaa jotain 80 senttiä ja hintaa on 10 EUROA!!!

    Ruokalistalla aina:
    vetinen keitto
    VAIN 1 halpa pääruoka
    lusikallinen kiisseliä jälkkäriksi.

    • Nimimerkki " Kehtaattekin"! Et sitten ole koskaan käynyt itse Saga Lakeudenlinnassa syömässä. Siellä on kunnollinen ruokalinjasato, jossa on tarjolla keitto, paria lämmintä ruokaa, lämpimät vihannekset , tuoresalaatit, leipä- ja juomavalikoima, jälkiruoka tai kaksi. Ruuan saa itse kerätä haluamistaan ruuista ja saa hakea lisää niin paljon kuin vatsa sietää. Kehtasitkin nolata itsesi. Annos kympin ja kymmenes ateria ilmaiseksi.
     Liisa Reunala


    • Hyvä, hyvä yllä oleva kommentti!


   • Tää on tätä kateellisten paskanjauhamista, jolla hyökätään edesvastuuttomasti yrittäjien kimppuun. Samaa kaavaa noudattavat ne trollit, joilla källätään kauppojen tuotteita ja kuinka kauppias jymäyttää paketoimalla halpaa tuotetta kalliiseen kääreeseen. Saga care tarjoaa tuhtia ruokaa, joka maistuu ja ravitsee.

   • Häpeäisit kahdesta syystä!

    Ensinnäkin sen vuoksi millaista ruokaa tarjoilette puolustuskyvyttömille vanhuksille.

    Toiseksi siksi että et kerro suoraan ja rehellisesti että edustat ko. firmaa jonka tj. sai viime vuonna 6 MILJOONAA liksaa.

    Joka ei usko voi itse käydä katsomassa mitä siellä saa KYMPILLÄ.

   • Köyhä voi käydä syömässä muualla, sagassa saa ottaa itse ateriansa ja latoa lautaselle niin paljon ruokia kun vatsa vetää. Ketjun aloittaja on ketku vuokralla-asuja joka ei todellisuudessa ole koskaan edes käynyt sagassa ! :D

    • Se koira älähtää mihin kalikko kolahtaa.

     Asiakas on aina oikeessa vaikka se tekeekin kipeää ja huonoa mainosta riisto paikallesi


   • Koko rahalla eli kympillä vesivellia ja silakoita,
    Löydättekö kaupungista ainuttakaan lounaspaikkaa jossa saa huonomman vastineen rahalla? Halvemmalla hinnalla saa notkuvia pöytiä joissa ruhtinaallinen valikoima kun Sagassa vain yksi ateriavaihtoehto. Kuten vaikka silakkaa.

    Ai niin mistä luulette sen 6 MILJOONAN vuosipalkan irronneen firman teejiille?

    Miksi ette ole rehellisiä ja kerro suoraan edustavanne ko. firmaa?

   • Saga Lakeudenlinna kuuluu pahamaiseseen Esperi Careen jonka tj. tienasi viime vuonna 7 MILJOONAA samaan aikaan kun vanhukset makaa viikon paskavaipoissaan ilman suihkua.

    Ai niin Seinäjoen Sagassa oli eilen ruokana:
    Vihannessoppaa ja silakoita. Hintaa tällä valmistuskustannuksiltaan 50 sentin laitosannoksella oli 10 EUROA!!! Jopa herkkubuffetit on halvempia kuin pikkuruinen annos jolla näkee nälkää.

    SOTEuudistus tulee ja lisää tätä. Kannattaa muistaa että meistä kaikista, jopa nuorimmistakin tulee joskus vanhuksia. Haluaisitko itsellesi näin karmean loppuelämän veroparatiisiyhtiön hoivissa?

    Kello käyntiin miten pian esperin somekommandot alkaa vakuuttaa että ruokaa oli paljon eikä ihminen yhtä porkkanaa ja kahta hernettä enempää tarvitsekaan kun saa kokonaisen silakan.

    • Taas sama puupää vuokralla asuva, joka ei koskaan edes ole käynyt Sagassa syömässä! Ruoka otetaan itse ja sitä saa ottaa niin paljon kuin haluaa, ei sitä annosta keittäjä jakele niinkuin sosiaalipummin ruokalassa. Sagassa ruoka ladotaan itse lautasille, leivät ja salaatit erikseen ja juomavalikoima on kattava. Jälkiruokaa aina, myös itse annistelle . :)


    • JerikonBörje kirjoitti:

     Taas sama puupää vuokralla asuva, joka ei koskaan edes ole käynyt Sagassa syömässä! Ruoka otetaan itse ja sitä saa ottaa niin paljon kuin haluaa, ei sitä annosta keittäjä jakele niinkuin sosiaalipummin ruokalassa. Sagassa ruoka ladotaan itse lautasille, leivät ja salaatit erikseen ja juomavalikoima on kattava. Jälkiruokaa aina, myös itse annistelle . :)

     Vuokralla asuva...... Mitäs tekemistä vuokralla asumisella on totuuden puhumisen kanssa.

     Monesti kuule vuokralla asuvat ovat rikkaampia kuin omassa "pankin omassa, omassa, pankin omassa vai kuinka se menikään" asuvat kun tajuaa myydä kämppänsä hyvään aikaan, mutta ei silläkään ole mitään väliä tässä keskustelussa, kuhan muistutin sua pankin asunnon omistajaa tai sitten peräkammarissa asuvaa, ettei sillä asialla ole fiksuuden ja rahan kanssa mitään tekememistä missä asuu.

     Totuus on totta vaikka asuis teltassa mettässä.


   • Esperi kaataa vielä koko soten, kiitos edes siitä....

   • Järkyttävää miten vanhuksilla tehdään bisnestä ihan sairasta typerää!!?
    Tämä oppi hallitus haluaa vapauttaa bisneksen veroparatiisien.

   • Eihän ne esperin hoitajat kerkee edes omaisille ovia aukomaan,pakkasessa eilenkin värjötellyt. Lähdin sitte meneen..

   • Pakko siellä on olla asiat päin peetä kun joku henkeen ja vereen puolustaa paikkaa.

    Ja vaikka ei olisikkaan niin asiakaspalvelu ammatin ensimmäinen sääntö on, että asiakas on kuningas niinkuin onkin, koska se maksaa teidän palkat niin sitä ei haukuta päin naamaa, jos he antavat palautetta.
    Nyt haukutaan asiakasta julkisesti päin naamaa ja mennään henkilökohtaisuuksiin.. Köyhä, vuokralla asuva jne. Mitä vi..a!

    Sitten kun nämä paikan puolustajat ei ymmärrä typeryyttään kuinka munaavat rakastamaansa paikkaa, jos siellä joku noin hyeenamaisesti paikkaa puolustava on töissä niin en ikinä astu siihen paikkaan ja voi sanoa muillekkin ettei kannata.

    Epäammattimaista

    • Ojankaivajaksi kirjoitti:

     Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

     🐒🙊🙈🙉Sulla ei oo ees nuppia mistä ottas kun kaikki vähätkin tulee peräpäästä.


    • 😂 otti vissiin liikaa nupista...


   • Onko tämä niitä vanhusten kuritus paikkoja

   • Iltalehdessä tänään: THL:n mukaan yksityisellä puolella on paremmat hoitopalvelut kuin julkisella puolella. Nämä vanhusten huonot hoitopalvelut on ollut tiedossa jo monta vuotta. Niin julkisella kuin yksityisellä puolella. Täysi vastuu näistä jutuista kuuluu poliitikoille. Eipä kukaan nostanut meteliä kun viime kesänä julkisessa hoitolaitoksessa vanhus jätettiin saunaan sillä seurauksella että vanhus kuoli palovammoihin.
    Yle on aloittanut vihervasemmiston vaalikampanjaa rummuttamalla näistä yksityislaitoksista. Ollaan siinä uskossa että kun sote-uudistus saadaan kaadettua, niin se tietää vihervasemmistolle vaalivoittoa.
    Miksei olla puututtu aikaisemmin näihin epäkohtiin? No, nyt oli sopiva hetki sopivasti näin vaalien alla.

    • Nimi arvonlintu mitäs sinä täällä valehtelet. Tämä kaikkien aikojen huonoin hallitus han on ajamassa markkinatalous mallia tehden lehmä kauppoja siten kanssa.

     Toivon,että koko Sote katuu!! Aivan sairasta touhua!!


    • Sairas kommentti, opettele kirjottama han... 😂


    • Latomäkinen kirjoitti:

     Sairas kommentti, opettele kirjottama han... 😂

     Niin kuka tässä sairas on. Opettele lukemaan!!


   • on toki hyvä että vanhuksista huolehditaan ja todella tärkeää...mietin vaan että moniko tämänkin ketjun kirjoittaja oli huolestunut tai edes ajatteli kuinka voivat vanhukset hoitokodeissa ympäri suomen mm.seinäjoella????? kysyn vaan ?? joukolla on hyvä tarttua kivien heittelyyn aina. noista hoitokotiasioista on iltasanomat ja talousanomat kirjoittanut jo melkein vuosi sitten....tonnilla kuussa saat huoneen ja aamiaisen muut lisämaksulla.se oli mun mielestä juttu syksyllä. sote pitää kaataa....on tekopyhää lähteä nyt vaan loan heitoon kun se olisi joku vitun muoti-ilmiö ..mummot pysyy siellä kun juniorit haluu myydä talot ja laittaa ne sinne...kuulostaako tutulta?

   • Kaiken kertoo 15 € maksaa kun joku " hoitaja" vaihtaa wc rullan!

   • Sagan tyypilinen ruokalista 10 euron jättihinnalla:
    Perunakeittoa, silakoita ja kahvi

    Aivan törkyhintaista kun vertaa mihin tahansa muuhun buffettiin.
    Voikun joku kuljettaisi Sagan riistämät vanhukset vaikka syömään
    Cafe Mondeon herkkupöytään

    Niin alkeellinen tarjonta kuin Sagalla on maksaa sille itselle max 1-2 euroa per asiakasja vanhuksilta kynitään 10 euroa.

    Vessapaperirullan vaihto joka kertaa muutaman sukinnin maksaa monta kymppiä mutta kun on tavoitteet ja pitää saada satoja miljoonia veroparatiisiin piiloon niin pakkohan se on.

    • Taasko tämä köyhä perussuomalainen Alavudelta lässyttää paskaa, eikä ole edes koskaan käynyt Seinäjoella ... :) Saagaan onneksi ei paskahousuja päästetä asumaan, koska ei niillä ole rahaakaan. Sagassa on monipuolinen ruoka, aina monta salaattia kahta pääruokaa kastikkeineen, leivät ja juomat piimästä kotikaljaan ja mehuun. Päälle vähän parempaa palvelua. ;)


   • Sagan hlökunta jaksaa jauhaa jaskaa. Sagassa on hyvin harvoin kahta pääruokaa vain yksi useimmiten ja sekin hyvin usein vain silakkaa.. Ja ruoka on tyypillistä kouluruokala tai työmaaruokalatasoa. Hinta/laaturuhde olisi ihan hyvä jollain 3-4 euron hinnalla mutta kymppi on järkyttävää riistoa.

   • Kyllä se ahneus vielä tulee alas. Sehän nähdään.
    Vanhusten hoidolla rahasta unen täytyy loppua.
    Samoin vammaisten ja erityisryhmien!!

   suomi24-logo

   Osallistu keskusteluun

   Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Trump häviää Presidentin vaalit ? Ennuste

    https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006516345.html Tuon mukaan Biden saa murskavoiton. Vaaleihin on aikaa, joten tilanne saattaa muuttua
    Maailman menoa
    99
    2966
   2. Käsienpesu yhtä lähes tyhjän kanssa - Koronavirus leviää ilman välityksellä

    Kymmenet kirkossa käyneet saivat koronatartunnan Saksassa https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006517138.html "Yli 40 ihmistä on saanut koronavirustartu
    Maailman menoa
    122
    2888
   3. Sofia Belof on nyt Eiranrannan Stefun kotirouva

    Taas Seiska oli oikeassa, vaikka Sohvi jälleen oli kieltänyt muuttavansa Stefun omistamiin asuntoihin. Muuttopuuhissa neitonen oli heti kun ex:n isä h
    Kotimaiset julkkisjuorut
    138
    2364
   4. Martina Nannalle viinille

    Martina menee Nannalle viinille. Naapurin Roope on Martinan kuskina. Siis mitäh... Minkä ikäinen tuo Roope on? Tosi nuoria ystäviä Martinalla on. Pape
    Kotimaiset julkkisjuorut
    67
    1542