Kolmanteen maailmansotaan, sytyslanka

Herätykseksi

jo palamassa! Hajusta / kärystä päätellen.

Haistaako muut?

24

190

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hajua-on

      aikansa se rauhakin kestää...

      • Herätykseksi

        Niin, ja miksi VAIN aikansa, siihenkin on SYYNSÄ!

        Ihmisten elämä kun on sitä; "sitä saa mitä tilaa" Oikeuden mukaisuuden alaisuutta.

        Arvannet, vai ihanko tiedät?


    • diibadaabadaaä

      Kolmatta maailmansotaa ei tule, sillä poliitikot ei uskalla ottaa riskiä. Joukkotuhoaseiden olemassaolo estää suursodat.

      • Herätykseksi

        Nehän sen SUURSODAN juuri mahdollistavat.


      • diibadaabadaaä
        Herätykseksi kirjoitti:

        Nehän sen SUURSODAN juuri mahdollistavat.

        Herätyksestä puheen ollen.... sun pitää nyt mennä syvemmälle sodan syntysyihin, ideologioihin, merkityksiin, tavoitteisiin jne., jotta ymmärrät aihetta paremmin. Kun ymmärrät aiheen paremmin, niin sitten alat ymmärtää myös sen, miksi joukkotuhoaseiden aikana suursotia ei enää syty. Nyt ei enää eletä muinaisaikoja, joissa hyökättiin primitiivisin perustein.


      • diibadaabadaaä
        diibadaabadaaä kirjoitti:

        Herätyksestä puheen ollen.... sun pitää nyt mennä syvemmälle sodan syntysyihin, ideologioihin, merkityksiin, tavoitteisiin jne., jotta ymmärrät aihetta paremmin. Kun ymmärrät aiheen paremmin, niin sitten alat ymmärtää myös sen, miksi joukkotuhoaseiden aikana suursotia ei enää syty. Nyt ei enää eletä muinaisaikoja, joissa hyökättiin primitiivisin perustein.

        ...jatkoa vielä tähän sen verran, että suursotien sijaan, joukkotuhoaseiden käyttöuhan vuoksi, on kehitetty muita, jopa tehokkaampia vallan välineitä. Jos tutkit vaikka EU:ta, niin näet siinä samat periaatteet kuin sodassa. EU:han on perusluonteeltaan invasiivinen ja kleptokraattinen, jotka voi olla myös sodan kantavia teemoja; toinen maa tunkeutuu toiseen maahan, syrjäyttää sen armeijan ja vallan ja saattaa liittää sen osaksi omaa valtakuntaansa. EU on siis kirjaimellisesti syrjäyttänyt suurimmaksi osaksi meidän itsenäisyytemme ja valtamme ja ottanut Suomen maan ja markkinat omien lakiensa alaiseksi. Sen sijaan, että laukaiset ydinpommin ja teet maasta asuinkelvottoman 100000 vuodeksi, perustatkin EU:n ja junailet "vihollisesi" liittymään sinuun tietyin ehdoin. Hyödyt on suuret, joita ei tarvitse havitella asein.


    • liilliity

      Sota alkaa vuonna 2019 Lähi-idässä, kun iran ja syyria hyökkäävät israeliin venäjän tukemana, mutta pian sen jälkeen JEESUS palaa maan päälle.

      • EiPalaaEi

        Jeesus on ollut tomua jo vajaa pari tuhatta vuotta. Se kuoli, niin kuin ihmisillä ja kaikilla elävillä on tapana.

        Ei pidä uskoa joutaviin uskonnollisiin satuihin. Ne ovat huijareiden keksimiä juttuja, valheita.


      • Herätykseksi
        EiPalaaEi kirjoitti:

        Jeesus on ollut tomua jo vajaa pari tuhatta vuotta. Se kuoli, niin kuin ihmisillä ja kaikilla elävillä on tapana.

        Ei pidä uskoa joutaviin uskonnollisiin satuihin. Ne ovat huijareiden keksimiä juttuja, valheita.

        Ei tomua, vaan Pyhässähengessä elämäänsä, niin taivaassa kuin maanpäälläkin jatkamassa. Etkö ole tunnistanut?! Vaikka on elänyt ja elää kokoajan lupauksensa mukaan, keskuudessamme.


    • PalliHikeä

      Joku polttaa PH suitsuketta siitä se käry tulee.

    • Jeesus_tulee_pian

      En tiedä maailmanlaajuisesta sodasta, mutta Psalmi 83 puhuu sodasta, joka voisi nyt olla ovella. Hamas, Hisbollah ja Fatah hyökkäävät Israeliin haluten tuhota sen maailman kartalta, ja kokevat täystuhon, kun Jumala pommittaa heitä valtavilla rakeilla ja muilla yliluonnollisilla kauhistuksilla. Kannattaa lukea tuo psalmi.

      Venäjä, Turkki ja Iran parin Pohjois-Afrikan maan kanssa myös suunnittelee hyökkäystä Israeliin, saalistusmatkalle, kuten Hesekielin 38-39 luvussa kuvataan, mutta se tapahtunee vasta ihan ennen Jeesuksen paluuta, seitsemän vuotta tuon 83 psalmin sodan jälkeen.

      Kristittyjen ylöstempaus tapahtunee hyvin pian, ehkä tuon ensimmäisen sodan aikana. Psalmissa 90 (muistaakseni) kerrotaan Raamatun pitävän sukupolvena 70-80 vuotta. Yksi sukupolvi näkee Israelin valtion uudelleen syntymisen (1948) ja Jeesuksen paluun. Tuosta saa laskettua, että jos ylöstempaus on vaivan ajan alussa, se tapahtuisi ennen 2021, mutta voi tapahtua jo tänään. Tule, Herra Jeesus!

      Kuunnelkaa youtubesta yhtä hyvää amerikkalaista ajattelijaa, Väyrysen näköistä miestä, nimellä newnews. Hän selostaa nämä asiat todella selkeästi. Myös Chuck Missler puhuu ymmärryksellä, uskon. Itse en ole Raamattua riittävästi itse lukenut, mutta olen kuunnellut niitä opettajia, joiden opetukseen alan luottaa. Mauno Mattila on omalla tavallaan hyvä opettaja myös. Ja Juhani Laukkonen.

      • tapahtumi9a

        asoilla on tapana toistua..,.!
        kautta historian..


      • reality.check

        Vuonna 2021, kun mitään ei tapahtunutkaan, ollaan varmoja, että asioita alkaa tapahtua vuonna 2025. Vuonna 2025, kun mitään ei taaskaan tapahtunut, ollaan varmoja, että asioita alkaa tapahtua vuonna 2031. Ja kun vuonna 2031 ei taaskaan tapahtu mitään, niin vuonna 2037... Ennustelut on jo nähty.


      • Herätyys

        Niin se oikeiden Kristittyjen (viisaiden) herääminen tapahtuu hyvin pian lienee siinä kolmannen maailman sodan aikana. Jolloin alkavat valimstautumaan siihe ylöstempaukseen valimuteen, nouset ylös ja laittavat ne "maailmalla valkeudeksi" lamppunsa palamaan, ja lähtevät "maalle suolaksi" riittävällä tavalla vaikuttavina, Kristukksen Jeesuksen kirkkaudeksi ja kunniaksi YHTENÄ yhtäolevana ja kaikessa yhtäpitöävinä Totuudessa yksimielisesti paikkakunnittain ja alueittan, kansakuntien laajuisesti järjestäytyviksi, yhtenä Kristuksen Jeesuksen morsian jäsenistönä liikkeelle, Ylkäänsä, Kristusta Jeesusta Krist. Rakkaus, joka ei ole kenellekään pahaksi mjukaiset käskynsä kaikilta osin pitävinä ja täyttävinä, tahrattomina ja rypyttöminä vastaan.

        Kristuksen Jeesuksen nimessä... uksovilleen / muillekin Raamatun UT mukaiseen Kristillisyyteen vamistautumiseen ja ryhtymiseen / yhtymiseen herätykseksi.

        Kehoitukseksi. vähäinen, Totuudessa pysyvä ja mukaisesti elävä, puhuva ja toimiva, tähän em. Krist. yhteyteen ja yhteistyöhön kutsuttu / näyllä armoitetta, palvelijansa ja seuraajansa.


    • Asiaa

      Netti:Salaisuus luku 666

    • Herätyys

      Ettekö jo ala uskomaan että nyt eletään tätä Kirstuksen Jeesuksen ihmsikunnalle ansaiteman UUUDEN liiton / testamentin Jumalan ARMON aikkaudeden viimeisen sukupolven lopun puolen aikaa, liekö jo ihan viimeisiä Jumalan ARMON vuosia. ennen sitä!! hirmuisen tuomiovaiheen täysillä alkamista. Eletään jo ihan sen kolmannen maailman sodan alkamisen kynnyksellä!!

      Jonka tämä pahan vallassa oleva, saatanaa tuomiokseen palveleva ihmiskunta on ylleen osakseen tilannut, sillä "piru" vieköön, vetäköön, johtakoon ja hallistkoo, ja PAHA periköön, kaikille hyväksi Jumalan Sanan (Raamatun UT) VASTAISELLA = tuomiokseen elämällään touhuillaan ja politiikallaan!!

      Ihmisten elämä kun on sitä: "sitä saa mitä tilaa" Oikeuden mukaisuuden Lainalaisuutta.

      Kaikille hyväksi, hyvästä ja oikeasta (Raamatun UT) mukaisesta ja perustuvasta, hyvä'ksi seuraamuksia, kaikesta ja muusta ja muulla, = Raamatun UT vastaisesta, pahaksi / TUOMIOKSI seuraamuksia.

    • Trump_on_terroristi

      Trumppi uhkaa lähettää Eurooppaan lisää Isis taistelijoitaan, jos Eurooppa ei irtaudu Iranin ydinsopimuksesta.

      Eikö tuo jos mikä ole TERRORISMIA ja TERRORISMIN luomista.

    • järkikäteen

      kolmanteen sotaan ei lähetä rynkky kainalossa.se tehtään lämpimässä punkkerissa.istualtaan.nappia painellen.

    • tulevaisuuttako

      Kolmas maailmansota on eräs mahdollinen skenaario lähitulevaisuudessa , mutta laajan ydinsodan mahdollisuus on hyvin vähäinen, koska se tekisi planeetastamme asuinkelvottoman.

      • aikansa.kutakin

        voi olla... mutta muistaa edelliset sodat..??
        niin.. ja paukut ja johtajat vaan on nyt sellaiset... kyllä hyvä tulee..!
        ja muut" katastrofit" luonto hoitaa loput...


      • Herätykseksi

        Niin vain sen verran, että vain neljänne ihmiskunnasta menehtyy, mutta tietenkin sitä muuta tuhoa, siinä oheistyotteenna.

        Jostain Raamatun, lopunajan ennustuksesta jäänyt sellainen mieleen.


    • Ydinsota on jopa odotettavissa jossain vaiheessa ...alkuaineet kuumuudessa sulaa .
      Vääryyden lakeja sorvataan lisää ja lisää ja perversiot lisääntyy eli tarkoittaa ,että niiden lakien isäntä ilmestyy pian eli antikristus ja sitten saapuukin oikea Kuningas Jeesus ja tempaa taivaalle omansa niin maanalta kuin maanpäältä ja ,jolla osa on ensimmäisellä ylösnousemuksella niin hyvä on osa ja sitten vuosien päästä kun ne tuhat vuotta on tullut täyteen tulee tapahtumien jälkeen se yleinen viimeinen kokoontuminen ,jossa kaikki nousee maasta ja maanpäältä ja toiset ikuiseen iloon Jumalan luokse ja toiset sinne ikuiseen kadotukseen Jumalan kasvojen edestä ja siellä on tulijärvi ,joka ei sammu aikä mato kuole .
      Kannattaa ottaa Jeesus Kristus vastaan pelastajana Herrana Kuninkaana heti jos ei vielä ole ottanut .Kuningas teki hienon pelastustyön meille niin ottakaamme Hänet vastaan kun se ei paljoa vaadi .On hienoa tuntea Kuningas Jeesus .

      • Anonyymi

        Se ,että olen aikuinen ja osaan ajatella omilla aivoilla on täyttä totta ja kun olen uskova ihminen niin osaan nähdä myös Hengellä .Siinä on ero minun uskovan ja sinun ateistin välillä .Minä tiedän Hengen kautta ,että miten asiat on ja ne minulle myös näytetään.Siinä siis ero kun joku tietää asian niin se ei ole päättelyä uskossa vaan Hengen kautta tulevaa tietoa ja senkin tiedän ,että sinä et ole uskossa ,etkä pelastunut ja lähinnä säälin sinua .


    • Anonyymi

      Jos kuka haluaa pelastua Jumalan tälle pahan vallassa olevalle, saatanaa tuomiokseen palvelevalle maailmalle tuomioista. Niin siihen turvalliseen ja turvattuun suuntaa ja siihen alkuun tien viitoistusta löytyy tuolta...

      http://www.suomenkristityt.foorumimme.com

      Jossa myös mahdollisuus asiallisesti ja rakentavasi siitä turavallisen ja turvatun elämän ja tulevaisuuden mahdollistavata asiasta ilman mainosten ym. asiattomuuksien härintää keskusteluihhin.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1878
    2. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      118
      1829
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1828
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1610
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      60
      1432
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1246
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1153
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1138
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1138
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1127
    Aihe