Mopoilla rällääminen nississä!

Nuoret ajavat täysin holtittomasti nississä viritetyillä mopoilla. Tämä on kauheaa koska sudittelussa voi kaatua ja jäädä perässä tulevan auton alle! Kuinka kauan tätä pitää sietää? Tehkää asialle jotakin!!
Ilmoita


30 Vastausta

Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.


Syyllinen on perässä ajava auto, jos ajaa päälle.
Ilmoita
Sekin mukava loppuu sitten kun jäävät auton alle.
Ilmoita
Vanhemmille on turha soittaa eivät tee asianeteen yhtään mitään.
4 VASTAUSTA:
Justiin näin! Haukut saa kun yrittää selvittää asiaa!
Kaikki vanhemmat (aikalailla suurin osa) eivät osaa kasvattaa lapsiaan.
Sen takia lapset tekee mitä haluaa,eivät saa lapsiaan kuriin,keinot loppu.
Jos vanhemmat eivät voi henkisesti hyvin niin voiko sitä sitten odottaa lapsilta.
Täydelliset vanhemmat vilkaiskaa vaikka lasten käsivarsia ->löytyykö viiltoja?
Eivät kunnioita toisten omaisuutta, hajottavat ja tuhoavat
Lappajärvellä on aina saatu kuriin edellämainittu, onko paikkakunnan vanhemmista tulllut velli housuja?
+Lisää kommentti
Siististihän nuo ajelevat, ei valittamista.
Ilmoita
Kyllä se rällääminen lähtee sieltä kotoa! Eilen ilalla meni pieni poika "tossumopolla" Käpykankaantietä ilman valoja ajeli..Voi" hyvääpäivää"tai pimeää iltaa. voi, voi ,voiii.
Ilmoita
Eikös se ole vaan hyvä, että nämä melusaastetta lisäävät pikkupaskiaiset kuolee pois. Mitä niitä suojelemaan tai säälimään.
Tässä maassa on näiden nuorten kusipäisten pärinäjannujen annettu ihan liiaksi rellestää, kukkoilla ja metelöidä. Kyllä se pennusta asti pitäs osata vähä ajatella muitakin ihmisiä eikä vaan tykittää niin kovaa kun lähtee ja huudattaa noita perkeleen vehkeitä muiden riesaksi.
Jokainen motocross ja enduro-yms. huutava perkeleen rakkine pitäs hakata tuhannen paskaks. Ja ajajille ja heidän vanhemmilleen antaa kunnon löylytys ja pistää kuuntelemaan jotain perkeleenmoista meteliä kun haluavat itse olla rauhassa.
3 VASTAUSTA:
mutta jos tulevaisuuden toivot kuolevat pois niin kuka ja ketkä maksavat sinun eläkkeesi ja muut kustannukset joita tuotat. Sinä olet se joka tuotat yhteiskunnalle suurta taakkaa pelkästään elämällä muiden veronmaksajien piikkiin, turha niitä poikia on syytellä vaan niiden vanhempia jotka kasvattavat lapsensa huonosti, sitä paitsi turhaan täällä rähjäät mistään koska ketään ei kiinnosta. Mene itse jututtamaan niitä vanhempia jos löytyy sitä selkärankaa edes
Kaikille niitä lapsia suodaan!
Antakaa poikien ajella.. vai olisko parempi että nuoret istuu kotona tietokoneella eivätkä tee mitään mikä on oikeasti mukavaa hommaa!!!!
+Lisää kommentti
Poliisia tuskin asia kiinnostaa......varsinkin jos oma poika sattuu olemaan mukana
1 VASTAUS:
Nyt tiiraaja ei tiedä kuka on kenenki isä,menny isät ja pojat sekaisin.
+Lisää kommentti
Menkööt vaikka kivitipun pihaan ajelee siellä parkkipaikalla on tilaa
Ilmoita
Antakaa poikien päristellä. Täällä kylässä ei olis yhtään elämää, jos ei pojat päristele mopoillaan. Kirpputori juorukerholaisille porttikielto palstoille.
Ilmoita
Kyllä kylällä pitää ääntä olla! Vanhukset autonratissa paljon vaarallisempia.
Kaikki jotka on 75v kortti pois ehdottomasti,hengenvaarallisia liikenteessä.
Eikä se riitä ,että akka ajaa vierestä.
Ilmoita
Älkäähän nyt! Nämä lapset ovat täydellisestä ja hyvin voivasta perheestä.

Toki täällähän liikkuu myös näitä "kunnon kansalaisia" jotka kännissä ajelee.
1 VASTAUS:
No ei nyt voi kunnon kansalaisksi sanoa joka juovuksissa ajaa, hei haloo, kaukana siitä! Pohjasakkaa ovat sellaiset, aina olleet alinta kastia.
+Lisää kommentti
Itse omistan mopon ja olen perheestä jossa ei mitään "ongelmia" ole vanhemmilla (kommentti vanhemmista tarkoitettu niille jotka tääl nyt pistäny vanhempie viaks mopoilla päristelyn). En ymmärrä tätä turhaa mopoilijoiden leimaamista pahoiksi varsinkin kun autoilijat törttöilevät yhtälailla liikenteessä esimerkkinä risteyksistä eteen kiilaaminen ja parkkialueil varomattomuus mopoilijoita kohtaan. Neuvona niille jotka tääl nyt vihasena on mopoilijoille siitä että mopoista lähtee ääntä niin kokeilkaas käyä nätisti ja rauhallisesti pyytämäs ettei rälläilis siinä nimittäin suurin osa kyllä kuuntelee jos ei ole liioiteltua tai aiheetonta valitusta mutta toki on niitäkin jonneja jotka karkuun lähtee tai rupee väittelemään
Ilmoita
joku kortiton ajelee rekisteröimättömällä skootterilla jossa on joku työmaavalaisin.
1 VASTAUS:
Haista sinäki pitkä vittu
+Lisää kommentti
mikä itäkylän nuorisoa vaivaa? Ajellaan moottorikelkoilla miten sattuu ja missä sattuu, sitten päristellään ihmisten pihoissa luvatta. Poliisi ei tee mitään
Ilmoita
Moottorikelkoilla on hyvä päristellä. Ja korkeintaan kerran vuodessa moottorikelkka poliisi vierailee lappajärvellä . Niinpä sillä voi ajaa lähes missä lystää ellei jää kiinni. Kerran jostain talosta isäntä tuli harjan kanssa perään ja niinpä painoin urut auki ja baanalle. Sinne jäi huitomaan kun pommi hiroshimaan . Missä tuota voi ajaa ellei peltojen ja ojien poikki ??
1 VASTAUS:
suljetuilla radoilla
+Lisää kommentti
lappajärveläiset eivät saa naista niin joutuvat mopoilla rälläämään
1 VASTAUS:
Lapsihan on terve kun se leikkii, huolestua pitää vasta sitten jos hän ajokortti-ikäisenä, kaksimetrisenä sänkinaamana jatkaa rälläämistä autolla keskellä kylää ihmisten seassa. Semmoosesta ei tahdo enää veronmaksajaa tulla.
+Lisää kommentti
Pitäkää kaikki valittavat paskat turpanne kiinni ja keskittykää omiin asioihin. Nuoret ajaa mopoilla/crosseilla jos niitä huvittaa. Muuttakaa pois jos (mopojen) äänet niin kovasti häiritsee... ootte lapsellisia😄
Ilmoita
Verä vaijeri tiän ylitte, kyllähän notta töppää
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Mopoilla rällääminen nississä!

Nuoret ajavat täysin holtittomasti nississä viritetyillä mopoilla. Tämä on kauheaa koska sudittelussa voi kaatua ja jäädä perässä tulevan auton alle! Kuinka kauan tätä pitää sietää? Tehkää asialle jotakin!!

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta