Alkaako korttitalo kaatumaan?

jokoalkaaollamittatäynnä

Peder Planting on ollut Hansean hallituksessa. Mitä hittoa? Onneksi erosi. Ex- matkailujohtaja erottuaan uskalsi jo sanoa, että Hanko tarvitsee tavallisia hotellihuoneita. Oliko aikaisemmin painostuksen alla? Kyhälä yritti päästä Tehtaanniemen ohjauryhmään, olikin siellä vähän aikaa ennenkuin laitettiin sieltä pois. Ei auttanut, kun Kavander hoiti salkunkantajineen rr:n asioita. Kaupunginjohtajan sanotaan olevan rr:n asettama johtaja. Pitääkö paikkansa? Ainakin toimii rr:n vahvana äänitorvena. Viimeeksi tänään.

RR:n lonkerot ovat pahasti sotkeutuneet päätöksentekoon. Ensimmäisenä etappina hotellista tuli kolme kerrostaloa yksityisasuntoja liiketontilla ja rr teki sievoisen tilin. Olisiko MOT:llä aihetta paljastaa kaikki? Kukaan ei uskalla puhua ja pukahtaa, kun on uhkailtu ja asianomaisia oikaistu, jos on kritisoinut. Onneksi muutamat rohkeat uskalsivat lähteä vastustamaan Roxxin sulkemista ja Itä-Sataman sulkemista puomeilla. Alkaako korttitalo pikkuhiljaa luhistumaan? Hyvä voittaa lopulta. Se on hyvä. Kukaan ei halua olla hankala, mutta ei saa tehdä väärin. Pitää tehdä oikein.

15

535

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Dragan

      Omaan jalkaan ampumisen maailmanennätys hankolaisille!

      • näinseon

        Hohhohhohhoh. Suhmurointi on saanut yhden kolauksen. Hyvä kaikki rohkeat ymp.lautakunnassa. Se oli palvelus Hangon turismille. Pimeiden ikkunoiden rakentaminen ei auta turismia yhtään. Ihan tavallinen hotelli on parasta turismin hoitoa. RR ei kykene rakentamaan hotellia. Tontti pitää saada turismin edistäjien käyttöön. Hotellitontin hinta on luokkaa 250.000 euroa. Sillä kun mainostaa, niin saa hätistellä huonompia jonosta pois!


      • Se_parhaiten_nauraa
        näinseon kirjoitti:

        Hohhohhohhoh. Suhmurointi on saanut yhden kolauksen. Hyvä kaikki rohkeat ymp.lautakunnassa. Se oli palvelus Hangon turismille. Pimeiden ikkunoiden rakentaminen ei auta turismia yhtään. Ihan tavallinen hotelli on parasta turismin hoitoa. RR ei kykene rakentamaan hotellia. Tontti pitää saada turismin edistäjien käyttöön. Hotellitontin hinta on luokkaa 250.000 euroa. Sillä kun mainostaa, niin saa hätistellä huonompia jonosta pois!

        Tuskin sitä tonttia kukaan ostaa tässä kusipäisten valittajien valtakunnassa, ei ainakaan mikään hotelliketju, ja sitä paitsi hotellitontin omistaa RR sidosryhmineen, joten ei kaupunki voi sitä myydä.

        Hahha haa🤣😂


    • turtapalli

      kaupunginjohtaja on regattaresortsin sisäänajama troijalainen se mitä olen valintaprosesista kuullut niin se ei ollut ihan kivuton kawa oli joutunut käyttämään junttaa todella isolla kädellä

    • katseessaontyhjyyttä

      Voi olla, ettei tule koko hotellia, jos rr ei ala rakentamaan. Pojilta on fyrkat loppu. Hotellin rakentaminen ei lyö leiville. Siksi yritettiin saada poikkeuslupa rakenta kaksiotalo. Siitä olis saanut 270.000 joka asunnosta. Kaksiohotelli oli varsinainen tarina. Kuka lapsiperhe tulee Hankoon asumaan kaksioon, jos se maksaa 250 euroa yö. Ei kukaan. Tavalliset hotellihuoneet on se, mitä Hanko kaipaa. Jos Regatta ajaa alhaisella kuormituksella, niin voi vähän miettiä hinnoittelua. Olisko tarvetta laskea hintoja 30%? RR voi haukkua ja mumista, mutta hankolaiset päättää, mitä saa rakentaa. Onko Peder palkannut porukkaa pari vuotta etukäteen, jos nyt pitää sanoa irti sen takia, ettei saanut poikkeuslupaa? Taitaa olla SPA:n käyttöaste alhainen, jos pitää rajoittaa aukioloaikoja? Mitä osakkaat sanovat siihen, jos ovat tottuneet käymään likoamassa lähes päivittäin? Kohta varmaan selviää, että talot ovat majoitusrakennuksia. Siis ei asuntoja. Missä majoitusbusiness ja lyhytaikainen vuokratustoiminta? Onko käyttötarkoitus ollenkaan annetun luvan mukainen?

    • marssijärjestys

      Marssijärjestys:
      1) Kaksiokasarmi Kuningattarenvuorelle. (rr, jos haluaa)
      2) Oikea hotelli Tehtaanniemelle. (kuka tekee, rr:n päätettävä ensin, tekevätkö he vai ei?)
      3) Tehtaanniemen kaavoitus ajantasalle. Tehtaanniemellä neljä tonttia: kerrostalotontti, SPA:n tontti, oikean hotellin tontti ja kaupungin viheralue, jolla myös naisten uimahuone. (Hangon kaupunki tekee)
      4) Korvaus Hangon kaupungille kerrostalotontin kaavan kehittämisestä asuntoalueeksi. (rr maksaa kaupungille)

      Tällä tavalla päästään eteenpäin ja nopeasti.

      Sen jälkeen tekninen virasto voi miettiä, tehdäänkö Tehtaanniemen ympäri kunnollinen kevyen liikenteen väylä ja uusitaanko Merikadun meren puolella oleva kaide.

      Kohtuus kerjätessäkin, hyvät herrat!

      • silmissäjaajatuksissa

        Hyvä, että talojen asuminen saadaan kuntoon. Kyllä talossa pitää saada asua eikä jallittaa, että vain loma-aikoina. Höpö höpö. Kuka uskoo edes tuollaista satua? Aikanaan Kyhälä esitti kaavan upgreidausta, varmaan juurikin siksi, että oltiin rakentamassa asuntoja eikä majoitustoimintaa. Upgreidausksesta on kohtuullista ja oikeudenmukaista maksaa kaupungille lain mukainen korvaus. Ei kai tässäkin asiassa yritetä hakea jotain porsaanreikiä? Niitä on jo esitetty aivan liiaksi. Luulisi, että osakkaat olisivat aktiivisesti vaatimassa omia etujaan asumiseen. Sillä on osakkeen realisointitilanteessa suuri merkitys. RR:n suhtauminen tähän oikeutukseen on sitten asia erikseen. Esimerkiksi ajatus rakentaa kaksiokerrostalo c-talon asukkaiden silmien eteen kertoo omalla tarinallaan asenteista.

        Kysymys ei ole asumisesta. Loma-rakennuksessa asumiseen voi kaupunki antaa ympärivuotisen luvan. Kysymys on siitä, että asumisen käyttötarkoitus täyttyy vain asumiseen kaavoitetulla tontilla. Sellaista kaavan parantamista liiketontista asuntotontiksi rr:n Kyhälä ehdotti aikanaan.


    • Gulaila

      Kyllä se kuulkaa niin taitaa olla, että RR ei enää tälle haaskalle palaa. Ainut vaan että olivat ainoita, jotka Hangossa ovat vuosikymmeniin mitään yleishyödyllistä saaneet aikaan. Onnea vaan Hanko ja Rolle. Pelille on tullut piste. Ja nyt sitä paljon puhuttua hotellia ei ole tulossa missään muodossa?

      • turtapalli

        liekkö tarkoituskin nyt "suututtiin" näyttävästi ja jätetään hotelli rakentamatta mikä oli varmaan tarkoituskin,pääasia että kerrostalot tuli rakennettua halvalle tontille ja rakennusoikeuskin tuli kaupanpäälle ns lahjahintaan ja dollari pinkka on jo taskussa...tehtävä suoritettu


      • pientätarkennusta

        Rollea ei kannata kiitellä rr:n hölmöilystä. Jos olisi menty kaavojen ja alkuperäisten suunnitelmien mukaan, niin Tehtaanniemellä olisi jo nyt hotelli ja uimahalli ja Kuningattarenvuorella asuntoja monta taloa. Piti kuitenkin alkaa tekemään "venäjäksi".

        Kiitos Pederille sen tunnustamisesta, että Hangossa ei mene niinkuin Venäjällä, johon hän on tottunut 25 vuoden aikana. Se on hieno tunnustus. Täällä sentään yritetään noudattaa lakeja ja asetuksia ja on ihmisiä, jotka eivät ole korruptoituneita.

        Peder haukkuu, ettei Hangossa voi toimia ennakoidusti ja viittaa sopimuksiin. Mihin sopimuksiin? Kaavoista ei voi sopia etukäteen. Se on lain vastaista. Kaava päätetään valtuustossa. Entä sopimuksen liitteenä ollut toivelista. Se on neuvottelumuistio, ei Hangon kaupunkia sitova sopimus. Jos se oli maankäyttösopimus, niin se ei ole voimassa, koska hallinto-oikeus kaatoi sen kaavamuutoksen mukana, kun se ei ole ollut näytillä arvioitavana kuten ei kaavakaan. Ei ole kuin Hjalliksen alkuperäinen sopimus, joka on "siirtynyt liki sellaisenaan rr:lle."

        Hangossa voi todellakin toimia ennakoidusti, kun toimii kaavan mukaan. Poikkeuslupa on poikkeuslupa ja sen varaan ei voi laskea. Venäläisten kasarmihanke Tvärminnessä poikkeusluvalla evättiin hallinto-oikeudessa. Hankolaiset olivat antaneet luvan, mutta hallinto-oikeuskierros oli opiksi: poikkeuslupa ei ole pakollinen. Sen varaan ei kannata ennakoida. Se on huonoa liiketoimintaa. Suomessa on tapana tehdä ensin kaava ja rakentaa vasta sen jälkeen

        Hotellin rakentaminen Tehtaanniemelle liiketontille ei olisi vaatinut mitään poikkeuslupaa.


    • readmylips

      Oikein hyvä asia, ettei Planting saa myydä enempää pimeäikkunaisia asuntoja Tehtaanniemelle. Tehtaanniemen asuinkerrostalot ovat turismin stoppi. Ajatelkaa vähän, keskeinen turismikeidas on muutettu asuinalueeksi. "Hangon hyväntekijät" ovat tehneet karhunpalveluksen Hangon turismille.

      Tavallisen hotellin tarve on suuri ympäri vuoden. Tervetuloa uusi hotelliyrittäjä Hankoon!

      Asuinkerrostalot kuuluvat Kuningattarenvuoren alueelle!

      Majoitusrakennus on rakennus, jossa harjoitetaan majoitustoimintaa. Majoitustoiminta on ammattimaista lyhytaikaista vastikkeellista vuokraustoimintaa.

      Asuinrakennus, jota voidaan käyttää vapaa-ajanasumiseen tai vakituiseen asumiseen ei ole majoitusrakennus.

      Majoitustoiminta ja asuminen ovat sosiaaliselta luonteeltaan erilaisia. Kaavan käyttötarkoitus erottaa nämä toisistaan. Liiketontilla harjoitetaan majoitustoimintaa, siis ammattimaista lyhytaikaista vastikkeellista vuokraustoimintaa.

    • Gulaila

      Oli miten oli, niin ulkopaikkakuntalaisilla sijoittajilla on mennyt kuppi nurin Hangon suhteen. Nyt on aika hankolaisten itsensä ryhtyä yrittäjiksi ja panna kaupungin matkailuasiat kuntoon. Näillä palstoilla on niin paljon ’asiantuntemusta’, että lupa-asiat, kaava, rahoitus ja rakentaminen yrittämisestä puhumattakaan sujuu varmasti leikiten. Eli nyt kun hankolaiset saavat vihdoin itse vuoron, niin odotan todellakin jännityksellä milloin Kunungattarenvuorella alkaa tapahtua.
      Vuosia hankolaiset ovat olleet naurettavalla tavalla ikäänkuin uhrin asemassa vailla aloitekykyä. Nyt on aika näyttää mikä on osaamisen taso.

      • jääkausiohi

        Milloin alkaa tapahtumaan? Heti, kun kaupunki laittaa tontit kilpailutukseen.


      • siistiminen

        kalterit alkaneet jo kolista...


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      1
      14846
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3049
    3. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3046
    4. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3045
    5. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3045
    6. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3045
    7. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3044
    8. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3044
    9. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3040
    10. Jennifer Mitchell

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 🔞 ­­N­y­­m­­­f­o­­m­­­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl08490246#JenniferMitchell 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Joensuu
      0
      3039
    Aihe