Aihe

Alissa sukunimi???

KPR

Kuka on Alissan äiti? Aki Nikkinen on isä, mutta kuka on äiti?

11

514

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • efefefef

   Yhdes jaksos kerrotiin et se on kuollut.

   • KPR

    Aki Nikkinen oli avioliitossa ensin Monikan kanssa. Oliko Aki Nikkinen aviossa Alissan äidin??? (kuka lienetkin) Nii ja eikö Aki Nikkinen ollut aikaisemmin naimissa myös Jennin kanssa?


   • Anonyymi
    KPR kirjoitti:

    Aki Nikkinen oli avioliitossa ensin Monikan kanssa. Oliko Aki Nikkinen aviossa Alissan äidin??? (kuka lienetkin) Nii ja eikö Aki Nikkinen ollut aikaisemmin naimissa myös Jennin kanssa?

    Aki ei ollut naimisissa Jennin kanssa. Aki yritti saada Jennin takaisin , kun Jenni alkoi seurustelemaan Erik Ekholmin kanssa ja Aki sai Saulilta idean kosia Jenniä, mutta Jenni torjui Akin ja lähti Ekholmin papan kyytiin.


  • mmkjerty

   Alissa Nikkistä ei ole kuin sadussa.

  • präät

   Ismo kävi jättämässä ruskeat terveiset Alissan sohvalle.

   • Anonyymi

    Kävin nuuhkimassa ja olipa hyvät terveiset!
    Suoraan sieltä sitä itseään.
    Tänne Suoli24:ään sopii yhtä hyvin kuin
    HK:n sininen pyllyyn.


  • Ettei vaa olis tää vanki Tuula.

  • Anonyymi

   Kuka on alissa nikkinen äiti minä haluan tietää seireeni voi olla alissa äiti

   • Ettei vaa olis se rikollisliigan pomo. Voi olla tietysti samalla myös Seireeni sekin. Jossain sivusarjassahan olisko nyt ollut "Yong Girl, Timantteja jotain" siitä Alissan äidistähän oli juttua että sillä on joku punainen sateenvarjo ja ne jahtas sitä ympäri kaupunkia melekomoista haahuilua oli se sarja niiku usein nämä sivusarjat on, ihmiset vaa juoksee ympäriinsä, mutta ne sivusarjat on kyllä aivan eri Universumista, niinkuin nyt tämä Ullalla on Asiaakin: ei helvetti, Gunnar ollu muka joku Ullan nuoruuden rakkaus, niin takaisin tähän pääasiaan, ni mikäs se olikaan... niin se Alissan äiti voi olla toki Seireeni tai sitten Seireeni on se rikollisliigan pomo, mutta ei Alissan äiti, tai sitten molempia tai ei kumpaakaan.


  • Anonyymi

   toiselle palstalle jo arvuuttelin sikarin perusteella olevan maarit salin se rikollisliigan pomo, koska poltti ennen ainakin paljon sikaria. ja tästä aloituksesta tuli mieleen olisiko myös alissan äiti maarit? Akilla oli maaritin kanssa seksisuhde joskus alkuaikoina.

   • Anonyymi

    Maarit oli jo silloin sen verran vanha että tuskin, vähän sama kun veikkaisi Karin Ekholmia Alissan äidiksi :D

    Alissan äitiä ei varmaan olla mietitty oikeastaan sen enempää, koska tälläiselle hahmolle ei ole ollut tarvetta. Tosin en yhtään ihmettelisi jos Alissan äiti ilmestyisi sarjaan sekoittamaan juonikuvioita, koska ideat alkaa olla jo taas lopussa.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Miksei työ kelpaa suomalaisille?

   Rakennus-, siivous-, ja hoiva-alakin täynnä ulkomaista työvoimaa ja kotimaiset vuosis kortistossa. Mistä moinen oikein johtuu. Ovatko korvaukset liia
   Maailman menoa
   424
   4973
  2. Talouselämä-julkaisu tykittää kovaa tekstiä Usan taloudesta

   "Joe Biden nousee velkaantuvan valejättiläisen johtoon – Yhdysvaltain budjettivajeet repeävät ja velkavuori kasvaa" https://www.talouselama.fi/uutis
   Maailman menoa
   103
   1878