Tikkurila Prisma puukotus

Varmasti suomalaiset asialla. Meidän kulttuuriin kuuluu kantaa veitsiä mukana.
2
Ilmoita


130 Vastausta

Ketjusta on poistettu 32 sääntöjenvastaista viestiä.


Kyllä kulmahousuilla on aina puukko tai mutka mukana. Mihin kulttuuriin sitten oikeasti kuuluvat, sitä en tiedä. Epäilen kuitenkin työvoimapulan paikkaajaa tässä tapauksessa.
6 VASTAUSTA:
Uhri oli vartija.. toivottavasti toipuu hyvin
Prisman lähietäisyydellä on Tikkurilan tori, jossa samaan aikaan oli eri poliittisten puolueiden tapahtumia ns. joulutoritapahtumassa. Puolueet tekivät poliittista mainostustaan itsestään ja olivat pystyttäneet vaalitelttoja.

Ja sitten vieressä tapahtuu isis-tyylinen kaulahassuttelu vartijan kehon kaulavaltion kanssa. Oliko tämä isis:n ja ääri-islamin viesti siitä, ketä aluetta hallinnoi ja ketä siellä päättää asioista?

Jostain syystä tietyt poliittiset puolueet ja poliisi loistivat poissaolollaan, vaikka torin tapahtuma oli tarkoitettu poliittisen toiminnan päivätapahtumaksi.
Hhhhhhhhhhj kirjoitti:
Uhri oli vartija.. toivottavasti toipuu hyvin
No tottahantoki vartijanpalkalla toipuu.
Epäilty tekijä on tumma-ihoinen maahanmuuttaja.
Tämä on fakta tieto. Miksi poliisi salailee tällaisia tietoja?
Myymälävartijat ovat yleisesti ottaen juuri nuoria aikuisia.
Oman henkensä uhalla ei kuulu näpistelijötä kiinni ottaa. Vartijoilla ei ole poliisien koulutusta,tai järeitä turvavälineitä.
Hhhhhhhhhhj kirjoitti:
Uhri oli vartija.. toivottavasti toipuu hyvin
KANSANEDUSTAJA puhuu todellakin asiaa,. Youtube : Teuvo hakkarainen palokan abc.
KYTÄT SUOJELEE MATUJA!!!!
+Lisää kommentti
Miten pahasti kävi? Toivottavasti uhri selviytyy!
1 VASTAUS:
Tekijä ainakin selviytyy ja sehän on Suomessa pääasia - nykyään.
+Lisää kommentti
Muistakaa suvaita!
1
Ilmoita
Oli maahantulija eli matu karvalapsi vaikeasti raumatisoitu
1 VASTAUS:
kauheaa kyllä pitää antaa joka tulijalle 10 000 € ettei vaan tuu traumoja. ettei vaan nähny joulupukkia tai tonttua. eihän vaan kukaan veisannu enkeli taivaan lausui näin, hämmästyin säikähtäin.
+Lisää kommentti
Vantaa niminen hölmölä pyrkii raivoisasti Suomen monikulttuurisuutta kaupungiksi. Tämä on siitä hyvästä pieni hinta.
2 VASTAUSTA:
Desantti vauhdissa. Yksittäistapaus. Ennenkuulumatonta
Kannattaa äänestää jaloillansa maahanmuutto kriittisiä henkilöitä ja puolueita esim : reformin ehdokasta, SKE tä tai joka haluaa niin äänestää persuja ⤵️

Video linkissä lisää infoa mitä kannattaa äänestää.

https://youtu.be/fyGdzUjH6os
+Lisää kommentti
Tänä päivänä pitää oppia suvaitsemaan kaikkia ja kaikkea. Opetetaan jo ihan lastentarhasta lähtien tämä. Jos itsellä olisi lapsia, minun lapsi saisi kotonaan isänmaalliset arvot, eikä tälläista huuhaata jota pakko syötetään tuutintäydeltä joka tuutista. Tässäkin oli kyseessä ihan sata varmasti taas muka mielenterveys potilas, jottei suututeta paikallista imaamia. Tällästa sontaa sitten syötetään ihmisille, eikö olekkin naurettavaa!
2
Ilmoita
Miten imaamia suututtaa, kun tekijä on suomalainen juoppo Persu?
4 VASTAUSTA:
Persuja on turha tähän juttuun sotkea vaikka osa onkin mitä on. Suomessa ei ole yhtään ainoaa oikeaa maahanmuuttaja vastaista puoluetta vieläkään ja ei näitä ongelmia puolueiden avulla edes ratkaista. Vaan suomalaisten pitäisi herätä vastustamaan tätä kaikkea sontaa yhdessä kaduille, mutta kun annetaan olla ja märistään täällä suomi24:lla, omalla koti sohvalla, pubin hämyssä, facebookissa jne. Suomalaisten yhteinen sisu puuttuu tyystin. Meidät on kasvatettu liian kilteiksi. Ja älä nyt vaan sitten sotke vassari anarkistia tähän seuraavaksi.
Onko siis kyse kulttuurisesta omimisesta!?
Tekijä on tummaa mamu ja vihervasemmistoa , siis lähimpänä kyseiset yksittäistekijät, rikkautta jota Oulussakin raiskaamalla 10 vuotiaan tytön osottaneet, helvettiin Suomesta tollaiset.
No sait sitten Kelan rahat aikoinaan, kun on noin henkeviä noi päätelmät !
+Lisää kommentti
Tapahtumapaikalla eli Tikkurilan Prisman ovien edustalla sisäpuolella on Postin pakettiautomaatti ja sen vieressä portaat toiseen kerrokseen sekä penkki, joilla molemmilla joskus istuskelee kaikenlaista porukkaa. Liikun siitä usein ja hyvin harvoin olen nähnyt sellaista että vartijoiden olisi tarvinnut puuttua asiaan. Eli ei mielestäni ole todellakaan ollut rauhaton ja uhkaava paikka. Jatkossa siitä varmaan lähtee sitten penkki pois.

Viimeisen vuoden aikana olen ehkä kerran tai kaksi nähnyt siinä hetken ajan "Seurueen" keskustelemassa siitä mihin ovat seuraavaksi menossa mutta eivät silloinkaan riehuneet. "Nuorisoa" näkee joskus mutta paljon vähemmän kuin Tikkurilan asemalla raiteiden 2-3 liukuportaiden yläpäässä pohjoisen suuntaisella seinustalla.

Jatkossa minulla kynnys ilmoittaa vähänkin häiritseväksi tai millään tavalla uhkaavaksi tulkittavissa olevasta käytöksestä tulee olemaan paljon matalampi. Ikävää niiden istuskelijoiden kannalta jotka eivät ole mihinkään syyllistyneet ja jotka vaan näyttävät uhkaavilta. Jos kokevat tämän rasismiksi niin voi voi.
2 VASTAUSTA:
Ihailen toiveikkuuttasi. Hienoa, että vielä uskotaan olevan jokin numero, johon soittamalla saisi turvaa. Äskettäin S-ryhmä uutisoi palkkaavansa turvamyyjiä kauppoihin. No, mitä se mahtaa hyödyttää? Me tarvitsemme pareittain työskenteleviä rynnäkköpoliiseja joka torille. Ja Tanskan malliin rikolliset karkotukseen jollekin luodolle.
Kauhistunut kirjoitti:
Ihailen toiveikkuuttasi. Hienoa, että vielä uskotaan olevan jokin numero, johon soittamalla saisi turvaa. Äskettäin S-ryhmä uutisoi palkkaavansa turvamyyjiä kauppoihin. No, mitä se mahtaa hyödyttää? Me tarvitsemme pareittain työskenteleviä rynnäkköpoliiseja joka torille. Ja Tanskan malliin rikolliset karkotukseen jollekin luodolle.
Ongelmana tuossa paikassa on se, että infopiste ja siten myyjän välitön reagointi hulinaväen kertymiselle on kulman takana ja 50 metrin päässä. Kyllä tuolla vartijoita näkee liikkeellä ja tulevat kun kutsutaan. Siinä kun on vieressä useita muitakin liikkeitä, kahvila ja subbari.

Tanskan malli alkaa kyllä kuullostaa ihan kelvolliselta. Sinne saarelle voisi passittaa nuo 7 äijää Oulusta odottelemaan karkoitusta mutta kun eihän meillä ketään ulkomaalaista karkoiteta rikosten vuoksi. Kiittäkää Sipilää siitä, että piti ovet auki ja kutsui Irakilaiset kotiinsa vieraiksi. Irak kun on yksi niistä maista, joihin ei ketään saada karkoitettua...

Muistakaa äänestää keskustapuoluetta.
+Lisää kommentti
pennanen seisoo lentokoneessa.
1 VASTAUS:
Ei tässä auta muu kuin lentokone-seisokki...!
+Lisää kommentti
En ota kantaa tähän tapaukseen, mutta vartijat alkavat vähitellen saada mitä itse kerjäävät.

Vartijoiden laiton voimakeinojen käyttö (pahoinpitely), väkivallalla uhkailu (laiton uhkaus), laiton poistaminen ostoskeskuksista ja julkisen sektorin palveluista (vapaudenriisto) ja julkinen nöyryyttäminen (kunnianloukkaus) ovat vartijoille työkulttuuriin kuuluva sääntö eikä poikkeus.

Sen sijaan että selvitettäisiin asiat puhumalla eli noudettaisiin lakia (turvapalvelulaki), niin aletaan uhota teleskooppipatukalla laeista välittämättä.

Kun tästä huomauttaa netin keskustelupalstoilla, niin vartijat eivät edes kehtaa hävetä, vaan alkava uhota, että asiakas sai mitä itse kerjäsi eli lainvastainen toiminta on aivan tietoista ja systemaattista.

Vartijat ovat pääsääntöisesti rikkollisia, jotka hakeutuvat ammattiin, jotta saavat uhota ihmisille ja käyttää väkivaltaa ihmisiin ja tämä tarve tulee siitä, että älykkyystaso ja koulutustaso kun on alhainen, niin pitää leikkiä suurempaa kuin mitä on ja mitä laki sallii.

Väkivalta vartijoita kohtaan tulee lisääntymään koko ajan, jos vartijat eivät muuta työkulttuuriaan ja ala noudattaa lakia. Poliisi osaa hoitaa asiat aivan toisin kuin vartijat. Vartijoiden itsetarkoitus on saada uhota ja nöyryyttää ja poistaa laittomasti ihmisiä, kun ei muuten kykene pätemään.

100 tunnin "koulutus", ei psykologista testiä, ei pohjakoulutusta, ei älyä, ei mitään lakien tuntemusta ja sitten laitetaan yleiselle paikalle teleskooppipatukan ja oc-sumuttimen kanssa.

Vartijat eivät ole milllään tavalla missään paikassa nostaneet turvallisuutta vaan heidän tehtävänsä on käytännössä lainvastaisesti poistaa sellaisia asiakkaita, joiden naama ei miellytä vartijaa ja vartijaa miellyyttää vain sellainen naama, joka nuoleskelee vartijaa, joka kuvittelee olevansa kaikkien lakien yläpuolella ja voivansa tehdä mitä häntä huvittaa, koska hän on vartija, jolla sentään on 100 tunnin eli kolmen viikon koulutus.

Poliisilla on 3 vuoden koulutus.
8 VASTAUSTA:
Höpötät ja vaikutat lisäksi kaunaiselta. Lisäksi valehtelet vartioiden taustoista: "Vartijat ovat pääsääntöisesti rikkollisia, jotka hakeutuvat ammattiin, jotta saavat uhota ihmisille ja käyttää väkivaltaa ihmisiin"

Miksi vaivaudut valehtelemaan kun tuo on niin läpinäkyvää mustamaalaamista.

Jos tuossa paikassa ja esimerkiksi Tikkurilan asemalla ei olisi jatkuvaa vartiointia niin siellä ei tavallinen ihminen uskaltaisi liikkua ollenkaan. Ainoa mikä pitää nämä julkiset oleilualueet edes jossakin määrin turvallisina on vartioiden läsnäolo. Ilman heitä jengit, känniääliöt ja ohikulkijoiden ahdistelijat hallitsisivat tilaa.

Vastuu vartijan kurkun viiltämisestä on edelleenkin sillä, joka tekoon syyllistyi.
Ihan tiedoksi, vaikka se ei sinun sivistystasoa nosta.
Usealla vartijalla on tänä päivänä Turvallisuusalan perustutkinto, ammattikoulussa kestää tutkinnon suorittaminen 3 vuotta. Yhtälailla useilla on kaksi ammattitutkintoa, turvallisuusalan ammattitutkinto ja turvallisuusvalvojan erikoisammattitutkinto. Lisäksi löytyy paljon vartijoita, joilla on myös ammattikorkeakoulututkinto takanaan.
Vanhat vartijakurssit (120 h) alkaa olla jo historiaa ainoana koulutuksena. Monet hankintayksiköt esimerkiksi kunnat, valtio, ect. vaativat kaikilta heidän toimeksiannossa työskenteleviltä vartijoilta ammattitutkinnon suorittamista.
Mutta tällähän ei ole sinulle mitää merkitystä, koska olet jo päättänyt dissata vartijoita. Oma tietämättömyytesi turvallisuusalan kehityksestä kertoo jo omaa tarinaansa, joten lienee turhaa yrittää muuttaa mielipidettäsi.
Miten musta tuntuu, että sulla on jotai kaunaa vartijoita kohtaan vai etkö ite päässyt vartijaksi, kun noin ketuttaa???

Itsellä on vain hyviä kokemuksia vartijoista. Enpä ole koskaan nähnyt vartijan ottavan ensimmäisenä pamppua tai sumutinta käyttöön. Kyllä ne puhumalla koittavat rauhoittaa jopa kamoissa riehuvat hörhötkin ensin.

Hatun nosto vartijoille jotka turvaavat minunkin työpaikallani työpäivääni.
Neljä_tutkintoa_takana kirjoitti:
Ihan tiedoksi, vaikka se ei sinun sivistystasoa nosta.
Usealla vartijalla on tänä päivänä Turvallisuusalan perustutkinto, ammattikoulussa kestää tutkinnon suorittaminen 3 vuotta. Yhtälailla useilla on kaksi ammattitutkintoa, turvallisuusalan ammattitutkinto ja turvallisuusvalvojan erikoisammattitutkinto. Lisäksi löytyy paljon vartijoita, joilla on myös ammattikorkeakoulututkinto takanaan.
Vanhat vartijakurssit (120 h) alkaa olla jo historiaa ainoana koulutuksena. Monet hankintayksiköt esimerkiksi kunnat, valtio, ect. vaativat kaikilta heidän toimeksiannossa työskenteleviltä vartijoilta ammattitutkinnon suorittamista.
Mutta tällähän ei ole sinulle mitää merkitystä, koska olet jo päättänyt dissata vartijoita. Oma tietämättömyytesi turvallisuusalan kehityksestä kertoo jo omaa tarinaansa, joten lienee turhaa yrittää muuttaa mielipidettäsi.
Vartijalla, jolla on turvallisuusalan ammattikoulu käytynä (turvallisuusalan perustutkinto eli turvavalvoja), on A-merkki olkapoletissa ja heitä näkyy erittäin harvoin.

Puhun tietenkin yleisellä tasolla. Kun puhutaan ammattiryhmästä, niin silloin puhutaan koko amattiryhmästä yhtenä kokonaisuutena. Asiasta ei voi muuten puhua.

Turvallisuusvalvojan erikoisammattitutkinto ei ole ammatitutkinto, vaan se on ammattitutkinnon jatkotutkinto. Ammattitutkinto ei ole ammattikoulutus, vaan näyttötutkinto, joka tehdään työn ohessa. Samoin on erikoisammattitutkinto, joka on vain tämän jatkotutkinto. Käsittääkseni jo pelkkä ammattitutkinto eli näyttötutkinto antaa oikeuden käyttää A-merkkiä olkapoletissa.

Kukaan AMK-koulutuksen käynyt ei ole vartija, vaan he toimivat hallinon puolella esimiestehtävissä tai asiantuntijoina. Ammattinimike eikä työtehtävä ole vartijan tehtävä.

Minä puhun nimenomaan vartijoista eli niistä keskenkasvuisista nuorista miehistä, joilla on enintään vartijan ammattitutkinto. Tuskin kenelläkään tavallisella vartijalla on edes kyseistä turvavalvojan tutkintoa, koska kukaan ei viitsi käydä 3 vuotta ammattikoulua tavalliseen vartjian työhön, kuten kauppakeskuksen tai terveyssaseman vartija.

Tunnen turvallisuusalan koulutukset paremmin kuin sinä. Olen lukenut kaikki turvallisuusalan opetussuunnitelmat (poliisi-AMK, poliisin YAMK, pelastusopisto, turvallisuusalan tradenomi, vartijan ammattitutkinto, hallintotieteiden maisteri jne.)
ihme.höpöttäjä.olet kirjoitti:
Höpötät ja vaikutat lisäksi kaunaiselta. Lisäksi valehtelet vartioiden taustoista: "Vartijat ovat pääsääntöisesti rikkollisia, jotka hakeutuvat ammattiin, jotta saavat uhota ihmisille ja käyttää väkivaltaa ihmisiin"

Miksi vaivaudut valehtelemaan kun tuo on niin läpinäkyvää mustamaalaamista.

Jos tuossa paikassa ja esimerkiksi Tikkurilan asemalla ei olisi jatkuvaa vartiointia niin siellä ei tavallinen ihminen uskaltaisi liikkua ollenkaan. Ainoa mikä pitää nämä julkiset oleilualueet edes jossakin määrin turvallisina on vartioiden läsnäolo. Ilman heitä jengit, känniääliöt ja ohikulkijoiden ahdistelijat hallitsisivat tilaa.

Vastuu vartijan kurkun viiltämisestä on edelleenkin sillä, joka tekoon syyllistyi.
Tarkoitin, että vartijat ovat luonteeltaan rikollisia eli he hakeutuvat alalle, jotta saavat käyttää väkivaltaa ihmisiin.

Tämäkin on tietenkin yleistys eli ei pidä ottaa liikaa itseensä.

Rikollista on ennen kaikkea se, että vartijat eivät viitsi opetella itseään koskevia lakipykäliä, vaan poistelevat ihmisiä mielivaltaisesti toimialueeltaan.

Vartijoiden pätevyys on myös firmakohtaista. Kaikkein röyhkein firma mitä tiedän, on HUSin eli Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin vartijat, jotka ovat lähinnä sadisteja eli sairaalassa on sairaita ihmisiä, mutta auttamisen sijaan nämä vartijat nauttivat siitä, että he saavat alistaa, nöyryytää ja pahoinpidellä sairaita potilaita.

On siis olemassa myös firmakohtaisia työkulttuureita. HUSissa on töissä joku tai joitakin vartijoiden esimiehiä, jotka rekrytoivat sadistisia vartijoita eli ihmisiä, jotka saavat nauttia heikossa asemassa olevien ihmisten pahoinpitelystä.

Ei pidä olla niin naiivi, että jos itse on vartijana ihan ok, niin kaikki muutkin vartijat ovat ok. Ei edes poliisi väitä, että kukaan poliisi ei koskaan riko lakia tai että jokainen poliisi on hyvä poliisi tai että jokainen poliisi sopii ammattiinsa.
Neljä_tutkintoa_takana kirjoitti:
Ihan tiedoksi, vaikka se ei sinun sivistystasoa nosta.
Usealla vartijalla on tänä päivänä Turvallisuusalan perustutkinto, ammattikoulussa kestää tutkinnon suorittaminen 3 vuotta. Yhtälailla useilla on kaksi ammattitutkintoa, turvallisuusalan ammattitutkinto ja turvallisuusvalvojan erikoisammattitutkinto. Lisäksi löytyy paljon vartijoita, joilla on myös ammattikorkeakoulututkinto takanaan.
Vanhat vartijakurssit (120 h) alkaa olla jo historiaa ainoana koulutuksena. Monet hankintayksiköt esimerkiksi kunnat, valtio, ect. vaativat kaikilta heidän toimeksiannossa työskenteleviltä vartijoilta ammattitutkinnon suorittamista.
Mutta tällähän ei ole sinulle mitää merkitystä, koska olet jo päättänyt dissata vartijoita. Oma tietämättömyytesi turvallisuusalan kehityksestä kertoo jo omaa tarinaansa, joten lienee turhaa yrittää muuttaa mielipidettäsi.
"Monet hankintayksiköt esimerkiksi kunnat, valtio, ect. vaativat kaikilta heidän toimeksiannossa työskenteleviltä vartijoilta ammattitutkinnon suorittamista. "

Tarkoitat siis, että kunnat ja valtio vaativat omilta vartijoiltaan ammattitutkinnon eli näyttötutkinnon suorittamista., niinkö?

Ensinnäin, ammattitutkinto on näyttötutkinto, joka tehdään työn ohessa eikä se vaadi juuri mitään. Vartijan ammatillinen perustutkinto eli ammattikoulu on eri asia.

Toiseksi, kuinka monta vartiointifirmaa Suomessa on, jotka ovat kunnan tai valtion omistuksessa, jos niitä tarkoitat? Niitä ei montaa ole. Valtion palvelukessa on ainostaan poliisin palveluksessa olevat vartijat.

Kunnilla on kyllä joitakin vartiointifirmoja, mutta niitä ei montaa Suomessa ole. Yksi on Palmia, joka on Helsingin kaupungin omistama firma. Myös Vantaalla on joku firma, jonka nimeä en muista. Näitä on muutamia, mutta suurin osa on aivan ykityisomistuksessa kuten Securitas, Avarn jne.

Hyvä että kunnan omistamia firmoja tulee lisää ja hyvä, jos he vaativat edes ammattitutkintoa vartijoilta, mutta suuri osa on edelleen niitä 120 tunnin koulutuksen käyneitä keskenkasvuisia miehiä, jotka ihailevat väkivaltaa ja odottavat vain sitä, että saavat käyttää voimakeinoja ihmisiin eikä mistään keskustelemista ole tietoakaan.

Eivät kaikki, mutta suuri osa.
ihme.höpöttäjä.olet kirjoitti:
Höpötät ja vaikutat lisäksi kaunaiselta. Lisäksi valehtelet vartioiden taustoista: "Vartijat ovat pääsääntöisesti rikkollisia, jotka hakeutuvat ammattiin, jotta saavat uhota ihmisille ja käyttää väkivaltaa ihmisiin"

Miksi vaivaudut valehtelemaan kun tuo on niin läpinäkyvää mustamaalaamista.

Jos tuossa paikassa ja esimerkiksi Tikkurilan asemalla ei olisi jatkuvaa vartiointia niin siellä ei tavallinen ihminen uskaltaisi liikkua ollenkaan. Ainoa mikä pitää nämä julkiset oleilualueet edes jossakin määrin turvallisina on vartioiden läsnäolo. Ilman heitä jengit, känniääliöt ja ohikulkijoiden ahdistelijat hallitsisivat tilaa.

Vastuu vartijan kurkun viiltämisestä on edelleenkin sillä, joka tekoon syyllistyi.
"Jos tuossa paikassa ja esimerkiksi Tikkurilan asemalla ei olisi jatkuvaa vartiointia niin siellä ei tavallinen ihminen uskaltaisi liikkua ollenkaan. Ainoa mikä pitää nämä julkiset oleilualueet edes jossakin määrin turvallisina on vartioiden läsnäolo."

Edellinen on täyttä puppua. Vartijoiden läsnäolo ei edistä mitenkään turvallisuutta. Vartijat tuovat vain turvattomuutta ja laittomuutta. Poliisi on se, joka tuo turvallisuutta ja syy on riittävä koulutus.

"Ilman heitä jengit, känniääliöt ja ohikulkijoiden ahdistelijat hallitsisivat tilaa."

Jengit, känniääliöt yms. saavat oleskella julkisella paikalla. Vartijalla ei ole lain mukaan oikeutta poistaa ketään mistään vain siksi, että on osa jengiä tai on känniääliö. Myös ahdistelu pitää näyttää jotenkin toteen.

"Vastuu vartijan kurkun viiltämisestä on edelleenkin sillä, joka tekoon syyllistyi."

Juridinen vastuu kyllä, mutta on myös moraalinen vastuu ja moraalinen vastuu tapauksesta on jokaisella vartijalla, joka on toiminut lainvastaisesti.

Ehkä puukottajalla tuli mitta täyteen vartijoiden lainvastaisesta toiminnasta. Jos olet vartija, joka on menetellyt lainvastaisesti tai sinua ei ole kiinnostanut edes opetella niitä lakipykäliä, niin voit olla omalta osaltasi vastuussa tästä tapatuksesta. Ehkä juuri sinä olet se, joka olet joskus suututtanut tämän puukottajan lainvastaisella menettelyllä ja hän kosti yhdelle vartijalle aikaisempien vartijoiden lainvastaiset toimet.

Moraalinen vastuu on koko vartijoiden ammattiryhmällä.
entinen-vartija kirjoitti:
Vartijalla, jolla on turvallisuusalan ammattikoulu käytynä (turvallisuusalan perustutkinto eli turvavalvoja), on A-merkki olkapoletissa ja heitä näkyy erittäin harvoin.

Puhun tietenkin yleisellä tasolla. Kun puhutaan ammattiryhmästä, niin silloin puhutaan koko amattiryhmästä yhtenä kokonaisuutena. Asiasta ei voi muuten puhua.

Turvallisuusvalvojan erikoisammattitutkinto ei ole ammatitutkinto, vaan se on ammattitutkinnon jatkotutkinto. Ammattitutkinto ei ole ammattikoulutus, vaan näyttötutkinto, joka tehdään työn ohessa. Samoin on erikoisammattitutkinto, joka on vain tämän jatkotutkinto. Käsittääkseni jo pelkkä ammattitutkinto eli näyttötutkinto antaa oikeuden käyttää A-merkkiä olkapoletissa.

Kukaan AMK-koulutuksen käynyt ei ole vartija, vaan he toimivat hallinon puolella esimiestehtävissä tai asiantuntijoina. Ammattinimike eikä työtehtävä ole vartijan tehtävä.

Minä puhun nimenomaan vartijoista eli niistä keskenkasvuisista nuorista miehistä, joilla on enintään vartijan ammattitutkinto. Tuskin kenelläkään tavallisella vartijalla on edes kyseistä turvavalvojan tutkintoa, koska kukaan ei viitsi käydä 3 vuotta ammattikoulua tavalliseen vartjian työhön, kuten kauppakeskuksen tai terveyssaseman vartija.

Tunnen turvallisuusalan koulutukset paremmin kuin sinä. Olen lukenut kaikki turvallisuusalan opetussuunnitelmat (poliisi-AMK, poliisin YAMK, pelastusopisto, turvallisuusalan tradenomi, vartijan ammattitutkinto, hallintotieteiden maisteri jne.)
A merkkiä ei saa edes pitää enää. Poistunut käytöstä.... joten eipä ihme ettet niitä nää
+Lisää kommentti
Älä jauha paskaa..
1 VASTAUS:
Siis entinen vartija
+Lisää kommentti
Tällainen keskustelutyyli menee aivan liian pitkälle. Asiat asioina ja ihmiset ihmisinä, jokaista täytyy kunnioittaa. #pienipalarakkautta
4 VASTAUSTA:
En todellakaan kunnioita ihmisiä jotka tulevat tänne muka hätää kärsivinä ja sitten syyllistyvät väkivalta/rasikaus rikoksiin. koko ajan hoetaan meidän suomalaisten rasismista, mutta kuinka monta maahanmuuttajanaista on raiskattu tai pahoinpidelty tai tapettu...0...että se siitä meidän rasismista. Kyllä se on toisin päin, tullaan tänne rinta rottingilla kukkoilemaan, meidän maahan...Ulos jokainen rikollinen, olisi oikea osoite.
Vantaan puukottaja ei kunnioittanut toista ihmistä. Vihapuhe ei vie henkeä, vihateko voi viedäkin.
Suomalaisiin kohdistuvat raiskaukset m pahoinpitelyt ja puukottelut ovat viharikoksia!
Näitä tänne tunkeutuvia geelipäitä en kunnioita vähääkään. Halveksin heitä syvästi ja myös näytän sen. Pahinta on se että pääsevät asumaan keskelle Tikkurilaa uuteen asuntoon. Kaikki tulee veronmaksajilta. Uusi kaksio keskustassa maksaa n 300k€. Kaikki ns palvelut toimivat ohituskaistan ansiosta paremmin kuin omilla. Ne huijarit pitäisi heittää niska/perse otteella ulos samasta portista ulos kuin tänne tulivatkin. Kai ne kotiinsa osaa mennä, omin päin ne tänne osasivat tunkeutuakin.
Vielä ei tiedetä tekijää. Keskustelussa on kuitenkin esillä huoli itseaiheutetusta turvattomuudesta maassamme. Onhan pöyristyttävää, että raiskaaja puolustautuu sanomalla, ettei tiennyt että Suomessa ei saa raiskata. Asiat on pahasti vialla.

Ei kai tämän pitäisi olla niin vaikeaa: on lait, lait on samat kaikille, lakia voidaan asettaa valvomaan viranomaiset, jos vartija joutuu työnsä takia vaaraan, hänen on saatava turvallisuutta myös itselleen (sekin on laki).

On tekijä mistä tahansa kotoisin, toivotan hänet heitettäväksi sinne saarelle ja mukaan ne vallanpitäjät ja päättäjät jotka eivät huolehdi yhteiskuntarauhasta velvollisuutensa mukaan.
+Lisää kommentti
Naapurimaassa viime kesänä pakolainen veti kurkun auki raukkamaisesti takaapäin 18 vuotiaalta kaupan työntekijältä juuri ennen sulkemisaikaa. Ja vedottiin sitten siihen,että puukottajalla oli psyykkisiä ongelmia. Tuomiota ei ole vielä annettu,mutta pahoin pelkään että pääsee teosta kuin koira veräjästä.
1 VASTAUS:
Suomen hallitus mahdollistaa näiden loisten rikokset omaa kansaansa vastaan ja suvakit puolustaa, kai se vaatii oman lapsen joutumista uhriksi, että silmät aukeaa. Kunhan ei olisi jo myöhäistä.
+Lisää kommentti
Puskaradio kertoo tilanteesta...
Ilmoita
Täällä taas rasistireppanat öyhöttää. Mitä siitä, jos yksi tummaihoinen tekee erehdyksessä rikoksen, kun kaikki muut ovat kuitenkin ihania nappisilmiä, rakkauspakkauksia, jotka tekevät suomalaisnaiset onnellisiksi. Hankkikaa rasistit elämä. Refugees welcome!
3 VASTAUSTA:
Ja itsehän olet siiderivalas?
Mielisairaan päässä varmaan maailma näyttää juuri tuollaiselta. MT-työstä on taas rahat lopussa etkä osastolle pääse. Ehkä sitten ensi vuonna taas?
Raiskaavat alaikäisiä lapsia, ja jokapäiväistä alkanut tällainen toiminta olemaan, kun tekevät rasistisia viharikoksia Suomalaisia kohtaan, pois maasta tai maanpoveen tuollaiset
+Lisää kommentti
""Usealla vartijalla on tänä päivänä Turvallisuusalan perustutkinto, ammattikoulussa kestää tutkinnon suorittaminen 3 vuotta. Yhtälailla useilla on kaksi ammattitutkintoa, turvallisuusalan ammattitutkinto ja turvallisuusvalvojan erikoisammattitutkinto. Lisäksi löytyy paljon vartijoita, joilla on myös ammattikorkeakoulututkinto takanaan. ""

Koomisempaa en aikoihin ole kuullut :D Toimin itse vartijana (mm dixissä) ja koulutus oli 2 viikon kurssi. Mua ei kiinnosta vitun vertaa puuttua mihinkään, luimuilen kahvilla työpäivän ja kerään rahaa, että pääsen opiskelemaan mitä haluan.

Mitä nyt olen huomannut, vartijat on aika heikkoa ainesta. Vartijaksi ei haluta, vartijaksi päädytään, kun mihinkään muuhun ei pääse. Aines on sitten sitä mitä se nyt on. Jokainen näkee sen. Ovatko he edes tyhjää parempi? Ehkä juuri ja juuri. Mutta todella niukasti, monen vartijan kohdalla tyhjää huonompi.
1 VASTAUS:
Sinä et ole vartija, vaan yritö saada uskottavuutta typerile väitteillesi. Valehtelun oppikirjasta. Työtön sinä olet ja siihen on syynsä.
+Lisää kommentti
Ei mitään oikeudenkäyntiä eikä kolmen aterian ruokailuja vaan karkotus omaan maahansa. Kipatkaa sinne lentokentälle ja sukunsa mukanaan, muuten tällaiset teot jatkuvat
1 VASTAUS:
..ja palautus häkissä rahtiruumassa , ettei vie ihmisiltä liikaa tilaa lentokoneessa.
+Lisää kommentti
Prisma suunnittelee että asiakkaille jaettaisiin ilmaiseksi kaulan viiltosuojia.
1 VASTAUS:
Beck-elokuvassa Beckin naapurilla oli jonkinlainen muovi-kauluri, joku samanlainen pitäisi saada kaupungille mennessä, siinä pitäisi olla pehmuste. Niitä pitäisi alkaa valmistaa ja pian. Niille kansalaisille, jotka auttoivat vartijaa tulisi antaa mitalit, varsinkin kun sille valehtelija-zubierille annettiin. Nämä kansalaiset eivät varmaankaan auttaneet kiitoksen toivossa kuitenkaan.
+Lisää kommentti
Todella kivaa lukea tällaisia uutisia, ja Oulun joukkopanemisuutisia. Vihervasemmiston ja Sipilän ja Orvon omat pikku huippuosaajat harrastavat kulttuuriaan Euroopan rasistisimmassa maassa. Nämäkin teot johtuvat varmaan rasismista ?
1
Ilmoita
Nyt riittää jo maahamme pesiytyvän roskasakin sieto. Ainoa keino lienee perustaa isänmaalliset joukot, jotka käyvät tuon paskasakin kimppuun. Mitä tummempi, sitä paskempi. Ahmed, Assad sun muut paskiaiset vain ulos maastamme. Nyt on aika vihapuheille ja teoille paikallaan. Tehdään paskasakin olot niin hankalaksi, että alkavat hakea turvapaikkaa Irakista.
4 VASTAUSTA:
Totta turiset.
Mukana.
Myös minä...milloin aloitetaan.
Rasistit pölisee krapulapäissään keskustelupalstalla. Joko ompelette lakanoista naamiaisasuja ? Miettikää vaan, kuinka tumman meisselin tunkeutuessa kosteaan koloon suomileidit huutavat nautinnosta! Se tumma letku on oikea Allahin lahja!
+Lisää kommentti
Poliisi pitää puukottajaa miehenä. Ei kuitenkaan vantaalaisena. Lieneekö hyypiö mistään kotoisin.
1
Ilmoita
Ohhoh, olipa yllätys, että tekijä oli taas matu. Varmaa vartia teki jotain väärää, kun nyt taas näin pääsi käymään. No, odotellaan taas seuraavaa sarjaraiskausta, tuskin montaa päivää menee.
1 VASTAUS:
Vartija ei välttämättä tehnyt mitään. erääseen korkeampaan kultturiin kuuluu yksittäisten poliisien, sotilaitten, vartijoitten, naisten ja vanhusten tappaminen. Näitä juttuja ei valhemedia yle julkaise Suomessa. Niitä on ollut ulkolaisissa uutisissa.
+Lisää kommentti
Kannattaa pitää pari sataa aina mukana ja ojentaa ne suosiolla, ei saa niin helposti koulutusta.
Ilmoita
Kauppakeskus ilmoitti alkavansa jakaa kaulan viiltosuojia ilmaiseksi asiakkailleen.
Ilmoita
Pitihän sen arvata että MATU kela_tuki asiakas MATULLA puukko mukana
Ilmoita
muualta tulleet valittaa vihapuheista. entä montako suomalaista tapettu, ja raiskattu. pikkutytöt eikä naiset ole turvassa.
politikot höpöttää vihapuheesta. mistähän ne johtuu. raakalaiskulttuuri ei sovi suomeen. suvakit veisas unelmaa, kun kultturin rikastajat tunki luvatta maahan. unelmasta tullu pahin painajainen. onko unelmien uhrit saanu mitään apua.
tekijöitä hyysätään, noustaan jopa lentokoneessa seisomaan, kun rikollinen karkotetaan. sais nää koneessa seisojat mennä samaan kohettessen lemmikkiensä kanssa.
1
Ilmoita
Joka päivä saa lukea jostain joukkoraiskauksesta, raiskauksesta, milloin on pakotettu lapsia ja/tai tyttöjä suuseksiin. Puukotuksia kaulaan. Hirvittävä uusi kulttuuri on saapunut maahamme ja mitä tekevät poliitikot?Eivätmitään. Eivät ota kuuleviin korviin, eivät kommentoi. Syyttävä suomalaisia rasisteiksi matujen tukena. Lehtikirjoituksia sensuroidaan, nettipalstoja samaten. Kukaan ei tee mitään. Tälle on pakko tehdä stoppi. Suurin osa suomalaisista ei tätä hyväksy, mutta yksittäinen ihminen ei voi yksin mitään. Pitäisi perustaa jokin merkki tms, jota voisi käyttää, jos ei hyväksy nykymenoa. Huomattaisiin että meitä on paljon.
1
Ilmoita
Vastahan torstaina kokoomusministeri toivotti tervetulleeksi näitä työvoimapulan paikkaajia, ihmispulan pelastajia ja huoltosuhteen parantajia, hehhehehhee
1 VASTAUS:
kyllä muuttuu. Nykyisten ja tulevien vanhusten lisäksi työssäkäyvät joutuvat kustantamaan myös maahan tunkeutuneitten kunniakansalaisten ylöspito ja kaikki kustannukset.
Viimeinen naula arkkuun olisi se 1000 euron lapsentekoraha. Siinähän kaikki Hassanit kyrpä pystyssä hankkisi huomattavat lisätulot sossuavustusten lisäksi itselleen.
+Lisää kommentti
PerSujen pervitiini kulttuuriin kuuluu kantaa puukkoa aina mukana. Ja tottakai sitä kuuluu piripäissäänkin käyttää.
1
Ilmoita
No niin rakkaat lapset, lopettakaahan nyt jo tuo puukottajan syntyperän arvailu ja menkää äitinne viereen aapimaan, niin olette taas aamulla virkeinä aloittamaan koulupäivän.
Ilmoita
Miksi kyseistä matusaastaa ei ammuttu niille sijoilleen?
Ilmoita
Iltasanomien kuvituskuvassa oli valkoinen mies käsiraudoissa. Aiempi vastaava kommenttini oli poistettu kun otin kuvituskuvan asenteellisuuteen kantaa.
1 VASTAUS:
Tottakait valkoihoinen vartija on pidätetty rautoihin jos lehtikuvassa näkyy? Syynä tietrysti varkauden estäminen!
+Lisää kommentti
Oliko kyseessä N Elli Matu La vai muuten vaan suvakkien satula ?
Ilmoita
Ei missään ole sellaista tietoa, että tekijä olisi ollut matu, joten turha puhua koko aiheesta tältä kannalta. Rikosnimike on tapon yritys ja siitä saa niin kovan rangaistuksen, että tekijän nimi kyllä uutisoidaan siinä vaiheessa, kun tulee vangitsemisoikeudenkäynti. Sitten näemme onko nimi suomalainen vai jotain muuta.
2 VASTAUSTA:
Ei ihme jos oletkin entinen härski vartija sehän ei vaadi edes mitään koulutusta siihen pääsee vaikka ISIS-ALUEELTA HETI vartijat on vielä suurimpia rosvoja
Kiinniotettua noin 30 vuotiasta Hussein Abdi Nasir Movlidia esitetään vangittavaksi huomenna tiistaina 4.12.

Ja sullekin kun et ole vielä niitä silmiäsi sieltä ruusunpunaisten aurinkolasien takaa saanut herätetyksi todellisuuteen.

Maahantunkeutunut siis oli tuo tekijä
+Lisää kommentti
Olisiko yllätys jos puukkosankari olisi musu jonka etuoikeuksia vääräuskoinen kristitty koira meni syvästi loukkaamaan tämän yrittäessään ottaa kaupasta sitä omaisuutta maksutta joka hänelle kuuluu etuoikeutena täällä suomessa. Niinhän se niiden suuri kirjakin sanoo ja neuvvoo tekemään. siis se alkuperäinen sokeroimaton versio siitä
1
Ilmoita
Oliko käynyt moskeijassa kuuntelemassa vihapuhetta ennen tekoa niinkuin Turun terroristi, minkä Kokoomuslaiset ja Keskustalaiset olivat haalineet Suomeen.
Ilmoita
Rikosnimikkeen kuuluisi olla murhan yritys. Kuvaus voimakkaasta verenvuodosta tukee väitettäni. Toipuminen vie kauan. Ihmeparannusta ei tapahdu,kuten pyörätuoli Hassan Zubierille, jolle virheellisin perustein annettiin hengenpelastusmitali. Lisäksi hän söi veronmaksajien piikkiin juhla- aterian.
Ilmoita
Kunhan gcm laiksi ehtii.
Ilmoita
Dynaaminen moniosaaja, suvakin ja kokkarin unelma.
Ilmoita
Kauko partiomies puukotti skitsoissa kun tunsi itsensä uhatuksi ulkomaalaisten taholta.
1 VASTAUS:
Tota toi pervitiini teettää.
+Lisää kommentti
Yön timot metsästää pitkien puukkojen kanssa :). Ei siis kaikki, vaan jotkut. Lieneekö tuo nyt niin paha asia, ainakaan vihervasemmistolaisten lentokoneseisojien rodun mielestä. Samaan aikaan Oulussa laitetaan lisää geeliä tukkaan, ja jahdataan pikkutyttöjä. Kiitos vaan Orvon Petteri, Sipilän Juha, kaikki SPR:n työntekijät, Vihreiden, Vasemmiston, Kokoomuksen, Keskustan, RKPn ja Sosiaalidemokraattien jäsenet ja äänestäjät unohtamatta iki-ihanaa Päivi Nergiä. Olette tehneet Suomesta vielä entistäkin ihanamman ja turvallisemman paikan elää, vielä kun saataisiin autoilu ja lihansyönti kiellettyä, niin valtakunnassa olisi kaikki enemmän kuin hyvin.
5 VASTAUSTA:
Jos tämäkin veriteon yritys osoittautuu täys ylläpidetyn maahantunkeutujan tekemäksi, eikö olisi aika vaatia mätäpoliitikkoja tilille Suomen tuhoamisesta?

Viimeisten kolmen vuoden aikana on tapahtunut jo sellainen määrä kauheuksia elätettäväksemme otettujen matujen toimesta, että kyllä tähän pitää kaikkien järkevien kansalaisten jotenkin puuttua.
Totuuskomissio1 kirjoitti:
Jos tämäkin veriteon yritys osoittautuu täys ylläpidetyn maahantunkeutujan tekemäksi, eikö olisi aika vaatia mätäpoliitikkoja tilille Suomen tuhoamisesta?

Viimeisten kolmen vuoden aikana on tapahtunut jo sellainen määrä kauheuksia elätettäväksemme otettujen matujen toimesta, että kyllä tähän pitää kaikkien järkevien kansalaisten jotenkin puuttua.
Täysin samaa mieltä. Nyt tosin jo mätäpoliitikot ovat tekemässä kaikkensa jotta vapaa kirjoittelu estetään kansalta, ja vain kirjautumalla, antaen omat yhteystietonsa saa sanoa mitään.
Tavoite tukkia kansan suut ja saada aikaan passivoituminen.
Kansalta estetään digitaaliset keinot olla yhteydessä keskenään, tai jakaa mielipiteitään somea vastaavissa paikoissa.
Kaiken on siirryttävä niinsanotusti "maan alle" kuten on ollut maailmansotienkin aikaan kun ei ollut nettejä ja älylaitteita.
Kansan keinot vaikuttaa ovat vähäiset, ja nekin vähäiset keinot pyritään mitätöimään kokonaan.
Joku saattaa sanoa että nyt kansa saa sitä mitä on tilannutkin.
Toisaalta yksikään puolue ei ole selkeästi ilmaissut olevansa suomalaisuuden puolesta ja puolustaja.
Totuuskomissio1 kirjoitti:
Jos tämäkin veriteon yritys osoittautuu täys ylläpidetyn maahantunkeutujan tekemäksi, eikö olisi aika vaatia mätäpoliitikkoja tilille Suomen tuhoamisesta?

Viimeisten kolmen vuoden aikana on tapahtunut jo sellainen määrä kauheuksia elätettäväksemme otettujen matujen toimesta, että kyllä tähän pitää kaikkien järkevien kansalaisten jotenkin puuttua.
Kun seuraat mitä puolueita tuulipukukansa äänestää kerrasta toiseen ymmärrät sen, että kunniakansalaisten suorittamilla murhilla ja raiskauksilla on suuren enemmistön hyväksyntä ja tuki.
Miten niin lihansyönti?
Nämä velikullathan tappaa lehmänsä ja vuohensa samoin kun tappavat vääräuskoisetkin.
Kaula auki ja valukoot tyhjiin.
Kärsikööt.
tjooddoiohh kirjoitti:
Täysin samaa mieltä. Nyt tosin jo mätäpoliitikot ovat tekemässä kaikkensa jotta vapaa kirjoittelu estetään kansalta, ja vain kirjautumalla, antaen omat yhteystietonsa saa sanoa mitään.
Tavoite tukkia kansan suut ja saada aikaan passivoituminen.
Kansalta estetään digitaaliset keinot olla yhteydessä keskenään, tai jakaa mielipiteitään somea vastaavissa paikoissa.
Kaiken on siirryttävä niinsanotusti "maan alle" kuten on ollut maailmansotienkin aikaan kun ei ollut nettejä ja älylaitteita.
Kansan keinot vaikuttaa ovat vähäiset, ja nekin vähäiset keinot pyritään mitätöimään kokonaan.
Joku saattaa sanoa että nyt kansa saa sitä mitä on tilannutkin.
Toisaalta yksikään puolue ei ole selkeästi ilmaissut olevansa suomalaisuuden puolesta ja puolustaja.
On PS ilmaissut juurikin olevansa suomalaisten ja Suomalaisuuden puolella
+Lisää kommentti
Kyllä. Puukko on kuulunut suomalaisen miehen käteen aina, suomalainen mies myös ottaa minkä haluaa, vaikka väkisin. Suomalaisen miehen mielestä naiset ja tyttölapset ovat arvottomia, ja heidät saa ottaa koska haluaa. Onneksi maahamme on saatu oikeita tuontimiehiä, jotka kohtelevat kaikkia tasa-arvoisesti ja kunnioittaen. Heidän vankoilla harteillaan lepää myös väkivaltaisten ja rasististen suomalaismiesten tulevaisuus!
3 VASTAUSTA:
Kiinniotettua noin 30 vuotiasta Hussein Abdi Nasir Movlidia esitetään vangittavaksi huomenna tiistaina 4.12.

Maahantunkeutunut siis oli tuo tekijä
Oletko nähnyt tekijän ? Aivan hyvin voi olla alkuperäiseltä nimeltään vaikka Seppo Taalasmaa, ja on muuttanut harhautusmielessä nimensä ulkomaalaiseksi. Raiskaavat ja murhaavathan suomalaisetkin!
Tämä on ollut selvää alusta lähtien, et taida hallita tämän päivän medialukutaitoa.
+Lisää kommentti
Kiinniotettu on Kauko partiomies. Hän puukotti pervitiini skitsoissa kun tunsi itsensä uhatuksi ulkomaalaisten taholta.
Kake esitetään vangittavaksi huomenna tiistaina 4.12.
1
Ilmoita
Monikulttuurisuus on rikkaus! Ei mulla toistaiseksi muuta . Ystävällisin terveisin A.Stubb!
Ilmoita
Tekijän nimi

Hussein Abdi Nasir Movlid

https://prnt.sc/lq5evw

Vantaan käräjäoikeus
osasto 2/ HJU
Sali 7

Oikeuden puheenjohtaja Jukka Huunonen käräjätuomari

Käräjäsihteeri Maiju Harju

Rikoskomisario Juha Springare

Vangitsemisasia taponyritys
1 VASTAUS:
sehän nähtiin oli ruskea karvakäsi ei ollut epäilystä asiasta ja naama oli musta kuin palanut pannun pohja vaikka huono näkö sekhän ei haittanu, joku kertoi että huusi allah kiitos pietarille
oli terroriteko mutta yksittäinen sehän silloin ei ole hheheheheehehehheeh
+Lisää kommentti
En ole koskaan käyny etelässä lomailemassa mutta olen rakastunut välimereen :)
1
Ilmoita
Sipilän ja Orpon maahantuomia partalapsia taas keppostellu.
1
Ilmoita
"Kummalliseksi mennyt tämä maailma. Ihimisiä kuoloo puukkoohin. Klopit ei osaa viiltää, ne tökkii. Nuoret flikat juo viinaa ja raavaat miehet syö salaattia!"
T: Isä Karhu

No onneksi ei tässä tapauksessa kuollut.
Huonoa tietysti se, että tämä allah abdullah muhammed ali al hassan saa todennäköisesti ehdollista vankeutta ja vartija saa syytteen lisäksi isot sakot kun loukkasi kuolemattomuudellaan allahia.
Toivottavasti vartijamies tulee kuntoon ja saa jatkaa elämistään kuten haluaa.
Itselle ainakin nousisi tuossa vaiheessa vitunmoinen lisäviha noita mamuja kohtaan.
Jos nyt tämän vihaisemmaksi voi enää tulla.
Hyvää joulua kaikille suomaliaan!
1
Ilmoita
Vittu rajat kiinni saatana. Jotkut vitun Irakin rättiukot siellä heiluu puukkojen kanssa verorahat menee tämmöiseen paskaan... Ei voi muuta sanoa kun vittu johtajat vaihtoon ja homma kuntoon. Olen puhunut.
1
Ilmoita
Tuleeko neekeeerille sakot tai jarjestetään mielenterveystuki?
1 VASTAUS:
Pahoin pelkään että apinaa aletaan terapoimaan kuluista välittämättä. Karkotuksesta ei ole pelkoa.
+Lisää kommentti
"uuuh_kas_Kakee
3.12.2018 20:14

Kiinniotettu on Kauko partiomies. Hän puukotti pervitiini skitsoissa kun tunsi itsensä uhatuksi ulkomaalaisten taholta.
Kake esitetään vangittavaksi "

Kake oli sekaisin piristä.
1
Ilmoita
YLE uutisoi vartioiden joutuvan yhä useammin tilanteisiin, joissa mukana on teräase tai muu vaarallinen väline. Tapaukset ovat yleistyneet huomattavasti vime aikoina.

YLE ei tietenkään tarjonnut mitään selitystä yleistymiselle. Olisiko sillä kenties jotain yhteyttä julkisilla paikoilla vetelehtivien matujen määrän huomattavaan kasvuun viime aikoina?

Raiskaus- ja puukotuskulttuuri rikastuu rikastumistaan.
1
Ilmoita
Nössö Presidenttimme taas löysät housussa joka asian kanssa, hyvä ettei anteeksi mene pyytämään Oulun raiskaajilta, kun muslimiraiskaajat otettiin kiinni.
Orpo ja Sipilä ihan kiimassa, kun heidän tuomansa osallistuu talkoisiin.
Ilmoita
Saatan vaikuttaa ehkä vainoharhaiselta, mutta miksi alkuperäinen tutkinnanjohtaja Eveliina Karjalainen, joka on lähtökohtaisesti tutkinnanjohtanut (harhaan, jättänyt tiedottamatta ja salannut) kaikki allahin soturien rakastelut, on siirretty syrjään ja tilalle on astunut Markus Kiiskinen?
Onko kyseessä väsymys, osaamattomuus, jääviys vai sukupuolisyrjintä vaiko kenties jopa virkarikos?
Ilmoita
Virkarikos todennäköisesti ja sen takia moni lapsi saanut kärsiä jatkuneista raiskauksista, tai poliisi itse ollut mukana avustamassa raiskaajia?
Olisi todella syytä selvittää ihan yleisen turvallisuuden takia!
Ilmoita
Nythän on jo poliisin rikosepäily yhden kyseisen epäillyn osalta muuttunut lievempään suuntaan, (YLLÄTYS) minkä vuoksi vangitsemiselle ei tietenkään ollut edellytyksiä.
Miestä epäillään perusmuotoisesta lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä.

"Meillä ei ollut perusteita vaatia hänen vangitsemistaan. Epäilty rikos ei ole siinä määrin vakava, ja esitutkinnassa on päästy eteenpäin" - Rikosylikomisario

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/130a87f3-c6e8-4251-b71f-1f0486bd24f2?fbclid=IwAR3dYoguYl-JTTdbNt4oOWOMtLnI0q4iM8svt0eKDUIHLvqCphgyspoR5lA

VITTU MITÄ P***AA!!
Ilmoita
Toivottavasti antavat puukkomatulle vankilassa terapiaa niin että karvat pölisevät!
1 VASTAUS:
Niitä karvakäsiä on kohta jo meidän vankiloissakin enemmän kun alkuperäiskansaa. Ottavat sielläkin ylivallan. Siihenhän ne pyrkivätkin. Ei me kohta mahdeta niille enää mitään siviilissä, eikä tiilimuurien sisälläkään jossei noita kuraperseitä saada potkittua takasin sinne mistä ovat ikinä tulleetkaan.
Asun itse täällä syrjäkylillä ja täälläkin jo alkaa noita savunahkoja liikuskelemaan siihen malliin että pitää pitää valmet 412 valmiudessa ja käden ulottuvilla.
+Lisää kommentti
Se oli tärkee Prisma mulle. En voi uskoa tätä todeksi. Toivottavasti ensiapuhenkilökunta tuli vauhdilla paikalle, jotta Prisma on taas jouluksi kunnossa.
Ilmoita
Minusta tämä Suomeen rantautunut kulttuuri on kaikessa maskuliinisuudessaan todella hienoa! Hienoa, että ovat ylpeitä kulttuuristaan ja toteuttavat sitä. Uskon, että myös A. Stubb tarkoitti juuri tätä mainitessaan monikulttuurin olevan rikkaus!
Ilmoita
https://mvlehti.net/2018/12/03/katso-tuet-mamutusta-edistaville-jarjestoille-veikkausvaroista-vuonna-2018-2/

tuossa listaa sitten kun alaetaan vouhottaa että niille pitää antaa rahaa että pääsevät kotoutumaan
Ilmoita
Helsingin Sanomat taas tuttuun tapaansa vouhottaa natsesista, mitä Suomessa ole nähty 1940 luvun jälkeen todistetusti.
Kokoomus ja keskusta propagandalehti hesari myös viime vuonna julkaisi häiriintyneitä uutisia ja jäi vielä valheista kiinni kiitos tarkkavaisten kansalaisten ja valokuvien.
Jotenkin tuntuu että raiskaukset hyväksytään Hesarissa olkaa kohauttamatta muslimikulttuurin takia.
Tapanilan joukkoraiskauksessa uhri poljettiin ihan suohon hesarin toimesta, raiskauksesta seuraavat kolme kuukautta muslimeja puolustettiin joka päivä hesrissa tavalla tai toisella.
Ilmoita
Peppuseksiseuraa tänään? Miesten kesken!
Ilmoita
Kysymys kuuluu millä tavoin Prisman johto aikoo suojata / suojella työntekijöitään ja asiakkaitaan. Tämmöinen puukotus tapahtuma on ollut vain ajan kysymys, koska tapahtuu. Kauhua herättää. Ei uskalla enää asioida kaupoissa. Pakko saada sisääntulokielto "geelipäille ja muille mamuille". Jo alkaa riittää. Vieläkin om muistissa se eräs uudenvuodenaatto jolloin maasta jo karkoitettavaksi määrätty kosovolainen ampui Espoossa Sellon Prismassa viisi suomalaista kaupan työntekijää!!!Eli Prisman johto mitä aiottte tehdä ???
Ilmoita
Häpeästäni johtuen en voi ylpeänä toivottaa itsenäisyyspäivää isänmaalleni Suomelle.

Maalle joka on raiskattu, puukotettu, revitty ja rikottu terrorismin elkein, kansamme päättäjien kuten Sipilä, Soini, Stub.. listahan on loputon - toimesta.

Toivoisin, että maamme muuttuisi takaisin kansalaisilleen ja eritoten lapsilleen turvalliseksi-Kodiksi, josta kansalainen voisi olla ylpeä ja osallistua yhteiskuntaan sen täysivaltaisena jäsenenä ja tuntea kuuluvuutta suureen isänmaalliseen yhteisöön.
Ja asua tuntematta turvattomuutta omassa synnyinmaassaan.
TÄMÄ EI OLE SE SUOMI, johon minä synnyin!
Tämä ei ole se Suomi, jota isoisämme verellään varjelivat,
tämä ei ole se Suomi, joka maksoi sotakorvaukset selkänahastaan,
Tämä ei ole se Suomi, johon haluan omat verorahani käytettävän.

TÄMÄ ON SUOMI, jolta päättäjämme riistivät itsenäisyyden,
jonka raiskasivat tyttäremme hallituksemme kutsumat uskonsoturit.
Jonka talouden tuhosivat ahneudestaan sairaat ministerimme.
Jonka eläkeläisten tulevaisuuden tuhosivat edustajamme, lahjoittamalla kassamme kolmansille maille ja tuottavimmat sijoituksemme kilpailijoillemme,
Maa jonka lapsilta riistettiin sukupuoli, vanhuksilta riistettiin hoitopalvelut,
jonka työttömiltä riistettiin ihmisarvo 9€/ päivä. JUMALAUTA!
Sekä pientuloisilta vielä riistettiin leipä, ellet sitä satu jonosta saamaan.

TÄMÄ EI OLE SUOMI, jolle haluan toivottaa hyvää itsenäisyyspäivää, tämä on suomi joka on pahasti pahasti rikki.

Mitä itse ajattelit tehdä asian eteen?
Nyt tulevissa vaaleissa ihmiset järki käteen!
Ilmoita
Tähän on tultu. Suomi on turvaton maa. Meidät halutaan sulkea sisätiloihin, koska eihän missään enää uskalla liikkua.
Turvallisuuden tunne on viety. Muslimi sakki hallitsee maatamme.
Kuinka paljon he jo tuhoa on kylväneet suomeen.
Me niitä elätämme. Linnat alkaa olla jo niitä elätettäviä täynnä.
Miksi niitä ei voida palautaa omiin maihinsa rötöstelemään.
Me ei haluta niitä suomeen.
1 VASTAUS:
On aika tehdä matutavien ja homottavien poliitikoiden elämä helvetiksi. He ovat totaalisen syyllisiä lastemme raiskauksiin...ja syntyvyyden romahdukseen eli kansakunnan tuhoamiseen. Tarja Halonen ja Pekka Haavisto kaikista pahimpia. Molemmat setalaisia pervertikkoja.
+Lisää kommentti
Mitä höpötätte, on ihan turvallista ulkona. Olette sairaita ihmisiä.
1 VASTAUS:
Ei ole millään tavalla suomessa turvallista jos ulkomaalaiset vetävät puukoilla kurkkuja auki, raiskaavat lapsemme, siskomme ja vaimomme. Jengiytyvät ostoskeskuksiin, kaduille ja kulmille ja vankiloihin. Ovat yhteyksissä äärijärjestöihin.
Huutelevat peräämme, käyttäytyvät uhkaavasti kantasuomalaisia vastaan.
Eivät välitä suomen laista eivätkä edes halua sopeutua suomalaiseen kulttuuriin.
Nostavat suomalaisten kovalla työllä hankkimia verovaroja omaan lorvimiseen.
Heidän syytään ovat muunmuassa etteivät rahat riitä omille suomen kansalaisille eikä etenkään vähävaraisille tai vanhuksille. Näitä mamuja kyllä paapotaan ja vastalahjaksi saadaan elää varattomina pelko perseessä omassa synnyinmaassamme,
Ei, emme ole sairaita, olemme realisteja ja ulkona ei todellakaan ole turvallista.
Suomi 2018. VMP
+Lisää kommentti
Miksi ylläpito antaa rasistien rellstää täällä vapaasti ? Suomi tulee olemaan suvaitsevaisuuden edelläkävijä, siitä pitävät Vihreät, Vasemmiato ja SDP huolen seuraavaan hallitukseen mennessään! Ei rasismille, ei natseja Helsinkiin, ei natseja minnekään! Kaikki ovat tänne tervetulleita, ja ketään ei saa karkottaa vasten tahtoaan! Toimeentulo turvattava kaikille tänne tulijoille! Jos tänne tulee vaikka 25-vuotias mies, on hänen päästävä samalle viivalle kantasuomalaisen 25-vuotiaan miehen kanssa, eli hänelle tulee taata 25-vuotiaan suomalaismiehen keskiansion mukainen perustulo!
1 VASTAUS:
Mitä tarkoittaa "keskiansion mukainen perustulo"

Ei perustulo perustu keskiansioon, vaan se on sama kaikille, jopa persuille.

Uskomatonta, että hyvinvointia vastustetaan näin mahdottomasti tässä määrässä, ikään kuin väen vängällä haluttaisiin kieriä paskassa sen sijaan että olisi turvaverkot

Uskon, että monelle persulle tekisi vapaaehtoistyö vastaanottokeskuksissa. Saisivat ottaa pään välillä omasta perseestään ulos ja kurkistaisivat millaista se elämä onkaan täällä maan päällä, eikä vaikeroida omissa harhaisissa pelkotiloissaan.
+Lisää kommentti
Puukottaja oli maahanmuuttajataustainen ja nimestä voi myös päätellä mistä päin maailmaa.

Fake news! Iltalehden valeuutinen Tikkurilan tapauksesta:

https://oikeamedia.com/o1-90821
Ilmoita
Suomalaisetkin tosiaan taitavat puukotuksen: https://www.vantaansanomat.fi/artikkeli/731074-uutta-tietoa-vantaan-puukotus-oli-parisuhderiita-epailty-jahdattiin-kiinni

Mutta raiskaukset ja puukotukset ovat eri asia kun se tehdään turvallisesti kotona, eikö niin?

Kai muuten kaikki tiesivät, että viime kuntavaalien ehdokkaista YLIVOIMAINEN osuus rikollisia löytyi persujen ehdokkaista (n. 30 %). Jos en väärin muista, niin persujen puoluetoimistollakin on 12.5 % TUOMITTUJA raiskaajia. Ei siis epäiltyjä, vaan TUOMITTUJA. Jos Suomi halutaan kaaokseen, äänestä persuja. Jos sen sijaan olet kiinnostunut hyvinvoinnistasi, äänestä MITÄ TAHANSA muuta puoluetta.

Vaikka
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Tikkurila Prisma puukotus

Varmasti suomalaiset asialla. Meidän kulttuuriin kuuluu kantaa veitsiä mukana.

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta