Kannabiksen tukkukauppa Luxenbugiin!!!!!!!!!!???????????

tarkkanäköinen

Eikö junckerin pitäisi saada KAIKILTA Euroopanunionin mailta suostumus huumekaupan laillistamiseen aloittamiseen, jos ei tarvitse, se onkin sitten uutta tietoa muille eu-maille

24

328

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • EU-ei-määrää

      jäsenmaiden sisäisistä asioista.
      Jos Luxemburg vapauttaa kannabiksen, se on maan oma asia.

      • EiHelvetti

        Näin juuri. Joidenkin voi olla vähän vaikea hyväksyä tätä, kun ovat uskoneet jatkuvaa pelottelua kaiken päätäntävallan päätymisestä Brysseliin. Tosiasiassa myös liittovaltioissa osavaltioilla säilyy melkoisesti päätäntävaltaa omiin lakeihinsa ja käytännön asioihin.

        Yksittäisen suomalaisen kannalta edes liittovaltio ei toisi merkittäviä muutoksia arkeen. Kaikki jatkuisi arkisesti kuten aina ennekin. Muutosta ei välttämättä edes huomaisi muuten kuin uutisten tasolla. Kansallinen turvallisuus lisääntyisi liittovaltion myötä. Ehkä sosiaalietuudet nousisivat EU:n edellyttämälle tasolle, mihin Suomen hallitus ei ole etuuksia halunnut nostaa. Taloudellisesti Euroopan liittovaltio olisi samalla viivalla USA:n ja Kiinan kanssa.


    • tarkkanäköinen

      Tämä uusi itsemääräämis oikeus on siis voimassa Puolan tuomari- ja pakolaispäätöksissä . luxenburghan on niitä harvoja eu:n sisäisiä veroparatiisejä, joissa muut maat voivat harrastaa ns. verosuunnittelua, Suomi saa päättää omista matu luvuista niinhän , eläköön oikeus päättää omista asioista , hyvä pojat, nyt on oikea suunta, tarvittiin vain tiennäyttäjä , itse junkkerin veroparatiisi ja tuleva huumekaupan keskus. Kansa pitää "lääkitä" ja kunnolla , hallinta helpottuu huomattavasti.

      • Taas-naurattaa

        On aivan turha vääristellä selviä asioita.

        EU:n valtuudet on tarkasti sovittu Lissabonin peruskirjassa. Sitä noudatetaan yhteisin päätöksin.
        Muuten jäsenmaat määräävät itse asioistaan.

        Luxemburg on siis päättänyt kannabiksen käytön laillistamisesta, ei mistään muusta. Käyttö on jokaisen L:n kansalaisen oma asia.


      • Puolan tuomaripäätökset ovat puolan itsemääräämisoikeuden alaisia, kunhan noudattavat yhteisesti sovittuja sääntöjä. Ongelma pirulainen on, että ovat menneet allekirjoittamaan papereita, jossa sitoutuvat edistämään mm. länsimaisia arvoja ja demokratiaa...

        Pakolaispäätökset perustuvat kansainvälisiin sopimuksiin, eikä niissä pahemmin ole ongelmia. Tarkoitat varmaan pakolaisten päästämistä maahan, jossa mm. Puola törkeästi rikkoo kansainvälisiä sopimuksiaan? Ja muutama säälittävä suomalainen haluaisi samaan porukkaan...

        Suomi saa todellakin päättää omista maahanmuuttajaluvuistaan. Hyvä huomio. Ongelmahan on pitkälti se, että nykyhallitus (ja edeltävät) ovat tehneet maahanmuutosta kovin hankalaa, varsinkin työperäisestä sellaisesta. Maahanmuuttoa tulisi helpottaa merkittävästi, mutta tämä asia ei oikein EU-palstalle kuulu.


      • tarkkanäköinen
        TheRat kirjoitti:

        Puolan tuomaripäätökset ovat puolan itsemääräämisoikeuden alaisia, kunhan noudattavat yhteisesti sovittuja sääntöjä. Ongelma pirulainen on, että ovat menneet allekirjoittamaan papereita, jossa sitoutuvat edistämään mm. länsimaisia arvoja ja demokratiaa...

        Pakolaispäätökset perustuvat kansainvälisiin sopimuksiin, eikä niissä pahemmin ole ongelmia. Tarkoitat varmaan pakolaisten päästämistä maahan, jossa mm. Puola törkeästi rikkoo kansainvälisiä sopimuksiaan? Ja muutama säälittävä suomalainen haluaisi samaan porukkaan...

        Suomi saa todellakin päättää omista maahanmuuttajaluvuistaan. Hyvä huomio. Ongelmahan on pitkälti se, että nykyhallitus (ja edeltävät) ovat tehneet maahanmuutosta kovin hankalaa, varsinkin työperäisestä sellaisesta. Maahanmuuttoa tulisi helpottaa merkittävästi, mutta tämä asia ei oikein EU-palstalle kuulu.

        Aivan ja todellakin Suomi SAA päättää pakolaisten määrän. Kyllä se rastapää niin, ettei kamalampaa ole kuin itselleen valehtelu.


      • tarkkanäköinen kirjoitti:

        Aivan ja todellakin Suomi SAA päättää pakolaisten määrän. Kyllä se rastapää niin, ettei kamalampaa ole kuin itselleen valehtelu.

        Ei tietenkään saa. Miten ihmeessä se edes voitaisiin tehdä?


    • tarkkanäköinen

      Virosta tulee työperäistä sakkia. afriikasta ylimielisiä röyhkeitä pummeja. ,suurin osa lisäksi rikollisia. turha vängätä selvää asiaa vastaan. Jos afriikkalaisten työllistymisprosentti on yli kolmen se on silloin hyvin läellä sitä rajaa , mikä on todellisuudessa mahdollinen. Neuvostoliiton aikana oli oikein lentävä lause tuo, TOISEN MAAN SISÄISIIN ASIOIHIN PUUTTUMINEN.Se oli täysin "unohduksissa" rapiat parivuosikymmentä. eu:sta tulee tätä menoa jos mahdollista vieläkin valheellisempi paikka, missä pieni eliitti valmistautuu ottamaan vastaan "oligargin aseman"- muistan ajan jolloin neuvostoliittoa ei saanut arvostella, se. oli ääriainekselle kuin islamin uskontö matuille. Eu on nousemassa populistisille eu -intoilijoilla samaan asumaan kuin Neuvostoliitto oli kommareille. Sodassa olleita pilkattiin, isänmaallisuus oli ko, porukalle kirosana . NYT neljä- viisikymmentä vuotta kun on vierähtänyt, Eu-intoilijat rakentaa jotain suurta ja tasa-arvoista, ja jälleen isänmaalliset olisi vaiennettava . Tämä mennyt NL ja tuleva EU saa voimansa KATKERISTA ja KAUNAISISTA isänmaan vihaajista, Ei olisi koskaan uskonut että näin nopeasti uutta tuhoa valmistellaan, Eräskin eu-pösilö oli sitä mieltä, ettei ole taloutta ilman eu;ta, mistä näitä oikein tulee.

      • Taas-naurattaa

        EU:iin liityttiin kansan tahdosta. NL oli kokonaan eri asia.

        EU:ssa saa ihan vapaasti olla isänmaallinen. Se on suorastaan suotavaa.

        EU-jäsenyyden hyöty Suomen taloudelle on mittaamaton. Siksi eivät EU-vihaajat jäsenyyttä hyväksy .


    • tarkkanäköinen

      Vaalien kautta Viro ym. maat liittyvät neuvostoliittoon . Tajuatko VAALIENN KAUTTA ja TÄYSIN VAPAAEHTOISESTI. Tajuatko KANSAN TAHDOSTA ja VAALIEN KAUTTA ne liittyivät neuvostoliittoon. Pane myös merkille miten hankalaksi EU tekee eroamisen. Mielestäni kun VIRO ja muut maat erosivat neuvostoliitosta se kävi kivuttomammin kuin brexit. Tosin neuvostoliitto oli TÄYSIN kuralla siis romahtanut , Nyt kädet kyynerpäitä myöten ristiin että eu saavuttaa tuon saman rappion tilan ja viipymättä . Nämä voimat jotka tätä euvostoliittoa ja brysseliä rakentaa , varmistavat rappio- ja hajoamistilan jälkeisen elämän kansalaisille täydeksi helvetiksi, eurooppalaisten ihonväri on euvostoliiton aikana muuttunut tummaksi, lähes tuskanpunaiseksi , paluuta normaaliin ei enään ole , kuten oli Venäjällä, joka parani huomattavasti. Suomi oli luomassa ja loikin hyvät suhteet nyky Venäjään . Esiin astui länsimainen demokratia joka ei hyväksy aisan yli potkimista, poikkeavia yksilöitä eikä itsenäisesti ajattelevia . Venäjä tulee olemaan "pakopaikka " niille jotka ovat järjissään selvinneet tästä länimasesta demokratiasta. Toivotaan että siellä on ymmärrystä ja voimia auttaa , kun kansa ryntää kuin DEMOKRAATTISESTA itä-saksasta, stasi- merkkel ei ottanut opikseen vaan päätti sitten tuhota koko euroopan ja mikä sen yksinkertaisempaa kuin vaihtaa ITÄINEN DEMOKRATIA LÄNSIMAISEKSI DEMOKRATIAKSI, kumpikin on yhtä suvaitsevaista ja pyyteetöntä , mikä onkin demokratian jaloin asia.

      • Putin_on_liero

        Hospoti ja plottis. Trolli elää vielä neuvostoaikaa. Baltian maiden liittymisessä Neuvostoliittoon ei ollut mitään demoktaattisiin vaaleihin vivahtavaakaan.


      • EiHelvetti

        "Vaalien kautta Viro ym. maat liittyvät neuvostoliittoon . Tajuatko VAALIENN KAUTTA ja TÄYSIN VAPAAEHTOISESTI. Tajuatko KANSAN TAHDOSTA ja VAALIEN KAUTTA ne liittyivät neuvostoliittoon. "

        No mutta, mutta. Menikö tarkkanäköisellä pölyä silmiin, kun todellisuus noin hämärtyi. Virolla on villi ja värikäs historia, mutta noin värikäs se ei ole.

        Saksalaisen ritarikunnan heikkenemisen jälkeen Ruotsi ja Venäjä sotivat Viron ja Baltian hallinnasta. Lopulta se liitettiin osaksi Venäjän keisarikuntaa. Venäjän vallankumouksen jälkeen Viro itsenäistyi (vuonna 1918), mutta Saksa ei halunnut tuolloin itesenäisiä Baltian maita, vaan aikoi tehdä niistä Baltialaisen yhtenäisen Saksan johtaman herttuakunna. Saksalaiset siis valloittivat Viron, mutta pian punakaarti marssi Viroon ja ajoi saksalaiset helvettiin. Viro ja muut Baltian maat liitettiin tuolloin väkisin osaksi Neuvostoliittoa. Mitään vaaleja etäisesti muistuttavaakaan ei järjestetty ja virolaisilta ei kysytty mitään. II. maailmansodan aikana Baltia joutui jälleen saksalaisten valloittamaksi ja sitten jälleen Neuvostoliiton valloittamiksi.

        "Pane myös merkille miten hankalaksi EU tekee eroamisen. Mielestäni kun VIRO ja muut maat erosivat neuvostoliitosta se kävi kivuttomammin kuin brexit. "

        Kyllä täällä jännitettiin kovasti mitä Baltiassa tapahtuu. Suomalaiset olivat hyvin varovaisia puheissaan. Olihan niitä Neuvostoliiton panssareita ja joukkoja Baltian maissa, mutta ne pysyivät rauhallisina. Neuvostoliitto vastusti Baltian maiden itsenäistymistä vuoden 1991 vallankaappaukseen asti.

        "Baltian maat Viro, Latvia ja Liettua liitettiin kesällä 1940 Stalinin Neuvostoliittoon. Stalin karkotti monia Baltian maiden asukkaita Siperiaan, ja monet yhteiskunnan johtohenkilöt tuhottiin teloittamalla puhdistuksissa. Karkotukset ja puhdistukset jatkuivat Virossa vuoteen 1955. Tilalle muutti noin puoli miljoonaa venäläistä."

        "Vasta 1989 Viro sääti lain, jonka mukaan se kykenisi irtautumaan Neuvostoliitosta, ja Liettua irtautui 11. maaliskuuta 1990 Neuvostoliitosta. Liettua ajoi aktiivisimmin itsenäisyyttään, koska sillä oli vain 10 prosentin venäläisvähemmistö, muualla Baltiassa oli noin 1/3 venäläisvähemmistö. Neuvostojohto, Saksa ja Ranska painostivat Liettuaa perumaan itsenäisyysjulistuksensa. Huhtikuussa 1990 Neuvostoliitto asetti Liettuan taloussaartoon. Liettuan itsenäistymispyrkimyksiä ajoi määrätietoinen puhemies Vytautas Landsbergis. "

        "Marraskuussa 1990 konservatiivien kanssa liittoutunut Gorbatšov kuvasi balttien vaatimuksia ETY-kokouksessa fasistien liikkeellelähdöksi. Lopulta Gorbatšovin OMON-joukot hyökkäsivät Vilnassa tammikuussa miehittäen Vilnan tärkeimpiä rakennuksia ja valtasivat aseettomien mielenosoittajien suojeleman TV-tornin, surmaten 15 mielenosoittajaa ja haavoittaen yli sataa. Latviassa tehtiin samantyyppinen operaatio, jossa Riiassa kuoli 4 sisäministeriön rakennuksen puolustajaa. Ulkomaiden painostus esti näitä tapahtumia toistumasta Virossa. Baltian maat eivät halunneet maaliskuussa osallistua äänestykseen Neuvostoliiton tulevaisuudesta vaan järjestivät omat äänestyksensä. Kaikissa maissa ainakin 78 % väestöstä kannatti itsenäisyyttä, myös venäläisten enemmistö. Tammikuussa vuonna 1991 Neuvostoliiton sisäministeriön Omon-joukot valtasivat Riian lehdistötalon. 13. tammikuuta 1991 kuoli 14 ihmistä, kun neuvostoarmeija hyökkäsi Vilnan TV-asemalle. Samana päivänä Venäjän presidentti Boris Jeltsin antoi kuitenkin kirjallisen tukensa Baltian maiden itsenäisyydelle. 20. tammikuuta 1991 Omon-joukot aloittivat vielä yhden verisen yhteenoton Latvian sisäministeriössä, ja viisi ihmistä kuoli. Samana päivänä oli demokraattien mielenosoitus Moskovassa. Venäjän parlamentin demokraattinen puhemies Boris Jeltsin tuki tammikuun tapahtumissa Baltian maita, koska ajoi itse demokraattista Venäjää. Monet venäläiset sotilaskomentajat kieltäytyivät lähettämästä joukkojaan baltteja vastaan.[29] Tämän takia venäläisten operaatio epäonnistui.
        Neuvostoliiton vallankaappausyrityksen yhteydessä vallankaappausta yrittävä juntta määräsi elokuussa 1991 Pihkovassa sijaitsevan 76. maahanlaskudivisioonan Viroon estämään sen itsenäistyminen. Neuvostojoukot suuntasivat Tallinnaan melko kevyellä kalustolla, mutta Virolla ei ollut tarvittavia aseita sitäkään vastaan. "

        Kolme vaihtoehtoa:
        a) Olet Venäjämielinen trolli
        b) Et lue mitään
        c) olet liian typerä ymmärtämään lukemaasi ja näkemääsi.


      • tarkkanäköinen
        Putin_on_liero kirjoitti:

        Hospoti ja plottis. Trolli elää vielä neuvostoaikaa. Baltian maiden liittymisessä Neuvostoliittoon ei ollut mitään demoktaattisiin vaaleihin vivahtavaakaan.

        Etkö sinä eu- pösilö ymmärrä ironiaa,Viron ja muiden maiden liittymisessä neuvostoliittoon ei todellakaan ollut kysymys muusta kuin pakosta joka lavastettiin DEMOKRAATTISIKSI VAALEIKSI. neuvostoliitto kuljetti puna-armeijaa ympäri vallattuja alueita ja järjesti DEMOKRAATTISIA VAALEJA joissa puna-armeja ÄÄNESTI päätti kuka jatkossa mihinkin liittoon kuuluu. Lisää totuuksia eu-pösilölle, DEMOKRAATTISET vaalit järjestettiin Suomen liittymisessä euvostoliittoon. Vaalien äänestysprosentilla ei ollut mitään merkitystä KOSKA äänestämällä kannatit liittymistä euvostoliittoon ,äänestämättä jättäminen, ei kanavoi ja ole mikään vaihtoehto. Sitäpaitsi nuo valheelliset punakone vaalit oli lavastettu kansalaisten haluksi. Euvostoliiton liittyminen oli rotta-politiikkojen pitkälti etukäteen suunniteltu . Kummatkin demokraattiset vaalit olivat , ymmärrätkö nl-eu-pösilö mitä täällä tapahtuu.


      • tarkkanäköinen
        EiHelvetti kirjoitti:

        "Vaalien kautta Viro ym. maat liittyvät neuvostoliittoon . Tajuatko VAALIENN KAUTTA ja TÄYSIN VAPAAEHTOISESTI. Tajuatko KANSAN TAHDOSTA ja VAALIEN KAUTTA ne liittyivät neuvostoliittoon. "

        No mutta, mutta. Menikö tarkkanäköisellä pölyä silmiin, kun todellisuus noin hämärtyi. Virolla on villi ja värikäs historia, mutta noin värikäs se ei ole.

        Saksalaisen ritarikunnan heikkenemisen jälkeen Ruotsi ja Venäjä sotivat Viron ja Baltian hallinnasta. Lopulta se liitettiin osaksi Venäjän keisarikuntaa. Venäjän vallankumouksen jälkeen Viro itsenäistyi (vuonna 1918), mutta Saksa ei halunnut tuolloin itesenäisiä Baltian maita, vaan aikoi tehdä niistä Baltialaisen yhtenäisen Saksan johtaman herttuakunna. Saksalaiset siis valloittivat Viron, mutta pian punakaarti marssi Viroon ja ajoi saksalaiset helvettiin. Viro ja muut Baltian maat liitettiin tuolloin väkisin osaksi Neuvostoliittoa. Mitään vaaleja etäisesti muistuttavaakaan ei järjestetty ja virolaisilta ei kysytty mitään. II. maailmansodan aikana Baltia joutui jälleen saksalaisten valloittamaksi ja sitten jälleen Neuvostoliiton valloittamiksi.

        "Pane myös merkille miten hankalaksi EU tekee eroamisen. Mielestäni kun VIRO ja muut maat erosivat neuvostoliitosta se kävi kivuttomammin kuin brexit. "

        Kyllä täällä jännitettiin kovasti mitä Baltiassa tapahtuu. Suomalaiset olivat hyvin varovaisia puheissaan. Olihan niitä Neuvostoliiton panssareita ja joukkoja Baltian maissa, mutta ne pysyivät rauhallisina. Neuvostoliitto vastusti Baltian maiden itsenäistymistä vuoden 1991 vallankaappaukseen asti.

        "Baltian maat Viro, Latvia ja Liettua liitettiin kesällä 1940 Stalinin Neuvostoliittoon. Stalin karkotti monia Baltian maiden asukkaita Siperiaan, ja monet yhteiskunnan johtohenkilöt tuhottiin teloittamalla puhdistuksissa. Karkotukset ja puhdistukset jatkuivat Virossa vuoteen 1955. Tilalle muutti noin puoli miljoonaa venäläistä."

        "Vasta 1989 Viro sääti lain, jonka mukaan se kykenisi irtautumaan Neuvostoliitosta, ja Liettua irtautui 11. maaliskuuta 1990 Neuvostoliitosta. Liettua ajoi aktiivisimmin itsenäisyyttään, koska sillä oli vain 10 prosentin venäläisvähemmistö, muualla Baltiassa oli noin 1/3 venäläisvähemmistö. Neuvostojohto, Saksa ja Ranska painostivat Liettuaa perumaan itsenäisyysjulistuksensa. Huhtikuussa 1990 Neuvostoliitto asetti Liettuan taloussaartoon. Liettuan itsenäistymispyrkimyksiä ajoi määrätietoinen puhemies Vytautas Landsbergis. "

        "Marraskuussa 1990 konservatiivien kanssa liittoutunut Gorbatšov kuvasi balttien vaatimuksia ETY-kokouksessa fasistien liikkeellelähdöksi. Lopulta Gorbatšovin OMON-joukot hyökkäsivät Vilnassa tammikuussa miehittäen Vilnan tärkeimpiä rakennuksia ja valtasivat aseettomien mielenosoittajien suojeleman TV-tornin, surmaten 15 mielenosoittajaa ja haavoittaen yli sataa. Latviassa tehtiin samantyyppinen operaatio, jossa Riiassa kuoli 4 sisäministeriön rakennuksen puolustajaa. Ulkomaiden painostus esti näitä tapahtumia toistumasta Virossa. Baltian maat eivät halunneet maaliskuussa osallistua äänestykseen Neuvostoliiton tulevaisuudesta vaan järjestivät omat äänestyksensä. Kaikissa maissa ainakin 78 % väestöstä kannatti itsenäisyyttä, myös venäläisten enemmistö. Tammikuussa vuonna 1991 Neuvostoliiton sisäministeriön Omon-joukot valtasivat Riian lehdistötalon. 13. tammikuuta 1991 kuoli 14 ihmistä, kun neuvostoarmeija hyökkäsi Vilnan TV-asemalle. Samana päivänä Venäjän presidentti Boris Jeltsin antoi kuitenkin kirjallisen tukensa Baltian maiden itsenäisyydelle. 20. tammikuuta 1991 Omon-joukot aloittivat vielä yhden verisen yhteenoton Latvian sisäministeriössä, ja viisi ihmistä kuoli. Samana päivänä oli demokraattien mielenosoitus Moskovassa. Venäjän parlamentin demokraattinen puhemies Boris Jeltsin tuki tammikuun tapahtumissa Baltian maita, koska ajoi itse demokraattista Venäjää. Monet venäläiset sotilaskomentajat kieltäytyivät lähettämästä joukkojaan baltteja vastaan.[29] Tämän takia venäläisten operaatio epäonnistui.
        Neuvostoliiton vallankaappausyrityksen yhteydessä vallankaappausta yrittävä juntta määräsi elokuussa 1991 Pihkovassa sijaitsevan 76. maahanlaskudivisioonan Viroon estämään sen itsenäistyminen. Neuvostojoukot suuntasivat Tallinnaan melko kevyellä kalustolla, mutta Virolla ei ollut tarvittavia aseita sitäkään vastaan. "

        Kolme vaihtoehtoa:
        a) Olet Venäjämielinen trolli
        b) Et lue mitään
        c) olet liian typerä ymmärtämään lukemaasi ja näkemääsi.

        Sinulle toinen eu-nl-trolli. OLEN SUOMALAINEN nykyisin OLONEUVOS ,enkä mikään seka sikiö Luen ihan riittävästi, SE MITÄ LUKEE on tärkeämpää kuin luetun lukumäärä. On kirjanoppineita ihmisiä jotka lukevat TOISTEN kirjoittamia "viisauksia", On ihmisiä jotka ajattelevat ja puntaroivat asioita, Takaan ja alleviivaan ,olen kiertänyt ja nähnyt tätä maapalloa viimeisen kolmenvuosikymmenen aikana siitä enemmästä päästä. Kun luet, luet muiden ajatuksia , aika usein lähes aina tai jopa aina taustalla on pyrkimys vaikuttaa toiseen. Kun s, niinistö rypistää otsaansa sihruttaa silmänsä ja kääntää päänsä vasemmalle etukenoon rykäisee ja kertoo miten mustahiili sulattaa lumihangen kevät-talvella hyvinkin nopeasti varsinkin auringonpaisteessa, Kyseessä on erittäin suuri viisau, s, niinistön kannattaa röyhistää rintaa rykiä varpustella , ja katsella ympärilleen , ja tuumata. Näittekö ja kuulitteko pojat kuinka viisas minä olen. Hän olisi voinut sanoa , Helsinki lämpenee, ja tuottaa sähkönsä kivihiilellä . Vuoteen 2045 hiilen käyttö on jo hyvin vähäistä. Näin suurta ja viisata kuin s. niinistö on , minä maan tymä matonen neuvon kuitenkin häntä, Seuraavaan arktisen alueen kokouksen pääaiheeksi otetaan KIVIHIILEN VÄRJÄÄMINEN VALKOISEKSI. ja kun vielä tapetaan KAIKKI hankihyttyset , aurinko ei pääsekkään hankia sulattamaan ja saadaan minijääkausi ennakoitua aikaisemmaksi. Pyydän vielä ei helvetiltä ihan vilpittömästi anteeksi kun en heti noiden Viron" vapaaehtoisen" nl:oon liittymisen jälkeen ,EN kertonut , että suorastaan vittuilin teille. olen siinä nyt onnistunut, koska jos vittuilee toiselle, niin ettei toinen huomaa ,sinä ja te ette huomanneet, siispä suoritus vapaaehtoisen liittymisen kannalta oli täydellinen


      • tarkkanäköinen

        Otan vain saunakaljat, kahvin kera konjakiT. Hörpyn otan silloin kun itsellä on , tai joku tarjoaa. Kännissä olen ollut, herra ties koska.


    • jamaicanada

      Ensin Canada ja seuraavaksi Luxemburg, on jotenkin epäloogista, jos miettii, että Jamaicalla kannabis on laitonta.

    • tarkkanäköinen

      Näyttä siltä, ettei tuo euroopan alasajo ja rappiotilaan ajaminen onnistunut mamutukslla, junkker päätti mielistellä tiettyä porukkaa,huumekauppa päätöksellä ajetaan eu detroitin kaltaiseksi ja samoilla "lääkkeillä". Sellainen ihminen joka tieten tahtoen tekee tuon , olisi vietävä välittömästi saunan taakse , siellä olisi tehtävä se mitä tehtävä on.

      • Taas-naurattaa

        Tuo "tarkkanäköinen" taita olla älyn-jättämän sivupersoona. Tiedon taso on yhtä naurettava,

        Junckkerilla ei ole mitään tekemistä Luxemburgin kannabis-päätöksen kanssa. Sillä ei ylipäänsä ole vaikutusta muualla kuin EU-vihaajien houreisissa kuvitelmissa.
        Päätös onLuxemburgin sisäinen asia.


      • tarkkanäköinen
        Taas-naurattaa kirjoitti:

        Tuo "tarkkanäköinen" taita olla älyn-jättämän sivupersoona. Tiedon taso on yhtä naurettava,

        Junckkerilla ei ole mitään tekemistä Luxemburgin kannabis-päätöksen kanssa. Sillä ei ylipäänsä ole vaikutusta muualla kuin EU-vihaajien houreisissa kuvitelmissa.
        Päätös onLuxemburgin sisäinen asia.

        Eikö hihittäjä tiedä , että luxenburg on junkkerin kotimaa.


      • Taas-naurattaa

        Luxmburgissa määrää hallitus, ei Juncker. EU ei puutu jäsenmaiden sisäisiin asioihin.

        Tosin älynjättämät eivät sitäkään tiedä.


      • tarkkanäköinen
        Taas-naurattaa kirjoitti:

        Luxmburgissa määrää hallitus, ei Juncker. EU ei puutu jäsenmaiden sisäisiin asioihin.

        Tosin älynjättämät eivät sitäkään tiedä.

        Aloitetaan yksinkertaisesti, kun "oppilas" on yksinkertainen. KYSYMYS 1. Kuka tai mikä määrää Suomen SUSIKIINTIÖT a) Nato b) YK vai c) EU .


      • Taas-naurattaa

        Luonto-Liiton Susiryhmä vaatii tarkempia perusteluja ontuvalle käsitteelle. "Häirikkösusien" poistaminen ei saa olla itsestäänselvyys.
        Suomessa elää tällä hetkellä virallisten laskelmien mukaan 137-157 sutta, ja laji on määritelty erityisen uhanalaiseksi, mutta kuuluu silti Suomen lainsäädännössä riistalajeihin, joiden kantojen hoidosta vastaa maa- ja metsätalousministeriö (MMM). MMM on myöntänyt tänä vuonna kaatoluvan yhteensä 16 sudelle. Nämä kaatoluvat on tarkoitettu ns. häirikkösusien poistamiseen. Lain mukaan tällainen poikkeuslupa voidaan myöntää erityisen merkittävien vahinkojen ehkäisemiseksi, ellei muuta tyydyttävää ratkaisua ole.


    • nistiONnisti

      Kiinalainen sanoisi hampusta kuultuaan: länsimaista hapatusta.
      Hienoa kuulua samaan "roskajoukkoon".

    • hamppuusi

      No onko runker kyllästynyt konjakkiin?

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      96
      2655
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2243
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2010
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      13
      1719
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1691
    6. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1656
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      36
      1646
    8. 91
      1573
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      128
      1447
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1274
    Aihe