Miksi juhlitaan itsenäisyyttä!?

HerääSuomi

Suomen itsenäisyyden ja vapauden Euvostoliitolle myynyt maanpetturi-eliitti sen kuin juhlii Linnassaan ja jakelee toisilleen kehuja ja mitaleita!?

Esivanhempamme vuodattivat verta ja hikeä vuosisatoja luodakseen jälkipolvilleen itsenäisen ja vapaan suomalaisen Suomen. Ja nyt asumme EU-osavaltiossa, jota tuo sama inha eliitti kaikin voimin "monikulttuuristaa" eli ei-suomalaistaa!?

Kuvottava on kunnon isänmaallisen suomalaisen katsoa moista juhlintaa...

15

188

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kysykää_itseltänne

      Olemmeko me SE sukupolvi, joka antoi pois rakkaan Suomemme itsenäisyyden ja vapauden pettäen esivanhempamme valtavat uhraukset???

    • Väykyttäiskö

      Eliittien Euvostoliitto Carunamaksuja piisaa.

      • Rikolliset

        #En ole globalistien puolella


    • linnanleipäjono

      veronmaksajille kalliiksi käyvä. euvostoliiton eliitin, joka vuotiset "itsenäisyyspäivän" leipäjonon, voisikin lopettaa jo kokonaan.

    • EiHelvetti

      Niin. Isänmaallisuus ja kansallismielisyys. Itsenäisyys. Isoisäni haavoittui sodassa kahdesti ja kantoi kranaatinsirpaleita koko elämänsä. Hän ei suostunut kertomaan sodasta kenellekään. Ehkä hän kertoi vaimolleen,.. Äitini ei tiedä mitä tapahtui, mutta tietää, ettei isä koskaan täysin toipunut.

      Isäni isä työskenteli geologian laitoksella. Hänen sisarensa oli piikana Englannissa, kun talvisota syttyi. Kun hän pääsi takaisin kotimaahan hän katsoin venäläisten pommituksia Mechelininkadulla sijaitsevan asunnon parvekkeelta. Yksi pommeista surmasi isänisän työkaverin. Isovanhemmillani oli kesäpaikka Laatokan rannassa. Se menetettiin ja saatiin takaisin jatkosodassa ja menetettiin uudestaan. Isoisäni veli oli lentoupseeri, jonka kone syöksyi laatokkaan. Präniköitä ja kunniamitaleja on kulkenut suvussa sotien jälkeen. Yli satavuotias isotätini oli kehittämässä Karjalassa lasten päivähoitoa sodan aikana. Hän tuli Suomeen viimeisellä junalla evakoiden kanssa, kun Karjala lopullisesti menetettiin. Oliko kukaan heistä kansallismielinen rasisti? Ei ollut.

      Isäni puolelta sukujuuret on kartoitettu 1700-luvun Englantiin. Sieltä isoisän isänisä kulkeutui Venäjän keisarikuntaan, jonka osa Suomi silloin oli. Isoisän brittiläinen isä syntyi Pietarissa ja kuoli Suomen puolella 1800-luvulla. Hänen lapsensa todistivat itsenäistymisen. Heistä tuli suomalaisia. Nimikin muuttui englantilaisesta suomalaiseksi. Ja nämä lapset osallistuivat uuden valtion rakentamiseen. He eivät enää olleet brittejä; he olivat suomalaisia. Silti he säilyttivät vahvat siteet Eurooppaan. Isotätini piikoi Englannissa ja hänen sisarensa Tanskassa. Suvulla on myös vahvat yhteydet Ruotsiin ja Norjaan.

      Ihminen voi olla isänmaataan rakastava patriootti, vaikka ei olisi ksenofobinen nationalisti. Hän voi kuolla puolustaessaan rakastamaansa maata ja arvoja, joihin uskoo olematta kansalliskiihkoinen nationalisti. Sillä on valtava ero. Monet sodissa taistelleista olivat maahanmuuttajien jälkeläisiä, mutta he kuolivat tai vammautuivat Suomen puolesta. Suomessa tapahtui sekin ihme, että Suomen juutalaiset taistelivat rinta rinnan saksalaisten natsien kanssa puna-armeijaa vastaan.

      Ja Suomi luovutti vain kahdeksan juutalaista Saksaan. Kahdeksan. Se on merkittävää, sillä valtio piti omiensa puolta ja vaikka Ryti ja Mannerheim tarvitsivat Saksan apua, he eivät uskoneet natsien rotuoppeihin ja nationalistiseen paskaan. Kahdeksan suomalaisen juutalaisen luovuttaminen Saksaan oli tietenkin kova hinta, mutta ehkä se oli se hinta, joka piti maksaa, että Suomi sai Saksalta apua.

      Toki Suomen joukoissa taisteli natsihenkisiä suur-Suomesta unelmoivia fanaatikkoja, mutta suurin osa oli tavallisia maanviljelijöitä ja työläisiä, joilla ei ollut suuren suuria kansallismielisiä intohimoja suuntaan tai toiseen. On ihan hyvä muistaa, että Suomen itsenäistymisen jälkeen Neuvostoliitossa käytiin vielä taisteluja. Suomen valkoiset osallistuivat heimosotiin mm. Virossa ja Neuvostoliitossa pari vuosikymmentä ennen talvisotaa. Se on historiallinen fakta, joka usein halutaan unohtaa.

      Me olemme kulttuurisesti, geneettisesti ja taloudellisesti olleet osa Eurooppaa kaksi vuosituhatta. Suomalaisten persoonallisessa genomissa on vahva itäinen vaikutus, mutta yhtä lailla selviä eteläisiä ja läntisiä piirteitä. Geenien- ja kielenvaihtoa on tapahtunut esihistoriallisista ajoista alkaen. Tänään alkaa Suomen 101. itsenäinen vuosi. Se on mahtavaa. Mutta täytyy myös muistaa, että me olimme ruotsalaisia noin 700 vuotta ja venäläisiäkin 100 vuotta. Kuoliko suomalaisuus silloin? Ei kuollut - se syntyi.

      Haluttiin sitä myöntää tai ei, useimmilla suomalaisilla ei ole puhtaita jauhoja pussissa. Tarkoitan, että mitään puhdasrotuisia suomalaisia ei ole olemassakaan. Me kaikki olemme enemmän ja vähemmän eurooppalaisten ja Venäjänmaalta lähteneiden geenien sekoituksia. Monet Länsi-Venäläiset kantavat suomalais-ugrilaisia ja puolalaisia slaavilais-geenejä. Skandinaavit sekoittuivat viikinkiaikana Britannian asukkaisiin ja Ranskalaisiin. Me eurooppalaiset olemme yhtä ja samaa historiallista perhettä. Se, että Suomen pitäisi erota EU:sta ja Euroopasta, on kuin vaatisi Lauttasaarta itsenäistymään Helsingistä.

      Sotien jälkeen Suomen piti asuttaa 400 000 Karjalan evakkoa. Suomessa oli silloin paljon ihmisiä, jotka ajattelivat, kuten sinä - pysykööt kotikonnuillaan ja miksi meidän pitäisi heitä auttaa. Karjalan evakot asutettiin ja heidän jälkeäisensä ovat olleet rakentamassa maastamme sitä hyvinvointi-Suomea, joka se nykyään on.

      Sanonpa vain senkin, että suomaista sydäntä sinusta ei löydy. _Ehkä sinulla on suomalainen nimi ja vanhemmat, mutta suomalaisuuteen on aina kuulunut myös se, että ollaan valmiita taistelemaan yhteisten asioiden puolesta silloin kun on tarvis. Ennen talvisotaa Suomi oli vielä jakautunut kahteen leiriin: punaisiin ja valkoisiin. Talvisodassa suomalaiset löysivät voiman taistella yhteisen asian puolesta. Sinussa ei ole talvisodan henkeä. Haluat rikkoa, et rakentaa.

      • EiHelvetti

        Täsmennyksenä vielä. Suomalaiset - siis perisuomalaiset arvot eivät koskaan ole perustuneet muiden diskriminointiin tai epätasa-arvoon. Suomi oli ensimmäisiä maita maailmassa, joka hyväksyi naisille täysin samat oikeudet kuin miehille.

        Suomalaiset hakkapeliitat rikkoivat sodankäynnin sääntöjä jo 1600-luvulla ja saavuttivat maineen pelottavina sotilaina. Älä tee suomalaisista ksenofobisia pelkureita, jotka haluavat rakentaa vain muureja ympärilleen. Sellaisia suomalaiset eivät koskaan ole olleet.


      • EiHelvettiItsellesi
        EiHelvetti kirjoitti:

        Täsmennyksenä vielä. Suomalaiset - siis perisuomalaiset arvot eivät koskaan ole perustuneet muiden diskriminointiin tai epätasa-arvoon. Suomi oli ensimmäisiä maita maailmassa, joka hyväksyi naisille täysin samat oikeudet kuin miehille.

        Suomalaiset hakkapeliitat rikkoivat sodankäynnin sääntöjä jo 1600-luvulla ja saavuttivat maineen pelottavina sotilaina. Älä tee suomalaisista ksenofobisia pelkureita, jotka haluavat rakentaa vain muureja ympärilleen. Sellaisia suomalaiset eivät koskaan ole olleet.

        Mitä ihmettä!? Miten niin suomalaiset naiset olisivat jotain "muita"??? Ja mitä ihmettä Hakkapeliitat asiaan kuuluu???

        Suomalaisen Suomen puolustaminen ja arvostaminen EI ole mitään ksenofobiaa tai muiden kansojen halveksimista! Eikä omaan maan, kansan ja kulttuurin säilyttäminen ole mitään muurin rakentamista!

        Oliko Suomi muka jokin Pohjois-Korea esim. 1990-luvulla, kun olimme vielä itsenäinen valtio ja mamuja otettiin vastaan kohtuullisen vähän???


      • qåaäzm
        EiHelvettiItsellesi kirjoitti:

        Mitä ihmettä!? Miten niin suomalaiset naiset olisivat jotain "muita"??? Ja mitä ihmettä Hakkapeliitat asiaan kuuluu???

        Suomalaisen Suomen puolustaminen ja arvostaminen EI ole mitään ksenofobiaa tai muiden kansojen halveksimista! Eikä omaan maan, kansan ja kulttuurin säilyttäminen ole mitään muurin rakentamista!

        Oliko Suomi muka jokin Pohjois-Korea esim. 1990-luvulla, kun olimme vielä itsenäinen valtio ja mamuja otettiin vastaan kohtuullisen vähän???

        Juuri näin. Omasta kansasta huolissaan olo, ei tarkoita vihaa muita kohtaan. Se on tervettä isänmaallisuutta. Nyt elämme viimeisiä päiviä, jolloin on vielä jotain rajoitteita haittamaahanmuutolle joka tuhoaa Suomen. Ensi viikolla tuleva saatanallinen GCM-sopimus mitätöi veteraanien uhraukset täysin. Se pitää niitä pilkkanaan. Tämän saatanallisen sopimuksen takia eivät he vuodattaneet kallista vertansa. He vuodattavat sitä itsenäisen Suomen puolesta, jossa naisten sekä lasten ei tarvitsisi pelätä raiskaajia.

        Tuleva kauhusopimus mahdollistaa kaiken maailman väen tulon maahamme, ja se räjäyttää raiskausten määrän hirvittäviin lukemiin. Tämä saatanan systeemi eu painostaa tuon sopimuksen allekirjoitukseen. Suomalaiset kelvottomimmista kelvottomimmat päättäjät oitis tukka putkella rientävät Marokkoon sinetöimään tuhomme. Sopimuksen myötä ei ole enää pidäkkeitä matuille tulla ja ottaa maa haltuunsa. Sitä touhua ei saa silloin enää kritisoida, vaan se todennäköisesti kriminalisoidaan. Täysin sama touhu kuin neukkulassa. Ei mulla nyt muuta.


    • tarkkanäköinen

      Puhu sää poika, mää pirä hevosta. Suomi lahjoittaa miljardeja veronmaksajien euroja eu:niin, eteläeurooppalaisille, sekä myy omaisuutta , Esim, autokatsastus joka on lakisääteinen,, siis pakollinen, mitä yrittäjän lue sijoittajan riskiä siinä on .....pakollinen....täysin varmaa etukäteen tiedettyä rahaa ropisee tilille. Rahat kuuluisivat Suomen talouden pyörittämiseen, verot kierretään , ei senttiäkään Suomeen Sähköverkot myytiin ulkomaille täysin sama juttu rahat muille maille virahille ,Ja aussit kiittää ja kumartaa. Miten on rotta-politiikojen höpinä huoltovarmuudesta. Puhukaa te eu-pösilöt minä jaksan edelleen pitää hevosta. Minun Isäni vaavoittui ja tosi pahasti haavoittuikin sodassa, kaksi hänen veljeään kaatui. Aidin veli kaatui myös. Enkä inhonnut mitään niinkuin neuvostoliittoa, Nyt te pösilöt hekumoitte , kun joko ranskalainen rakentaa eu:n sotajoukkoja, kenen tarpeeseen Suomi ei niitä tarvitse. Venäjä ei tänne hyökkää se on varma, Suomen on säilytettävä itsenäisyytensä ja puolueettomuutensa, Tuli mieleeni sellainen asia, että oletko sinä kännissä tai muuten sekaisin , kun kannatat isänmaasi myyntiä ja itsemääräämisoikeuden luovutusta eu:lle..

      • EiHelvetti

        Ja miten nämä Suomen sisäpoliittiset asiat liittyvät EU:hun? Ei mitenkään. Mistä lähtien Australia on kuulunut EU:hun? Fortum on valtion osittain omistama yhtiö, joka tekee taloudelliset linjaukset itsenäisesti. Valtio voi puuttua sen toimiin - ja sen olisi pitänyt puuttua sähköverkkojen myyntiin. Siinä olen kanssasi samaa mieltä, mutta jos valtio puuttuisi jatkuvasti yritysten tekemisiin, Suomi olisi Neuvostoliitto. Vapaassa maailmassa valtio ei voi puuttua kaikkiin yrityskauppoihin.
        .


      • tarkkanäköinen
        EiHelvetti kirjoitti:

        Ja miten nämä Suomen sisäpoliittiset asiat liittyvät EU:hun? Ei mitenkään. Mistä lähtien Australia on kuulunut EU:hun? Fortum on valtion osittain omistama yhtiö, joka tekee taloudelliset linjaukset itsenäisesti. Valtio voi puuttua sen toimiin - ja sen olisi pitänyt puuttua sähköverkkojen myyntiin. Siinä olen kanssasi samaa mieltä, mutta jos valtio puuttuisi jatkuvasti yritysten tekemisiin, Suomi olisi Neuvostoliitto. Vapaassa maailmassa valtio ei voi puuttua kaikkiin yrityskauppoihin.
        .

        Eu vaatii yksityistämään , kuten joutuu tekemään kreikkakin jopa saari on myytävä, Osa terveydenhoidon rahoista menee jo nyt eu:n veroparatiisiin luxenburgiin.


      • Taas-naurattaa
        tarkkanäköinen kirjoitti:

        Eu vaatii yksityistämään , kuten joutuu tekemään kreikkakin jopa saari on myytävä, Osa terveydenhoidon rahoista menee jo nyt eu:n veroparatiisiin luxenburgiin.

        EU ei vaadi yksityistämistä, mutta edellyttää valtiontalouden asiallista hoitoa.

        Verorahoista määrää kukin jäsenmaa budjetissaan.


    • tarkkanäköinen

      Neste, fortum kemira, vr , outokumpu,vr autokatsastus värtsilä ja moni muu yhtiö on perustettu verorahoilla , onko veronmaksajat hyötyneet näistä kaupoista, missä ne rahat on , onko tiestö kunnossa - Onko näitä asiota KOSKAAN esitetty politiikoille, EI, ovat luikkineet aina kuin koira veräjästä. En minä austraaliaa eu:hun ole sijoittamassa. Sähkö linjat myytiin AUSTRAALIALAISELLE First State Investments yhtiöllä . Autonkatsastus rahat menee lähes kaikki ( A-katsastus ) ESPANJAAN. Eikö näistä saisi puhua. ?????? O sancta simplicitas!!!!!!

    • muka_its

      Suomi Oy:n onsingonjakoa siellä juhlitaan.
      Vuodesta toiseen likimain sama porukka.

      • Taas-naurattaa

        Siellä juhlitaan EU-vihaajien harmiksi Suomen itsenäisyyttä.

        "Vuodesta toiseen likimain sama porukka."

        Se koskee vain korkeita virka- tai luottamushenkilöitä sekä elinkeinoelämän johtajia. Sekin vaihtuu osittain koko ajan.

        Muu väki vaihtuu aika reippaasti.
        He ovat presidentin valitsemia ja paljolti sellaisia, joita hän on vuoden aikana tavannut.
        Sitten ovat tietysti urheilusankarit. taiteilijat, julkkikset yms.
        Yleensä kaikilla on jokin erityinen kunnostautuminen. Se sulkee EU-vihaajat ja muut älynjättämät pois.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      18
      1555
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1315
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1212
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1122
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1046
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      1045
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      11
      1036
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      1001
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      999
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      2
      996
    Aihe