Terrori-iskut estäneet sankarit

Miksi näistä ei hiiskutakaan? Meillä on terrori-iskuja estäneitä sankareita, jotka pelastivat kymmeniä ihmishenkiä! Vai oliko sankarit tällä kertaa väärän värisiä?
3
Ilmoita


16 Vastausta

Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.


Miettikääpä kun kaksi bussia lasahtaa vastakkain. Uhrien määrä on helposti kymmeniä. Ne ketkä estivät tuon ovat kovanluokan sankareita. Mutta media jatkaa kuivaa linjaa. Herää todellakin kysymys miksi. Turun tapahtumien jälkeen kyseltiin miksi kukaan ei tehnyt mitään ja sitä jauhettiin osin aiheettomasti viikkoja. No nyt tekivät! Missä kiitos ja asian mukainen huomio?
2
Ilmoita
Miettikääpä tuotakin, todella sairasta menoa. Muutenkin koko tapaukset hiljennetty nyt jo täysin median toimesta.
Ilmoita
Lehdistö olisi mieluiten ollut täysin hiljaa koko tapauksista, mutta kun se pirun some pilaa hyvän propagabdan! Siksipä someakin ollaan hiljentämässä.
Ilmoita
Median silmissä ne "sankarit" ovat vain kuItamunien pahoinpitelijöitä. Olihan tero kuulemma saanut vähän ylimääräistäkin runtua ainakin toisessa tapauksessa, mutta tappaahan nuo pitäisikin. Niin ne tekevät kotimaassaankin, epäonnistuneen iskun tekijä ammutaan joko heti, tai vasta kuulustelujen jälkeen. Itse olisin tappanut.
Ilmoita
Suomalaiset on alas ajettava kansa 101 vuotta taistelleena on tyhmempien aika tulla tilalle joita vedättää...
Ilmoita
Vapaustaistelija. Tuhoaja vai sankari? Terroristi vai SISSI?
1 VASTAUS:
Tosin näillä tänne pakolaisiksi tulleilla ei ole mitään tekemistä vapaustaistelijoiden kanssa. IsIamisteja vastaan iskevä suomalainen olisi vapaustaistelija.
+Lisää kommentti
Yleensä terroristia ei pysäytä vieno huudahdus, "Olisitko tappamatta meitä"
-Vaan tarvitaan kovempia otteita, oikeuslaitos tulee mukaan puolustamaan terroristin oikeuksia toteuttaa itseään. Väkivalloin estänyt saa laskun oikeuskuluista, rikosuhrimaksuista, sakoista ,
henkisistä kivuista ja likaantuneista lenkkareista. Jakauskin meni sekaisin, korvaat.

Ainoa tapa suojautua terrorismilta on kitketty oikeuskäytännön tehokkuudella pois.
1
Ilmoita
Mites te ns. suvaitsevaiset, arvostatteko ihmishenkiä pelastaneita sankareita? Vai onko niin kiire etsiä rasismia sieltä missä sitä ei ole?
1 VASTAUS:
Suvakeilla on automaatti joka sulkee tällaiset tapaukset pois, eikä mitään ole tapahtunut. Suvakkimielisairaus on sata kertaa vaarallisempi yhteiskunnalle kuin AIDS ja Ebola yhteensä, vaikka niitä kylvämällä kylvettäisiin väestöön kaikkialla.
+Lisää kommentti
Media meinasi vaieta nämä terrori iskut!!!
Onneksi valui tieto julkisuuteen.
Suomi on turvaton maa kun rajat vuotaa yhä.
Pommi tikittää...
1 VASTAUS:
Some pilaa hyvän propagandan...
+Lisää kommentti
Ehkäpä terrori-iskun estäjien turvallisuuden takia?
2 VASTAUSTA:
Heh. No kyllä turun tapauksessakin "sankarin" hehkutus alkoi hyvin pian. Ja miksi turvallusuudesta pitäisi välittää, koska eihän pelolle ole annettu valtaa?
Kyllä on melkoinen mielisairas maa. Koko ajan profiloidaan ja lasketaan mitä kannattaa kertoa ja mitä ei. Sankarit ja roistot päätetään ihonvärin tai etnisyyden mukaan. Mistään ei olisi tullut mitään ongelmaa,jos asioita käsiteltäisiin rehellisesti ja salaamatta. Hädänalaisille turvaa ja apua, rikolliset kylmästi potku pers*eesa pihalle. Helppoa ja halpaa. Mutta kun ei nuo päättävät tunarit osaa hoitaa mitään. Nyt sitten peitellään sotkuja. Kuinkahan kauan ajattelivat siinä onnistuvansa?
+Lisää kommentti
Vieläkö terroristien taltuttajat istuvat tutkintavankeudessa? Vai onko päästetty itsenäisyyspäiväksi välivapaalle?
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Terrori-iskut estäneet sankarit

Miksi näistä ei hiiskutakaan? Meillä on terrori-iskuja estäneitä sankareita, jotka pelastivat kymmeniä ihmishenkiä! Vai oliko sankarit tällä kertaa väärän värisiä?

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta