Maahanmuuton vastustus - sama kaiku on askelten ja lippukin niin tuttu

PVL:n porukkaa alkaa vaivaamaan epätoivo. Kaksi oikeusastetta on jo lakkauttanut yhdistyksen ja KKO tuskin myöntää valituslupaa. Nyt sitten jo yritettiin marssia avoimesti natsilipun alla.

PVL:n aktiivijäsenistä useimmilla on tuomio väkivaltarikoksista. Rikolliset ovat usein kovin impulsiivisia ja lyhytjänteisiä "heti-mulle-kaikki"-ihmisiä. Niin kävi tässäkin tapauksessa. PVL uskoi, että poliisi ei puutu liikkeellä olevaan mielenosoitusryhmään. Luulo oli väärä.
https://www.is.fi/kotimaa/art-2000005923446.html
Videolta näkyy, miten tollero yritti vielä painia poliisien kanssa lipputankonsa puolesta - turhaa.

Toisaalta välikohtauksella on myös positiiviset puolensa. Natsilippujensa kanssa PVL tunnustautui selkeästi uusnatsistiseksi liikkeeksi. Kun kulkueen kärjessä liehuvat natsiliput, on aivan turha täällä höpöttää isänmaallisuudesta tai maahanmuuttovastaisuudesta yhtään mitään.

Laulakaamme yhdessä pätkä Sillanpään marssilaulua:
Tapa tuttu jo taattojen
Nyt on hoidossa poikasten;

39

758

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • näin.on

   Moktar-Jukka teki jälleen jutun joka ei kuulu tänne. Älkää vastailko.

   • "Älkää vastailko."
    Itsehän olet kärppänä vastaamassa. Nauretaan yhdessä.   • Oulunmatumiehet
    Moktar.Gubta kirjoitti:

    "Älkää vastailko."
    Itsehän olet kärppänä vastaamassa. Nauretaan yhdessä.

    Onko sinulla tytärtä ?


   • jihadisti-imaami
    Moktar.Gubta kirjoitti:

    "Älkää vastailko."
    Itsehän olet kärppänä vastaamassa. Nauretaan yhdessä.

    Tulethan taas tänään Moskeijaan ?


  • siunattuhulluus

   No juu, tuo vihervasuri huumehöyryisine avauksineen on kyllä aivan vapaata riistaa. Niskat nurin vaan ja maailma on taas yhden laitoshoitotapauksen hoitokustannuksia rikkaampi💉✌🏼

  • Rehellisesti

   Rauha säilyy, kun maassa ei ole liikaa rasisteja, natseja ja muslimeja. Joustamattomien ideologioiden edustajia ei saa olla niin paljoa, että heillä alkaa olla valtaa.

   • Gäddasta

    Listaltasi unohtuivat anarkistit ja muu äärivasemmisto. Sirppi- ja vasaralipulle Suomessa näköjään kumarretaan syvään.


   • Öyhötiöy

    Juurikin näin. Persutkin on senluokan vouhottajia että parempi olis ilman.


  • Todella.provo

   Sairas ukko.

  • pehmeä_vaihtoehto

   Eikös se ole se mukavampi tapa luovuttaa natsilippu Suomen kiltille poliisille, sen sijaan että itkisi ja luovuttaisi sen MOSSADIN luiskaotsaisille nenähirviöille, jotka lyövät sinua vasaralla päähän.

   Juutalaisiahan tuossa suojeltiin. Tuo natsilippu loukkaa heitä.

  • HusuSippilä

   Euroopassa maahanmuutto terroristit marssivat konepistoolit ja puukot kädessä, no toisinaan kun eivät jaksa kävellä ottavat pakettiauton, kuorma-auton tai bussin alleen.

  • Eikuulupalstalle

   612 ei ole sama kuin PVL.
   Oli solvaaja mitä mieltä tahansa. Ylläpito sallii avoimen herjaamisen?

   • Kirosanat.ja.keskisormea

    Näköjään toista tuhatta osallistujaa kerralla Gubta julisti uusnatseiksi.👺👺🤮


  • "Juutalaisiahan tuossa suojeltiin. Tuo natsilippu loukkaa heitä."
   Kovinpa vähän ymmärrät asiaa. Natsitunnukset loukkaavat kaikkia heitä, jotka uskovat demokratiaan ja pitävät ihmisarvoa loukkaamattomana.

   Mielipiteitä natsilipun julkisesta heiluttelusta voi kysyä vaikkapa Tanskasta, Norjasta, Ranskasta, Belgiasta, Hollannista, Puolasta, Itävallasta ja monesta muustakin maasta, jotka jäivät Saksan miehitysvallan alle.

   • Naurattaameitä

    Tottakai loukkaa, sehän olikin silkka Provo, mutta kiihkohönö vaan jaksaa intoilla, tokene jo, TYHMÄ!


   • Provo tai ei. Parisataa PVL:n aktiivia oli riittävän hölmöjä marssiakseen hakaristilippujen perässä keskellä Helsinkiä.

    Kyllä tämä oli viimeinen naula PVL:n arkkuun Suomessa.


   • peeIoIIe
    Moktar.Gubta kirjoitti:

    Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

    Niksuttelikin sitten urakalla. Usko pois, ne jotka marssivat soihtukulkueessa , ovat hienoja ihmisiä. Sinä olet olevinasi niin äijää. Raukka vanha ukko.


   • sinulle.kevyet
    Moktar.Gubta kirjoitti:

    Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

    "Tarkoitukseni oli sanoa, että samaa makin alustaa kaikki tyyni."
    Husuterveiset.


   • knmkn
    Moktar.Gubta kirjoitti:

    Provo tai ei. Parisataa PVL:n aktiivia oli riittävän hölmöjä marssiakseen hakaristilippujen perässä keskellä Helsinkiä.

    Kyllä tämä oli viimeinen naula PVL:n arkkuun Suomessa.

    Miksi valehtelet? PVL:n marssijoita näytti siellä olevan pelkkä kourallinen. Surkeata paskasakkiahan se toki on, ja se että rinnastat muut marssijat heihin on silkkaa sikailua ja loan heittoa sieltä vastenmielisimmästä päästä - eli sinun päästäsi.


  • väsynyttä.lässytystä

   Ketä edes kiinnostaa joku idoottien pienikokoinen ja verraten harmiton ryhmittymä PVL? Paitsi suvakkeja, joiden elinehto kyseinen paskasakki suorastaan on.

  • RobertKinty

   Mokkaveivari taas vauhdissa. Ei mulla muuta.

  • "Usko pois, ne jotka marssivat soihtukulkueessa , ovat hienoja ihmisiä."

   Enpä tiedä. Jussikin oli siellä torilla pipo vedettynä silmille. Hän yritti saada soihtuunsa tulta. No köpöstelyä sekin oli, kun citysivarilla ovat kaikki erätaidot hukassa. Näen näissä jusseissa suuren dilemman: isänmaallisia ollaan, mutta isänmaata en itse puolusta.

   Taitaa tässäkin olla niin, että hienous on katsojan silmissä. Siinä missä minä näen vain makin alustaa, toinen näkee hienon köntsän.

   • häpeäisit.urpo

    Mikä sun ongelmasi on? Tuosta vaan vetäiset karvahatustasi marssijat kaikki samaan porukkaan?
    Sulla on paha mielenterveysongelma. Kusikin päässä hölskyy siihen malliin että parempi olisi jos menisit lekuriin pikaisesti. Tottakai näet mitä näet, onhan se mainostamasi taikapeili todella toimiva. Röyhkeä pelkuri olet.


   • knknkn

    Moni tekee huonoja päätöksiä nuorena, ja eikös Halla-aho sanonutkin jossain katuneensa tuota päätöstään sittemmin? Oli miten oli, isänmaataan/suomalaisia arvoja voi puolustaa monella tapaa, ja senhän Jussi tekee nyttemmin vakuuttavasti, siinä missä joku Gupta itse vain mädättää aktiivisesti vittuillen.


  • hysteriapelleilyä

   >Natsilippujensa kanssa PVL tunnustautui selkeästi uusnatsistiseksi liikkeeksi.<

   Liikehän sanoo olevansa kansallissosialistinen. Ei nuo liput mitään tunnustautumista olleet vaan uskon, että ne oli otettu mukaan ihan vaan uhalla poliisin kiellon takia. Haluttiin osoittaa, ette te meitä pysäytä. Nyt uussuvaitsevaisto meni hysteriaan, kamalaa natsilippua ei Helsingin kaduille, lailliset tunnukset pitää kieltää! Mitä tuollaisesta oli haittaa kellekään? Marssi olisi marssittu ja lippu kääritty komeroon. Nyt häslätään kuin se olisi suurin maan ongelmista. Jos kerran 6 miljoonan tappajien tunnuksia ei saa käyttää, niin samalla logikalla pitää kommunistien liput kieltää, onhan kommunisteilla järkyttävämpi tappohistoria, on arveltu tapettujen luvuksi n. 100, jopa 200 miljoonaa.

   Tässä hyvä kirjoitus hysteriasta:
   "... älkää helkkarissa pyytäkö minua sietämään maan päättäjiä, jotka nykyisessä tilanteessa näkevät suurena ja kommentoinnin arvoisena asiana muutaman nahkakuulapään roikottamat puna-valkoiset kankaankappaleet."
   https://vk.com/tiinatiikeri?w=wall331558566_16349

   Mao ja Stalin olivat sosialisteja, Hitler kansallissosialisti.
   Kommunismi ja natsismi on kumpikin vain sosialismin eri ilmenemismuotoja. Myös fasismi on vasemmistolainen aate, sen loi italialainen Givanni Gentile, joka sanoi, että fasismi on sosialismin kaikkein toimivin muoto. Fasistit ovat sosialisteja, joilla on kansallinen identiteetti.
   https://www.youtube.com/watch?v=m6bSsaVL6gA

   Kansallismielisyys ei asetu oikeisto-vasemmisto akselille, se on neutraali kansallisvaltioiden olemassaolon ehto, jota nyt ollaan romuttamassa ja kansallismieliset yhdistetään historian hirmuhallitsijoihin, jotka sovelsivat kansallismielisyyttä oman agendansa ajamiseen, jolla ei ole mitään tekemistä terveen kansallistunteen kanssa. Kansallismielisyys oikein ymmärrettynä ei merkitse vihaa toisia kansallisuuksia kohtaan, vaan oman kansallisen identiteetin tiedostamista ja arvostamista ja saman arvostamisen kunnioittaminen muillekin maille. Aloittaja sortuu tähän leimatessaan 612-marssijat kaikki natseihin, vaikka suurin osa oli ihan tavallisia poliittisesti sitoutumattomia suomalaisia, jotka ovat kyllästyneet oman maansa alasajoon ja perustuslain ylikävelyyn poliitikkojen, poliisin ja oikeuslaitoksen taholta. Marssilla kunnioitettiin veteraanien tekemää työtä, mitä hakaristilippu ei kunnioittanut, mutta eipä tuo nyt asiaa tyhjäksikään tehnyt. On kait kansallissosialisteillakin oikeus mielipiteen ilmaisuun, jos eivät suorasanaisesti uhkaa yhteiskunnan vakautta. Itse asiassa päättäjät itse uhkaavat yhteiskunnan vakautta sallimalla avoimet rajat kaikkien tulla elämään sosiaaliturvalla, joka on tarkoitettu oman kansan käyttöön ja oman kansan selkänahasta revitty. EU on fasistinen viritelmä tuhota kansallisvaltiot, fasismia voi harjoittaa vain valtiot ja korporaatiot, ei yksittäiset ihmiset. Joten vihervasemmiston haukuntalitania rasistit-natsit-fasistit sopisi heihin itseensä loogisesti paremmin kuin kansallismielisiin. Marssille osallistuminen ei tee kenestäkään kansallissosialistia, jos siellä muutama sellainen marssikin!

   Historioitsija Teemu Keskisarja kertoo totuuden kansallisaatteesta:
   https://yle.fi/uutiset/3-9240288

  • "Marssille osallistuminen ei tee kenestäkään kansallissosialistia, jos siellä muutama sellainen marssikin!"

   Silloin kun marssii hakaristilipujen perässä keskellä Helsinkiä, on joko natsi itsekin tai sitten vaan tavallista tyhmempi.

   • onseketale
    muijasi.jätti.syystäkin kirjoitti:

    Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

    Ei ne nats liput olleet 612-marssissa.
    Moktar itsekin Pridessä koipi vääränä pomppi, hetero silti lienee.
    Turha yleistää.


   • onseketale
    onseketale kirjoitti:

    Ei ne nats liput olleet 612-marssissa.
    Moktar itsekin Pridessä koipi vääränä pomppi, hetero silti lienee.
    Turha yleistää.

    natsiliput siis


   • hysteriapelleilyä

    Joo ja heteroista tuli homoja marssiessaan Pridessä. Pääministeristäkin tuli antifasisti anarkisti, kun marssi heidän kanssaan Peli poiki -miekkarissa, joka oli yhden lajin pöyristymisen maailmanennätys. Näinhän se suvakkien logiikka menee. Kuten ettei ole rotuja mutta rotusortoa on. Ja diversiteettiä pitää olla mutta mielipiteiden diversiteettiä ei suvaita.

    Poliisista on tullut poliittinen poliisi meillä. Millä oikeudella poiliisi vei toisten omaisuuta, kun liput ei olleet kenellekään vaaraksi? Jenkeissä apulaissheriffi pidätettiin virasta kun vei yksityisomistuksessa olleen natsilipun. Koska meillä? Sitten kun kansallismieliset pääsevät valtaan.

    https://www.dailymail.co.uk/news/article-5348671/Sheriffs-deputy-suspended-removing-Nazi-flag.html


   • onseketale kirjoitti:

    Ei ne nats liput olleet 612-marssissa.
    Moktar itsekin Pridessä koipi vääränä pomppi, hetero silti lienee.
    Turha yleistää.

    612-mielenosoituksessa oli erikseen sovittu, että ei tunnuksia mukaan. Edelleen marssi oli aikataulutettu niin, että kaikki natsit ehtivät varmasti mukaan.

    Kun samat naamat marssivat sekä PVL:n marsilla että 612-marsilla, niin eiväthän ne mielipiteet ole miksikään muuttuneet. Tässä vaan yritetään valkopestä äärioikeistolaisia ja rasistisia aktiiveja ns. tavallisiksi isänmaallisiksi kansalaisiksi.

    Kun se haisee kuin köntsä ja näyttää köntsältä, se on varmasti natsi.


   • mitä.selität
    Moktar.Gubta kirjoitti:

    612-mielenosoituksessa oli erikseen sovittu, että ei tunnuksia mukaan. Edelleen marssi oli aikataulutettu niin, että kaikki natsit ehtivät varmasti mukaan.

    Kun samat naamat marssivat sekä PVL:n marsilla että 612-marsilla, niin eiväthän ne mielipiteet ole miksikään muuttuneet. Tässä vaan yritetään valkopestä äärioikeistolaisia ja rasistisia aktiiveja ns. tavallisiksi isänmaallisiksi kansalaisiksi.

    Kun se haisee kuin köntsä ja näyttää köntsältä, se on varmasti natsi.

    Unohditko ne muut, jotka eivät olleet PVL riveissä marssimassa? Heitä oli valtaosa, 1500 kpl.
    Olet todella törkyloan heittäjä maanisella valituksellasi. Häpeä!


   • turhakkeelle
    Moktar.Gubta kirjoitti:

    612-mielenosoituksessa oli erikseen sovittu, että ei tunnuksia mukaan. Edelleen marssi oli aikataulutettu niin, että kaikki natsit ehtivät varmasti mukaan.

    Kun samat naamat marssivat sekä PVL:n marsilla että 612-marsilla, niin eiväthän ne mielipiteet ole miksikään muuttuneet. Tässä vaan yritetään valkopestä äärioikeistolaisia ja rasistisia aktiiveja ns. tavallisiksi isänmaallisiksi kansalaisiksi.

    Kun se haisee kuin köntsä ja näyttää köntsältä, se on varmasti natsi.

    Kun se haisee kuin köntsä ja näyttää köntsältä, se on varmasti Moktar.


  • Häpeä.jos.osaat

   Silloin kun 24/7 puolustelee maahanmuuttajataustaisia joukkoraiskaajia on jok raiskaaja itsekin tai normaalia tyhmempi.

  • Anonyymi

   mitäs valloitusta islam tekee?

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   plv ota

  • Anonyymi

   tule jeesus julkisuuten tule

  • Anonyymi

   Erikoistutkijan mielestä on hyväksyttävä, että Suomi muuttuu maahanmuuton seurauksena – Purra eri linjoilla: ”Humanitaarinen maahanmuutto ei vain yksinkertaisesti toimi”

   otsikko suopmen uutiset

  Ketjusta on poistettu 27 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Mitä tapahtui? Bachelor-Timo paljastaa, miksi suhde Sonjaan ajoi karille: "Ehkä ei kuitenkaan..."

   Rovaniemeltä kotoisin oleva Timo Harvey, 32, halusi sitoutua, löytää rakkauden ja asettua aloilleen. Kauden viimeisessä jaksossa Bachelor-Timo valitsi
   Bachelor
   22
   2733
  2. Stefulla taas korkki auki?

   Tästä taitaa tulla hieno päivä 😁
   Kotimaiset julkkisjuorut
   52
   2266
  3. Maisa Torppa miehensä kanssa lomalla

   Espanjan Alicantessa. https://www.seiska.fi/Kotimaa/Vauva-jai-kotiin-Maisa-Torppa-karkasi-rakkaansa-kanssa-aikuisten-lomalle-Espanjaan-kuva
   Kotimaiset julkkisjuorut
   147
   1671
  4. Bachelor-Tuomakselta ikävä yllätys - Hanna tyrmistyi miehen käytöksestä: "Kun kamerat sammuivat..."

   No voihan… Hanna sai kuvausten aikana Tuomaksesta lämpimän, ystävällisen ja avoimen kuvan. Kun kamerat sammuivat, kuinkas sitten kävikään... https://
   Bachelor
   15
   1629
  5. Mies olet kaunis sisältä ja ulkoa

   Haluan sut omakseni. Sinä jos kuka kelpaat :)
   Ikävä
   125
   1220
  6. Lasta odottava Johanna Harlin hehkuu Cannesin juhlissa - Some ylistää: "Maailman kaunein mama"

   Oi, mitkä kuvat suoraan Ranskan Rivieralta. Onnea loppuodotukseen, Johanna ja Renny Harlin! Oletko muuten katsonut The Harlins -realityä? Mielipiteit
   Kotimaiset julkkisjuorut
   16
   976
  7. Venäjän sotilaiden raiskaama 1 vuotias poika kuoli vammoihinsa

   https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/fac86480-df24-41b8-be6c-6ab6ff6476e4 Järkyttävää tämä jatkuva raiskaaminen. patriarkka Kirilin mielestä p
   Maailman menoa
   218
   916
  8. Haluan lämmittää välejämme

   Haluan saada ja antaa sulle nautintoja, onko se väärin? 💜 Se riittää jos et halua muuta, en tarvitse enempää.
   Ikävä
   55
   731
  9. Ihan sekaisin susta taas

   Miksi piti näin rakastua, jos en sua (miestä) koskaan voi saada?
   Ikävä
   83
   724
  10. Tämä oikeasti sattuu

   Alan ymmärtää sua paremmin.
   Ikävä
   45
   694
  Aihe