Maahanmuuton vastustus - sama kaiku on askelten ja lippukin niin tuttu

PVL:n porukkaa alkaa vaivaamaan epätoivo. Kaksi oikeusastetta on jo lakkauttanut yhdistyksen ja KKO tuskin myöntää valituslupaa. Nyt sitten jo yritettiin marssia avoimesti natsilipun alla.

PVL:n aktiivijäsenistä useimmilla on tuomio väkivaltarikoksista. Rikolliset ovat usein kovin impulsiivisia ja lyhytjänteisiä "heti-mulle-kaikki"-ihmisiä. Niin kävi tässäkin tapauksessa. PVL uskoi, että poliisi ei puutu liikkeellä olevaan mielenosoitusryhmään. Luulo oli väärä.
https://www.is.fi/kotimaa/art-2000005923446.html
Videolta näkyy, miten tollero yritti vielä painia poliisien kanssa lipputankonsa puolesta - turhaa.

Toisaalta välikohtauksella on myös positiiviset puolensa. Natsilippujensa kanssa PVL tunnustautui selkeästi uusnatsistiseksi liikkeeksi. Kun kulkueen kärjessä liehuvat natsiliput, on aivan turha täällä höpöttää isänmaallisuudesta tai maahanmuuttovastaisuudesta yhtään mitään.

Laulakaamme yhdessä pätkä Sillanpään marssilaulua:
Tapa tuttu jo taattojen
Nyt on hoidossa poikasten;

46

1242

    Vastaukset

    • näin.on

      Moktar-Jukka teki jälleen jutun joka ei kuulu tänne. Älkää vastailko.

      • "Älkää vastailko."
        Itsehän olet kärppänä vastaamassa. Nauretaan yhdessä.



      • Oulunmatumiehet
        Moktar.Gubta kirjoitti:

        "Älkää vastailko."
        Itsehän olet kärppänä vastaamassa. Nauretaan yhdessä.

        Onko sinulla tytärtä ?


      • jihadisti-imaami
        Moktar.Gubta kirjoitti:

        "Älkää vastailko."
        Itsehän olet kärppänä vastaamassa. Nauretaan yhdessä.

        Tulethan taas tänään Moskeijaan ?


    • siunattuhulluus

      No juu, tuo vihervasuri huumehöyryisine avauksineen on kyllä aivan vapaata riistaa. Niskat nurin vaan ja maailma on taas yhden laitoshoitotapauksen hoitokustannuksia rikkaampi💉✌🏼

    • Rehellisesti

      Rauha säilyy, kun maassa ei ole liikaa rasisteja, natseja ja muslimeja. Joustamattomien ideologioiden edustajia ei saa olla niin paljoa, että heillä alkaa olla valtaa.

      • Gäddasta

        Listaltasi unohtuivat anarkistit ja muu äärivasemmisto. Sirppi- ja vasaralipulle Suomessa näköjään kumarretaan syvään.


      • Öyhötiöy

        Juurikin näin. Persutkin on senluokan vouhottajia että parempi olis ilman.


    • Todella.provo

      Sairas ukko.

    • pehmeä_vaihtoehto

      Eikös se ole se mukavampi tapa luovuttaa natsilippu Suomen kiltille poliisille, sen sijaan että itkisi ja luovuttaisi sen MOSSADIN luiskaotsaisille nenähirviöille, jotka lyövät sinua vasaralla päähän.

      Juutalaisiahan tuossa suojeltiin. Tuo natsilippu loukkaa heitä.

    • HusuSippilä

      Euroopassa maahanmuutto terroristit marssivat konepistoolit ja puukot kädessä, no toisinaan kun eivät jaksa kävellä ottavat pakettiauton, kuorma-auton tai bussin alleen.

    • Eikuulupalstalle

      612 ei ole sama kuin PVL.
      Oli solvaaja mitä mieltä tahansa. Ylläpito sallii avoimen herjaamisen?

      • Kirosanat.ja.keskisormea

        Näköjään toista tuhatta osallistujaa kerralla Gubta julisti uusnatseiksi.👺👺🤮


    • "Juutalaisiahan tuossa suojeltiin. Tuo natsilippu loukkaa heitä."
      Kovinpa vähän ymmärrät asiaa. Natsitunnukset loukkaavat kaikkia heitä, jotka uskovat demokratiaan ja pitävät ihmisarvoa loukkaamattomana.

      Mielipiteitä natsilipun julkisesta heiluttelusta voi kysyä vaikkapa Tanskasta, Norjasta, Ranskasta, Belgiasta, Hollannista, Puolasta, Itävallasta ja monesta muustakin maasta, jotka jäivät Saksan miehitysvallan alle.

      • Naurattaameitä

        Tottakai loukkaa, sehän olikin silkka Provo, mutta kiihkohönö vaan jaksaa intoilla, tokene jo, TYHMÄ!


      • Provo tai ei. Parisataa PVL:n aktiivia oli riittävän hölmöjä marssiakseen hakaristilippujen perässä keskellä Helsinkiä.

        Kyllä tämä oli viimeinen naula PVL:n arkkuun Suomessa.


      • peeIoIIe

        Niksuttelikin sitten urakalla. Usko pois, ne jotka marssivat soihtukulkueessa , ovat hienoja ihmisiä. Sinä olet olevinasi niin äijää. Raukka vanha ukko.


      • sinulle.kevyet

        "Tarkoitukseni oli sanoa, että samaa makin alustaa kaikki tyyni."
        Husuterveiset.


      • knmkn
        Moktar.Gubta kirjoitti:

        Provo tai ei. Parisataa PVL:n aktiivia oli riittävän hölmöjä marssiakseen hakaristilippujen perässä keskellä Helsinkiä.

        Kyllä tämä oli viimeinen naula PVL:n arkkuun Suomessa.

        Miksi valehtelet? PVL:n marssijoita näytti siellä olevan pelkkä kourallinen. Surkeata paskasakkiahan se toki on, ja se että rinnastat muut marssijat heihin on silkkaa sikailua ja loan heittoa sieltä vastenmielisimmästä päästä - eli sinun päästäsi.


    • väsynyttä.lässytystä

      Ketä edes kiinnostaa joku idoottien pienikokoinen ja verraten harmiton ryhmittymä PVL? Paitsi suvakkeja, joiden elinehto kyseinen paskasakki suorastaan on.

    • RobertKinty

      Mokkaveivari taas vauhdissa. Ei mulla muuta.

    • "Usko pois, ne jotka marssivat soihtukulkueessa , ovat hienoja ihmisiä."

      Enpä tiedä. Jussikin oli siellä torilla pipo vedettynä silmille. Hän yritti saada soihtuunsa tulta. No köpöstelyä sekin oli, kun citysivarilla ovat kaikki erätaidot hukassa. Näen näissä jusseissa suuren dilemman: isänmaallisia ollaan, mutta isänmaata en itse puolusta.

      Taitaa tässäkin olla niin, että hienous on katsojan silmissä. Siinä missä minä näen vain makin alustaa, toinen näkee hienon köntsän.

      • häpeäisit.urpo

        Mikä sun ongelmasi on? Tuosta vaan vetäiset karvahatustasi marssijat kaikki samaan porukkaan?
        Sulla on paha mielenterveysongelma. Kusikin päässä hölskyy siihen malliin että parempi olisi jos menisit lekuriin pikaisesti. Tottakai näet mitä näet, onhan se mainostamasi taikapeili todella toimiva. Röyhkeä pelkuri olet.


      • knknkn

        Moni tekee huonoja päätöksiä nuorena, ja eikös Halla-aho sanonutkin jossain katuneensa tuota päätöstään sittemmin? Oli miten oli, isänmaataan/suomalaisia arvoja voi puolustaa monella tapaa, ja senhän Jussi tekee nyttemmin vakuuttavasti, siinä missä joku Gupta itse vain mädättää aktiivisesti vittuillen.


    • hysteriapelleilyä

      >Natsilippujensa kanssa PVL tunnustautui selkeästi uusnatsistiseksi liikkeeksi.<

      Liikehän sanoo olevansa kansallissosialistinen. Ei nuo liput mitään tunnustautumista olleet vaan uskon, että ne oli otettu mukaan ihan vaan uhalla poliisin kiellon takia. Haluttiin osoittaa, ette te meitä pysäytä. Nyt uussuvaitsevaisto meni hysteriaan, kamalaa natsilippua ei Helsingin kaduille, lailliset tunnukset pitää kieltää! Mitä tuollaisesta oli haittaa kellekään? Marssi olisi marssittu ja lippu kääritty komeroon. Nyt häslätään kuin se olisi suurin maan ongelmista. Jos kerran 6 miljoonan tappajien tunnuksia ei saa käyttää, niin samalla logikalla pitää kommunistien liput kieltää, onhan kommunisteilla järkyttävämpi tappohistoria, on arveltu tapettujen luvuksi n. 100, jopa 200 miljoonaa.

      Tässä hyvä kirjoitus hysteriasta:
      "... älkää helkkarissa pyytäkö minua sietämään maan päättäjiä, jotka nykyisessä tilanteessa näkevät suurena ja kommentoinnin arvoisena asiana muutaman nahkakuulapään roikottamat puna-valkoiset kankaankappaleet."
      https://vk.com/tiinatiikeri?w=wall331558566_16349

      Mao ja Stalin olivat sosialisteja, Hitler kansallissosialisti.
      Kommunismi ja natsismi on kumpikin vain sosialismin eri ilmenemismuotoja. Myös fasismi on vasemmistolainen aate, sen loi italialainen Givanni Gentile, joka sanoi, että fasismi on sosialismin kaikkein toimivin muoto. Fasistit ovat sosialisteja, joilla on kansallinen identiteetti.
      https://www.youtube.com/watch?v=m6bSsaVL6gA

      Kansallismielisyys ei asetu oikeisto-vasemmisto akselille, se on neutraali kansallisvaltioiden olemassaolon ehto, jota nyt ollaan romuttamassa ja kansallismieliset yhdistetään historian hirmuhallitsijoihin, jotka sovelsivat kansallismielisyyttä oman agendansa ajamiseen, jolla ei ole mitään tekemistä terveen kansallistunteen kanssa. Kansallismielisyys oikein ymmärrettynä ei merkitse vihaa toisia kansallisuuksia kohtaan, vaan oman kansallisen identiteetin tiedostamista ja arvostamista ja saman arvostamisen kunnioittaminen muillekin maille. Aloittaja sortuu tähän leimatessaan 612-marssijat kaikki natseihin, vaikka suurin osa oli ihan tavallisia poliittisesti sitoutumattomia suomalaisia, jotka ovat kyllästyneet oman maansa alasajoon ja perustuslain ylikävelyyn poliitikkojen, poliisin ja oikeuslaitoksen taholta. Marssilla kunnioitettiin veteraanien tekemää työtä, mitä hakaristilippu ei kunnioittanut, mutta eipä tuo nyt asiaa tyhjäksikään tehnyt. On kait kansallissosialisteillakin oikeus mielipiteen ilmaisuun, jos eivät suorasanaisesti uhkaa yhteiskunnan vakautta. Itse asiassa päättäjät itse uhkaavat yhteiskunnan vakautta sallimalla avoimet rajat kaikkien tulla elämään sosiaaliturvalla, joka on tarkoitettu oman kansan käyttöön ja oman kansan selkänahasta revitty. EU on fasistinen viritelmä tuhota kansallisvaltiot, fasismia voi harjoittaa vain valtiot ja korporaatiot, ei yksittäiset ihmiset. Joten vihervasemmiston haukuntalitania rasistit-natsit-fasistit sopisi heihin itseensä loogisesti paremmin kuin kansallismielisiin. Marssille osallistuminen ei tee kenestäkään kansallissosialistia, jos siellä muutama sellainen marssikin!

      Historioitsija Teemu Keskisarja kertoo totuuden kansallisaatteesta:
      https://yle.fi/uutiset/3-9240288

    • "Marssille osallistuminen ei tee kenestäkään kansallissosialistia, jos siellä muutama sellainen marssikin!"

      Silloin kun marssii hakaristilipujen perässä keskellä Helsinkiä, on joko natsi itsekin tai sitten vaan tavallista tyhmempi.

      • onseketale

        Ei ne nats liput olleet 612-marssissa.
        Moktar itsekin Pridessä koipi vääränä pomppi, hetero silti lienee.
        Turha yleistää.


      • onseketale
        onseketale kirjoitti:

        Ei ne nats liput olleet 612-marssissa.
        Moktar itsekin Pridessä koipi vääränä pomppi, hetero silti lienee.
        Turha yleistää.

        natsiliput siis


      • hysteriapelleilyä

        Joo ja heteroista tuli homoja marssiessaan Pridessä. Pääministeristäkin tuli antifasisti anarkisti, kun marssi heidän kanssaan Peli poiki -miekkarissa, joka oli yhden lajin pöyristymisen maailmanennätys. Näinhän se suvakkien logiikka menee. Kuten ettei ole rotuja mutta rotusortoa on. Ja diversiteettiä pitää olla mutta mielipiteiden diversiteettiä ei suvaita.

        Poliisista on tullut poliittinen poliisi meillä. Millä oikeudella poiliisi vei toisten omaisuuta, kun liput ei olleet kenellekään vaaraksi? Jenkeissä apulaissheriffi pidätettiin virasta kun vei yksityisomistuksessa olleen natsilipun. Koska meillä? Sitten kun kansallismieliset pääsevät valtaan.

        https://www.dailymail.co.uk/news/article-5348671/Sheriffs-deputy-suspended-removing-Nazi-flag.html


      • onseketale kirjoitti:

        Ei ne nats liput olleet 612-marssissa.
        Moktar itsekin Pridessä koipi vääränä pomppi, hetero silti lienee.
        Turha yleistää.

        612-mielenosoituksessa oli erikseen sovittu, että ei tunnuksia mukaan. Edelleen marssi oli aikataulutettu niin, että kaikki natsit ehtivät varmasti mukaan.

        Kun samat naamat marssivat sekä PVL:n marsilla että 612-marsilla, niin eiväthän ne mielipiteet ole miksikään muuttuneet. Tässä vaan yritetään valkopestä äärioikeistolaisia ja rasistisia aktiiveja ns. tavallisiksi isänmaallisiksi kansalaisiksi.

        Kun se haisee kuin köntsä ja näyttää köntsältä, se on varmasti natsi.


      • mitä.selität
        Moktar.Gubta kirjoitti:

        612-mielenosoituksessa oli erikseen sovittu, että ei tunnuksia mukaan. Edelleen marssi oli aikataulutettu niin, että kaikki natsit ehtivät varmasti mukaan.

        Kun samat naamat marssivat sekä PVL:n marsilla että 612-marsilla, niin eiväthän ne mielipiteet ole miksikään muuttuneet. Tässä vaan yritetään valkopestä äärioikeistolaisia ja rasistisia aktiiveja ns. tavallisiksi isänmaallisiksi kansalaisiksi.

        Kun se haisee kuin köntsä ja näyttää köntsältä, se on varmasti natsi.

        Unohditko ne muut, jotka eivät olleet PVL riveissä marssimassa? Heitä oli valtaosa, 1500 kpl.
        Olet todella törkyloan heittäjä maanisella valituksellasi. Häpeä!


      • turhakkeelle
        Moktar.Gubta kirjoitti:

        612-mielenosoituksessa oli erikseen sovittu, että ei tunnuksia mukaan. Edelleen marssi oli aikataulutettu niin, että kaikki natsit ehtivät varmasti mukaan.

        Kun samat naamat marssivat sekä PVL:n marsilla että 612-marsilla, niin eiväthän ne mielipiteet ole miksikään muuttuneet. Tässä vaan yritetään valkopestä äärioikeistolaisia ja rasistisia aktiiveja ns. tavallisiksi isänmaallisiksi kansalaisiksi.

        Kun se haisee kuin köntsä ja näyttää köntsältä, se on varmasti natsi.

        Kun se haisee kuin köntsä ja näyttää köntsältä, se on varmasti Moktar.


    • Häpeä.jos.osaat

      Silloin kun 24/7 puolustelee maahanmuuttajataustaisia joukkoraiskaajia on jok raiskaaja itsekin tai normaalia tyhmempi.

    • Anonyymi

      mitäs valloitusta islam tekee?

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      plv ota

    • Anonyymi

      tule jeesus julkisuuten tule

    • Anonyymi

      Erikoistutkijan mielestä on hyväksyttävä, että Suomi muuttuu maahanmuuton seurauksena – Purra eri linjoilla: ”Humanitaarinen maahanmuutto ei vain yksinkertaisesti toimi”

      otsikko suopmen uutiset

    Ketjusta on poistettu 28 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 180
      1915
    2. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      50
      1836
    3. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      135
      1568
    4. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      137
      1363
    5. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1314
    6. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1174
    7. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      48
      1152
    8. Naisten tyypilliset...

      Naiset ei varmaan ymmärrä itse miten karmealle heidän tavara haisee. Miehet säälistä nuolevat joskus, yleensä humalassa
      Ikävä
      10
      1121
    9. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      10
      1099
    10. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      3
      1098
    Aihe