Linnanjuhlat ja etiketti.

Eiterve

Lapsellista miten linnanjuhlissakin on muotia rikkoa etikettiä. On siis ilmeisesti ihan ok jos menen hautajaisiin hääpuvussa jos tuntuu siltä että haluan nyt toteuttaa itseäni eikä muulla ole väliä...

27

307

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Nähtyä

      Huomionhakua se vain on enää.

    • vaikeetanäkyiolevan

      Jos nyt puhutaan tästä kumitossuissa menneestä nyrkkeilijästä, niin oli kyllä lapsellinen lausunto sanoa "etiketin olevan hölmöä ja tyhmää" kun oma käytös sitä lähinnä oli. Taitaa tytöllä olla myös jonkinlaisia identtiteetti ongelmia.

      • mätkiä.turpaan

        Etiketti on muiden ihmisten kunnioittamista.


      • identiteetti

        Oli juu nyrkkeilijä miestenvaatteissa ja kumitossuissa vaimon kanssa


      • kamala

        Kyllä hän sopii paremmin nyrkkeilykehään ennenkuin presidentinlinnaan.


      • miketyson
        kamala kirjoitti:

        Kyllä hän sopii paremmin nyrkkeilykehään ennenkuin presidentinlinnaan.

        Tuskin tulee toista kertaa. Jos tulee niin ohjelma on merkittävä K-16.


    • Tapoja

      Hyvä rikkoa etikettiä. Se onkin tehty rikottavaksi. Ihan peestä noi linnajuhlat. Mitä se kansanedustajat siellä aina tekee. Isompi kirjo ihmisä olisi parempi.Ja meno vois olla räväkämpi. On vanhnaikasta ja konservatiivista. Ja joka vuosi samanlaista. Kun on kerran nähnyt ne, on nähnyt kaikki.

      • vihaan.sensuuria

        Olen lukuisia kertoja täällä yrittänyt keskustella siitä, miten vessa -asiat hoituu linnan juhlissa, mutta aina tuo ylläpidon sensuuri on poistanut, eikä anna keskustella linnan juhlien käytännöistä. Sekö on niin kauhean iso asia, ettei saa puhua siitä, miten 1700 linnan vierasta selviää vessa-asioinnista juhlien aikana., Miksi ei saa tiedustella, että montako käymälää siellä linnan sisällä on. Kuinka valtavat jonot ja pitkä kestoista on päästä vessaan presidentin linnassa.


      • Laardi
        vihaan.sensuuria kirjoitti:

        Olen lukuisia kertoja täällä yrittänyt keskustella siitä, miten vessa -asiat hoituu linnan juhlissa, mutta aina tuo ylläpidon sensuuri on poistanut, eikä anna keskustella linnan juhlien käytännöistä. Sekö on niin kauhean iso asia, ettei saa puhua siitä, miten 1700 linnan vierasta selviää vessa-asioinnista juhlien aikana., Miksi ei saa tiedustella, että montako käymälää siellä linnan sisällä on. Kuinka valtavat jonot ja pitkä kestoista on päästä vessaan presidentin linnassa.

        Miksi ei ole bajamajoja peilisalissa voi vaan ihmetellä. Mutta on siellä vessoja pohjakerroksessa. Tiedän. Voisi olla joku metallibändi soittamassa, niinkuin Loordi. Mutta ihmiset haluaa leikkiä luterilaisittain vakavaa ja virallista.


    • hyipärkkele

      Se nyrkkeilijä nainen taitaa olla oikeesti mies ! Ihan miehen näköinen !

      • katsastus

        Alustasta katsottava


    • muotimaria

      Samat naamat siellä näkyy vuosi vuoden jälkeen! Kamalan valkoisia ja lihavia naisia , ei mitään tyyliä pukeutumisella. Olisvat ainakin laittaneet hartiahuivit olkapäille niin ei olis tarvinut nähdä kama lia roikkuvia käsivarsia. Ei ole monta edustavaa, vaihtakaa tyyli ja uusia tavallisia ihmisiä linnan juhliin ens vuonna.

    • Petres

      Minusta naisilla oli kasvot meikattu jotenkin vampyyrimaisen valkeiksi. Tai sitten on omassa näössä vikaa. Valkeaakin valkeampia kasvoja ja käsivarsia. Näki ettei aurinko ole paistanut kuukaisiin. Kummitusnöytelmää kun vielä ilmeet oli aika vakavia.

    • lookit

      Ei siellä kovin hymyilty, vain silloin kuin tervehdittiin presidenttiparia. Jäykkää metsä
      kansaa!!!

    • Tavat

      Hassua, ettei pariskunnat tiedä kummalla puolella miestä naisen tulisi olla?

    • HiukanAsiallisuutta

      Suuri osa "etiketeistä" on turhia ja ne ymmärretään täysin väärin. Miehillä ja naisilla on eri etiketti. Esim hatun käytössä? Typerää. Samoin solmion pakkokäyttö miehillä. Typerää. Miettikää miksi miespuolisten kansanedeustajien on pukeuduttava jonkun keksityn etiketin mukaan. Tälläistä etiketti ei edes ole olemassa. Kukaan ei voisi tai uskaltaisi edes yrittää estää ketä vain miestä pukeutumasta pitkään hameeseen missä vain tilanteessa. Kannatta perehtyä eri kulttuureihin ja hiukan historiaan.

      Useimmissa tapauksissa siistit urheilutossut ovat naisille paljon asiallisemmat kuin piikkikorot. Onko joku eri mieltä?

      • Tottakai

        Mikä vaanhan on ok jos arvokkuudella ei ole mitään väliä


      • AsiallisuusOnTärkeintä
        Tottakai kirjoitti:

        Mikä vaanhan on ok jos arvokkuudella ei ole mitään väliä

        Samat henkilöt jotka eivät ymmärrä etikettien tarkoituksista mitään eivät myöskään ymmärrä arvokkuudesta yhtikäs mitään.

        Katso kuvaa ison yrityksen toimitilasta helteisenä kesäpäivänä. Kaikilla on valkoinen pitkähihainen paita ja solmio ja useilla vielä pikkutakki. Paitsi yhdellä käväisemässä käyvällä miehellä, joka on pukeutunut asiallisesti ja muodikkaasti siistiin t-paitaan, shortseihin ja lenkkitossuhin ja hänellä on kädessään pyöräilykypärä. Kuka tämä mies on? Arvaatte varmasti! Jokainen muukin haluaisi pukeutua yhtä asiallisesti ja arvokkakkaasti kuin hän, mutteivat uskalla, koska ...


    • Teemat

      Niillähän voisi olla jokin teema pukeutuminen eri vuosina. Vaikka Karibia teema palmuineen ja shortseineen yhtenä vuonna ja toisena 50-luku. Olisi kiva nähdä jos miehillä olisi shortsit ym.

      • Aina_

        Teemana on maamme itsenäisyys


      • Makos
        Aina_ kirjoitti:

        Teemana on maamme itsenäisyys

        Tarkoittaa itsenäisyyttä pukeutumisessa. Eikä alistumista kovaan kontrolliin niinkuin protokollassa tai jossain vanhassa etiketissä joka on kopioitu Britannian hovista. Oikesstaan noudattaessaan tarkkoja pukukoodeja ihmiset alistuvat taas suuremman valtaan nk ollessaan joko Ruotsin tai Venäjän vallan alla. Nyt vaan ollaan pukukoodien alla. Suomalaisten käytös on aina alistuvaa ja se tulee historiasta,


      • arvokkuus.määre

        No sähän voit luopua etiketistä ihan itte. Kun oma lapsesi/faijasi/mutsisi delaa, niin pukeudu hautajaisiin vaikka bikineissä läskitisseissäsi ja soita jotain paskamusiikkia kuten vaikka cheecckkiä.


      • Makos

        Vastauksestasi päätellen kotikasvatus ja sivistys puuttuvat sinulta. Itse en ole koskaan elämässäni sortunut alentamaan itseäni nimittelemällä muita. Vaikka alasti olisinkin ja vaikka Keekkiä kuuntelisinkin. Sivistys ei tule pukeutumisesta. Mutta rajojen rikkominen syntyy historian tuntemuksesta ja siitä että on kykyä nähdä se mistä tapamme muodostuvat ja missä uudistuminen voisi olla tarpeellista.


      • sakos

        Niin, tavat syntyy KUNNIOITUKSESTA. Mutta kokeile seuraavaksi vaikka hautajaisissa tuota ehdotelmaa,pukeudu stringeihin ja lyhyeen hameeseen ja levittele haarojasi. Jos joku kehtaa arvostella niin sanot että suomalaisten käytös on nöyristelevää ja tavat on tehty rikottavaksi.


      • Mdtg

        Ei ne mistään kunnioituksesta synny, vaan pelosta. Tavat syntyy uuden pelosta. On helpompi noudattaa vanhoja tapoja kuin tehdä jotain eritavalla.


      • aikuiseksi.kasvaminen

        No mikset sitten tee ja varsinkin siinä tilanteessa jossa se etiketti koskee läheistäsi kuten hautajaiset tai muu samankaltainen tilanne. Esim ikäsi puolesta näen rippijuhlat sinulle oivana tilaisuutena repäistä. Tosin teini-ikä ei ihmisellä kestä kuin muutamia vuosia, sitten alkaa henkinen kasvaminen jota olisi toivonut myös tuolle nyrkkeilijälle, joka tuli lenkkareissa tilaisuuteen, joka kunnioitti niitä ihmisiä jotka uhrasivat henkensä Suomen itsenäisyyden eteen.


    • Vallankous

      Kun katsoo noita juhlia. herää ajatus. Miksi kaikki tää mielenosoitus tapahtuu Pariisissa. ?
      Kun toisee kuluttaa valtion rahoja ja lopulla kansaa ei ole rahaa syödä koko kuukautta, niin eikö nää juhlat sais jättää pois.
      Mitä he ovat tehneet maailmassa jotain hyvää että heidät sinne pyydetään ? Ei ole saaneet Nobelin palkintoa?
      En ihmettele jos vallankumous tulee Ranskaan!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      39
      1661
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1351
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      9
      1299
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1295
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1287
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      5
      1275
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1254
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1220
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1180
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1163
    Aihe