Tappava ateismia levittävä virus

ei-kirj

Jos voitaisiin kehittää virus, joka tappaisi kaikki uskovaiset, mutta jättäisi eloon ateistit, ja sinun vallassasi olisi sen viruksen levittäminen ihmiskuntaan, niin levittäisitkö vai et?

21

203

Vastaukset

 • Jokainen maailman ihminen on ateisti suhteessa johonkin jumalaan , joten mikä tässä olisi pointti?

 • En levittäisi sillä uskonto on vain yksi ominaisuus.

 • Jos olisi olemassa virus. joka johtaisi totuuden tuntemiseen, niin yrittäisin välttää sitä, koska rakastan ateisteja. Jos saisin tietää totuuden ateisteista, niin en ehkä rakastaisi heitä enää.

  • Jumalan kieltäminen on se juttu, eikö niin.


 • Eikö sinulle vedenpaisumus riitäkään?

  • Vedenpaisumus oli epätarkka, mutta uskovaisen tunnistava virus on tarkka. Pidän virusta parempana tapana tappaa uskovaiset ateistit kuin vedenpaisumus.


  • ei-kirj kirjoitti:

   Vedenpaisumus oli epätarkka, mutta uskovaisen tunnistava virus on tarkka. Pidän virusta parempana tapana tappaa uskovaiset ateistit kuin vedenpaisumus.

   Jos putoat veneestä ilman hmm... pelastusliivejä. Ristitkö kätesi ja rukoilet pelastusta vai alatko kauhomaan käsillä ja potkimaan jaloilla rantaa kohden ?


 • Ateistien määrä maailmassa vähenee, kokoajan.
  Ateistien määrä on jo alle 140 miljoonaa ihmistä ja yhä pienempi määrä ihmisistä on uskonnoltaan ateisteja.

  Samankaltainen on vähenevä kehitys myös ihmisillä, jotka ilmoittavat olevansa uskonnottomia, heitä on enää noin 650 miljoonaa.

  Tuo avaajan kysymys, että joku virus tappaisi kaikki muut paitsi ateistit, johtaisi ihmiskunnan lähes tuhoon, koska silloinhan vain noin 2% maapallon väestöstä jäisi eloon.

  https://yle.fi/uutiset/3-5304343

  • Jos kysyt ihmisiltä veitsi kurkulla, niin saat heidät vastaamaan erilailla.


 • Jos olisi tappava ateismia levittävä virus, niin...

 • Tapoin viime kesänä läjäpäin ateisteja ja nautin siitä. Hyttyset ovat ateisteja ja sellaisia ateistit ovat: hyttysiä.

 • Näinpä eräästä neurotutkijoiden kokouksesta videopätkän.

  Vidoella luennoitsija esitteli aivotutkijoiden kuvamateriaalia ateistin ja kiihekän uskovaisen aivoista. Eroja oli eri aivoalueiden aktiivisuudessa.

  Tämä luennoitsijana toimiva tutkija kertoi kollegoilleen, kuinka heillä on suunnitteilla jonkinlainen rokote, joka kohdistettaisiin uskovaisiin, ja näin saataisiin heidät samalle viivalle ateistien kanssa, mitä tulee aivotoimintaan.

  Meinasin tipahtaa pyrstölleni pätkää katsellessani! Oli niin vaikea uskoa, että tiedeyhteisössä on yksilöitä, jotka tekisivät moista, tai edes olisivat tosissaan kehittelemässä moista työkalua ihmislajin tasapäistämiseksi.

  Mitä tulee aivoihin, niin kuvantamismateriaali osoitti, että ateistin aivot ovat vähemmän aktiiviset. Sitähän tämän maailman eliitti haluaa: ihmiskarjaa, joka mitään kyseenalaistamatta suorittaa elämäänsä, täyttäen eliitin heille asettamat vaatimukset ja säännöt mukisematta ja turhia miettimättä.

  Linkkaisin teille tähän videon, jos löytäisin se.. En enää löytänyt sitä tuubista. Liekö sensuroitu? Se mahdollisuus on, sillä video saattoi olla ehkä salaa kuvattu, koska se oli mielestäni puhelimella tehty otos.

 • minäkään en halua kellekään PAHAA.itsellennekin vain "HYVÄÄ".KOP KOP.joku kolkuttaa.OMATUNTO.ja sitähän tää SUOMINEITO on nyt TÄYNNÄ.KOLKUTTAJIA.vierastaväkkee RUOKOLLA.täynnä .rahapussi näitä kirkkoomme kuulumattomia VONKAAJIA elättää.liekö se sitä ATEISMIHENKEE luomassa.tiiäppä TUOTA?

 • Jos olisi olemassa virus, joka levittäisi ateismia mutta tappaisi kaikki sitä vastustavat ihmiset, niin ateistit panisivat sen viruksen liikkeelle. Miksi? Koska ateistinen utopia on heidän mielessään. Olen kirjoittanut siitä aiemmin.

  https://keskustelu.suomi24.fi/t/15421682/uusi-uljas-maailma

  Olen myös tietoinen siitä, millainen ateistin paratiisi on. Siellä jokainen ateistimies saa oman kartanon ja 70 neitsyttä, jotka ovat ateistityttöjä ja he saavat pössytellä parasta kannabista ja juoda parasta alkoholia, mutta mikä on ihaninta, ateistityttöjen immenkalvo kasvaa takaisin jokaisen raiskauksen jälkeen, jonka ateistimies suorittaa. Näin varmistetaan se, että aina on tuoreita neitsyitä raiskattavana. Ateistimiehen paratiisi.

  • Sinähän tuosta tunnut hekumoivan.


  • Tipale kirjoitti:

   Sinähän tuosta tunnut hekumoivan.

   Sinä olet typerä kristitty, joka ei tiedä sitä, mikä on totuus, mutta minä tiedän ja sen vuoksi myös puhun. Partajeesuksesi on nyt multaa ja vain madot saivat siitä ravintoa, eivät ihmiset, jotka nauttivat ehtoollista ja juopuvat riivaajien hengistä. Olet riivattu pahuuden ruumillistuma, mutta luulet olevasi valon enkeli. Sellaisia ne kristittyjen henget ovat.


 • Vaikka en ole luokkaa uskovainen, avasin Raamatun satunnaiseta kohdasta ja yllätyin.
  Raamattu aukesi Jes. 24 luvun kohdallta ja siinä oli aivan selkeä tuomio tämän päivän menolle; Maailman tuomio, maa rangaistaan asukasten syntien tähden.
  Asukkaat ovat rikkoneet lait, muuttaneet käskyt, hyljänneet iakaikkisen liiton.

  Herra tekee maan tyhjäksi ja autioksi, mullistaa sen muodon, hajottaa se asukkaat.
  Ja niinkuin kansan käy, niin papinkin, niinkuin orjan, niin hänen herransakin, niinkuin orjattaren, niin hänen emäntänsä, niinkuin ostajan, niin myyjän, niinkuin lainanottajan niin lainaajankin, niinkuin velallisen, niin velkojankin
  Maa tyhjentämällä tyhjennetään ja ryöstämällä ryöstetään, maanpiiri nääntyy ja lakastuu, kansan ylhäiset maassa nääntyvät.
  Maa on saastunut asukkaidensa alla, sillä he ovat rikkoneet lait, muuttaneet käskyt ja hyljänneet iankaikkisen liiton, sentähden kirous kalvaa maata, sentähden maan asukkaat syystänsä kärsivät, maan asukkaat kuumuudessa korventuvat ja vähän jää jäljelle ihmisiä.

  Eikö tämä ole juuri sitä, mitä tämä globalisaatio on tilannut ja tuomio koskee kaikkia, siltä ei taida rikkaudetkaan pelastaa.
  Rasputin ennusti omana aikanaan lähitulevisuuden tapahtumat, Venäjän vallankumouksen, oman ja tsaari Nikolain perheen kohtalon, siis miksi ei yhtä kaikki Raamatun ennustukset voi käydä toteen?

 • En levittäisi. Mutta, jos saadaan kehitettyä menetelmä, joka lopettaa tyhjäpäisten aloitusten julkaisun nettipalstoilla, niin kannatan sen käyttöönottoa.

 • jos joku ei tajua noiden parhaimmilaan kymmenen postauksen pointtia niin
  varsin toivon että hokisin tuota pehmustettua seinää vasten.

 • Jumala tekee kaikkivoivaisessa hyvyydessään juuri niin, että hän levittää erilaisia tauteja ympäri maapalloa, eikä hän rajaa antiaan joihinkin ihmisryhmiin vaan suo hyvyyttään ihan kenelle tahansa. Sinäkin arvoisa aloittaja pääset vielä jonakin päivänä nauttimaan tuosta Jumalan rakkaudesta. Jos siis sairastut, tiedät, että Jumala rakastaa sinua koko hyvyydessään.

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut