Tarja Halosen mielestä turvapaikanhakioitten

Tavjanpuheita

Raskaamiset johtuvat paljolti siitä etteivät perheenyhdistäminen ei ole onnistunut näillä ei ole omaa tukiverkostoa täällä. Tänne tulleet nuoret miehet jotka lähtivät sotaa pakoon oliko näin että suvusta lähti hakemaan turvapaikkaa odotettiin että muu suku tulee perässä automaattisesti näin ei käy kääntyy vaikka vasemmiston kansanedustajat näin vaativat

21

282

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Miki-66

      Halonen voisi olla jo hiljaa ja nauttia eläkepäivistä ja hulppeasta eläkkeestään.

      • omatakapihaauttamatta

      • eivääräänreikään

        hoitas halonen homoasiaa,kaikki homot kaappiin,mitä helevettiä sukuouolinen suuntaus kuuluu toisille,hullu joka naimisensa puhuu,oli vanhojen viisaus ja pitää yhä paikkansa


    • Kommarimari

      Jos yksi turvapaikan hakija maksaa 5800 euroa kuukaudessa ja tänne tulleet sukulaiset joita varmasti on paljon miten näin pieni kansa voisi kustantaa heidän elämisen kun täällä vanhukset lojuvat märissä vaipoissaan onko näiltä vasureilta se lupullinenkin järki kadonnut

      • vaipoissaan

        Hoivakodin työntekijä avautuu.

        Lähihoitaja avautuu youtube.


    • Kun Tavja on huolissaan, niin jouduttaisi sillä kuvitellulla arvovallalaan näiden kotiuttamista takaisin sinne perheidensä pariin yhdistymään.
      Miksi näitä täällä pitää hautoa, pakolainen palaa aina kotimaahansa, kun se on turvallista.
      Jollei se näille ole turvallista, on syytä eu-päättäjiä ja samalla omia täällä epäillä rikollisten suojelusta.

    • Isopersemerjaaaaggg

      Somalit ovat olleet täällä kolmisenkymmenta vuotta olot on ilmeisesti turvalliset kun käyvät siellä lomailemassa,eikö vieraitten olisi aika lähteä rakentamaan omaaa maatansa täällä alkaa kärsivällisyys olla lopussa.

    • Hallaahon.äänestäjä45

      Halonen vaihtaisi kansan perhekunnittain matuihin nopeasti. Brax ja Halonen syyllisiä nykyisiin matunhyysäntälakeihin. Halonen oli aikanaan Putinin perseennuolija, diktatuurin ja Natsi-Saksan perillisen DDR:n tukija, Kekkonen suuttui (Kekkosen idea oli, että neuvostomiehitys eli DDR tunnustetaan vain, jos Viipuri palautetaan)

      Halonen olisi antanut Hitlerille kunniamerkit joita hän jakoi murhaajanatseille, mutta H oli jo kuollut

      Tynkkynen eurovaaliehdokkaaksi

      HALUAMME NÄHDÄ SOININ NAAMAN
      KUN HÄN EI PÄÄSE EUROPARLAMENTTIIN vaan Tynkkynen jota Soini potki päätyönään
      (Soinin mielenterveys näyttää horjuvan uskontokiihkoksi ja kepu ei uskalla antaa hänelle suurlähettilään tehtäviä, tiedättekö miksi: KUKA Kekkosen nimittämä suurlähettilä herätti kansainvälistä huomiota tultuaan juoppuhulluksi ja mitä tämä teki?)

      https://www.suomenuutiset.fi/sebastian-tynkkynen-organisoi-maanantaiksi-ouluun-mielenosoitusta-alaikaisiin-kohdistuvien-seksuaalirikosten-vuoksi-tata-aihetta-eivat-paattajat-yksinkertaisesti-ohittaa/

      Halonen jakoi mitaleja tappajanatseille
      https://www.kauppalehti.fi/uutiset/presidentti-halonen-jakoi-suomen-arvokkaimpia-kunniamerkkeja-hirmuhallitsijoille-naille-johtajille-niinisto-on-antanut-suurristeja/44b978b8-4586-4fcf-a081-c1898729eab2

    • Isopersemerjajaaggg

      Voiko kaksinaamaista ihmisistä olla kuin Tarja Halonen tietääkö joku?

    • ÄllyHoj

      Raiskaamisetko mukamas johtuvat siitä, että pershe on toisaalla? Eivät naimahalut perheisiin tulisi
      yltääkkään. Eivätkä nuo halut poistu, jos perhheet saapuvat samoihin mestoihin, älytön ajatuskin.
      Menisivät lähemmäs persheitään, niin että voisiva toteuttaa fantasioitaan oman persheensä kera.
      Lähempänä on paljon maita, joissa on monien ihmisten turvallista asustella ja eleillä.

    • Lättäpillu

      Itse lähdin nuorena ulkomaille ei tullut tarvetta raiskata ketään ihan naurettavaa tältä lättäpilulta väittää tälläistä että täytyy olla suku mukana että se vartioi tekemisiä on silloin parasta että pysyy sukulaisten hoivaamana mutta tässä hän on pelkkää kusetuksen makua ensin jalka ovenväliiin ja suku perässä onneksi eivät persut.ole noin tyhmiä.

    • john.d.high

      Halonen lienee yksi kaikkien aikojen tyhmimpiä suomalaisia! Mutta rahanarvon kyllä älyää,,tuolle koko ajan JOUDUTAAN maksamaan hirvittäviä summia! Jos näkisin naamakkain ,kysyisin eikös sulla ole jo riittävästi?

    • Isopersemerjajaaggg

      Ja lisäisin vielä ja ahneimmasta päästä. Vaikka en ole nykyisin presidentin äänestäjä hän sentään on lahjoittanut varojaan moneen suuntaan tämä Halonen ei varmasti senttiäkään on niin vastenmielinen että suljen telkkarin välittömästi jos iljetys tulee ruutuun

      • supikora

        Jäniskissa ja muita pihan vieraita, Mikon luontosarja - YouTube


    • kylläniinkyrsii

      Ahne,kuin piru ei mikään riittänyt törsäs saatana YKSITYISKONEELLA YMPÄRIMAILMAA.Mitä vittua ne haalas vielä telkkariin tuon turhakkeen.Vai vielä sukukunnatkin tänne,kaikki ajaa helvettiin täältä.

    • Odottaen

      Raiskaaja,kansalaisuudesta riippumatta tulisi poistaa yhteiskunnasta.
      Parisuhteissakin tätä alhaisuutta tapahtuu paljon ja ilmoituskynnystä olisi madallettava jotenkin,että KAIKKI raiskaajat voitaisiin eristää pois maasta.
      Kulttuurimme rikastajat ja omat urhomme samalle lankulle ja syöksy hain suuhun.
      Yleistäminen kuitenkin pitää poistaa ja ei ketään ennalta voi tuomita.
      Putkosen suosiminen kuitenkin persuissa sotii kaikea vastaan!
      Ei voi perkele ymmärtää miksi se on yhä mukana toiminnassa ja hänen toimensa hyväksytään!?
      Eikä hyväksyttävää ole myöskään Hakkaraisen ahdistelut/pahoinpitelyt naisia kohtaan!
      Kun on persut puhdistaneet oman joukkonsa,voisi silloin odottaa äänivyöryä puolueelle...sitä ennen ei!

    • leluja

      Misi ei Halonen, rikas ihminen osta musumiehille leluja.


      Seksinukke on valmis toimintaan vuoden jokaisena päivänä kellon ympäri! Netistä voit tilata seksinuket kaikkiin makuihin ja käyttötarkoituksiin – aina suihinotoista perinteiseen vaginapenetraatioon ja kunnon perseseksiin. Halvimmillaan perusnuken saat verkkokaupasta noin parinkympin hintaan. Luksusmallit maksavat kaikkea satasesta jopa useampiin satoihin euroihin asti. Oman kokemuksemme perusteella voimme todeta, että joskus korkeampi hinta myös kertoo laadusta. Oikealta tuntuva iho ja kunnon vibraattori lisäävät nautintoa merkittävästi.

      Entä mikä se paras seksinukke sitten on? No, jokaisella on oma makunsa. Henkilökohtaisesti suosittelemme sinua harkitsemaan seksinukkea vibraattorilla. Kun nuken aukot värisevät, saat lisää nautintoa, jollaista et pääse kokemaan edes oikean ihmisen kanssa! Tietysti seksinuken ulkonäkö on tärkeää käyttäjälleen. Onneksi netistä löytyy vaihtoehtoja kaikkiin makuihin: on brunettia, on blondia, isot tissit, pienemmät rinnat, tiukkaa persettä ja kaikkea näiden yhdistelmiä.

      Moni on sitä mieltä, että parhaat seksinuket ovat oikeiden pornotähtien tai superstarojen mukaan muotoilituja. Tunnetuimpia lienevät sellaiset mallit kuin Carmen Luvana CyberSkin, Pamela Doll, Katy Pervy, J-Ho, Horny Hillari ja Paris Love. Naisille ja homomiehillekin löytyy omat mallinsa – kokeile vaikkapa Just-in Beaver -miesnukkea. Itse suosimme kuitenkin ns. ”luksusnukkeja”, jotka ovat usein varustettu kahdella tai kolmella aukolla. Esimerkiksi Carmen Luvana seksinukke on varustettu oikean tuntuisilla rinnoilla, vaginalla ja anuksella. CyberSkin materiaalista valmistetut strategiset alueet tuntuvat aivan kuin aidolta Carmenilta! Lisäksi pakettiin kuuluva voimakas kuulavibraattori varmistaa, että yksikään reikiin tunkeutuja ei jää tyydyttämättä.

    • Sano_se_suomeksi

      Kovia raskaamaan nuo turvapaikan hakiot.

    • PersKuorsaus

      Aloittaja on nukkunut syväunta kuusi vuotta. Halosen presidenttikausi päättyi v. 2012.

    • torilla-todettiin

      Tarja Halonen oli virassaan hyvä presidentti. Häntä haukkumalla persujen kannatus ei ole ennenkään noussut. Keksikää perusputinistit jotain uutta irvistelyn aihetta, ehkä se auttaa?

      • onsesellainen

        Joo mutta Halonen oli maanpetturi. Ja on viläkin hetikun suunsa aukaisee.
        Aika moni moitti jo silloin, mm. Kekkonen lemppasi Halosen DDR:n tunnustamiskomiteoineen ulos Tamminiemestä kuin leppäkeihään
        Tarja Halosen DDR:n tunnustamiskomitean tarkoitus oli pakottaa presidentti Urho Kekkonen ja hallitus sellaisen politiikan taakse jossa DDR tunnustettaisiin, mutta ei Saksan liittotasavaltaa yhtäisesti.
        Kekkonen pelasi kyllä tarkkaa tasapainoilua vaativaa peliä Neuvostoliiton kanssa, osin oman valtansa pönkittämiseksi, osin Suomen pitämiseksi Neuvostoliiton yrityksistä huolimatta vapaana markkinatalousmaana, ja siinä hän onnistui. Samaa ei voida sanoa Halosen kohdalla kuin tuon enimmäisen asian suhteen. Halonen petti Suomen oman poliittisen taktikointinsa ja laskelmointinsa vuoksi.
        Kekkosella tuskin oli helppoa, kun kaiken maailman Tarja Haloset olivat, värikkäästi ilmaisten, takalistoaan ja ruskeaa kieltään Neuvostoliitolle tarjoamassa.
        Halonen pyrki vaikuttamaan siten, että Suomen ulkopolitiikka olisi ollut linjassa Neuvostoliiton tahdon kanssa.


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 185
      2058
    2. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      53
      1962
    3. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      135
      1588
    4. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      149
      1563
    5. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1334
    6. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1217
    7. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      48
      1185
    8. Naisten tyypilliset...

      Naiset ei varmaan ymmärrä itse miten karmealle heidän tavara haisee. Miehet säälistä nuolevat joskus, yleensä humalassa
      Ikävä
      11
      1184
    9. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      3
      1138
    10. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      11
      1137
    Aihe