Aihe

"Demokratiasta" tullut puhtaasti Kapitalistien käsikassara !

Haans.seA

Se on nähty suomessa ja nähtiin Britanniassa, jossa pääministeri perui äänestyksen brexit-erosta tyylipuhtaasti pörssien (kapitalistien) painostuksesta. Kaikki kauppalehdessä listatut pörssit ympäri maailman olivat eilen miinuksella, tänään eli äänestyksen perumisen jälkeen seuraavana päivänä plussalla. On kaksi asiaa, joita voit miettiä, minä tiedän

1) Niillä on vain oma etunsa mielessään. Sinusta vittuakaan piittaamatta !

2) "Demokratia" on tänään puhtaasti niiden käsikassara. Jos tulos ei niitä miellytä, on pistettävä uusiksi, kuten myös meiltä suomesta tuttu Petos-Soini on tottavie joskus itse myös päässyt julkisesti sanomaan.

Tänään, petos-Soini istuu uutena "Brysselin bobrikovina" oikeistohallituksessa, ministerinä peräti.

Kapitalistien juoksupoikana !!!! SINUN edustasi vittuakaan piittaamatta !!!

9

65

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • kaikk.keinot.pelii

   Ne viettivät suomessa juuri "itsenäisyyspäivän" juhlia. Niillä ei kuitenkaan ollut "itsenäisyys" mielessään juhliessaan vaikka silmänlumeeksi kehoittivat heiluttamaan suomen lippua.

   Sillä ne (kapitalistit ja kätyrinsä) suunnittelee jo aivan jotain muuta:
   https://www.kansalainen.fi/angela-merkel-kansallisvaltioiden-tulee-valmistautua-luopumaan-itsemaaraamisoikeudestaan/

   Kun vaalit suomessakin ensi keväänä tulevat, ne lupaavat sinulle 100 euroa lisää eläkettä kuussa, jotta antaisit äänesi näille kapitalistien juoksupojille, joilla totisesti ei ole Sinun etusi mielessään.
   Mutta äänesi ne tarvitsevat, keinoja kaihtamatta

  • suuren.rahanrenki

   Juuri näin, ainakin jos pörssikursseja tarkkailit. Eilen maanantaina kaikki ainakin kauppalehden ilmoittamat maailman pörssien yleisindeksit olivat kauttaaltaan miinuksella. Tänään taas kaikki vastaavat olivat plussalla - toisin arvoltaan vähemmän - kuin eilen miinuksella.

   Eilisestä eivät valtamediat kertoneet sanallakaan, koska näin olisi suurelle yleisölle paljastunut tämä painostuskikka. Britannian pääministeri taipui sen edessä, se on mahdollista .

  • valheelistatotuutta

   Demokratiahan on on kuin vedellä täytetty allas ja politikot kelluu vedenpinnalla pitäen veden sameana, ettei siinä uiskentelevat äänestäjät näe todellista totuutta.

   • selvää.pässinlihaa

    Aivan, jotain sinne päin. Oleellistä on nyt huomata, että jos kansalaiset näkisivätkin "sameuden" alta totuuden, kansan ei anneta toteuttaa tavoitettaan. Näin on käynyt monien euromaiden lisäksi myös Espanjan Kataloniassa, jossa EU-mafia marssittaa santarmit panemaan kansan demokratia kuriiin !!!

    Itse kannatan että kansa OTTAA VALLAN takaisin mafialta, ihan demokraattisin keinoin. Se onnistuu, kun Mafian uhkailu ja pelottelu saadaan aisoihin ja politiikkaan riittävän rohkeita aitoja demokraatteja !


  • joko.ymmärrät

   Kapitalistin tuska britanniassa syvenee, päivä päivältä:
   https://keskustelu.suomi24.fi/t/15612826/kapitalistien-tossut-suikivat-nyt-kiivaasti-britanniassa

   Suomessa vasta edestään kapitalistien viitoittamalla tiellä. Sillän ensin on saatava haltuun KAIKKI TIEDOTUSVÄLINEET:

   https://www.marmai.fi/uutiset/keskisuomalainen-haluaa-yha-savon-median-6267058

   ja saikin sen. Ja paljon muuta, googlaa "keskisuomalainen osti lehtitalon", niin näet, mikä niillä on juonena.

   Keskisuomalainen on Kepulaislehti mutta sisällöt on samaa mamutus- ja työvoimapulapaskaa kun kokoomuslehdissäkin. Tavoitteenahan on teidän paskahousujen tajunnanmuokkaus systeemille uskollisiksi muurahaisiksi

  • aatteleppasita
  • Anonyymi
   • Anonyymi

    Eka oli tarinaa markkinoiden "näkyvästä" kädestä, siis minkä sinäkin ymmärrät:

    ""Wienin talouskorkeakoulun rehtorin mielestä tarvitaan näkyvää kättä, joka tietoisesti tasoittaa varallisuuskuiluja, estää luonnon saastumisen, asettaa rajan omaisuuden kasaamiselle ja markkinoille ylipäänsä."""

    Mutta niinhän ei sitten koskaan tainnut käydä, mitä wiiniläinen toivoi vaan täysin päin vastoin!!!!
    Kapitalistit rahastivat kaiken, minkä velkana sopuleille jakoivat valtioiden velan pikkiin:; VALKOPESIVÄT RAHAN JA PISTIVÄT TASKUIHINSA.
    Velat jäivät niin valtioille kuin sopuleille. Aika kova Puhallus sinänsä, hölmöjen nenän edessä !!!

    Suomessa meno oli niin härskiä, että pimittivät miljonäärien huiman lukumäärän paisumisen tavalla, joka hakee röyhkeydessään vertaista !!!
    https://keskustelu.suomi24.fi/t/16637109/vero-kalenteri-romutettu-porrrvarien-toimesta--et-saa-enaa-niiden-tietoja

    Uutta jallitusta on koromankanavan mukaan luvassa, kun se kertoi Bidenin kutsuvaan kokoon "demokraattiset" valtiot (entiset siirtomaavallat) pohtimaan, kuinka vastata "epädemokraattisten" valtioiden vaikutusvallan nousuun. Aika mielenkiintoinen aihe, eikö totta, ja vieläpä itse IMPPERIALISITIN koollekutsumana !


  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kohujulkkis Maisa Torppa ja erosekoilu räjäytti somen: "Valehtelee viimeiseen asti" "Työtön äiti..."

   Maisa Torpan ja Mikko-rakkaan erospekulointi saa tunteet kuumenemaan: https://www.suomi24.fi/viihde/kohujulkkis-maisa-torppa-ja-erosekoilu-rajaytti-so
   Kotimaiset julkkisjuorut
   211
   13982
  2. Kohusopassa keitetty Roope Salminen palaa itsevarmana julkisuuteen: "Olen erittäin hypeissä"

   Mitäs mieltä olet Roopen paluusta? https://www.suomi24.fi/viihde/kohusopassa-keitetty-roope-salminen-palaa-itsevarmana-julkisuuteen-olen-erittain-hype
   Kotimaiset julkkisjuorut
   181
   5176