Siksi kaikki on halpaa ja arvotonta maailmassa

Koska Raamatussa lukee: Kaikki kansat tuohoutuvat niin, että jää jokunen hedelmä puuhun sinne tänne. Minkä tähden Jumala oikeastaan rakentaisi mitään uutta, vastaisi mihinkään rukoukseen, saattaisi maailman paratiisitilaan. Vain seuraavassa hetkessä tuhotakseen kaiken. Ei niin, vaan koska kaikki tuhoutuu pitää meidän noudattaa pyhien apostolien ohjeita ja pyrkiä pyhitykseen. Elämään jumalallista elämää.
Ei meidän tule pyytää tuhansia Sci-fi kaupunkeja täyttämään maan pintaa ja Mars planeettaa, vaan tulee YMMÄRTÄÄ että kaikki kansat tulevat tuhoutumaan Jumalan sanan voimasta. Siksi nyt ei kannata rakentaa mitää suurta konkreettista utopiaa. Mutta aina voi tietenkin unelmoida. Esim. Wikipedia perustuu luultavasti Asimovin unelmaan Galaktisesta Ensyklopediasta Säätiö trilogiassa.

Unelmoikaa pyhiä unelmia, mutta tietäkää että älkää surko kaiken tuhoutumista ympärillänne. Luottakaa Jumalaan ja uskokaa evankeliumiin.

10

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Jumala oli, mutta kuoli kun oli vannonut oman päänsä ja elämänsä kautta Aabrahamille asioita, joita ei voinut pitää.

      Jumalan peri kristikunta. Jeesus sanoi kahdelletoista apostolilleen: Mitä tahansa te uskossa rukoillen pyydätte sen te saatte. Samoin hän sanoi: Kenet tahansa te sidotte se on sidottu ja kenet te päästätte se on päästetty.

      Mitä tahansa te pyydätte sen minä teen.

      Tämä merkitsee, että nykyisin on 12 apostolista Jumalaa ja yksi Herra eli Kristus. Mitä tahansa nämä apostolit ovat pyytäneet sen he ovat saaneet. Esimerkiksi aikamatkailun, oikeuden tehdä jumalia maailmaan jne. He siis ovat varsinaisia maailman luojia. Heidän pyyntönsä takia Luotiin Allah, Heidän pyyntönsä takia koko historia on sellainen kuin se on. Ja myös tulevaisuus on sellainen kuin se on. Heidän pyyntönsä takia Jehova joka kuoli on luotu uudestaan eräänlaisena kopiona, jota nuo apostoliset Jumalat valvovat. He tekevät pyynnöillään tulevat ja menneet ja universiumin. Jehova on heidän luomansa uusi luomus, koska vanha Jehova kuoli sen tähden kun epäonnistui valansa suhteen.

      JUMALAN LUKU ON 13.

      ON KAKSITOISTA APOSTOLISTA JUMALAA JA YKSI HERRA, KRISTUS.

      • varoisit.vähän

        Jumalaa ei kannata pilkata, sillä Hän rankaisee oikeudenmukaisesti. Uskon saa sitä pyytävä.


    • Kaikki maailmassa kulkee Jumalan tarkoitusperien suuntaan. Esimerkiksi EU on tehnyt uuden tekijänoikeusdirektiivin, jonka Artiklat 11 ja 13 tekevät mahdolliseksi monia raamatun sanaan liittyviä seikkoja.
      Enää kohta ei saa linkittää ilman maksua lähteisiin, vaan jokainen linkki ja ilmeisesti siteerauskin maksaa. Jehova ilmaisikin tätä muistuttavan tahtonsa 2013, jolloin hän sanoin tahtovansa, että Raamatun Hepreankieliset maksavat 1 euron ja Kreikankieliset 50 senttiä.
      Kohta Imaami Mahdin hengen vaikutuksesta on niin, että toraistit saavat lisää oikeaa lakia ja lisää oikeaa evankeliumia. Mahdi palauttaa lain ja evankeliumin kukoistukseensa. Uusi tekijänoikeuslaki direktiivi on yksi esimerkki siitä, että on nyt helmikuun 1. päivästä lähtien mahdollista palata entistä puhtaampaan evankeliumiin ja entistä puhtaampaan lakiin.
      II käsky kieltää turhaan käyttämästä Herran, SINUN Jumalasi nimeä ja nyt se tulee mahdolliseksi, että meidän pitää välttää käyttämästä Jumaliemme nimiä turhaan, koska käytöstä peritään jopa maksua. Ja myös I käskyä voimme noudatta entistä paljon tarkemmin. Miten ihanaa onkaan, että EU:n lainsäätäjät näyttävät ainakin osittain toimivan Jumalan tahdon kanssa sopusoinnussa. USA:ta on totuttu vanhastaan pitämään Jumaljohtoisena kansakuntana, mutta EU on nyt osoittanut kykenevänsä samaan Imaami Mahdin hengen ehkä vaikuttaessa siinä taustalla.

    • Herätyys

      Tiedustellen...

      Olisiko täällä keitään Oikeasta Kristillisyydestä sen vertaa kiinnostunutta, että olisi valmis jonkinlaiseen yhteistyöhön, siihen kaikille, ja kaikelle Luojan hyväksemme luomalle hyväksi olevaa Krist. vaihtoehtoa rakentavaan, sellaista joka ei olisi osa tätä pahan vallassa olevaa, saatanaa tuomiokseen palvelevan maailman mukaista touhua ja politiikkaa, jossa ”piru” vie, vetää, johtaa ja hallitsee, ja jossa PAHA periii!!

      Vaan sitä kaikille hyväksi, kaikkia kohtaan Laillisen / Luvallisen, = Totuuteen perustuvan Oikeuden mukaisesti toimivaa vaihtoehtoa rakentavaa.

      Sitä Raamatun UT, apostolisten alkuseurakuntien alkuperäisen tarkoituksen ja tavoitteen, kaikessa täydellisyys (kaiken Oikean ja hyväksi olevan täyttymys) päämääräisyyteen vievää Krist. yhdyskuntaa rakentavaan työhön. Sitä Kristuksen Jeesuksen kirkkaudeksi ja kunniaksi / ”maailmalle valkeudeksi ja maalle suolaksi” riittävää pystyttämään.

      = Sitä Jumalan VALTAkunta yhteyden ja yhtenäisyyden jokaista Kristuksen Jeesuksen omaa (jäsentään) jja siksi haluavaa myöden Raamatun UT mukaisuudessa / Hänessä Kristuksessa Jeesuksessa, Jumalan Sanassa ja sen mukaisuudessa mahdollistavaa.

      Että löytyneekö ketään tai keitään, tästä kaikille hyväksi Oikeasti Kristillisestä asiasta, tarkoituksesta ja tavoitteesta / päämäärästä, se kullekin tähän yhteyteen ja yhteistyöhön yhtyvälle turvallisen ja turvatun, kaikinpuolisen kestävän hyvinvointi elämän ja tulevaisuuden mahdollistavasta ja takaavasta, Krist. vaihtoehto mahdollisuudesta kiinnostunutta. Että voisi jollain, mahdollisellaan tavalla, yhtyä / tulla mukaan.

      Tarpeita on monenlaisia ensimmäinen olisi Kristillisen Raamatun UT mukaisesti / asiallisesti ja rakentavasti toimivan kansakunnallisen keskustelufoorumin ns. pystyyn laittaminen, kaikkine tarpeellisine paikalliset, alueelliset ja kansakunnalliset asiat ja tarpeet, ym. keskustelu osiot. Osastoineen. Joka siis edellyttäisi ihan omaa vapaata serveriä, ohjelmineen.

      Jeesuksen nimessä…tiedustellen. vähäinen, Totuudessa pysyvä ja mukaisesti elävä, puhuva ja toimiva, tähän em. Krist. yhteyteen ja yhteistyöhön kutsuttu, siihen näyllä armoitettu, palvelijansa ja seuraajansa.

    • Kyllä niitä vielä on, jotka valitsevat Kristus tien. Kaikista sen sisältämistä vaikeuksista huolimatta. Jumala itse pitää siitä huolen ja ottaa kädelleen asumaan joitakin henkilöitä, jotkut taas saavat pyhän hengen ja Jumalan hengen temppelissä eivätkä he ikinä enää lähde ulos tuosta temppelistä (Ilmestys kirje Filadephian seurakunnalle). Jotkut taas tulevat kristityiksi tai eunukeiksi kun muut ihmiset tekevät heistä sellaisia. jne.
      Jumala pitää huolen siitä asiasta kyllä.

      Mitä tulee keskustelufoorumiin, jossa olisi kaikki alueet ja paikkakunnat huomioitu niin sehän olisi vain Facebookin ja Suomi24 foorumin kopio ja matkija. Jos teitä kiinnostaa uskosta keskustella tms. niin pystyttäkää toki Facebookiin jokin RYHMÄ asian tiimoilta. Olisi mukava liittyä tuollaiseen ryhmään.

      Älkään nyt enää murehtiko tuota seikkaa, että löytyykö ketään? Muistakaa Profeetta Samuelia yms. hahmoja, jotka Jumala itse valitsi palvelijoikseen. Aivan nyt on näkynyt vuodesta 2011 syyskuun 1. päivästä alkaen merkkejä Imaami Mahdin tulemuksesta joka vuosi. Hän tuo Totuuden, Oikeuden, Vaurauden ja Rauhan. Itse olen jo nyt saanut hänen nimensä avulla paljon totuutta ja myös teille hän voi antaa rauhan, jos vain tahdotte sen ottaa vastaan.

      Me ollaan pieniä juttuja Imaami Mahdiin ja hänen pyhiin apostoleihinsa verrattuna. Eräät lähteet antavat olettaa, että itse Allah olisi inkarnoitunut maapallolle nykyisin. Jumala toimii ja valitsee niitä, jotka hän saattaa kulkemaan Kristus tietä. Mutta ei usko ole joka miehen.

    • Herätyys

      Niin minäkin uskon että jossain niitä on, mutta missä? Kun ei vain ala näkymään eikä kuulumaan, vaikka näin ihan julisesti peräänkuuluttelee / etsii.

      Vaikka Raamatun UT mukaan kuuluisi NÄKYÄ, ja kuulua ihan kaikkeen maailmaan asti, kaikille luoduille.

      Niin kuin Näkyi ja kuului siitä vanhurskaan Nooan perhekunnan siitä pelastukseksi vaihtoehtoa, Nooan arkkia, Jumalan Sanan mukaisesti ja mukaiseksi rakentamisesta, niin selkeästi että elämetkin osasi sinne arkkiin maailman ääristäö asti tulla pelastuakseen sille silloiselle pahan valtaan / saatanaa tuomiokseen palvelemaan antauneelle / taipuneelle ihmiskunnalle maailmansa LOPUKSI tuomiolta.

      Nyt eletään taas ihan vastaavassa ajassa ja tilassa. = Tuomiokseen puolesta.

      Tässä maailman / ihmiskunnan kansakuntian, Jumalan Sana (raamatun UT) vastaisesti touhuissa ja politiikkassa kun "piru" vie, vetää, johtaa ja hallitsee ja PAHA perii. Todisteita tulee joka päivä ihan kautta maailman.

      Tiedostusvälineethän niistä päivittäin herätykseksi / varoitukseksi VÄÄRIN elämisen, toimimsen ja vaikuttamisen SYYSTÄ (kaikki vääryys ja pahuus) Jumalan Sanan vastaisuudesta pahaksi / tuomioksi ,seuraamuksista uutisoi. Joista myö ne vain krist. uskionnollisuuteen pysähtyneet ja pitätyvät saa samoin sen omaksi pahaksi seuraamuksen osakseen.

      Samoin kuin ne Nooan aikaisen uskonnolliset, jotka heräsivät ja kiiinnostuivat siitä pelastukseksi vaihtoehtdosta, Nooan arkista LIIAN myähään!! Saivat myös saman tuomion kuin muutkin Jumalattomat. Eivät enää siinä vaiheessa voineet päästä siihen Nooan arkkiin. Jumala oli siinä vaihessa jo sulkentut arkin sisäänpääsy ovet!

      Jeesuksen nimessä... herätykseksi muistuttaen ja valistaen!

    • Jaa ehkä raamatun mukaan kristinuskoa pitäisi joskus viedä kaikille kansoille. Ja niinhän se on jo ainakin kaksi kertaa viety. Esim. Jehovan todistajat ovat julistaneet ikuista evankeliumia siitä, että Jehova on luonut kaiken kautta koko maailman.

      Toisaalta monella ei ole ollut mitään tarvetta vastaanottaa evankeliumia kun on ollut monia muitakin mahdollisuuksia, saarnoja ja evankeliumeja. Esim. buddhalaisuus, Krishna tietoisuus, islam, sosialismi yms. Nuo ovat monelle riittäneet.

      Ja yhäti syntyy myös islamin vaikutuksesta uusia uskontoja. Ja yhäti uusia evankeliumeja. Esim. vuonna 2013 syntyi Iankaikkisen Isän innostamana ajatus Maailmanlaajuisesta Kansalaispalkasta 1900 euroa per kuukausi per maapallon asukas. Ja Kristus, kolmas taivas yms. ilmestyi Suomessa 2003, Slovakiassa 2011 ja vielä ilmeisesti 2016 tai 2017 oli jossakin päin Ilmestys.

      Islam on saamassa Imaami Mahdin ja Profeetta Isan. Hän myös palauttaa kristityille oikean evankeliumin sekä juutalaisille oikean lain. Maailmalla on kuulunut siis sanomia ilmestyksistä ja jopa ylöstempaus osittain tapahtui jo 1998 sekä myös on kuulunut ja videoitu ilmakehässä monin paikoin ääniä tuomiopäivän torvista.

      Jos ei jaksa odottaa Imaami Mahdia niin sitten kai pitäisi valmistautua ylöstempaukseen tai tuomiopäivään tai Harmageddoniin tai siihen että isäntä nousee ja sulkee portin (temppelit tms.). Imaami Mahdin pitäisi tulla vaikka sitten tuomiopäivän ollessa aivan ovella. Vaikka maailmalla olisi vain yksi päivä olemassaolon aikaa jäljellä.

      ALLEVIIVAAN NYT ETTÄ IMAAMI MAHDI ON AINO TOIVO SILLÄ HÄNET JUMALA ON VALINNUT TUOMAAN TAKAISIN OIKEAN EVANKELIUMIN, RAUHAN, TOTUUDEN, OIKEUDEN JA VAURAUDEN SEKÄ SAAMAAN STOPIN AIKAAN KAIKELLE SORROLLE. MITÄÄN MUUTA NIMEÄ EI OLE ANNETTU NÄIHIN TEHTÄVIIN EIKÄ MITÄÄN MUUTA HENKILÖÄ OLE OSOITETTU NIITÄ TÄYTTÄMÄÄN.

      Jeesushan tuli tuomaan miekkaa, sotaa ja perheiden hajoamista. Hän tuli tuomaan tulta ja sortoa maan päälle. Opetuslapsilleen toki hän lupasi myös Puolustajan, Totuuden Hengen, Hänet, mutta monet katsovat, että Profeetta Muhammed (saas), Ahmad sekä Imaami Mahdi ovat juuri nämä. Itse olen vakuuttunut että Imaami Mahdin vastustajan Sufy Anin kahdeksan kuukauden (vuoden) hallinto oli 2011-2019 ja on tulossa loppua kohden. Tuo Sufy Ani on ollut kauhea vastustaja ja aiheuttanut kauheaa sortoa. Vielä ei vaara ole ohitse, mutta kohti oikeudenmukaista maailmaa ja tosi evankeliumin alkamista kuljetaan.

      • Herättelevä

        Ei tästä pahan vassa olevasta maailmasta /ihmiskunnasa tulee koskaan Oikeuden mukaista, vaan on JO Luojan puolelta tuhoksi, ennalta kaikille tiedoksi ilmoitettu. = tulelle / näiden maailman valtojen lopulliseksi LOPUKSI talletettu. Nyt eletään tätä Kristuksen Jeesukksen ihmiskunnalle ansaiteman UUDEN liiton / testamenitin, tätä Jumalan ARMON aikakauden viimeisen sukupolven aikaa jo vuotta 2019 alkua. Liekö jo ihan niitä viieisia Juman ARMON aikakauden vuosia!!Ennen sitä hirmuiseksi maailman valtojen lopulliseksi LOPUKSI tuomio vaiheen ja ajan alkamista.

        Se mitä on ja tarkoitaa ja miksi, siitä voi kukin lukea sieltä Raamatun lopussa olevasta (Johanneksen ilmestykset) osasta.

        Että; lukemisiin!


      • Niin eräiden käsitysten mukaan tuo paha, joka hallitsee maailmaa on juuri Jeesus Kristus. Ilmestys sanoo hänestä: Daavidin juuriverso ja suku, SE KIRKAS KOINTÄHTI (eli Lucifer).
        Koraani puolestaan sanoo Iblis on henki, joka lähtee Jumalan luota. Ja Jeesusksesta sanotaan myös samaa: Hän on profeetta, sana ja henki, joka lähtee Jumalan luota.

        Niin kauan kuin Kristinusko hallitsee maailmaa ei voi oikeudenmuaisuutta siis syntyä. Sen tähden onkin kirjoituksissa asetettu Jeesus eli Profeetta ISA nöyrtymään Mahdin edessä ja rukoilemaan vasta Mahdin perässä häntä seuraten.

        En väitä, että islamkaan kykenisi täysin oikeudenmukaisuuden tuomaan, mutta islam on totuuden tasolla ainakin yhden askeleen kristinuskoa edellä. Mutta islamia vaivaa Mahdin vihollisen eli Sufy Anin suorittamat raakuudet ja hirmuteot. Lisäksi Mahdin aikana on antikristukset voimakkaita.

        Seuraavan sadan vuoden aikana islam on LÄHINNÄ oikeudenmukaisuutta (lukuunottamatta Sufy Anin raakuutta), mutta islamin on tapana latistua, lannistua ja väljähtää oikeasta opista sangen pian. Sen tähden se saa sadan vuoden välein Mujaddid uudistajia.

        Mutta sadan vuoden mentyä alkaa Intian uskontojen käsitys oikeudenmukaisuudesta joka tapauksessa olla voittoisampi kuin muiden. Vuoden 2100 tienoilla ISAN dynastia ja Intian uskonnot saavuttavat aseman, jossa niillä on suuri painavuus.


      • Herättelevä
        alfa123om kirjoitti:

        Niin eräiden käsitysten mukaan tuo paha, joka hallitsee maailmaa on juuri Jeesus Kristus. Ilmestys sanoo hänestä: Daavidin juuriverso ja suku, SE KIRKAS KOINTÄHTI (eli Lucifer).
        Koraani puolestaan sanoo Iblis on henki, joka lähtee Jumalan luota. Ja Jeesusksesta sanotaan myös samaa: Hän on profeetta, sana ja henki, joka lähtee Jumalan luota.

        Niin kauan kuin Kristinusko hallitsee maailmaa ei voi oikeudenmuaisuutta siis syntyä. Sen tähden onkin kirjoituksissa asetettu Jeesus eli Profeetta ISA nöyrtymään Mahdin edessä ja rukoilemaan vasta Mahdin perässä häntä seuraten.

        En väitä, että islamkaan kykenisi täysin oikeudenmukaisuuden tuomaan, mutta islam on totuuden tasolla ainakin yhden askeleen kristinuskoa edellä. Mutta islamia vaivaa Mahdin vihollisen eli Sufy Anin suorittamat raakuudet ja hirmuteot. Lisäksi Mahdin aikana on antikristukset voimakkaita.

        Seuraavan sadan vuoden aikana islam on LÄHINNÄ oikeudenmukaisuutta (lukuunottamatta Sufy Anin raakuutta), mutta islamin on tapana latistua, lannistua ja väljähtää oikeasta opista sangen pian. Sen tähden se saa sadan vuoden välein Mujaddid uudistajia.

        Mutta sadan vuoden mentyä alkaa Intian uskontojen käsitys oikeudenmukaisuudesta joka tapauksessa olla voittoisampi kuin muiden. Vuoden 2100 tienoilla ISAN dynastia ja Intian uskonnot saavuttavat aseman, jossa niillä on suuri painavuus.

        Mistähän nuo sinun vääristyneet käsitykset on peräisin. Itse en tunne edes yhtöäkään paikkakuntaa jossa Kristillisyys, kaikille hyväksi (Raamatun UT) mukaisuus hallitsisi. Saati sitten että koko maailmaa. Johan on sinulla jutut. Mihinkä lie perustuvat kun ei Totuuteen perustuvia ja mukaisia, jota voi olla vain kaikille hyväksi Raamatun UT opetusten ja oheiden mukainen ja perustuva.

        Se Krist. Rakkaus, joka ei ole kenellekään pahaksi, Lain / Laillisuuden täyttymyksen, kaikkia kohtaan ja kaikille Luvallisen Oikeuden mukainen. Ei mikään muu. = Sitä, ei mitään pahaa eikä väärää ketään, eikä mitään Luojan hyväksemme luomaa kohtaan, = kaikkien Oikeus.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      93
      1744
    2. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      118
      1332
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      106
      1297
    4. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      78
      1216
    5. Paras olisi vain unohtaa

      Tuleekohan tähän meidän tilanteeseen ikinä mitään selvyyttä. Epätoivo iskee taas, enkä jaksaisi enää odottaa. Kohta lop
      Ikävä
      70
      1104
    6. IS viikonloppu 18-19.5.2024.

      Laatija Toni Pitkälä on itse laatinut ja kuvittanut 3- arvoista ristikkonsa. Nihkeästi tuntuu löytyvän ensimmäisiä var
      Sanaristikot
      88
      903
    7. Kristityn megahyökkäys idän palstoilla on kauhistuttava

      Terroristikristityn megahyökkäys joka puolella on kauhistuttava, hänen viesteissään on järjetön määrä vihaa. Hän on idän
      Idän uskonnot
      391
      842
    8. Oliko vähä sometettu taas vai?

      Tuli aiva liika nopiaa traktorin perä vastahan. https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/2b3857b3-f2c6-424e-8051-506c7525223a
      Kauhava
      9
      822
    9. Voisitko laittaa

      Nimesi ensimmäisen ja kaksi viimeistä kirjainta tähän?
      Ikävä
      43
      817
    10. Nämä kaikki alla olevat aloitukset on saman naisen aloituksia

      Kuinka paljon täytyy vintissä viheltää että esiintyy välillä jopa miehenä, ja sitten itse vastailee omiin kysymyksiinsä?
      Ikävä
      134
      783
    Aihe