Mainoskatkot tappaa katselun

Kiukkurouva

Joka ilta on lyötävä telkku kiinni, kun yksinkertaisesti ei jaksa pitkiä mainoskatkoja! Ensin tuotemainokset ja sen jälkeen vielä ohjelmamainokset! Nämä kun tulee 7min välein, niin hermot palaa totaalisesti!!! Eikö ymmärretä, etteivät katsojat tällaista jaksa? Ei pääse vauhtiin ohjelman katsomisessa, kun mainokset pätkii ohjelmaa koko ajan.
Sekin vielä, että samat mainokset saattaa tulla joka katkolla ja ne samat ohjelmat mainostetaan uudelleen ja uudelleen!
Haluan nauttia illasta ohjelmien parissa, mutta nyt se on mahdotonta. Ja juu..en ole ohjelmia tallentava, joten sekään ei helpota.

51

1804

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • eikiinnosta

      Siirry katselemaan espanjalaista ja saksalaista jalkapalloa maksukavilta niin mainosongelmat hellittävät. Itse katselen MTV:stä joskus uutiset, en mitään muuta.

      • Älytönriesa

        Mutta kun en välitä jalkapallosta. Katselen loppuillasta Free- ja TLC-kanavia, mutta mainokset tekee hulluksi.


      • eikiinnosta

        " Katselen loppuillasta Free- ja TLC-kanavia"

        Mielihaluja on monenlaisia. Ymmärrän kyllä, jos jalkapallo (tai tennis) ei kiinnosta. Itse en suostuisi katselemaan mainitsemiasi kanavia tai MTV3:a, vaikka minulle maksettaisiin siitä.


    • yu56858

      Tämä malli on otettu yksinkertaisesti yhdysvalloista. Suomessa kun pitää apinoida kaikkea mitä yhdysvalloissakin. Kaikki esitettävä materiaali on yhdysvaltalaisia elokuvia 96% ja sarjoja 98 % ohjelmatarjonnasta. Kertoo paljon. Ennen oli niin että sarjojen jaksoissa oli vain yksi mainoskatko, mainoksia tuli sitten alussa ja lopussa enemmän. Miksei nykyään? Ilmaiset mainoskanavat on tarkoitettu vain mainostajille, sisällöstä ja sitä miten paljon sitä pätkitään, on sivuseikka. On aika naurettavaa että puolen tunnin ohjelmassakin pitää olla kahdet mainostauot.

      • Kiukkurouva

        Salkkareissa kaks katkoa, vaikka kestää vain puoli tuntia. Yksi riittäisi..


    • älytöntä

      Jopa 6 min mainoksia 20 min välein.

      • mute

        Joo minä käytänmainoskatkolla Mute nappia edes se ylipirtee rääkyminen on pois.


    • tehkotkiy0956

      Rahalaitos piste fi. Yhdistä lainasi....
      Trivago.....
      Vippi piste fi......
      Joka v***n mainoskatkolla!

      • Kiukkurouva

        Tuo Trivago saa verenpaineen nousemaan välittömästi.


    • TurhaanValitat

      Helppoa on tilata maksukanavat ja se ei suurta lovea vuodessa tee , vaikka olisit köyhäkin! Voit katsoa ohjelmat aina silloin kuin haluat ja ilman turhia kaupallisia mainoksia!

      • Kiukkurouva

        Boikotoin maksukortteja. Riittää jo yhdessä huushollissa kun maksetaan huimat Yleverot.


    • Aamuunastikaljaa

      Kerrankin joku taas puhuu asiaa. mainoskatkot ovat törkeän pitkiä huonoja ja sybkronoituja eri kanarien välillä niin ettei edes kanavasurffaus auta. eli toosa kiinni ja läppäri auki niin saa katsoa sitä mitä haluaa eikä ärsyttäviä valeuutisia ja huonoja mainoksia tolkuttomasti

      • Kiukkurouva

        Isäntä ei edes aloita illalla katsomaan telkun elokuvia, kun hermostu kans katkoihin.


    • ylettää

      Ei tarvitse telkkua sulkea, käännät vain kanavan ylen puolelle. Ei mainoksia.

      • hhhhhhhhhhh

        On tuossa perääkin sikäli, että yle on kahminut urheiluohjelmat itselleen. Että osas ottaa pannuun kun mtv kesken hiihtokisan pisti mainokset pyöriin


    • 6u8658578

      Maksukanavapaketit maksaa yleensä noin 30 €/kk, se tekee 360 €/vuosi. Mielestäni aika törkeä hinta/vuosi maksukanavista ja jotta näkee samat ohjelmat ja samat elokuvat ilman mainoksia. Tuolla 360 €/vuosi tekee paljon jotain järkevämpääkin.

      C more tai HBO nordic 9.95 €/kk = 119,40 €/vuosi
      C more sport 29,90 €/kk = 358,80 €/vuosi

      • Kiukkurouva

        Isäntä joskus otti kortin, että näki formulat. Nyt yhdistää läppärin telkkuun.


    • Mainoksetmitäneon

      En ole moneen vuoteen katsonut mainoksia. Tallennan viikon kiinnostavat ohjelmat digiboksille ja katson ne yleensä muutaman päivän viiveellä tai lauantai aamuna kun on vapaata. Mainosten lisäksi kelaan tunnarit ja loputtomat jaaritukset esim visailujen säännöistä..

      Onnea valitsemallasi tiellä jos et meinaa tallentavaa boksia ostaa. Jos on rahasta kiinni niin osta esim torista tai kierrätyskeskuksesta käytettynä. Ei tarvitse enää kärsiä. Ongelmiin on yleensä ratkaisu olemassa mutta usein tyydytään vaan valittamiseen..

      • Höhjahöh

        Boksi kyllä on. Sinun tapasi tallentaa kaikki ja katsoa ne kerralla ei vain sovellu kaikille.


      • Mainoksetmitäneon

        Mielummin raivoat ja laitat (lyöt) telkkari kiinni joka ilta?? En ymmärrä miksi ei voi tallentaa ja nauttia katselusta. Jos sulla on aikaa niin katsele vaikka joka ilta, ei tarvitse kerralla katsoa. Voitko sitten kertoa että mikä estää näin toimimasta?

        Vaikutat melko kärsimättömältä ihmiseltä, menetät hermot totaalisesti mainoskatkolla, et voi katsoa ohjelmia edes tunnin jälkikäteen..


      • Mainosinho
        Mainoksetmitäneon kirjoitti:

        Mielummin raivoat ja laitat (lyöt) telkkari kiinni joka ilta?? En ymmärrä miksi ei voi tallentaa ja nauttia katselusta. Jos sulla on aikaa niin katsele vaikka joka ilta, ei tarvitse kerralla katsoa. Voitko sitten kertoa että mikä estää näin toimimasta?

        Vaikutat melko kärsimättömältä ihmiseltä, menetät hermot totaalisesti mainoskatkolla, et voi katsoa ohjelmia edes tunnin jälkikäteen..

        Katson myöhäisohjelmat mukavasti makkarissa sängyllä maaten ja nauttien. Siipan telkkarilaitteet olkkarissa. Meillä isäntä hoitaa nämä tallennusasiat. Minä en ole niihin perehtynyt enkä ala opettelemaan.


    • assddreeer

      Muistatteko sitä aikaa kun jouluna ei tullut mainnoksia eikä uutisia, nyt ei taas muuta tulekaan.

    • tyu567

      ...ja mainokset tulevat melkein joka kerta eri kanavilta samaan aikaan. Ei auta paljoa kanavan vaihto muuta kuin ylelle.

    • exstream

      No tämän takia en katso enää telkkua, wanhan aikaista. Netflixia katson enimmäkseen telkusta. Toinen on youtube, mutta siitäkin on Premium-versio, jottei mainokset keskeytä katsomista.

    • Quatermash
    • Mainos_ahdistus

      Hulluksi tulee tuon agressiivisen tv-mainonnan kanssa. Ohjelmaan keskittyminen häiriintyy pahasti. Samoja mainoksia joka mainostauolla ja samoja ohjelmaesittelyjä, jotka ei ole edes lyhyitä. Pakko nykyään sulkea silmät, kun ruutuun ilmestyy trivagoa ja rahalaitosta, komplet pankkia, fazerin suklaata ja snelmannin nakkeja tiuhaan tahtiin.
      Hullujako ihmisistä ollaan näillä mainoksilla tekemässä?
      Vähemmän agressiivinen mainonta varmasti riittäisi. Mainostakaa muualla, älkää televisiossa!
      Mainostamisenne aiheuttaa päinvastaisen reaktion, kuin mitä toivotte.
      Tähän ketjuun voi kaikki tulla sen kertomaan ja tätä todistamaan. Olemmeko kiinnostuneita palveluistanne, tuotteistanne ja tv-mainoksistanne.
      "Oisko kiva, jos telkkarissa ei olisi enää mainoskatkoja?" OIS!

    • hgjyuyk

      Ainakin Fox on mainio näiden mainosten kanssa: Ensin tunnin ohjelmassa ensimmäinen mainoskatko tulee kun ohjelmaa on mennyt 8 minuuttia, viimeisin katko ohjelmasta jolloin jakso kestää tämän mainoskatkon jälkeen reilut 3 minuuttia. Mahtavaa mainosten ajoittamista. Ennen oli paremmin, yksi mainoskatko oli tunnin ohjelmassa eikä sekään ollut kuin parin minuutin mittainen, nyt niitä on tunnin ohjelmassa peräti kolme jotka kestävät monta minuuttia. Ainakin maikkari vai mikä se nyt nykyään liene, mainostaa pääasiassa omaa ohjelmaansa: tulevia posseja ja c-morea. Onko mainostajat kaikonneet tältä puljulta täysin?

    • Onseperkele

      Vituttaa kun kokoajan tulee mainoksia tulevista ohjelmista. Samat saatanan ohjelmat pitää mainostaa 100 kertaa viikossa.

    • Eivaanvoi

      Ainaki äänettömälle täytyy laittaa joka katkolla.

    • Saamitätilaa

      Oikeassa olette. Hulluksi tulee ja päätös, ettei koskaan käytä mainostettua tuotetta!!

    • JoutomiehenApumies

      Kyllähän YLE mainostaa.
      Kaikenmaailman rahankeräyksiä & avustuksia.
      Tänä aamunakin tuli 5 minuuttia kestävä mainos muovinkeräyksestä.

      https://imgur.com/a/dZwwwzZ

      Jep seitsemän minuuttia ohjelmaa,sitten samanverran mainoksia.
      Vippi,vippi,vippi,ota vippi.Trivago hotellia.Fairy pesee sinunkin perseesi iloisesti vaahdoten.

    • JoutomiehenApumies
    • Niinsevainon

      Manosten takia en tv-ohjelmia katso kanavilta. Kaikki sarjat ja elokuvat katson hbolta ym.

    • Mittatäys

      Miks helvetissä pitää mainostaa jatkuvasti tulevia ohjelmia....kysynpähän vaan. Ei ketään kiinnosta katsoo esim. Jotain putouksen mainosta joka saatanan mainoskatkolla.

      • Sohvapottu

        No siksi koska ohjelmat lähetetään koko maahan samaan aikaan. Jos ja kun asut jossain muualla kuin esim pääkaupunkiseudulla niin alueellasi on vähemmän mainostajia, tämä mainos vaje täytetään kanavan omilla mainoksilla.. ohjelma jatkuu sitten samaan aikaa Helsingissä ja vaikkapa Juankoskella. Näin olen kuullut.


      • Anonyymi

        Joskus olisi hyväkin kohtuullisesti kun kiinnostavan sarjan uudet jaksot jää huomaamatta uusintojen takia, ei kuitenkaan kuukausia ennen jatkuvasti.


    • Anonyymi

      Enpähän ole kertaakaan rynnännyt kauppaan ostamaan jotakin tuotetta jota on mainostettu televisiossa. Enemmän maikkari (vai mikä nyt nykyään onkaan) ja Nelonen mainostavat omaa ohjelmistoaan aika suurivoittoisesti. Etenkin CMorea, Mtv:tä ja Ruutu-palveluja. En ole myöskään tämän takia hankkinut ainuttakaan lisäpalvelua näiltä firmoilta. Huvittavinta näissä on se että mainostavat jotakin ohjelmaa (mm. Syke ja Keisari Aarnio, Onnela, ym.) ja ilmoittavat että vain Ruudussa tai vain Mtv:llä mutta hetken päästä tuleekin samat ohjelmat ilmaiskanavilta, aikamoista kusetusta.

    • Anonyymi

      Onko muita huomannut että mainokset tulevat kovemmalla äänellä kuin ohjelmat niin että saan mainosten kohdalla aina volumea alentaa. Ärsyttää viikkoja ennen juhlapyhiä nämä ruoka mainokset jossa esitellään kukkurallisia ruokapöytiä jossa koko suku istumassa tai ainakin määrät niissä jollekkin suur sakille.

      Naisten alapää rasva ja hiiva mainokset voisi poistaa. Miksi miehille ei mainosteta pallivahaa tai muuta sellaista alapään hoito tuotetta koko ajan niin kuin naisille. Naisten tenoja mainostetaan mutta onhan niitä miehillekkin mutta yhtäkään miesten tena mainosta en ole nähnyt.

    • Anonyymi

      Ohjelmia on pystynyt nauhoittamaan jo 40 vuotta,

      Tiestikö tämän? Mainokset voi kelata pois häiritsemästä.

      • Anonyymi

        Jos olisit lukenut koko ketjun, niin olisi selvinnyt miksei tallenna.


      • Anonyymi

        Nimenomaan mitään syytä ei ole kerrottu miksi ei sovi hänelle että katsoo ohjelmat rallenteena vaikka tunnin myöhempää kuin on lähetysaika.. ja voi kelata mainokset.


    • Anonyymi

      Tuntuu aivan uskomattomalta, että C Moren mainoksista päättävät todella arvelevat mainostensa lisäävän ohjelmiensa katselua. C Moren Sport -kanavalla "mainostetaan" ennen ohjelmien alkua omia muiden kanavien ohjelmia. Yhdessä "mainoksessa" joku tulee pidättämään jotakuta toista, joka arvelee, että asialla ei ole kiire. Tämä "mainos" toistuu viisi tai kuusi kertaa minuutin välein!

      Toisessa samanlaisessa minuutin välein esitettävässä "mainoksessa" katselijalle kiroillaan englanniksi. En tiedä C Moren "viihdekanavien" katselijoiden fiksuusastetta. Ilmeisesti on sellaisiakin katselijoita, jotka pitävät kiroilua ohjelman tasokuuden merkkinä.

      Itse en suostuisi katselemaan noita ohjelmia, vaikka minulle maksettaisiin katselusta 100 euroa tunti. Urheilukanavien jalkapallo ja tennis sen sijaan kelpaa mainiosti.

    • Anonyymi

      Onneksi on suoratoisto palvelut ei ole mainoksia eikä vappu pimiä joka ohjelmassa

    • Anonyymi

      Ostoskaavan mainoksia tavallisilla mainostauoilla ei voi sietää ja muitakin liikaa. Eniten mainoksia on kolmosen Uutisaamussa, alle 10 minuuttia ohjelmaa ja taas mainoksia. Usein jää mainosohjelmat katsomatta kun vaihtaa mainosten ajaksi kanavaa eikä muista vaihtaa enää takaisin.

      • Anonyymi

        Mulla on mainosten vuoksi telkun kattominen paljon vähentynyt, ovat tosi raivostuttavia.


    • Anonyymi

      Fairy pesee kupit ja kipot,vaan 1 tippa fairya niin koko armeijan kupit on puhtaita.
      Fanis pesee pyykkisi ilman vettä ja pesukonetta.
      Berokka piristää elämäsi.
      Vitae-pro ja taas mennään,paketti nyt puoleen hintaan.
      Rahalaitos.Säästät satasia,ehkä säästät,voit säästää,laske paljonko säästät.
      Mainokset on perseestä.10 minuuttia ohjelmaa,sitten 7 minuuttia mainoksia.

    • Anonyymi

      Pahinta on se kun itse ohjelman/elokuvan kuva-alaa peittämään työntyy kesken kaiken häiritsemään joku iso mainos, yleensä nykyään jopa animoitu - ja se mainostaa saman kanavan tai toistopalvelun omaa ohjelmaa! Sama jatkuu lopputekstien aikana, leffan kuva pienenee neljäsosaan että mahtuu riittävästi kanavamainosta ja tulevia ohjelmia. Laajakangasleffoissakin kuva on sen verran kapea, että eikö sille vois jättää edes puolet alasta ja näyttää mainokset vain ylä tai alapuolella, jos niitä edes on pakko näyttää.

      • Anonyymi

        Kumma kun TV:hen ei ole kehitetty mainosten estäjää kuten tietokoneelle. Mainostaukojen ajan voisi toistaa vaikka musiikkivideoita.


    • Anonyymi

      Sub:
      Uuno muuttaa maalle- elokuvalle varattu ohjelma-aikaa
      2 tuntia 5 minuuttia (125 min.). Elokuva kestää 1 tunti 45 minuuttia (105 min.). 20 minuuttia varattu mainosaikaa.

      Sub:
      Uuno Turhapuro Kaksoisagentti-elokuvalke varattu ohjelma- aikaa 2 tuntia ja 5 minuuttia (125 min.) ja elokuva kestää 1 tunti 36 minuuttia (96 min.).
      29 minuuttia varattu mainos-aikaa.


      Nelonen:
      Homefront
      Ohjelma-aikaa varattu 2 tuntia, 5 minuuttia (125 min )
      Elokuvan kesto: 100 min.
      25 minuuttia mainoksia.

      Fox:
      Heitä mami junasta 88 min.
      Ohjelma-aikaa varattu 110 minuuttia.
      22 minuuttia mainosaikaa.

      Elokuville aika paljon varattu mainosaikaa.
      Olisikin mainokset edes katselukelvollisia. Ja kaiken lisäksi Maskussa näyttää olevan aina ale. Mitähän ne oikeat hinnat heillä sitten ovat. Tällaista kusetusta ja asiakkaiden suoraa huijausta vielä sallitaan. Eikä Puuilon tyyppi koskaan hae sieltä mitään vaikka kysytään, tuukko hakee? En... tuu. Montakohan kertaa ihmiset ovat ihan rynnänneet Maskuun tai Puuiloon ostoksille välittömästi mainoksen nähtyään. Mainokset eivät ainakaan houkuttele ostamaan ko. tuotetta, päin vastoin.

      Hieman maksukanavavista: "Ei se vuodessa suurta lovea tee." esim. C More total kuukaudessa 39.95€/kk. Se tekee vuodessa: 479€.
      C More: 12,95€/kk
      155€/vuosi.
      Halvimmissa kanavapaketeissa sitten sellaisia kanavia joiden ohjelmatarjonta ei kovin paljoa hetkauta.
      Minun mielestä aika paljon ihan peruskanavapaketista joutuu maksamaan vuositasolla. 155€ on aika paljon.

      Helpommalla pääsee kun katsoo vain Yleä.

    • Anonyymi

      Jep. Hienoa katsoa leffaa kun mainoksia on yhteensä lähes tunti, ja jopa 15 minuutin pitusia katkoja... Ja sarjoissa mainoskatko pahimmillaan kun 5 minuuttia tullut ohjelmaa.

    • Anonyymi

      Just yrittäny tässä katella jurassic parkia, mutta 40 minuuttia mainoksia kahden tunnin leffassa on vain JÄRJETÖNTÄ. Ihan kuin mainoskanavilla olis joku hinku päästä katsojista eroon, itelle ainakin alkaa riittämään.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      60
      1967
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      51
      1701
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      55
      1617
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1547
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1525
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1445
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1326
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1291
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1183
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1158
    Aihe