Antikristus ilmestyi jo eikä tarvitse kolmatta temppeliä

Tunnen.2.Tess.2.luvun

Kolmas temppeli, jota haikaillaan Jerusalemin temppelivuorelle, ei ole Jumalan temppeli. Totta. Vain seurakunta on Jumalan temnppeli. 1 Kor. 3:16,17.
Paavali ei 2 Tes. 2 luvussa siis voi tarkoittaa maallista temppeliä, johon antikristus asettuisi; vaan antikristus ASETTUI Jumalan temppeliin (seurakuntaan) heti ensimmäisinä vuosisatoina apostolisen ajan jälkeen. Näin luopumus apostolisesta uskosta TAPAHTUI ja "laittomuuden ihminen" ilmestyi. Se sai aikaan "suuren eksytyksen", kirkkolaitoksen. Apostolien elinaikana oli olemassa raitishenkinen kristinusko, joka oli estävä tekijä antikristuksen ilmestymiselle. Kun apostolien kuoleman jälkeen uskonnolliset itsensäkorottajat pääsivät valtaan, turmeltui apostolinen usko ja "kadotuksen lapsi", paavi, astui esiin eksyttäen suuret joukot valittujakin. Näin antikristus ASETTUI Jumalan temppeliin (seurakuntaan) ja julisti olevansa SUURIN, koko kristikunnan pää, eli julisti itsensä jumalaksi.
Pian Jeesus tulee ja tuhoaa tulemuksensa ilmestyksellä paavinvallan sekä kaikki kirkkokunnat, jotka yhdessä ovat "voimakas eksytys". 2 Tess. 2:11,12.

Apt. 20:29,30 on tapahtunut.

Selitys 2 Tessal. 2. lukuun.

45

140

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Päätelmäni

      Ei ole sattunut tulemaan vastaan vielä 2 Tessal. 2 luku tuollaisine selityksineen. Vaikuttaa loogiselta.

    • tantan

      kirkko ei ole sinänsä mikään antikristus vaan maailma kokonaisuudessansa. Jumala näkee ihmisten sydämet, rajan jako ei mene kirkkolaitosten mukaan. Kirkossa on niin hyvää kuin pahaa, mutta ne, jotka eivät ole tahranneet vaatteitansa pelastuvat, samoin vapaissa suunnissa. Kirkonpiirissä voi olla paljon parempaa evankeliumia, kuin useissa vapaan suunnan piirissä. Seurakunta ei ole mikään kirkkolaitos tai vapaansuunnan nimellinen yhteisö sinänsä vaan Kristukseen uskovat ihmiset. Jeesus pelastaa omansa heidän sydämen aivoitusten mukaan, ei seurakunta nimikkeen. Luokittelu instituutioiden kautta ei aina toimi, vaikka olen yhtämieltä siitä, että paavillisessa puolipakanallisessa kirkossa eivät asiat olleet ok, siinä myös ilmentyi antikristus, kuten kaikkialla maailmassa, jossa ei evankeliumi o!e voitolla. Antikristuksen ilmestyminen on aina antikristillisyyden hedelmä, sitä ei , ja se on aina, kuten ilmestyskirja antaa ymmärtää, ja sitä ei tarvitse kaukaa hakea, se on meissä syntiinlangenneissa ihmissä sisäänkirjoitettuna ilman Kristusta ja Hänen meille antamaa uutta luontoa Jumalassa. Ilmestyskirja ei ole mikään salaisuuksien kirja vaan se on paljastusten kirja, ja kertoo mitä meidän lihamme mieli on Jumalan edessä ilman Kristusta, sillä itse me emme voi itseämme muuttaa, mutta Kristuksen kautta Jumalalle rakkaiksi ja kelvollisiksi.

      • vanhoillislestadiolainen

        Konstantinopolin seitsemän kukkulaa:

        Wikipedia: Konstantinopoli:

        "Rooman keisari Konstantinus Suuri valitsi 320-luvulla jaa. Byzantionin uuden pääkaupunkinsa paikaksi. Rooma ei enää sopinut valtakunnan pääkaupungiksi, koska se sijaitsi liian kaukana valtakunnan tiheään asutuista itäosista, missä keisaria eniten tarvittiin. Byzantionista käsin keisari olisi lähellä levottomia Tonavan ja itärajan (Syyrian) alueita sekä valtakunnan vilja-aittaa, Egyptiä. Konstantinus kiinnitti myös huomiota kaupungin edulliseen sijaintiin Bosporinsalmen rannalla kolmiomaisen niemen kärjessä. Kaupunkia ympäröi kahdelta puolelta meri ja maapuolelta muurit. Lisäksi alueella sijaitsi yhteensä seitsemän kukkulantapaista, aivan kuin alkuperäisessä Roomassakin." (Otsikon alta: "Konstantinuksen Uusi Rooma")


      • tutkittujuttu
        vanhoillislestadiolainen kirjoitti:

        Konstantinopolin seitsemän kukkulaa:

        Wikipedia: Konstantinopoli:

        "Rooman keisari Konstantinus Suuri valitsi 320-luvulla jaa. Byzantionin uuden pääkaupunkinsa paikaksi. Rooma ei enää sopinut valtakunnan pääkaupungiksi, koska se sijaitsi liian kaukana valtakunnan tiheään asutuista itäosista, missä keisaria eniten tarvittiin. Byzantionista käsin keisari olisi lähellä levottomia Tonavan ja itärajan (Syyrian) alueita sekä valtakunnan vilja-aittaa, Egyptiä. Konstantinus kiinnitti myös huomiota kaupungin edulliseen sijaintiin Bosporinsalmen rannalla kolmiomaisen niemen kärjessä. Kaupunkia ympäröi kahdelta puolelta meri ja maapuolelta muurit. Lisäksi alueella sijaitsi yhteensä seitsemän kukkulantapaista, aivan kuin alkuperäisessä Roomassakin." (Otsikon alta: "Konstantinuksen Uusi Rooma")

        Ateismi on se antikristillisyys. Ja tietystikin kaikki muukin mikä on kristinuskon vastapuolta.
        Se mitä nyt sanotaan kristinuskoisuudeksi on kaikkea muuta kuin Raamatusta opittua. Suurimmalta osaltaan. Vanhoillislestadiolaisuuskin.


    • Alkaa.selkiintyä

      Sama mieli tantan kanssa.
      Kaikki uskonnot ovat antikristillisiä ja vain yksilöuskovaiset niiden sisällä kuten niistä ulkonakin muodostavat oikean seurakunnan.
      Maailma uskontoineen on antikristillinen. Uskoon tulleet ovat kristittyjä.

    • JoApostolienAikanakin

      1. Joh. 2:18 Lapsukaiset, nyt on viimeinen aika. Ja niinkuin te olette kuulleet, että antikristus tulee, niin onkin nyt monta antikristusta ilmaantunut; siitä me tiedämme, että nyt on viimeinen aika.

      Olen aloittajan kanssa samaa mieltä.
      www.lulu.com/items/volume_1/85000/85251/6/print/tbatb.pdf

    • Samaa.mieltä

      Tosi hyvä aloitus. Nyt asia alkaa aueta.

    • PasiToivonen

      >>Näin antikristus ASETTUI Jumalan temppeliin (seurakuntaan) ja julisti olevansa SUURIN, koko kristikunnan pää, eli julisti itsensä jumalaksi.>>

      >>Petri Paavola puhui rohkaisevia totuuden sanoja. Kukaan ei voi opetuksessaan päästä lähemmäs alkuseurakunnassa vallinnutta opetusta Jumalan seurakunnasta. >>

      Eikös Paavola ollut se SUURIN?

      • eitoiminoen

        Koskas vääräuskoisuus olisi ollut Jumalan temppeli? Mahdoton ajatuksenakin.


    • harriveijonen

      Harri Veijonen http://wwnet.fi/users/veijone/




      KOLMAS TEMPPELI JOS EI TULE JA JOS TULEE<p>

      Ensi vuonna VOI tulla kolmas juutalaistemppeli!<p>


      JOS EI TULE<p>
      1. Antikristus vie kuvansa palvottavaksi ei temppeliin vaan kirkkoon Jerusalemissa.
      Mm. Augustinus (354-430) tiesi Antikristuksen olevan poliittinen peto, joka nousee Jerusalemin temppeliin. Ajatus siitä, että temppeli voisi olla (jos uutta juutalaistemppeliä ei tule) kristillinen kirkko, ei ole lähtöisin Veijoselta vaan sekin jo Augustinukselta! Augustinus selittää, että "On epävarmaa, missä temppelissä hän tulee istumaan, joko Salomon rakentaman temppelin raunioissa tai kirkossa." (Augustinus: De Civitate Dei - Jumalan valtakunnasta - XX kirja, 19.luku, 1. jakso). <p>

      2. Daniel 9:27 tarkan tutkimukseni mukaan on mahdollista, että on kysymys Jerusalemin ylimmästä paikasta, jossa on
      Kristuksen taivaaseen astumisen kirkko. Todennäköisesti siihen kirkkoon Antikristus veisi kuvansa.<p>

      3. Daniel 9:27 valerauha olisi enemmän Palestiinamyönteinen sopimus, jossa Antikristus on mukana, mutta myös
      Palestiinasta saataisiin sovittua vaivatta. Jerusalemista kansainvälinen kaupunki. Vertaa "jos tulee" 3.<p>





      JOS TULEE<p>
      Jerusalemin ensimmäisen temppelin tuhosivat babylonialaiset Nebukadressarin aikana, toisen roomalaiset ensimmäisessä juutalais­sodassa vuonna 70. Toisen temppelin tuhosta lähtien nyky­aikaan saakka juutalaisten keskuudessa on elänut toivo uuden temppelin rakentamista samalle paikalle.<p>


      1. Se tulee Kalliomoskeijan paikalle Jerusalemissa. Kaikki arabit ovat vihoissaan!

      Taannoin kirjoitin näin: Uusi juutalaistemppeli Kalliomoskeijan paikalle ei ole edellytys tulkintamme oikeellisuudelle, mutta toki temppelin rakentamisen aloittaminen olisi kuin piste i:n päälle, vahvistaisi Herran tulemuksen parissa vuodessa samaan tapaan kuin tekee Gorban paluu valtaan.
      <p>

      2. Se valmistuisi 250 päivässä vanhan selitykseni mukaan. Kaikki osat ovat jo valmiina.

      Rakentamisessa ei todellakaan mene pitkään, ja se ehditään tehdä Antikristuksen tulon ja ilmestymisen välillä.

      <p>

      3. Daniel 9:27 valerauha olisi enemmän Israelin ja Antikristuksen välinen sopimus. Palestiinalle Jerusalem voitaisiin jopa
      hylätä, ja saavutettua rauhaa ylistävät olisivat ennen muuta Israelin juutalaisia.<p>

      4. Juutalaisten yleinen käsitys on, että se voidaan rakentaa vasta Messiaan tullessa.
      Kristillisen käsityksen mukaan hieman ennen Messiaan tuloa. Antikristus olisi jollakin tavalla mukana
      kolmannen temppelin rakentamisessa. Daniel 9:27 rauhanliittoon "Antikristus onnistuu suostuttamaan juutalaiset siten, että lupaa heille palkkioksi yhteiskunnalliasia oikeuksia ja vapauksia, niin että he uudistavat entisen uhripalveluksen Jerusalemissa". (M. Baxter 1866). <p>
      5. Minä olen virheellisesti ennustanut temppelin tuloa liian aikaiseksi seitsenvuotiskauden alkuun, mutta koska koko seitsenvuotiskäsitys on väärä, sillä tarkoitetaankin hetkeä ennen kuin Jerusalemin valerauha tehdään.
      Erään mielipiteen mukaan Jerusalemin kolmas temppeli rakennetaan sen jälkeen, kun Antikristus ja Israel ovat solmineet rauhansopimuksen, mutta hän uskoo 7 vuotiseen ahdistuksen aikaan eikä siihen, että Antikristus heti hyökkää temppeliin.
      Aivan liian myöhäisenä pidän esim. Cutting Edgen ja Nokialaisen käsitystä, että temppeli rakennetaan vasta Googin sodan jälkeen. Jos kerran Antikristus vie sinne kuvansa, temppeli täytyy olla olemassa sitä ennen.<p>

      6. Vapaamuurarit haluavat kolmannen temppelin rakennettavaksi, ja sekin voi auttaa temppelin tulemisessa.<p><br>

      • MeniJo

        Minkähän takia Danielin 70 vuosiviikkoa pitää väkisin hajoittaa palasiksi? Se on jo kokonaan totetunut 2000 vuotta sitten.

        Bibliasta:
        24 Seitsemänkymmentä viikkoa on määrätty sinun kansalles ja pyhälle kaupungilles, niin ylitse käyminen lopetetaan ja synnit peitetään ja pahat teot sovitetaan ja ijankaikkinen vanhurskaus tuodaan edes. Ja näky ja ennustus suljetaan ja se kaikkein pyhin voidellaan.
        25 Niin tiedä nyt ja ota vaari, että siitä ajasta kuin käsky annetaan ulos, että heidän pitää jälleen kotia palajaman ja Jerusalem rakennettaman, päämieheen Kristukseen asti, on seitsemän viikkoa. Niin myös kaksiseitsemättäkymmentä viikkoa, joina kadut ja muurit jälleen rakennetaan, vaikka surkialla ajalla.
        26 Ja kahden viikon perästä seitsemättäkymmentä surmataan Kristus, ja ei enää ole. Ja päämiehen kansa tulee ja kukistaa kaupungin ja pyhän, niin että ne loppuvat, niinkuin virran kautta. Ja sodan loppuun asti pitää sen hävitettynä oleman.
        27 Mutta hän monelle liiton vahvistaa yhdessä viikossa. Ja puolessa viikossa lakkauttaa uhrin ja ruokauhrin. Ja siipien tykönä seisoo hävityksen julmuus. Ja on päätetty, että se loppuan asti pitää hävitetty oleman.


    • Katson.puheita

      Raamattu siis opettaa, että uuden liiton temppeli on seurakunta, ei kirkko tms., vaan uudestisyntyneet ja kasteella käyneet kristityt.
      "Ettekö tiedä, että te olette Jumalan temppeli ja että Jumalan Henki asuu teissä? Jos joku turmelee Jumalan temppelin, Jumala turmelee hänet, sillä Jumalan temppeli on pyhä, ja sellaisia te olette." 1 Kor. 3:16,17.
      " Kristus on uskollinen Poikana, hänen huoneensa hallitsijana. Hänen huoneensa olemme me." Hebr. 3:6.

      Löytyy monta videota:
      http://Jeesus-on-Herra.com/videoita/

      Puheita videolla.

    • Helppoa

      Johdonmukainen selitys aloituksessa.
      2 Tessalonikalaiskirjeen 2 luku on selvästi niin.

    • Ymmärrys.hoi

      Kiitos aloituksesta.
      Tunnet 2 Tess. 2. luvun opetuksen. Se on harvinaista.
      Nyt sait minullekin oven auki.

    • Iloa.Herrassa
    • Kiitti.paljon

      Viisas aloituskirjoitus.
      Tänks.

    • Alan.jakaa.tätä

      Asia näyttää aloittajalla olevan hanskassa. Miksi tätä opetusta kuulee niin vähän?

    • Uuudestaan

      Aloitus uudestaan:

      "Kolmas temppeli, jota haikaillaan Jerusalemin temppelivuorelle, ei ole Jumalan temppeli. Totta. Vain seurakunta on Jumalan temnppeli. "Ettekö tiedä, että te olette Jumalan temppeli ja että Jumalan Henki asuu teissä? Jos joku turmelee Jumalan temppelin, Jumala turmelee hänet, sillä Jumalan temppeli on pyhä, ja sellaisia te olette." 1 Kor. 3:16,17. Hebr. 3:6. 1 Piet. 2:5.
      Paavali ei 2 Tes. 2 luvussa siis voi tarkoittaa maallista temppeliä, johon antikristus asettuisi; vaan antikristus ASETTUI Jumalan temppeliin (siis seurakuntaan) heti ensimmäisinä vuosisatoina apostolisen ajan jälkeen. Näin luopumus apostolisesta uskosta TAPAHTUI ja "laittomuuden ihminen" ILMESTYI. Se sai aikaan "suuren eksytyksen", kirkkolaitoksen.
      Apostolien elinaikana oli olemassa raitishenkinen kristinusko estävänä tekijänä, ettei antikristus voinut ilmestyä. Apt. 20:29,30. Kun apostolien kuoleman jälkeen uskonnolliset itsensäkorottajat pääsivät valtaan, turmeltui apostolinen usko ja se johti lopulta siihen, että "kadotuksen lapsi", paavi, nousi esiin eksyttäen suuret joukot valittujakin. Näin antikristus ASETTUI Jumalan temppeliin (seurakuntaan) ja julisti olevansa SUURIN, koko kristikunnan pää, eli hän julisti itsensä jumalaksi.
      Pian Jeesus tulee ja tuhoaa tulemuksensa ilmestyksellä paavinvallan sekä kaikki kirkkokunnat, jotka yhdessä ovat "voimakas eksytys". 2 Tess. 2:11,12.
      Apt. 20:29,30 on TAPAHTUNUT."

    • Kauniitakin

      Voimakkaita opetuksia.

    • Jaan.muillekin

      Miksi tätä asiaa ei opeteta enempää seurakunnissa? Tulkinta on osunut nappiinsa. Mutta se ei ole päässyt vielä eteen päin.

    • von.S.linen
    • PasiToivonen

      Weijo on Jumala. Palvomme Weijoa.

    • Tolero

      Ja niitä on jo paljon, jotka Jeesus on pelastanut ja asettanut työhönsä, jotka toimivat puhtaasti..

    • Kiitti.taivaalle

      Linkin kirjoitus on asiaa.

    • ahaaaattelia

      Väärään messiaaseen yritetään sovittaa niitä tunnuksia joilla oikeakin oli ennustettu saapuvaksi.
      JOTEN; Väärä messias on juutalainen. Hän tulee juutalaisten keskuuteen ja hyväksytään siellä.
      Laittomuus katsotaan niistä käskyistä ja säädöksistä joita Mooses sääti Israelissa.
      Koronkiskonta ja rahanlainauskielto etunenässä. Lukekaa hyvät ihmiset mitä kaikkea ne Mooseksen 613 säädöstä sisälsivät niin voitte nähdä mihin asioihin laittomuus liittyy.

    • Asia.on.valmis

      Uskon samoin, että paavi on antikristus. Ei ole muita ehdokkaita, jotka täyttäisivät Raamatun asettamat määreet antikristuksesta.

    • Nyt.se.on.auki

      Nämä raamatulliset näkemykset poikkeavat jonkinverran helluntailaiste yleisimmistä opetuksista.
      Uskon samoin aloituksen kanssa.

    • Jo.on.markkinat
    • piste.etpilkku

      Antikristus on ensinnäkin juutalainen.

      Johanneksen evankeliumi:
      5:43 Minä olen tullut Isäni nimessä, ja te ette ota minua vastaan; jos toinen tulee omassa nimessään, niin hänet te otatte vastaan. Periot.

    • Asia.on.selvä

      Paavi on anrikristus.

      • uhbvgy

        Antikristus liittyy juutalaiseen Messias odotukseen.
        Heille tuo väärä Messias tulee ja ehkä siihen lankeavat muutkin.
        Vanha Testamenttikin jo tuon on ennustanut. Pitäkää mielessä, että se on juutalaisten kirja ja ennustettu juutalaisuuteen.
        Älkää erehtykö korvausteologiaanne, sillä mikään korvausteolgia ei voi siirtää langenneen Israelin osaa korvausteologialla kristikuntaan saati ateismiin.

        Johanneksen evankeliumi:
        5:43 Minä olen tullut Isäni nimessä, ja te ette ota minua vastaan; jos toinen tulee omassa nimessään, niin hänet te otatte vastaan.


    • Ei.se.muutu

      Luther tiesi, että paavi on antikristus.

    • Tämä.on.näin

      Kyllä kaikki tietävät, että paavi on antikristus, ainakin Raamattua tuntevat saarnaajat. Ketään muuta henkilöä ei saa mahtumaan Raamatun antikristus-raameihin mm. 2 Tessal. 2. luvun mukaisesti. Ja 1 Joh. 2:18,19. on vastaansanomaton opetus siitä.

    • Järisyttävää
    • Järisyttävää
    • Järisyttävää.oli

      Oli kyllä vapisuttava avaus.

    • Täysin väärin .Antikristus tulee pian ja merkit on jo ilmassa .Se ,joka korottaa ylitse kaiken Jumaloitavan on konkreettinen ihminen ja se tulee ilmestymään saatanan kaikella voimalla ja ihmeteoilla eli on konkreettinen .
      Se mikä vapauttaa tuon saatanan on ,että nyt on vaihe nimeltä uskosta luopuminen ja ihmiset alkavat seuraamaan riivaajien oppeja kaikessa mahdollisessa muodossaan.
      Lopuntapahtumat sai alkunsa ku Israel perustettiin ja Jumalan ilmoitus oman silmäteränsä kokoamisesta omaan maahansa käynnistyi .Nyt maanpäällä oleva sukupolvi tulee näkemään sekä antikristuksen ja myös oikean Kristuksen ,mutta vaikeat ajat tulevat ja ne todella on sellaiset ajat ,että sellaista ei ole maanpäällä enenn koettu.
      Niin ja olemme Pyhän Hengen temppeleitä siis ne ,joissa on Pyhä Henki ja kaikissa kristityissä ei ole .On sitä rikkaviljaa ,joka kasvaa oikean seassa ja on perkeleen käsisassarana tuhoamassa uskovien seurakuntia .

    • Aika.näyttää

      Kiitos MR Hyvis.
      "Herran sanat ovat selkeitä sanoja."
      Aloitus on hyvää opetusta. Olen ajatellut, ettei mitään muuta historian henkilöä koskaan voi saada täyttämään Raamatun asettamia merkkejä antikristuksesta, kuin paavi, Vatikaanin valtionjohtaja ja maailman suurimman uskonnon yksinvaltias, "Kristuksen sijainen".
      Ehkä kuitenkin vasta seuraava paavi on tuo lopunajan "suurmies", jota valtioiden johtajat seuraavat.

    • Mitenkä.on

      Paavi tosin on antikristus. Mutta kuka on Ilmestyskirja 19:19. väärä profeetta? Olisiko se burkha-asun keksineen miehen uskonto?

      "Burkhat estää ihmisiä näkemästä näiden naisten tilan, että ei nähdä miten ne naiset on hakattu ja pahoinpidelty 😞 koska naista saa ja PITÄÄ lyödä 🤬🤬🤬🤬🤬🤬
      Jos yhtäkkiä kaikilta otettaisiin nuo teltat pois niin kyllä olisi järkyttävää katseltavaa monen kohdalla."

    • Tuleeko.jo.näkyviin

      Paavi tosin on antikristus. Mutta kuka on Ilmestyskirja 19:19. väärä profeetta? Olisiko se burkha-asun keksineen miehen uskonto?

      "Burkhat estää ihmisiä näkemästä näiden naisten tilan, että ei nähdä miten ne naiset on hakattu ja pahoinpidelty 😞 koska naista saa ja PITÄÄ lyödä 🤬🤬🤬🤬🤬🤬
      Jos yhtäkkiä kaikilta otettaisiin nuo teltat pois niin kyllä olisi järkyttävää katseltavaa monen kohdalla."

    • Kannattajajäsen

      Rajua ajattelua kristityillä, mutta oikeudenmukaista. Kannatan.

    • Olen katolinen. Aiotko tappaa minut?

    • Se temppeli ,joka on tulossa se Herran temppeli .Kuka sen tekee Jumalako ? ei ..eihän Jumala tee enää temppeliä kun on uusi liitto ja Jumala ei tarvitse temppeliä kun uskovat on Jumalan temppeleitä .
      Siis rakentajat on oltava juutalaisia ,jotka ei usko Kristukseen vaan kieltävät Hänet ja uskovat Moosekseen ja vanhaan liittoon edelleen ja odottavat Messiasta ja näin täyttyy raamatun sana.
      Juutalaisten Messiaan odotus on niin vahva lähes kliimaksi ,että ne sattaa ottaa sitten hyvinkin helposti sen valehtelijan vastaan suurena johtajanaan temppelissä ja sehän on suuri petosten petos .
      Antikristus pääsee istumaan temppeliin ja korottaa sitten itsensä KAIKEN jumaloitavan yläpuolelle.
      Tässä siis voi olla se kaava ,mitä tapahtuu lähi vuosina tai kymmeninä sillä aikaa vielä on tälle sukupolvelle ,jonka itse ainakin lasken olevan aina 120v maximi.Kuten Jumala on säätänyt ihmisen iän.Luopumus joka on NYT jatkuu ja tuo tuon vastustajan esiin kun poistunut on se mikä pidättää...kohta on uskovat vähissä tällä menolla.Onneksi muualla maailmassa vielä on toivoa ,vaikka länsimaat rypee jo syvällä.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Kristittyjen ei tulisi miettiä kuka tai mikä on antikristus, eikä milloin ja miten antikristus tulee. Sen sijaan kristittyjen tulisi varata aikaa SÄÄNNÖLLISEEN Raamatun lukemiseen ja rukoukseen. Kun kristityt näin tekevät, he oppivat paremmin ja paremmin tuntemaan Kristuksen eli Hyvän Paimenen äänen. Sitten ei tarvitse pelätä, vaikka kokonainen antikristusten (väärien opetajien ja valhe profeettojen) joukko marssisi esiin. Lampaat tuntevat paimenensa äänen eivätkä siksi lähde seuraamaan muita ääniä. Kristityt, jotka aidosti rakastavat Herraa Jeesusta, pelastuvat ikään kuin automaattisesti. Pyhä henki vaikuttaa heissä uskoa ja hyviä tekoja, ilman lakihenkisiä ponnisteluja. Heidän tarvitsee vain kiinnittää huomionsa yksin Herraan ja Herra varjelee jokaisen heistä, ettei Saatana saa heistä otetta. Lampaiden varjelu ei kuulu lampaille itselleen vaan paimenelle. Joka kiinnittää huomiota harhaoppien varomiseen, ei rakasta Herraa, vaan itseään. Hän on huolissaan pelastuksestaan ja on kiinnostuneempi enemmän siitä kuin Herran tuntemisesta ja Herran tahdon tekemisestä. Juuri se ihminen, joka pelkää eksyvänsä, eksyy. Mutta Kristuksen omat eivät eksy, sillä he tuntevat oikean tien: Kristus, heidän Herransa, on tie ja totuus ja elämä. Pysykää siis Kristuksessa!

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      134
      3599
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      110
      1409
    3. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      271
      1320
    4. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      69
      1239
    5. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      17
      1134
    6. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1081
    7. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      45
      1028
    8. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      57
      1019
    9. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      1016
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      53
      938
    Aihe