Kuka antaa Tukholman profetian jatkon?

Profeettojen seuraaj

Nyt, kun -jarmo- ylösotetaan 28.5.2012, niin kuka on se profeetta, joka jää tänne maan päälle edelleen julistamaan? Tuon profeetanhan on annettava Tukholman profetian jatko. Onko veikkauksia? Olisiko Harri Veijonen tuo profeetta, hänhän on itsekin jo ollut vähän sitä mieltä. Toinen vaihtoehto on Piho, jonka puolue nousisi ennennäkemättömän herätyksen myötä suurimmaksi puolueeksi 2015 eduskuntavaaleihin mennessä. Laillisuuspuolueen perustamisen ajankohta sopii täydellisesti maailmantilanteeseen (Israelin hyökkäys Iraniin juuri tapahtumassa) ja profetioihin.

471

5112

  Vastaukset

  • Herra on asettava mainitsemasi ehdokkaat omalle kilparadalleen juoksemaan esteiden yli jolloin jatkaja selviää, sillä vain paras on kyllin hyvä viemään asian voitolliseen päätökseen.
   Mutta emmehän me tiedä hänen suunnitelmiaan, joten mustahevonenkin saattaa vielä ilmestyä kilvoitteluun mukaan, ja jos niin tapahtuu niin näkemäni unen perusteella se on -ei enempää eikä vähempää kuin Johanna Tukiainen!
   Hänen isänsä on toiminut pastorina, joten hengellinen perintö on siirtynyt myös Johannaan, ja se on ollut huomattavissa hänen elämässään erityisen selvästi.
   -Kaikkihan me muistammehan sen hirvittävän tapauksen kun itse perkele/saatana yritti tehdä tyhjäksi Jumalan Johannalle suunnitteleman tulevaisuuden.
   Johannaa oli siis näkymätön voima heitellyt pitkin lattioita, seiniä ja kattoa, mutta hädän hetkellä Johanna turvautui taivaallisen Herran lisäksi omaan isäänsä joka puhui perkeleelle/saatanalle puhelimen välityksellä ja sai sen rauhoittumaan!
   TÄMÄ KAIKKI PERUSTUU JOHANNAN OMAAN KERTOMUKSEEN, joten mikäli jollain heräsi epäusko tapahtumaa kohtaan, asiasta löytyy kirjoitus Hymy-lehden arkistosta!
   Omalta osaltani annan täyden tukeni Johannalle, sillä hän on varmasti yhtä pätevä hoitamaan tuota suurta tehtävää kuin Veijonen tai Piho silloun kun -meidän kaikkien rakastama ja kunnioittama -jarmo- on esteellinen.

  • Se on se jarmon mainitsema nunnukanunnuka -shamaani sielt Inarijärven rannalt...

  • Jaaha, mistä tiedät, että Jarmo otetaan ylös 28.5.? Senhän näkee vasta, kun otetaan ylös. Mutta se lienee oikein tässä, että nämä ajat saattavat olla nyt todella lähellä. Jumala on sanonut, että jotain merkityksellistä tapahtuu 28.5., mutta ei kertonut mitä.

   Jarmo itse kertoo, että Tukholman profetiassa mainittu kaveri asustelisi tällä hetkellä Inari-järven rantamaisemissa. Sieltä se kaveri sitten astuisi esille.

   Joelin kirjan 3:1-2 kertoo Pyhän Hegen vuodattamisesta ihmisten päälle. Jumala perustaa uuden kirkon eli kutsuu tehtäviin väkeviä todistajia Pyhän Hengen voimalla ja nämä todistajat jatkavat saarnaamista sekä uskovien huolenpitoa ylösoton jälkeen keskellä seitsemän vuoden ahdistusten aikoja.

   En ihmettelisi ollenkaan, jos tulevan viikonlopun aikana eli helluntaina tapahtuisi asioita tai sitten päivän helluntain jälkeen eli 28.5.

  • Juupelis juu :) eli hauskaa oli lukea tätäkin palstaa... Kiitos kaikille.

   Todellakin vakavasti odotan pohdiskellen tuota maanantaita. En leiki asian kanssa, vaan odotan sitä rauhallisin mielin. Katsokaas, voitte tietenkin erityisesti te jotka pilkkaatte laskemaani päivää katsoa historiaan. Olen laskenut tuon päivän jo ties monennenko kerran ja pettynyt välillä raskaasti ja välillä kuin itsekään en jaksaisi uskoa sen tapahtuvan. Joka tapauksessa podotan Jeesusta joka päivä. En siis menetä mitään vaikka pilkkaatte, se ei vaikuta minuun. Ja vaikka maanantai menisikin taas hutiksi sen asian suhteen, niin ei se poista minun odottamistani, eikä lannistaisi minua. Ainoa mitä se saa aikaan on pilkkaajille jälleen yksi piste.

   Mitä tulee tuohon Tukholman profetian jatkajaan, niin tuossahan moni jo mainitsikin; se on jäyhä mies pohjolasta, Inarin järven rannoilta, jonka nimi kääntyy vanhan Raamatullisen ajan kielen kääntämänä suoraan suomen sanaksi LEIJONA. Hänen profetiansa työnimike on Pohjolan Valo, Solna Polaris. Samanlaisia profetiatodisteita on jo niin paljon, etten enää voi peruuttaa takaisin epäilykseen.

   Vuonna 2006 kun aloin saada tätä taivastenvaltakunnan sanomaa, kielsin sen varmaan jopa kymmeniä kertoja. Kirjoitin asioita koneelle ja deletoin kaiken taas pois. Tätä tapahtui parikin kuukautta, kunnes aloin uskoa siihen itsekin. Jumalan Henki oli tehnyt minuun uppiniskaiseen vakuutuksen. Koin tietysti saaneeni jotain sellaista, jota en ansaitse saada, koska hurskaita uskovia on maailma täynnä, jotka olisivat paljon minua parempia henkilöitä kantamaan vastuu ilmoittaa näitä juttuja. En minä... olin varmasti pahimpia tuomaita silloin.

   NOO... mutta jokainen tehköön omat johtopäätöksensä ja katsotaan korttimme, kullekin sellaiset on kohdalleen jaettu.

   • Jo tulevana helluntaina tapahtuu asioita. Jumala kertoo, että hän puhuu niille, jotka silloin rukoilevat ja jotka ovat Jumalan omia:

    My Children, Can you see the stars in the sky? The enemy has twisted them. You must stay close to me, for I will reveal their meaning when the time is right. Have you done your studies? Have you followed where I have led you? I will continue to do so. Have no fear, I do it for thee. The plan is mine, the children are mine. The plan is perfect and not one shall be lost. Come to me now chyildren. Do no fear. Your Heavenly Father calls you. Can you hear his cry? Do not worry for what is to come. It is all part of my plan. That the enemy can not take from me. It has been spoken, it will come to pass.

    This weekend pray to you Father for guidance and revelation. I will reveal to all who are mine. They will come as I bid.

    The others will turn to falsehood and lies. There is no time left to try to discern. You must rely on me to do it for you. Will you come to me in these days or will you turn aside to the false shepherd, the one who comes to steal your soul, your mind. I will protect mine. There is no fear in perfect love. Fear no my children, I will perform my strange work and you shall be knowing witnesses to it all. This is my show. I run the production. No one else. Only the Holy One of Israel is in charge. No one shall steal my show.

    http://www.youtube.com/watch?v=rcwCqZsI1Ow&list=UUVg8_jb4TJjtzxFyNYTCHDA&index=1&feature=plcp

    PS Sitten onkin hyvin mielenkiintoista se, että mitä tapahtuu helluntain eli shavuot juhlan jälkeisenä päivän 28.5.


  • -jarmo- on valmistautunut lähettämään liikkuvaa videokuvaa nousustaan avaruuksien kätköihin, sillä nyt siihen on erittäin hyvä mahdollisuus.
   Se toimisi myös väkevänä todisteena että meidän ikioma -jarmo- on oikeassa, sillä lukijoiden joukossa saattaa hyvinkin olla asiaan varauksella suhtautuvia henkilöitä.
   Silloinpa saisi langeta katumuksen mustiin syövereihin armoa anomaan ne, jotka kuvittelevat että -jarmo- on valmista kamaa toisenlaiseen kyyditykseen, vaikka valkopukuiset on kyseessä siinäkin tapauksessa.

  • Toistaiseksi Jarmo suureksi pettymyksekseen, vaikka kuinka hyppisi jää maanpinnalle. Painovoima pahus sen saa aikaan. Mitään ylösottoa ei tule. Tulee suuri nolouden tunne niille jotka ikäväkseen odottavat olevansa etuoikeutettuja armossa.
   Ei ne puheet tee autuaaksi, vaan teot.
   Kipaskaa gooklettamassa 7 armeiliaisuutta. Lyön tilit jouluun asti vetoa, etet ole ennen niistä edes kuulleet. Puhumattakaan noudattaneet.

   • että -jarmo- on väärä profeetta ja kyykärmeksen sikiö?

    .. ja sano noille, jotka ovat profeettoja oman sydämensä voimasta: Kuulkaa Herran sana.

    Voi profeettahoukkia, jotka seuraavat omaa henkeänsä ja sitä, mitä eivtä ole nähneet!...Minun käteni on profeettoja vastaan, jotka petosnäkyjä näkevät ja valhetta ennustelevat. Ei pidä heidän olla minun kansani yhteydessä...

    ... jotka joutuvat hurmoksiin oman sydämensä voimasta, ja ennusta heitä vastaan. sentähden ette enää saa petosnäkyjä nähdä ettekä ennustella ennustelujanne, vaan minä pelastan kansani teidän käsistänne; ja te tulette tietämään, että minä olen Herra.

    Jeremia puhuu Jumalan puolesta:

    Aikojen lopulla te tulette sen hyvin ymmärtämään. "Minä en ole lähettänyt noita profeettoja, mutta silti he juoksevat. Minä en ole puhunut heille, mutta kuitenkin he ennustavat.

    Minä olen kuullut, mitä sanovat nuo profeetat, jotka ennustavat minun nimessäni valhetta sanoen: 'Minä olen nähnyt unta, olen nähnyt unta'.

    Katso, minä käyn niiden profeettain kimppuun, sanoo Herra, jotka ottavat sanansa omalta kieleltään, mutta sanovat: 'SE ON HERRAN SANA'. Katso, minä käyn niiden kimppuun, jotka ennustavat valheunia, sanoo Herra, ja KERTOVAT NIITÄ...TE VÄÄNTELETTE ELÄVÄN JUMALAN, HERRAN SEBAOTIN, TEIDÄN JUMALANNE SANOJA.


   • Yeshua on Herrani kirjoitti:

    Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

    esimerkiksi seuraavanlainen on tervettä, koska "varoitat herjaamasta" nimimerkillä
    -jarmo- esiintyvää omatekoista profeettaa.

    Jeesuksen oman ennustuksen vuoksi. Israelin pitää nousta suuruutaeensa ja ylipäätään syntyä ensin uudelleen kuin tyhjästä. Eli Israelin itsenäisyyden päivästä laskettuna tämä sukupolvi ei katoa, kun kaikki loppu on jo tapahtunut.

    Siksi vuonna 1948 syntyneet pitää olla vielä hengissä, eli sinun miljoonaseitsemänsataakahdeksankymmentäkaksituhatta ja reilut yhdeksänsataa vuotta ovat aivan liikaa.

    Voisihan tässä ajassa joku elää jopa 120 vuoitiaaksi, mutta kun ottaa huomioon, kuinka pahat ajat ovat tulossa, ei kovin moni vanhus ole silloin enää hengissä, kun Jeesus tulee näkyvällä tavalla.

    Joku saattaa elää ehkä 70 vuotta vanhaksi, eli vuoteen 2018 asti voidaan maksimissaan mennä. Siitä kun vähennetään 7 vuoden vihan ja ahdistuksen ajat, saadaan luku 2013 jolloin ensimmäinen ylösotto on jo melkeinpä tapahduttava.

    Tänä vuonna tuo ylösotto mitä suurimmalla todennäköisyydellä osuu 28.5. kohtaan, jolloin vanhin ihminen karun lopun kokeneessa maailmassa olisi iältään maksimissaan reilut seitsemänkymmenen. Ottaa huomioon, että ne ajat viimeiset lopunajan vuodet ovat niin kauheita, että ihmiset pelosta kuolevat jaloillensa, sanoo Pyhä Raamattu. Joten aika sissi täytyy olla, että päälle 70 v pysyy hengissä.

    Anteeksi paha laskumoka/virhe. Ollaan tietenkin jo yliajalla, eli 72 vuotiaan kohdalla ollaan jo nyt menossa. Eli 72 vuotias täytyy löytyä maan päältä hengissä, kun Jeesus tulee näkyvällä tavalla.

    1948 sukupolvi on oltava jäljellä vielä (vähennä 7 vuotta vihan aikaa)

    1948 syntyneet ovat tänään jo eläkeiässä, 64 vuotiaita (lisää nuo 7 vuotta siihen)

    Lopullinen ylöstempauksen viimeinen takaraja, joka ei MILLÄÄN keinolla VOI enää YHTÄÄN ylittyä, on siis 1948 72 (Jeesuksen näkyvällä tavalla tuleminen) miinus 7 vuotta vihan aikaa, ja kun yliaika yli 70 vuoden iän yli otetaan huomioon, niin silloin on VARMISTUNUT, että ylöstempauksen on PAKKKO OLLA TÄNÄ VUONNA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Jotkut puhuivat että sukupolvi olisi 72 vuotta. Israel perustettiin vuonna 1948 ja Jeesus puhui hänen tulemuksestaan, että se sukupolvi ei katoa, kun kaikki loppu tapahtuu. Eli jonkun vähintään 72 vuotta vanhan ihmisen täytyy olla elossa täällä tämän laskutoimituksen mukaan: 2012 - 1948 = tänään vähintään 64 vuotta, joka jää kaikkien vihan aikojen loppuun saakka tänne, eli siihen tähän päivään pitää lisätä vihan ja ahdistuksen ajat, luku 7 vuotta. Silloin 64 vuotias on jo 71 vuotta vanha vihan aikojen päättyessä. Eli pitää olla todellinen teräsvaari, joka siihen kykenee ja niiden aikojen läpi, jolloin ihmiset pelosta kuolevat seisaalleen.
    Eli jos 72 vuotta vanha on yksi sukupolvi, niin silloin meillä ei ole enää yhtään vuotta morsiamen katoamiseen aikaa. Näin ollen ylösoton olisi pakko tapahtua tänä vuonna.

    -Ethän vain ikään kuin mutkan kautta puolustele myös omia kirjoituksiasi?
    Tosin en ole niihin tutustunut, joten en voi asiasta esittää väitteitä, mutta se ei olisi ensimmäinen kerta eikä viimeiseksi jää kun niin meneteltäisiin.


   • Sinunko mielestä kirjoitti:

    esimerkiksi seuraavanlainen on tervettä, koska "varoitat herjaamasta" nimimerkillä
    -jarmo- esiintyvää omatekoista profeettaa.

    Jeesuksen oman ennustuksen vuoksi. Israelin pitää nousta suuruutaeensa ja ylipäätään syntyä ensin uudelleen kuin tyhjästä. Eli Israelin itsenäisyyden päivästä laskettuna tämä sukupolvi ei katoa, kun kaikki loppu on jo tapahtunut.

    Siksi vuonna 1948 syntyneet pitää olla vielä hengissä, eli sinun miljoonaseitsemänsataakahdeksankymmentäkaksituhatta ja reilut yhdeksänsataa vuotta ovat aivan liikaa.

    Voisihan tässä ajassa joku elää jopa 120 vuoitiaaksi, mutta kun ottaa huomioon, kuinka pahat ajat ovat tulossa, ei kovin moni vanhus ole silloin enää hengissä, kun Jeesus tulee näkyvällä tavalla.

    Joku saattaa elää ehkä 70 vuotta vanhaksi, eli vuoteen 2018 asti voidaan maksimissaan mennä. Siitä kun vähennetään 7 vuoden vihan ja ahdistuksen ajat, saadaan luku 2013 jolloin ensimmäinen ylösotto on jo melkeinpä tapahduttava.

    Tänä vuonna tuo ylösotto mitä suurimmalla todennäköisyydellä osuu 28.5. kohtaan, jolloin vanhin ihminen karun lopun kokeneessa maailmassa olisi iältään maksimissaan reilut seitsemänkymmenen. Ottaa huomioon, että ne ajat viimeiset lopunajan vuodet ovat niin kauheita, että ihmiset pelosta kuolevat jaloillensa, sanoo Pyhä Raamattu. Joten aika sissi täytyy olla, että päälle 70 v pysyy hengissä.

    Anteeksi paha laskumoka/virhe. Ollaan tietenkin jo yliajalla, eli 72 vuotiaan kohdalla ollaan jo nyt menossa. Eli 72 vuotias täytyy löytyä maan päältä hengissä, kun Jeesus tulee näkyvällä tavalla.

    1948 sukupolvi on oltava jäljellä vielä (vähennä 7 vuotta vihan aikaa)

    1948 syntyneet ovat tänään jo eläkeiässä, 64 vuotiaita (lisää nuo 7 vuotta siihen)

    Lopullinen ylöstempauksen viimeinen takaraja, joka ei MILLÄÄN keinolla VOI enää YHTÄÄN ylittyä, on siis 1948 72 (Jeesuksen näkyvällä tavalla tuleminen) miinus 7 vuotta vihan aikaa, ja kun yliaika yli 70 vuoden iän yli otetaan huomioon, niin silloin on VARMISTUNUT, että ylöstempauksen on PAKKKO OLLA TÄNÄ VUONNA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Jotkut puhuivat että sukupolvi olisi 72 vuotta. Israel perustettiin vuonna 1948 ja Jeesus puhui hänen tulemuksestaan, että se sukupolvi ei katoa, kun kaikki loppu tapahtuu. Eli jonkun vähintään 72 vuotta vanhan ihmisen täytyy olla elossa täällä tämän laskutoimituksen mukaan: 2012 - 1948 = tänään vähintään 64 vuotta, joka jää kaikkien vihan aikojen loppuun saakka tänne, eli siihen tähän päivään pitää lisätä vihan ja ahdistuksen ajat, luku 7 vuotta. Silloin 64 vuotias on jo 71 vuotta vanha vihan aikojen päättyessä. Eli pitää olla todellinen teräsvaari, joka siihen kykenee ja niiden aikojen läpi, jolloin ihmiset pelosta kuolevat seisaalleen.
    Eli jos 72 vuotta vanha on yksi sukupolvi, niin silloin meillä ei ole enää yhtään vuotta morsiamen katoamiseen aikaa. Näin ollen ylösoton olisi pakko tapahtua tänä vuonna.

    -Ethän vain ikään kuin mutkan kautta puolustele myös omia kirjoituksiasi?
    Tosin en ole niihin tutustunut, joten en voi asiasta esittää väitteitä, mutta se ei olisi ensimmäinen kerta eikä viimeiseksi jää kun niin meneteltäisiin.

    Jeesus ei missään puhu vuodesta 1948 eikä aseta valtioiden syntymisille ja kuolemisille mitään painoarvoa.


   • apostolien teoista kirjoitti:

    Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

    Aivan oikein,se Jooelin profetian loppuosa ei ole vielä toteutunut. Jos mennään Jeesuksen itsensä sanoihin. Niin,osa Israelin kansasta täytyy olla palannut omaan maahansa. Jerusalem täytyy olla heidän hallinnassaan. Temppeli täytyy olla valmiiksi rakennettu. Muutenhan antikristus ei voisi mennä sinne ja julistaa olevansa jumala.
    Auringon täytyy muuttua pimeydeksi ja kuun kuin vereksi. Ja tämä tapahtuu vasta kuudennen sinetin avaamisen yhteydessä. Ja aivan suoraan sanottuna. Nämä jotka laskevat vuosia ja päiviä Jeesuksen ajoista,eivät valitettavasti tiedä yhtäänmitään.Nämä asiat he ovat oppineet toisilta ja ovat uskoneet ne todeksi. Ja mitä tulee siihen Inarin mieheen. On pelkkää huuhaata niinkuin heidän muutkin kirjoitukset. Ei niistä kannata välittää,eikä tuhlata aikaansa. Ja jos ei ole parempaa tekemistä,voi olla tekemättä mitään. Otetaan raamattu niinkuin se on kirjoitettu,eikä jätetä asiayhteyksistä mitään pois,niin näemme totuuden asiasta.


  • Kuka tämä Tukholman profeetta on/oli nimeltään?

   Onko kenellä tietoa?

   • Saaja löytyy helposti vähän googlailemalla ja jatkajakin löytyy; ei tosin aivan niin helposti.


   • TukholmanProfetian kirjoitti:

    Saaja löytyy helposti vähän googlailemalla ja jatkajakin löytyy; ei tosin aivan niin helposti.

    Hän tuntuu kirjoittelevan tähänkin ketjuun.


   • TukholmanProfetian kirjoitti:

    Saaja löytyy helposti vähän googlailemalla ja jatkajakin löytyy; ei tosin aivan niin helposti.

    Henkilön tunnistamista on vaikeutettu tekemällä profeetalliselle opetussivustolle toimituksellisia poistoja selkeimpien henkilöviitteiden osalta.


  • ._.

  • Ei enää kovin kauan

  • Tukholman profetian profeetta on tulemassa esiin tämän vuoden aikana, olkaa tarkkoina

  • Voi hemmetti että olette dorkia!

   Olette ilmeisesti elämeet pää jossakin uskontokuplassa koko elämänne, ettekä edes aavista kuinka teitä on höynäytetty.
   Juuri tuollaisista höynäytetyistä sekä maalliset että hengelliset johtajat pitävät: on alamaisia, joiden mieli on saatu hallintaan ja joita on helppo viedä kuin litran mittaa.

  • Herättäkää kuolleet, parantakaa sairaat on arkipäivää jos asiat tehdään oikein. Ison kirjan kasvatit eivät herätä kuolleita päinvastoin, ei myöskään muut suomen leikkiuskovat. Onneksi profeetta tulee pian ja korjaa viikossa sen, mitä hihulit pilasivat 500 vuodessa, joskaan se ei auta poisnukkuneita, mutta tämä sukupolvi saa aidon mahdollisuuden

  • MAAILMANRAUHA ALKAA HÄÄMÖTTÄÄ

   Kun ylösoton hetkellä pimeimmät ylistävät "nyt on rauha ja turvallisuus" (1 Tess 5;3), se ei johdu vain siitä, että vihdoin Jerusalemistakin saatiin sovittua. Profetiassa lienee selvää, että rauha tuolla hetkellä on laajemmalla rintamalla. Voitaneen puhua maailmanrauhasta, jossa suurimmat sodat ovat poissa. Tämä kehitys on nyt saattanut lähteä alkuun Koreoiden hioessa rauhaa, ja Pohjois-Korea kun on luopumassa ydinaseista. Harri Veijonen, http://wwnet.fi/users/veijone/.

   • ''MAAILMANRAUHA ALKAA HÄÄMÖTTÄÄ''
    Ymmärtääkseni maailmanrauhan saa aikaan antikristus,diktaattori,yksinvaltias,jolle vapaamuurarit ym ökyrikkaat,nykyiset maailman valtiaat,antavat kaiken valtansa,sekä varansa käyttöön.


  • Ei puutu pelkoa ei häpeää, ei puutu ahdistusta ei vastoinkäymisiä, yksinäisyyttä, nälkää, vilua, puutetta ja ongelmaa jos jonkinlaista, itkua parkua hulluuden partaalla. On korvanjuuressa perkele ajamassa hulluuteen, itsemurhaan, uskosta luopumiseen. Riisuttu nolla jolla ei mitään ole eikä mikään ole. Kolikon toinen puoli, rankka koulu, oman itsensä tunteminen, maailman menon lonkeroiden laajuuden tuntemus, Jumalan väkevä läsnäolo, raamatun avautuminen ja punaisen langan oivaltaminen selkärankaan asti tavalla jota ei muilla ole, laaja ihmeiden kokeminen. Suora Jeesuksen antama koulutus vastaa tehtävän vaativuutta. Näistä aineksista mm. on tehty suomesta pian nouseva profeetta. Tiedostaa itse tulevaisuutensa, tulee julkisuuteen odottamatonta reittiä. Tuntemattomat ovat Herran tiet

   • Kuka sinä olet?


  • Pari kiinnostavaa yksityiskohtaa löytyy profetiasta. Ensinnäkin vaikka Neuvostoliitto oli vielä voimissaan, siinä mainitaan yksinomaan Venäjä, sen armeija ja sotilaat. NL:oon tai Puna-armeijaan ei viitata sanallakaan. Venäjä rinnastetaan Roosin maahan (Rossija).

   Lähi-Idästä "Venäjän miehelle" sanotaan että "Sinulle annetaan lupa mennä Persiaan ja avata tie Eufrat-virtaa myöten idästä nousevalle suurelle kuninkaalle". Tien toinen pää on jo avattu Venäjän toimesta Syyrian puolella ja Iranin sotilaita ja sotaisa Hizbollah majailee siellä Venäjän siipien suojissa. Ja tunnettua on Iranin kova halu hyökätä Israeliin. Kunhan tie saadaan valmiiksi ja ehkä ydinase taustatueksi. Iran tarvitsee sitä, koska Israel ei epäröi tehdä tarvittaessa ydiniskua Iraniin, jos tämä hyökkää.

   Venäjän uusi strategia näyttää vieläpä olevan se, että jos se ei saa vallankaappauksella kokonaisia valtioita puskurivyöhykkeekseen, se nappaa osia niistä, kuten Georgiassa, Moldaviassa, Ukrainassa ja maailmansodan aikana Japanissa (Kuriilit) ja Suomessa sekä Kaliningrad Puolan ja Liettuan rajalla.

   Mieleen jäivät taannoiset uutiskuvat Venäjän sotaharjoituksista Karjalan kannaksella, missä Putin kiikaroi tankin päällä Suomeen päin Stalinin urkujen pauhatessa taustalla.

   • Venäjä, Iran ja Turkki esiintyivät näyttävästi liittolaisina kokouksessaan. Iranilla ja Turkilla on pitkästi maarajaa ja tie voisi aueta sitä kautta ohi Irakin suoraan al-Assadin Syyriaan. Venäjä kummisetänä voisi "suostutella" Turkkia, joka säikähti pahanpäiväisesti Putinin ärähdystä hävittäjän alas ampumisen jälkeen. Saudit eivät katsoisi hyvällä Iranin tunkeutumista reviirilleen mutta voisivat ehkä hyväksyä koukkauksen Turkin kautta, jos katsoisi Israelin ja Iranin sodasta olevan itselleen etua (vaikka onkin juuri Iranin takia suhtautunut entistä suopeammin Israeliin).


   • Uutisia yle.fi- sivustolta, https://yle.fi/uutiset/3-10193866

    "Israelin energiaministerin Yuval Steinitz on antannut haastattelun, jossa hänen tulkitaan uhkaavan presidentti Bashar al-Assadin surmaamisella, jos Iran saa käyttää Syyrian maaperää Israelin vastaisiin hyökkäyksiin. Steinitz kuuluu Israelin hallituksen sisäpiiriin, turvallisuuskabinettiin."

    "Ministeri Steinitz sanoo israelilaiselle Ynet-uutissivustolle, että Israel on tarvittaessa valmis kaatamaan presidentti al-Assadin ja hänen hallintonsa. Energiaministeri Steinitzin mukaan Syyrian muuttuminen Iranin tukikohdaksi Israelia vastaan merkitsisi Bashar al-Assadin loppua."

    Ja Hizbollah on Libanonin vaalien voittaja. Alkaako tie olla auki "Persian kuninkaalle"?


  • Kuka antaa jatkon? Jatkoa tuli jo vuonna 2009, mutta sitä ei uskottu. Jatkon antajakaan ei siinä vaiheessa tiennyt olevansa profeetta, ei ollut kuullutkaan tukholman profetiasta mitään. 2015 vasta tajusi, että oli profetoinut itsestään

   • Voisitko virkistää muistia, miten tuo jatko menikään?


  • Profeettaa pyydetään presidentiksi. Ei suostu. Tahtoo kuninkaaksi jolla täysi valta muuttaa lait. Eroaa eu:sta jotta kirjoitukset toteutuvat. Länsi-euroopan unioni 10 sarvea josta yksi on irtoamassa. Ajaa islamin pois suomesta, ottaa tilalle marttyyrikirkon jäseniä ympäri maailmaa avuksi. Ilmestyy mediaan politiikan kautta muina miehinä.

   • Yli puolet kantaväestöstä toivoo näin käyvän.Suomi on kurituksen alla .Jo 4 hallitusta,jotka ovat ajaneet suomea tuhoon.Jos kerran Jumala asettaa politiikot virkoihinsa,miksi ihmeessä Hän suomea siunaisi,?-kaaoshan on menossa ja pahenee.Vain taktiset ydinpommit islamistisiin maihin voi saada aikaan rauhan.Islan on tuhottava lopullisesti,ja kokonaan,mutta tämä on toiveajattelua juuri nyt.


  • Sillä juutalainen Mordokai oli kuningas Ahasveroksen lähin mies ja oli suuri juutalaisten keskuudessa ja rakas lukuisille veljillensä, koska hän harrasti kansansa parasta ja puhui koko heimonsa onnen puolesta. "Koska Jumala on sinulle ilmoittanut kaiken tämän, ei ole ketään niin ymmärtäväistä ja taitavaa, kuin sinä olet. Hoida sinä minun taloani, ja sinun käskyäsi totelkoon kaikki minun kansani; ainoastaan valtaistuimen puolesta minä olen sinua korkeampi."

  • Nyt täytyy muistaa, että rivimiehen profetoiminen on vajavaista. Nousevan profeetan virka on sitten eri asia. Tukholman profetiaa tulisi myös tarkastella siinä valossa. Pitäisi myös olla rehellinen huuhaa-profeettojen puheista ja ns. vahvistuksista. Profeetta itse tietää missä mennään. Ei auo päätään turhaan, ei esitä mitään. Ei myöskään hötkyile ennen aikaansa kerjäämässä olalle taputuksia. Tekee ajallaan sen minkä tehdä pitää. Ei silittele päitä eikä kumarra kuvia. Laittaa ojennukseen leikkiprofeetat. 2003 tälle miehelle ensi kerran tuli viitteitä mitä tuleman pitää, koula on siis ollut 15 vuotta ilman julkisuutta.

   • Mutta uskotko että kun joku sanoo asian selvästi, rehellisesti, korostamattoman ykisnkertaisesti, tuomatta itseään millään tavalla esille tai nostamatta numeroa sen enempää, niin ihmiset jotka puhuu asiasta eteenpäin, tuovat puheissaan sen saman ihmisen esille kerskailijana, epärehellisenä, pöyhkeilevänä suunsoittajana ja itsensäkorottajana.


  • Olikohan se muinoin Leo Meller joka opetti Googin sodasta varmaankin tv7:ssa. Hänellä oli kartta tukholman profetian mukaisesti ja hän arvuutteli kuka on se tuleva profeetta. Hän heitti oman arvauksensa: Markku Koivisto? Tyypillinen ihmisen valinta. Mutta oliko se Hilja Aaltonen joka arvuutteli, että täydestä tuntemattomuudesta ja sitten ihmiset narisevat, miten on mahdollista että Herra valitsi tuon? Daavid, Samuel ja Jumala tiesivät kauan kauan ennen muita miten asiat menevät.

   • Niin herra majuri. Vanhurskauttamis oppeja on monenlaisia ja jyrkimmän opin mukaan taivaassa on kovin vähän ihmisiä tällä hetkellä. Niinpä tulevan profeetan olisi syytä olla erikoisen väkevä ja saada rutkasti aikaan.


   • Nyt ei komentoketjussa pääse alemmas ellei reserviläinen herra 47 ja puoli ilmesty tänne. Mutta kuka voi vaitikaan olla? Tahdon uskoa, että väkevä profeetta pian nostaa päätään. Kyllä suomi on niin huonossa jamassa kaikin puolin. Valheesta on tehty totta, eikä totuutta enää siedetä.


  • Onko kukaan laskenut pedon lukua jonkun valtion tms. nimestä?

  • Mitä tämä tuleva profeetta tekee sellaista joka ei kuuluisi kaikkien tehdä? Jeesuksella oli selvä käskyt, menkää ja tehkää, lahjaksi olette saaneet, lahjaksi antakaa. Nyt kaikki odottelee profeettaa tekemään sen mikä kuuluisi itse tehdä. Miksi? Silloin on helppo lakaista maton alle pois mielestä se fakta että itse ei pysty vaikka pitäisi. Ei tarvitse myöskään pohtia, miksi ei pysty, missä on syy. Niinpä tumput suorina odotellessa ja päätä lyöden seinään, vihollinen saa lisää alaa. On tullut oravanpyörä. Ei päästä kiinni Sanan avautumiseen, ytimeen, punaiseen langaan, isoon palapeliin, koska pyöritellään yhtä palaa sormissa, kukin omanlaistansa, ymmärtämättä, että useat palat puuttuvat, jotta koko kuva näkyisi.

  • Nyt on pakko puuttua keskusteluun. Keskustelussa on totuuksiakin ja puutaheinää sekaisin. Tuleva profeetta on mies ja asuu etelä-suomen läänissä. Ja aivan oikein, oli vasta poikanen ( alle 18v ) vuonna 1984. Profeetta tulee laittamaan jauhot suuhun ja luun kurkkuun harhaopettajille. Nostaa ekumenian rinnalle aidon seurakunnan niistä joille totuus vielä kelpaa. Eli delegoi työtä asioiden nopeuttamiseksi. On tiimityöläinen, mutta vahva johtaja jolla ei ole halua vänkäämiseen. Perustelee Sanalla aukottomasti ja toimii. Mukaan pääsee totuutta haluavat ja toteuttavat. Yksimielisyys vallitsee siinä ryhmässä eikä se tule järjen päätelmistä ja kompromisseistä vaan aidosta Pyhän Hengen täydeydestä.
   Tämän kirjoituksen takauksena on ensimmäinen julkisuuteen annettu profetia, tästä te tiedätte: Minä sanon teille, näin sanoo Herra, Maakuntavaalit eivät tule tapahtumaan 28.10.2018
   Pieni pyyntö vielä olisi. Älkäätte enää sotkeko asioita enempää puhumalla omia mielipiteitänne Jumalan puheena.

   • Jobinpostia
    8.8.2017 21:40

    Ilm.16:11. Biblia (1776). Ja pilkkasivat taivaan Jumalaa kipuinsa ja haavainsa tähden, ja ei tehneet parannusta töistänsä. Olisi, kiva tietää tämän erään nimi?

    --------------------------------------------------------------------------------------

    "...ei tehneet parannusta töistänsä. Olisi, kiva tietää tämän erään nimi? "

    ........

    Herran rauhaa ja armoa !
    ...................................................

    Johanneksen ilmestys 16

    10. Ja viides enkeli vuodatti maljansa pedon valtaistuimelle, ja sen valtakunta pimeni; ja he pureskelivat kielensä rikki tuskissansa
    11. ja pilkkasivat taivaan Jumalaa tuskiensa ja paiseittensa tähden, mutta eivät tehneet parannusta teoistansa.

    ........

    JUMALA VAATII PARANNUSTA - SILLÄ - JOS EI PARANNUSTA TAPAHDU - NIIN...

    ONNETTOMUUS KOHTAA - NIITÄ PENSEITÄ - JOTKA ITSE ITSENSÄ KOROTTANEET...

    SAMAT - Raamatun - SÄÄNNÖT KAIKILLE...

    ........

    JEREMIA 23

    30. Katso, sentähden minä käyn niiden profeettain kimppuun, sanoo Herra, jotka varastavat minun sanani toinen toiseltansa.
    31. Katso, minä käyn niiden profeettain kimppuun, sanoo Herra, jotka ottavat sanansa omalta kieleltään, mutta sanovat: 'Se on Herran sana'.
    32. Katso, minä käyn niiden kimppuun, jotka ennustavat valheunia, sanoo Herra, ja kertovat niitä ja eksyttävät minun kansaani valheillansa ja kerskumisellansa, vaikka minä en ole heitä lähettänyt enkä käskenyt ja vaikka heistä ei ole mitään hyötyä tälle kansalle, sanoo Herra.


   • Face bookissa hyvin opettaa tämä profeetta, sinkkumies kuuluu olevan. Siinä olis jollekkin sisarelle upea tulevaisuus.


  • Ivalon "Inarinmies" profeetta!

  • Voisko se olla Osmo Soininvaara? Älykäs kaveri, jonka habitus tuo mielikuvan profeetasta

  • Minäkin odotan profeetan ilmestymistä sekä Jeesuksen toista tulemusta. Minä olen hengellisesti köyhä ja tietämätön, siksi kysynkin teiltä korkea-arvoisemmilta, jotta mitähän se voisi tarkoittaa, kun rukouksessa sain ilmestyksen, jossa pääni sisään meni takaraivosta nopeaa vauhtia ja paljon hebrealaista tekstiä. Pääni oli profiili ja tekstiä ympäröi valo ja päänikin oli valaistu, mietin, että melkein valonnopeudella meni paljon tavaraa päähäni, en tiedä.

  • Aijaa ok, kiitos vastauksesta ja siunausta kaikille. Sallikaa vielä toinen kysyä, joka minua askarruttaa kovin. Se oli perin kummallinen. Minä näin ja katso: Seisoi mies jolla oli rinnan ympärillä vyö ja pitkä kaapu, se oli samaan aikaan Jeesus ja minä. Pään yläpuolella leijui kruunu ja oikean käden edessä leijui ilmassa valtikka. Kohta kruunu laskeutui päähän ja valtikka meni käteen. Siitä syntyi suuri valo johon kaikki katosi näkyvistä. Minulle tuli ennenkokematon hyvä olo sekä samaan aikaan minä peljästyin suuresti ja ihmettelin mitä tämä oli.

   • Tuota minkä näit,sanotaan kirkastusvuorikokemukseksi.Herra Jeesus joskus näyttäytyy joillekin,ja sillä on jokin tietty tarkoitus.Minullakin on ollut lähes samanlainen näky joskus 80 luvulla .


  • Niinhän sitä laulussa sanotaan, että kaks ei mee kolmannetta. Viimeinen kysymykseni kuuluu, onko minut hyljätty? Minulla oli tapana lausua Isä meidän aamulla ensimmäisenä sekä illalla viimeisenä. Olin käymässä nukkumaan, sikiö asennossa vuoteella kasvot päin seinää ja rukoilin Isä meidän. Isä meidän rukous on ollut minulle kummallinen muutenkin, koska aiemmin täytyin Pyhällä Hengellä sitä rukoillessani ja se tapahtui aina vaan nopeammin eli lopulta en ehtinyt sanoa kun Isä meidän. Eipä siinä mitään erikoista, Sana sanoo täyttykää alati. Siitä aina seurasi myös jotakin esim. 4 tuntia kielillä rukoilemista, mutta takaisin tähän kysymykseen. Kesken Isä meidän rukousta kuului voimakas torven ääni, ajattelin ehkäpä alppitorvi tms. Se sai minut peljästymään, jäykistymään, minulla oli halu nousta vuoteesta ja laittaa valot päälle, en kyennyt liikkumaan. Torven jälkeen alkoi puheen sorina josta ei saanut mitään selvää. Olen kokenut teatterissa väliajalla samanlaisen ilmiön, ihmiset puhuvat samaan aikaan pöydissä, mutta ei saa mitään selvää, koska se kuulostaa siltä, että he puhuvat toistensa päälle. Puheensorinasta kuitenkin tuli jotakin sisälleni ja siinä sanottiin näin: Se olen minä Herra, sinä saat kuulla ääntäni tulevaisuudessa niin paljon että totut siihen, etkä enää pelkää, silloin saat myös selvää puheesta. Aikaa on kulunut eikä mitään ääniä ole kuulunut. Jäin vaan miettimään, ehkä olen tehnyt jotakin syntiä tai jättänyt jotakin hyvää tekemättä, että lupaus peruttiin. Tai ehkä minut on hyljätty oman onneni nojaan kokonaan. Toisaalta koen Sanan avautuvan jatkuvasti ja ymmärryksen kasvavan, olen myös huomannut että raamatun avautumista syöttää joku muukin kuin Herra Jeesus Kristus eli joku johtaa harhaankin aika ajoin.

  • Jos mä nyt koskaan oon tän jumlaattoman palstan jutusita ikinä perustanukkaa, niin nyt nykyään vielä vähemmän. Ihmettelen että ylipäätään kirjotan tänne.
   Mutta hei, täälläkin on muutama oikea uskova, joista todellakin välitän. Tarkkailkaa, nimittäin omerin laskenta on taas päättymässä 20. päivä kello 18:00 ja siitä eteenpäin 24h eli 21.5. aamu olisi tärekää taas ottaa nöyrä asenne tuonne ylös.

   • Monesko ylösottosi tuo jo oli? Riittääkö 15?


   • Tänään tuli uutta tietoa kevätohran löytymisestä. Kevätohra löytyi Israelissa siis todistetusti jo 6.3. joten raamatullisesti oikea Pääsiäinen onkin jo 21.3. ja Omerin laskenta alkaa siis heti pääsiäissapatin jälkeisestä päivästä, elikkä 24.3. alkaen ja lasketaan aina 50. päivään saakka, joka on puolestaan 13.5. maanantaina tänä vuonna 2019.

    Ja jos joku edelleen jaksaa väittää, että olen profetoinut monta kertaa ylösoton päivän väärin, niin voin sanoa, etten ole profetoinut yhtään mitään muuta kuin pelastussanoman profetian ja Inarin miehen profetian. Muut ovat sitten unia ja näkyjä ja muita sellaisia. Omerin laskenta taas ei ole profetoimista, vaan Jeesuksen suorittamaan seurakunnan ylöstempaukseen.

    Jeesuksen paluu tapahtuu aikanaa sitten Öljymäelle ja seurakunnan tempaus maan päältä on aivan eri asia. Omerin laskenta nimenomaan on odottamista, vartioimista ja seurantaa, eikä suinkaan profetoimista tai ennustelua.


   • Jäi tuo lause kesken... sori.

    Elikkä: Omerin laskenta taas ei ole profetoimista, vaan Jeesuksen suorittamaan seurakunnan ylöstempaukseen liittyvää odottamista ja seurantaa.

    Selitin sen hassusti vasta seuraavassa kappaleessa.


   • Mutta yhtä kaikki, joku saivartelee tästäki saman tien kumminkin, joten olkaa hyvä, kourallinen helmiä taas sikalaumalle.


  • Näistä 2-osaisista asioista en ymmärrä mitään. Rukouksessa sain ilmestyksen, jossa Israelin lippuun työnnettiin miekka. Viikko siitä ja menin divariin, jossa myyjä kertoi, että olipa hyvä kun tulit, minulla on sinulle lahja, pieni kirja. Yli-Vainion kirja jonka kannessa oli maapallo ja Israelin kohdalla miekka pystyssä. Minulla on juutalaiset sukujuuret, joskaan en ole käynyt Israelissa. Varmaan siinä oli joku sanoma, mutta se meni ohi, ei ymmärrystä. Ja se onkin mielenkiintoista tuo ymmärrys kun se vaihtelee niin kovin. Joskus pystyn selittämään toisen ihmisen unen ja näkemään mitä lahjapaketin sisällä on, mutta joskus olen pihalla kuin lumiukko esim. Näin rukouksessa kirkon, olin siellä puhumassa. Jonkin ajan päästä sain uuden ilmestyksen, siinä läräsin hengellisiä lehtiä, yksi lehdistä oli erikokoinen kuin muut ja sen kannessa oli se sama kirkko joka oli edellisessä ilmestyksessä. Mutta sen merkitys jäi täysin tajuamatta. Kokouksessa olin rukouksessa ja sain ilmestyksen, että mies lähestyy minua kuin kertoakseen minulle jotakin. Menin seuraavana päivänä eri paikkaan kokoukseen ja siellä mies sanoi minulle, että Sana Herralta on: Odota! Sitten minulla välähti, tuohan on se ukkeli siitä eilisestä ilmestyksestä. En minä oikein ymmärrä mitä tässä pitää odotella, huomista päivääkö? Tietääkö joku näiden merkitystä?

  • Oisko jollain selitystä tms. tälle unelleni?
   Edessäpäin on sola ja itse olen marmorisella lattialla, tosin ulkona. Se on kun Grand Canyon tms. Semmosta keltasen ruskeaa hiekkaa. Solan päällä oikealla puolella on eläin patsaita ja muistan sen ensimmäisen, lähimmän siinä oli leijona, semmonen istuva. Taivaasta putoaa iso puinen laatikko, laudoista tehty, siihen marmorille tms jossa seisoskelin. Putoamisen voimasta laatikon kansi avautuu, siten, että se jää laatikon päälle hieman vinoon, mutta siitä käy ilmi, että se ei ole kiinni enää vaan irti. Menen nostamaan kantta ja katsomaan laatikkoon ja siellä on Jeesus. Jeesus on palasina laatikossa tummanruskeana puunukkena niinkuin pinokkio, jalat ja kädet irrallaan ja pää. Jeesuksen ympärillä on heinää tai jotakin semmosta pakkausainetta, ei se heinää ole, semmosta kovempaa kiehkuraista niinkuin puulastua kerällä.
   Jeesus kokosi itsensä ja nousi laatikosta ja Hän oli hetken aikaa niinkuin Pinokkio, raajat ja pää erillään muusta ruumiista, mutta kokosi itsensä ja olemus muuttui kuin ihmiseksi, eläväksi siis nuken sijaan.. Kun Jeesus nousi ulos laatikosta, minulle tuli kiire pois, pelästyin. Jeesus kuitenkin harppaisi minut kiinni, laittoi kätensä oikealle olkapäälleni ja sanoi: ” Älä pelkää ”. Rauhoituin. Käännyin ja näin tuolin, puinen vanhanajan tuoli, koristeellinen, jossa oli punainen pehmuste. Menin istumaan sinne ja katselin metsäänpäin, joka oli eri puolella kuin kanjoni. Jeesus tuli taakseni, laittoi käden olkapäälleni ja kysyi: ” Missä muut ovat”. Vastasin: ”Sotilaat ovat metsässä” ja sain näyn päähäni, jossa sotilaat olivat metsästämässä ruokaa ja tuli tunne, että he ovat väärässä paikassa, tekemässä muuta kuin oli tarkoitus. Sitten tuli lyhyt kuva autiosta kuin antiikin kreikkalaisesta kaupunkista joka oli autio ja täysin valkoinen. Siihen uni päättyi.

  • Minä teen sen mitä Kekkonen yritti ja enemmänkin. Minä olen suurempi kuin Kekkonen.

  • Minä teen suomen kansasta valon ja suolan niille kansoille jotka uskovat Häneen joka on minut lähettänyt.

   • Ei kukaan vähänkään tietoturvaa tunteva käytä facebookia,vaan estää sen kaikilla käytettävissä olevilla tavoilla jotka suinkin tietää.


  • Täällä nyt kun tuntuu olevan maan viisaat niin kysyn: Kuinka kauan villat on voimassa?

  • Minä katselin Mauno Mattilan tekemää videota tv7 suurin eksyttäjä sekä tv7 vastaus videota siihen. Molemmissa sanottiin toisen olevan väärässä hengessä. Eikö silloin väärässä oleva syyllisty vaaralliseen tekoon. Eikö Jeesusta syytetty vastaavasti, jonka jälkeen Hän opetti Pyhän Hengen pilkasta. Saa nähä miten tässä oikein käy. Jukka Pihosta oli myös jotakin kirjoitusta, että väärä profeetta ja universaali opin levittäjä. Aikamoisia juttuja kaikki jos tosia. Netistä löytyy yhtä ja toista vaikka ei etsisi mitään. En tunne näitä kavereita, mutta paljon on huhuja uskovista, onko se sitten hyvä vaiko huono asia.

   • Tuorein huhu on jostakin uskovien salaseuroista, auran kärki tms. Kuulemma joku vallan janoinen eläkeläinen etsii helposti johdettavaa rupusakkia puolueen perustamiseen. Onpa kummallista


  • Niin Simon Pietari astui venheeseen ja veti maalle verkon, täynnä suuria kaloja, sata viisikymmentä kolme. Ja vaikka niitä oli niin paljon, ei verkko revennyt. Tuossahan on ensimmäinen palapelin pala kertomaan pelastuneiden lukumäärästä ja siitä voi päätellä lopputulemana, että viimeisen herätyksen täytyy olla suuri. Alussa loi Jumala taivaan ja maan sisältää ensimmäisen kerran pelastussuunnitelman. Se on jotenkin jännä miten ihmistä on helppo johtaa harhaan ja kuinka tiukassa se sitten istuu. Uskovaistakin, kokenuttakin omasta mielestään ja tietyillä mittareilla on viety harhaan kuin litran mittaa. Mielenmuutos vaatii ihmeen. Tuleva profeetta ensin laittaa uskovat uudestisyntymään oikein ja kokonaan. Rautalangasta vääntää miksi se on välttämätöntä, mitä se tarkoittaa, miten se tapahtuu ja miten sen voi todeta aidoksi sekä mitä siitä seuraa sekä kertoo millaista se on kun Pyhä Henki johtaa 2 ihmistä yhteen ja samaan totuuteen. Profeetta karsii myös pois puoli totuudet, usko joka vanhurskauttaa, ilman tekoja on kuollut, sitä ei ole ja seuraus on sen mukaista

  • Ihminen luulottelee asioita parhain päin, valehtelee jopa itselleen. Katso tässä on paljon vettä, mikä estää kastamasta minua. Jos sinä sydämmestäsi uskot. Ihmiselle se menee läpi, mutta Herra ainoana pystyy tutkimaan sydämmet ja ellei usko ole aito uudestisyntyminen katkeaa siihen. Pyhä Henki ei tule. Sitten voi leikkiä uskovaista ja yrittää lihassa mitä kummallisin keinoin kuroa kiinni lihassa epätoivoisesti. Lakasta maton alle totuus rauhoittamaan omaatuntoa. Siitä seuraa sovittu lihan yksimielisyys. Jumalattomat eivät pysty hävittämään Jeesusta Kristusta vaikka kuinka kieltäisivät Hänet tai hävittäisivät kaikki raamatut, Jeesus ei sillä katoa eikä se mikä on kerran kirjoitettu tapahtuvaksi. Uskova ei pysty uudestissyntymään omin voimin eivätkä uskovat pysty olemaan yhtä ja yksimieliset lihan tekona, kompromissisopimuksena. Mutta niin voimakas on vihollisen valhe, onko Jumala todellakin sanonut niin? Kymmeniä vuosia uskossa, lukenut raamatun kymmeniä kertoja, ollut esillä ja vastuunkantaja eikä silti ymmärrä tärkeintä perusasiaa. Ei tiedä itkeä vai nauraa. Järjen päätelmiä on vaikka muille jakaa, mitä hienoimpia teorioita, mutta uskon teot puuttuvat ja voima. Ei maailma usko hampaatonta oravaa.

   • Te kinastalette onko hedelmäpelin pelaaminen syntiä? Te, joilla ei ole mitään meriittejä uskon teoista. Ensin oli yksi käsky. Syö vapaasti kaikista muista puista. Tuli valehtelija ja sanoi älkää syökö. Ei ollut lakia, maa tuli täyteen väkivaltaa. Tuli Mooses ja laki älä, ei toiminut. Tuli Jeesus ja sanoi rakasta lähimmäistä kuin itseäsi, siihen ei pystytä. Uuden käskyn minä annan teille. Rakastakaa edes toisianne niinkuin minä olen teitä rakastanut, sekään ei onnistunut. Jäljelle jää vain armo. Ihminen huononee kaikilla tasoilla sukupolvi sukupolvelta ihan dna-tasolla saakka, moraalista puhumattakaan. Silti saarnataan vain lakia, milloin mitäkin lakia, Mooseksen, vuorisaarnaa, yhteisön keksimiä, itsekeksimiä. Raamatussa kerrotuin seurauksin. Sitten keksitään uusia Pyhän Hengen hedelmiä ja lahjoja, kun aitoja ei ole. Väärän hengen tuotokset laitetaan Jumalan piikkiin tyhmyyttään. Ettekö te siitä syystä eksy kun te ette tunne kirjoituksia. Mitäpä se autaa sanoa ulkoa Joh.3:16 jos ei ymmärrä mitä se tarkoittaa. Toimeliaisuus ei ole Jumalan läsnäolon merkki. Vaikka enkeli taivaasta tulisi niin jotkut pitävät kiinni kynsin hampain niistä valheista joita perkele on heille syöttänyt ja pitävät niitä oman älynsä väläyksinä. Tähän tulee profeetta puuttumaan, yrittämään viimeisenä oljenkortena pelastamaan kuin tulen läpi luupäitä.


  • Job.7:8 Ken minut näki, sen silmä ei minua enää näe; sinun silmäsi etsivät minua, mutta minua ei enää ole.

  • AIKAA EI ENÄÄ OLE UUDELLE PROFEETALLE<br>
   PROFETIA ANNETTIIN TULEVAN PROFEETAN TARKENNETTAVAKSI<p>
   Tukholman profetia 1984 http://wwnet.fi/users/veijone/profetia.htm sanoo, että se profetia saa lisätietoja tulevalta profeetalta. Minä olen se profetiaa täsmentänyt profeetta. Ennen muuta,
   että Venäjä ei hyökkää Suomeen ennen ylösottoa.
   En siis usko tulevaan Suomen profeettaan vaan katson olevani Suomen profeetta.
   Nyt saisivat Jouko Piho ja kumppanitkin uskoa, ettei enää ole aikaakaan uudelle suurelle profeetalle.<p><br>

   • Harri Veijonen ei ole Tukholman profetian ilmoittama Suomen profeetta, koska se profeetta tekee ihmeitä ja tunnustekoja, joita Veijonen ei ole tehnyt.

    Venäjä miehittää armeijallaan osan Suomesta ennen ylösottoa.

    Aikaa on.


  • Rofeetta Veijonen myöntää ettei ole lukenut raamattua kertaakaan kannesta kanteen. Uskossa sanoo olleensa vuosikaudet. Ehkä Veijonen on myös kertonut rakastavansa Jeesusta. Luulisi silloin ahmivan raamattua kuin hullu puuroa.

  • Minä sanon teille: ei ole vaimoista syntyneitten joukossa yhtäkään suurempaa kuin Johannes; mutta vähäisin Jumalan valtakunnassa on suurempi kuin hän.
   Tänään voisi sanoa suomessa, että ei ole kirjaviisaampaa kuin Leo Meller, mutta uudestisyntynyt jolla on asiat kunnossa on suurempi kuin Leo. Eli eipä ole hurraamista suomessa eikä ole koskaan ollut. Asiat on pienestä kiinni, mutta ylpeä kova pää estää pääsyn täyteen totuuteen. Tuleva profeetta auttaa tässä. Valehteleva kirkko on tietysti ollut suurin kapula rattaissa takaamassa, ettei uudestisyntymistä tapahdu vaan kysymys kuuluu, saitteko te Pyhän Hengen vai onko se vain luulottelua, missä hedelmä Jumalan lapseudesta joka perii taivasten valtakunnan. Lihan tekoja on vaikea myöntää omalle kohdalle, niin väkevä on valhe, onko Jumala todella sanonut niin? Sehän on suuri häpeä valmiiksi huonolla itsetunnolla varustetulla ihmisellä tajuta olleensa väärässä ja huitoneen ilmaan tyhjiä sanoja vuosikymmenet. Vaikka tietää, että hedelmistä puu tunnetaan ja raamatussa on aitojen Jumalan lapsien kaikki hedelmät avoimesti esillä.

  • Asiaan on ehdottoman varma vastaus, sillä se ei voi olla kukaan muu kuin HÄN josta maailman kaikkein luotettavimpien profeettain kärkikolmikkoon lukeutuva Jortikka kirjoitti jo kauan sitten näin:

   "Herätys ei siis kerta kaikkiaan voi lähteä mistään muualta kuin Inarin kunnan alueelta. Kyllä hän sieltä sitten saapuu Turkuun, jossa alkaa valtava herätys!"

   Metsämökin tonttu suoraan Inarin järven laitamilta on siis vartonut tätä tehtävää, eikä enää kauan näiden päivien jäkeen se on tapahtuva. HÄN on sieltä Turkkuseen tuleva jossa tapahtuu hirvittävä hengellinen räjähdys leviten ympäri maailman paineaallon nopeudella!

   Halleluja, sisaret ja veljet!
   Kiitos Herralle!
   Amen.

   sela

  • Telkasta tuli muinoin luonto-ohjelma jossa maan viisaat viisastelivat erilaisia kasveja ja eläimiä, he tiesivät kaiken niistä. Samanlaisia kirjaviisaita on suomen uskovat. Se on aivan sama mikä on aihe. Lukemalla paljon tietää yhtä jos toista. Voimaa ei kuitenkaan ole, eikä mitään kättä pidempää, jolla näyttää toteen suomen kansalle elävä Jumala. Paskanjauhajia riittää. Usko ilman tekoja on kuitenkin kuollutta, sitä ei ole. Usko joka vanhurskauttaa ja jonka sinetiksi Pyhä Henki tulee, se näkyy ja kuuluu. Nyt vain kirjaviisaat kinastelevat mielipiteistään jotka eivät ole Pyhän Hengen tuomaa, sillä sen huomaa heti siitä, että Pyhä Henki johtaa kaikki samaan ja yhteen totuuteen. Jumala kutsuu 2 tahi 3 kertaa ihmistä. Kun profeetta tulee, hän kutsuu vain kerran, ota tai jätä ja vastaa seurauksista. Yhtä lammasta ei ole aikaa etsiä, se ei ole profeetalta pois jos luupäät pitävät valheensa, otollista maaperää kun on tarjolla vaikka millä mitalla suomessa ja suomen ulkopuolella. Ihan huuhaa juttuja Inarin profeetat sun muut. No, aika näyttää, eikä siihen kauan mene, tässä ketjussahan on upea profetia, ei 500 vuoden päähän, eikä lapsellinen ehkä sataa lunta tammikuussa, arvaukseni lienee, vahvistan, kolme kertaa!!!! vahvistettu, näitä on google täynnä.

  • Olin em. profeetan luona, katselimme lätkää. Kun Aho teki maalin profeetta sanoi, että Aho tekee hattutempun. En sitä pysty todistamaan tietenkään näin jälkikäteen, mutta minut se vakuutti. Hän käy kovia uskontaisteluja ja rukousapu olisi hyvä asia. Vai mitä tässä halutaan? Taivaaseen porukkaa vai itselle alamaisia. Asiat ei aina mene oman mieltymyksen mukaan, mutta sekö se on tärkeintä? Sellaistako se on Kristuksen Henki? Mä en auta jos minusta tai minun valinnastani ei Jumala teekkään profeettaa?

   • Täytyy kyllä sanoa, että onpa ihme ukko tämä profeetta. Jumala opettaa Sanastaan hälle asioita kesken kahvinkeiton. Aivan uskomattomia juttuja tajuta, mutta kuitenkin sitten aivan päivän selviä. Kyllä tulee olemaan jauhot suussa vastustajilla.


   • Kun kysyin mitä tapahtui paratiisissa, hän vastasi näin:

    Jeesus sanoi, jos te minua rakastatte niin te pidätte minun käskyni. Pelkoa ei rakkaudessa ole, vaan täydellinen rakkaus karkoittaa pelon, sillä pelossa on rangaistusta; ja joka pelkää, se ei ole päässyt täydelliseksi rakkaudessa. Ei kukaan voi palvella kahta herraa; sillä hän on joko tätä vihaava ja toista rakastava, taikka tähän liittyvä ja toista halveksiva. Ja Jumala sanoi: "Tehkäämme ihminen kuvaksemme, kaltaiseksemme; ja vallitkoot he meren kalat ja taivaan linnut ja karjaeläimet ja KOKO MAAN ja kaikki matelijat, jotka maassa matelevat." Taas perkele otti hänet kanssansa sangen korkealle vuorelle ja näytti hänelle kaikki maailman valtakunnat ja niiden loiston ja sanoi hänelle: "Tämän kaiken minä annan sinulle, jos lankeat maahan ja kumarrat minua." Silloin Jeesus sanoi hänelle: "Mene pois, saatana; sillä kirjoitettu on: 'Herraa, sinun Jumalaasi, pitää sinun kumartaman ja häntä ainoata palveleman. Jumala on rakkaus. Se jolla on korva kuulla se kuulkoon.


  • Vain rakkaus = Kristukseksi ja pyhäksi ihanuudeksi, ilmaiseksi sukkahousuiksi, PYHÄN Pietarin paviljongiksi, Väinämöisestä vähäsen, rikkaudeksi ja rakkaudeksi. Eikö KUKAAN halua ostaa =rakkaudeksi, joulukortteja Raamatun UT mukaiseksi, tuskastuttavaksi rihkamaksi.

  • Tuleva profeetta saattaa kerätä "tiimiinsä" vanhoja viisaita miehiä, joista on hyvä todistus. Siinähän pääsis palkoille, vesilasin hinnalla ;-)

  • tässä ketjussa oli 120 vastausta ja nyt 77. Tikkarimies on käynyt. Sehän on mukavaa, kun Jumalaa ei saa poistumaan vaikka polttaisi kirkot ja raamatut ja säätäisi lait vaikenemaan Jeesuksesta. Kaikki tapahtuu niinkuin on kirjoitettu. Ihanaa, paha saa palkkansa, tilipäivä koittaa kaikille halusi tai ei. Uskuttelipa itselle mitä tahansa myös ylläpitäjät

  • Tulkaa terveeks ja pysykää ylöstemmattuina. ;)

  • Vaikka viestejä on poistettu, muistan hyvin, että profeetta kävi täällä 3 viikkoa sitten profetoimassa vaaleista vaikka kaikki ajoivat kuin käärmettä pyssyyn vaaleja määräpäivänä pidettäväksi, uhkailtiin jopa demareiden menevän hallituksen taakse. Nyt kuitenkin näyttää siltä, että profetia oli oikea. Eli meillä siis on tukholman profeetta. Kysymys kuuluu, milloin aloittaa voimassa työnsä. Tuo 1960-luvulla syntynyt mies joka asuu päijät-hämeessä.

   • Niin, minusta on uhkarohkeaa sitoa itsensä 50-50 profetiaan joka hetkenä minä hyvänsä saattaa mennä mönkään. Ihmettelen muutenkin Jumalan valintaa. Syntiä kun on paljon tehnyt tuo mies. Hän kertoi, että oltuaan uskossa vajaan vuoden hän oli evankelistana, todisteli siellä täällä. Koki paljon huimia ihmeitä ja laittoi kaiken peliin. Ennenkuin tuli hänen vuoronsa puhua paikassa jossa kukaan ei ollut tullut uskoon ikinä hän rukoili nurkan takana, teki villat: Jeesus rakas, minä tahdon tietää nyt oletko sinä tarkoittanut minut siihen rooliin ja niihin tehtäviin kuin olen ymmärtänyt, tapahtukoon näin, kun teen alttarikutsun ja jos kukaan ei tule eteen, minä lopetan ja siitä minä tiedän, että olen käsittänyt väärin. 2 ihmistä tuli eteen ja uskoon, kaikki ihmettelivät ja varsinkin sitä rukousta, hän kertoi siitä muille juuri ennen puheensa alkua. Uskonsodissa taisteleva profeetta teki sen taas. Jumalan eteen ja julkinen profetia, kaikki tai ei mitään.


   • Älä sinä poitsu ryhdy ihmettelemään Herran valintoja. Mistä sinä tiedät millainen on sopiva, mutta terveiset profeetalle. Kun ilmestyy kentälle niin mukana ollaan, kaikki apu, tuki, rukous, siunaus, kymmenykset jne.


  • Paljon kokonaista rakkautta on astunut temppeliin.

  • Voisko se olla Mauri Riiho

  • Piho ja Veijonen ovat ajautuneet sanasotaan. Samaan aikaan venäjä miehittää. Voi jumpe!
   :O

  • ei pahalla mutta perustele 7-vuoden vihan aika?, 69-vuosiviikkoa ,laske raamatusta, päädyt vuoteen 27jkr, silloin voideltiin pyhin, 3,5-vuotta myöhemmin Hänet naulittiin ristille. Daniel:9:27 mutta monelle hän liiton vahvistaa yhdessä viikossa. ja puolessa viikossa lakkautta ruoka ja juoma uhrin. raamattu 1776 käännös. Jeesus ristiin-naulittiin viimeisen vuosiviikon puolivälissä, siis mihin perustuu yleinen käsitys seitsemän vuoden vihan ajasta.
   ajanlasku on 3-vuotta jäljessä, eli Jeesus meni kasteelle 30-v.
   1260+30=1290. 1260 on sama aika kun Kristuksella, näin myös antikristuksella+30pv=vihanmaljat(ilmestyskirja). 45-pv ylimenokausi vihanmaljojen jälkeen 1335.pv. sitten alkaa tuhatvuotinen valtakunta.
   kaivakaa raamaustanne jakeet, antakaa minulle aihetta uskoa tähän 7-vuoden vihan aikaan?

  • Piho ja Veijonen ovat hyviä kavereita. Nytkin vaihdetaan uutuuskirjoja Veijoselta Piholle "Lopun ajan almanakka" ja Piholta Veijoselle tuleva Israel raporttikirja. Veijonen toki tietää paremmin kuin Piho milloin Venäjä hyökkää Suomeen eli kuukausi ylösoton jälkeen. http://wwnet.fi/users/veijone

  • Nouseva profeetta: Etsikää miestä, jolle Herra on antanut uuden nimen. Nimi joka profeetalla nyt on, ei ole sama kuin syntyessä.

  • Ahaa, nyt mäkin tiedän kuka on Tukholman profetian profeetta. Juu juu, tämmönen systeemi. Jumala ilmoittaa ensin profeetalle tulevaisuudestaan ja opettaa siihen tehtävään eikä kerrokkaan muille ennenkuin h-hetki on. Eli tulee täysin puskista.

  • Jooooo nyt kun sanot noin niin minäkin taidan olla käryllä. Tämä profeetta tulkitsi uskovien unia hyvinkäällä reilu 10v sitten, mitähän siitä on. Katosi sitten johonkin. Ehkä sinne profeetta opistoon. Se ukko sopiikin hyvin tohon hommaan ja itseasiassa minä jo silloin taisin sanoa, että tästä tulee profeetta. Karski kaveri, täynnä tulta eikä anna yhtään periksi. Vetää parrasta kuin Esra vai Nehemia. Mutta kovaan aikaan sopii kova mies.

  • taitaa se aikaisempi profetia toteutua jossa suomenkansaa viedään rautatiekuljetuksilla venäjälle töihin asetehtaisiin ynnä muihin paikoihin ,sodan venäjän ja usa,n kanssa alkaessa.suomi liijan syntinen paikka,homojohtajat ym,pyhähenki ei voi synnyttää täällä profeettaa vaan profeetta syntyy venäjällä erinlaisissa vainoissa.suomen etsikkoaika on luultavasti mennyt jo.profeettaa ei suomeen synny eikä ole aikaisemmin ollut.

   • no jos suomi joutuu miehityksen alle syntyy jumalanpelkoa ym synnillinen elämä vähenee,kenties profeetta voisi silloin syntyä suomessakin ?????


   • puolukatt kirjoitti:

    no jos suomi joutuu miehityksen alle syntyy jumalanpelkoa ym synnillinen elämä vähenee,kenties profeetta voisi silloin syntyä suomessakin ?????

    Herätys tulee vain silloin kun on voimakasta vainoa kristittyjä kohtaa,mutta vaikeaa olisi heräillä siperian junassa.Tulevaisuutemme ei kyllä muutoinkaan näytä hyvältä.
    Suomea johtavien rikollisten maanpettureiden takia kärsii koko kansa,onko se oikein?


  • Tunnen ton hyvinkään miehen. Muutti hämeenlinnaan ja sieltä oliko se nyt heinola tai hollola. Selitti unia ja sai näkyjä ja ilmestyksiä tuon tuosta. Tuntee sanan hyvin ja selittelee sitä erilailla kuin muut. Taitaa olla myös kovat koulut käynyt elämässä. Naisten mieleen oli ja siinä perso. Lauloi kovalla äänellä.

  • Kun profeetta on täällä käynyt niin perkeleen hengessä olevien on ollut pakko käydä näyttäytymässä. Peloissaan jakavat sairaita ja mystisiä juttuja.

  • Kaverini fb seinältä. Hän myöntää sen olevan mielikuvituksen tuotetta. "Suomesta nouseva profeetta ei ole kiinnostunut eduskunnasta joka säätää lakeja jotka ovat syntiä. Profeetta ei ole kiinnostunut mediasta joka levittää valheita. Profeetta ei ole kiinnostunut leipäkirkon vastuunkantajista jotka valhetta puhuvat, eksyttäen suomen kansaa. Profeetta ei ole kiinnostunut lahkolais johtajista jotka valheita levittävät" "Profeetta on kiinnostunut suomen kansan syvistä riveistä. Kaikista jotka ovat em. valheiden uhreja. Valehtelijat ovat värinsä näyttäneet ja valinneet puolensa." "Lampaissa ei ole syy, vaan "paimenissa".

   • "Suomesta nouseva profeetta ei ole kiinnostunut eduskunnasta joka säätää lakeja jotka ovat syntiä." Totta

    Profeetta ei ole kiinnostunut mediasta joka levittää valheita. (totta osin)

    Profeetta ei ole kiinnostunut leipäkirkon vastuunkantajista jotka valhetta puhuvat, eksyttäen suomen kansaa. (totta)

    Profeetta ei ole kiinnostunut lahkolais johtajista jotka valheita levittävät"(totta)

    "Profeetta on kiinnostunut suomen kansan syvistä riveistä. Kaikista jotka ovat em. valheiden uhreja. Valehtelijat ovat värinsä näyttäneet ja valinneet puolensa." (totta)

    "Lampaissa ei ole syy, vaan "paimenissa". (totta)

    Jos siis profeetta ei ole kiinnostunut mediasta, miten hän levittää sanomansa? Mitä siitä sanotaan raamatussa?


  • Salla, Kemijärvi, Rovaniemi, Tornio, Kemi, Oulu, Kajaani, Kuopio, Varkaus, Mikkeli, Kouvola, Kotka, Jyväskylä

   • Älä unohda Konginkangas-Laukaa akselia, puhumattakaan Siilinjärvi-Sihtuuna-Singapore.


  • Tässä on teille jatko. Ekumenia kaatuu suomessa. Kaikki nimikyltit katoavat kun profeetta aloittaa työnsä. Kokoukset ja opetukset loppuvat. Profeetta saa kaikki liikkeelle evankelioimaan kaduille. Ei ole aikaa muuhun. Kaikki tulevat vakuuttuneeksi siitä. Profeetta saattaa kesken jääneet asiat loppuun seurakunnassa joten kaikki ovat valmiit töihin ja hedelmä on silmin nähtävissä ympäri suomea.

   • Tuota ei tapahdu niin kauan kun kieltäydytte etsimästä Jeesusta muualta, kuin raamatusta. Uutta ei rakenneta menneisyyden raunioille.


  • Toinen säkkipukuinen on Jeesus ja toinen on lopunajan messias eli ihminen, joka tavoitti Jumalan.

   21.8.2018

   Raamatun sanoman ja lopunajan tapahtumien edistymisen arviointia...

   Ilmestyskirjan tulkinta Ver_11.0
   - Versioon lisätty toinen 7 vuotiskausi, joka kertoo väärämielisyyden kukistumisesta vuoteen 2027 mennessä.
   - Raamatun ilmoitus on annettu vuoteen 2040 asti.

   ------------------------------------------------------------------------
   Klikkaa alta exel -taulukko auki, niin näet taulukosta myös aikamäärien Raamatunkohdat.

   Varmistuslinkki tiedostoon Ilmestyskirjan tulkinta Ver_11.0.
   https://1drv.ms/x/s!AjZe1WdgyWcvc_kSK5UNdcZV2Zk

   Facebook ryhmä:
   Luomakunnan kaitselmus 2018
   https://www.facebook.com/groups/2164875823789361/

  • 23.1.2018

   Erään savolaisen miehen näky suomineidosta

   Näin joitakin vuosia sitten unen, jossa vaaleahiuksinen suomineito johdattaa kansallispuvussaan suuren räsyvaatteissaan olevan Suomen kansan Lapin jänkhällä suurelle mökille, jossa Sauli Niinistö ja Angela Merkel jne. tekevät huoran töitään.

   Viime hetkellä talo pyyhkäistään Jumalan tuomalla suurella myrskytuulella huorintekijöiden ympäriltä, jolloin kaikki heidän tekemänsä vääryydet paljastuvat suomalaisille.

   Jouko Pihon kommentti:

   Näyn suomineito on ilmiselvästi Laura Huhtasaari, jolla tulee olemaan tehtävänä johtaa Suomen kansa tietämään totuus salaisista ja petoksellisista asioista. Kyseessä on kuin aviorikos, mutta tässä tapauksessa maansa pettäminen. Siksi näyssä puhutaan kuvaannollisesti huorintekijöistä.

   Kun nyt on presidentinvaalit tulossa, voisi ajatella, että tämä näky viittaa siihen, että Laura Huhtasaaresta tulee presidentti.

   En itse usko näyn tarkoittavan sitä. Pidän Paavo Väyrystä parhaimpana ja sopivimpana ehdokkaana Suomen presidentiksi.

   Mutta näky voi viitata siihen, että Laura Huhtasaarella on eduskunnassa tai hallituksessa hyvin merkittävä rooli ja ennen kaikkea sisäinen tehtävä toimia kansakunnan moraalisena herättäjänä ja puhdistuksen aikaansaajana. Uskon, että tällainen suuri puhdistus tulee.

   • Suomen pressalla kun ei ole valtaa,oli hän kuinka hyvä mies tahansa,valtaa ei ole kuin rehtien toimittajien vainoamiseen.Näinhän kävi M Koiviston aikana.Koivisto oli suurin kelmi ja saatana suomen pressana ollessaan.


  • 1.7.2008

   Nimimerkki Huhhahhei ja Suomi24 sai numeron 13 ja 666

   Nimimerkki huhhahhei pilkkaa ja "potkii pistintä" Kristittyjen profetiasivuilla.

   Moni meistä on rukoillut hänen puolestaan ja hän ei pohjimmiltaan olekaan paha, vaan ihan hyvää tunteva ihminen. Hän ainoastaan on periaatteessa kaikkea Kristillisyyttä vastaan ja kieltää sekä Jumalan, että Jeesuksen Kristuksen. Silti hän selvästi roikkuu pitkiä aikoja näillä sivuilla, joten hänen täytyy tuntea jotain vetoa tänne.

   Hän lisäsi tänään kommentin eräälle profetoijalle. Katso itse ja näe, listan keskivaiheilla rivillä "löysin itseni" - "profetiasta". Löytääkö huhhahhei vihdoin Jeesuksen Kristuksen, vai lakkaako kolkutus.

   Jompi kumpi on nyt selvästi tapahtumassa. Rukoilen ensimmäistä... sattumaa ei ikinä voi olla tämä näin rankka yhtälö 1:8658:n suhdemahdollisuus tähän sattumaan, enkä edes huomioinut kellonaikaa:

   Näin profeetta kirjoittaa... (lopputulos näyttää selvältä) uskon tuota Profeettaa.

   Näin huhhahhei vastaa... vastaako hän nyt viimeisen kerran? Tekeekö Herra nyt jotain?

   Toivon tosiaan ettei, koska hän on pohjimmiltaan hyvä ihminen. Ei hän pahalla pilkkaa (huomaa mm. hymiö) Saa nähdä...

   • Missä kristittyjen profetiasivuilla hän muuten toimii? Tämähän se ei voi olla, koska tämä palsta ei ole varattu pelkästään kristillisille profetioille vaan on yleinen profetiapalsta. Täällä voimme keskustella myös esim. hindulaisista ja islamilaisista profetioista.


   • mikäspalstaseo kirjoitti:

    Missä kristittyjen profetiasivuilla hän muuten toimii? Tämähän se ei voi olla, koska tämä palsta ei ole varattu pelkästään kristillisille profetioille vaan on yleinen profetiapalsta. Täällä voimme keskustella myös esim. hindulaisista ja islamilaisista profetioista.

    "Tämähän se ei voi olla, koska tämä palsta ei ole varattu pelkästään kristillisille profetioille vaan on yleinen profetiapalsta. Täällä voimme keskustella myös esim. hindulaisista ja islamilaisista profetioista."

    Jumala ei ole uskontojen alainen.


  • Niin se on minunkin profetoimiseni vajaata, sanoin että suomesta nouseva profeetta tupsahtaa käymään julkisuudessa pian...se on nyt tapahtunut......mutta minulla oli käsitys että se tapahtuu politiikan kautta ja se meni pieleen. Lehden kannessa tuo näytti olevan, mutta ei politiikan asioilla vaan rakkauden. Saa nähdä milloin hänen toimintansa alkaa. Ei kai siihen voi mennä kovin kauaa.....odotan "pankin räjähtävän" ensi kesän kynnyksellä.

   • Kerros minkä lehden kannessa ja milloin se oli? ja mikä on sen profeetan nimi?


   • Kerro.kiitos kirjoitti:

    Kerros minkä lehden kannessa ja milloin se oli? ja mikä on sen profeetan nimi?

    Se profeetta on kertonut nimensä vertauksen kautta, ja viittaa siihen, mikä Jeesus sanoi olevansa.


  • No, jokos se -jarmo- pian ylösotetaan? Tuntuu jotenkin siltä, etttä 28.5.2012 päivästä on jo ihan pikkuriikkisen vähän jo menty hiukan yli, vai kuvittelenko vain?

  • Dan. 12:11
   11 Ja siitä ajasta, jolloin jokapäiväinen uhri poistetaan ja hävityksen kauhistus asetetaan, on oleva tuhat kaksisataa yhdeksänkymmentä päivää.

   Matt. 24:15 Kun te siis näette hävityksen kauhistuksen, josta on puhuttu profeetta Danielin kautta, seisovan pyhässä paikassa-joka tämän lukee, se tarkatkoon-

   Matt. 24:20 Mutta rukoilkaa, ettei teidän pakonne tapahtuisi talvella eikä sapattina.

   se joka sitten on täysin varma koska tämä tapahtuu, täytyy tietysti tietää, miten kaikki, ympäri maapalloa rukoilee ja kuinka "tehokaasti".

   ja jos ei rukoile myös se tulee ottaa laskuissa huomioon.

   joten vaikeaa tämä matematiikka :)

   Eli Kuten Jeesus sanoo, sitä päivää ei tiedä kukaan, vain ISÄ.

   joten jokainen laskija on, miten san sanoisi lempeästi, TÄYSIN väärässä!

  • Näyttihän se profeetta olevan paitsi lehden kannessa niin myös telkassa kitaraa rämpyttelemässä. Mutta, entäs mä? Onks naiset kyselly?

  • Kukaan ei anna Tukholamn profetiaan jatkoo.
   Nauraa harakatkin teille kun ootte yli 30 vuotta vesi kielellä oottanut ja kilpaillu
   kuka se profeetta on.
   Ei oo, ei tuu eikä tilata.

   Oottakaa ennemmin mitä+

  • turha sanoa että suomen kartassa on nainen,se on vale joka on syntyny valheesta tai tietämättömyydestä.suomen kartassa on on kuva tukevasta profeetasta joka on mies.katsokaa hartioita ja lihaksia yläruumiissa.mitä mieltä olette?

   • "turha sanoa että suomen kartassa on nainen''
    Kyllä se voi olla nainen,sillähän on hame.Lihaksikkuus johtuu siitä,että nainen on urheilija.


  • Teillä on suomi ollut aikaa miltei 100 vuotta päättää itse asioista. Teillä on ollut aikaa miltei 100 vuotta taivuttaa sydämenne ymmärrykseen ja nöyryyteen. Te ette ole niin tehneet. Minä syöksen teidät helvettiin. Helppo on laskea ne puut, jotka jäävät jäljelle minun metsästäni, poikanen voi ne kirjata ylös. Minä olen nostanut väkevän profeetan teidän joukostanne ja pian minä hänet voitelen tehtäväänsä. Olkoot hän teille viimeinen oljenkorsi. Jos hän ei saa teitä taivutettua totuuteen niin minä kädelläni täytän sen minkä olen suullani puhunut.

   • Kuka sinä olet?


   • "Jos ei sauna ja viina auta, se on kuolemaksi".

    Helvetissä on kuumaa, saunassa on kuumaa. Minä olen se alempana kerrotun kirjan lääkäri, joka parannan. Ellette tätä "viinasta" juo, se on kuolemaksi, koska ette helvettiäkään halua käydä läpi, kuten tuolla alempana totean.


  • Nosteleeko jarmo näitä omia hölinöitään. Eikö hän profetoinut lähtevänsä? Valehteliko hän?

  • Millainen ajattelette tuon tulevan profeetan olevan? Jos hänestä raamattukin on ennustanut ohimennen, ja Pihon sivuilla se lukee, ja täällä minä häneltä, jonka arvaus osui nappiin, kysyn: Kuka sinä olet? Täytyisikö kertoa lisää?

   Varoitan tässä jo alkuun: Kristityt ovat kuin Jeesuksen ajan kirjanoppineet. He odottivat messiaan olevan heidän odotustensa mukainen, mutta hän on Jumalan tahdon mukainen. Siksi kirjanoppineet, Mooseksen lain seuraajat ja perinnäistapojen saarnaajat eivät voineet ottaa Jeesusta vastaan.

   Mihin te siis olette valmiit? Ette mihinkään.

   • Te ette voi ottaa profeettaa vastaan, koska hän ei ole teidän tahtonne mukainen, kuten Israelinkin kerrotaan tappaneen kaikki profeettansa. Ja jos eivät tapa, niin kiroavat.

    Julkean sanoa: Jokainen, joka sanoo olevansa profeetta, ja saarnaa Jeesuksesta raamatun mukaisesti, on väärä.


  • Joten tässä on teidän profeettanne:
   - Hän on nähnyt näyn tai unen, missä Jumala kutsuu hänet henk.kohtaisesti
   - Hän on suvaitseva, tasa-arvon tunteva, ja hänen ajatuksissaan ei ole ristiriitoja
   - Hän ei kyseenalaista lakia, ja rukoilee joka päivä, eikä tee virheitä.
   - Hän ei runkkaa, on uskollinen perinteille, huolehtii siisteydestään, on sivistynyt
   - Hänellä ei ole omaa elämää, vaan hän elää Jeesuksen ohjeiden mukaisesti, kuten Jeesus eli Mooseksen lain mukaisesti
   - Hän kävelee kaduilla julistamassa Jeesuksen sanaa, kuten Jeesuskin julisti Mooseksen sanaa
   - Hän parantaa ja saarnaa kuten Jeesus, kuten Jeesuskin teki sitä, mitä Mooses.
   - Hänen joka toinen sanansa on raamatun mukainen, ja joka neljäs sanansa kuuluu "Jeesus",
   kuten Jeesuksellakin oli 10 käskyä mukanaan, josta sanansa luki, ja joka neljäs sana oli "Mooses"
   - Hän pukeutuu vaaleisiin vaatteisiin, kuten Jeesuskin, kuten hänestä mielikuvituksesta piirretyt kuvat osoittavat, koska kaikkien kristittyjen ainoa oikea perusväri on valkoinen
   - ... Mitä? Miksen saa jatkaa?

   Mitä te siis olette valmiit ottamaan vastaan?

   • "Minä herätin pohjoisesta hänet, ja hän tuli, päivänkoitosta hänet, joka rukoilee minun nimeäni, ja hän tallaa käskynhaltijoita kuin lokaa, kuin savenvalaja savea sotkee. Kuka on sen alunpitäen ilmoittanut, että olisimme sen tienneet, että voisimme sanoa: Hän oli oikeassa? Ei kukaan sitä ilmoittanut, ei kukaan kuuluttanut, ei kukaan kuullut teiltä sanaakaan. Ei hän huuda eikä korota ääntään, ei anna sen kuulua kaduilla."
    (onko joku sitä mieltä, että tässä puhutaan Jeesuksesta? Jeesus antoi äänensä kuulua, kun hän opetti kansaa ulkona, jos tässä ei puhuta hänestä, eikä muistakaan puhuvista profeetoista, niin kenestä?)

    "Sillä hänen kirjeensä ovat, sanotaan, kyllä mahtavat ja pontevat, mutta ruumiillisesti läsnäollessaan hän on heikko, eikä hänen puheensa ole minkään arvoista. Joka niin sanoo, ajatelkoon, että samaa, mitä me poissaolevina olemme kirjeidemme sanoissa, samaa me myös olemme läsnäolevina teoissa."

    "Ja hän sanoi minulle: Ihmislapsi, mene nyt Israelin heimon luokse ja puhu heille minun sanani. Sillä ei sinua lähetetä outokielisen ja kankeapuheisen kansan luokse, ei monien kansojen luokse, joiden puhetta et ymmärrä. Jos niiden luokse lähettäisin sinut, he sinua kuulisivat. Mutta Israelin heimo ei tahdo sinua kuulla, koska he eivät tahdo minua kuulla. Sillä koko Israelin heimolla on kova otsa ja paatunut sydän".

    "Minä olen asettanut sinut kansani koettelijaksi, suojavarustukseksi, että oppisit tuntemaan ja koettelisit heidän vaelluksensa. Hän puhutteli minua ja sanoi minulle: Mene, sulkeudu sisälle huoneeseesi. Ja sinä, ihmislapsi! Sinut pannaan köysiin ja sidotaan niillä, niin ettet voi mennä ulos heidän keskuuteensa. Minä tartutan sinun kielesi suusi lakeen, niin että mykistyt, etkä voi olla heille nuhtelijana, sillä he ovat uppiniskainen suku."


   • minätässänäin kirjoitti:

    "Minä herätin pohjoisesta hänet, ja hän tuli, päivänkoitosta hänet, joka rukoilee minun nimeäni, ja hän tallaa käskynhaltijoita kuin lokaa, kuin savenvalaja savea sotkee. Kuka on sen alunpitäen ilmoittanut, että olisimme sen tienneet, että voisimme sanoa: Hän oli oikeassa? Ei kukaan sitä ilmoittanut, ei kukaan kuuluttanut, ei kukaan kuullut teiltä sanaakaan. Ei hän huuda eikä korota ääntään, ei anna sen kuulua kaduilla."
    (onko joku sitä mieltä, että tässä puhutaan Jeesuksesta? Jeesus antoi äänensä kuulua, kun hän opetti kansaa ulkona, jos tässä ei puhuta hänestä, eikä muistakaan puhuvista profeetoista, niin kenestä?)

    "Sillä hänen kirjeensä ovat, sanotaan, kyllä mahtavat ja pontevat, mutta ruumiillisesti läsnäollessaan hän on heikko, eikä hänen puheensa ole minkään arvoista. Joka niin sanoo, ajatelkoon, että samaa, mitä me poissaolevina olemme kirjeidemme sanoissa, samaa me myös olemme läsnäolevina teoissa."

    "Ja hän sanoi minulle: Ihmislapsi, mene nyt Israelin heimon luokse ja puhu heille minun sanani. Sillä ei sinua lähetetä outokielisen ja kankeapuheisen kansan luokse, ei monien kansojen luokse, joiden puhetta et ymmärrä. Jos niiden luokse lähettäisin sinut, he sinua kuulisivat. Mutta Israelin heimo ei tahdo sinua kuulla, koska he eivät tahdo minua kuulla. Sillä koko Israelin heimolla on kova otsa ja paatunut sydän".

    "Minä olen asettanut sinut kansani koettelijaksi, suojavarustukseksi, että oppisit tuntemaan ja koettelisit heidän vaelluksensa. Hän puhutteli minua ja sanoi minulle: Mene, sulkeudu sisälle huoneeseesi. Ja sinä, ihmislapsi! Sinut pannaan köysiin ja sidotaan niillä, niin ettet voi mennä ulos heidän keskuuteensa. Minä tartutan sinun kielesi suusi lakeen, niin että mykistyt, etkä voi olla heille nuhtelijana, sillä he ovat uppiniskainen suku."

    ”Tukholman profetian profeetta on tulemassa esiin tämän vuoden aikana, olkaa tarkkoina.” (Pihon sivuilta)

    Niinkö? Että tarkkoina? Kuinka te voitte hyväksyä minkään profeetan, kun kaikki edellisetkin, jotka ovat tulleet, olette hylänneet, ja pahempaakin, jos suhde on ollut sama, kuin kirjanoppineilla ja juutalaisilla Jeesukseen? Kenen arvelette Sinenmaan olevan, ja monen muun merkittävän "ei julkkiksen", jotka ovat vaivoin saaneet viestiään esiin?

    Kuinka te määrittelette tämän maan sananjulistajan, jos joka toinen sana on (pitäisi olla) "Jeesus"? Oliko Jeesuksen joka toinen sana "Mooses"? Miksi kirkot tyhjenevät? Miksi avioeroja on niin paljon?
    Te odotatte profeettoja, siksikö, jotta teidän ei mitään tarvitsisi tehdä tai etsiä, että profeetat puhuisivat puolestanne, mutta kun he tekevät niin, te käännytte pois, ja sanotte, "ei se voi olla, kun sana ei ole raamatun mukaista"? Näinollen pitäisikö sanoa: saatte profeetan joka ei puhu teille?


   • Ehkä he ennemminkin odottavat vahvaa johtajaa.Ennenkaikkea Jumalan lähettämää.Täytyy olla rohkeutta,viisautta,ja selkeä suunnitelma toiminnassaan.Suunnitelmia voi laatia kuka vain,mutta kuka antaa itsensä alttiiksi ,ja elämään jatkuvassa hengenvaarassa,sillä islam tuskin katsoo läpi sormiensa kristinuskon voittokulkua.Saatana ärjyy jo nyt ,ja valtaa on Jumala sille antanut uskomattoman paljon,jopa niin,että saatana on maailman ruhtinas jolla on kaikki valta kiduttaa ihmisiä ja eläinparkoja mielin määrin,tätä en hyväksy,enkä ymmärrä.Enkä sitä miksi ihmeessä Jumala on nostattanut jumalattomia,saatanaa kumartavia politiikkoja maailman johtoon.


   • https:// keskustelu.suomi24.fi/ t/16107561/ kysy-jumalasta-raamatusta-syista-ja-seurauksista--profeetta-vastaa-


  • Entä ne "uskovat", jotka pitävät Jeesuksen sanan, kuten Mooseksen lain kannattajat Mooseksen lain?
   Onko yksi ihminen, joka antaa kodittomalle kodin, enemmän, kuin se, joka jakaa "herätkää" lehtiä ja julistaa kadotusoppia, ellette ota Jeesusta vastaan? Kertomukseni mies taas julistaa suu vaahdossa, että "raamattu on satukirja, viekää se Jumalanne mennessänne".
   Se mies ehkä aiheutti jakajalle mielipahaa ja ajatuksen siitä, että tuo kieltäytynyt ei varmaan pelastu, koska ei ota Jeesusta vastaan, mutta koditon, joka sai kodin, siunasi kieltäytynyttä monta kertaa kovemmin, ja kiitti Jeesusta kodin antaneen puolesta, että Jumala oli sellaisen suurisydämisen sallinut tulla maan päälle.

   Aika kului, ja kaikki osapuolet lähtivät lopulta taivaan tuomiolle.
   Olisiko oikein, jos tämä uskonnon opeista kieltäytynyt mies saisi rangaistuksen, koska ei halunnut uskoa Jeesuksen olemassaoloon?

   Entä jos Jeesus saattaisi todeta tuomiopäivänä miehelle: "Et uskonut olemassaolooni, etkä ottanut sanan julistajia vastaan, mutta teit kaiken sen, mitä minä olen kehoittanut tekemään, ja jota nuo uskovat eivät tehneet, vaan tuomitsivat ihmisiä sitä mukaan, kun nämä kieltäytyivät ottamasta heitä ja heidän sanaansa vastaan. Eivätkö noiden pelastamiesi köyhien rukoukset minulle kantautuisi epäuskosi takia?"

   Nyt mies hiljenee, ja tajuaa, että on jättänyt jotain olennaista huomiotta, ja menee uskovien luokse kysymään mitä he sitten olisivat puhuneet Jeesuksesta, joka näyttäisi sittenkin olevan olemassa, koska ei mies oman käsityksensä mukaan mitään pahaa ollut tehnyt, jolloin uskovat huutavat hädissään: "Mene puhumaan Jeesukselle puolestamme, koska emme tehneet sitä, mitä Jeesus piti tärkeämpänä, toisen auttamista ja hyvän tekemistä, kuin saarnaamista".

   Mitä mies tekee? Todennäköisesti tajuaa yhtälön, ja sanoo: "En puhu hänelle, vaan teille. Annan teille anteeksi, jos te annatte minulle. Te ette tienneet mitä hyvää minä olen tehnyt, ja minä en tiennyt mitä hyvää te teitte, ja tuomitsimme toisemme. Te saitte ihmiset uskomaan Jeesuksen nimeen, mutteivät he halunneet tehdä sitä, mitä Jeesus pyysi, minä taas tein, mitä Jeesus oli pyytänyt, vaikken hänestä halunnut tietää".
   Ehkä yksinkertainen loppu, mutta näin ymmärrän yhden mahdollisuuden.

   Barnabaan evankeliumissa sanotaan:
   "Samoin kuin tuli polttaa kuivan aineen ja nielaisee sen oliivipuuta, sypressiä ja palmua erottelematta, niin myös Jumala armahtaa jokaisen oikeamielisen, tekemättä eroa uskonnon tai kansalaisuuden perusteella".
   Ja:
   "Niistä jotka eivät tunne yhtään profeettaa, kuten on monen kansakunnan laita, niin jos noilla seuduilla joku elää, niinkuin hänen sydämensä osoittaa, eikä tee toisille sitä, mitä ei haluaisi itselleen tehtävän, ja tehden lähimmäiselleen sen, mitä toivoisi itselleen tehtävän, häntä ei Jumalan armo tule hylkäämään."

   Jos Jeesus puhui Mooseksen lain kannattajia vastaan, niin miten te voitte sietää uuden profeetan puhetta, joka on kristityille yhtä outoa? Onhan teillä jo raamattu, kuten Mooseksen lain kannattajilla oli Mooses. Jos siis uusi profeetta kumoaa Jeesuksen sanaa, tai poikkeaa raamatusta, vaikkei hän sitä tee, niin miten te voitte ottaa hänet vastaan?

   Te sanotte, että uusi profeetta on tulossa, vain saadaksenne taas tuomitsemisen himonne tyydytettyä?

  • Pistetäämpä lisää sitä, mistä te "Mooseksen lain kannattajat" ette halua puhua:

   Mitä on kirjoitettu raamatussa ja muualla astrologiasta?

   Minä näin 12 tähtikuviota sen perustuksen ympyrässä, joka on seitsemännen taivaan yläpuolella. Minä näin yhdeksännen taivaan, joka on "tähdet", jossa ovat perustuksen kahdentoista tähtikuvion taivaalliset kodit. (ote "Eenokin salaisuuksien kirjasta")

   Tähdet radoiltaan sotivat Siiseraa vastaan...
   Minkä te maan päällä sidotte, on oleva taivaissa sidottuna. Minkä te maan päällä päästätte, on oleva päästettynä taivaissa. (ote raamatusta)

   Kuule, Joosua, ylimmäinen pappi, sinä ja sinun ystäväsi, jotka edessäsi istuvat. Sillä ennusmerkin miehiä he ovat; sillä minä annan tulla palvelijani, Vesan. (ote raamatusta)

   ...He toivat seitsemän härkää, seitsemän oinasta (Mooseksen aika), seitsemän karitsaa (kalojen aika, Jeesus, Jumalan karitsa) ja seitsemän kaurista (vesimies jäänyt välistä) syntiuhriksi valtakunnan puolesta... (aikakaudet, luultavasti vesimies jätetty merkitsemättä siksi, koska se olisi ollut ihmisuhri? Joidenkin juutalaisten tahojen kerrotaan uhraavan ihmisiä tänäkin päivänä, josta oikeudenkäynti todisteita pitkin historiaa satojen vuosien ajalta)

   Osaatko solmia yhteen Seulasten tähdet tai avata Orionin siteet?
   Osaatko tuoda ajallaan esiin eläinradan tähdet, sinäkö talutat Leijonaa (aurinko) ja sen pentuja (planeetat)?
   Sinäkö tunnet taivaan säännöt, ja määräätkö sinä, miten ne vaikuttavat maan päällä? (ote raamatusta (Job)

   Kaikella on määräaika, ja aikansa on joka asialla taivaan alla. Aika on syntyä ja aika kuolla. Aika on surmata ja aika parantaa. (ote raamatusta, saarnaaja)

   Mutta... he tekivät syntiä ja rikkoivat, vaikka he tiesivät, että heillä on laki nuhtelemassa heitä, ja valo, jossa mikään ei voinut eksyä, myös taivaankappaleet, jotka todistavat, ja Minä. (ote eenokin kirjasta)

   Mitä olemassa on, sille on pantu nimi jo ammoin, ja edeltä tunnettua on ollut, mitä ihmisestä on tuleva. (ote raamatusta)

   He kantavat tuhoa ja synnyttävät turmiota, ja heidän kohtunsa valmistaa petosta.
   Tuo hautoo turmiota, kantaa tuhoa kohdussaan, ja hän synnyttää pettymyksen.
   He turvautuvat tyhjään ja puhuvat vilppiä, kantavat kohdussaan tuhoa ja synnyttävät turmion. (ote raamatusta)

   Minä näin vielä unen: aurinko ja kuu ja yksitoista tähteä kumarsivat minua. (ote raamatusta)

   Sillä meillä ei ole taistelu verta ja lihaa vastaan, vaan hallituksia vastaan, valtoja vastaan, tässä pimeydessä hallitsevia maailmanvaltiaita vastaan, pahuuden henkiolentoja vastaan taivaan avaruuksissa. (ote raamatusta)

   Ja on oleva merkit auringossa ja kuussa ja tähdissä... Ja silloin Ihmisen Pojan merkki näkyy taivaalla (ote raamatusta, Jeesus)

   Näkyi suuri merkki taivaassa: vaimo, vaatetettu auringolla, ja kuu hänen jalkojensa alla, ja hänen päässään seppeleenä kaksitoista tähteä... (ote raamatusta)

   --

   Muita tahoja:

   Astrologia on astronomiaa, joka on laskeutunut maan päälle ihmisten asioiden pariin. (Ralph Waldo Emerson)

   Ihmiset hiotaan ihmistä vasten, veitsi kiveä vasten. (Kiinalainen sananlasku)

   Kohtalo on paikka ja tilaisuus, jossa karma täyttyy.
   Ja karma sisältyy astrologiseen karttaan. (eräs saksalainen tutkija)

   Ei ihmistä ole tehty niin erilaisista aineista, että se voisi säilyä sitä paljon suurempien kaiken aikaa vaikuttavien voimien koskematta ja vaikuttamatta. Se, ettemme osaa mielemme sormella osoittaa juuri sitä vaikutusta, jonka nämä voimat synnyttävät, ei anna oikeutta kieltää niiden olemassaoloa. (Marlene Dietrich)

   Suuret ihmiset puhuvat ideoista, keskinkertaiset puhuvat asioista, pienet ihmiset puhuvat toisista ihmisistä. (kiinalainen sananlasku)

   Rohkeat osaavat taistella, varovaiset puolustaa, viisaat antavat neuvoja. Näin kenenkään kykyjä ei jätetä käyttämättä. Ihmisiltä ei saa vaatia sellaista, mihin he eivät kykene. Valitse heidät, ja anna heille heidän kykyjään vastaavat velvollisuudet. (Sun Tzu)

   Fyysikkona olen astrologiaa kohtaan hyvin epäilevä. Olen tutustunut siihen ja saanut vaikutelman, että siinä on jotain kokemusperäisesti totta. Olen skeptinen astrologien suhteen, mutta niin olen myös fyysikkojen väitteitä kohtaan. (von Weizsäcker)

   • Kristityille, jotka tuomitsevat astrologiasta puhujat:
    "Efraim! Mitä on minulla enää tekemistä epäjumalien kanssa? Minä kuulen häntä, minä katson hänen puoleensa, minä, joka olen kuin viheriöitsevä kypressi: minusta on sinun hedelmäsi. Kuka on viisas ja ymmärtää nämä? Kuka taitava ja käsittää nämä? Sillä Herran tiet ovat suorat: vanhurskaat niillä vaeltavat, mutta luopiot niillä kompastuvat."

    En puhuisi luopioista, vaan taidottomista. Kysymys kuuluu edelleen, mitä tekemistä Jumalalla on epäumalien kanssa? Ei mitään. Siksi älkää pelätkö puhua astrologiasta, kuten ei Jeesuskaan pelännyt, koska tottumuksesta, ennalta opitusti te vihastutte, ette omasta tahdostanne.

    Astrologia ei ole "noituutta", eikä "epäjumalien palvontaa", päinvastoin, jos ajatellaan tämän päivän näkökulmasta, että mm. Sri Lankassa avioeroprosentti on n. 5-7, ja suomessa se on abot 50-60%... Missä silloin vika? Sri Lanka on kuulemma itsenäistetty vesimiehen kuussa, ja vesimiestähän kuulemma kiinnostaa kaikki epätavallinen, mm. astrologiasta kertovaa kirjaa on tälle vitseissä lahjaksi suositeltu. Vai pitäisikö sanoa, että syy on kulttuurissa?
    Sri Lankassa huomioidaan ihmisten yhteensopivuus luonnemerkin perusteella. Jos siis näin rakkaus pysyy, mitä väärää siinä on? Onko tällä "valtion luomisen ajankohta" -asialla yhteys? Ovatko suomalaiset "noituuden" pelossa valmiit kieltämään ihmisten yhteensovittamisen ja rakkauden? Onko avioero "muotia" nykyään?

    Ihmiset itkevät yksinäisyydessä, eivätkä tiedä mitä tehdä, koska uskovat hokevat "Jeesus", kuten aikansa kirjanoppineet hokivat "Mooseksen laki", joka ei sano heille mitään, vaan lähimmäisen rakkaus, jota heillä ei ole, eivätkä tiedä mistä sen löytäisi, koska lauma on lyöty hajalleen.

    Jeesus sanoi: "Joka ei minun kanssani kokoa, se hajottaa" Tässä on privatisoinnin ongelma, laumaeläimeksi luokiteltava laji on hajallaan. Kommunisteiksi kutsut sanovat, että heillä olisi ratkaisun avaimia, mutta ideat ovat vanhoja, eikä ne sovi tähän päivään. Uudistua eivät halua, vaan seuraavat kommunismin luojien sanoja, ikäänkuin kyse olisi puolijumalista. Idean ydin olisi ottaa kaikesta parhaat palat, ja luoda niistä uutta.

    "Näin on Herra sanonut: Astukaa teille ja kysykää muinaisia polkuja, kysykää, mikä on hyvä tie, ja vaeltakaa sitä, niin te löydätte levon sieluillenne. Mutta he vastasivat: Emme vaella."
    [Jes. : hän, joka on sanonut heille: Tässä on lepo; antakaa väsyneen levätä, tässä on levähdyspaikka. Mutta he eivät tahtoneet kuulla.]

    "Minä olen asettanut teille vartijat: Kuunnelkaa pasunan ääntä. Mutta he vastasivat: Emme kuuntele."
    [Jes. : Sillä näin on Herra minulle sanonut: Mene, aseta tähystäjä; hän ilmoittakoon, mitä näkee... Sinun tähystäjiesi ilmoittama päivä, kosto sinulle, tulee. Silloin he joutuvat sekasortoon]
    [Hes. : Ihmislapsi, minä olen asettanut sinut Israelin heimolle vartijaksi. Kun kuulet sanan minun suustani, on sinun varoitettava heitä minun puolestani.]

    "...siksi kuulkaa, te kansat, ja tiedä, seurakunta, mitä heille on tapahtuva. Kuule, maa! Minä tuotan onnettomuuden tälle kansalle, heidän hankkeittensa hedelmän, sillä he eivät ole kuunnelleet minun sanojani, vaan ovat hylänneet minun lakini. ...Minä asetan tälle kansalle kompastuskiviä, joihin he kompastuvat..."


  • Sanan julistamisesta:

   "Nälkä, rutto, miekka ja hajotus pakanain sekaan ennustetaan Jerusalemille ja Israelille profeetan vertauskuvallisilla teoilla."
   (suomalaisten on sanottu olevan Efraimin heimoa, ja yhtälailla, kuin puhutaan suomesta, että ovatkin Isaskarin heimoa, yhtälailla väitetään lohikäärmeen vastaavan oinasta, ja tiikerin vesimiestä, vaikka asia näyttäisi olevankin toisin päin, moniko etsii totuutta?)

   "Teidän alttarinne jäävät autioiksi, auringonpatsaanne murskataan, ja teidän surmattujenne minä annan kaatua teidän kivijumalienne eteen."
   (onko kyseessä kristinuskon tuhoaminen? Kirkothan ovat itä-länsisuunnassa, ja alttarit useinmiten itään, nousevaa aurinkoa kohden, ja papeilla aurinkoon viittaavia symboleja (mm. sauva), ketä kiinnostaa miksi joissakin kirkoissa on mustavalkoruudullinen lattia?) Lukekaa saitti "eliitin esoteeriset symbolit".

   "Mutta minä jätän jäännöksen: teillä on oleva miekasta pelastuneita pakanain seassa, kun teidät on hajotettu niiden maihin; ja ne teistä, jotka pelastuvat, muistavat minut pakanain seassa, mihin ovat vangeiksi viedyt"
   ("Eivät he saa asua Herran maassa, vaan Efraimin on palattava Egyptiin"...)

   "Efraimin rikos on sidottu kokoon, talteen on pantu hänen syntinsä. ... Hän on älytön lapsi, sillä hän ei aikanansa tule esiin kohdusta."
   (miksi se on niin tärkeä tulla ulos "määrä aikana?" Välittävätkö kristityt tästä? Viitataanko "aikanansa" sanassa valtiohoroskooppiin? Suomi on luotu tulikäärmeen vuonna, ja suomea sanotaan yhdeksi lapsivihamielisimmistä maista, käärme vastaa länsimaalaisessa härkää, ja kahta härkää/käärmettä ei suositella laitettavaksi yhteen, onko muuta pohjoismaata, jossa itsemurhatilastot olisivat niin korkeat? Japanin on arveltu tehdyn skorpionin aikana, ja siellä itsemurhatilastot ovat tunnetut. Tutkiiko moni näitä? Kaikesta päätellen ei.)

   "Vaikka hän (Efraim) veljien seassa on hedelmöitseväinen, on itätuuli tuleva, on nouseva Herran tuuli erämaasta... se on ryöstävä hänen aarteensa, kaikki hänen kallisarvoiset kalunsa."
   (Venäjän hyökkäyksestä suomeen puhutaan, mutta näyttäisi siltä, että homma ei etene rauhanomaisesti, ja luultavasti johtuu suomen tarpeesta seurata vanhoja menneitä - toistaa ww2:n tapahtumien mukainen sodankäynti?)

   Miksi tämä harmittaisi jotakuta?

   Kuten Piho väittää: "profeetan tunnistaa siitä, että hänen sanansa on raamatun mukainen". Hän siis väittää epäsuorasti, että

   - hän yksinoikeudellisesti määrittää sen, millainen profeetta on, ja että
   - Jumala on raamatun alainen, ja väittää myös epäsuorasti, että
   - raamattu oli ennen profeettoja.

   Ei yhdenkään raamatun profeetan sana ole "raamatun mukainen", vaan eri kirjoitukset on koottu kirkollisen tahon/toimijan puolesta yksiin kansiin kokoelmaksi. Tämä kertoo jo sen, millaiseen asemaan raamattu on kohotettu. Muussa tapauksessa teidän täytyisi sanoa, että raamattu on taivaasta (kuten islamilaiset sanovat koraanin olevan).

   Kuka siitä päätti, mitä raamattuun laitetaan, ja mitä poistetaan? Jos siis Jumala lähettää näyn, joka ei ole raamatun mukainen, pitäisikö ajatella, että näkijä ei voi olla saanut näkyään Jumalalta? Mitä sitten ovat lukuisat näyt liittyen Venäjän mahdolliseen Suomen valtaukseen? Suomiko on Israel, ja Helsinki Jerusalem?

   Kun Jeesus sanoi: "uskokaa sanani", kielsikö hän etsimästä sanaansa muualta, kuin raamatusta? Sanoiko hän: "uskokaa raamattu"? Ei.
   Kun tarjoan urantiakirjaa tutkittavaksi, moniko kääntyy pois, koska sana ei ole raamaatun mukaista. Yhtälö on sama, kuin Jeesus, joka puhui Mooseksen lain kannattajille. Nyt monet kristityt ovat uusia kirjanoppineita.

   Mitä Jeesus sanoi? "Älkää turhia hokeko, sillä sitä tekevät pakanat, jotka ajattelevat, että heitä heidän monisanaisuutensa takia kuullaan paremmin".
   Mitä voi kuulla ortodoksiseurakunnissa? He hokevat "Herra armahda".
   He pelkäävät kirkkoa enemmän, kuin Jumalaa ja sen sääntöjä noudattavat ennemmin, kuin Jeesuksen sanaa, vaikka sitä raamatusta lukevat. He nostavat raamatun kunnioitettavaan asemaan, mutta pitävät yhden Jeesuksen sanan, ja hylkäävät toisen.

   Miten seurakunta eroaa aikansa kirjanoppineista? Ei juuri mitenkään: Kaikki luetaan kirjasta. Jeesus ei kertaakaan kantanut mitään kirjaa mukanaan, sen sijaan hän kyllä temppelissä opettaessaan totesi, miten kirjoitukset ovat hänestä ennustaneet.

  • Kuten Sinenmaa blogissaan totesi: "Jokainen ihminen, joka on tuomittu uskontoa miellyttävään tuomioon, on suorastaan Kristus (kristukseen verrattavissa)." Kokoaako joku hänen (Sinenmaan) puheensa yksiin kansiin, hänen valvoessa vieressä?

   Kuka kristitty lukee urantiakirjan havaitakseen, että siinäkin julistetaan astrologiaa vastaan "koska vain astronomia on "asiallista", ja koska "astrologialla ei ole tekemistä valtakunnan evankeliumin kanssa"?
   Tällaista varokaa, kuten jo sanassa sanotaan: "ei ihminen vain leivästä elä". Varokaa kaikkea joka on tämän maailman mukaista ja "asiallista", kuten raamatussa varoitetaan: "älkää totutelko tämän maailman menoon, vaan uudistukaa".
   Eli astrologialla ei urantia kirjan väitteen mukaan olisi tekemistä rakkauden ja ymmärryksen julistuksen kanssa? Kun juuri astrologia pyrkii varoittamaan millaisia luonteita ei voi suositella yhdistettäväksi keskenään, jottei ristiriitoja ja vihaa tulisi, sekä kertoo osaltaan mitä tulevaisuudelta voi odottaa. Hedelmistään te puun tunnette. Tutkimuksissani olen päätynyt samaan toteamukseen.

   Otteita urantiakirjasta:

   Jeesus teki selväksi, mikä mielettömyys kätkeytyy siihen, että käyttää jumalallisia lahjojaan ja Jumalalta saamiaan kykyjä väärin oman persoonansa korostamiseen tai puhtaasti itsekkääseen voitonpyyntiin ja kunniantavoitteluun.
   Tämä kuvastaa sitä, etteivät itsekäs tyydytyksen tavoittelu ja aistillinen nautiskelu yksinään ja sinänsä kykene tuottamaan kehittyville ihmisolennoille onnea. Kuolevaisten olemassaoloon kuuluu korkeampiakin arvoja: älyllisiin saavutuksiin yltäminen ja hengellisiin tuloksiin pääseminen, jotka menevät kauas ihmisen fyysisten tarpeiden ja halujen välttämättömän tyydyttämisen yli. Ihmisen luonnolta saaman varustuksen osana olevat lahjakkuus ja kyvykkyys tulisi omistaa etupäässä hänen korkeampien mielen ja hengen kykyjensä kehittämiseen ja jalontamiseen.

   Eikö ihmiskunnankin tulisi vuosisatojen saatossa alkaa entistä paremmin ymmärtää Jumalan todellista olemusta? Mitä hyötyä teillä on toinen toistaan seuraavista hengellisesti valistetuista sukupolvista, jos itsepintaisesti näette Jumalan edelleenkin siten kuin Mooses ja profeetat hänet näkivät?

   Aina on olemassa vaara, että ihmisten välisten kontaktien yksitoikkoisuus lisää hankaluuksien määrän moninkertaiseksi ja suurentelee vaikeuksia.

   Jeesus opetti, että tuloksellisen rukouksen täytyy olla:
   1. Epäitsekäs – ettei sitä esitetä vain rukoilijan itsensä puolesta.
   2. Vilpitön – että se esitetään rehellisin sydämin.
   3. Älyllinen – että se esitetään ymmärryksellä.
   4. Luottava – että se esitetään Isän kaikkiviisaaseen tahtoon alistuen.

   Siitä, mitä Jeesus apostoleille rukoilemisesta ja palvonnasta noiden päivien aikana opetti, on laadittavissa yhteenveto, ja se voidaan esittää nykyisen kielenkäytön mukaan seuraavasti:
   Minkä tahansa pyynnön harras ja kaipaava toistaminen, kun tällainen rukous on Jumalan lapsen vilpitön tahdonilmaus ja kun se lausutaan uskossa – olipa se miten ajattelematon tahansa tai olipa siihen kuinka mahdotonta tahansa esittää suoraa vastausta –, laajentaa sielun hengellistä vastaanottokykyä.

   Rukoileminen johdattaa maan kuolevaiset aitoa palvontaa olevaan yhteydenpitoon. Sielun hengellinen vastaanottokyky määrää niiden taivaallisten siunausten runsauden, jotka ovat henkilökohtaisesti omaksuttavissa ja tietoisesti tajuttavissa rukoukseen annetuksi vastaukseksi.

   Rukoileminen ja siihen liittyvä palvonta on menetelmä, jolla irtaudutaan elämän päivärutiinista, aineellisen olemassaolon yksitoikkoisesta myllynpyörityksestä. Se on tie, jota myöten lähestytään hengellistynyttä itsensätodellistamista ja yksilöllisyyttä, joka on saavutettu älyllisin ja uskonnollisin ponnistuksin.

   Älkää luulko, että Jumala rankaisee koko kansakuntaa yhden tekemästä synnistä, vaikka jokaisen perheen yksittäinen jäsen usein joutuukin sietämään perheen tekemien erehdysten ja ryhmän tekemien rikkomusten aineelliset seuraukset. Toivo paremmasta kansakunnasta – toivo paremmasta maailmasta – on sidoksissa yksilön edistymiseen ja valaistumiseen.

   Jeesus vastasi: ”Tehtäväni maan päällä on Isän julkituominen ja sanomani on taivaan valtakunnan julistaminen? Kuinka siis on selitettävissä, että haluaisitte minun kääntävän selkäni sille, mikä on tehtäväni, ollakseni mieliksi uteliaille ja tyydyttääkseni niitä, jotka etsivät ennusmerkkejä ja ihmetekoja?
   Me olemme olleet näiden ihmisten keskuudessa kaikki nämä kuukaudet, ja ovatko he nyt kerääntyneet laumoina kuuntelemaan valtakunnan hyvää sanomaa? Miksi he nyt ovat tulleet meitä piirittämään? Eikö se tapahdu paremminkin heidän fyysisen ruumiinsa parantamisen toivossa kuin sen seurauksena, että he olisivat ottaneet vastaan hengellisen totuuden sielunsa pelastukseksi?
   Kun ihmiset tuntevat vetoa tulla luoksemme epätavallisten julkitulemusten vuoksi, niin monetkaan heistä eivät tule etsimään totuutta ja pelastusta, vaan mieluumminkin hakemaan parannusta fyysisiin vaivoihinsa ja vapahdusta aineellisista vaikeuksistaan.

  • Tähdet merkkeinä

   Ensimmäisessä Mooseksen kirjassa sanotaan Jumalan luoneen auringon, kuun ja tähdet merkeiksi neljäntenä luomispäivänä. Tuhansia vuosia astrologit ovat tehneet juuri tuota - etsineet "merkkejä" taivaissa keinona ymmärtää mitä tapahtuu, tai tulee tapahtumaan maan päällä. Taivaankappaleet liikkuivat tavoin joita ihminen ei hallinnut, vaan jokin universaali voima, jota monet kutsuvat Jumalaksi. Jos näissä liikkeissä nähdään "merkkejä", voitaisiin väittää että "merkit" ovat Jumalalta, ja kenties siitä syystä niiden käyttö merkkeinä on erityisesti mainittu Raamatun ensimmäisessä luvussa.
   "Jumala sanoi: "Tulkoon valoja taivaankanteen erottamaan päivän yöstä, ja olkoot ne merkkeinä osoittamassa määräaikoja, hetkiä ja vuosia.""

   Joskus voi ihmetellä ovatko ihmiset, jotka siteeraavat Raamattua tuomitakseen astrologian, todella noteeranneet mitä on jo ensimmäisellä sivulla? Siinä sanotaan, että Jumala loi taivaankappaleet näyttääkseen meille "merkkejä" aikomuksistaan, ja nuo merkit ovat kenen tahansa luettavissa, jos he vain oppisivat kuinka tulkita niitä. Juuri sitä astrologia on - merkkien tulkitsemista auringon, kuun ja "vaeltavien" tähtien liikkeissä. Ja siitä syystä kuninkaat ja paavit ovat kysyneet neuvoa astrologeilta kautta koko ihmiskunnan historian.
   Muinaisina aikoina näitä viisaita neuvonantajia kutsuttiin Maageiksi (viisaiksi miehiksi) tai Kaldealaisiksi, koska monet viisaista miehistä jotka tunsivat astrologian periaatteet, olivat maasta joka tunnetaan Kaldeana.

   Tässä toinen kohta Uudesta testamentista:
   "Auringossa, kuussa ja tähdissä näkyy merkkejä. ...Kaikki lamaantuvat pelosta odottaessaan sitä, mikä on kohtaava ihmiskuntaa, sillä taivaiden voimat järkkyvät".
   Tässä on Kristus profetoimassa, että taivaissa tulee olemaan "merkkejä" hänen tulemisestaan, etenkin auringossa, kuussa ja tähdissä (s.o. planeetoissa). Tämä koskee selvästi astrologian käyttöä, ja Kristuksen itsensä sanomana.
   Miksi hän sanoisi että taivaissa tulee olemaan "merkkejä", ellei hän tarkoittanut meidän etsivän niitä ja tietävän kuinka tulkita niitä? Eikö henkilö, joka tunnustautuu "kristityksi", näkisi enemmän uskottavuutta näissä Kristuksen yksiselitteisissä sanoissa, kuin muinaisen heprealaisen profeetan tulkinnanvaraisissa varoituksissa Vanhassa testamentissa?

   Eikö kristittyjen olisi järkevää opiskella astrologiaa ja hiukan astronomiaakin, ja muidenkin uskontojen mytologiaa, jotta he astrologian suhteen voisivat olla tietoisia siitä, millainen ihminen on toiselle sopiva ja tunteakseen itsensä, ja mytologiaa luettuaan ymmärtäisivät miten kristinuskosta poikkeava on lähellä kristinuskoa?
   Onko kristillisyys rimojen alittamista, eikä ylittämistä? Onko kristillisyys sitä, että te tuomitsette kaiken kristinuskosta poikkeavan, kuten juutalaiset tuomitsevat juutalaisuudesta poikkeavan, ja siis otatte Jeesuksen ajan kirjanoppineiden kaltaisen paikan, kun uuden ajan profeetat tulevat, jotka eivät juurikaan puhu Jeesuksesta, kuten ei Jeesus puhunut kuin muutamalla sanalla Mooseksesta? Tämä vaikutti ratkaisevasti Mooseksen lain kannattajiin.

   Jeesuksen kerrotaan sanoneen:

   "Tutki itseäsi, ja opi kuka olet, millä tavalla olet, ja kuinka tulet olemaan. Katso mikä on hämärässä ihmisiltä, se on sitä, mitä vastaan he välinpitämättömästi tappelevat."

   "Älköön etsijä lakatko etsimästä, ennen kuin hän löytää; ja löytäessään hän hämmästyy, hämmästyttyään hän hallitsee, ja hallittuaan hän lepää. Siunattu on viisas, joka etsi totuutta, ja kun hän löysi sen, hän lepäsi sen yllä ikuisesti, eikä pelännyt niitä, jotka halusivat häiritä häntä."

   (Venäjällä "he" ihmettelivät, kun en pelännyt heitä. Miksi pelkäisin? Olen kuulunut heihin. He ovat läheisiä ystäviäni, mutta olen nyt toisessa ruumiissa.)

  • Astrologiasta ja elämänpyörästä?:

   "Myös kieli on tuli, on vääryyden maailma; kieli on se meidän jäsenistämme, joka tahraa koko ruumiin, sytyttää tuleen elämän pyörän..."

   "Ja niiden kasvot olivat ihmiskasvojen kaltaiset; mutta oikealla puolen oli niillä neljällä leijonankasvot, vasemmalla puolen oli niillä häränkasvot, myös oli niillä kotkankasvot." (huomattavaa on se, että leijona ja härkä asetettu toisistaan vastakkaisiin suuntiin, astrologiassa varoitetaankin, ettei härän ja leijonan tulisi olla missään tekemisissä toistensa kanssa, kokemuksestani sanon: tässä on perää)

   ..."Yksi pyörä oli maassa olentojen kohdalla, kunkin niiden neljän etupuolella. Pyörät olivat näöltään ja teoltaan kuin krysoliitti, ja niillä neljällä oli sama muoto, ja ne olivat teoltaan, kuin olisi ollut sisäkkäin pyörä pyörässä. Ne kulkivat neljään eri suuntaansa, kun kulkivat. Kulkiessaan ne eivät kääntyneet. Ja niiden kehät olivat korkeat ja pelottavat, ja täynnä silmiä, yltympäri, niissä neljässä. Ja kun olennot kulkivat, kulkivat pyörät niiden ohella; ja kun olennot kohosivat ylös maasta, kohosivat myös pyörät. Kun olennot seisoivat, seisoivat nämäkin; sillä olentojen henki oli pyörissä. Ja olentojen päitten ylle hahmottui taivaanvahvuus." (joko tässä on elämänpyörä, tai ufo)

   Kysytte: ufo?
   Vastaan: Kuka on Gabriel? Miehen muotoinen olento? Entä se, joka johdatti Israelilaiset Egyptistä?
   Te vastaatte: Herra johdatti.
   Kysyn: Kuka herra, koska ei Jumalalla ole sukupuolta, ja toisekseen, toisissa kirjoituksissa kerrotaan Miikaelin olleen kaiken takana. Hän paini, hän johdatti... Ja taas kysyn: Kuka antoi lain Israelilaisille?
   Te vastaatte: "Herra".
   Minä sanon: Teidän "Herranne" sanoo: "En minä puhunut enkä antanut käskyä teidän isillenne poltto-ja teurasuhrista silloin, kun vein heidät pois Egyptistä....

   Pitäisikö vielä lisätä: En ole vielä löytänyt Jumalaa raamatusta, mutta Urantiakirja pystyy jotakuinkin hänet kuvailemaan tarkemmin, samoin Barnabaan evankeliumi.

  • Jos minä nyt ennustan, että raamatut tullaan kirjoittamaan uusiksi, tai peräti hävittämään, koska urantiakirja on se, johon te mielistytte, koska voitte löytää siitä paljon rakastavamman Jumalan ja täydennystä Jeesuksen lauseisiin, miten se eroaa siitä, missä tilassa Mooseksen lait ovat nyt? Kuka uhraisi esikoisensa "Herralle"? Urantiakirja tuomitsee kymmenen käskyäkin.

   Jeesuksen kerrotaan sanoneen: Te tekopyhät! Maan ja taivaan ilmiöt te kyllä osaatte tulkita, kuinka sitten ette tätä aikaa?

   Minä sanon: Moni puhuu, että lakia on noudatettava, mutta muistavatko he, kuten Jeesuksen kerrotaan sanoneen:
   "Miksi te ette jo itse ratkaise, mikä on oikein? Kun olet vastapuolesi kanssa menossa oikeuteen, tee matkalla kaikkesi, että pääsisit sovintoon hänen kanssaan. Muuten hän raahaa sinut tuomarin eteen, ja tuomari luovuttaa sinut vartijalle, joka panee sinut vankilaan."

   En väitä, ettei lakia tarvitsisi noudattaa, vaan teidän täytyisi muistaa, että totuuden etsiminen on myös teistä itsestänne kiinni. Oikea mitta on teille annettu.

   Jeesuksen kerrotaan sanoneen: "syö kaikkea ruohoa, mutta älä sitä, joka on kitkerää".

   Jos siis sanon, että voin erotella ihmiset tyyliin A1-C3, niin mitä väärää siinä on? Tämä on totuus.

   Teidän ei tarvitse raamatun takia sulkea ovia ja ikkunoita, vetää vielä verhojakin ikkunan eteen, Jeesuksen nimessä.
   Älkää unohtako pappia, jonka asuinalue joutui tulvan valtaan. Pappi kiipesi katolle, ja häntä tultiin veneellä ja helikopterillakin lopulta hakemaan, jotta hänet pelastettaisi. Mutta pappi sanoi: "herra pelastaa". No, tulvavedet nousivat ja pappi hukkui, ja Jumala "ihmetteli, ja sanoi: mikä siinä meni vikaan, kun lähetin helikopterinkin". Tämä ei ole kertomus, vaan profetia, joka kertoo tulevasta profeetasta. Tajusin sen vasta nyt kirjoittaessani.

  • Mitä yritän sanoa? Älkää tukahduttako ihmisiä hokemalla Jeesus, ja puhumalla samoja raamatun lauseita. Totuutta on muuallakin, ja sitä ihmiset haluavat kuulla uudessa muodossa.

   Jos te ette jätä raamattua käsistänne, siis uskalla lähteä kotoa ulos, te nuudutte. Teistä tulee kalpeita, koska ette saa "auringon valoa". Niin tärkeänä, kun uskovatkin pitävät ulkoilemista, mutta miten he eivät ulkoile raamatustaan?

   Oletteko todellakin kuin kirjanoppineet, jotka itsensä pelastaakseen päättivät hylätä Jeesuksen? Yhä tänäkin päivänä Israelissa poltetaan raamattuja julkisissa menoissa, etenkin uutta testamenttia, ja Jeesukselle on julistettu mitä pahimmat kadotustuomiot. Sanoiko Jeesus, että hylätkää Mooseksen laki? Ei.

   Kuinka te siis voisitte ottaa sen profeetan vastaan, joka teitä pyytää, että käykää välillä ulkonakin (ts. ei ole kielletty lukemasta muutakin, kuin raamattua, ja etsimästä Jeesuksen sanaa muualtakin.´)

   https://www.urantia.org/fi/urantia-kirja/lue

   http://www.apokryfikirjat.com/

   • Huomatkaa muutama asia: Kaikki astrologiset vertauskuvat on kuitenkin jätetty merkitsemättä kirjaan, ja astrologia tuomitaan, muttei ihmisen luonteen olemassaoloa!

    Jeesus lähetti matkaan kaksi opetuslastaan ja sanoi: "Menkää kaupunkiin. Teitä vastaan tulee siellä mies, joka kantaa vesiruukkua. Seuratkaa häntä...

    Tästä ei urantia kirjassa puhuta mitään. Keiden arvelette siis tämän kirjan koonneen?

    Urantia kirja on harmaata tietoa, puolitotuuksia, puolivalheita. Jos siellä sanotaan: "eivät laisinkaan tienneet"... älkää uskoko.

    Kuten ette usko raamatun kuvaelmaakaan jumalasta: tultasyöksevä, lentää taivaalla kerubien tukemana...?

    Oikea mitta on teille annettu.


  • "Nämä kaksitoista miestä (opetuslapset) edustivat monia erityyppisiä ihmisen mielenlaatuja, eikä heitä ollut koulutuksen avulla muovattu toistensa kaltaisiksi."

   Onpa tieteellinen selitys. Ei puhuta astrologiasta, vaikka juuri horoskoopit ovat se, joka kertoo mielenlaadusta.

   Tätä ajan takaa. Älkää eksykö. Metsän polut te opitte kyllä tuntemaan, ja eläinten äänet tunnistamaan. Jos susi ulvoo, ettekä sen sanomaa ymmärrä, älkää sitä myöskään tuomitko.

  • Niin, ja vielä varoituksen sana: Hologrammi on keksitty, näkymättömyysviitta on keksitty. Ehkä tämä selittää miten tulevaisuudessa uskovat pidetään kurissa.

   https://www.digimarkus.fi/raamattu/KR92/2-Makk-3

   Lukekaa kohdasta "jumala pelastaa temppelinsä".
   Tekisikö "Jumala" sellaista? Täytyykö "Jumalan" "pelastaa temppeliään"?!

   Tämän tännekin vielä laitan. Varokaa eksytystä. Ymmärrättekö nyt miksi raamatussa kielletään tekemästä kuvaa taivaassa asuvista? Koska kun teille kehittyy mielikuva siitä, millaisia he ovat... Millaisia näkyjä te sen jälkeen uskotte?

   Kuka ei minuun vihastu?
   Minä olen "Buddhan valaistunut kissa" - Puu jänis/kissa.

   https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/201808222201152441
   https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/201808242201158550

   Kaikki tänä vuonna. Liittyykö tapaukset yhteen? Tulevaan nk. profeettaan?

   • Jeesus sanoi: on oleva merkit auringossa, kuussa ja tähdissä.
    Mutta te sanotte: "Me uskomme! Se tarkoittaa näkyvää merkkiä taivaalla: ja se on risti!"


   • minätässänäin kirjoitti:

    Jeesus sanoi: on oleva merkit auringossa, kuussa ja tähdissä.
    Mutta te sanotte: "Me uskomme! Se tarkoittaa näkyvää merkkiä taivaalla: ja se on risti!"

    "Se tarkoittaa näkyvää merkkiä taivaalla: ja se on risti"

    Jos ketkä näin ajattelevat, sanon: Olette väärässä, mutta kuitenkin syljette, koska musta kissa käveli kadun yli. Teidän "taikauskoiset" vanhempanne ovat tästä ennustaneet. Tämäkin on profetia. Miksi siis nauraisitte kristinuskon nimissä heille "taikauskon" takia?
    Taivaalla merkki on jo näkynyt. Se sarvia kuvaava halo. Minä olen härkä. Kerroin tästä myös Piholle. Mutta hän on vaiennut. Miten hän voisi ymmärtää, kun hän on "kirjanoppinut"? Kun joku haluaa julistaa vapautumista uskonnon kahleista, uskovat sanovat: "Ei, vaan paholainen on mennyt tuohon ja tuohon...".
    Jeesus varoitti tuomitsemasta. En ole kertaakaan puhunut paholaisesta, enkä aio puhua. Ei urantiakirjakaan pysty myöntämään, että Jeesuksen parantama olisi todella ollut riivattu, vaan nykykäsitysten mukaisesti toteaa, että uhrilla oli epilepsia. Miksipä ei olisi ollut?

    Te sanotte: "totuus on tarua ihmeellisempää", mutta raamatun kertomukset luette ilman mitään kritiitiikkiä? Lehmäkin märehtii syömänsä ruohon! Sen sijaan sudet ahmivat, ja lähtevät sitten matkoihinsa, ja oksentavat pennuilleen osan saaliistaan. Varokaa susia lampaiden vaatteissa. Tämän kerrotaan Jeesuksen sanoneen.

    En ole täysin 100% tästä asiasta, mutta merkit yms. näyttäisivät pätevän ja puhuvan omaa sanaansa. Samoin asiat, jotka eteen tulevat. Mutta kuka menee siunaamaan profeettaa?
    Minä sanon: Älkää siunatko. Siitä ei ole kuin haittaa. Jos auto toimii, ja siitä iloitaan todeten: "ei ole ollut vikaa, kaikki toimii", ei mene kuin hetki, ja kohta on taas vikaa.


   • minätässänäin kirjoitti:

    "Se tarkoittaa näkyvää merkkiä taivaalla: ja se on risti"

    Jos ketkä näin ajattelevat, sanon: Olette väärässä, mutta kuitenkin syljette, koska musta kissa käveli kadun yli. Teidän "taikauskoiset" vanhempanne ovat tästä ennustaneet. Tämäkin on profetia. Miksi siis nauraisitte kristinuskon nimissä heille "taikauskon" takia?
    Taivaalla merkki on jo näkynyt. Se sarvia kuvaava halo. Minä olen härkä. Kerroin tästä myös Piholle. Mutta hän on vaiennut. Miten hän voisi ymmärtää, kun hän on "kirjanoppinut"? Kun joku haluaa julistaa vapautumista uskonnon kahleista, uskovat sanovat: "Ei, vaan paholainen on mennyt tuohon ja tuohon...".
    Jeesus varoitti tuomitsemasta. En ole kertaakaan puhunut paholaisesta, enkä aio puhua. Ei urantiakirjakaan pysty myöntämään, että Jeesuksen parantama olisi todella ollut riivattu, vaan nykykäsitysten mukaisesti toteaa, että uhrilla oli epilepsia. Miksipä ei olisi ollut?

    Te sanotte: "totuus on tarua ihmeellisempää", mutta raamatun kertomukset luette ilman mitään kritiitiikkiä? Lehmäkin märehtii syömänsä ruohon! Sen sijaan sudet ahmivat, ja lähtevät sitten matkoihinsa, ja oksentavat pennuilleen osan saaliistaan. Varokaa susia lampaiden vaatteissa. Tämän kerrotaan Jeesuksen sanoneen.

    En ole täysin 100% tästä asiasta, mutta merkit yms. näyttäisivät pätevän ja puhuvan omaa sanaansa. Samoin asiat, jotka eteen tulevat. Mutta kuka menee siunaamaan profeettaa?
    Minä sanon: Älkää siunatko. Siitä ei ole kuin haittaa. Jos auto toimii, ja siitä iloitaan todeten: "ei ole ollut vikaa, kaikki toimii", ei mene kuin hetki, ja kohta on taas vikaa.

    "Se sarvia kuvaava halo"

    Eikö sateenkaaret liitetä vesimieheen? Jos näette muita merkkejä, kertokaa siitä. Mutta miten voititte, jos olette tekopyhiä, ja ette osaa arvioida aikaa?
    Te tartutte Jeesukseen ja sanotte: "Jeesus pelastaa" mutta samalla kiistelette siitä, milloin hän tulee. Mitä se on? Ette näemmä usko enää raamattuunkaan. Mihin sitten?
    Kun teille joku tulee kertomaan merkeistä auringossa, kuussa ja tähdissä, mikä on vastaus?

    "Astrologiassa eli tähdistä ennustamisessa "uskotaan", että taivaankappaleiden suhteellisista asemista ja välisistä kulmista voidaan päätellä Maan tapahtumien yksityiskohtia kuten ihmissuhteita ja ihmisten kohtaloita sekä tulkita luonteita (määritelmän lähde: Wikipedia). Astrologian tausta on mm. sumerilaisessa tähtien palvonnassa. Siten se on taikauskoa ja osa animismia, jossa luontoa palvotaan jumalana."

    Astrologia ei ole tuollaista.
    Kun mietitään mikä tieto on dumpattu maan rakoon, jota uskovatkin polkevat, jota tiede halveksuu, ja josta valtiovalta hiljenee...? Ristiinnaulitusta Kristuksesta julistaminen oli hullutusta.
    "...me taas saarnaamme ristiinnaulittua Kristusta, joka on juutalaisille pahennus ja pakanoille hullutus"

    Mitä on siis uuden aikakauden sana? Taas hullutus.
    Onko historiasta opittu? Miten kävi?

    Jälleen kerran: "Älkää mukautuko tämän maailman menoon, vaan uudistukaa..."
    Ei tämä tarkoita, että teidän on hylättävä Jeesus, kuten ei Jeesuskaan kehoittanut hylkäämään Moosesta, päinvastoin, hän sanoi, että hän on tullut täyttämään lain. Tosin muutamilla uudistuksilla, jota Mooseksenlain kannattajat eivät halunneet hyväksyä.

    Missä on siis teidän uusi profeettanne? Miten te voitte edes uskoa sellaiseen?


   • minätässänäin kirjoitti:

    "Se sarvia kuvaava halo"

    Eikö sateenkaaret liitetä vesimieheen? Jos näette muita merkkejä, kertokaa siitä. Mutta miten voititte, jos olette tekopyhiä, ja ette osaa arvioida aikaa?
    Te tartutte Jeesukseen ja sanotte: "Jeesus pelastaa" mutta samalla kiistelette siitä, milloin hän tulee. Mitä se on? Ette näemmä usko enää raamattuunkaan. Mihin sitten?
    Kun teille joku tulee kertomaan merkeistä auringossa, kuussa ja tähdissä, mikä on vastaus?

    "Astrologiassa eli tähdistä ennustamisessa "uskotaan", että taivaankappaleiden suhteellisista asemista ja välisistä kulmista voidaan päätellä Maan tapahtumien yksityiskohtia kuten ihmissuhteita ja ihmisten kohtaloita sekä tulkita luonteita (määritelmän lähde: Wikipedia). Astrologian tausta on mm. sumerilaisessa tähtien palvonnassa. Siten se on taikauskoa ja osa animismia, jossa luontoa palvotaan jumalana."

    Astrologia ei ole tuollaista.
    Kun mietitään mikä tieto on dumpattu maan rakoon, jota uskovatkin polkevat, jota tiede halveksuu, ja josta valtiovalta hiljenee...? Ristiinnaulitusta Kristuksesta julistaminen oli hullutusta.
    "...me taas saarnaamme ristiinnaulittua Kristusta, joka on juutalaisille pahennus ja pakanoille hullutus"

    Mitä on siis uuden aikakauden sana? Taas hullutus.
    Onko historiasta opittu? Miten kävi?

    Jälleen kerran: "Älkää mukautuko tämän maailman menoon, vaan uudistukaa..."
    Ei tämä tarkoita, että teidän on hylättävä Jeesus, kuten ei Jeesuskaan kehoittanut hylkäämään Moosesta, päinvastoin, hän sanoi, että hän on tullut täyttämään lain. Tosin muutamilla uudistuksilla, jota Mooseksenlain kannattajat eivät halunneet hyväksyä.

    Missä on siis teidän uusi profeettanne? Miten te voitte edes uskoa sellaiseen?

    "Mutta miten voititte"

    oho typo :siis "voisitte".
    Kiitän ja kumarran.


  • Niin, jos mennään tähän astronomian opetteluun, josta kerroin, ja josta profetiat puhuvat... Tiedättekö mikä on eta carinae ja betelgeuze?
   "Taivaiden voimat antavat seitsenkertaisen valon..."

   Montako muuta tähteä tuolla on räjähtänyt jo?

   Jos te sanotte: tämä kaikki on floodausta, ei jaksa lukea, minä sanon: Ei ihme, että ihmisen älykkyys on laskemaan päin, he eivät jaksa lukea tietoa ja kirjoja jotka vasta floodausta ovatkin.

  • Piho! Muistatko mitä kerroin sinulle sinusta kukkona orrella kun pimeys tuli? Sinä tiedät, että pimeydessä pedot saalistavat, mutta älä pelkää. Ne ovat Jumalan luomia. Pimeydessä kissat liikkuvat, mutta ne puhdistavat, aivan kuten sanotaan sika-kissa-vuohi ystävyyskolmiosta: se tunnetaan nk. katalysaattorikolmiona.
   Voi miten haluaisin halata sinua, ja sanoa, "Älä pelkää! Jumala rakastaa sinuakin". Ymmärrä tämä, äläkä todellakaan hyppää veteen pelastamaan autoasi, jos sen myrky on riepottanut. Etkö muista raamatun sanaa? "älkää menkö hakemaan omaisuuttanne talostanne..."
   Itse en tätä vielä ymmärrä, mutta ehkä myöhemmin.

   • Jaa-a. Kuka menee vakuuttamaan, ettei Piho kuulu rappareihin, jos ei Piho sitä itse sano? Ja vaikka sanoisi, miten hän pystyy todistamaan väitteensä?


  • Noi voi hemmetti. Luin juuri raamatun julmuuksista eräällä sivustolla, jossa oli mielipiteessä Jeesuksen sana: "en ole tullut tuomaan rauhaa vaan miekan".
   Tämäkin profetoi tulevasta profeetasta? Siltä näyttäisi. Konkreettisesti... En edes tajunnut tätäkään kun..., no, niin tai näin.
   Sanon siis että eipä enää mitään... Alkaa meinaan itseänikin hieman pelottaa.

  • Minä ole. Jo äidin kohdussa oli ympärillä puussa Jaakobin siementä. Minä tein hänestä Aabrahamin siementä. Ei kutsuta häntä enää niinkuin kutsuttiin ennen. Hänellä on sydän kuin minun palvelijallani Davidilla. Ei hän kysynyt neuvoa lihalta. Minä hänelle olen opettanut kaiken. Ruhtinas kaksi kertaa. Teille hän on Gabbata. Ajallani minä käsken hänet liikkeelle eikä kukaan ole estävä häntä tekemästä sen mitä minä olen aivoitellut ja käskenyt. Kuulkaa häntä. Niin totta kuin minä elän, se ei jää palkkaansa vaille.

   • "Ei hän kysynyt neuvoa lihalta."

    En ole missään saanut koulutusta, paitsi elämän koulun peruskoulun lisäksi. Työttömänä lähes yhtämittaan yli 20 vuotta.

    "Ruhtinas kaksi kertaa"

    Minulla lapsuudessani oli "mielikuvitusmaa, jonka hallitsija "kuningas" olin, vaikka nainen olenkin.
    Mitä tapahtui, kun menin venäjälle? Sen tietävät ne, jotka siellä hääräsivät. Sitä voitte vain arvuutella.
    Putinin olen tavannut 2 kertaa unessakin. Kerroin siellä siitä. Ketkä muut, kuin "ruhtinaat" tapaavat toisiaan?

    Gabbata? En ymmärrä. Kuuntelen kyllä toisinaan teknoa, schranz technoa, joka muistuttaa hiukan gabberia, mutta jälkimmäistä en kuuntele kun se on niin sekavaa ja biitti liian nopea. Muuten elän hiljaisuudessa. Mutta kohta kerron teille lisää.


  • Mulle tuli tästä profeetasta, että on Esra ja on Nehemia. Mitä lie tarkoittaa? Tuplakutsu? Tuli myös näin, että on jokin este vielä joka pitää ylittää ja sitten asiat etenevät nopeasti. Ja näin vielä: kukaan ei tajua vielä profeetan työn vakavuutta jos se jäisi tekemättä. No tommoset mulle tuli äsken.

   • Pihon sivuilla sanottiin, tulee 2 profeettaa, toinen mies, toinen nainen.
    Kuka oli Esra?

    Mitä kerroin taivaan halosta, jossa ilmenivät härän sarvet? Nyt vierelläni istuu tuntematon tyyppi, jolla sateenkaaren/halon värit puseronsa hihoissa.

    Tänään kun kävelin kaupungilla, näin kasan polttopuita pinottuna epätavalliseen paikkaan, jalkakäytävä tunneliin. Kerron kohta lisää siitäkin, koska eilen törmäsin tähään aiheeseen liittyvään asiaan.

    Kun puhun uskoville tähdistä, he alkavat kiemurrella kuin käärme. Toisessa silmässäni on roska, josta muotoutuu kiemurteleva käärme, jonka päähän on isketty paimensauva. Kerroin Piholle tästä, ja hänellä on siitä kuva. Suomi on luotu käärmeen vuonna.


  • Kuka tässä voi enää vaitikaan olla. Liittyskö tää tohon päijän juttuun. Mie näen 2 sukupuuta, Jeesuksen ja tämän profeetan, näyttävät samanlaisilta, toinen puoli oksista on tyhjä molemmissa???? Sekä mikähän tämä on? Taivaallinen panttilainaamo, "yksi valtikka, yksi kruunu, yksi sinettisormus, kiitos" Pian, on kiire, täytyy saada lainattua ennen väkevää eksytystä. "Katsokaa puuta ja ymmärtäkää, katsokaa pellavaa"?????

  • Kuten raamatussa sanotaan: minun tieni ovat suorat. Mitä löysin? Eilen illalla tämän tajusin.
   Mikä oli aloituskellonaikani? 9:19. Etsin ne kohdat raamatusta, jonka otin netistä versio -38:

   "Lähetä siis nyt saattamaan suojaan karjasi ja kaikki, mitä sinulla on kedolla. Sillä kaikki ihmiset ja karja, jotka ovat kedolla ja joita ei ole korjattu kotiin, joutuvat raesateen alle ja kuolevat"
   (Jeesus sanoi: Joka ei minun kanssani kokoa, se hajottaa)

   Mutta härän ja oinaan rasvat, rasvahännän, rasvakalvon, munuaiset ja maksanlisäkkeen... ->
   jatkuu: nämä rasvat he panivat rintalihojen päälle, ja hän poltti rasvat alttarilla.
   (periaatteessa tämäkin sopii minuun, mutta selitykseen pitäsi antaa täsmennystä)

   Ja kun pilvi viipyi asumuksen päällä useampia päiviä, noudattivat israelilaiset, mitä Herra oli käskenyt heidän noudattaa, eivätkä lähteneet liikkeelle.
   (moniko istuu netissä, jos uusia uutisia on tullut, jos "ajatuspilvi" on netin yllä? Periaatteessa tämäkin sopii)

   "Sillä minä pelkäsin sitä vihaa ja kiivautta teitä vastaan, joka oli vallannut Herran, niin että hän aikoi tuhota teidät. Ja Herra kuuli minua vielä silläkin kertaa"
   (tämäkin sopii)

   Silloin kaikki päämiehet sanoivat koko seurakunnalle: Me olemme vannoneet heille valan Herran, Israelin Jumalan, kautta; sentähden me emme voi koskea heihin.
   (koskea profeettoihin nykyään? Suomessa on uskonnonvapaus)

   "jos te siis olette tänä päivänä menetelleet uskollisesti ja rehellisesti Jerubbaalia ja hänen perhettänsä kohtaan, niin olkoon teillä iloa Abimelekista ja myöskin hänellä olkoon iloa teistä"
   (periaatteessa pätee, ja mitä puhutaan myös ylempänä ja alempana tässä aiheessa? Tämä lause on keskellä, kuten yin luvussa on keskikohta, olen nelinkertainen yin (päämerkit, nousevat merkit)

   "Samuel vastasi Saulille ja sanoi: Minä olen näkijä. Mene minun edelläni uhrikukkulalle. Aterioikaa tänä päivänä minun kanssani; huomenaamuna minä päästän sinut menemään, ja kaikki, mitä sinulla on sydämelläsi, minä selvitän sinulle"
   (pätee, vaikken mies olekaan)

   "ja kaikki varastokaupungit, jotka hänellä oli, ja kaikki vaunukaupungit ja ratsumiesten kaupungit ja mitä muuta Salomo oli tahtonut linnoittaa Jerusalemissa ja Libanonilla ja koko hallitsemassaan maassa"
   (pätee kaikkinensa, mikäpä härkää ilahduttaisi enemmän, kuin varastot, ja mitä Jeesus sanoi varastoista?:
   "Hän kulki muutamien juutalaisten ohi, jotka puhuivat pahasti hänelle, mutta hän puhui heille hyvää vastaukseksi. Hänelle huomautettiin: "Nämä puhuvat ilkeästi sinulle ja sinä puhut heille hyvää?" Hän sanoi: "Jokainen antaa varastostaan", ja mitä olen puhunut elämän pyörästä ja minkä antanut esimerkiksi?)

   "Silloin hän lähetti toisen ratsumiehen. Kun tämä oli tullut heidän luoksensa, sanoi hän: Näin kysyy kuningas: 'Onko kaikki hyvin?' Jeehu vastasi: Mitä se sinua liikuttaa, onko hyvin? Käänny ja seuraa minua"
   (Mitä Jeesus sanoi alaisilleen? Seuraa minua, ja missä tämä tapahtui? Tulliasemalla, ja sellaisen alueen läpi tulin aamulla idästä ristin kaulaani saaneena, ja ketkä antoivat? He, joihin olen kuulunut edellisessä elämässä, kuten käsittääkseni sain siitä todistuksen ja merkin Jumalalta eräästä oppikirjastani, jonka tekstissä mainittu isännimi täsmäsi siihen, jonka olen arvellut itselläni olleen: "Petrovich, onko sinulla kynä?", ja tuo paikka oli kohdassa 5, joka numerona minulle tärkein luvun 50 lisäksi (joka monessa kohtaa elämässäni pätee), ja se lause tuli minun vuorolleni sanoa, ja tuona päivänä, kun tulin suomeen, olin saanut edellisenä päivänä ristin lisäksi myös mustan kynän, jossa luki: "motorsport at home", niinpä niin, kenelle uskovalle astrologia ei olisi samanlainen kauhistus, kuin repivä moottorin ääni ulkona? Onhan se astrologia ja horoskoopit hitto vieköön noituutta ja ties mitä, johon Jeesuskin sortui...? Ja "he" siellä ja täälläkin ihmettelevät ja vihastelevat miksei ole kääntynyt heidän käsiinsä, en vain voinut, eivätkä he tiedä miten härkiä käsitellään, Oi Herra anna anteeksi, ja kerro totuus, jos olen väärässä, koska kokemuksesta minä puhun!)
   Mutta jatketaan, siis kohta 9:19 raamatussa: (jaa mutta btw, jos satanistit sanovat 616 luvun olevan paholaisen luku, niin 919 on siis sen vastainen luku, no tämäpä taas ideana)

   "Mutta Sallumilla, Kooren pojalla, joka oli Ebjasafin poika, joka Koorahin poika, ja hänen veljillään, jotka olivat hänen perhekuntaansa - koorahilaisilla, oli palvelustehtävänä majan kynnyksien vartioiminen; heidän isänsä olivat näet vartioineet sisäänkäytävää Herran leirissä"
   (pätee, ei ainoastaan edelliseen, vaan päti nykyiseenkin elämääni)

   "Ja kaksitoista leijonaa seisoi siinä kuudella portaalla, kummallakin puolella. Senkaltaista ei ole tehty missään muussa valtakunnassa"
   (luku 12 astrologiaa, leijona=Jeesus, Juudan leijona? 12 Leijonaa = aurinkomerkki hallitsee 12 tähdistön kautta)

   • "niin sinä suuressa laupeudessasi et kuitenkaan hyljännyt heitä erämaassa. Pilvenpatsas ei väistynyt heidän luotansa päivällä, johtamasta heitä tiellä, eikä tulenpatsas yöllä, valaisemasta heille tietä, jota heidän oli kuljettava
    (pätee myös tulen osalta, joka on siis mitä muutakin, kuin tulta, mitä tuli ilmi papista katolla kertomuksen yhteydessä? Voi Herran jestas! Alkaa pelottaa...!)

    Sentähden maaseudun juutalaiset, jotka asuvat maaseutukaupungeissa, viettävät adar-kuun neljännentoista päivän ilo-, pito- ja juhlapäivänä ja lähettävät toisilleen maistiaisia
    (Pätee? Mitä tehtiin, kun ne 2 profeettaa tapettiin ilmestyskirjassa? Mistä kristityt iloitsevat, kun saavat kaadettua vääränä pitämänsä profeetan?)

    "Jos väkevän voimaa kysytään, niin hän sanoo: 'Tässä olen!' mutta jos oikeutta, niin: 'Kuka vetää minut tilille"
    (pätee, missä on väkevyyteni? Miten tuo jatkuu? "Vaikka olisin oikeassa, niin oma suuni tuomitsisi minut syylliseksi; vaikka olisin syytön, niin hän kuitenkin minut vääräksi tekisi" joten mitä kerroin profeetasta, joka kansalle läheteään, siis puhuuko hän?)

    "Sillä ei köyhää unhoteta iäksi, eikä kurjien toivo huku ainiaaksi"
    (joo kiitos vain. Tuo minunkin täytyy muistaa osassani)

    "Ahmivat oikealta, mutta on yhä nälkä, syövät vasemmalta, mutta eivät saa kylläänsä; jokainen syö oman käsivartensa lihaa"
    (ja miten jatkuu? "Manasse Efraimia ja Efraim Manassea, molemmat yhdessä käyvät Juudan kimppuun. Kaikesta tästä ei hänen vihansa ole asettunut, ja vielä on hänen kätensä ojennettu")
    (Periaatteessa Efraim, jos se ymmärretään olevan suomi? Itsemurhatilastot, etsivät pelastusta, kunnes kääntyvät epätoivoissaan itseään vastaan?)

    "Sillä valitushuuto kuuluu Siionista: Kuinka olemmekaan hävitetyt! Me olemme häpeään joutuneet, sillä meidän täytyy jättää maa, sillä kukistuneet ovat meidän asuntomme"
    (mitä ennustetaan Efraimista, sen on lähdettävä Egyptin orjuuteen, entä Venäjän hyökkäyksestä suomeen?)

    "Herra, kuule, Herra, anna anteeksi, Herra, huomaa ja tee tekosi itsesi tähden, älä viivyttele, minun Jumalani; sillä sinun kaupunkisi ja sinun kansasi ovat sinun nimiisi otetut"
    (pätee, ja mitä sanotaan Efraimista Hoosean viimeisillä jakeilla 9:ssä luvussa? Ei ole pitkä matka yhdeksääntoista)

    "Niin Jeesus nousi ja seurasi häntä opetuslapsinensa"
    (mies pyysi apua Jeesukselta, ja hän lähti paikalle. Taas kohta tulee luku 12.)

    "Hän vastasi heille sanoen: Voi, sinä epäuskoinen sukupolvi, kuinka kauan minun täytyy olla teidän luonanne? Kuinka kauan kärsiä teitä? Tuokaa hänet minun luokseni"
    (pätee)

    "He vastasivat sanoen: Johannes Kastajan, mutta toiset Eliaan, toiset taas sanovat, että joku vanhoista profeetoista on noussut ylös"
    (pätee)

    "ja kysyivät heiltä sanoen: Onko tämä teidän poikanne, jonka sanotte sokeana syntyneen? Kuinka hän sitten nyt näkee?"
    (pätee, vaikken mies olekaan, minkä muistutuksen Jeesuksesta ja sokeudesta (tietämättömyydestä) laitoin esimerkiksi aiemmin?)

    "Ja kun hän nautti ruokaa, niin hän vahvistui. Ja hän oli opetuslasten seurassa Damaskossa jonkun aikaa"
    (mikäpä härällä "muu" olisi mielessä, kuin ruoka? Kuka ymmärtää tässä härän olemuksen? Kun härkä kävelee, se kävelee siis missä? Ruokansa päällä, joten kuinka voitte tuomita härän, jos ette voi suttakaan tuomita siitä, millainen se on, mutta joksi uskovat kuvailin? Millainen olisi ihmisten maailma, jos he olisivat kuin härät?)

    "Sinä kaiketi sanot minulle: Miksi hän sitten vielä soimaa? Sillä kuka voi vastustaa hänen tahtoansa"
    (pätee, kuten olen Piholle kertonut asiaan viitaten, ja tähän sopii yhtälailla myös tuon raamatun kohdan ylempi ja alempi lause)

    "Sillä vaikka minä olen riippumaton kaikista, olen tehnyt itseni kaikkien palvelijaksi, voittaakseni niin monta kuin suinkin"
    (pätee, tähän sopii myös raamatun ylempi ja alempi kohta)

    "Kiitos Jumalalle hänen sanomattomasta lahjastaan!"
    (Millainen profeetta on kerrottu tulevan? Tuo ei ole kohdassa 19, koska jakeet eivät ulotu sinne saakka, mutta kohdasta, jossa tämä on, voi päätellä miten kaukana kiitokset profeetasta ovat kansalta)

    "Sillä kun Mooses oli kaikelle kansalle julkilukenut kaikki käskyt, niinkuin ne laissa kuuluvat, otti hän vasikkain ja kauristen veren, ja vettä ja purppuravillaa ja isopin ja vihmoi sekä itse kirjan että kaiken kansan"
    (profeetta lähetetään kansalle, jotta hän "vihmoisi" heidät, missä muualla käsitellään tuota väriä, jos profeetta on Jeesuksen lähettämä? "He pukivat hänen yllensä purppuravaipan, väänsivät orjantappuroista kruunun ja panivat sen hänen päähänsä") Luulisi tämän kertovan aivan tarpeaksi uskovien asennoitumisesta)

    "Sillä hevosten voima oli niiden suussa ja niiden hännässä; niiden hännät näet olivat käärmeitten kaltaiset, ja niissä oli päät, joilla ne vahingoittavat"
    (jaa-a.. käärme viittaa kyllä viisauteen ja periaatteessa suomeenkin kuten olen todennut, epäselvää kuitenkin, hevonen on kiinalaisen eläinradan luonne, ja vastaa länsimaissa kaksosta, mutta en tiedä miten voisi yhdistää käärmeisiin, ellei kyse ole )


   • minätässänäin kirjoitti:

    "niin sinä suuressa laupeudessasi et kuitenkaan hyljännyt heitä erämaassa. Pilvenpatsas ei väistynyt heidän luotansa päivällä, johtamasta heitä tiellä, eikä tulenpatsas yöllä, valaisemasta heille tietä, jota heidän oli kuljettava
    (pätee myös tulen osalta, joka on siis mitä muutakin, kuin tulta, mitä tuli ilmi papista katolla kertomuksen yhteydessä? Voi Herran jestas! Alkaa pelottaa...!)

    Sentähden maaseudun juutalaiset, jotka asuvat maaseutukaupungeissa, viettävät adar-kuun neljännentoista päivän ilo-, pito- ja juhlapäivänä ja lähettävät toisilleen maistiaisia
    (Pätee? Mitä tehtiin, kun ne 2 profeettaa tapettiin ilmestyskirjassa? Mistä kristityt iloitsevat, kun saavat kaadettua vääränä pitämänsä profeetan?)

    "Jos väkevän voimaa kysytään, niin hän sanoo: 'Tässä olen!' mutta jos oikeutta, niin: 'Kuka vetää minut tilille"
    (pätee, missä on väkevyyteni? Miten tuo jatkuu? "Vaikka olisin oikeassa, niin oma suuni tuomitsisi minut syylliseksi; vaikka olisin syytön, niin hän kuitenkin minut vääräksi tekisi" joten mitä kerroin profeetasta, joka kansalle läheteään, siis puhuuko hän?)

    "Sillä ei köyhää unhoteta iäksi, eikä kurjien toivo huku ainiaaksi"
    (joo kiitos vain. Tuo minunkin täytyy muistaa osassani)

    "Ahmivat oikealta, mutta on yhä nälkä, syövät vasemmalta, mutta eivät saa kylläänsä; jokainen syö oman käsivartensa lihaa"
    (ja miten jatkuu? "Manasse Efraimia ja Efraim Manassea, molemmat yhdessä käyvät Juudan kimppuun. Kaikesta tästä ei hänen vihansa ole asettunut, ja vielä on hänen kätensä ojennettu")
    (Periaatteessa Efraim, jos se ymmärretään olevan suomi? Itsemurhatilastot, etsivät pelastusta, kunnes kääntyvät epätoivoissaan itseään vastaan?)

    "Sillä valitushuuto kuuluu Siionista: Kuinka olemmekaan hävitetyt! Me olemme häpeään joutuneet, sillä meidän täytyy jättää maa, sillä kukistuneet ovat meidän asuntomme"
    (mitä ennustetaan Efraimista, sen on lähdettävä Egyptin orjuuteen, entä Venäjän hyökkäyksestä suomeen?)

    "Herra, kuule, Herra, anna anteeksi, Herra, huomaa ja tee tekosi itsesi tähden, älä viivyttele, minun Jumalani; sillä sinun kaupunkisi ja sinun kansasi ovat sinun nimiisi otetut"
    (pätee, ja mitä sanotaan Efraimista Hoosean viimeisillä jakeilla 9:ssä luvussa? Ei ole pitkä matka yhdeksääntoista)

    "Niin Jeesus nousi ja seurasi häntä opetuslapsinensa"
    (mies pyysi apua Jeesukselta, ja hän lähti paikalle. Taas kohta tulee luku 12.)

    "Hän vastasi heille sanoen: Voi, sinä epäuskoinen sukupolvi, kuinka kauan minun täytyy olla teidän luonanne? Kuinka kauan kärsiä teitä? Tuokaa hänet minun luokseni"
    (pätee)

    "He vastasivat sanoen: Johannes Kastajan, mutta toiset Eliaan, toiset taas sanovat, että joku vanhoista profeetoista on noussut ylös"
    (pätee)

    "ja kysyivät heiltä sanoen: Onko tämä teidän poikanne, jonka sanotte sokeana syntyneen? Kuinka hän sitten nyt näkee?"
    (pätee, vaikken mies olekaan, minkä muistutuksen Jeesuksesta ja sokeudesta (tietämättömyydestä) laitoin esimerkiksi aiemmin?)

    "Ja kun hän nautti ruokaa, niin hän vahvistui. Ja hän oli opetuslasten seurassa Damaskossa jonkun aikaa"
    (mikäpä härällä "muu" olisi mielessä, kuin ruoka? Kuka ymmärtää tässä härän olemuksen? Kun härkä kävelee, se kävelee siis missä? Ruokansa päällä, joten kuinka voitte tuomita härän, jos ette voi suttakaan tuomita siitä, millainen se on, mutta joksi uskovat kuvailin? Millainen olisi ihmisten maailma, jos he olisivat kuin härät?)

    "Sinä kaiketi sanot minulle: Miksi hän sitten vielä soimaa? Sillä kuka voi vastustaa hänen tahtoansa"
    (pätee, kuten olen Piholle kertonut asiaan viitaten, ja tähän sopii yhtälailla myös tuon raamatun kohdan ylempi ja alempi lause)

    "Sillä vaikka minä olen riippumaton kaikista, olen tehnyt itseni kaikkien palvelijaksi, voittaakseni niin monta kuin suinkin"
    (pätee, tähän sopii myös raamatun ylempi ja alempi kohta)

    "Kiitos Jumalalle hänen sanomattomasta lahjastaan!"
    (Millainen profeetta on kerrottu tulevan? Tuo ei ole kohdassa 19, koska jakeet eivät ulotu sinne saakka, mutta kohdasta, jossa tämä on, voi päätellä miten kaukana kiitokset profeetasta ovat kansalta)

    "Sillä kun Mooses oli kaikelle kansalle julkilukenut kaikki käskyt, niinkuin ne laissa kuuluvat, otti hän vasikkain ja kauristen veren, ja vettä ja purppuravillaa ja isopin ja vihmoi sekä itse kirjan että kaiken kansan"
    (profeetta lähetetään kansalle, jotta hän "vihmoisi" heidät, missä muualla käsitellään tuota väriä, jos profeetta on Jeesuksen lähettämä? "He pukivat hänen yllensä purppuravaipan, väänsivät orjantappuroista kruunun ja panivat sen hänen päähänsä") Luulisi tämän kertovan aivan tarpeaksi uskovien asennoitumisesta)

    "Sillä hevosten voima oli niiden suussa ja niiden hännässä; niiden hännät näet olivat käärmeitten kaltaiset, ja niissä oli päät, joilla ne vahingoittavat"
    (jaa-a.. käärme viittaa kyllä viisauteen ja periaatteessa suomeenkin kuten olen todennut, epäselvää kuitenkin, hevonen on kiinalaisen eläinradan luonne, ja vastaa länsimaissa kaksosta, mutta en tiedä miten voisi yhdistää käärmeisiin, ellei kyse ole )

    ja vielä on:

    "hevosten päät olivat kuin leijonain päät, ja niiden suusta lähti tuli ja savu ja tulikivi" (taas leijona, joten jos ei kyseessä ole tekniikka, voisiko tällä tarkoitettavan luonnetyyppiä? Leijonahan tunnetaan kovasta huomionhalusta, ja näiden petojen kynsissä härkä on kusessa, kuten olen ollutkin, mitä puhuin aiemmin elämänpyörästä ja niistä olennoista? Tätä on tutkiminen)

    Muita:

    "Ainoastaan täten tulevat maan asukasten polut oikeaan ohjatuiksi ja ihmiset oppivat sen, mikä sinulle on otollista ja viisaus on tullut heille pelastukseksi"
    (tämä on nk. viisasten kirjasta, ja loppuu jakeeseen 18. Mutta vain askeleen etäisyys on lukuun 19. Aikoinaan astrologeja kutsuttiin viisaiksi, ja tässä tuli mieleeni, kun mietitään niiden 3:n pojan joutumista tuliseen pätsiin vihaisen kuninkaan takia, eikö kukaan ole pannut merkille sitä kummallista toistoa soittimista yms.?)

    "Kielevä mies tulee kaupungissaan peljätyksi, ja puheissaan harkitsematon tulee vihatuksi."
    (taas sama juttu siirakin kirjassa kuin edellisessä, pätee minuun, minulla on kuu jousimiehessä, mitä on sanottu jousimiehen puhetyylistä? Mitä on Jousimiehen tähdistön suunnassa? Ymmärrättekö nyt miksei saa tuomita?)

    No niin. Kyllä tämäkin taitaa olla merkki, ettei raamattua -38 pitäisi mennä muuntelemaan merkittävästi, jos on löydettävissä numeroiden perusteella merkittävä tieto. Vain, jos sana on selvä, sen voi muuntaa nykypäivään sopivaksi, jos kirja on tietokoneella, ja se on helppoa ("peljästyi -> pelästyi) Ei sellainen asia maailmaa kaada, koska sanahan on painettunakin. Miksi haluan tällä tavallakin puhdistaa? Olen nouseva neitsyt. Ja mitä neitsyistä on sanottu horoskooppivitseissä? Heitä uhrataan saatanalle. Kristityt, iloitkaa! Purppuraviitta puhuu puolestaan! =DD

    Mitäs vielä? Laskekaa yhteen 20+18=38 Mitä tästä ensiksi tulee mieleen? Eikö raamattu -38? Ehdotan siis: Lukekaa sitä, älkää muita versioita, ellette halua verrata tekstejä. Kuka se kehoittikaan ottamaan juuri -38 raamattua mukaan, kun poikkeustila alkaa? Minulla sitä raamattua ei ole paitsi koneellani.

    Ja yksi juttu:
    - Älkää olko kuin sähiseviä käärmeitä, eli älkää käyttäkö sanoja, jotka ikäänkuin alentavat toista - älkää siis käyttäkö s-kirjainta käskevän lauseen perässä: "tulepas, teepäs, menepäs, annapas", älkää myöskään käyttäkö toista p kirjainta näissä sanoissa, vaikkette s kirjainta lisäisikään perään.
    - Älkää käyttäkö sanoja, jotka viittaavat Jumalaan "koskaan, aina, ikinä, milloinkaan", koska vain lapset niitä käyttävät, kun eivät ymmärrä niiden merkitystä.
    - Älkää matkiko kuin papukaijat toisianne käyttämällä muotisanoja, tai sanomalla "mehän ei voida tietää..."

    On tullut juttua siitä, että kirkot ovat tyhjentyneet, koska vastalauseena ollut saman sukupuolen vihkiminen. Hieman kummastuttaa, että jos ihmiset haluaisivat kirkossa pysyä, he eivät ole esim. vaihtaneet ortodoksikirkkoon, joka samansukupuolisia ei vihi.

    Millaisen olen tuon kirkon havainnut olevan?

    - Sinne näyttäisivät kokoontuvan ne, "joiden puhetta et ymmärrä. Jos niiden luokse lähettäisin sinut, he sinua kuulisivat" (koska ovat vanhurskaita ja terveitä)
    - Kirkot ovat hyvin hengellisiä ja kauniita.
    - Siellä ei ole kaavamaisia urkuja, vaan kuoro, tai ei sitäkään.
    - Naiset useinmiten peittävät päänsä siveellisesti huivilla, ja pukeutuvat hameeseen, ja ihmiset kumartavat tietyissä tapauksissa otsa lattiaan saakka. (tämän tein eräässä näyssäni)
    - Ortodoksikirkko ei siunaa samaa sukupuolta olevia (luulisi kristittyjen ryntäävän näin ollen tähän kirkkoon, josta sanon: se olisi todella hyvä)
    - Kirkko on ainoa paikka, jossa voi kohdata ikiaikaisia perinteitä. Venäjällä kaikki on siunattua, ja uskonto syvässä. Kaikki, jotka haluavat lännen hallinnon ja tavat venäjälle, haluavat pahaa venäjälle (liberalismin kirous, vert. verkkouutiset nettilehden mielipidearvosteluja venäjästä).
    - Kirkossa hartauden kokeminen on mahdollista. Muutamien olen kerran huomannut vuodattavan liikutuksesta kyyneliä.
    - Kerran menin tuohon kirkkoon, ja ihmettelin miten aiemmin niin lämmin tunnelma oli selvästi kylmentynyt. Selitys löytyi nopeasti. Kirkossa oli suomalaisia rippijuhlan takia. Kun ortodoksit kumartuivat kunnioittamaan Jumalaa, suomalaiset eivät edes polviansa notkistaneet, saati kumartaneet, vaan seisoivat kuin koivuhalot, "koska ei ole uskottavaa kumartua Jumalan edessä?"

    Mitä siis raamattu sanoikaan, mihin profeetta lähetetään ja miksi, ja miten vieraskieliset profeettaan suhtautuisivat, ja mitä Jeesus sanoi? "Eivät terveet tarvitse parantajaa, vaan sairaat. En minä ole tullut kutsumaan vanhurskaita, vaan syntisiä", joten jos Venäläiset ovat vanhurskaampia kuin suomalaiset, ymmärrättekö nyt, miksi jotkut suomalaiset haukkuvat heitä ryssiksi?
    Mitä sanotaan Efraimin kateudesta? Voisin väittää, että "ryssä" on suomalaisen oma huono itsetunto. Ei mitään muuta. Ei ihme, että Venäjä on sellaisen ryöpytyksen kohteeksi joutunut uutisissakin. Meininki alkaa näyttää samalta, kuin Jeesus vähän ennen, kun hänet ristiinnaulittiin


   • minätässänäin kirjoitti:

    ja vielä on:

    "hevosten päät olivat kuin leijonain päät, ja niiden suusta lähti tuli ja savu ja tulikivi" (taas leijona, joten jos ei kyseessä ole tekniikka, voisiko tällä tarkoitettavan luonnetyyppiä? Leijonahan tunnetaan kovasta huomionhalusta, ja näiden petojen kynsissä härkä on kusessa, kuten olen ollutkin, mitä puhuin aiemmin elämänpyörästä ja niistä olennoista? Tätä on tutkiminen)

    Muita:

    "Ainoastaan täten tulevat maan asukasten polut oikeaan ohjatuiksi ja ihmiset oppivat sen, mikä sinulle on otollista ja viisaus on tullut heille pelastukseksi"
    (tämä on nk. viisasten kirjasta, ja loppuu jakeeseen 18. Mutta vain askeleen etäisyys on lukuun 19. Aikoinaan astrologeja kutsuttiin viisaiksi, ja tässä tuli mieleeni, kun mietitään niiden 3:n pojan joutumista tuliseen pätsiin vihaisen kuninkaan takia, eikö kukaan ole pannut merkille sitä kummallista toistoa soittimista yms.?)

    "Kielevä mies tulee kaupungissaan peljätyksi, ja puheissaan harkitsematon tulee vihatuksi."
    (taas sama juttu siirakin kirjassa kuin edellisessä, pätee minuun, minulla on kuu jousimiehessä, mitä on sanottu jousimiehen puhetyylistä? Mitä on Jousimiehen tähdistön suunnassa? Ymmärrättekö nyt miksei saa tuomita?)

    No niin. Kyllä tämäkin taitaa olla merkki, ettei raamattua -38 pitäisi mennä muuntelemaan merkittävästi, jos on löydettävissä numeroiden perusteella merkittävä tieto. Vain, jos sana on selvä, sen voi muuntaa nykypäivään sopivaksi, jos kirja on tietokoneella, ja se on helppoa ("peljästyi -> pelästyi) Ei sellainen asia maailmaa kaada, koska sanahan on painettunakin. Miksi haluan tällä tavallakin puhdistaa? Olen nouseva neitsyt. Ja mitä neitsyistä on sanottu horoskooppivitseissä? Heitä uhrataan saatanalle. Kristityt, iloitkaa! Purppuraviitta puhuu puolestaan! =DD

    Mitäs vielä? Laskekaa yhteen 20+18=38 Mitä tästä ensiksi tulee mieleen? Eikö raamattu -38? Ehdotan siis: Lukekaa sitä, älkää muita versioita, ellette halua verrata tekstejä. Kuka se kehoittikaan ottamaan juuri -38 raamattua mukaan, kun poikkeustila alkaa? Minulla sitä raamattua ei ole paitsi koneellani.

    Ja yksi juttu:
    - Älkää olko kuin sähiseviä käärmeitä, eli älkää käyttäkö sanoja, jotka ikäänkuin alentavat toista - älkää siis käyttäkö s-kirjainta käskevän lauseen perässä: "tulepas, teepäs, menepäs, annapas", älkää myöskään käyttäkö toista p kirjainta näissä sanoissa, vaikkette s kirjainta lisäisikään perään.
    - Älkää käyttäkö sanoja, jotka viittaavat Jumalaan "koskaan, aina, ikinä, milloinkaan", koska vain lapset niitä käyttävät, kun eivät ymmärrä niiden merkitystä.
    - Älkää matkiko kuin papukaijat toisianne käyttämällä muotisanoja, tai sanomalla "mehän ei voida tietää..."

    On tullut juttua siitä, että kirkot ovat tyhjentyneet, koska vastalauseena ollut saman sukupuolen vihkiminen. Hieman kummastuttaa, että jos ihmiset haluaisivat kirkossa pysyä, he eivät ole esim. vaihtaneet ortodoksikirkkoon, joka samansukupuolisia ei vihi.

    Millaisen olen tuon kirkon havainnut olevan?

    - Sinne näyttäisivät kokoontuvan ne, "joiden puhetta et ymmärrä. Jos niiden luokse lähettäisin sinut, he sinua kuulisivat" (koska ovat vanhurskaita ja terveitä)
    - Kirkot ovat hyvin hengellisiä ja kauniita.
    - Siellä ei ole kaavamaisia urkuja, vaan kuoro, tai ei sitäkään.
    - Naiset useinmiten peittävät päänsä siveellisesti huivilla, ja pukeutuvat hameeseen, ja ihmiset kumartavat tietyissä tapauksissa otsa lattiaan saakka. (tämän tein eräässä näyssäni)
    - Ortodoksikirkko ei siunaa samaa sukupuolta olevia (luulisi kristittyjen ryntäävän näin ollen tähän kirkkoon, josta sanon: se olisi todella hyvä)
    - Kirkko on ainoa paikka, jossa voi kohdata ikiaikaisia perinteitä. Venäjällä kaikki on siunattua, ja uskonto syvässä. Kaikki, jotka haluavat lännen hallinnon ja tavat venäjälle, haluavat pahaa venäjälle (liberalismin kirous, vert. verkkouutiset nettilehden mielipidearvosteluja venäjästä).
    - Kirkossa hartauden kokeminen on mahdollista. Muutamien olen kerran huomannut vuodattavan liikutuksesta kyyneliä.
    - Kerran menin tuohon kirkkoon, ja ihmettelin miten aiemmin niin lämmin tunnelma oli selvästi kylmentynyt. Selitys löytyi nopeasti. Kirkossa oli suomalaisia rippijuhlan takia. Kun ortodoksit kumartuivat kunnioittamaan Jumalaa, suomalaiset eivät edes polviansa notkistaneet, saati kumartaneet, vaan seisoivat kuin koivuhalot, "koska ei ole uskottavaa kumartua Jumalan edessä?"

    Mitä siis raamattu sanoikaan, mihin profeetta lähetetään ja miksi, ja miten vieraskieliset profeettaan suhtautuisivat, ja mitä Jeesus sanoi? "Eivät terveet tarvitse parantajaa, vaan sairaat. En minä ole tullut kutsumaan vanhurskaita, vaan syntisiä", joten jos Venäläiset ovat vanhurskaampia kuin suomalaiset, ymmärrättekö nyt, miksi jotkut suomalaiset haukkuvat heitä ryssiksi?
    Mitä sanotaan Efraimin kateudesta? Voisin väittää, että "ryssä" on suomalaisen oma huono itsetunto. Ei mitään muuta. Ei ihme, että Venäjä on sellaisen ryöpytyksen kohteeksi joutunut uutisissakin. Meininki alkaa näyttää samalta, kuin Jeesus vähän ennen, kun hänet ristiinnaulittiin

    Btw, tuo edellinen juttuni, siinä tasan niin paljon kirjaimia, ettei yhtään olisi enää mahtunut: "0 merkkiä jäljellä".

    Muuten: oletteko jo löytäneet mahdollisen rinnakkaistodellisuuden löytämisen laskutavan? Se on niin, että vuodesta 2012 (jota väitettiin mailmanlopun vuodeksi, mutta käsittääkseni kertoi vain sen, että tähän kun lisää toisen 2012, päädytään vuodeen 4024, johon asti historia täsmää melko hyvin) toinen vuosirivi nousee, toinen laskee. (2012-2011, 2013-2010 jne) En ole aivan varma tästä, mutta huomasin, että vastaavana aikana, jolloin NL kaatui, tuolloin Pluto on vesimiehessä, kun se tuolloin oli skorpionissa. =P
    En hykertele mielissäni, että mitähän tuolloin tapahtuu, koska vesimiehen ja skorpionin yhdistäminen ei kuulosta hyvältä... Enkä ole tästä aivan varma pitääkö paikkansa.

    Ymmärrättekö nyt tämän kaiken esimerkkeinä esitetyn jutun perusteella mitä kirkko on tehnyt kieltäessään teiltä ne tiedot, joita mahdollisesti heidän takanaan olevat tahot käyttävät? Mitähän raamatusta on poistettu siis, ja jonka "lopullisesti teiltä astrologian puoleen salattu lopputulos" urantiakirja on? Jos siis vihaatte astrologiaa, ja pidätte sitä epäjumalanpalveluksena tai taikuutena, ja jota puolillaan raamattu on lukuineen yms., niin te silloin rakastatte urantiakirjaa, koska kahta herraa ette voi palvella.
    Jos vaihdatte urantiakirjaan, ette ainakaan Jeesusta hylkää, koska hänestä kerrotaan urantiakirjassakin ristiinnaulitsemista myöten, ja vielä maanläheisemmin, kuin raamatussa. Urantiakirjan pohjalta on luotu jo uusi seurakuntakin. Astrologiaa kammoksuvien pitäisi toki käydä tutustumassa siihen.
    Eikö ole huvittavaa, että Urantiakirja astrologian kieltämisen ohella vakuuttaa Jeesuksen olleen olemassa, kun taas eliitin esoteeriset symbolit -saitissa sanotaan kristinuskon olevan auringonpalvontaa (vert. raamatun tekstit auringonpalvonnasta), mutta myönnetään astrologia, joka taas esiintyy raamatussa merkittävässä määrin mm. lukujen, tähtiin liittyvien lauseiden ja uhrieläinten luettelemisen järjestyksen puolesta?

    Oi Pyhistä Pyhin - Jumala, Kaikkivaltias Armahtavainen, Ylimmistä Ylin, Ensimmäinen, Ainoa, Ikuinen, Rakastavin, Totisin, Totuudellisin ja Ainoa Olevaisuus, anna heille ymmärrystä, minä rukoilen Sinulta armomielisyyttä näitä haihattelijoita kohtaan, sillä mistä he voisivat tietää, kun heillä vain raamattu on ollut? Oi Ylin, sinä sen tiedät, jotka Sinusta ovat lähtöisin, siis kaikki me itsellemmekin ihmeelliset olennot, kaikenlaiset, jotka kaiken olevaisen mukaisiksi ovat tulleet. Ja ne, jotka harhapoluille ovat päätyneet Sinun nimessäsi, suo heille älyä, jotta he kääntyisivät takaisin - pelotta, sillä sen Sinä tiedät - he eivät ymmärrä, että pelko ei voi rakastaa. Amen. Totisesti.


  • Raamatussa sanotaan, "Minä asetan kansalle kompastuskiviä". Onko kalliota ilman irtokiviä? Jokainen kivi kertoo osaltaan suuremmasta kokonaisuudesta - kalliosta.
   Ja noille, jotka hokevat: Jeesuksen veri, risti ja kuolema. Ei sellaista ole käsketty puhua, vaan "uskokaa sanani" ja "ei ihminen ainoastaan leivästä elä". Tuo teidän Jeesus, risti ja veri, on ihmisille leipä, voi ja vesi. Kysykää ravintoterapeutilta mitä ihmisen ravintoon muutakin kuuluisi.

   Tiedättekö mitä te teette? Te puhutte Jeesus kalliosta, ja sanotte, "Jeesus pelastaa, nouskaa Jeesus kalliolle". Tulee mieleen se mitä paholaisen kerrotaan sanoneen Jeesukselle: "hyppää tästä alas, sillä hän antaa käskyn enkeleilleen, että kannattelevat sinua, ettet jalkaasi kiveen loukkaisi". Ei Jeesus yksinään pelasta, vaan hänen kaiken sanansa sisäistäminen.

   Kun joku tulee, ja puhuu astrologisella vertauskuvalla tjsp. mitä uskovat tekevät? He unohtavat välittömästi raamatun.
   Itsensä tuntemus. Miten tärkeä se on, jottei toisia tuomitsisi, koska kun läheinen käyttäytyy teidän mielestänne "typerästi", luuletteko, että hän sen tahallaan teitä ärsyttääkseen tekee? Ei, vaan te ärsyynnytte asennoitumisenne takia. Tästä on puhunut Sinenmaakin.
   En jukoliste sano, että teidän pitäisi alkaa lukemaan astrologisia teoksia, tokihan siitä ymmärrystä saisitte, ja korottaa astrologia Jeesuksen tasolle, mutta tuo tuomitseminen, kun ette ymmärrä, ettei se ole tuo toinen, vaan sinä itse.

   Minulla on melko perusteellinen tiedosto tästä aiheesta, mutten tiedä mihin sen laittaisin, jotta sen voisi jokainen ottaa koneelleen. Jos ette muuten halua tutustua, niin lukekaa edes horoskooppivitsit. Mitä raamatussa kerrottiin elämänpyörästä, ja muutenkin kielestä? Kuinka voitte syyttää jousimiestä siitä, mitä hän puhuu, kun ette tunne jousimiehen tähdistöä, että mitä siellä tapahtuu?
   Jos astronomit pidättelevät hengitystään siinä vaiheessa, kun about 40.000:n valovuoden päässä oleva magnetari "yskäisee", joka kestää sekunnin murto-osan, miten te ajattelette sen tähden vaikuttavan jo pelkästään lasten syntymään, jota leijonan sydämeksi kutsutaan? Avaruudessa on voimia, jotka lävistävät maan. Miksi "rapu"pulsari on härän tähdistössä?

   Näin kerran luultavasti tähden kuoleman. Olin kotona, kun ikäänkuin joku olisi sanonut minulle, "tule katsomaan". Tunne oli, että täytyisi nousta ylös, ja mennä ulos katsomaan taivasta. Tein niin. Katseeni siirtyi tiettyyn kohtaan, missä tapahtui jotain kummallista. Tähti näytti katoavan, ja taas tulevan esiin. muutakin siellä tapahtui, jota en osaa selittää. Sitten tähti katosi, ja välittömästi kuin joku olisi kääntänyt päätäni pois päin näkemästäni, ja sanonut: "Nyt varo. Tulee leimaus" Ja niin tuli, kirkas tai kirkkaampi kuin täysikuu, näin sen sivusilmälläni. Se kesti alle sekunnin, ja tähti oli kadonnut taivaalta. Sellaista ei joka päivä näekään.

   Mutta aiheeseen. Voitte siis tutkia urantia kirjaa, mutta muistakaa mitä siinä sanotaan astrologiasta. Sehän ei ole "asiallista"...
   Varoivan vielä: hologrammi ja näkymättömyysviitta on keksitty. Jos kuka on katsonut sarjaa "ritariässä", muistaa jakson, jossa tätä tekniikaa käytettiin, ja mies, joka joutui sen kohteeksi, vaikka kyseessä oli pelkkä "halloween pää" tuli hulluksi ja joutui sairaalaan.
   Hävittäkää kuvaraamattunne. Älkää tehkö kuvaa taivaassa asuvista, kun ette tiedä millaisia he ovat. Nimittäin jo raamatun kuvaelma Gabrielista kertoo tarpeaksi.
   Pyhän Jumalan nimeen minä toivotan jokaiselle siunausta, joka tämän märehtii, koska sudet hotkaisevat (Jeesuksen)lihan, mutta jättävät luut (valkoiset kuin tähdet). Voin toki olla väärässäkin, mutta hyvää ruokahalua. Minulla ei ole rahaa, enkä ole tänään vielä mitään syönyt.

   • Mutta en hitto vieköön kehoita hyökkäämään ortodoksikirkkoihin ja tuhoamaan niitä niiden pyhäinkuvien takia. Enkä toivota teille rauhaa, kuten te tekisitte. Kun en ole Jumala, minun toiveeni ei ole ehdoton. Tehkää kuten oikein näette. Oikea mitta on teille annettu.


  • "vaan seisoivat kuin koivuhalot, "koska ei ole uskottavaa kumartua Jumalan edessä?"

   Mitä kerroin näkemästäni koivuhalkokasasta kaupungilla? Kasa oli pinottu epärealistiseen paikkaan minun reittini varrelle jalankulkutunnelin suuaukolle kuin polttoa varten. Ikäänkuin joku olisi kertonut: "tämän verran olen jo löytänyt poltettavaa"? Tai sitten se oli vahvistus tuohon "seisoivat kuin koivuhalot".

   • Pitäisikö vielä lisätä: minä olen kuvainnollisesti siellä, mistä minä edellisessä elämässäni lähdin (lähetettiin pois). Ne, jotka lähettivät minut pois, lähettivät minut takaisin.


  • Täällä mainitut nimet, jumalattomia kirppuja. Ei mielenkiintoisia. Painuvat pian unholaan kun minä aloitan. נביא

  • Pitipä sanomani ennenkun unohdan:
   Jotkut ovat miettineet mitä avaruuden takana on. En ole Jumala, en tiedä, mutta näkyjä siitä olen nähnyt. Sitä täytyy verrata kuin muuraista ja norsua. Pienet liikkuvat nopeasti, isot hitaammin, vaikka niiden vauhti on niiden omasta mielestä ihan sopiva.

   Se valkeus, mitä ymmärsin, on avaruuden ulkopuolella paljon suurempi, kuin avaruus. Välillä tuli näyssäni tasoja, kun kohosin "ylös päin" (kauemmas) joissa yksi oli kapea, ja jossa oli kaikki värit, kuin kaikkeuden sateenkaari.
   Viimeisin, mitä olen nähnyt, se oli pimeä paikka, koko niin suuri, etten pysty sitä kuvailemaan, ja jossa isoja mustia kappaleita, neliömäisiä kulki hitaasti toistensa perässä jokseenkin lähekkäin, ja niiden koko oli monia yksikköjä suurempi, kuin se valkeus, joka avaruuden "takana" oli. Ja niiden nopeus oli niin paljon enemmän, kuin valolla, etten pysty sitä kertomaan, koska yhteen neliöön olisi mahtunut käsittämätön määrä avaruuden takana olevia valkeuksia, miten sen nyt selittäisin, joten sen paikan rinnalla maan tasolla valo näyttäisi pysyvän paikallaan iäisyyksiä. Jos tässä näyssä on perää, niin ymmärrätte ehkä tuon muurahaisen ja norsun vertauksella.
   Jos olen väärässä, mitä sitten? En sanonut, että tämä on totuus, mutta tämän näin ja näin sen käsitin. Tämän pidemmälle en ole päässyt näyssäni maan ja avaruuden ulkopuolisista alueista.

   • En siis todella tiedä miten Jumala on kaiken tehnyt. Mitä Jumala on, ja minkä muotoinen, ja missä hän on, mutta sen tiedän, että läsnä hän on, kaikkialla. Hän kuulee salaisimmankin ajatuksen, tietää jokaisen hetken ja tason, missä elävä vaeltaa, koska se on Hänessä kaikki. Hän ei koskaan "käänny" pois, kuten raamatussa väitetään. Hänellä ei ole ulokkeita, ei sellaisia, kuin ihminen tarvitsee. Hänessä on liike ja liikkumattomuus, pimeys, ja valo, kylmä ja kuuma, 1, ja 2, kuten on yin ja yang.

    Yinissa muuten löytyy aina keskiviiva, yangissa löytyy vain äärilaidat. Yin on pariton luku, yang on parillinen. Jos ette ymmärrä, piirtäkää yksi viiva. Se on yin. Ja toinen viiva vieressä, silloin olette luoneet yangin. Piirtäkää kolmas viiva, se on taas yin, ja nyt siitä voi löytää keskiviivan. Piirtäkää viiva oikealle ja vasemmalle, taas on yin, vaikka te nämä ääri viivat piirtäessänne piirsitte yangin, mutta kokonaisuudessa jossa selvemmin ilmenevät äärilaidat, ja keskitie.

    Tajusitteko?


   • minätässänäin kirjoitti:

    En siis todella tiedä miten Jumala on kaiken tehnyt. Mitä Jumala on, ja minkä muotoinen, ja missä hän on, mutta sen tiedän, että läsnä hän on, kaikkialla. Hän kuulee salaisimmankin ajatuksen, tietää jokaisen hetken ja tason, missä elävä vaeltaa, koska se on Hänessä kaikki. Hän ei koskaan "käänny" pois, kuten raamatussa väitetään. Hänellä ei ole ulokkeita, ei sellaisia, kuin ihminen tarvitsee. Hänessä on liike ja liikkumattomuus, pimeys, ja valo, kylmä ja kuuma, 1, ja 2, kuten on yin ja yang.

    Yinissa muuten löytyy aina keskiviiva, yangissa löytyy vain äärilaidat. Yin on pariton luku, yang on parillinen. Jos ette ymmärrä, piirtäkää yksi viiva. Se on yin. Ja toinen viiva vieressä, silloin olette luoneet yangin. Piirtäkää kolmas viiva, se on taas yin, ja nyt siitä voi löytää keskiviivan. Piirtäkää viiva oikealle ja vasemmalle, taas on yin, vaikka te nämä ääri viivat piirtäessänne piirsitte yangin, mutta kokonaisuudessa jossa selvemmin ilmenevät äärilaidat, ja keskitie.

    Tajusitteko?

    Näitä viivoja on nyt siis 5, ja ehkä nyt ymmärrätte, miksi se luku on minulle niin tärkeä, ja miten Jumala kaikesta päätellen on käyttänyt tätä tietoa osoittaakseni minulle, miten se tie, jota kävelen, on Jumalan tiedossa ja käsittääkseni ohjaama.
    Ja muuten tuo 5 sakara tähti ympyrän sisällä ei suinkaan ole "noituuden merkki" (onpa varsinainen riman alitus niin väittää), vaan tähti kuvaa ihmisluonteen viittä elementtiä. Ympyrässä ne täydentävät toisiaan, kun taas tuo "5 sakara tähti" kuvaa vain niitä viivoja, jotka vedettynä osoittavat näitä elementtejä miten ne rajoittavat toisiaan (vesi rajoittaa tulta, metalli puuta, jne) Jos te ette Jumalan lakeja ymmärrä, niin kuka teitä käskee sanomaan: "tämä ymmärrys Jumalan luomista elementeistä on noituutta"?
    Jos te näin rimoja alitatte, syötte kuin sudet, koska ette märehdi sitä sanaa, joka Jumalan suusta lähtee. Mitä sanotaan laissa märehtivistä eläimistä? Tämä on kuvainnollista.
    Pitäisikö sanoa: Armeijan tiedustelu ja vakoilu, sitä sanotaan sudeksi, mutta minusta näyttää siltä, että se kyllä märehtii...
    Kuka kenraali tutkii tiedustelijan raportin, ja sanoo, "selvä homma", minä määrään joukoille seuraavaksi tämän käskyn...? Ei, hän vie raportin sen eteenpäin, tutkii sen yksityiskohdat, vertaa asioita Sun Tzun oppien mukaisesti, neuvottelee, pävittelee, pitelee päätään, hakka päätäänkin seinään, koska vastapuoli näyttää sotivan järjen oppeja vastaan, mutta lopulta löytää ratkaisun. Ja taas on siirretty pelinappulaa niin, että vastustaja joutuu miettimään tarkemmin seuraavaa siirtoaan.
    Kenraalit sen tietävät mitä se on. Minä en ole edes armeijaa käynyt, mutta tiedän suurinpiirtein mitä sota on. Se on marssimista ja odottelua, muutaman minuutin "pikasota", ja kaikki on lopussa. "Onhan meillä tätä tekniikkaa" he ylpeilevät. Entä moraali? Eivät aseet tapa, vaan aseiden käyttäjät.
    Kerrotut mielipiteet ovat pelinappuloiden kaltaisia. Ne voidaan lyödä, mutta ne ovat aloittaneet voitokkaan taistelun.


   • minätässänäin kirjoitti:

    Näitä viivoja on nyt siis 5, ja ehkä nyt ymmärrätte, miksi se luku on minulle niin tärkeä, ja miten Jumala kaikesta päätellen on käyttänyt tätä tietoa osoittaakseni minulle, miten se tie, jota kävelen, on Jumalan tiedossa ja käsittääkseni ohjaama.
    Ja muuten tuo 5 sakara tähti ympyrän sisällä ei suinkaan ole "noituuden merkki" (onpa varsinainen riman alitus niin väittää), vaan tähti kuvaa ihmisluonteen viittä elementtiä. Ympyrässä ne täydentävät toisiaan, kun taas tuo "5 sakara tähti" kuvaa vain niitä viivoja, jotka vedettynä osoittavat näitä elementtejä miten ne rajoittavat toisiaan (vesi rajoittaa tulta, metalli puuta, jne) Jos te ette Jumalan lakeja ymmärrä, niin kuka teitä käskee sanomaan: "tämä ymmärrys Jumalan luomista elementeistä on noituutta"?
    Jos te näin rimoja alitatte, syötte kuin sudet, koska ette märehdi sitä sanaa, joka Jumalan suusta lähtee. Mitä sanotaan laissa märehtivistä eläimistä? Tämä on kuvainnollista.
    Pitäisikö sanoa: Armeijan tiedustelu ja vakoilu, sitä sanotaan sudeksi, mutta minusta näyttää siltä, että se kyllä märehtii...
    Kuka kenraali tutkii tiedustelijan raportin, ja sanoo, "selvä homma", minä määrään joukoille seuraavaksi tämän käskyn...? Ei, hän vie raportin sen eteenpäin, tutkii sen yksityiskohdat, vertaa asioita Sun Tzun oppien mukaisesti, neuvottelee, pävittelee, pitelee päätään, hakka päätäänkin seinään, koska vastapuoli näyttää sotivan järjen oppeja vastaan, mutta lopulta löytää ratkaisun. Ja taas on siirretty pelinappulaa niin, että vastustaja joutuu miettimään tarkemmin seuraavaa siirtoaan.
    Kenraalit sen tietävät mitä se on. Minä en ole edes armeijaa käynyt, mutta tiedän suurinpiirtein mitä sota on. Se on marssimista ja odottelua, muutaman minuutin "pikasota", ja kaikki on lopussa. "Onhan meillä tätä tekniikkaa" he ylpeilevät. Entä moraali? Eivät aseet tapa, vaan aseiden käyttäjät.
    Kerrotut mielipiteet ovat pelinappuloiden kaltaisia. Ne voidaan lyödä, mutta ne ovat aloittaneet voitokkaan taistelun.

    Uskovat sanovat: "onhan meillä tätä tekniikkaa" tarkoittaen raamattua. Meneekö kenraali vihollisen eteen, ja sanoo "meillä on tota tekniikkaa, on ohjuksia, tutkia, kivääreitä, hävittäjiä..."
    Ei sata varmasti, vaan sodan tultua he tietävät osin sen, mitä vastapuoli tietää, ja toisin päin, ja piiloutuvat metsiin ja suojiin, ja käyttävät maastoa, luontoa, säätä, lämpötilaa, ja kaikkea luonnon antimia hyväkseen, selvitäkseen. Ympäröivät olosuhteet kertovat miten toimia. Mutta... Ei suksia käytetä kesällä, paitsi poikkeustapauksessa sellaiseen toimeen, jota vihollisenkin voisi odottaa hetken miettivän. "te siis sanoitte, että heillä on siellä sukset, vaikka on kesä?! Mitä he oikein tekevät? Älkää hyökätkö, tiedustelkaa lisää."
    Jos ihminen kelluu vedessä ilman pelastusliivejä, te tiedätte nykyään, ettei hän suinkaan ole noita.


   • minätässänäin kirjoitti:

    Uskovat sanovat: "onhan meillä tätä tekniikkaa" tarkoittaen raamattua. Meneekö kenraali vihollisen eteen, ja sanoo "meillä on tota tekniikkaa, on ohjuksia, tutkia, kivääreitä, hävittäjiä..."
    Ei sata varmasti, vaan sodan tultua he tietävät osin sen, mitä vastapuoli tietää, ja toisin päin, ja piiloutuvat metsiin ja suojiin, ja käyttävät maastoa, luontoa, säätä, lämpötilaa, ja kaikkea luonnon antimia hyväkseen, selvitäkseen. Ympäröivät olosuhteet kertovat miten toimia. Mutta... Ei suksia käytetä kesällä, paitsi poikkeustapauksessa sellaiseen toimeen, jota vihollisenkin voisi odottaa hetken miettivän. "te siis sanoitte, että heillä on siellä sukset, vaikka on kesä?! Mitä he oikein tekevät? Älkää hyökätkö, tiedustelkaa lisää."
    Jos ihminen kelluu vedessä ilman pelastusliivejä, te tiedätte nykyään, ettei hän suinkaan ole noita.

    "Älkää hyökätkö, tiedustelkaa lisää"

    Miksi vastapuoli antaisi tällaisen käskyn? Koska he haluavat tietää miksi ja miten ja mitä varten tällaista järjenvastaista tehdään, koska täytyy siinä joku idea ja järki olla. Ja kun he oppivat, he ymmärtävät, ja te tiedätte: ymmärrys on hyväksymisen alku. He alkavat käyttää samaa tekniikkaa, ja luovat siitä vielä parempaa, joka sopii heidän ratkaisuihinsa.
    Näin vastapuoli ei ainoastaan opi käyttämään merkillisyyksiä tätä vastapuolta vastaan, jolta sen oppi, vaan myös niitä vastaan, jotka eivät vielä metodista tiedä, koska tietävät nyt vielä tehokkaammin miten käyttää taktiikkaa.


  • Jouko Pihon sivuilta 21.8.2016

   Singaporelaisen Samantha Lee-Wiraatmajan sanoma

   Olen kasvattamassa uusia johtajia, Jumalan kenraaleja, jotka näyttävät täysin toisenlaisilta kuin miltä maailman ihmiset ajattelevat suurten johtajien näyttävän. Olen nostamassa esiin palvelijajohtajien armeijaa, jonka johdossa on ihmisiä, jotka palvelevat nöyrästi ja murtuneella mielellä.
   Minun kenraalini eivät ole täydellisiä, mutta heillä on lapsenkaltainen sydän kuulla minua ja totella ääntäni jopa heikkoudessa. He eivät palvele omassa voimassaan tai viisaudessaan, vaan täysin riippuvaisina Pyhästä Hengestä.
   Heitä on taottu syvissä tulissa ja muokattu voimakkaissa liekeissä. Kuumuus on ollut monta kertaa tuskallista. Monesti he ovat ajatelleet, että he eivät kestä enää. Olen nähnyt heidän kestävyytensä heikkoudessakin ja se on ilahduttanut minua. Heitä on koeteltu ja he ovat osoittautuneet uskollisiksi.
   Maailma ei tunne heitä vielä, mutta minä tuon heidät esille hyvin pian.

  • Minusta näyttää täälläkin oleva se kahden eri hengen taistelu. Kun profeetta ilmaisee itsensä niin eikös heti perään ryöpsähdä oikein kunnolla yli laitojen kuin sanoakseen, miksi tulit meitä vaivaamaan, kun olemme rauhassa saaneet olla satoja vuosia.

   • Sylkekää 3 kertaa maahan ("isän, pojan, ja pyhän hengen nimeen"), sillä musta kissa juoksi tien yli, ettei teitä vain onnettomuus kohtaisi, ettette kompastuisi hänen eteenne asettamiin kompastus kiviin!

    Astrologia on peili.
    Luonnon peili on vesi. Vedellä kastetaan.

    Astrologia on peili, josta ihminen näkee itsensä ja heikkoutensa. Vesikin toimii peilinä, jota kasteessakin käytetään. Paholainen on narsisti, "jossa ei ole vikaa" eikä voi sietää peilejä (astrologiaa). Muistatte varmaan vampyyrielokuvat. Ne verenimijät eivät voineet katsoa peiliin - ne eivät voineet katsoa itseään, koska eivät halua tunnustaa pahoja tekojaan.
    Jokainen, joka kieltää tutkimasta itseään peilin (astrologian) avulla, tukee sitä, ettei ihminen näkisi itseään ja huonoja puoliaan, ja siis periaatteessa puoltaa eksytystä itsensä tuntemuksesta ja narsismia - paholaista.

    Nyt ymmärrän, että olin ehkä väärässä sanoessani, etten aio puhua teille paholaisesta. Narsisti on paholaisen esikuva - tuomittu pakenemaan itseään loppu elämäkseen, ja arvostelun kohteeksi jouduttuaan purkamaan vihansa kehen hyvänsä viattomaan - hänessähän "ei ole" vikaa, (kuten "ei ole" paholaisessakaan...).
    Jos siis astrologia on tallattu maan rakoon...?

    "Hänen opetuslapsensa sanoivat, ”Milloin ilmestyt meille, ja milloin näemme sinut?”
    Jeesus sanoi, ”Kun riisuudutte häpeilemättä, otatte "vaatteenne" ja laitatte ne jalkojenne alle kuin pienet lapset ja hypitte, silloin te näette minut ettekä pelkää.”
    (näette itsenne, paljastatte itsenne, vai luuletteko, että vastaus olisi niin yksinkertaisessa asiassa, kuin miltä se alunperin näyttää?)
    Jeesus ei ollut sitä, mitä paholainen. Siksi paholainen halusi tuhota hänet, kuten narsisti tuhoaa toisen ihmisen, kunnes tämä ei voi elää normaalia elämää, koska hän ei enää luota itseensä, koska hänen itsetuntonsa on viety.

    Hän näki miehen kantavan lammasta ja kulkevan tiellä. Hän sanoi opetuslapsilleen, ”Tuo henkilö lampaan ympärillä.”
    He sanoivat hänelle, ”Niin, hän tappaa sen ja syö sen.”
    Hän sanoi heille, ”Hän ei syö sitä kun se elää, vaan vasta, kun hän on tappanut sen ja siitä on tullut raato.”
    He sanoivat, ”Muuten hän ei voi syödä sitä.”
    Hän sanoi, ”Niin myös te, etsikää itsellenne paikka, jossa voitte levätä, muuten teistäkin tulee raato ja teidät syödään.”

    "Fariseukset ja kirjanoppineet ovat ottaneet tiedon avaimet ja piilottaneet ne. He eivät ole astuneet sisälle eivätkä anna kenenkään muunkaan tehdä niin. Olkaa te ovelia kuin käärmeet ja yksinkertaisia kuin kyyhkyset. Olkaa ohikulkijoita."

    "Jos he kysyvät teiltä: ’Mistä te olette tulleet?’ vastatkaa: ’Me olemme tulleet valosta, paikasta jossa valo tuli olemaan itsestään, vakiintui ja ilmestyi heidän kuvassaan.’ Jos he kysyvät teiltä ’Oletko se sinä?’ vastatkaa: ’Me olemme sen lapsia, ja me olemme elävän Jumalan valittuja.’ Jos he kysyvät teiltä: ’Mikä on todisteena Isästä sinussa?’ vastatkaa: ’Se on liike ja lepo’.”

    "Hänen opetuslapsensa sanoivat hänelle, ”Onko ympärileikkaus tarpeellinen?”
    Hän sanoi heille, ”Jos se olisi tarpeellinen, heidän vanhempansa tuottaisivat valmiiksi ympärileikattuja lapsia. Ennemmin, todellinen ympärileikkaus hengessä on tullut hyödyllisemmäksi joka tavalla.”

    Mitä ovat päivälehtien horoskoopit? Ne peilaavat kyllä teidän merkkinne nimeä, mutta sen jälkeen ne peilaavat aikaa. Luuletteko näiden horoskooppien laatijoiden todella olevan oikealla asialla? Horoskoopit ovat psykologiaa, ei niinkään sitä, mitä huomenna tapahtuu. Ne peilaavat ihmisen luonnetta.


  • Olen puhunut teille -38 raamatusta, mutta en äkkiseltään voisi sanoa, että se uudempi versio olisi pahemman laatuinen väärennös, vaikkakin siellä sanamuotoja on kyllä muutettu. Kun minä menin naimisiin, pappi antoi minulle raamatun. En tiedä mikä versio se oli. Asuin tuolloin Korsossa, Vierumäellä, ja menimme sekatavarakauppaan, jota nykyään ei enää ole, vaan paikalla on siwa. Kaupassa puhuimme paljon, ja kun lähdimme ulos, sanoin: "mitähän muuta minun pitää sanoa?" ja aloin puhuessani avata raamattua.
   Avasin raamatun randomilla. Ensimmäinen lause, johon silmäni automaattisesti hakeutuivat, kuului: "mene nyt, ja minä sanon sinulle mitä sinun pitää sanoa", jotakuinkin noin se meni. Suljin raamatun ja olin hetken aikaa hiljaa. =DD

   Kun joku antaa raamatun jollekin, ei hän sano "älä sitten lue noita kohtia", vaan hän antaa raamatun sellaisena, kuin se on. Tämän takia huomautan: urantia kirja on sama, kuin kenraali, jolla on maavoimat, mutta hän ei halua ilmavoimia tai ilmatorjuntaa, vaan sanoo: "älkää katso taivaalle, älkää opetelko hävittäjien periaatteita tai hekojen taktiikkaa, koska te ette niistä ymmärrä, eivätkä ne meille kuulu".
   Ei sotaväki käytä ainoastaan oman joukko-osastonsa taktiikkaa, vaan heidän on tunnettava myös niitä tekniikoita, joita vastapuolen ilmavoimat käyttävät. Joten kuka jalkaväenkenraali siis sanoo: "Ilmavoimat on tarkoitettu sotimaan vastapuolen ilmavoimia vastaan, ei niillä ole mitään tekemistä meidän kanssa".

   Kun puhutaan että "Puhdas uskonto", pahimmillaan se ei tarkoita muuta, kuin kyvyttömyyttä kehittyä. Ja jos sellainen uskonto on annettu kehittyvälle lajille, se ennenpitkää tallaa sen jalkoihinsa. Ostattehan te lapsellekin isommat vaatteetkin, kun hän kasvaa. Monet ihmiset itse luovat noitia tuomitsemalla muita, jotka eivät täytä "puhtauden" vaatimusta tietyissä piireissä. Uskonnot ovat yksi pahimmista.

   Entä profeetat, joita niin vesikielellä odotetaan? Mitä he ovat? Eivätkö varoittajia?
   Luuletteko, ettei kanalan isäntä seuraisi luonnonmerkkejä tietääkseen milloin kettu on lähellä?
   "Tuo jänis on aina ollut tuolla ruohokukkulalla syömässä apilaa, mutta nyt se seisoo takajaloillaan korvat pystyssä ja tähystää. Mitähän se on nähnyt? - "Kettu siellä kait vain".
   Kuulostaako realistiselta? Ei?

   Tai lammastilan isäntä:
   "Tuo meidän koira on aina juoksennellut tuolla vapaana, mutta nyt se seisoo korvat hörössä ja katsoo eteensä. Mitähän se on havainnut?" - "Luultavasti susia tai karhu siellä vain".

   Entäpä jos susi maksaisi siitä, että se saisi lampaan, tai kettu kanan? "Ota tämä hirvi vastaan. Ei siitä villaa saa, mutta on enemmän lihaa, niin itse otan tuon lampaan, josta villat tosin menevät hukkaan, mutta syön vain lihat, kun on niin paljon parempaa". Niin sai isäntä ruokaa, mutta ei uusia villavaatteita talveksi, ja lopulta paleltui, koska ei saanut ulkona tehtyä polttopuita kun piti mennä sisään vähän väliä lämmittelemään.
   Jos uskovilla siis on oman puheensa mukaan hyvät villavaatteet, mikseivät he ulkoile raamatustaan? Kun tulen turkisvaatteiden kanssa heidän luokseen, he syyttävät väärämieliseksi. Eikö tämä uskovien käytös ala kummeksuttamaan, ja kysyn, mitä teillä tuolla paidan ja takin alla on? Ettekö tiedä mitä on kerrospukeutuminen? Teidän tulisi pukeutua kuten katsotte itsellenne tarpeelliseksi. Jos tuntuu kylmältä, niin miettiikää millainen vaatemateriaali auttaisi. Olen havainnut turkiksenkin (astrologian) toimivaksi.

   Voi olla, että moni pitää hienoista "vaatteista", jotka aina ovat "muodikkaampia", kuin "talvivaatteet", mutta heidän sanansa ei tuota oivalluksia, joihin tukeutuen ihminen voisi tämän ideologian lämmön ja rakkauden turvin taistella eteenpäin pakkasesta huolimatta. Armeijalla on sadevaatteet, vaikkeivät ne muodissa olekaan.
   Edes armeijan sadevaatteet eivät ole yksivärisiä, vaan niissä on maastokuvio sen ympäristön mukaisesti, jossa niitä on tarkoitus käyttää. Yhtälailla astrologia on siihen ympäristöön kuuluvaa, jossa Jumalan lait ovat, ja jota luonnoksikin kutsutaan.

   Piiloon meneminen ei ole pelkuruutta, mutta sen käyttämättä jättäminen typeryyttä. Nimittäin kuka kenraali nauraisi sille näylle, kun lauma sotilaita on metsässä sadevaatteineen ryömiskelee pitkin puskia, tai on piilossa maan ja maan pohjan välissä? Eikö hän tajuaisi ensinnäkin olosuhteet, joka selittävät vaatetusta, ja toimet, että nämä sotilaat ovat havainneet jotain, epäilyttävää? Kuka voisi ajatella upseerin sanovan: "nouskaa ylös, ja ottakaa mielummin nämä sateenvarjot käteen, ja juhlapuku, koska nämä näyttävät vihollisen silmissä uskottavammille." Eivät horoskoopit ole roskaa vaikka siltä kuulostavatkin, mutta ne tulisi ymmärtää eri tasoisina, kuten raamattu. Etenkin päivälehtien ennustehoroskoopit voi jättää lukematta.
   Olen kuullut, että eräs kristitty meni johonkin, jossa oli leijona tai tiikeri, ja hän asteli sen eteen alkaen julistaa evankeliumia sille, että Jeesus suojaa häntä, ja ettei peto voi vahingoittaa. Arvatkaa tuliko takkiin? Tuli.

  • Kuka on siis sanonut, että kun luette raamattua, niin voittekin unohtaa kaikki muut Jumalan lait, paitsi kymmentä käskyä ja Jeesuksen sanomaa? Kun Jeesus sanoi: "uskokaa sanani", tarkoittiko hän sitä, ettei muuta tarvitse uskoa? Sekö oli hetki, jolloin reaalinen elämä sai lopun, ja luonnonlait kumottiin? Ei varmasti.

   Kun alkuasukkaille vietiin evankeliumia, ja kerrottiin Jeesuksesta, nämä vaivoin tajusivat mistä oli kyse. Vastavuoroisesti papit pyrkivät opettelemaan kansan kieltä voidakseen toimia heidän kanssaan paremmin. Ymmärrys sujui molemminpuolisesti. Taistelu sai tuloksia aikaan, ja vaikka monet kääntyneet kokivatkin martyyrikuoleman, levisi hyvä sanoma nopeasti, ja nyt iso osa maailman ihmisistä on kristittyjä, tai muslimeja, mutta kuitenkin periaatteella, että verisiä uhreja ei tarvita, koska Jumala ei ole kuin ihminen, eikä laji.

   Näin paljon ymmärrys on kehittynyt Mooseksen ajoista. Oletteko nähneet elokuvan "black robe", joka kertoo jesuiitasta, joka lähtee matkalle Huron intiaanien luokse? Se ei ole viiden tähden elokuva, mutta voin suositella sen realistisuuden takia.

   Kun minä nyt tulen puhumaan teille "alkuasukas kieltä", joka on mm. astrologia ja tähdet, oletteko te ne papit, jotka sanovat "tässä on yksi paholaisen lapsi, hänet on käännytettävä"? En väitä, että nämä asiat tuottavat ratkaisun kaikkiin ongelmiin, mutta haluaisin opettaa teille itsetuntemusta, joka ei ole noitutta, koska tiede ei voi kumota Jumalan lakeja mielipiteillään, ja jotta pystyisitte ymmärtämään mikä on vikana, jos ei kahta magneettia meinaa saada yhdistettyä, jos ne hylkivät toisiaan.

   Kuka se sanoikaan, että mikään ei ole hyvää tai pahaa, ennenkun niin on ajateltu? Tyhjästäkö erilaiset ajatukset tulevat? Kuinka voitte ymmärtää sellaista ihmistä, joka teidän paheksuttuanne jotakin, sanoo: "ei, tämä on hyvää"? Miksi pitäisitte häntä suorastaan hulluna? Onko hulluutta, ettette voi yhdistää tulta ja vettä?

   Jos Jumala on antanut teille jonkin esineen, joka on tietyn muotoinen, ja tajuatte, että sen voi avata, menettekö sanomaan, "älkää avatko sitä. Se on pidettävä sellaisena, kuin se on", ja luotte sitä esinettä kohtaa taikauskoa, selityksiä, uhkakuvia ties mitä, mutta kun kasvatte ja kehitytte, mielenkiinto kasvaa sitä esinettä kohtaan, ja lopulta ymmärrätte, ettei siitä teitä rankaista, jos avaatte sen, kuten se avattavaksi näyttäisi olevana tarkoitettukin, ja tajuatte miten moninainen se on, ja mitä kaikkea sen ulkokuoren sisällä olevista osista voi rakentaa.

   Joistain kiihkouskonnollisista tulee mieleen apina, joka ei tiedä mikä peili on. Se ei ymmärrä näkevänsä siinä itseään, vaan luulee kyseessä olevan toinen apina. Siitä johtuvan käytöksen tietää varmaan jokainen. Astrologia on kuin peili joillekin kristityille. Heidän on joidenkin vaikea tajuta, että astrologia vain heijastaa heidän persoonaansa, ja kun he näkevät toisen tulevan vierelleen, ja katsovat häntä peilin kautta, he ymmärtävät tämän ihmisen hieman eri tavalla.

   Kun raamattua luette, ei ole tarkoitus kaivautua maan sisään suojaan kaikelta ulkomaailmalta, vaan kerätä tiedosta vuori tai kukkula, jonka päällä voi seistä, ja tähystää myrkyn merkkejä. Samalla varautuva kaivaa suojan tämän vuoren sisään, ja on näin suojassa myrskyiltä. Jotta ette siis tuomitsisi toisianne, ja oppisitte tuntemaan itsenne, pitäisi oppia tuntemaan luonne. Samalla opitte paljon muutakin.
   Mutta huomatkaa mikä sija astrologialla on urantiakirjassa, ja millä tavoin Jeesus nähdään siinä kirjassa. Miettikää sitten miten kauas tämä oppi voi levitä. Älkää urantiakirjaa sellaisenaan hylätkö, vaan ottakaa siitä se, mikä teille sopii. kuten sanoin: se on harmaata tietoa. Vain todellinen tiedustelija voi hyötyä siitä.

   Miksi profeettoja ei haluttu ottaa vastaan? Koska he eivät olleet odotusten mukaisia.

   Muistakaa siis: paholainen sanoo: "Pitäkää astrologia piilossa. En siedä, ettei ihmisistä tule minun kaltaisiani. Minussa ei ole vikaa. Minun ei tarvitse katsoa peiliin."

  • Mistä Jeesus syntyi? Eikö neitsyestä, ja neitsyt tunnetaan pikkutarkkana vikojen etsijänä ja sääntöjen noudattajana.
   Sanotte, että Jeesus syntyi puhtaana, hänessä ei ollut syntiä.
   Sanotte paholaisen lähteneen sotimaan sen neitsyen jälkeläisiä vastaan, joilla on Jeesuksen todistus.

   Sanoisitteko siis ennemmin raamatusta löytyviä vähäisiäkin sinne jääneitä astrologisia vertauskuvia ennemminkin Jumalan armoksi, kuin urantiakirjan tieteellisen jäykkää linjaa, joka astrologian tuomitsee?

   Te odotatte profeettaa, josta teidän esivanhempanne ovat profetoineet, ettekä halua ottaa häntä vastaan, vaan syljette isän, pohjan, ja pyhän hengen nimeen...

   • pohjan -> pojan. hemmetti näitä typoiluja vai onko tuokin sana profetia? Pohjan? Pohjolassahan me ollaan ja pohjola on tunnettu kristinuskostaan.

    Missä tämä nk. taikausko on mustasta kissasta alkanut? Eikö pohjolasta?


  • Pitäisikö tosiaankin profetoida?
   - "Ihan tavallinen ihminen se on", sanoi hän, ja puhalsi tupakan savua suustaan.

  • Jouko Pihon sivuilta: Sanna Enroosin profetia Suomelle

   Suomen hengellinen perintö ennallistetaan ja otetaan takaisin.
   Abrahamin kaivot avataan uudelleen Suomessa. Pyhän Hengen ja Voitelun muinaiset kaivot avataan. Paikat, joissa on ollut Herätys, aktivoidaan Hengessä. Näissä paikoissa ilmestyy Jeesus ja hänen kunniansa voimallisesti. Herran kuningaskunta tulee!

   Elävä, alkuperäinen ja puhdas vesi virtaa kaivoista. Se ei ole ihmistekoista eikä mikään systeemi eikä kukaan manipuloi eikä kontrolloi tätä.

   Elävän veden aika tulee Suomeen. Hengelliset kaivot avautuvat kaikkialla. Niistä kaivoista alkaa kuplia elävää vettä. Ihmiset Suomessa huomaavat tämän kuplimisen. Uskovat löytävät virvoituksen hengellensä ja sielullensa. Syntisille tulee Jumalan pelko ja he alkavat katua syntejään. Tämä on herätystä, heräämistä.

   • Mutta he nauroivat, ja sanoivat: "pitäisikö meidän alkaa kastamaan astrologian nimeen? Kuollut idea jo alkuaan"
    Sellaistako olen toivonut? Milloinkas Jeesukselle naurettiin? Miten voidaan sana "muu tilat" ymmärtää? Tosiaankin, te olette kuin lehmiä tiloilla. Te sanotte "muu", kuten kaikki muutkin lehmät, ja märehditte, mutta toivotte, että olisitte mielummin susia, jotka hotkaisisivat saaliinsa kerralla, ettei tarvitsisi märehtiä. Miten voitte ymmärtää Jumalan lait, jos tuomitsette niistä sen osan, mikä taivaalle kuuluu, ja sitä kautta maalle?

    Jos Jeesus voi herättää kuoleen tytön, hän voi myös herättää Kristityille kuolleen ideankin. Mistä kohde "tyttö" siinä profetoi? Mitä Jeesus sanoi hänestä? "Tyttö vain nukkuu (tyttö on siis elossa)". Astrologia nukkuu kristityissä.
    Mutta he sanovat: "Ei varmasti... vaikka niin onkin".
    Mitä te nikottelette? Ettekö halua katsoa peiliin? Narsistisia vampyyreitä ja paholaisiako olette?
    Te sanotte: "Ei! meillä on Jeesus!"
    Minä sanon: "Sanoivathan juutalaisetkin, että heillä on Mooseksen laki, ja Aabraham on heidän isänsä, eivätkä halunneet ottaa Jeesusta vastaan, ja nykyään uskovat sanovat tuntevansa Jeesuksen raamatun perusteella, kuten Mooseksenlain kannattajat puhuivat tietävänsä Mooseksen. Mutta Jeesus sanoi, että Mooses tulee olemaan heidän tuomitsijansa."

    Kehityksestä on kyse. Kertokaa lapsi, jolla ei olisi ongelmia hampaidensa ja kasvukipujensa kanssa? Te sanotte, että se on luonnollista.


  • Miten te selitätte tämän:
   Eniten poliisia vastaan hyökkäyksiä tai uhkauksia 2008-2013:
   Kukko: 23
   Lohikäärme: 13
   Sika: 12
   Hevonen: 10
   Apina: 10
   Koira: 9
   Rotta: 9
   Härkä: 8
   Käärme: 7
   Kissa: 6
   Tiikeri: 5
   Vuohi: 1

   Kuka tekee tällaisia tutkimuksia? Mistä tämä kertoo?

  • Piho! Muistatko, jos olen sinulle kertonut uneni, missä kävelin taivaalla, ja näin Jeesuksen kaatavan ämpäreistä laavaa tulivuoreen, jonka kautta laava meni maan päälle, missä ihmiset olivat tuskissaan? Mitä Jeesuksen kerrotaan mm. sanoneen?

   "Tulta minä olen tullut heittämään maan päälle; ja kuinka minä tahtoisinkaan, että se jo olisi syttynyt!"