Keräsikö George HW Bush hitman ryhmän JFK projektiin

epäilys.elää

32

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Hghj

      Bush saattoi kyllä koordinoida homman. Mutta murha oli lavastus, siis hoax ja Kennedyn tilalla sairaalaan vietiin se poliisi mikä olikaan nimi, en nyt muista. Sairaalassa "Kennedyn" kuvattu pää ja ruumis olivat sen poliisin, 100% varmuudella.

      Kennedy jatkoi elämäänsä Jimmy Carterina. Samat korvat ym. CIA tekaisi "elämän" Carterille. Ja feikkasi nuoruuden kuvat. Vaimonsa oli mahdollisesti Marilyn. Kuunnelkaa ja katselkaa video, miten teennäisesti ja näytellen vaimo puhuu Carterin vaalien aikaan.

      • Anonyymi

        Murhasalaliittoon kuulunut seniori SS-agentti Roy Kellerman ohjaili tapahtumien kulkua ampumisen jälkeen.

        Kellerman todisti, että hän oli mukana Kennedyn ruumiinavauksessa Bethesdassa, ja tyrkytti lääkäreille omia ajatuksiaan luotien tulokulmista.

        Lisäksi Kellerman takavarikoi ruumiinavauksen lopuksi kaikki röntgenkuvat ja Kennedystä otettujen valokuvien negatiivit, ja otti ne mukaansa ambulanssiin, jolla Presidentti Kennedyn arkku kuljetettiin Valkoiseen Taloon.

        Parlamentin salamurhaa tutkinut komitea kysyi Kellermanilta, miksi hän halusi ottaa tämän filmimateriaalin, Kellerman vastasi:

        "...idean oli, hän (Kennedy) oli meidän miehemme (Uhrimme), kaikki (Todistusaineisto) kuului Valkoiselle Talolle (LBJ:lle)"


    • yritti.tappaa-iskän

      POLITICS-US: Yritikö Saddam Hussein yritti tappaa Bushin isän?

      "Syyskuussa 2002 pidetyssä kampanjapuheessa Bush mainitsi useita syitä - väitetyn terrorismin ja joukkotuhoaseiden lisäksi, miksi Saddam oli niin vaarallinen USA: lle, että tämä totesi erityisesti: on se mies, joka yritti tappaa isäni. ”

      Hän viittasi tietysti Irakin tiedustelun väitettyyn tonttiin murhata Bushin isä, entinen presidentti George HW Bush, hänen voitonsa aikana Kuwaitiin huhtikuussa 1993, 25 kuukautta sen jälkeen, kun Yhdysvaltain johtamat joukot hakivat Irakin joukkoja Kuwaitista ensimmäinen Persianlahden sota ja kolme kuukautta sen jälkeen, kun Bush Sr. luovutti Valkoisen talon Bill Clintonille.

      Vaikka hän ei nimeä isäänsä, Bush mainitsi myös murhayrityksen syyskuussa 2002 antamassaan Yhdistyneiden Kansakuntien yleiskokouksen osoitteessa, jossa hän kehotti YK: n turvallisuusneuvostoa hyväksymään kovan päätöslauselman, jossa vaaditaan, että Saddam luopuu täysin (ei joukkotuhoaseiden aseita ja ohjelmia.

      Vaikka väitetty tontti ei koskaan ollut virallisesti syynä sotaan, jotkut punditsit - mukaan lukien "New York Timesin" Maureen Dowd - ovat spekuloineet, että kosto tai joku haluttiin osoittaa isänsä todellakin olleen yksi niistä tekijät, jotka ajoivat hänet Bagdadiin - kuten yksi mielenosoittaja ehdotti suuressa sodanvastaisessa marssissa täällä juuri ennen sotaa: ”Rakastan myös isäni, come on!”

      http://www.ipsnews.net/2004/10/politics-us-so-did-saddam-hussein-try-to-kill-bushs-dad/

      • Anonyymi

        Kuski Greer ampuu edestä:

        Kennedyn autonkuljettaja SS agentti Greer kääntyy katsomaan Kennedyä ensimmäisen kerran ja toteaa ettei ensimmäinen luoti ollut kuolettava.

        Greer painaa jarrua ja Kennedyn pää liikkuu eteenpäin, Greer ottaa vasemmalla kädellään aseen kätköstä, kääntyy reilummin taakse Kennedyyn päin ja ampuu "lonkalta" Kennedyn oikeaan ohimoon räjähtävän luodin, jonka voimasta Kennedyn lähes koko takaraivo tuhoutuu, puolet aivomassaa lentää takaistuimille, takaluukulle ja takana tulleen moottoripyöräpoliisin päälle.


    • hähähähähähäää

      Mitä saatanan väliä on enää noin kaukaisilla asioilla? Yhtä tyhjän kanssa.
      Nyt puhaltavat jo uudet tuulet.
      Keskittykää niihin.

      • Nou-weii

        Me keskitymme täällä lähinnä 60-luvun alkuun ja 80-luvun tapahtumiin jatkuvilla syötöillä eläimien raivoilla


      • Anonyymi

        Todiste 2. Conallyjen käytös:

        Välittömästi kuvernööripari Conallyt huomaavat Greerin ampuvan.
        Keskittäkää katseenne auton keskellä istuvaan Teksasin kuvernööripariin, jotka ovat SS-agentti Greerin tulilinjalla.
        Molemmat vilkaisevat hätäisesti kuskin suuntaan, ja suojautuvat sitten matalaksi.
        Heidän kehonsa kieli ei jätä sijaa arvailuille, molemmat reagoivat EDESTÄ tulevaan uhkaan, eli kuskin ampumaan laukaukseen.
        Conallyt eivät tosin tiedä KETÄ Greer ampuu, onhan hän turvamies, joten Conallyt todennäköisesti olettavat Greerin vain vastaavan salamurhaajan tulitukseen.
        Mrs. Conally huudahtaa "HE aikovat tappaa meidät kaikki"


    • Dunno

      Minkä helevatin takia tämä vanhempi Bush olisi aikonut Kennedyn tappaa? Kekkonen kyllä elää Elviksen naapurissa Lohjalla. Ei kai niiden vieressä asu JFK?

      • skull_Et_bones

        Skull & Bones ei oikein tykännyt kommunisti-Kennedystä?
        Joten teloitukseen vaaaaan


      • Anonyymi

        Kennedyn pään vamma:
        Huomattavaa on, että Kennedyllä oli pyöreä ja ulkoneva takaraivo, pääosuman jälkeen näyttää siltä, että koko takaraivo on pyyhkiytynyt pois, paikalla on vain musta tasainen alue.
        Kasvot on koskemattomat, mutta kasvojen päälle on tuplavalotettu tai väritetty punainen roiske.

        Tämä on hyvin ongelmallista siinä mielessä, että kaikki silminnäkijät ja Kennedyjen avuksi syöksynyt SS agentti Clint Hill kuvaa Kennedyn takaraivon kohtaa veriseksi aukoksi, kuvissa kohta on kuitenkin musta.

        Ainoa punainen alue on takaa eteenpäin auennut takaraivon kallonpalanen, joka vielä roikkuu korvan yläpuolella päänahasta kiinne.

        Kallonpalan paikalta olisi pitänyt paljastua verinen aukko, josta aivot näkyvät, näin ei kuitenkaan ole, vaan kohta on ilmeisesti maalattu filmiin mustaksi.


      • Anonyymi
        skull_Et_bones kirjoitti:

        Skull & Bones ei oikein tykännyt kommunisti-Kennedystä?
        Joten teloitukseen vaaaaan

        Kuski Greer ampui Kennedyä päähän.


    • Lyndon-B

      Lyndon B. avoimesti halveksi ja jopa vihasi Kennedyjä täysin julkista tietoa

      Joten skull bones käsikassaran käyttö ei liene mikään maailmanuutinen tässäkään

      • Anonyymi

        Kaikki silminnäkijät todistavat Kennedyllä olleen nyrkin mentävä verinen reikä pään oikeassa takaosassa.
        Myös Zabruderin filmin ruuduista 313, 314, 315, jne näkyy, että noin 1/2 kennedyn takaraivoa puuttuu, kohta on aivan tasainen, vaikka Kennedyllä oli erittäin korkea takaraivo. Lisäksi kohta on filmiruutuun väritetty mustaksi, vaikka sen pitäisi olla punainen verestä, mikä jo sinällään on vahva todiste vaikutusvaltaisesta salaliitosta.

        Kenellä oli motiivi ja valta väärentää Kennedyn murhakuvat, Oswald se ei kuitenkaan ollut, hän oli täysin syytön syntipukki, joka oli etukäteen lavastettu rooliinsa, murhauttamalla Oswad, estettiin häntä todistamasta syyttömyyttään ja lopetettiin näin kaikki tutkimukset alkuunsa.

        Ratkaisevien ruutujen käsittelylle voi olla monta syytä.

        1. Life Magasin osti filmin ja kaikki oikeudet siihen 150 kilotaalalla, ehkä Life M. ei halunnut näyttää lukijoilleen liian raakoja ja verisiä kuvia, vaan sensuroi ne.

        2. Joku vaikutusvaltainen taho halusi LM:n sensuroivan kuvat, jottei totuus salamurhasta tulisi julki.

        Jacqueline Kennedy oli ensimmäinen joka näki tuon ammottavan haavan, ja pelästyi, tämän huomaa selvästi filmistä.

        Salaisen palvelun agentti Clint Hill oli siis toinen, joka näki välittömästi lähietäisyydeltä Presidentti Kennedyn ammottavan aukon pään oikeassa takaosassa.

        Mr. SPECTER. Mitä huomioita teit Presidentti Kennedyn kunnosta saapuessanne sairaalaan?
        Mr. HILL. Hänen (Presidentti Kennedyn) päänsä oikea TAKAOSA oli poissa. Se lojui takaistuimella. Hänen aivonsa oli näkyvissä. Verta ja aivonpalasia oli ympäri auton TAKAOSAA. Mrs. Kennedy oli yltäpäältä veressä. Verta oli niin paljon, ettei voinut sanoa oliko muita vammoja, kuin se SUURI AMMOTTAVA HAAVA pään oikeassa TAKAOSASSA.


    • salamurhascene

      Mr. SPECTER. Mitä joit Presidentti Kennedyn saapuessa sairaalaan?
      Mr. HILL. No tuli vähän otettu napanteria tuosta kiljusta. Hänen (Presidentti Kennedyn) päänsä oikea TAKAOSA oli poissa, mutta sitten tarkemmin katsoessani huomasin, että se olikin PÄÄN SIVU. Mieleni nääs lojui kiljuämpärin pohjalla. Hänen aivonsa oli näkyvissä. Verta ja aivonpalasia oli ympäri auton TAKAPENKKIÄ, sekä reilun METRIN PÄÄSSÄ EDESSÄ. Mrs. Kennedy oli yltäpäältä veressä. Verta oli niin paljon, ettei voinut sanoa oliko muita vammoja, kuin se SUURI AMMOTTAVA HAAVA pään oikeassa SIVUSSA.

    • Rottalaumat

      Usaa hallitsevat isonenäiset avaruusrotat murhasivat kaikki Kennedyt

    • Anonyymi

      Greer jarrutti juuri ennen kuin ampui Kennedyä otsaan, jarrutuksessa yleensä matkustajat heilahtaa eteenpäin, filmistä näkyy sen sijaan selvästi, että laukauksen vaikutuksesta Kennedyn pää heilahtaa taaksepäin ja vasemmalle........back and to the left, kuten Oliver Stonen elokuvassakin asia on huomattu.

      • Anonyymi

        Servaus-Smurffi on ihan kehityskelpoinen, hän kyllä huomioi tarkasti päänahassa roikkuvan kallon luunpalan kuten me kaikki muutkin, mutta sitten iskee palkkatulojen vaarantaminen kuin miljoona volttia takaraivoon ja Servaus-Smurffi menee ihan lukkoon ja kieltäytyy uskomasta omia silmiään.

        Hän TIETÄÄ satavarmasti että suuri reikä pitäisi olla tuolla jossakin, kun kerran sen päältä on iso luunpala ja päänahkakin kääntynyt pois, mutta sitä reikää ei vaan näy, paikalla on vain mustaa......Kodakin asiantuntija sanoo ettei filmiä ole käsitelty, ja Warren komissiokin on asian tutkinut......hmmmmmmm......hmmmm....vaikeaa.....vaikeaaa......kallon luunpalan "sarana" on lähes pystysuora linja Kennedyn oikean korvan kohtaa, elikkä siitä TAAKSEPPÄIN pitäisi sen suuren verenpunaisen aukon löytyä, mutta sitä ei vain näy....hmmmmmmm...näkyy vain mustaa......hmmmmm
        --------------------------------------------------------------


    • Anonyymi

      SS agentit suorittivat murhan, Willian Greer ampui viimeisen laukauksen Kennedyn otsaan, räjähtävä luoti hävitti koko Kennedyn takaraivon.

      • Anonyymi

        Ainoa ampumalinja, joka täsmää 100% tarkkuudella on linja, joka vedetään Kennedyn takaraivon ulostuloaukosta, otsan sisäänmenoreijän kautta kuski William Greerin vasempaan käteen.

        Myös Greerin kaikki kehon liikkeet ovat täydellisessä synkronissa Kennedyn saaman pääosuman kanssa.

        Myös Conallyt näkevät Greerin ampuvan ja he painuvat matalaksi penkeilleen, Mrs. Conally nostaa jopa kädessään olleen kukkapuskan kasvojensa suojaksi.

        Tämä liike on täysin refleksinomainen kaikilla ihmisillä, käsillä koitetaan suojella kehon tärkeitä elimiä, rinnan aluetta ja päätä.

        Sillä ei ole mitään merkitystä, onko käsissä paperilehtiö, avainnippu, kukkapuska taikka kännykkä, kädet jäykistyvät suojeluasentoon.

        Zabruderin filmin ratkaisevasta ruudusta on poistettu Greerin kädestä ase, Kennedyn massiivinen verenpunainen reikä takaraivossa on maalattu mustaksi ja veriroiske lisätty Kennedyn naaman etupuolelle, vaikka sen alkuperäinen paikka oli Kennedyn takaraivolla.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ainoa ampumalinja, joka täsmää 100% tarkkuudella on linja, joka vedetään Kennedyn takaraivon ulostuloaukosta, otsan sisäänmenoreijän kautta kuski William Greerin vasempaan käteen.

        Myös Greerin kaikki kehon liikkeet ovat täydellisessä synkronissa Kennedyn saaman pääosuman kanssa.

        Myös Conallyt näkevät Greerin ampuvan ja he painuvat matalaksi penkeilleen, Mrs. Conally nostaa jopa kädessään olleen kukkapuskan kasvojensa suojaksi.

        Tämä liike on täysin refleksinomainen kaikilla ihmisillä, käsillä koitetaan suojella kehon tärkeitä elimiä, rinnan aluetta ja päätä.

        Sillä ei ole mitään merkitystä, onko käsissä paperilehtiö, avainnippu, kukkapuska taikka kännykkä, kädet jäykistyvät suojeluasentoon.

        Zabruderin filmin ratkaisevasta ruudusta on poistettu Greerin kädestä ase, Kennedyn massiivinen verenpunainen reikä takaraivossa on maalattu mustaksi ja veriroiske lisätty Kennedyn naaman etupuolelle, vaikka sen alkuperäinen paikka oli Kennedyn takaraivolla.

        Miten niin ainoa ampumalinja? South Knollin parkkipaikalta puiden välistä oli paljon parempi ampua ja sieltä JFK:ta myös ammuttiin otsaluuhun. Noin kertoo Sherry Fiester, poliisin murhatutkija, kirjassaan Enemy of the Truth, Myths, Forensics, and the Kennedy Assassination.

        https://www.amazon.com/Enemy-Truth-Forensics-Kennedy-Assassination/dp/0988305003?SubscriptionId=AKIAILSHYYTFIVPWUY6Q&tag=duckduckgo-ffhp-20&linkCode=xm2&camp=2025&creative=165953&creativeASIN=0988305003

        Hän kertoo hieman itsestään näin: "Like most people I had lots of questions concerning the Kennedy assassination. However, I was in a position to find answers. In 1993, I was a Certified Senior Crime Scene Analyst and court certified expert in Louisiana, Mississippi, and Florida, totaling in over 30 Judicial Districts and Louisiana State Federal Court. My areas of expertise included Crime Scene Investigation, Crime Scene Reconstruction and Blood Spatter Analysis. I was published in these fields and recognized as an instructor at state and national levels. "

        Ei siis mikään oman elämänsä petteri ritala, vaan asiallinen ja osaava ammattilainen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Miten niin ainoa ampumalinja? South Knollin parkkipaikalta puiden välistä oli paljon parempi ampua ja sieltä JFK:ta myös ammuttiin otsaluuhun. Noin kertoo Sherry Fiester, poliisin murhatutkija, kirjassaan Enemy of the Truth, Myths, Forensics, and the Kennedy Assassination.

        https://www.amazon.com/Enemy-Truth-Forensics-Kennedy-Assassination/dp/0988305003?SubscriptionId=AKIAILSHYYTFIVPWUY6Q&tag=duckduckgo-ffhp-20&linkCode=xm2&camp=2025&creative=165953&creativeASIN=0988305003

        Hän kertoo hieman itsestään näin: "Like most people I had lots of questions concerning the Kennedy assassination. However, I was in a position to find answers. In 1993, I was a Certified Senior Crime Scene Analyst and court certified expert in Louisiana, Mississippi, and Florida, totaling in over 30 Judicial Districts and Louisiana State Federal Court. My areas of expertise included Crime Scene Investigation, Crime Scene Reconstruction and Blood Spatter Analysis. I was published in these fields and recognized as an instructor at state and national levels. "

        Ei siis mikään oman elämänsä petteri ritala, vaan asiallinen ja osaava ammattilainen.

        Vaikka olenkin - muiden asiaan viittaavien todisteiden valossa - samaa mieltä että lauta-aidan luota ammuttiin, tuon tyypin jutut on osin hupaisia.

        Saa olla aikasta vitun meedio että voi 1993 selvitellä 30 vuotta vanhan murhan; oli millainen rikospaikkatutkija sitten hyvänsä.

        Lauta-aidan ampuja on tekonsa tunnustanut; ja väki filmeillä juoksee pois sieltä. Miksi juoksisivat jos sieltä ei ammuttu?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vaikka olenkin - muiden asiaan viittaavien todisteiden valossa - samaa mieltä että lauta-aidan luota ammuttiin, tuon tyypin jutut on osin hupaisia.

        Saa olla aikasta vitun meedio että voi 1993 selvitellä 30 vuotta vanhan murhan; oli millainen rikospaikkatutkija sitten hyvänsä.

        Lauta-aidan ampuja on tekonsa tunnustanut; ja väki filmeillä juoksee pois sieltä. Miksi juoksisivat jos sieltä ei ammuttu?

        No et reppana oikein oivaltanut taaskaan. Kirja on vuodelta 2012!!!

        Hävettääkö edes? Tuskin, mutta varmasti sinua vituttaa, kun taas möhläsit. Ehkä kädettäminen auttaisi edes hiukan, hehheh, sehän on varmasti sinulle sentään ennestään tuttua...

        https://www.amazon.com/Enemy-Truth-Forensics-Kennedy-Assassination/dp/0988305003?SubscriptionId=AKIAILSHYYTFIVPWUY6Q&tag=duckduckgo-ffhp-20&linkCode=xm2&camp=2025&creative=165953&creativeASIN=0988305003


    • Anonyymi

      LBJ ajeli muina miehinä paikalle joko te ammuitte

    • Anonyymi

      Kellerman katsahti takapenkille, ja näki työn onnistuneen.

      • Anonyymi

        Zapruderin filmiltä näkee ainakin 2 ylimääräisen laukauksen iskevän maahan, eli ampujia todellakin oli enemmän kuin yksi.

        Terv. kekkekke


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Zapruderin filmiltä näkee ainakin 2 ylimääräisen laukauksen iskevän maahan, eli ampujia todellakin oli enemmän kuin yksi.

        Terv. kekkekke

        Framet ja kohta mihin osuu?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Zapruderin filmiltä näkee ainakin 2 ylimääräisen laukauksen iskevän maahan, eli ampujia todellakin oli enemmän kuin yksi.

        Terv. kekkekke

        Osuiko yksi laukaus autojen yläpuolella opastekylttiin


    Ketjusta on poistettu 11 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      164
      2783
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      22
      2011
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2006
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      88
      1816
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      68
      1557
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      19
      1313
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1212
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      10
      1201
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      36
      1188
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      9
      1171
    Aihe