Järjetön päätös!!

kuntaliitosneuvottelut

Jopa kantakauhavalaiset ihmettelevät Evijärven päätöstä terveyspalvelujen suhteen. Ovat siellä sitä mieltä, että ylisuuri, täysin epärealistinen sotekeskuksen rakentamissuunnitelma on ollut vaikuttamassa evijärveläisten päätökseen keskittää kaikki sosiaali- ja terveyspalvelunsa Kantakauhavalle.
Kauhavalaiset eivät itsekkään halua 30 miljoonaa maksavaa monumettia maaperälleen rasitteeksi. Evijärvi on tulevaisuudessa maksavamassa tämän "taivaarannan maalareiden" sotekeskuksen ylläpitokustannukset. Kuntaliitos neuvottelut Kauhavan kanssa on lähitulevaisuutta.

Lappajärvi teki viisaan päätöksen. kun erosi kuntayhtymästä.
Lappajärvellä aloittaa terveyskeskuslääkärinä muutaman viikon kuluttua entinen Evijärvellä pitkään vastaanottoa pitänyt pidetty yleislääkäri. Kuntayhtymän johto vaan halusi tämän lääkärin vastaanottotoiminnan päättyvän Evijärvellä keskittämällä toiminnan Kantakauhavalle.
Mikäs on Kauhavan lääkäritilanne tätä nykyä??? Miksi Järviseutu tai Ilkka ei nyt kirjoita asiasta, kuinka erinomainen lääkäritilanne on?

9

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Totuuttaesiin

      Korpeaako? Eikö röhönauru maitta? Eikö menny suunnitelman mukaan? Sinällään, sinällään, sinällään, sinällään, sinällään............. . "Evijärvi ei ole umpio, jossa kaikki pitäisi tehdä oikein..."

      Tosiasiassa Evijärvi on ollut umpio, jossa on kuviteltu voitavan tehdä kaiken väärin!

      • akateeminenlausunto

        Kuhavalla on erittäin suuri huumeongelma ja sen hoitaminen lakisääteisesti vaati miljoonia euroja, joista vaietaan Kauhavan suunnasta. Miksi? Evijärvellä ei ole nuoria huumeiden käyttäjiä. Kiitos toimivan kouluterveydebhuollon ja sosiaalihuollon sekä erityisesti evijärveläisten järkevien vanhempien.
        Miksi Evijärvi alkaisi kustantamaan Kantakauhavan päin helvettä mennyttä huume- ja muita päihdeongelmaisetn hoitoa. joka on täysin tehotonta! Kauhavalla huumeitten käyttöä lapsiperheissä, monimutkaisia uusioperheitä, missä päihdepäissään seksuaaliset rajat rikkoontuu ja lasten kehitys vaarantuu merkittävästi. Tämä ei ole Evijärven kunnan veronmaksajien tehtvä.
        Voin sanoa tämän 100% varmuudella lähes 40 vuoden sosiali- ja terveysalan ammattilaisena ja useita lääketieteen erikoisalan ammattilaisia sekä sosiaalialan profesoreita neuvoja pyytäesä, Kaikki asiantuntijat ovat tulleet tulokseen, että pieni elinkelpoinen kunta on valinnut muutaman luonnehäiriöisen ( kuntapäättäjän esitytykset suuntaviivaksi tulevan kunnan kehittymisestä konkurssikunnaksi.


    • Ensikertaa

      Suomen kansallisen tukipolitiikan lähtökohdaksi on otettu maanviljelijän oikeus harjoittaa kannattamatonta liiketoimintaa.

      Mielestäni tämän vuoksi suomalaisilla maanviljelijöillä ei ole ollut tarvetta kehittää toimintaansa muiden eurooppalaisten viljelijöiden tavoin.

      – Suomella ei ole enää varaa ylläpitää nykyistä tukijärjestelmää eikä maatalouden nykyinen kannattavuuskriisi ratkea lisäämällä maataloustoiminnan tukia. Kannattamattomille tiloille pitäisi tarjota mahdollisuus lopettaa toimintansa ilman että se johtaa maatalousyrittäjän vararikkoon.

      Blogi on herättänyt keskustelua mikroviestipalvelu Twitterissä. Kansanedustaja Juhana Vartiainen (kok.) on samoilla llinjoilla.

      – Suomi on maataloustuessa ihan omilla sataluvuillaan. Samalla kun sosiaaliturva ja innovaatiot ovat tiukilla! Vartiainen tviittaa.

      • kauhavanvanhustalot

        Kattilalla huoli, että maanviljelijät eivät maksa itselleen kunnon eläkekertymiä! Ei kannata maksaa. Kyllä Kauhava hoitaa tulevaisuudessa eläkeläismaanviljelijät. Sinne vaan Tupasvillan vanhainkotiin tyhjiä seiniä katselemaan.


    • Johanonmarkkinat

      No mutta voihan aina tukea myöskin kotikyläläisten yritystoimintaa. Onhan siellä myöskin muuta tilaa, kunhan nykyinen vuokrasopimus päättyy. Ei vanhusten tarhaaminen ole Attendon yksinoikeus. Kaikkea, kun näyttää voitavan tarhata ja veronmaksajien pussille juosta aina, kun vain on pienikin mahdollisuus. Ja voisihan sitä myydä sitten lopuksi vanhukset Kiinaan.

      https://www.seiska.fi/Uutiset/SPRn-outo-vuokrasotku-25-miljoonaa-euroa-tyhjasta-hallista-nain-sita-perustellaan/1103709
      "SPR vuokrasi hallin kauhavalaiselta LSK Business Park –yritykseltä kolmen vuoden määräaikaisella sopimuksella, vaikka määräaikaisia sopimuksia pitäisi Maahanmuuttoviraston ohjeiden mukaan välttää. Vuokrasopimuksesta ei päästä irti, vaikka hallille ei olisi mitään käyttöä.
      Maahanmuuttovirasto on lakkauttamassa yli 30 vastaanottokeskusta, ja myös Kauhavan toiminta saattaa turvapaikanhakijoiden vähetessä päättyä pian. Tyhjän hallin vuokraan uppoaa kolmen vuoden aikana silti noin 2,5 miljoonaa euroa valtion rahoja"

    • Julkisetpalvelutonjees

      Vieläkö ollaan tätä mieltä?

      • vanhuksetkärsii

        Kuntayhtymä kaksineuvoinen on aloittamassa yt-neuvottelut. Paljonkohan joudutaan irtisanomaan hoitohenkilöstöä?


    • Cogitare

      Rääkkylä 2011 = Evijärvi 2019

    • Äänesrtäjä

      Miksi Evijärvi ei siirtynyt Lappajärven mukana Alajärvelle? Lappajärvellä lääkäreitä ja hommat toimii. Onko se Alkio vai Kultalahti joille Kauhava on se suuri Eldorado?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1853
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1416
    3. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1401
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      14
      1372
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1355
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1334
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1317
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1260
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1210
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      4
      1192
    Aihe