Hei evoluutiouskovaiset! MISSÄ HAVAINNOT???

Koska evoluutiouskovaiset ovat niin epätoivoisia onton teoriansa kanssa, kertovat he meille tarinoita. Tyypillisin tapa, jolla he yrittävät todistaa evoluutiota tapahtuneen on, että verrataan ihmisen genomia esim. simpanssin tai hiiren genomiin ja tehdään johtopäätelmä, että 'Ahaa, tuo geeni on erilainen kuin ihmisellä ja ihminen on tässä asiassa kehittyneempi joten evoluutiota on tapahtunut!'

Ei tällainen tarinoiden kertominen ole mitään tiedettä. Se on oletuksia, arvailuja ja hypoteeseja.

Jos oikeasti haluatte todistaa evoluutiota tapahtuvan, tulee teidän näyttää tieteellisiä, HAVAINNOITUJA, todisteita informaation lisäyksestä, joka johtaisi toiminnallisen tai rakenteellisen monimutkaisuuden kasvuun.

Tätä nykyä 'parhaimpia' evoluution todisteita ovat olleet kahden kromosomin puuttuminen ihmiseltä verrattuna ihmisapinoihin sekä CMAH-jakson eksonin katoaminen ja sitä seurannut muutos aineenvaihduntareiteissä.

Onhan se itsestään selvää, että jos apinalta poistetaan kaksi kromosomia ja muutama jakso genomista, niin ihmiseksihän apina silloin muuttuu! Ja tähän pseudotieteeseen evoluutiouskovaiset vaativat meitä ajattelevia ihmisiä uskomaan!

Evoluutiouskovaiset elävät fantasiamaailmassa, joka suomeksi sanottuna tarkoittaa harhoissa elämistä. Ryhdistäytykää ja alkakaa näyttää havainnoituja todisteita evoluutiolle, jos haluatte, että teidät otetaan vakavasti.

15

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • "Ahaa, tuo geeni on erilainen kuin ihmisellä ja ihminen on tässä asiassa kehittyneempi joten evoluutiota on tapahtunut!"
      .
      Ehkä näin identiteetti kriisissä ihmislajia erityisasemaan kampeavaa uskon kahleissa rimpuileva kreationisti varmasti ajatteleekin. Mutta ompa tämä luomakunnan kuningas avuton ja heikko, sian hajuaisti verrattuna ihmiseen, petolintujen näkö ihmiseen verrattuna, eikä tuo kuulokaan nyt ole häävi verrattuna moniin muihin eläimiin verrattuna, puhumattakaan ravinnonhankinnasta, esimerkiksi märehtiät voivat hyödyntää ravinnonlähdettä mihin ihminen ei pysty. Onse ihminen sitte surkkia avutoon verrattuna muihin eläimiin.

    • Ewokki

      ”Onhan se itsestään selvää, että jos apinalta poistetaan kaksi kromosomia ja muutama jakso genomista, niin ihmiseksihän apina silloin muuttuu! Ja tähän pseudotieteeseen evoluutiouskovaiset vaativat meitä ajattelevia ihmisiä uskomaan!”

      Jauhat paskaa ja tiedät sen itsekin!

      Ei kukaan ole väittänyt, että kahden kromosomin fuusio olisi aiheuttanut ihmisen syntymisen. Evoluutio on asteittainen hidas prosessi, missä lukuiset muutokset kumuloituvat ja populaatio muuttuu pikku hiljaa miljoonien sukupolvien aikana.

      Jos evoluutio on totta, niin tästä asteettaisesta muuttumisestä jää jälkiä geenistöömme, fysiologiaamme sekä sikiökehitykseemme. Kahden kromosomin fuusioituminen ihmisellä verrattuna muihin suuriin apinoihin on yksi tälläisistä monista todisteista.

    • ROT:n uusi määritelmä viikolle onkin 1 päivä! (Viittaan tässä tietysti hänen "tiedeviikkoonsa".)

      Tämä taitaakin olla yksi kreationismin huomattavimpia saavutuksia!

    • MaaOnVanha

      Eipä tullut ROT:lta tiedeviikkoaloitusta. Ei uskalla enää yrittää, kun laittoi itselleen mahdottoman säännön "1. Jokainen aloitus, väite ja kommentti tulee perustella tieteelliseen tutkimukseen vedoten. Jos joku kirjoittaa perustelemattoman kommentin, ei sillä ole ketjussa arvoa." Tämän takia on tullut pataan jokaisessa Tiedeviikkoaloituksessa, vaikk herra itse on rikkonut sääntöään ehtimiseen.
      Eli ROT:n osalta Tiedeviikko taisi lopahtaa täydelliseen limboon ja sama tieteen kaapuun puettu uskonnollinen liturgia jatkuu.

      • "Eli ROT:n osalta Tiedeviikko taisi lopahtaa täydelliseen limboon ja sama tieteen kaapuun puettu uskonnollinen liturgia jatkuu."

        Siis lopahti jo hänen aivan ensimmäisessä kommentissaan ja ensimmäisessä keskustelussa.


    • MaaOnVanha

      "Onhan se itsestään selvää, että jos apinalta poistetaan kaksi kromosomia ja muutama jakso genomista, niin ihmiseksihän apina silloin muuttuu! Ja tähän pseudotieteeseen evoluutiouskovaiset vaativat meitä ajattelevia ihmisiä uskomaan!"

      Onko tämä ROT:n tiedettä?
      Voiko ROT olla niin pihalla asiasta, ettei hän tietäisi kromosomimäärän eron olleen ID oikeudenkäynnin vahvimpia todisteita kressujen taholta siitä, että ihminen ja muut apinat eivät voi olla läheisiä sukulaisia. Kun tämä väite osoitettiin vääräksi, se samalla sinetöi läkeisen sukulaisuuden osoittamalla, että kromosomimäärät ovat olleet aikaisemmin smat.

      Se ei tee apinasta ihmistä, että kaksi kromosomia yhtyi. Mutta ROT:sta se tekee taas kerran tietämättömän typeryksen tai tahallisesti kieroilevan uskovan.

    • Raamatustateilleviisaus

      Kun ihminen hylkää eläessään tietoisesti uskon Jeesukseen, mitä hänelle jää? Hän elää kuin tyhjän päällä, usein jopa valitsee koiran parhaaksi ystäväkseen ja tekee mieluummin abortteja. Siis ihmiselämä muuttuu elämäksi eläinten kanssa, niitä palvoen. Toive olla jotakin apinan kaukaista sukua alkaa muodostua omaksi totuudeksi. On höperöa , että eräs Darwinkin mieltyi todistamaan omia mieltymyksiään ja näki niin paljon vaivaa . Ei päässyt puusta pitkään ja kait on myöntänytkin epänonnistuneensa , mutta tiiminsä oli sitoutunut toiveeseen myös ja kun proffia leikitään olevansa on kirjoitustaitokin vakuuttava.
      Miksi ihmiset edelleen luopuvat Jumalasta ja haalivat itselleen laidasta laitaan epäjumaluuksia. Nyt on maamme nuoremmalle väelle muodostunut koirat epäjumalaksi! Kuka todistaa seuraavaksi , että olemmekin eniten sukua juuri koirille. Vaikkapa nyt niinpäin, että ihminen on jo jalostunut koiran asteelle?

      Sekin ihmetyttää, miksi ei viimeisten tuhansien vuosien saatossa kukaan ennen Darwinia saanut kansoja uskomaan olevansa apinakansoja.

      Eläimiä on turha sekoittaa toisiinsa ; ei muurahainen ole hyttynen , vaikka lentäisi kuinka paljon. Raamatussa on mieletön määrä ihmisen tarvitsemaa "tiedettä". Mm. "katso muurahaisen menoa ja viisastu",

    • Ttthhh

      ROT luulet olevasi viisaampi kuin evoluutiota työkseen tutkivat ihmiset, aika säälittävävää sillä sinä olet vain typerä epäkelpo opettaja..

      • Ajattelueiolekiellettyä

        Paitsi että evoluutiota työkseen tutkivat ovat kuin isojalan metsästäjät, eli koko ajan he melkein näkevät todisteen mutta eivät silti koskaan ainoatakaan osaa nimetä.

        Niin että menkäähän evot itseenne, siis yrittäkäähän miettiä että mikä voisi mielestänne olla aito evoluution todiste ja perehtykää sitten huolellisesti aiheeseen niin kohta teille selviää että missä kohdassa aiheeseen alkaa ilmaantua sitä silkkaa uskomusta.

        Koulukirjojen hevosen fossiilisukupuu rotasta ravihevoseksi on aika hyvä esimerkki tosi vilkkaasta evouskon mielikuvitusesta.


      • Cuuuuuum
        Ajattelueiolekiellettyä kirjoitti:

        Paitsi että evoluutiota työkseen tutkivat ovat kuin isojalan metsästäjät, eli koko ajan he melkein näkevät todisteen mutta eivät silti koskaan ainoatakaan osaa nimetä.

        Niin että menkäähän evot itseenne, siis yrittäkäähän miettiä että mikä voisi mielestänne olla aito evoluution todiste ja perehtykää sitten huolellisesti aiheeseen niin kohta teille selviää että missä kohdassa aiheeseen alkaa ilmaantua sitä silkkaa uskomusta.

        Koulukirjojen hevosen fossiilisukupuu rotasta ravihevoseksi on aika hyvä esimerkki tosi vilkkaasta evouskon mielikuvitusesta.

        Evoluutiosta on valtavasti todisteita mutta ei ihme että sinä Jyri et niitä ymmärrä.
        Miksi sinulla on pakkomielle anuksesta ja nyt isojaloista?


      • työkseenevotutkijoita

        Monia hyviä harrastuksia nimitetään työksi. Mutta sellaiseksi nimitetään kaikkea toimintaa, mistä ihminen saa leipärahansa - väärääkin toimintaa!

        Väärä toiminta voi jopa muuttua erittäin suosituksi työksi, jos palkkana on kuuluisuus ja miljoonat!

        Minäkin nuoruudessani luulin oikeaksi työksi sitä, että rikastutin ruokala-ravintolan omistajaa kantamalla kauniisti nuorisolle pöytiin juuri vapautettua olutta. Oli työttömyys suuri ja työ lounasruokalassakin oli sopivaa tilapäisesti ajatellen. Mutta Surullista oli todeta myöhemmin , että eihän se oikeaa työtä ollut , että näin vaivaa tuottaa kansallemme alkoholisteja. Sellaisia heistä monista myöhemmin tuli ja a-kodin hoitohenkilökunnan hoidokkeja.
        Näin mammonaepäjumalaa palvoimme; ravintolan omistaja rikastui ja minäkin sain leipärahaa ja sitten hoitajat saivat työpaikastaan leipärahansa. Rikastuiko alkoholistit?

        Kyllähän se on maailman sivu tiedetty, miten vihtahousu ympärillämme ahkeroitsee! Päämääränä tuhota ihmisiltä kristinusko? Ei mitään uutta. Tämä on jatkunut tuhannet vuodet.


    • Surkeaa.toimintaa

      "Koska evoluutiouskovaiset ovat niin epätoivoisia..."

      Taas argumentum ad hominem. Mihin katosi peräänkuuluttamasi "tieellisyys"?

      Siihenkö kun sait selkääsi joka ikisessä tieteellisiin lähteisiin perustuvassa keskustelussa.

      • Oliko aloitukseni merkitty (Tiedeviikko) -viitteellä? Vastaa nyt rehellisesti. Jos olit väärässä, myönnäthän reilusti asian kuin mies.


      • RaamattuOnTotuus kirjoitti:

        Oliko aloitukseni merkitty (Tiedeviikko) -viitteellä? Vastaa nyt rehellisesti. Jos olit väärässä, myönnäthän reilusti asian kuin mies.

        Myönnät siis, että aloituksesi oli pelkkää mölinää ja hölynpölyä.


      • kekek-kekek kirjoitti:

        Myönnät siis, että aloituksesi oli pelkkää mölinää ja hölynpölyä.

        ROT: "Myönnät siis, että aloituksesi oli pelkkää mölinää ja hölynpölyä."

        On se vain niin hauska lukea kun kreationisti ampuu typeryyttään omaan jalkaansa. Ja siihen ei väsy vaikka se tapahtuu yhä uudelleen ja uudelleen.


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Jumala rankaisi; nainen kuoli Suviseuroissa

      Eihän näissä joukkohysteriatapahtumissa ole mitään tolkkua. Aina pitää hajauttaa. Toivottavasti lestatkin tulevat nyt
      Maailman menoa
      193
      4566
    2. Mopomiitti onnettomuus

      Vittu se tehdas-alue ole oikea paikka mopomiitille, Ja minkälainen vanhempi hyväksyy, että pojan mopo kulkee järkyttävä
      Kokkola
      122
      2853
    3. Koettakaa nyt Trumpinkin fanit ymmärtää:

      Hän on myös jo vanha mies. Kukaan ei tiedä, mitä kunnossa hän on parin vuoden päästä.
      Maailman menoa
      324
      2274
    4. Pääsit nainen todella

      lähelle ja kaikki sinussa oli jotain selittämättömän kiehtovaa. Silti en koskaan ymmärtänyt sinua täysin. Mitä halusit t
      Ikävä
      133
      2260
    5. Kiitos, kun paljastit

      Vaikka mä tiesinkin! Nyt voi ottaa seuraavan askeleen? Hyvää yötä:)
      Ikävä
      55
      1962
    6. En saa unta kun ajattelen

      Sinua mies. Sydäntä ahdistaa meidän välit 😌😞
      Ikävä
      81
      1526
    7. YLE kirjoittaa - Viritetyt sähköpyörät aiheuttavat ongelmia poliiseille

      "Itse rakennellut ja viritetyt sähköpyörät ovat poliisin ja Liikenneturvan mukaan yleistyvä kirous liikenteessä." https
      Pyöräily
      114
      1441
    8. Missä hiton pippaloissa

      Sä käyt kun sua ei näy missään..tahtosin vaan varmistua et kaikki ok.
      Ikävä
      30
      1362
    9. Olen miettinyt sinua tänään

      Se mitä teit oli oikeasti vähän tylyä. En voi ottaa sitä muuna kuin mitä se konkreettisesti on. Esitän itsellenikin että
      Tunteet
      24
      1190
    10. Vieläkö pidät minusta

      Vieläkö pidät minusta nuori nainen? Vaikutat etääntyneeltä ja olen ajatellut että haluat olla rauhassa.
      Ikävä
      105
      1081
    Aihe