Plasmapen kokemuksia???

plasmapenkinnostaa

Hei. Onko kokemuksia plasmapen hoidoista? goglettamala löytyy uskomattoman hyviä tuloksia, mutta haluaisin kuulla lisää henkilökohtaisista kokemuksista. Hoito on ilmeisesti Suomessa vielä melko uusi.

20

12886

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Minä_1

      On ja en suosittele! Magic Brows and Beautyssä Helsingissä kävin otattamassa, pilasi aiemmin kiinteät yläluomeni - olisin halunnut alunperin otattaa silmakulman harakanvarpaisiin, mutta hoitaja halusi tehdä myös yläluomet. Lopputuloksena kasapäin löysää ihoa ja kunnon rypyt yläluomilla, joita ei aiemmin ollut. En voi suositella, olisin toivonut itsekin löytäväni aitoja arvosteluja ennen toimenpidettä, nyt kyllä harmittaa, että lähdin tekemään tuollaista. Vältä viimeiseen saakka ko toimenpidettä!

      • Anonyymi

        Suomessa on tosi vähän kokemusta ko. laitteesta ja hoidosta. Pahimmillaan laite tilataan Kiinasta n. 10€ ja opiskellaan käyttö Youtubesta. Olen nähnyt pysyviä arpia mitä tämä hoito on jättänyt. Ja kyllä, juurikin Suomessa tehtynä. En uskaltaisi kokeilla, tarjolla on paljon turvallisempiakin vaihtoehtoja.


    • Anonyymi

      Mulla käsitelty ala- ja yläluomet sekä nyt myös kaula. Suosittelen ko. Toimenpidettä jos ylimääräistä ihoa on ja ikää reilut 40.

    • Anonyymi

      Kävin hoidattamassa otsan, yläluomet ja alaluomet. Ei mitään vaikutusta, mielestäni meni jopa huonompaan suuntaan. Aluksi vaikutti, että iho olisi sileämpi, mutta 2-3 kk päästä iho oli alkuperäistä huonompi. En voi suositella.

      • Anonyymi

        Hei, millä lailla sun iho meni huonommaksi? Entä sun ikä?

        Mun ihoni selvästi kutistui toimenpiteen jälkeen, ja ekasta kerrasta aikaa nyt kohta vuosi.


      • Anonyymi

        Kävin myös plasmapen hoidossa sibeliusryppyihin
        Tulos on huonompi kun ennen hoitoa ja lisäksi kahden viikon toipumisaika ruvesta ja punoiutuksesta. Laitan kuvat, joten en suosittele. Reklamaation olen laittanut firmalle
        - kuvia en saa liitetyksi🐷


    • Anonyymi

      Hyvä aloittaja. Lue englanninkielisiltä sivustoilta kokemuksia (vaikka google kääntäjää avuksi käyttäen) Kokemuksia on myös aivan hirveitä, joissa iho on mennyt piloille ja arpeutunut. Jos ihoon poltetaan reikiä, ja niihin kasvaa arpikudosta, voi miettiä, miltä se näyttää. Tätä tehdään jopa vain2 päivän koulutuksella.

      • Anonyymi

        Kiitos kun jaatte tietoa ettekä vain hauku uhreja.
        Tällä alalla on tyypillistä hyökätä totuudenkertojan kimppuun ja haukkua. Totuuden kertominen aiheuttaa nimittäin sen että ihmiset osaavat välttää näitä tuhoavia toimenpiteitä. Lukuisat hoidot on todistettu humpuukiksi. Niitä ei tutkita pitkäjänteisesti ennen markkinoille päästämistä ja vasta ihmisten toimittua koekaniineina aletaan saada totuus esiin. Siinä menee aikaa, koska näillä hoidoilla rahastavat yrittävät usein hiljentää totuuden kertojat.


    • Anonyymi

      Leikkausarpiin tehty, ei mitään vaikutusta mihinkään suuntaan.

    • Anonyymi

      Rahastusta, ei tuloksia. Tai sitten ei-toivottuja tuloksia. Laita rahasi johkin muuhun

    • Anonyymi

      Hirveet pisteet luomilla vielä vuoden jälkeen toimenpiteestä

    • Anonyymi

      Tää on taas näitä kosmetologien ja lähihoitajien ”mulla oli tää varaa hankkia ja nyt myyn tätä joka vaivaan”-juttuja.

      • Anonyymi

        Tällänen fiilis jäi kun asiasta tiedystelin yhellä toisella keskustelupalstalla. Mikä vaiva vasn nii plasmapen hoitaa


    • Anonyymi

      Tulee vastaus myöhässä,mutta ehkä tämä auttaa jotakuta muuta kokemuksia/tietoa kaipaavalle.Tietoa toimenpiteestä on kyllä saatavilla liian vähän.
      Kyllä toimenpiteen tuloksia hehkutetaan liikaa ja haittoja vähätellään.Ensinnäkin turvotus on ihan järkyttävää 3 päivää toimenpiteen jälkeen.Se laskee vähitellen viikon kuluessa.Ruvet kestivät minulla huomattavasti pidempään kuin sen 1-2 vkoa.Minullla oli yli puolet jäljellä vielä 5 viikon jälkeenkin.Ennen sitä irronneet jättivät syvemmät arvet.Eli arpia tulee,ne haalistuvat ,mutta kyllä ne itse huomaa.Toimenpiteessä kumminkin suoraan sanottuna poltetaan ihoon reikiä,siis kyseessä pieni palovamma.Tulos kohotuksesta on olematon, jos nyt mitään on edes tapahtunut ,niin ehkä 1/2mm jos sitäkään.Samalla vaivalla olisi saanut paremmat tulokset kirurgilla.Tosiaan parantumisvaiheessa näyttää että olisi enmpi kohonneet,mutta kun turvotus laskee ja ruvet irtoavat niin pettymys on karvas.Mutta viisastuneena tyydyn nyt käyttämään luomiteippejä,eipä ne ole kummemmat kuin meikkauskaan,kai....
      Jokainen toki yksilö mutta kannattaa harkita ja tarkasti.

    • Anonyymi

      Outoa kyllä jos haluaa ottaa tietoisesti palovammoja ihoonsa. Järkikin sen sanoo ettei pidemmän päälle hyvä heilu. Palovamma rekisteröityy ihosolujen dna:han ja myöhemmin seurauksena voi olla esim. pigmenttihäiriöitä.

    • Anonyymi

      Kävin vuosi sitten Edge Beautyssä Tampereella ja oli todella taitava hoitaja joka hoidon teki. Sain ohjeet etukäteistoimiin ja jatkohoitoon. Minulla on ollut aina tosi raskaat ja turpeat yläluomet, ikääkin jo yli 50 vuotta. Tulos oli näkyvä heti. Yläluomien iho nousi useamman millin roikkumasta silmien päältä. Väsynyt ilme kirkastui ja alaluometkin kiinteytyivät. Mitään jälkiä ei jäänyt. Kaikki näkyvä jälki meni annetuissa aikarajoissa pois. Iho oli ehkä hieman ohuemman tuntuinen ja kuiva vielä kesällä. Hyvä hoito ja silmänympärystuotteiden käyttö auttoi. Iho tuntuu paksuuntuneen ennalleen, tulokset ovat pysyneet.

    • Anonyymi

      En voi mitenkään suositella. Päinvastoin. Otin loppuvuonna 2018 käsittelyn silmien ympärille. Nyt, lokakuussa 2022, kävin lopultakin hiotuttamassa fraktionaalisen laserhoidon avulla kammottavat kuopat silmien ympärillä. Niiden lisäksi ainoa lopputulos on epätasaisesti rynkyttyvä yläluomi. Tuollainen reikä isossa voi aiheuttaa vaikka mitä ongelmia.

    • Anonyymi

      Olen ottanut 2 x yläliuomille ja harakanvarpaille. Ihoon tehdään pieniä pistoja 1mm välein. Pudutuksenkin jälkeen luomissa on kohtia kotka tuntuvat pieniltä sähköiskuilta. On siedettävä muttei täysin kivuton. Seuraavasta päivästä alkaen luomet avat punoittavat, turvonneet ja mustelmilla. Menee ohi viikossa, joten lomaa on syytä ottaa. Pandana olo ei ole julkisesti esiintymiskelpoista. Kylmällä voi hautoa ja laittää tattoogeeliä jota voi ostaa liikkeestä. Koska Iho tuntuu kiristävältä. Myös laadukas hyarlon serun on hyvä. Esim. la rohkeasti hyalyB5 serum. Kipua ei juurikaan ole. Hyvä hoitaja kertoo ettei esim veren ohentamiseen vaikuttavat lääkkeet sovi ennen, eikä myöskään omega kapselit.

    • Anonyymi

      On kokemusta. Sibeliusrypyille ja alue on jo toimenpiteen jälkeen tulenpunainen, täynnä pieniä reikiä

    Ketjusta on poistettu 19 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      78
      5791
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      24
      2526
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      26
      2007
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      62
      1765
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1611
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1398
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1317
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      14
      1311
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1249
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1203
    Aihe