Olenko yhtä älykäs kuin astronautti

anusnaatti

Kun olen ajatellut että astronautithan tekee imuriperiaatteella ulostamiset avaruussukkulassa koska painovoiman puutteen takia se ei muuten onnistuisi. Ajattelin kokeilla samaa täällä maankamaralla imurilla, tulisi siisti homma, säästyisi paperia ja pussin voisi viedä täytyttyään sitten tavalliseen roskikseen.

18

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • OutoAssosiaatio

      Mites tämä viesti liittyy presidentin puheeseen mistä täällä palstalla puhutaan. Tai kai joku löytää täällä siihen yhteyden. Sanattomaksi ei palstalaiset ole koskaan jääneet.

    • Vbfgrtyujffgt

      Mutta nokian farmaseuttia viisaampaa ei ole olemassakaan.

    • TottaTosiaan

      Mites varsinaisia liittyy keskusteluun presidentin uudenvuoden puheeseen josta täälä puhutaan suurimmaksi osaksi

      • sdefswswsws

        jaa-a, miten varsinaisia liittyy johonkin keskusteluun..
        En tiedä.


    • Varsimies

      Tarkoitin Farmasia. Nokian farmaseutista en tiedä hevon vittua, mutta koita nyt imee ne paskat sieltä perseestäs ulos, ettei ne tuu suun kautta niinkö muillakin täällä palstalaisilla.

    • hehhehhehehheheee

      anusnaatti

      4.1.2019 1:57
      Kun olen ajatellut että astronautithan tekee imuriperiaatteella ulostamiset avaruussukkulassa koska painovoiman puutteen takia se ei muuten onnistuisi. Ajattelin kokeilla samaa täällä maankamaralla imurilla.

      Koita nyt imee ne paskat sieltä perseestäs ulos, ettei ne tuu suun kautta niinkö muillakin täällä palstalaisilla.

      Anus naattija puhuu paskaa kun ei uskalla kokeilla imuria.

    • Voimaa.oltava

      Tärkeätä on poistaa imurista roskapussi sekä suodattimet, sekä käyttää korkeinta imutehoa

      • Aloittajavajakki

        On myös hyvä avata poistosuodattimen päällä oleva luukku ja työntää kasvot lähelle, jotta näkee kun tavaraa alkaa tulla ja sokeakin tuntee roiskeet kasvoillaan. Jos tulossa on kovempi satsi, niin on parempi käyttää lietsoa, joka ei mene niin helposti tukkoon, mutta tässä ei valitettavasti pääse katsomaan milloin tavaraa alkaa tulla. Voit pyytää kaveriasi katsomaan poistoputkeen ja vaihdatte sitten vuoroa. Kaikkien kovimmat karjut tarvitsevat hakkurin tai oksasilppurin. Tällöin kannattaa pyytää poistoreikää vahtimaan joko anoppi tai exä.


      • Eksätajuu

        Exä on parempi.


    • Runqvist-1

      Hyvä idea, täytynee kokeilla. Puskee vaan yleensä sellaista jöötiä, että pitää hankkia kunnon teollisuusimuri.

    • avaruusherkkua

      Astronautit juo myös omaa virtsaansa. Tosiastronautti jättää turhat suodatukset välistä ja nauttii sellaisenaan.

    • haistakoon

      Löylykauha kruunaa aloittajan toimituksen.

    • Olipapitkäruno

      Nyt imuroin tällaisen viestin perseestäni. Pelkkää paskaa mutta lukekaa ennen kuin tämäkin poistetaan, sillä ylläpito ei salli yhtäkään viestiä palstoillamsa, mikä oikaisisi tämän naurettavan ulkomaalaisten parjauskampanjaan johtaneen väärinkäsityksen.

      Kaikki puolustuspuheet jotka olen kirjoittanut tänne turkkilaisen puolesta on poistettu. Oletteko lukeneet sen osan presidentin puheesta missä hän puhuu halusta väärin ymmärtää asioita.

      "Ilmaisin vuosi sitten huolestumiseni siitä, että halu väärinymmärtää usein ohittaa yrityksen ymmärtää. Kiivaita kierroksia saava vääristelevä keskustelu on kurimus, joka helposti päätyy pysyvään vihanpitoon."

      IS tiedusteli Yanarilta, eikö omien ohjaamisen ajatus voisi toteutua esimerkiksi sellaisessa tapauksessa, jossa yhteisön henkinen johtaja puuttuisi jollakin alueella tapahtuneeseen huolestuttavaan radikalisoitumiskehitykseen. Yanar ei ymmärtänyt ketä presidentti tarkoitti yhteisön henkisellä johtajalla, vaikka ei tuossa uudenvuodenpuheessa sellaiseta mitään puhuta. Puhutaan vain vastuun kantamista, myös omiaan ohjaamalla. Yamar ei ymmärtänyt enkä minäkään mitä sillä tarkoitetaan.
      Ruotsissahan meitä suomalaisia pidetään vieläkin sanonko suoraan - täysinä mulkkuina. Mitä me mahdoimme esimerkiksi Volvo Markkaselle joka ryöväili Ruotsissa ja Valjakkalalle joka raakasti murhasi kolme ihmistä joista yksi oli lapsi. Leimattiinko kaikki suomalaiset silloin Valjakkaloiksi ja miten me sitten olisimme voineet siihen vaikuttaa. Hän ei kuulunut mihinkään Ruotsissa asuvien suomalaisten yhteisöön (jos sellaisia on) vaan lähti Suomesta sinne vain riehumaan.

      Pitääkö meidän vaikka presidenttiä myöten nyt puhua seuraaville Valjakkaloille, että älkää nyt menkö sinne Ruotsiin häpäisemään meitä kunnon suomalaisia. Onko Valjakkala ja vaikka Arja Saijonmaa samaa sakkia ja pitäisikö heidän toisensa tavatessaan vaikka Tukholman kadulla tavatessaan alkaa vaihtamaan kuulumisia ja Arjan täytyisi sitten erotessaan sanoa hänelle että: "älä nyssivvaa ala taas tappaa ketää alaikäisiä. Siinä menee meidän kaikkien suomalaisten maine." Molemmat elää vielä. Toinen tosin linnassa. Kunnes pääsee vapaaksi oppineena ettei saa tappaa.

      Yanar alleviivaa, että käsitys maahanmuuttajien omista yhteisöistä on hyvin hatara, ja lisää, että esimerkiksi suomenturkkilaisten ryhmä on pieni, mutta hyvin monimuotoinen.

      Toki jonkun mielestä voi olla vaikkapa kiva puhua äidinkieltään jonkun kanssa, mutta tämä ei tarkoita sitä, että kyse olisi jostain yhtenäisestä yhteisöstä, johon suurella porukalla kuulutaan ja että sitä johtaisi joku, Yanar vastaa. (aikoinaan saman maalaiset kokoontuivat iltaisin rautatie asemilla ainakin Saksassa ja Ruotsissa. Ehkä se lievitti koti-ikävää kun ajatuksen voimin voi vain kuvitella että tosta vaan hyppään junaan ja kohta olen kotona taas. Ei kaikilla ole koti-ikävä noin voimakasta)

      Virolaisilla oli Ruotsissa pakolaishallitus ja niillä oli oikea presidenttikin valittu, mutta kun kysyn vaikka täällä olevilta jopa vanhemmiltakin virolaisilta että tiesittekö tuon. Tiesittekö te tuon? Viron Erkki ja Jaan sannoo etteivät oo edes kuulkkaan.
      https://fi.wikipedia.org/wiki/Viron_pakolaishallitus

      Se voi olla kun ollaan tuolla kansakunnan huipulla niin todellisuus hämärtyy eikä enää tajuta missä mennään. Elämästä tulee liian teoreettista ja kaikki informaatio saadaan toisen käden kautta ja silloin ihmistä on helppo manipuloida. Olikohan presidentti edes itse kirjoittanut koko puhetta. Häntä kustiin suoraan sanoen silmään.
      Aloin tajuamaan myös asiaa presidentin kannalta kun katsoin Tellervo koiviston haastattelun telkkarista kun tuo täytti 90 vee. Sanoi että täytyi opetella käymään jopa kaupassa uudestaan kun kaikki tuotiin eteen linnassa ollessaan; hyvä ettei persettä pyyhitty, lisäys minun. Tellervo Koivisto asui aikoinaan neidän yläkerrassa Pitkänsillanrannassa. Tai me asuimme hänen alakerrassa. Arvojärjestys täytyy muistaa.

      Maailma on muuttunut. Ennenvanhaan siirtolaisilla oli erinäisiä yhteisojä ulkomailla kuten paikkoja missä kokoontua vaikka syömään oman maansa paikallisissa ravintoloissa ja tavata oman maalaisia ihmisiä mutta eivät he mitenkään siksi sinne kokoonnu että juonisivat jotain uuden kotimaansa pään menoksi joitain konnan koukkuja.

      Niin onko meillä suomalaisilla oma johtajamme Ruotsissa ja Ameriikassa. Gus Hall oli kyllä kova hahmo suomalaisten keskuudessa Jenkeissä jos tiedätte kuka hän oli.

      https://fi.wikipedia.org/wiki/Gus_Hall Tästä tulee Vuornos mielee joka sekin edusti Suomea.
      Hänestä on kyllä parempi kuva tuossa englantilaisessa versiossa
      https://en.wikipedia.org/wiki/Gus_Hall
      Niin ja olihan meillä naapurissa Otto-Ville joka perusti oman hallituksensakin meitä varten tai Stalinhan sen perusti.
      https://fi.wikipedia.org/wiki/Otto_Wille_Kuusinen

      Toki onhan turkkilaisillakin kai saksassa näitä uskonnollisia johtajia. En nyt muista, mutta islamistinen kuitenkin, mutta kuten viitekehysihmisemme sanoo niin eivät kaikki mamut oo muslimeja.

    • Nasmokuotti

      https://fi.wikipedia.org/wiki/Aileen_Wuornos
      https://fi.wikipedia.org/wiki/Nikita_Bergenström
      Molemmista tehty elokuva.

      Nyt vielä kun lisätään tähän Haamumies niin siinä sitten ollaan. Suomalaisten maine ulkomailla ainakin Ruotsissa ja Jenkeissä on mennyttä vaikka toisaalta saattaisn tuntea jotain empatiaakin Wuornosta kohtaan, sillä tappoihan hän vain sovinisti sikoja. Ja haamumieshän oli bluffia niinkuin saimme lukea tuolta toisesta ketjusta. Siis syytön mies.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/15492543/haamumiehem-haastattelutunti

      En ole väittänyt koskaan olleeni yhtä viisas kuin Anusbaatti joka aloitti tämän ketjun eikä hänkään ole niin viisas kuin astronautti. Ainakaan ne jotka kävivät kuussa muka.

    • Kyösti_silleen

      Mitäpä jos kaivaisit aivosi virkkuukoukulla korvan kautta ulos?

    • ehehehe
    • MämmitJaMömmöt
      • Anonyymi

        Muistan kun Niinistö puhui että halu väärinymmärtää usein ohittaa yrityksen ymmärtää oikein. Hän ei sanonut ymmärtää oikein vaan pelkästään ymmärtää. Jos ei ymmärrä väärin niin ei välttämättä ymmärrä oikein eikä väärin eikä oikeastaan ymmärrä mitään. Halu ymmärtää oikein on se mitä hän ajoi takaa eli ihmisillä ei ole edes halua ymmärtää oikein vaan halu ymmärtää väärin vie voiton edes yrittää ymmärtää ylipäätään mitään. Mitä me tästä ymmärrämme ja mitä me ymmärrämme Essrtoniasta, Palmesta, Lindhistä, WTC torneista, 9/11:sta tai Oswaldin ampumisesta tai Kuussa käynneistä tai Navalnista tai koronasta. Ymmärrämmekö että meitä kusetetaan kun niistä puhutaan puuta heinää.

        "Ilmaisin vuosi sitten huolestumiseni siitä, että halu väärinymmärtää usein ohittaa yrityksen ymmärtää. Kiivaita kierroksia saava vääristelevä keskustelu on kurimus, joka helposti päätyy pysyvään vihanpitoon."


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      78
      1795
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1679
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1494
    4. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1184
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      19
      1183
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1172
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1126
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1121
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      6
      1099
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      7
      1094
    Aihe