Haamumiehem haastattelutunti

Wirkku-setä

Noh hei te höpönassukat!
IllanWirkku-setä on saanut vieraakseen Haamumiehen alias Spökmannen. Spooky spooky. Hän kärsii hirveästä posttraumaattisesta stressistä PTSD:sta, joten häneltä ei saa aina kaikkia vastauksia ulos vaan Wirkku-sedän on juotettava hänelle aina pullo vodkaa tai jotain muuta päihdyttävää ainetta ennen kuin kielen kannattimet löystyy sen verran että lauseita alkaa rönsytä hänen suustaan ulos.

https://www.terve.fi/artikkelit/post-traumaattinen-stressi-miten-sen-tunnistaa

Hän on käynyt läpi jotain aivan hirveetä sillä aina kun kutsun hänet kylään, vaikka kyllä tuo tulee usein ilman kutsumattakin kun jano yllättää ja kun tuo tietää että minä juotan häntä niin minkäs teet.

Noniin. arvon historiapalstalaiset. Nyt tehdään historiaa! Mikä onkaan ensimmäinen kysymyksenne? Panen tähän alle hänestä saksalaisten experttien tekemän tietokone kuvan. Vieläkö muistatte. Tuolla kuvallahan Ruotsin poliisi häki vuositolkulla saman näköistä miestä Palmen murhaajaksi tuloksetta ja nyt se on julistanut kuvan bluffiksi. Mitä te haluatte tietää hänestä. Hän on täällä tänään kun tuli minulle kylään ja istuu tuossa vieressäni. Annoin hänelle pienen pienen iltapäivä ryypyn että juttu alkaisi luistamaan.

https://vignette2.wikia.nocookie.net/palmemordet/images/8/8f/Fantomen.jpg/revision/latest?cb=20110731144435

34

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Hillevi7vee

      Puhutko suomea ja minkä ikäinen olet?

    • Wirkku-setä

      Kysymyksestäsi tulikin mieleen tuo Pedro Hietasen ja P.P. Peteliuksen hulvaton hulluttelu. Kysyin Hamikselta luvan saadaankö keventää tunnelmaa tällaisella hupivideolla näin alkuun.
      On muistutettava että tuo on leikkihassuttelu eikä perustu todellisuuteen niinkuin se että oikea Haamumies on nyt vieraanani ja odottaa kiperiä kysymyksiänne.
      https://www.youtube.com/watch?v=pIqiunaIXgA

    • Wirkku-setä

      SORRY! Lause jäi kesken.

      Hän on käynyt läpi jotain aivan hirveetä, sillä aina kun kutsun hänet kylään, alkaa hän parin ryypyn jälkeen vaipumaan ikään kuin jonkinlaiseen transsiin, enkä eina saa selvää mitä hän ajaa takaa muminoillaan ja mitä hän yrittää sanoa. .

    • Hillevi7vee

      Oletko ruotsalainen vai suomalainen?

    • Wirkku-setä

      Både och. Sekä että.
      Näin se vastas ja pyysi uutta ryyppyä. Mitähän toikin tarkoitti. Både ach. Tai minä kyllä tiedän mitä se tarkoittaa mutta pidetään lukijoitamme jännityksessä.

    • Hillevi7vee

      Miksi sua kutsutaan Haamusedäksi tai mieheksi. Oletko haamu.

    • Wirkku-Hamis

      Noniin! Annetaan "Haamusedän" vastata. Oleppa hyvä!

      Hamis vaan näin tuttujen kesken. Joo. se oli bäet niin kun saksalaiset rikosalan expertit tulivat Ruotsiin auttamaan paikallisia kollegojaan ja toivat mukanaan sen ajan uutuuden eli tietokoneeseen asennetun kasvojenpiirteiden yhdistämis laitteen "signalement maskinen" jolla siis yhdisteltiin silminnäkijöiden tai todistajien, jotka siis olivat silminnäkijöitä, muistikuvista kokonaisuus, niin kuvasta tuli jotenkin hämärä. Huh huh olipa pitkä lause. Annas kuule pieni näkäräinen tai hömpsy vielä. Ei muuten muista kaikkea.

      Kas niin. Kuva siis tehtiin niin että jos vaikka yksi muisti millainen nenä etsintäkuulutetulla oli ja toinen muistaa vaikka silmät ja joku leuan. Yksi muistaa tukan värin tai oliko tuo vaikka kalju. Näin kyhätään mahdollisimman tarkka kuva tekijästä joka oli syöpynyt ihmisten mieliin, jotka hänet näki. Nyt minut muka näki vain yksi henkilö, jonka piirustuksien mukaan saksalaiset, herra "Fibben" Haldin avustamana, kyhäsivät kokoon tuollaisen etelämaalaista muistuttavan kuvakokonaisuuden, joka ei muistuta minua oikeastaan paljon yhtään, mutta minä se siinä olen. Uskokaa tai älkää.

      Voisivat ne varttuneemmatkin lukijat kysellä jotain. Täytyy muistaa että kaikki ei sovi lasten kuullen kertoa. Hillevi on kyllä reipas tyttö ja hänestä tulee isona ties vaikka historian maisteri.

    • Hillevi7vee

      Saahan Hillevi hiirulainen kysyä vielä yhden kysymyksen, saahan. Kysyisin miksi Saku sammakko teki sinusta tuollaisen kuvan kun silminnäkijän piirtämä kuva oli aivan erinäköinen ja miksi Lisbet-täti sanoo että sinulla on tuijottava katse. Minusta sinulla on surullinen katse, Oletko surullinen ja minkä ikäinen olitkaan kun et siihen vastannut. Suomea näytät päästelevän kuin Pettersson konsaan.
      Tässä vielä tuo kuva. https://vignette2.wikia.nocookie.net/palmemordet/images/8/8f/Fantomen.jpg/revision/latest?cb=20110731144435

    • Parta-aikuinen

      Tuossa kuvassa olin noin 36 vee ja iän myötä olen nyt henkisesti ainakin suunnilleen sinun ikäisesi. (7v) Mutta ei saa liikaa kaveerata sinun ikäisesi kanssa sillä muutoin saan vielä lisänimen Naamusetä tai Mamusetä vaikka eivät mamut mitään naamuja ole ainakaan kaikki.

      Olen aika surullinen päivittäin johon otan lääkettä (pullo vodkaa). Se on tuohon PTSD:hen kun minulla on post-trauma. Trauma joka tulee jäljessä ja ellen pääse sitä pakoon niin se saavuttaa minut lopullisesti ja syö minut. Suomea päästelen ja ruotsiakin joskokaan en niin hyvin kuin suomea. Minä olen suomalainen ja tuo ruotsalaisena oleminen on kimurantimpi juttu selittää mutta kai senkin selitän vielä.

      Tuo kuva johti Ruotsin kansan kuvittelemaan että "murhan" takana olisi joku etelämaalainen, vaikka kuvasta saatiin sellainen helposti antamalla sille vain tummat silmät ja musta tukka. Poskessaan on pehmoinen nukka ja näin parta-aikuinen on syntynyt.

    • ToinenParta-aikuinen

      Kuule Hamis! Et sinä ole ainoa joka kärsii PTSD:stä. Katso ympäillesi. Koko palsta täynnä traumoista kärsiviä ihmisiä. Kuka kärsii siitä että juutalaiset toivat mämmin Suomeen ja joku toinen sodan ajan ruokahuollosta, kun sitä mämmiä ei sitten riittänytkään kaikille. Joten teikitiisi (take it easy) ja ota minunkin puolesta pieni "näkäräinen" tai "hömpsy" mutta älä tule liikaa humalaan. Muutoin alat uskomaan vaikka jumalaan isolla jiillä.

    • Hillevi7vee

      Noniin! Arvon historiapalstalaiset. Nyt tehdään historiaa! Mikä onkaan ensimmäinen kysymyksenne?

      Niiskus näet. Ei yksikää aikuine oo kysyny sulta mitää. Kenkuttaako se sua ko huomaat ettei niitä kiinnosta Palmen murha. Ja kun mä luin tuolta toisesta ketjusta ettei sitä oltaskaa tapettu ollenkaan ni sekään ei oikein kiinnosta ketää. Onko näissä jutuiss joku ikä raja ko musta tuntuu et nää on kirjotettu joilleki kuus (6) vuatiaille.

      Toi on hyvä ketju. Sitä lukee vähä näin varttuneempiki.
      https://keskustelu.suomi24.fi/t/15286404/olavi-palmun-murhe
      Siinä mielikuvitus lentää mutta on muistettava et ton artikkelin tai jutun jälkeen niin kutsuttu Skandiamies astui kuvioihin. Hänkin on suomalisista vanhemmista vaikkei Suomessa koskaan ollu edes asunu ja tuskin puhu edes enää suomeakaan. Srig Engström oli sen nimi.

      https://www.expressen.se/nyheter/police-investigate-engstrom-for-the-murder-of-palme/
      https://www.expressen.se/nyheter/skandiamannens-forsvunna-minuter-/
      https://www.expressen.se/nyheter/polisens-nya-huvudspar-stig-engstrom-mordade-palme/

      Muuta selitystä hänen tuloonsa ilmestymiselle murhatutkimuksiin ei ole. Hänellä on lippahattu ja pitkä takki. Tätä Suomi 24 foorumia seurataan tarkasti Ruotsista käsin ja haetaan inspiraatioita.

      Kai tuo Strasburgin iskukin on täältä saanut inspiraationsa. Miksi muuten se ei olisi tapahtunu suomalaisten tekemällä joulutoritapahtumalla Ranskassa. Sillä haluttiin muistuttaa ihmisiä Berliinin iskusta ja Turun puukottajasta Tuosta partalapsesta.

    • KarlKeps

      OmituinenPapattaja LAINATTU KETJUSTA OLAVI PALMUN MURHE
      17.5.2018 12:00

      Kuinka tarinani päähenkilöksi nousi Kalle Keppinen (Karl Keps på svenska) on aika kimuranti tarina.

      SemeroNuiska (n:o 7)
      20.5.2018 12:05

      Minun piti jatkaa kuunnelmaani jo eilen mutta se meni kuin menikin huomiseen eli tänään.
      Omituinen Papattaja aloitti kirjailijan uransa tarkkaan kello kaksitoista herran vuonna 2018. Siis 17.5.2018 12:00 (teoria skandiamannesta tuli lehtiin viikon päästä)

      Muuta selitystä hänen ilmestymiselle murhatutkimuksiin ei ole. Hänellä on (syy) lippahattu ja pitkä takki. Tätä Suomi 24 foorumia seurataan tarkasti Ruotsista käsin ja haetaan inspiraatioita.

      Ruotsalaisilla oli viikko aikaa kehitellä teoria että Stig Engströmistä (Skandiamies) tehdään murha kanditaatti. Moni ei ollut edes nähnyt häntä murhapaikalla niin kuin ei oltu nähty niitä kahta suomalaista naistakaan, jotka kyselivät suomeksi kellon aikaa Dekorimamieheltä, jota väitettiinkin sitten virolaiseksi. Kuka tätä paskaa jaksaa enää ottaa millään lailla tosissaan. Onko kirjailija nimimerkki "Papattaja" sama kuin Wirkku-setä jää nähtäväksi.

      Papattajan kirjailijan ura alkoi melkein samana päivänä vuosien päästä kun Väinö Sattuma oli syntynyt. Juho Väinö Grönqvist myöh. Sattuma (16. toukokuuta 1898 Leppävirta – 12. tammikuuta 1966) oli suomalainen jääkäriluutnantti. Hän oli sotilaskoulutuksensa Saksassa saanut jääkäri. Poimittu Googlesta.

      Papattaja kohtasi Väinön (Sattuma) Hietaniemen hautausmaalla noin vuosi ennen Palmen bluffi murhaa. Hän tosin oli jo haudassa. Niin paljon sattumia tässä asiassa ettei ne kaikki voi olla pelkkiä sattumia. Se oli sattumaa että Papattaja löysi Sattuman haudan.

      Ei ole mitään järkeä kytkeä Skandiamiestä tai Anti Avsania (Dekorimamies) murhaan jota ei ilmeisesti ole edes tapahtunut. Joko olette valmiita valamiehistoon. Pääsette tarkkailuun. https://keskustelu.suomi24.fi/t/15489852/historiallinen-mysteeri

    • Wirkku-setä

      Saas nähdä poistetaanko toi vapaamuurareista kertova viesti tosta yläpuolelta. Se antaa vain huonon kuvan rappareista; meinaan jos vaikka poistajakin olisi rappari ja näin poistamalla yrittää suojella heitä. Aika lapsellista.

      • Wirkku-setä

        Asioita Ihmettelevä kirjoitti

        12.12.2018 0:25
        Mistä toi kuva tuli eli kuka otti valokuvan ja miksi sillä on talvipakkasella vain kauluspaita päällä.
        https://vignette2.wikia.nocookie.net/palmemordet/images/8/8f/Fantomen.jpg/revision/latest?cb=20110731144435
        Ei hänellä tietenkään voi olla murhan kanssa mitään tekemistä jos murhaa ei ole edes tapahtunut. Mutta jos se olisi tapahtunut niin yritettiinkö hänestä tehdä syntipukkia. Jos tuo kuva olisi valokuva niin mieshaän olisi jo kiinni. Kuva on tahallaan tehty sellaiseksi ettei siitä tunnista itseään kuin Haamumies itse. Näin hän minulle kertoi. (vain vähän samannäköisyyttä)


        Haamumies läks. En tiedä koska palaa, mutta varmaan pian, kun jano yllättää. Kun katsoo tuota hänestä tehtyä kuvaa tuossa yllä niin aika surulliseltahan tuo näyttää eikä ollenkaan miltään kylmäveriseltä tappajalta, jota hän ei teitenkään edes ole, vaikka murha olisikin oikeestikin tapahtunut, sillä niinhän Ruotsin poliisi sanoo, ettei Haamumies ole Palmen murhaaja vaan hän on joku viaton ohikulkija, johon piirroksen tehnyt taiteilija kiinnitti huomionsa aika kaukana murhapaikasta poispäin. Ja sekin että mihin aikaan hän miehen näki ei ole oikein selvinnyt.

        AamunTorkkunen kysyi

        13.12.2018 1:37
        Väittääkö hän että Haamumies on joku oikeasti elossa oleva henkilö. Ja mitä virkaa hänellä on?

        (yleensä rappariksi ei pääse kuka vaan. Sanottiinkin että Breivik olisi itse perustanut oman loosinsa niin kuin olen kuullut että Haamumies olisi tehnyt samoin)

        Tuohon saa Haamumies itse vastata kun palaa. Kyllä hän tossa vieressä eilen istui ja nautiskeli juomia. Vai väitättekö että keksin koko jutun. Haamumies on verta ja lihaa.

        Sitten on olemassa sekä Grandmies että Dekorimamies ja Skandiamies. Noista vain yhdellä on oikea esikuva todellisuudessa. Skandiamies on Stig Engström tai oli. Hän tappoi itsensä vuonna 2000. Alko ottaa varmaan pattiin kun tuli puhuttua niin paljon pastaa. Dekorimamieheksi on väitetty virolaista Anti Avsania, mikä on aivan kummallinen väite. Noista ainoa joka voisi olla murhaaja on juuri tuo Dekorimamies, joten siihen täytyisi kaikki energia pistää. Kuka hänet näki rouva Palmen lisäksi ja näkikö hänkään jos murha on bluffia niin kuin väitetään. Mitään konkreettista todistetta sille, että murha olisi tapahtunut ei ole. Ei valokuvia ei mitään.

        On vain ihmisten kertomuksia, jotka voivat olla keksittyjä. Se, että kuka sellaista kehtaisi keksiä, onkin sitten toinen asia.
        Inge Morelius on yksi silminnäkijöistä. Nimen muistatte jos käännätte sen vaikka Ingen Moral-iukseksi > ei mitään moraalia. Liekö keksitty nimi. Hänellä on tai oli tapahtuma aikaan suomalainen tyttöystävä, ainakin nimen perusteella,
        Tyttöystävä oli nostamassa rahaa pankkiautomaatilta kun laukaukset kajahti. Hän ei silti nähnyt mitään ja kuitissa oleva leimakaan ei sitten kerrokaan laukauksien tarkkaa ajankohtaa. He olivat kadun toisella puolella ja matkaa tapahtumapaikalle oli tai on ehkä noin 50 metriä tai alle. Sveavägenin leveys ja vähän päälle. Inge Morelius istui autossa ja tarkkaili kadun yli tapahtumia.

        Minä kirjoitan tätä Make-Vauvalle. Hän onkin ainoa joka ymmärtää. Hillevi hiirulaisesta en tiedä. Tuo kun on jo seitsemän. Liian vanha. Pitää osata eläytyä ja mennä tapahtumapaikalle siulun silmin ja nähdä kuka puhuu palturia eli paskaa ja kuka ei. Kertomuksen Inge Moreliuksesta löydätte netistä. Voin ja tulenkin laittamaan sen tähänkin kun aika on. Niin auringon saat... Kiertämään vaikka maata.
        https://www.youtube.com/watch?v=s1kFFJ82aUc&start_radio=1&list=RDs1kFFJ82aUc&t=41

        Stay tuned!


    • Wirkku-setä

      Yllätys yllätys! Hän on täällä tänään. Voitte taas kysellä Haamumieheltä mitä vaan. Hän vastaa ja on jopa selvinpäin. Häntä ei saa sekoittaa ja sotkea mitenkään mihinkään. Hän on se mies jonka sanottiin olleen Smala Gränd nimisellä kadulla lähellä murhapaikkaa ja hänestä tehtiin se kuva tai useampiakin kuvia. Mutta se onkin sitten ainoa asia millä hän liittää itsensä tuohon tragediaan.

      Katselkaa ajankuluksi vaikka näitä videoita tässä alla, jos osaatte ruotsia.
      https://www.youtube.com/watch?v=8Ra4EpYo-q0
      https://www.youtube.com/watch?v=bwnyZUXv_ic
      https://www.youtube.com/watch?v=Wwc0vJdG7jU

      Carl Gustaf Christer Pettersson (23. huhtikuuta 1947 Solna, Tukholman lääni – 29. syyskuuta 2004 Solna, Tukholman lääni) oli ruotsalainen mies, jota epäiltiin 28. helmikuuta 1986 tapahtuneesta pääministeri Olof Palmen salamurhasta. Käräjäoikeus tuomitsi Petterssonin murhasta elinkautiseen vankeuteen, mutta hovioikeus totesi hänet syyttömäksi vähäisten todisteiden takia ja vapautti hänet. Keskustelu syyllisyydestä jatkuu edelleen.

      Pettersson oli aiemmin tuomittu vuonna 1970 hänen puukotettuaan itselleen ennestään tuntematonta miestä, joka menehtyi. Pettersson tuomittiin tästä taposta vankeuteen vuonna 1974.
      Pettersson kuoli aivoverenvuotoon lyötyään päänsä syyskuussa 2004.

    • Wirkku-setä

      Jokaiseen tekoon löytyy motiivi jos se on ihmisen tekemä teko. Hyvä tai paha. Jumalan teoille ei löydy motiiveja paitsi uskovaisten itse keksiminä. En tiedä epäileekö Joonas jotain, mutta se asia, että Palmen murhaa ei koskaan tehty vaan se lavastettiin, ei ole pelkkä spekulaatio.

      Noilla lavastajilla, kun ajatellaan että itse Palme oli siinä mukana, on tääytynyt olla joku korkeampi motiivi kuin pelkkä ihmisten jekutus tai se että Palme lähti pakoon jotain epämiellyttävää paljastusta hänen elämästään.

      Yksi motiivi voisi olla joku HAARPin kaltainen laite jonka ruotsalaiset turvallisuus viranomaiset tiesivät olemassa olleeksi ja täten kertoivat aseen tai laitteen omistajille, että me tiedämme.

      Tiesivät lähinnä vakoilulaitteista ja muista seurantalaitteista joilla ihmisiä seuraillaan. Nämä tuhoaseet tai laitteet on asia erikseen. Niistä on spekuloitu että käytetäänkö niitä noihin erinäisiin katastrofien aikaan saamisiin ja tulipalojen sytyttänisiin. Alla siitä artikkeli.

      EpäileväJoonas (kirjoittaa keskellä yötä)
      24.12.2018 1:14

      Kukaan salaliittolainen ei ole vielä epäillyt toissa päivästä tsunamia jollain uudenaikaisella aseella tehdyksi. Jossain vaiheessa joku siitäkin kirjoittaa vaikka ne olisi vain epäilyjä ja spekulaatioita. Sitä ei kai olla todistettu että tsunameja saadaan aikaan keinotekoisesti niin kuin maanjäristyksiä ja tulipaloja sun muita maanvyörymiä jne. Jos sellainen ase olisi niin se olisi todella sairasta.

      https://www.newstag.com/tag/IndonesiaTsunami/4897?gclid=EAIaIQobChMIzbrF2om33wIVRaQYCh0dRQOSEAAYASAAEgJBSfD_BwE&lang=English

      Poimittu alla olevasta linkistä ja käännetty suomeksi.

      Saatat ajatella, että on hieman kaukaa haettu väittämä ja että joku hallitus tai maailmanjärjestö voisi mennä niiin pitkälle että tekisi tuollaista (ihmisen aikaansaamat maanjäristykset) , mutta mikään ei muuta sitä tosiasiaa, että patentit olivat olemassa jo 1950-luvun lopulla saamaan aikaan tällaisia maanjäristyksiä toimien aseina vihollisia vastaan. Surullisen kuuluisalla HAARP-antennilla on tällaiset kyvyt, mutta voidaan ajatella, että paikallinen ydinase voisi myös saada saman aikaan. Riippumatta siitä, miten maanjäristys on tehty, niin nämä ennennäkemättömät massiiviset järistykset näyttävät esiintyvän entistä useammin. Saattaahan se johtua laajenevasta maankuoresta, emme tiedä. Toista, tämä artikkeli on puhdasta spekulaatiota.

      http://www.onepagenews.com/2013/12/15/earthquake-false-flag-coming-to-usa/

      You might think it’s a bit far fetched that a government or world organization would go to these lengths, but nothing changes the fact that patents exists as far back as the late 1950s to create such earthquakes as weapons against enemies. The infamous HAARP antenna has such abilities, but we think that a localized nuclear weapon could also get the job done. Regardless of how it’s done, these never before massive quakes seem to be occurring more often. Now it might be due to an expanding Earth crust, we don’t know. Again, this article is pure speculation.

    • EpäileväIrmeli

      Wirkku-setä
      24.12.2018 0:10
      Uusi

      Yllätys yllätys! Hän on täällä tänään. Voitte taas kysellä Haamumieheltä mitä vaan. Hän vastaa ja on jopa selvinpäin. Häntä ei saa sekoittaa ja sotkea mitenkään mihinkään.

      Moikka Wirkku ja Hamis,

      Oon lueskellut noita sun ketjujas ja yhdestä löysin tällaisen: "jos murhaa aletaan tutkia bluffina ja sinä että ns. Haamumiehellä on ratkaisun avaimet käsissään kun hän kertoo MIKSI HÄNET vedettiin mukaan koko juttuun väittämällä häntä murhaajaksi. "

      En vielä oikein löytänyt sevitystä "MIKSI HÄNET" vedettiin mukaan juttuun. Jostain salakuuntelusta ja seurannasta olet puhunut, mutta en ymmärrä vieläkään siitä mitään.

      Palmen murhasta on kirjoitettu varmaan yli sata teosta tai kirjaa vai miksi niitä täytyisi kutsua. Sitten youtubessa ja netissä aiheesta on myös varmaan satoja artikkeleita ja videoita. Asian tutkiminen jatkuu erityisessä Palme komissiossa jota nykyään johtaa mies nimeltä Krister Petersson jolla on melkein sama nimi kuin kestoepäillyllä murhaaja kanditaatilla. Mitään ei saada aikaseksi jotta murhan ratkaisu etenisi ja tutkijoita vaihdetaan sitä mukaa kun he epäonnistuvat.

      Minusta tuntuu että Palmen murha (oli se oikea tai väärennetty) ei selviä sillä mitä enemmän aikaa kuluu ja ihmisiä, jotka ovat sekaantuneet juttuun, kuolee aina van lisää. Vaikeammaksi se käy ellei tehdä päätöstä julistaa se bluffiksi ja kaikki voimavarat keskittää sen asian tutkimiseen miksi se lavastettiin. Ei tuollainen juupas eipäs tilanne vie asiaa eteenpäin ollenkaan.

    • Brainfarter

      innaanninen kirjoittaa
      23.12.2018 6:41
      Stadin "kuolon kellot" kumajaneet jo vuosia viherpiipertäjien vallan alla.
      V-piipertäjä SinneTänneTonnemäen johdolla.

      Sinne Tonnemäki on ihan ok, mutta v-pipertäjät elävät pää pilvessä maailman tapahtumista. Jännä yhteen sattuma että tuo Smala Grändin tecknerska on nimeltään Sanna Tonnemän (Törneman) Sinne män vai minne män? Onko väliä minne haamumies män jos hän ei ole edes ollut Ruotsissa.

      Tämä taitaa olla persujen hallitsema palsta. He ovat kuitenkin vihreitä tyhmempiä ja eivät täällä käy lueskelemassa josta kyllä oppisivat jotain. Ehkä he ymmärtäisivät sen ettei Palmea koskaan tapettu ainakaan tuolloin.
      Persut, siniset ja varmaan moni muunkin puolueen jäsenet eivät sitä tajua. Sellainen populismi on heille liikaa.

      https://www.svd.se/mojlig-mordare

      Todistaja, joka mediassa kutsuttiin "piirtäjäksi" (Sanna Tönnemann), näki muutaman minuutin kuluttua Sveavägenin murhasta miehen, joka käyttäytyi salaperäisesti Smala-kujalla Snickarbackenissa, useita satoja metrejä murhapaikalta. Kun todistaja näki miehen, hän näytti pelästyneeltä, kääntyi ja kiirehti eteenpäin.

      Vaikka todistaja oli Brunkebergsåsenin toisella puolella, kun hän teki havainnonsa, ja vaikka murhaaja oli voinut valita muitakin paikkoreittejä, poliisiviranomainen katsoi, että todistajan kertomus ja hänen tekemä kuva miehestä oli ennenkuulumattoman kuuma vihje.

      Vittnet som i media kallades "tecknerskan" såg några minuter efter mordet på Sveavägen en man som betedde sig mystiskt på Smala gränd vid Snickarbacken, flera hundra meter från mordplatsen. När mannen såg vittnet såg han förskräckt ut, vände sig om och skyndade vidare.

      Trots att vittnet befann sig på andra sidan Brunkebergsåsen när hon gjorde sin iakttagelse, och trots att mördaren kunnat välja andra flyktvägar, ansåg spaningsledningen att vittnesmålet var oerhört hett.

      Ennenkuulumattoman kuuma vihje (vittnesmålet var oerhört hett) Mikseivät heti hylänneet Haamumiestä kuvioista pois. Siinä poliisilla selittämistä. Onko Haamumiehellä todella jotain sanomista muuta kuin ampuminen oli huijausta. Valhetta on myös se että Katja ja Pirjo vai Anki ja Anneli (suomalaisnaiset) näkivät murhaajan ja kuulivat kun tuo puhui suomea radiopuhelimeen. Miksi tuollainenkin valhe täytyi levittää jollei sillä haluttu sanoa jotakin. Nyt te olette pieruistanne pyörällä. Aivopieruistanne. Antakaas tulla nyt oikein mehevä aivopieru tähän jatkoksi.

    • Piuvoairu

      Ppptrrrrrrrrrrrrrrrr
      Sinne män

    • Aivopierijä

      Wirkku-setä
      24.12.2018 0:10
      Uusi

      Yllätys yllätys! Hän on täällä tänään. Voitte taas kysellä Haamumieheltä mitä vaan. Hän vastaa ja on jopa selvinpäin. Häntä ei saa sekoittaa ja sotkea mitenkään mihinkään.

      Mitä häneltä voi kysyä jos häntä ei saa sotkea mihinkään?

    • Kyselijänmulkero

      Kysyisin Hamikselta että vieläkö olet selvinpäin ja vielä näin jouluna?

    • YmMällä
    • IllanWirkesendaal

      Carl Gustaf Christer Pettersson (23. huhtikuuta 1947 Solna, Tukholman lääni – 29. syyskuuta 2004 Solna, Tukholman lääni) oli ruotsalainen mies, jota epäiltiin 28. helmikuuta 1986 tapahtuneesta pääministeri Olof Palmen salamurhasta. Käräjäoikeus tuomitsi Petterssonin murhasta elinkautiseen vankeuteen, mutta hovioikeus totesi hänet syyttömäksi vähäisten todisteiden takia ja vapautti hänet. Keskustelu syyllisyydestä jatkuu edelleen.

      Haamumies ei koskaan joutunut oikeuden eteen jotta oltaisiin voitu kysyä mitä teit murhapaikan liepeillä. Tekikö mitääm vai onko hänet tuotu vain systeemiin jonkin tarkoituksen taki?

    • Spongebob

      Kun Haamumies on kumottu niin jäljelle jää.

      https://www.expressen.se/kronikorer/fredrik-sjoshult/det-som-framkommit-nu-ar-helt-sensationellt/
      Jälkikäteen "Grandmiehen" teoria on kyseenalaistettu. Tutkintalautakunta toteaa, että kaksi todistajaa oli tehnyt huomioita miehestä, joka kulki puolisoidentakana Sveavägenillä, mutta kun he ylittivät kadun ja tulivat tien puolelle, jossa murha tapahtui, on todistaja, joka sanoo, että Palmeä ei seurattu.
      Se osoittaa, että tappaja odotti Sveavägen/Tunnelgatanin risteyksessä mikä avaa mahdollisuuden pitää Stig Engströmiä rikoksentekijänä.

      I efterhand har teorin om ”Grandmannen” ifrågasatts. Granskningskommissionen konstaterar att två vittnen gjort iakttagelser av en man som gick bakom makarna Palme på Sveavägen men efter att de korsat gatan och kommit över på den sida av vägen där mordet inträffade finns det vittne som säger att Palme inte var förföljd.
      Det talar för att mördaren väntade i korsningen Sveavägen/Tunnelgatan och öppnar för Stig Engström som gärningsman.

      Myöhemmin Mårten Palme lisää:
      "Miehellä oli lukittunut katse," nyrkkeilijän katse ". Hänellä oli neliömäiset kasvot ja karski ilme kasvoilla ja ohuet huulet. Mies ei ollut tummaihoinen. Hän oli noin 40-vuotias. Mies oli pitkä, noin 185-190 cm, mutta käveli kokoonpainuneena nojautuen eteenpäin.

      Senare lägger Mårten Palme till:
      ”Mannen hade en fixerad blick, ”boxarblick”. Han hade ett fyrkantigt ansikte och ett sammanbitet ansiktsuttryck med tunna läppar. Mannen var ej svartmuskig. Han var ca 40 år. Mannen var lång, ca 185-190 cm, men gick hopsjunket och framåtlutad.”

      https://fi.wikipedia.org/wiki/Paavo_Pesusieni_(hahmo)

    • mömmelmanni

      http://palmemordet.eu/palmemordet/vem-sag-teknaren-sanne-t/

      Kenet piirtäjä Sanne T. näki?
      Todennäköisimmin Olof Palme murhaaja murhan jälkeen juoksi David Bagares Gatanilta ja myöhemmin Regeringsgatanilta pohjoiseen. Tätä tukevat kaksi todistajaa n:o 2.
      Mutta murhan jälkeen taiteilija Sanne T huomasi miehen Smala Grändillä lähellä murhaa. (Yllä olevalla kartalla se on numerossa 3 kujasta oikealle.)
      Sanne T: n mukaan se tapahtui klo 9–22. 23:30 ja 23:40. Se olisi liian myöhäistä ollakseen rikoksentekijä, mutta päivä sen jälkeen hän teki piirustuksen muistikuvansa perusteella. Kuvasta tuli sitten kuuluisa (fantombild) haamukuva.
      Tämä haamukuva on melko kaukana alkuperäisestä.
      Kenet hän näki? (Tässä alla alkuperäinen teksti)

      Vem såg teknaren Sanne T?
      Det mest sannolika är att Olof Palmes mördare efter mordet sprang från David Bagares Gata och sen av Regeringsgatan mot nord. Detta understödjas av 2 vittnen.
      Men efter mordet bemärkte tecknaren Sanne T en man i Smala Gränd nära mordplatsen. (På kartan övan för är det vid talet 3 i gränden längst till höger.)
      Enligt Sanne T hände det mellan kl. 23:30 och 23:40. Det borde vara för sent för att vara gärningsmannen, men dagen efteråt gjorde hon en teckning efter sin minnesbild. Bilden blev sen till den famösa fantombild.
      Denne fantombild är ganska långt från originalet.
      Vem såg hon?

      LAINAUS YLEMMÄSTÄ VIESTISTÄ:

      Myöhemmin Mårten Palme lisää:
      "Miehellä oli lukittunut katse," nyrkkeilijän katse ". Hänellä oli neliömäiset kasvot ja karski ilme kasvoilla ja ohuet huulet. Mies ei ollut tummaihoinen. Hän oli noin 40-vuotias. Mies oli pitkä, noin 185-190 cm, mutta käveli kokoonpainuneena nojautuen eteenpäin.

      http://marcpennartz.nl/maak-kennis-met-de-moordenaar-van-olof-palme/
      https://fi.wikipedia.org/wiki/Paavo_Pesusieni_(hahmo)

      Grandmiehen neliskanttiset kasvot eivät johtaneet kenenkään pidätykseen. Ovatko nekin bluffia niin kuin Sanna Törnemaninkin (Sanne T) piirustukset. Sen kuuluisimman haamukuvat tekivät saksalaiset rikosteknikot tietokoneella.

      Trots att vittnet befann sig på andra sidan Brunkebergsåsen när hon gjorde sin iakttagelse, och trots att mördaren kunnat välja andra flyktvägar, ansåg spaningsledningen att vittnesmålet var oerhört hett.
      Vaikka todistaja oli Brunkebergsaenin toisella puolella, kun hän teki havainnonsa, ja vaikka murhaaja oli voinut valita muita pakoreittejä, valvontaviranomainen (spaningsledningen) katsoi, että todistus oli erittäin kuuma.

      https://www.svd.se/mojlig-mordare Av Bosse Brink 27 feb, 2011 (8 v sitten Hamis oli vielä mahdollinen murhaaja, vaikka Hans Ölvebroo jo vuonna 1987 sanoi ettei hän ole) Mutta kuka on Haamumies? Hänellä on haamulais-seemulaiset piirteet tai ainakin seemulaiset piirteet. Emme silti saa vaipua anti-semutismiin.

    • LilleriLalleriLölleri

      https://fi.wikipedia.org/wiki/Charlie_Hebdon_isku

      OVATKO NÄMÄ PILAPIIRROKSIA?
      http://marcpennartz.nl/maak-kennis-met-de-moordenaar-van-olof-palme/
      https://fi.wikipedia.org/wiki/Paavo_Pesusieni_(hahmo)
      http://palmemordet.eu/palmemordet/vem-sag-teknaren-sanne-t/
      https://vignette2.wikia.nocookie.net/palmemordet/images/8/8f/Fantomen.jpg/revision/latest?cb=20110731144435 (Tämä on todella kaukana alkuperäisestä)

      Vaikka todistaja oli Brunkebergsåsenin toisella puolella, kun hän teki havainnonsa, ja vaikka murhaaja oli voinut valita muita pakoreittejä, valvontaviranomainen (spaningsledningen) katsoi, että todistus oli erittäin kuuma. (mikä tekee todistuksesta ja siten myös Hamiksesta kuuman?)

      https://www.svd.se/mojlig-mordare Av Bosse Brink 27 feb, 2011 (8 v sitten Hamis oli vielä mahdollinen murhaaja, vaikka Hans Ölvebro jo vuonna 1987 sanoi ettei hän ole) Mutta kuka on Haamumies? Hänellä on haamulais-seemulaiset piirteet tai ainakin seemulaiset piirteet. Emme silti saa vaipua anti-semutismiin.

      https://fi.wikipedia.org/wiki/Haamilaiset

      Valitse listasta Suomi ja lue tämä suomeksi myös https://en.wikipedia.org/wiki/Semitic_people

      https://fi.wikipedia.org/wiki/Jaafetilaiset Suomalaiset eivät mahdu kansojen tauluun.

      https://fi.wikipedia.org/wiki/Kansojen_taulu (tämä on tärkeää jos halutaan saada selville Hamiksen syntyperä eli rotu ja sen ominaisuudet - Onko syntymästään väkivaltainen vaikka onkin syytön)

      VAI ONKO HAAMUMIES (hamis) SUOMALAINEN NIIN KUIN PETTERSSONKIN?

      https://www.youtube.com/watch?v=pIqiunaIXgA

      https://fi.wikipedia.org/wiki/Antisemitismi

      Semitismi-käsite otettiin kielitieteestä, mutta sillä viitataan ainoastaan juutalaisiin, vaikka myös esimerkiksi arabit ovat seemiläinen kansa. Hamis ei ole kurdi ja kurdit eivät ole arabeja. Hamis ei ole kurdi eikä arabi vaan suomalainen mutta syytön. Ulkonäkö pettää.

      Hamis ei ollut edes Tukfolmassa tuolloin 28.2.1986 kun "murha" tapahtui. Huom. lainausmerkit.

    • tautologiaa

      https://fi.wikipedia.org/wiki/Je_suis_Charlie (Jesu is Charlie)

      Tunnus esiintyi twitterissä myös muodossa ”Je suis Ahmed”, jolla kunnioitettiin terrori-iskussa surmatun arabitaustaisen poliisin Ahmed Merabetin muistoa. Aihetunnistetta #JeSuisCharlie käytettiin kolmessa päivässä yli viisi miljoonaa kertaa, parhaimmillaan 6300 kertaa minuutissa.

      Kyllä hänen on oltava kuollut kun hautakivikin on. Samoin Palmellakin on hautakivi.

      https://fr.wikipedia.org/wiki/Fichier:Tombe_de_Ahmed_Merabet_-_1.jpg

      Veri on laihaa litkua verrattuna Palmen verilätäkköön.

      https://www.youtube.com/watch?v=Xw5dwe6pCEg

      TÄSSÄ AINAKIN LUOTI MENEE OHI PÄÄN. EN TIEDÄ MISTÄ VERI SAATIIN PAIKALLE.

      http://int.search.tb.ask.com/search/video.jhtml?n=&pg=video&pn=1&qs=&searchfor=video non censurato poliziotto non e colpito quando sparato alla testa hebdo&ss=sub&st=site&tpr=sbt&vidOrd=1&vidId=ZYd_GQh-eRw

      Nämä ainakin ovat pilapiirroksia ja loukkaavat Grandmannea jota vihjataan myös Hamikseksi.

      http://lennartremstam.blogspot.com/2015/07/birgitta-wennerling-teckningar.html

    • Pilakuva

      Veri on laihaa litkua tuossa Charlie Hebdo ammuskelussa verrattuna Palmen verilätäkköön. Verilätäkkö näkyy tuossa linkissä alinna.

      https://www.hs.fi/kulttuuri/art-2000005889171.html?ref=rss
      https://www.hs.fi/kulttuuri/art-2000005888641.html
      Jan Stocklassan Palme-kirjan kannessa on mahdollisesta murhaajasta silminnäkijälausunnon perusteella luotu havainnekuva. Haamukuvaa ei olla oikein selitetty miksi sitä levitettiin mediassa.
      Kannessa Haamumies. Miksi? Hänhän on syytön, vaikka ei olekaan aivan sivullinen, sillä hänhän on todistaja, joka ei ollut edes paikalla. Hän todistaa bluffin ja on syytön ja sivullinen kuitenkin.

      https://fi.wikipedia.org/wiki/Stieg_Larsson (kuvitteli Haamumiehen oikeistolaiseksi)
      https://intokustannus.fi/kirja/stieg-larssonin-tutkimukset-kuka-murhasi-olof-palmen/

      Tässä toinen todistaja josta tehtiin syyllinen kun mittään ei enää keksitä. Täytyy osata ruotsia.
      https://www.expressen.se/nyheter/polisens-nya-huvudspar-stig-engstrom-mordade-palme/

      LAINATTU KETJUSTA "MAAILMAN VALLANKUMOUS"

      Tässä Köpenhaminan iskussa tapetun elokuvaohjaajan filmi joka viittaa Boomerangiin.
      https://vimeo.com/42968451
      Trent Carter er 13 år, bor i Australien og har kastet med boomerang siden han var 2 år. Hans drøm er at blive verdensmester.
      Miten tämä bumerangi liittyy mihinkään. paitsi jos katsoo tämän toisen Boomerang filmin sillä silmällä ja antaa mielikuvituksen juosta. Siinä ei ole suomen kielistä tekstiä. Katsokaa pitkä takki.

      https://archive.org/details/Boomerang1947Ntsc

      Vaatii jatkoselityksen.

    • MysteeriäKerrakseen

      POIMITTU KETJUSTA UlofPalmen murhasta 30 vuotta.
      vuosisadanmatkustaja
      29.2.2016 19:12
      Tuttu teollisuusmies joka liikkui aikanaan korkealla pohjoismaisissa piireissä kertoi, että Palme oli armoton häntämies. Selittänee senkin miksi Arja Saionmaa lauleli enkeliasuisena hänen hautajaisissaan. Ehkä Olof vei Lissun leffaan ja kertoi sitten, että tämä oli nyt tässä. Lisbethin korkea-aatelinen veri kiehahti, hän kaivoi käsilaukustaan mutkan ja antoi paukkua.

      Lisbeth Palmeahan ei mitenkään perusteellisesti kuulusteltu murhan jälkeen; vrt. tapaus Auer, joka niinikään jäi selvittämättä.

      Tässä verrataan Palmen tapausta Auerin tapaukseen. Onko niillä jotain yhteistä.
      https://fi.wikipedia.org/wiki/Ulvilan_surma
      2009 uusi tutkinnanjohtaja rikosylikomisario Pauli Kuusisaari alkoi tutkia vain uhrin leskeä ja poliisi käytti pakkokeinoina esimerkiksi peitetoimintaa ja puhelujen ja asunnon salakuuntelua. Yksinhuoltaja Anneli Auer vangittiin syyskuussa 2009 epäiltynä miehensä murhasta.

      No Lisbet Palme kuoli tossa jokin aika sitten ettei häntä ainakaan enää päästä syyttämään ja pidättämään. Kaivoi mutkan kassistaan ja antoi paukkua. Tässä on se vaikea osio että miten hän sai ammuttua itseään luodin hipaisten olkapäätä. (vaikka puukottihan Auerkin itseään jos hänen kertomukseensa ei uskota - Auer kertoi, että vieras mies puukottaa hänen miestään ja on haavoittanut häntä itseäänkin)
      Se että luoti päätyi kadun toiselle puolelle roskakoriin on vielä ihmeellisempi juttu. Luodin löysi intialainen free lancer lehtimies vaivuttamalla itsensä transsiin jolloin hänen aistinsa terästäytyivät ja kas hän kurkkasi roskakoriin joka oli lyhtypylväässä josta sitten löysi luodin ja ilmoitti poliisille. Toisenkin luodin löysi yksityinen henkilö. Luotien perusteella pääteltiin että mutka oli Smith&Wesson merkkinen suuri kaliiberinen revolveri.

      Mikään ei ole edistynyt kohta 33 vuoteen. Kaikki oli jo koossa viikon päästä murhasta.

      https://seura.fi/asiat/mysteeri/olof-palme-murhattiin-keskella-katua-lue-seuran-juttu-vuodelta-1986/

      Artikkeli on julkaistu alun perin Seurassa 7.3.1986.

      Ensimmäinen luoti löydettiin pian 50 metriä tapahtumapaikalta. Toinen löytyi sunnuntaina. Aseeksi määriteltiin Smith & Wesson 357 Magnum, mainittu maailman voimakkaimmaksi käsiaaseeksi, revolveri, jollaista Clint Eastwood heiluttelee Likainen Harry -elokuvissaan. Oliko voimakas ase tarpeen siksi, että Palmella epäiltiin olevan turvaliivit? Raskas luoti lävistäisi hiilikuidusta tehdyt liivitkin.

      Lauantaina heräsi heti suuri kysymys: hullu vai ammattilainen? Kuka oli teon takana?
      Mielipuoli on jo pois suljettu mahdollisuus.
      Kurdisissi vai jugoslaavi?
      Tukholma oli villien huhujen pyörteessä.
      Oliko murhaaja kurdi?
      Tähän uskoivat monet. Eväsihän Palme kurdijohtaja Abdullah Öcalanin pääsyn Ruotsiin. Kurdit vannoivat tappavansa Palmen.
      Ruotsi heräsi lauantaiaamuna painajaiseen. Sadat lehtimiehet matkustivat aamun varhaisina tunteina kohti Tukholmaa. Pohjola oli saanut oman Kennedy-murhansa.

      Tuossa murhassa ei ole oikeastaan mitään samaa Kennedyn murhan kanssa mutta Oswaldin murhan kanssa kyllä. Siinä vain osat vaihtuivat. Pettersson ampui Palmen luullen tätä peliluolan pitäjäksi Sigge Sedergreniksi kun taas kapakoitsija Jack Ruby ampui Oswaldin. Molemmat tapahtui kello 11.21 josta toimen aamulla ja toinen illalla (23.21 eli 11.21 pm). Oliko se tarkoitus kun ajattelee, että molemmat ampumiset olivat huijausta vai väitättekö että Oswald ammuttiin oikeasti. Katsokaa se video uudestaan. Palmen filmi loppui 23.00 ja he kuluttivat 300 metrin matkaan 21 minuuttia. Murhaaja odotti joko teatterin ulkopuolella tai valmiina murhapaikalla.
      EI OIKEIN MENE LÄPI. Missään ei ole mitään järkeä kun oikein ajattelee. Siinä on järjeä että murha lavastettiin ja sillekin on motiivi jonka Haamumies voisi teille kertoa jos kiinnostaisi, mutta minusta tuntuu ettei ketään kiinnosta.
      https://www.youtube.com/watch?v=r6PcVCqg3tg
      Tässäkään ei verta näy missään. Niin kuin ei Charlie Hebdo tapauksessakaan.
      http://int.search.tb.ask.com/search/video.jhtml?n=&pg=video&pn=1&qs=&searchfor=video non censurato poliziotto non e colpito quando sparato alla testa hebdo&ss=sub&st=site&tpr=sbt&vidOrd=1&vidId=ZYd_GQh-eRw

    • LäpiHarmaanKiven

      https://washingtonsblog.com/2015/02/41-admitted-false-flag-attacks.html

      Jos kieli ei taivu englannille niin otan pari kohtaa suomennettavaksi. Suomalaisten on helppo ymmärtää false flag operaatioita (lavastettu hyökkäys) kun kyse on Mainilan laukauksista, mutta jos puhutaan ihan vaikka Englannin tekemistä huijuista (false flag) niin sitä ei enää oikein hyväksytä ja ajatellaan, että se on vain vastapuolen propagandaa saada Englanti näyttäytymään huonossa valossa. Tuossa liitteessä (linkki) on 42 jo myönnettyä flase flag operaatiota maailmassa. Tässä pari.

      (4) Soviet leader Nikita Khrushchev admitted in writing that the Soviet Union’s Red Army shelled the Russian village of Mainila in 1939 – while blaming the attack on Finland – as a basis for launching the “Winter War” against Finland. Russian president Boris Yeltsin agreed that Russia had been the aggressor in the Winter War.

      (5) The Russian Parliament, current Russian president Putin and former Soviet leader Gorbachev all admit that Soviet leader Joseph Stalin ordered his secret police to execute 22,000 Polish army officers and civilians in 1940, and falsely blame it on the Nazis.

      (4) Neuvostoliiton johtaja Nikita Hruštšov myönsi kirjallisesti, että Neuvostoliiton puna-armeija pommitti venäläistä Mainilan kylää vuonna 1939 - syyttäen hyökkäyksestä Suomea - perustana "talvisodan" käynnistämiselle Suomea vastaan. Venäjän presidentti Boris Jeltsin myönsii, että Venäjä oli ollut talvisodan hyökkääjä.

      (5) Venäjän parlamentti, nykyinen Venäjän presidentti Putin ja entinen Neuvostoliiton johtaja Gorbatšov myönsivät, että Neuvostoliiton johtaja Joseph Stalin määräsi salaisen poliisinsa toteuttamaan 22 000 Puolan armeijan upseerin ja siviilin teloituksen vuonna 1940, ja syyttivät väärin ja virheellisesti tahallaan siitä natseja. (Natsit olivat pulmusia)

      Nämä on helppo suomalaisen myöntää ja ymmärtää eikä se tosiasia, että Talvisota oli Erkon sota, poista sitä tosiasiaa, että laukaukset tulivat NL:n puolelta päinvastoin kuin silloin väitettiin, että ne tulivat Suomesta ja Suomi olisi siten aloittanut sodan. Sitä on suomalaisten vaikea ymmärtää, että Gorbatsov ja Putin ovat syyttömiä Mainilan laukauksiin. Se että he ovat venäläisiä ei tee heistä syyllisiä, niin kuin me suomalaiset emme ole syyllisiä Jammu Siltavuoren rikoksiin, mitkä nyt puhuttelevat kansalaisia, kun lasten hyväksikäytöt ovat nousseet artikkeleihin.

      Jos sanon että Anneli Auerin miestä ei kukaan tappanut vaan se oli lavastettu media tapahtuma niin kukaan ei uskoisi minua. Tämä on näiden nyky false flag juttujen vaikeus. Turhaa olisi silloin myöskään alkaa puhumaan jostain muista huijauksista, kuten vaikka tapaus Palme tai Mikkelin panttivankidraama tai Turun torin puukotus - Pasilan poliisitalon pommista puhumattakaan.

      Tämän tässä alla Google suomentaa mielellään, mutta ei sekään muuta asioita mitenkään jos puhutaan että Palmen murha oli huijaus ja häntä ei kukaan tappanut. Te ette vain sitä usko.

      (31) Similarly, the U.S. falsely blamed Iraq for playing a role in the 9/11 attacks – as shown by a memo from the defense secretary – as one of the main justifications for launching the Iraq war.
      Top U.S. government officials now admit that the Iraq war was really launched for oil … not 9/11 or weapons of mass destruction (despite previous “lone wolf” claims, many U.S. government officials now say that 9/11 was state-sponsored terror; but Iraq was not the state which backed the hijackers).
      Myöntävät että se oli valtion harjoittamaa terrorismia eikä yksittäisen suden (lue hullun) suorittama isku joita on ollut niin monta Palmen "murhan" jälkeen. Haamumies ei ole hullu. Eikä yksinäinen vaikka yksin onkin.

    • SananvapaudenPilakuva

      Ja kaikki tämäkö alkoi kun joku piirsi pilakuvan Muhammetista. Vai alkoiko tämä jo vuonna 1986.

      https://vignette2.wikia.nocookie.net/palmemordet/images/8/8f/Fantomen.jpg/revision/latest?cb=20110731144435

      https://www.theguardian.com/world/2018/dec/12/cherif-chekkat-who-is-the-strasbourg-shooting-suspect
      https://www.bbc.com/news/uk-40019135
      https://www.bbc.com/news/world-europe-44399293
      https://www.telegraph.co.uk/news/2017/04/04/st-petersburg-bombing-suspectakbarzhon-jalilov/
      https://www.telegraph.co.uk/news/2018/09/19/khalid-masoods-mother-feared-westminster-terrorist-would-kill/
      https://www.rferl.org/a/uzbek-istanbul-nightclub-attack-islamic-state-trial-begins/28908886.html
      https://www.counterextremism.com/extremists/anis-amri
      https://en.wikipedia.org/wiki/Mohamed_Lahouaiej-Bouhlel
      https://www.nytimes.com/2016/03/25/world/europe/expanding-portraits-of-brussels-bombers-ibrahim-and-khalid-el-bakraoui.html
      https://www.nytimes.com/2016/03/26/world/europe/najim-laachraoui-24-bomb-maker-for-paris-and-brussels-attacks.html
      https://en.wikipedia.org/wiki/2015_Copenhagen_shootings#Perpetrator
      https://www.bbc.com/news/world-europe-31489264
      https://en.wikipedia.org/wiki/2015_Copenhagen_shootings
      https://edition.cnn.com/2015/01/13/world/kouachi-brothers-radicalization/index.html
      http://int.search.tb.ask.com/search/video.jhtml?n=&pg=video&pn=1&qs=&searchfor=video non censurato poliziotto non e colpito quando sparato alla testa hebdo&ss=sub&st=site&tpr=sbt&vidOrd=1&vidId=ZYd_GQh-eRw

      kaikki yksittäistapauksia > ei mitään JATKUMOA paitsi tutkijan päässä ns. synkronisiteetina.

    • SananvapaudenPilakuva

      Tuohon sakkiin yritti Suomen Turun toripuukottaja Bouanane (punanenä) ja puuttuhan tuosta listasta vaikka Barcelona iskijät päivää ennen kun punanenä iski Turussa. Kaikki Marokosta.
      https://www.bbc.com/news/world-europe-41005718 Saiko Suomi tuolta inspiraation.

      Manchesterin puukotus https://edition.cnn.com/2018/12/31/europe/manchester-stabbing/index.html
      https://www.express.co.uk/news/world/1065632/copenhagen-stabbing-nightclub-gothersgade-borgergade-denmark Saiko Tanska Manchesterista idean kultorvetin iskuun. Puukotus torilla.
      Police said parts of Copenhagen’s Kultorvet were also closed after reports of a separate knife attack. (kaksi samanaikaista puukotusta mutta poliisi ei tutki yhreyttä kultorvetin ja Mansen välillä.
      Copenhagen Police investigator Søren Lauritsen said: “At present, we cannot say whether the two episodes are related. We are still investigating this.” Siinä se vitsi pilee. Tutkitaan vääriä yhteyksiä.

      Berliinin isku 2016 tapahtui 19. joulukuuta 2016 noin kello 20 paikallista aikaa, kun tunisialainen mies Anis Amri ajoi Scania-merkkisellä rekka-autolla väkijoukkoon Breitscheidplatzilla Berliinin joulumarkkinoilla Saksassa.
      Iskussa kuoli seitsemän saksalaista, yksi Tšekin, yksi Ukrainan, yksi Italian, yksi Israelin ja yksi Puolan kansalainen. Viides ulkomaalainen oli puolalainen vaikka hän taisi olla ensimmäinen. Puolalaisen kuljetusyrityksen omistaman kuorma-auton alkuperäinen kuljettaja, 37-vuotias Lukasz Urban. Bartosz Niedzielski kuolee Strasburgissa. Sitten tulee se Adamoviczin puukotus. Mutta se onkin jo sitten erilainen siinä mielessä ettei kukaan huuda Allahu Äkbääriä ja sillä on enennän yhtäläisyyttä Jo Coxin ja Anna Lindhin kanssa josta täällä Suomi 24:ssä oltiin juuri puhuttu. Saiko Puola idean iskuun täältä ja olivatko puolalaiset uhrit myös antamassa siihen inspiraatiota. Ottaen huomioon että jostainhan nuo lavastajat saavat ideansa noihin iskuihin.
      https://www.dw.com/en/polish-man-dies-after-strasbourg-attack/a-46765326
      https://www.bbc.com/news/world-europe-46867286
      https://en.wikipedia.org/wiki/Murder_of_Jo_Cox

      https://www.youtube.com/watch?v=DaJqL6MslJw

      Hän kuoli 9/11 > ei saa ajatella että sillä olisi jotain yhteistä ja muutenkin kaikki ovat yksittäistapauksia.

    • Ihmettelijätär
      • Anonyymi

        Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.
        Onko tänne mitään järkeä kirjottaa kun viestit poistetaan niin ettei kukaan ehdi edes lukea niitä. ;itkä ihmeen säännlt. Tavallisia vietejä poistetaan ilman mitään logiikkaa. Joku vaan painaa oikeassa yläkulmassa olevaa poisto logoa ja niin lähtee viesti veks saman tien ilman että ylläpito edes lukee sitä. Helppo kiusata muita kirjoittajia tolla lailla. Tänne ei synny minkäänlaista keskustelua mikä kai on näiden foorumien tarkoitus. Ei mitääm keskustelua mistään asiasta. Vituttaa suoraan sanoen. Kiysanteko poistojen taustalla. Saako siihen korjauksen?


    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      1535
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      15
      1354
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      61
      1321
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      30
      1267
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      33
      1238
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      14
      1146
    7. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1106
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      8
      1096
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1094
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1072
    Aihe