Myyrä-ohjelman suurketju

Tänne pulinat Myyrästä.

- Kilpailijoittein äänestyspuheisiin ei ole mitään luottamista. Muutenhan esim. viime kerralla olisi selvinnyt että Lotta ei voi olla myyrä, sillä sanoi, että äänesti, että Katariina on myyrä.

-Selvisikö Myyrä jo sammakkopelissä. Siinähän olisi seitsemän sammakkoa, ja yksi lähti myyrä-ruudusta. Huomasitteko, että se oli juuri viimeinen selvitynyt sammakko? Hyvähköä symboliikkaa...

-Ketä arvelette Myyräksi, sehänseon varmaan koko jutun idea????:D:D::D

47

4068

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Sloboja

      Eiks ne vois jahdata oikeita vakoojia, Suomesta?

    • matia

      myyrä on matias ja arvaus ei ole arvaus vaan 100 pros tieto.

      • Matias kaatoi vettä hukkaan vesikellosta ja johdatti väärän henkilön luokse rahanvaihtotehtävässä. Olisiko hän piiloittanut kynttilänkin hiekkaan 1850-tehtävässä myös.

        Siltatehtävässä hän toisaalta oli ainoa, joka osui. Tietenkin hälventääkseen epäilyt.


      • Ei ollut Matias sitten kuitenkaan Myyrä.


    • helppoakuinheinänteko

      Mä luulisin, että myyrä on Tuija. En usko, että myyrä on mies.

    • Se täytynee mennä niin, että muut kuin myyrä puhuvat ja mitä näytetään heidän testejään ja myyräkirjojaan, niin ne ovat totta, mutta tietenkään myyrän kohdalla eivät näytetyt tiedot pitä kutiaan. Ne tiedot saadaan siis sillä ehdolla, jos X ei ole myyrä, niin f(X).

      Oletteko ottaneet kaikki näytetyt kysymykset ja myyräkirjojen aukeamat ylös?
      Minusta se olisi hyvä, jos joka jakson päätteeksi lähteneeltä paljastettaisiin vaikka viisi satunnaisesti valittua vastausta, vähän niinkuin Selviytyjissä jakson päätteeksi (joskus) paljastettiin kuka äänesti ketäkin.

    • Harpie

      Lotta on myyrä 🐀🐀🐀🐀🐀🐀🐀🐀🐀🐀🐀🐀🐀🐀🐀🐀🐀

      • Joo, Lotta teki virheen: ylinäytteli hämmästystään Katan putoamisesta!


    • mahdollisesti

      Tuija uskoisin.

    • helppoakuinheinänteko

      Ensimmäisen ohjelman jälkeen ymmärsin, että Tuija on myyrä.

      • Olikos Tuija se psykoloogikko? Se voi olla että sentyyppinen hyvinkin otettu Myyräksi.

        Ai niin, mikä sut sai sen ymmärtämään?


    • Outoformaatti

      Mikä koko sarjan idea on? Kerätään muutamia satasia (kaksi tai ainakin yksi nolla puuttuu kiinnostavista luvuista!) ja joku myyrä mukamas jotenkin haittaa jotain. Useissa tehtävissä myyrä ei voisi edes haitata mitään ja jos haittaa on mennyt muutamia satasia. Ainoa selkeä tapa olisi olla tekemättä tehtävää lainkaan, sillä tehtävät ovat sellaisia, joissa onnistuminen on kuitenkin hyvin epävarmaa.

      Mikä on myyrän motivaatio haitata? Onko hänet palkattu ohjelmaan? Mikä on hänen motivaatio olla paljastamatta jollekin olevansa myyrä?

      Miten kilpailijat voivat taktikoida? Suunnilleen ainoa tapa on kai saada muut uskomaan, että joku on myyrä vaikka ei ole. Ainoastaan myyrä tietää kuka on myyrä ja häntä ei taktikointi auta. Siis jäljellä jää vain muille yrittää saada muut uskomaan, että sinä olet myyrä. Jos muut luulevat sinua myyräksi, he tietysti äänestävät väärin. Mutta eipä siinä paljoa potti kerry, jos kaikki leikkivät myyrää.

      Harvinaisen typerä formaatti!

    • Honkis

      Paska ohjelma. Ei mulla muuta.

    • aiaiRopeteus

      Olen varmaan niin tymä, että en tajua pelin juonta. On niin sekavaa ja nopeaa toimintaa, ettei perässä kerkeä. Roopella oli varmaan vielä Sieppi tuolloin mukana, kun kerran oli selvä fritsku kaulassa, vai oliko tekijä joku niistä muista "myyristä"?

      • Nopea toiminen pitää juontajankin olla. Eikös se ottanu viime ohjelmastakii jonkun putousnäyttelijän?


    • JokuMääVaan

      Myyrä on Olli. Potkaisi ampiaispesän tahallaan rikki viime jaksossa, jotta ne häiritsisivät seuraavia ja tunaroi domino tehtävän. On myös vähä sanainen ruudussa omista spekulaatioistaan.

      • Niin muuten vois ollakkii Ollikii.
        Ihme muuten että ne ampiaiset ei pistellyt enemmän.


    • Tuutikk

      Kata on myyrä

      • Nmuikkunen

        Niin ainakin annetaan ymmärtäää että olisi.


    • myyyrää

      Tuijahan myyrä on, sen kyllä jo sen eleistä huomaa. Tuija yrittää olla kilpailija, siinä kuin muutkin, mutta pikku eleistä hoksaa, sen olevan myyrä.

    • HH45

      Olen yrittänyt etsiä näitä vihjeitä: "Muiden maiden Myyrä-ohjelmissa katsojille on tarjottu ovelia vihjeitä Myyrän henkilöllisyydestä jo ennen finaalijaksoa. Kortesmäki ei paljasta, viljelläänkö Suomi-versiossakin vinkkejä pitkin kautta."

      Eilisessä jaksossa oli yhteen veneen nimeen sisällytetty Olli....Silti oma veikkaukseni on Pietari.

    • Ruuvi_ja_Penkki

      Kata on se myyrä vaikka tippuikin viime jaksossa. Se tiputettiin koska kaikki tiesivät jo että se on myyrä.

      • Anonyymi

        Eihän Tuija on se myyrä koska kausi kolme myyrä on mamma


    • Mä keksin uudet säännöt Myyrään:
      Parametrit:

      N: kilpailijoiden lukumäärä
      V: tehtävästä voitettavissa oleva rahapotti
      x: kierroksella saavutettu rahapotti, väliltä [0, V]
      µ: myyrä-vakio, luku väliltä [0, 1], kerroin jonka suuruisena myyrä saa (V-x):n pottiinsa
      K: kerroin, jolla myyrän potti kerrotaan, kun myyrä voittaa äänestyksen


      Pelissä on N kilpailijaa ja sitä pelataan N kierrosta. Joka kierros valitaan uusi myyrä ja jokainen on myyrä yhden kerran. Kierroksella on aina tehtävä, jota myyrä yrittää sabotoida. Tehtävästä riippuen, siitä on jaossa aina 0-V euroa. Kutsutaan kilpailijoiden kierroksella voittamaa summaa x. Myyrä saa pottiinsa µ*(1000- x) euroa ja loput kilpailijat jakavat x euroa.

      Kukaan ei tipu pelistä, vaan äänestyksen jälkeen myyrä voi joko moninkertaistaa pottinsa tai menettää sen muille kilpailijoille. Tämä tapahtuu seuraavanlaisesti:

      1. Jos enemmistö (> (N-1)/2) arvaa myyrän henkilöllisyyden oikein, he (oikein arvanneet) jakavat myyrän potin keskenään.
      2. Muussa tapauksessa myyrä voittaa äänestyksen ja hän saa pottinsa kerrottuna luvulla (K - 2*(oikein arvanneiden määrä)/(N-1) ). Myös oikein arvanneet saavat alkuperäisen myyrän potin suuruisen summan jaettavakseen.
      3. Myyrä itse ei siis ole äänestyksen laskuissa mukana, mutta hän kuitenkin äänestää kuten muutkin, jotta ei herättäisi epäilyksiä.

      Lopussa jokainen pelaaja saa kierroksilla (tehtävän voittopoteista, arvatessaan myyrän oikein, ja myyränä ollessaan) kartuttamansa rahat.


      Analyysiä:

      Huom. µ*(K-1) > > 1/2, jotta myyränä olo on melko merkityksellistä voittopottia ajatellen.
      Pelaajilla on nähtävästi seuraavanlaisia strategioita suurten pottien tavoitteluun:

      - Vaikka he eivät olisi kierroksen myyrä, voivat he sabotoida tehtävää ja kasvattaa myyrän pottia (eli V-x:ää) suureksi. koittaa harhauttaa muita luulemaan näin, mikäli itse arvaavat myyrän henkilöllisyyden oikein ja näin saaden myyrän potista suurimman osan ( µ*V/(#oikein arvanneet) vs. V/(N-1) ).
      - Myyränä ollessaan koittaa sabotoida tehtävä ja kasvattaa näin pottinsa suureksi, mutta kuitenkin niin, että toisten pelaajien enemmistö ei arvaa häntä myyräksi ja vähemmässä määrin, että mahdollisimman harva.




      Nelonen, ota tämä ohjelma parametrein V=1000, N=7 ohjelmistoosi paikalle Lauantai kello 20:00 ja juontajaksi Heikki Paasonen, tai muuten annan tämän Foxille juontaja="Cristal Snow", V=100, N=5:llä!

      • Sellainen juttu vielä, että sitä ei kerrota miten äänestyksessä kävi eikä myyrän henkilöllilsyyttä paljasteta. Muutenhan viimeisen kierroksen myyrä on pääteltävissä, sillä jokainen on myyrä tasan yhden kerran. Tietenkin, jos myyrä paljasti itsensä ja se on päivän selvää, niin sitten seuraavien myyrien arvaaminen on helpompaa, mutta saattaahan tämäkin "paljastuminen" olla vain bluffia.


    • omanelämänsämyyrä

      Tässä omat ideat siitä kuka on myyrä:

      Itse olen veikannut ykkösjaksosta alkaen, että Lotta olisi myyrä, koska hän valitsi kyseisessä jaksossa henkilön, joka oli jo ilmaissut pelkäävänsä korkeita paikkoja, hyppäämään alas lentokoneesta (en enää muista kenet). Lottahan valittiin ekassa jaksossa kaikkein luotettavimmaksi henkilöksi koko pelissä, joten olisi sinänsä kyllä huvittavaa jos hän olisi myyrä.

      Lotta ei ensimmäisen jakson jälkeen vaikuttanut kovin epäilyttävältä, vaan usein suoritti omat tehtävänsä onnistuneesti. Hän myös teki kaikki tehtävät, joiden suorittamista omien sanojensa mukaan pelkäsi, kasvattaen muiden kilpailijoiden luottamusta häneen, aivan kuten myyrän uskoisikin toimivan. Mutta sarjan loppupuolen tehtävissä, erityisesti niissä joista oli tarjolla paljon rahaa, Lotta on mokaillut. Esim. "sisustus"-tehtävässä vaikutti siltä, että Lotta olisi tahallaan yrittänyt luoda kaaosta turhalla puhumisella ja "järjestä ihmiset oikein portaille"-tehtävässä Lotta yritti saada kilpailijat aktiivisesti tuhlaamaan rahaa.

      Tämän päivän jakson viimeisessä tehtävässähän oli jaossa 6 000 euroa, mutta vaikka kaikki kilpailijat suorittivat tehtävän heillä, oli tehtävän päätyttyä vain 5 000 euroa eli joku (myyrä) heitti tonnin pois. Tehtävän lopuksi juontaja kysyy kaikilta kilpailijoilta yksitellen, kuinka paljon rahaa heidän kirjekuorissaan oli, kunnes enää yksi kilpailija (Lotta) on jäljellä. Kilpailijoilla on ennen Lottaa kasassa 3 500 euroa. Mutta juontaja ei kysykään Lotalta kuinka paljon rahaa hänen kirjekuoressaan on, vaan toteaa suoraan, että Lotan kirjekuoressa on 1 500 euroa. Tämä on erikoista koska jos tehtävästä on jaossa 6 000 euroa, miksi juontaja olettaisi automaattisesti, että viimeisen kilpailijan kirjekuoressa on 1 500 euroa eli tonni vähemmän kuin tehtävän maksimi palkkio, kun kaikki ovat kerran suorittaneet tehtävän. On toki myös erikoista, että Lotta ei itse kerro kuinka paljon rahaa hänen kirjekuoressaan on, kun kaikki muut kilpailijat sen tekevät. Mielestäni tämä vaikuttaa selkeästi myyrän ja juontajan väliseltä yhteistyöltä. Sen lisäksi että kilpailijat menettivät tästä 1 000 euroa, tämä tehtävä sai Ollin vaikuttamaan epäilyttävältä, koska hän oli ainoa, joka sai tehtävästä 500 euroa muiden saadessa 1 500. Periaatteessa siis win-win tilanne myyrälle, kilpailijat menettivät rahaa ja nyt kilpailijoilla on yksi syy lisää epäillä Ollia.

      Viimeisimmässä jaksossa Lotta myös "voittaa" ensimmäisen tehtävän, vaikka itsekin epäili, ettei hänen voittonsa toisi mukanaan rahaa tai myyrä-merkkiä. Ja toisessa tehtävässä Lotta ei osaa koota lego-junaa (tai laskea eri väristen lego-palojen määrää, mistä olisi saattanut ilmetä tehtävän vastaus).

      Sanoisin että myös about jokaisessa tiputuksessa itkeminen vaikuttaa omasta mielestä hieman myyrämäiseltä, hän yrittää vedota toisten kilpailijoiden tunteisiin hieman liikaa. Lisäksi Lotta manipuloi muita kilpailijoita oman "tyhmyytensä" varjolla esim. viimeisimmän jakson lukuisat kysymykset siitä, että eikö häneen luoteta ja Pietarin syyllistäminen.

      Jos Lotta ei ole myyrä sanoisin, että se on Tuija. Olli tuskin olisi heittänyt 1 000 euroa pois viimeisessä tehtävässä, koska hänestä olisi tullut ykkös myyräepäilty. Ja Pietari, vaikka kuinka karismaattinen olisikin, näyttää tunteensa kasvoillaan (Pietarilla on muuten ollut sarjan aikana tosi hauskoja ilmeitä) ja joku, jolla on niin huono poker face ei voi olla myyrä.

      • Se pommitehtävä ois muuten varmaan menny silleen, että missään ei ollut keltaista (muistaakseni), joten siitä olisi Pietarin pitänyt päätellä katkaista keltainen.

        Kyllä munkii epäilyt aika paljolti Lottaan nyt kohdistuu.


      • omanelämänsämyyrä

        Meinaatko siis, ettei niissä lego-paloissa ollut keltaisia paloja? Muistan että Lotta sanoi, ettei sillä ollut yhtään valkoista palaa, mutta en kyllä ite huomannu olisko siellä ollut keltaisia paloja.

        Vai tarkoititko ettei kenenkään kilpailijan yksilötehtävässä esiintynyt keltaista väriä? Jotenkin muistelisin, että ainakin siinä palapelissä olis ollu keltaista.

        Yksi vähän valitettavampi asia, joka sai mut epäilemään Lottaa sarjan edetessä, oli kans se, että ohjelmaa oli (ilmeisesti) leikattu niin ettei Lottaa ikinä mainittu pudotuksesta puhuttaessa ennen, ei viime, vaan sitä edellistä jaksoa. On vaan jotenkin vaikea uskoa, ettei Lotan nimi olisi ikinä noussut esille. Veikkaisin siis, että Lotasta yritettiin tehdä katsojan silmissä vähemmän epäilyttävä leikkaamalla kohdat, joissa kilpailijat puhuivat häneen kohdistuvista epäilystään.


      • omanelämänsämyyrä kirjoitti:

        Meinaatko siis, ettei niissä lego-paloissa ollut keltaisia paloja? Muistan että Lotta sanoi, ettei sillä ollut yhtään valkoista palaa, mutta en kyllä ite huomannu olisko siellä ollut keltaisia paloja.

        Vai tarkoititko ettei kenenkään kilpailijan yksilötehtävässä esiintynyt keltaista väriä? Jotenkin muistelisin, että ainakin siinä palapelissä olis ollu keltaista.

        Yksi vähän valitettavampi asia, joka sai mut epäilemään Lottaa sarjan edetessä, oli kans se, että ohjelmaa oli (ilmeisesti) leikattu niin ettei Lottaa ikinä mainittu pudotuksesta puhuttaessa ennen, ei viime, vaan sitä edellistä jaksoa. On vaan jotenkin vaikea uskoa, ettei Lotan nimi olisi ikinä noussut esille. Veikkaisin siis, että Lotasta yritettiin tehdä katsojan silmissä vähemmän epäilyttävä leikkaamalla kohdat, joissa kilpailijat puhuivat häneen kohdistuvista epäilystään.

        Joo, olikinhan siellä keltasta ja niin oli myös junan paloissakin. Oisko se sit ollukin, että jokin pala olisi jäänyt junasta yli ja sen väri olisi ollut vastaus. Ja niin ehkä palapelissäkin.


      • omanelämänsämyyrä

        Muuten vois olla ihan mahollista että ylijäämä palan väri olisi ollut vastaus, mutta Lottahan sano tehtävän aikana että sieltä puuttuu se yks valkonen pala. Eli sitä junaa ei olis voinut rakentaa valmiiksi asti, kun pala (paloja?) puuttuu. Tietty jos/kun Lotta on myyrä, se ois voinu vaan valehdella koko palan olemassaolosta. Ite jotenkin pidän todennäkösempänä että sen olisi vaan pitäny laskee minkä väristä palaa on eniten, koska kahdessa muussakin yksilötehtävässä laskettiin yleisintä väriä (olettaen et ne tehtävät tehtiin niin kuin ne oli tarkotus tehdä).


      • omanelämänsämyyrä kirjoitti:

        Muuten vois olla ihan mahollista että ylijäämä palan väri olisi ollut vastaus, mutta Lottahan sano tehtävän aikana että sieltä puuttuu se yks valkonen pala. Eli sitä junaa ei olis voinut rakentaa valmiiksi asti, kun pala (paloja?) puuttuu. Tietty jos/kun Lotta on myyrä, se ois voinu vaan valehdella koko palan olemassaolosta. Ite jotenkin pidän todennäkösempänä että sen olisi vaan pitäny laskee minkä väristä palaa on eniten, koska kahdessa muussakin yksilötehtävässä laskettiin yleisintä väriä (olettaen et ne tehtävät tehtiin niin kuin ne oli tarkotus tehdä).

        Se olisi tietysti ollut loogisinta (että vastaus olisi ollut mitä väriä on eniten), mutta musta kyllä näytti, että niitä punasia oli vain muutama pala. Sehän saattaa tietysti olla, että Lotalle siksi annettu tämä hankalin tehtävä, jotta saadaan niitä myyrä-epäilyjä jaettua tasaisesti jokaisen kesken.


      • omanelämänsämyyrä

        Juu, kaikki on (valitettavasti?) mahollista. Vaikeeta ees sanoo, että tehtiinkö mitään näistä kyseisistä tehtävistä oikein. Palapelistä olisi voinut jäädä joku pala yli, jos sen olisi kasannut kokonaan ja toisessa tehtävässä mahdotonta tietää kuinka monesta kysymyksestä tuli oikea väri vastaukseksi. Pommissa oli kuitenkin vain neljä johtoa, niin on ihan hyvinkin mahollista että esim. palapelin vastaus olisi ollut jonkin toinen väri ja sattui vaan käymään niin että leikattu johto oli toisen tehtävän vastaus, minkä vuoksi pommi ei räjähtänyt (kuitenkin oli vain 25% mahollisuus leikata väärä johto). Nyt jälkeen päin alkaa vähän mietityttää, että ehkä tehtävissä olisi voinut olla selkeämmät ratkaisut, joita ei vain huomattu, koska kilpailija olisi voinut yhtä hyvin uskoa sen värin, jota esiintyi vähiten olevan vastaus eniten esiintyvän värin sijaan. Mutta juu, joissain vaiheessa olisi kiva tietää näitten tehtävien vastaukset (varmaan toiveajattelua).


    • BUNTSA

      Eka jakso, jonka erehdyin katsomaan oli se kun Pietarilta hävisi rahaa vyölaukusta ja sitä selitystä ei koskaan annettu. Siitä alkaen olen pitänyt Pietaria myyränä ja toivon olevani väärässä. Jos se myyrä tosiaan on Pietari, niin onpa paska ohhekma!

    • sorro

      Katsoin eka ja viime jakson ja minusta Lotta on myyrä: ällöttää koko ämmä ja ohjelmaformaatti !!!

    • eijatkooooon

      On kyllä sekava ja KALLIS ohjelma! Sellaista sähläämistä ja papatusta koko ajan, että ihmettelen, jos joku pysyy juonessa mukana. Hyvin teennäisiä kohtia paljon, mm. hotellihuoneissa keskustelut.

      • omanelämänsämyyrä

        Itse en ole kokenut sarjaa sekavaksi, eikä sen ”sekavan” juonen perässä pysyminen tuota itselleni mitään ongelmia. Mielestäni Myyrä on itseasiassa paras suomenkielinen sarja, jota TV:ssä tällä hetkellä näytetään. Myös sarjan juontaja on ollut jossain määrin viihdyttävä toisin kuin Selviytyjät Suomen tökerö juontaja. Mutta kyseessä on tosiaan sellainen sarja, jonka seuraaminen vaatii jonkin verran keskittymistä ja aivotyötä (ainakin jos haluaa arvata kuka myyrä on), ja on ymmärrettävää, etteivät kaikki katsojat nauti tästä. Itse nautin "Myyrän mysteerin" selvittämisestä ja spekuloinnista.

        Ohjelman hinnasta on vähän vaikea sanoa mitään, mutta jos mietitään ainakin jossain määrin saman tyyppisiä ohjelmia (muita reality-kisoja, jos se nyt on oikea termi tässä) sanoisin että Myyrä on hintatasoltaan keskitasoa, eikä mitenkään erityisen kallis. Selviytyjät ja Amazing Racet ovat varmasti kalliimpia sarjoja, kun taas esim. Ota rahat ja juokse on halvempi, koska sitä kisataan Helsingissä.


    • sarjamurhaaja

      Ihan tolkuton ohjelma, kuka tuollaista lapsellista ulostetta jaksaa seurata puoltajaksoa pitempään. Ohjelman promoottorit sahalle töihin !

    • Dummblondie

      Lotta on myyrä. Sanoi jo alussa esittävänsä tyhmää ja hämäävänsä siten muita kilpailijoita. Sanoi sen tänään uudelleen. Peittää myyräntyönsä äänekkäällä säheltämisellä ja sillä, ettei muka tajua..Helppo!!

    • Myyrämäinen

      Lotta🐀🐀🐀🐀

    • Turunidariulkona

      Jes, Lotta putosi. Jes! Niin rasittava säheltäjä ettei jaksaisi katsoa.

    • Myyrätär

      No kukas se Myyrä nyt sit Onkaan?
      Oisko se Pietari?

    • Cardius

      Viime jakso näin kun Tuija otti taskuunsa sen rahan ,Tuija on myyrä.

    • Tuutikk

      Olli on myyrä

    • ruostumatonteräsrotta

      Olli on myyrä ja Tuija tietää sen, mutta kuka vie massin Pietari vai Tuija ?
      Mikäli Pietari veikkaa myyrää väärin niin hän voi hävitä rahat, mutta jos tehtävään käytetty aika ratkaisee, niin Pietari vie rahat.

    • Klousaaja
    • nytJysähti

      Jannika B on myyrä, ainakin sen ääni muistuttaa myyrää.

    • Anonyymi

      Herman on myyrä.
      TS

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      144
      2221
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1948
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1908
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1710
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1498
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1276
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1190
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1178
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1173
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1157
    Aihe