Ostaminen ja myyminen Raamatussa

Löysin tuolta yhdestä ketjusta nämä etsimäni Raamatun paikat, joissa kerrotaan ostamisesta ja myymisestä, joten ajattelin laittaa ne tähän erikseen, kun on tuo aloittamani ketju jo niin pitkä
https://keskustelu.suomi24.fi/t/15512765/pedon-merkki---tekninen-tunnisteko-vai-mika

Sananl. 23:23
OSTA totuutta, älä MYY, OSTA viisautta, kuria ja ymmärrystä.

Jes. 55:1
Kuulkaa, kaikki janoavaiset, tulkaa veden ääreen. Tekin, joilla ei ole rahaa, tulkaa, OSTAKAA ja syökää; tulkaa, OSTAKAA ilman rahatta, ilman hinnatta viiniä ja maitoa.

Naah.3
4 Kaikki tämä porton suuren haureuden tähden, tuon ihanan sulottaren, ovelan velhottaren, joka MYI kansakunnat haureudellaan, sukukunnat velhouksillansa.

Hes.28
14 Sinä olit kerubi, laajalti suojaavainen, ja minä asetin sinut pyhälle vuorelle; sinä olit jumal'olento ja käyskentelit säihkyväin kivien keskellä.
15 Nuhteeton sinä olit vaellukseltasi siitä päivästä, jona sinut luotiin, siihen saakka, kunnes sinussa löydettiin vääryys.
16 Suuressa KAUPANKÄYNNISSÄSI tuli sydämesi täyteen väkivaltaa, ja sinä teit syntiä. Niin minä karkoitin sinut häväistynä Jumalan vuorelta ja hävitin sinut, suojaava kerubi, pois säihkyväin kivien keskeltä.

Matt.25
9 Mutta ymmärtäväiset (neitsyet) vastasivat ja sanoivat: 'EMME VOI, se ei riitä meille ja teille. Menkää ennemmin MYYJÄIN luo OSTAMAAN itsellenne.'
10 Mutta heidän lähdettyään OSTAMAAN ylkä tuli; ja ne, jotka olivat valmiit, menivät hänen kanssansa häihin, ja ovi suljettiin.

Room. 7:14
Sillä me tiedämme, että laki on hengellinen, mutta minä olen lihallinen, MYYTY synnin alaisuuteen.

1. Kor. 7:23
Te olette kalliisti OSTETUT; älkää olko IHMISTEN orjia.

2. Piet. 2:1
Mutta myös VALHEPROFEETTOJA oli kansan seassa, niinkuin teidänkin keskuudessanne on oleva valheenopettajia, jotka salaa kuljettavat sisään turmiollisia harhaoppeja, KIELTÄVÄTPÄ HERRANKIN, joka on heidät OSTANUT, ja tuottavat itselleen äkillisen perikadon.

Ilm. 5:9
ja he veisasivat uutta virttä, sanoen: "Sinä olet ARVOLLINEN ottamaan kirjan ja avaamaan sen sinetit, sillä sinä olet tullut teurastetuksi ja olet VERELLÄSI OSTANUT Jumalalle ihmiset kaikista sukukunnista ja kielistä ja kansoista ja kansanheimoista

Ilm. 14:3,4
Ja he veisasivat uutta virttä valtaistuimen edessä ja neljän olennon ja vanhinten edessä; eikä kukaan voinut oppia sitä virttä, paitsi ne sata neljäkymmentä neljä tuhatta, jotka ovat OSTETUT maasta.
Nämä ovat ne, jotka eivät ole saastuttaneet itseään NAISTEN kanssa; sillä he ovat niinkuin neitsyet. Nämä ovat ne, jotka SEURAAVAT KARITSAA, mihin ikinä hän menee. Nämä ovat OSTETUT ihmisistä esikoiseksi Jumalalle ja Karitsalle,

Ilm.13: 15-17
"Ja sille annettiin valta antaa pedon kuvalle henki, että pedon kuva puhuisikin ja saisi aikaan, että ketkä vain eivät kumartaneet pedon kuvaa, ne tapettaisiin.
Ja se saa kaikki, pienet ja suuret, sekä rikkaat että köyhät, sekä vapaat että orjat, panemaan merkin oikeaan käteensä tai otsaansa,
ETTEI KUKAAN MUU VOISI OSTAA EIKÄ MYYDÄ kuin se, jossa on MERKKI: PEDON NIMI tai sen nimen luku.

Ilm.18
23 ei loista sinussa enää lampun valo; ei kuulla sinussa enää huutoa yljälle eikä huutoa morsiamelle; sillä SINUN KAUPPIAASI olivat maan mahtavia, ja sinun velhoutesi villitsi kaikki kansat

Ilm.3
14 Ja Laodikean seurakunnan enkelille kirjoita: 'Näin sanoo Amen, se uskollinen ja totinen todistaja, Jumalan luomakunnan alku:
18 Minä neuvon sinua OSTAMAAN MINULTA (=JEESUS) kultaa, tulessa puhdistettua, että rikastuisit, ja valkeat vaatteet, että niihin pukeutuisit eikä alastomuutesi häpeä näkyisi, ja SILMÄVOIDETTA (=Pyhä Henki) voidellaksesi silmäsi, että näkisit.

31

287

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ja laitanpa tähän vielä nuo Katolisen kirkon katekismuksesta lainatut kohdat (suurennokset tekstin sisällä ovat minun).

      http://katolinen.fi/?page_id=7279
      Web of Trust

      1. osa
      KIRKKO JUMALAN SUUNNITELMASSA

      KIRKON SYMBOLIT

      755. ”KIRKKO on viljelysmaa, Jumalan pelto.137 Tässä pellossa kasvaa ikivanha ÖLJYPUU, jonka pyhänä juurena olivat PATRIARKAT ja JOSSA juutalaisten ja pakanoiden SOVITUS TAPAHTUU ja kerran tulee tapahtumaan…

      II Kirkon alkuperä, perustaminen ja lähettäminen
      KIRKKOA ON KUVATTU JO MAAILMAN ALUSTA ASTI

      760. ”Maailma luotiin kirkkoa silmällä pitäen”, sanoivat alkuaikojen kristityt.
      153 Jumala on luonut maailman osallistumaan hänen jumalalliseen elämäänsä.
      OSALLISUUS syntyy siten, että IHMISET KOOTAAN KRISTUKSEEN, ja tämä ”KOKOAMINEN” ON KIRKKO. Kirkko on kaiken olemassaolevan päämäärä.154 …

      763…Täyttääkseen Isän tahdon Kristus perusti maan päälle taivasten valtakunnan. KIRKKO on ”mysteerinä jo läsnäoleva KRISTUKSEN VALTAKUNTA”.165 541

      775. ”KIRKKO on Kristuksessa ikään kuin sakramentti, eli mitä läheisimmän
      JUMALAYHTEYDEN ja KOKO IHMISKUNNAN YKSEYDEN MERKKI ja VÄLIKAPPALE.”201 …
      YKSEYS on jo alkanut KIRKOSSA, sillä SE KOKOAA ihmisiä ”kaikista maista, kaikista kansoista ja heimoista ja kielistä” (Ilm. 7:9). Samalla KIRKKO on tämän vielä täyttymättömän ykseyden täyden toteutumisen ”MERKKI ja väline”. 360

      776. Sakramenttina KIRKKO on Kristuksen työväline. Kirkko on Kristuksen
      käsissä ”kaikkien ihmisten LUNASTUKSEN VÄLIKAPPALE”,202 ”kaikenkäsittävä PELASTUKSEN SAKRAMENTTI ”,203 …

      780. Maailmassa KIRKKO on pelastuksen sakramentti, Jumalan ja ihmisten
      välisen yhteyden MERKKI ja VÄLIKAPPALE.

      • Adventistit haluavat aina painottaa sitä, että katolinen kirkko esittää sunnuntain olevan sen vallan merkki, jolloin adventistit voivat korottaa itsensä Jumalan lain ja sapatin puolustajiksi.

        Sen sijaan se ei kiinnosta adventisteja lainkaan, että Äitikirkko esittää myös synnyttämänsä kirkkolaitoksen olevan 1) jumalayhteyden 2) koko ihmiskunnan ykseyden sekä 3) pelastuksen ja lunastuksen MERKKI ja VÄLIKAPPALE, jonka avulla ihmiset KOOTAAN kaikista maista, kansoista, heimoista ja kielistä.

        Eli toisin sanoen, siellä Antikristuksen synnyttämässä kirkkolaitoksessa adventistitkin istuvat "kuolleina kivinä" pyhittämässä sapattiaan ja viettämässä kaavamaisia kuolleita "jumalanpalveluksiaan", joissa palkkapapisto viihdyttää heitä etukäteen valmistamillaan saarnoilla.

        Mihinkä sitä Jumalan HENKEÄ oikein edes tarvitaan? Kyllä kirkko kykenee synnyttämään itselleen lapsia/opetuslapsia ilman Henkeäkin.



      • Ja tässä lisää todisteita, miten tuo kokoaminen tapahtuu Äitikirkon synnyttämän seurakuntaorganisaation avulla.

        https://www.kirkonkello.fi/uskonnot-kohtaavat-jerusalemissa-roomalaiskatolinen-kirkko-juutalais-kristillisen-dialogin-edellakavijana/

        "Juutalaisten käymien globaalien dialogien näkyvin hahmo, tapaamamme rabbi David Rosen totesi, että suhteet juutalaisten ja kristittyjen välillä eivät ole olleet paremmat koskaan. Tällä hän selvästi viittasi roomalaiskatolisen kirkon rooliin ja erityisesti Nostra Aetate -asiakirjan käänteentekevään merkitykseen.

        Katolinen kirkko on juutalaisten keskeisin dialogikumppani, koska sillä on selkeä rakenne, ja on helppo tietää, kenellä kirkossa on todellista auktoriteettia. Katolinen kirkko on julkaissut juutalaisten näkökulmasta innostavia teologisia asiakirjoja, minkä lisäksi se on ylivoimaisesti suurin kristillinen yhteisö."

        Laitoitteko merkille tuon perustelun

        ==>"Katolinen kirkko on juutalaisten keskeisin dialogikumppani, KOSKA sillä on SELKEÄ RAKENNE (=organisaatio) ja on helppo tietää, KENELLÄ kirkossa on TODELLISTA AUKTORITEETTIA."


      • Joh.2
        18 Niin juutalaiset vastasivat ja sanoivat hänelle: "MINKÄ MERKIN sinä näytät meille, koska näitä teet?"
        19 Jeesus vastasi ja sanoi heille: "Hajottakaa maahan TÄMÄ TEMPPELI, niin minä pystytän sen kolmessa päivässä".
        20 Niin juutalaiset sanoivat: "Neljäkymmentä kuusi vuotta on tätä temppeliä rakennettu, ja sinäkö pystytät sen kolmessa päivässä?"
        21 Mutta hän puhui ruumiinsa temppelistä.

        Äitikirkko on myös rakentanut oman "pelastavan" KIRKKOTEMPPELINSÄ, jolla se on korvannut Uuden liiton oikeanTemppelin.

        "Kirkko pelastaa"/Kirkon ulkopuolella ei ole pelastusta"

        Eli sama omien temppeleidensä rakentamisvimma vaivaa Uuden liiton kristittyjä ja Israelfanittajia kuin Jeesuksen ajan fariseuksia ja kirjanoppineita.


      • Niin ja tietenkin erityisesti Uuden liiton orjakansaa eli Haagarin jälkeläisiä, jotka puuhastelevat 3. temppelihankkeensa kanssa.

        Gal.4:25
        sillä Haagar on Siinain vuori Arabiassa ja VASTAA NYKYISTÄ JERUSALEMIA, joka elää orjuudessa lapsineen.


      • Anonyymi
        kerettiläinen kirjoitti:

        Niin ja tietenkin erityisesti Uuden liiton orjakansaa eli Haagarin jälkeläisiä, jotka puuhastelevat 3. temppelihankkeensa kanssa.

        Gal.4:25
        sillä Haagar on Siinain vuori Arabiassa ja VASTAA NYKYISTÄ JERUSALEMIA, joka elää orjuudessa lapsineen.

        Ilmestyskirjaa lukua numero 11


      • Anonyymi
        kerettiläinen kirjoitti:

        Ja tässä lisää todisteita, miten tuo kokoaminen tapahtuu Äitikirkon synnyttämän seurakuntaorganisaation avulla.

        https://www.kirkonkello.fi/uskonnot-kohtaavat-jerusalemissa-roomalaiskatolinen-kirkko-juutalais-kristillisen-dialogin-edellakavijana/

        "Juutalaisten käymien globaalien dialogien näkyvin hahmo, tapaamamme rabbi David Rosen totesi, että suhteet juutalaisten ja kristittyjen välillä eivät ole olleet paremmat koskaan. Tällä hän selvästi viittasi roomalaiskatolisen kirkon rooliin ja erityisesti Nostra Aetate -asiakirjan käänteentekevään merkitykseen.

        Katolinen kirkko on juutalaisten keskeisin dialogikumppani, koska sillä on selkeä rakenne, ja on helppo tietää, kenellä kirkossa on todellista auktoriteettia. Katolinen kirkko on julkaissut juutalaisten näkökulmasta innostavia teologisia asiakirjoja, minkä lisäksi se on ylivoimaisesti suurin kristillinen yhteisö."

        Laitoitteko merkille tuon perustelun

        ==>"Katolinen kirkko on juutalaisten keskeisin dialogikumppani, KOSKA sillä on SELKEÄ RAKENNE (=organisaatio) ja on helppo tietää, KENELLÄ kirkossa on TODELLISTA AUKTORITEETTIA."

        Kun katolisen kirkon saama kuolinhaava parantuu, niin koko maailmaa seuraa ihmetellen petoa, ja EU ottaa sen avosylin vastaan, jolla viisaudella on tarkoitus jatkaa saatanan tuhoavaa linjaa, ettei meillä olisi lunastusta Jeesuksen vereen, rikkomusten anteeksisaamista, hänen armonsa rikkauden mukaan. Saatanahan sanoi Jeesukselle vuorella. `` Minun valtaani maailma on annettu!!`` Joka uskoo kolminaisuuteen ja kastetaan se pelastuu, valehtelee saatana vatikaanin Valtiaana! Vatikaani, ja Adventtikirkko on täynnä pakanoita,, Että pakanatkin ovat kanssa perillisiä ja yhtä ruumista ja osallisia lupaukseen Kristuksessa Jeesuksessa evankeliumin kautta. Saatana vaalii evankeliumia, että uskon kautta kolminaisuuteen, on uskallus ja luottavainen pääsy Jumalan tykö. Adventtikirkkokin uskoo tähän valheeseen, kastamalla heitä trinityn nimeen, ja on tullut saatanan valehtelijan ja murhaajan palvelijaksi, Ymmärrä nykytilanne Jes 1: 21. 22 Jesaja vakuuttaa että nyt siellä asuu murhamiehet!!`` Keitä pastorit ovat murhanneet? Eivät ketään. Seurakunnan pastorit, ovat niskureita ja varkaiden tovereita. He varastavat pelastuksen Jeesuksen nimeen ja vereen, ja siirtävät sen pelastuksen saatanan juonen avulla pois Kristuksen Jeesuksen uhrityöstä, hengille, joka saatana itsekin on!! Panemalla kolehtiin lahjuksia ja maksamalla kymmenyksiä, he näillä lahjuksilla julistavat syyllinen syyttömäksi ja ottavat oikeuden siltä, joka oikeassa on, ja vaatii että on kastettava Jeesuksen nimeen ja vereen että saisi Pyhän Hengen. Apost 2: 38 19: 5 Jos otat kasteen trinityn nimeen, niin turhaan huudat Herra sinun Jumalasi Jeesuksen nimeä, ei hän sinua kuule, eikä auta!! Hän myös rankaisee sinua tulemuksessaan, jos et lausu Jeesuksen nimeä ja verta kasteessasi vedessä! Sillä ei ole Taivaan alla muuta nimeä, jossa pitäisi meidän pelastuman, ´´ Koska te olette hyljänneet Herran Jeesuksen hylkä hänkin teidät ja surmaa kolminaisuuteen kastetut Herran päivänä tulemuksensa ilmestyksellä ja suunsa henkäyksellä, Sentähden kirous kalvaa niitä seurakuntia, ja pastoreita jotka kastavat isän , pojan ja pyhän hengen nimeen!!
        Pappinen


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ilmestyskirjaa lukua numero 11

        Jumalan laki näkyy Taivaassa Ilm 11: 19 Ja Sunnuntai laki näkyy Brysselissä, ja EUlla on yksi ja sama mieli, he antavat voimansa ja valtansa pedolle. Saatana ja Eu on asettanut juonia kavaltaakseen teidät pois Kristuksesta!! EU:n päällikkö sanoo: `` Kansalaiset jotka kieltäytyvät WEF- digitaali tunnuksista syrjäytetään yhteiskunnasta ja sen osallistumisen ulkopuolelle.. Ideana tulee olemaan, saatanan idea `` Yksi tulevaisuus`` Ursula von der Leyen vihaa erilaisuutta maailmassa. Ja Adventtikirkko on tarpeeksi kauan harrastanut Egumeenisia aatteita, että se tulee kumartamaan petoa, kuten on jo kumartanut kasteessa ja epäjumalissa! Yksi vanhurskauden vaate vielä on Sapatti!! Mutta sekin riisutaan , pian Ilm 17: 16 Pappinen


    • "755. ”KIRKKO on viljelysmaa, Jumalan pelto.137 Tässä pellossa kasvaa ikivanha ÖLJYPUU, jonka pyhänä juurena olivat PATRIARKAT ja JOSSA juutalaisten ja pakanoiden SOVITUS TAPAHTUU ja kerran tulee tapahtumaan…"

      Ja huomaako kukaan, mikä puuttuu kokonaan tässä kirkkopellossa olevasta "öljypuusta", jossa sovitus tapahtuu?

      • Tässä vihje.

        Jer.11
        16 'Vihreä ÖLJYPUU, ihana, kaunishedelmäinen' -sillä nimellä Herra sinua kutsui. Suuren jylinän pauhatessa hän sytytti sen tuleen, ja sen oksat turmeltuivat.
        17 Ja Herra Sebaot, joka sinut istutti, on päättänyt sinun osaksesi onnettomuuden Israelin heimon ja Juudan heimon pahuuden tähden, jota he ovat harjoittaneet ja jolla ovat vihoittaneet minut, polttamalla uhreja Baalille."
        18 Ja Herra ilmoitti minulle, ja minä sain tietää, sinä näytit minulle silloin heidän hankkeensa.
        19 Ja minä olin kuin KESY KARITSA, joka viedään teurastettavaksi, enkä tiennyt heidän pitäneen neuvoa MINUA vastaan: "Tuhotkaamme PUU hedelminensä, hävittäkäämme HÄNET elävien maasta, niin ettei hänen nimeänsä enää muisteta"

        Tuossa katolisessa kirkkopellossa kasvavassa "öljypuussa" on sama ominaisuus kuin tuossa Israeliakin fanittavien öljypuussa.


      • Anonyymi

        Viikuna puu kuivettui


      • Anonyymi
        UUSI

        Oksat siitä puuttu, ja meidät oksastetaan, ne kaikki jotka ovat Jeesukse vereen ja nimeen kastetut JOH 1: 32, 33 Katso seurakuntalainen : ´´ Jumalan Karitsa``!!


    • Ostamisella ja myymisellä tarkoitetaan siis HENGELLISTÄ "ostamista ja myymistä".

      Äitikirkon syntymisestä lähtien pelastusta ja taivaspaikkoja on myyty Babylonin kauppiaiden välityksellä. Joillekin pelkkää krääsää (karismaattiset), vaativimmille "uniikkituotteita" (adventistit) ja kaikkea siltä väliltä periaatteena "jokaiselle jotakin"...

      • Anonyymi

        Babylon EUFRAT virran maat


    • Edellä kirjoitetun perusteella voidaan päätellä, että pedon merkki ei liity tavalliseen rahan vaihdantaan, eli voiko kaupasta ostaa tai myydä ilman jotain sirua tai teknistä tunnistetta. Ostamisella ja myymisellä tarkoitetaan hengellistä kaupankäyntiä, eli ostaako Jeesukselta totuutta, viisautta ja ymmärrystä vaiko Babylonin kauppiailta heidän "totuuttansa".

      Katolisessa kirkossa on vuosisatojen aikana ollut vallanhaluisia ihmisiä johtopaikoilla, joilta on puuttunut henkilökohtainen usko Jeesukseen. Uskonpuhdistus on ollut tarpeen, mutta mikään uskonnollinen yhteisö ei ole immuuni pahantahtoisille ihmisille tänäkään päivänä.

      Kristityt ovat keskittyneet näkemään virheitä toisissa kristityissä tai juutalaisissa, joten he eivät tunnista mahdollisesti jo olemassa olevaa petoa. On turvallisempaa väitellä opinkohdista keskenään, kun oma henki tai yhteiskuntarauha ei ole uhattuna. Tämä petovalta pitää mm. Abrahamia ja Moosesta profeettoina, mutta tiet erkanevat siinä kohdassa, kun Jeesus tulisi tunnustaa Kristukseksi.

      Meidän tulee seurata ajan merkkejä ja tulkita kirjoituksia sen perusteella. Emme voi ajoittaa Jeesuksen takaisintuloa jonnekin satojen vuosien päähän, vaan tulee katsoa miltä tilanne näyttää näinä päivinä.

      Katolinen kirkko on rypenyt sellaisissa skandaaleissa, ettei näköpiirissä ole paavin nousua maailmanlaajuiseksi maalliseksi johtajaksi. On Jumalan pilkkaa, kun paavia nimitetään Jumalan sijaiseksi maan päällä, mutta tähän eivät edes katoliset usko muuta kuin kuvainnollisesti.

      On kuitenkin uskonnollinen valta, joka korottaa profeettansa korkeammalle kuin Jeesus todeten itse olevansa profeettojen sinetti. Merkille pantavaa on, että tähän uskovat sadat miljoonat ihmiset maailmanlaajuisesti. Tämä valta leviää ja kasvaa kiihtyvää tahtia. Se on jo muuttanut ajat ja lait siellä missä se on päässyt valtaan. Se vainoaa toisin uskovia. Se kutsuu itseään viimeiseksi jumalalliseksi ilmoitukseksi ja ainoaksi totuuden uskonnoksi.

      Tämä uskonnollinen valta opettaa, ettei Jeesus ollut Jumalan Poika eikä hänen kautta tapahdu syntien sovitusta. Tämä valta avoimesti rikkoo käskyä, joka on varmasti voimassa, eli sinulla ei pidä olla muita jumalia kuin Minä olen Herra, sinun Jumalasi.

      • kerettiläinen.ei-kirj

        Tarkoat siis islaminuskoisia.

        Kyllähän sekin on petovalta, niin kuin kaikki maalliset valtakunnat (siis hengellisessä merkityksessä eli ihmisen tekeleenä), mutta erotuksena kristinuskoon, se on sitä aivan avoimesti ja jopa ylpeilee sillä.

        Ei siis yritä mitenkään edes peitellä vihamielisyyttään eli tuskinpa pystyy eksyttämään kovinkaan montaa kristittyä kuten nyt tämä israelvillitys, joka vallitsee kristikunnassa tällä hetkellä...

        Itse asiassa Islamin avulla voidaan kääntää katse pois Israelista ja puolustella sen tekemisiä, kun ne islaminuskoiset on niin väkivaltaisia. Tällä tavoinhan israelfanittajat juuri oikeuttavat israelilaisten väkivallan ja katsovat sitä sormiensa läpi.


      • kerettiläinen.ei-kirj

        Tuli vielä tällainenkin asia mieleeni, että juutalaisillahan on voimakas vaikutusvalta USA:n poliitikkoihin, jotka sitten tukevat ja aseistavat Israelia. Ja kun sitten vielä ajatellaan sitä, että kristitytkin näyttävät tänä päivänä olevan Israelin puolella, niin tämähän herättää valtava vihaa islaminuskoisissa sekä USA:ta kuten myös kristittyjä kohtaan. Eikö se ole aivan ymmärrettävää?

        Raamatussa kuitenkin sanotaan, että "Jumala ei katso henkilöön" ja jos ajatellaan tuota Gal.4:25 "sillä Haagar on Siinain vuori Arabiassa ja vastaa nykyistä Jerusalemia, joka elää orjuudessa lapsineen", niin siinähän syntyperäiset juutalaiset ja islaminuskoiset rinnastetaan molemmat Haagarin lapsiksi, sillä molemmat ovat lihasta eli luonnonmukaisesti syntyneitä.

        Oikeita Jumalan lapsia UT:n mukaan ovat "lupauksen lapset" eli siis vain Jumalan hengestä syntyneet ja silloin on aivan samantekevää, onko syntyperältään juutalainen vai islamilainen. Mutta Israelfanittajat eivät ymmärrä tätä Israelhurmoksessaan, vaan ovat puolueellisia.

        Gal.4
        26 Mutta se Jerusalem, joka ylhäällä on, on vapaa, ja se on meidän äitimme.
        27 Sillä kirjoitettu on: "Iloitse, sinä hedelmätön, joka et synnytä, riemahda ja huuda sinä, jolla ei ole synnytyskipuja. Sillä yksinäisellä on paljon lapsia, enemmän kuin sillä, jolla on mies."

        Tuota "kaupunkia" Aabrahamkin UT:N mukaan odotti

        Hebr.11
        8 Uskon kautta oli Aabraham kuuliainen, kun hänet kutsuttiin lähtemään siihen maahan, jonka hän oli saava perinnöksi, ja hän lähti tietämättä, minne oli saapuva.
        9 Uskon kautta hän eli muukalaisena lupauksen maassa niinkuin vieraassa maassa, asuen teltoissa Iisakin ja Jaakobin kanssa, jotka olivat saman lupauksen perillisiä;
        10 sillä hän odotti sitä kaupunkia, jolla on perustukset ja jonka rakentaja ja luoja on Jumala.
        11 Uskon kautta sai Saarakin voimaa suvun perustamiseen, vieläpä yli-ikäisenä, koska hän piti luotettavana sen, joka oli antanut lupauksen.
        12 Sentähden syntyikin yhdestä miehestä, vieläpä kuolettuneesta, niin suuri paljous, kuin on tähtiä taivaalla ja kuin meren rannalla hiekkaa, epälukuisesti.
        13 Uskossa nämä kaikki kuolivat eivätkä luvattua saavuttaneet, vaan kaukaa he olivat sen nähneet ja sitä tervehtineet ja tunnustaneet olevansa vieraita ja muukalaisia maan päällä.
        14 Sillä jotka näin puhuvat, ilmaisevat etsivänsä isänmaata.
        15 Ja jos he olisivat tarkoittaneet sitä maata, josta olivat lähteneet, niin olisihan heillä ollut tilaisuus palata takaisin;
        16 mutta nyt he pyrkivät parempaan, se on taivaalliseen. Sentähden Jumala ei heitä häpeä, vaan sallii kutsua itseään heidän Jumalaksensa; sillä hän on valmistanut heille kaupungin.


      • kerettiläinen.ei-kirj kirjoitti:

        Tarkoat siis islaminuskoisia.

        Kyllähän sekin on petovalta, niin kuin kaikki maalliset valtakunnat (siis hengellisessä merkityksessä eli ihmisen tekeleenä), mutta erotuksena kristinuskoon, se on sitä aivan avoimesti ja jopa ylpeilee sillä.

        Ei siis yritä mitenkään edes peitellä vihamielisyyttään eli tuskinpa pystyy eksyttämään kovinkaan montaa kristittyä kuten nyt tämä israelvillitys, joka vallitsee kristikunnassa tällä hetkellä...

        Itse asiassa Islamin avulla voidaan kääntää katse pois Israelista ja puolustella sen tekemisiä, kun ne islaminuskoiset on niin väkivaltaisia. Tällä tavoinhan israelfanittajat juuri oikeuttavat israelilaisten väkivallan ja katsovat sitä sormiensa läpi.

        Jos tarkkoja ollaan, niin en tarkoittanut islaminuskoisia vaan petovaltaa ko. uskonnon taustalla. Meillä ei ole taistelu lihaa ja verta vastaan vaan pahan henkivaltoja vastaan. On islaminuskoisia, jotka vilpittömästi etsivät Jumalaa mutta ovat vaarassa eksyä, jos yrittävät etsiä Häntä Muhamedin ilmestysten kautta.

        Islam (=alistuminen) ei selitä yksin petokysymystä. Islam, juutalaisuus ja kristinusko sisältävät kaikki uskon yhteen Jumalaan, joten näiden uskontojen harjoittajat pääsevät vapaamuurareihin ja eräisiin muihin maailmanlaajuisiin salaseuroihin, missä uutta maailmanjärjestystä muokataan.

        On totta, että kristinuskovaiset ovat arkoja tuomitsemaan juutalaisten tekoja, koska rinnastavat Israelin siunaamisen nykyiseen v. 1948 perustettuun Israelin valtioon. Juutalaisetkaan eivät pelastu ilman Kristusta ja hekin ateistien lailla ottavat pedon merkin aikanaan, jos heillä ei ole uskoa Jeesukseen.


      • Anonyymi
        UUSI
        kerettiläinen.ei-kirj kirjoitti:

        Tuli vielä tällainenkin asia mieleeni, että juutalaisillahan on voimakas vaikutusvalta USA:n poliitikkoihin, jotka sitten tukevat ja aseistavat Israelia. Ja kun sitten vielä ajatellaan sitä, että kristitytkin näyttävät tänä päivänä olevan Israelin puolella, niin tämähän herättää valtava vihaa islaminuskoisissa sekä USA:ta kuten myös kristittyjä kohtaan. Eikö se ole aivan ymmärrettävää?

        Raamatussa kuitenkin sanotaan, että "Jumala ei katso henkilöön" ja jos ajatellaan tuota Gal.4:25 "sillä Haagar on Siinain vuori Arabiassa ja vastaa nykyistä Jerusalemia, joka elää orjuudessa lapsineen", niin siinähän syntyperäiset juutalaiset ja islaminuskoiset rinnastetaan molemmat Haagarin lapsiksi, sillä molemmat ovat lihasta eli luonnonmukaisesti syntyneitä.

        Oikeita Jumalan lapsia UT:n mukaan ovat "lupauksen lapset" eli siis vain Jumalan hengestä syntyneet ja silloin on aivan samantekevää, onko syntyperältään juutalainen vai islamilainen. Mutta Israelfanittajat eivät ymmärrä tätä Israelhurmoksessaan, vaan ovat puolueellisia.

        Gal.4
        26 Mutta se Jerusalem, joka ylhäällä on, on vapaa, ja se on meidän äitimme.
        27 Sillä kirjoitettu on: "Iloitse, sinä hedelmätön, joka et synnytä, riemahda ja huuda sinä, jolla ei ole synnytyskipuja. Sillä yksinäisellä on paljon lapsia, enemmän kuin sillä, jolla on mies."

        Tuota "kaupunkia" Aabrahamkin UT:N mukaan odotti

        Hebr.11
        8 Uskon kautta oli Aabraham kuuliainen, kun hänet kutsuttiin lähtemään siihen maahan, jonka hän oli saava perinnöksi, ja hän lähti tietämättä, minne oli saapuva.
        9 Uskon kautta hän eli muukalaisena lupauksen maassa niinkuin vieraassa maassa, asuen teltoissa Iisakin ja Jaakobin kanssa, jotka olivat saman lupauksen perillisiä;
        10 sillä hän odotti sitä kaupunkia, jolla on perustukset ja jonka rakentaja ja luoja on Jumala.
        11 Uskon kautta sai Saarakin voimaa suvun perustamiseen, vieläpä yli-ikäisenä, koska hän piti luotettavana sen, joka oli antanut lupauksen.
        12 Sentähden syntyikin yhdestä miehestä, vieläpä kuolettuneesta, niin suuri paljous, kuin on tähtiä taivaalla ja kuin meren rannalla hiekkaa, epälukuisesti.
        13 Uskossa nämä kaikki kuolivat eivätkä luvattua saavuttaneet, vaan kaukaa he olivat sen nähneet ja sitä tervehtineet ja tunnustaneet olevansa vieraita ja muukalaisia maan päällä.
        14 Sillä jotka näin puhuvat, ilmaisevat etsivänsä isänmaata.
        15 Ja jos he olisivat tarkoittaneet sitä maata, josta olivat lähteneet, niin olisihan heillä ollut tilaisuus palata takaisin;
        16 mutta nyt he pyrkivät parempaan, se on taivaalliseen. Sentähden Jumala ei heitä häpeä, vaan sallii kutsua itseään heidän Jumalaksensa; sillä hän on valmistanut heille kaupungin.

        Annan sinulle aseen!! Lue heille Jeremia 50: 20, lue huolellaa ja ymmärrä, niin olet ymmärtäväisempi ja viisaampi kuin Israelin ja Juudan fanittajat. Heistä pelastetaan Kristuksen veren ja nimen kautta vaan jäännös. Dan 9: 24 ymmärsitkö ? Benkku


    • eikirj-ei-kirj

      kerettiläinen ja Petri.Helsinki

      Olipahan hyvää luettavaa! Kiitos tästä.

      Olette samoilla linjoilla kuin minä ollessani vielä kristitty. Noin se menee.

    • Kiitos yhteenvedosta koskien Raamatun vertauskuvia "ostaa ja myydä."

      Otin itselleni omaan asiaa koskevaan kirjoitukseeni.

    • Ei.myyskentelyä
      • kerettiläinen.ei-kirj

        Niinpä niin...

        "Tilinumero:
        Seurakunta-apu ry
        FIxx xxxx xxxx xxxx xx "


      • Anonyymi

        Jos annat rahasi talosi meille pelastut pikkuaneita vaan vapareissa


    • Anonyymi

      No niin

    • Anonyymi

      Tämä on vallalla srkssa!! `` Pitäkäämme neuvoa Jeremiaa vastaan,-- lyökäämme häntä kielellä, ( joka ei ole Jumalan kieli) Älkäämme kuunnelko lainkaan hänen puheitansa. Jer. 18: 18 Jos sanot: `` Sinä olet teurastettu ja olet verelläsi ostanut Jumalalle ihmiset ILM 5: 9 Älkää uskoko, ottakoon kunkin teistä kasteen isän, pojan ja pyhän hengen nimeen, niin sinut murhataan, sillä ei hengillä ole lihaa eikä luita eikä verta kuten Jeesuksella on. Jeesuksen Jumala ja Isä suunnitteli että Jeesuksen työ puussa . Jumalan suuri rakkaus on Jeesuksen kuolema, veri, ja kaste hänen nimeensä Apost 2; 38, jossa meillä on lunastus hänen verensä kautta rikkomusten anteeksisaaminen, hänen armonsa rikkauden mukaan Ef 1: 7 Henget, trinity, ei voi sinua lunastaa!! Joudut murhaaja pastorien käsiin , kertoo prof Jesja 1: 21, 22 Tarkoittaa että lyökää Jesaajaakin kielellä. Eivät pastorit ole murhanneet ketään!! No eivät ole!! Mutta Herra Jeesus surmaa teidät tulemuksens ilmestyksellä ja suunsa henkäyksellä, Trinity kasteen ottajat surmataan vasta Herran tullessa SIIHEN SAAKKA HE OVAT KUIN RAKASTAISIVAT.. seurakuntaa Armo tulee Kristuksen täytetyn työn kautta, jos sovitus on tehty vedessä Kristuksen nimeen ja veree, siksi Jumala ruumiin hänelle valmisti Heb 10: 5 Kyseessä on Jeesuksen Isän ja Jumalan pilkka, jos ei Jeesuksen Isän ja Jumalan suunnitelma kelpaa. Kaikki yhdistetään Kristuksessa, ne, jotka ovat panneet toivonsa Jeesukseen, Ef 1: 12 Trinity kaste ei anna perintö osaa, vaan pelastetut käyvät katselemaan uudessa maassa niitten miesten ruumiita, jotka ovat luopuneet Jeesuksesta, ja asettaneet tilalle väärän toivon!! Henkiä ei ole herätetty kuolleista, eikä asetettu Jumalan oikealle puolelle Taivaissa. Hänet on asetettu kaiken pääksi seurakunnalle, mutta Saatana yrittää estä sen tiedon. Pappinen

      • Anonyymi
        UUSI

        Sinun valheesi eivät meitä petä.

        Matt 28,19 Menkää siis ja tehkää kaikki kansat minun opetuslapsikseni: kastakaa heitä Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimeen.


    • Anonyymi

      Suomessa kadehditaan leskenkin ropoa, jonka asian joka demokraattihenkinen tietääkin. Eiksjeh.

      • Anonyymi
        UUSI

        Lesken omaisuus on haluttua tavaraa adventtikirkon päättäjille.
        Vanhuuden höppänä adventistijäsen pääsee vaivatta kaikesta maallisesta hyvästä eroon, kun hän allekirjoittaa lahjakirjat ja testamentit adventtikirkolle. Hallelujaa! Kyllä herrat on hyvviä!
        Ei jää vanhukselle edes puhdasta vaatetta, mitä päällensä laittaisi.


      • Anonyymi
        UUSI
        Anonyymi kirjoitti:

        Lesken omaisuus on haluttua tavaraa adventtikirkon päättäjille.
        Vanhuuden höppänä adventistijäsen pääsee vaivatta kaikesta maallisesta hyvästä eroon, kun hän allekirjoittaa lahjakirjat ja testamentit adventtikirkolle. Hallelujaa! Kyllä herrat on hyvviä!
        Ei jää vanhukselle edes puhdasta vaatetta, mitä päällensä laittaisi.

        Valheesi ei hetkauta, mutta joudut siitä kerran tuomiolle.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Jumala rankaisi; nainen kuoli Suviseuroissa

      Eihän näissä joukkohysteriatapahtumissa ole mitään tolkkua. Aina pitää hajauttaa. Toivottavasti lestatkin tulevat nyt
      Maailman menoa
      177
      3938
    2. Mopomiitti onnettomuus

      Vittu se tehdas-alue ole oikea paikka mopomiitille, Ja minkälainen vanhempi hyväksyy, että pojan mopo kulkee järkyttävä
      Kokkola
      113
      2569
    3. Koettakaa nyt Trumpinkin fanit ymmärtää:

      Hän on myös jo vanha mies. Kukaan ei tiedä, mitä kunnossa hän on parin vuoden päästä.
      Maailman menoa
      324
      2204
    4. Pääsit nainen todella

      lähelle ja kaikki sinussa oli jotain selittämättömän kiehtovaa. Silti en koskaan ymmärtänyt sinua täysin. Mitä halusit t
      Ikävä
      130
      2165
    5. Kiitos, kun paljastit

      Vaikka mä tiesinkin! Nyt voi ottaa seuraavan askeleen? Hyvää yötä:)
      Ikävä
      49
      1869
    6. En saa unta kun ajattelen

      Sinua mies. Sydäntä ahdistaa meidän välit 😌😞
      Ikävä
      81
      1485
    7. YLE kirjoittaa - Viritetyt sähköpyörät aiheuttavat ongelmia poliiseille

      "Itse rakennellut ja viritetyt sähköpyörät ovat poliisin ja Liikenneturvan mukaan yleistyvä kirous liikenteessä." https
      Pyöräily
      107
      1351
    8. Missä hiton pippaloissa

      Sä käyt kun sua ei näy missään..tahtosin vaan varmistua et kaikki ok.
      Ikävä
      30
      1322
    9. Olen miettinyt sinua tänään

      Se mitä teit oli oikeasti vähän tylyä. En voi ottaa sitä muuna kuin mitä se konkreettisesti on. Esitän itsellenikin että
      Tunteet
      24
      1160
    10. Vieläkö pidät minusta

      Vieläkö pidät minusta nuori nainen? Vaikutat etääntyneeltä ja olen ajatellut että haluat olla rauhassa.
      Ikävä
      105
      1051
    Aihe