Eurosyndrooma

phuck-eu

Some on siitä mielenkiintoinen paikka, että siellä luodaan keinotodellisuuksia, joista muodostuu uskontoja. Debatit vääristyy huuteluksi, vittuiluksi ja öyhötykseksi. Esim. nimimerkki Eurofucker, joka on maaninen valehtelija, elää täysin kieroutuneessa itsensä luomassa todellisuudessa. Hän rykii naama irvessä ruudulle vihaa ja valheita. Ja tämä on hänen perustansa nimimerkille "Eurofighter"... EU = nyt vihataan kommareita! ???

EU ja kommunismi? Perussuomalaiset ja kommunismi?

Nämä(kin) aiheet on vääristelty debattiaseiksi. EU:lla, sen paremmin kuin Perussuomalaisillakaan, ei ole mitään tekemistä kommunismin kanssa. Venäjä, Kiina, Pohjois-Korea eivät nekään ole kommunistisia maita.

"Kommunismi on sosiaalis-taloudellinen tai poliittinen järjestelmä, joka ajaa luokatonta, tasa-arvoista ja yhteisomistukseen perustuvaa yhteiskuntamallia."

Kommunismi esim. Venäjällä, P-Koreassa ja Kiinassa on pelkkä kulissi. Näissä maissa valtiojärjestelmä on enemmän tai vähemmän, tai pelkästään, despotistinen ja kleptokraattinen, eli ei ollenkaan kommunistinen. Kommunismi on siten saanut vääristyneen mielikuvan ja sitä käytetään esim. synonyyminä Putinista, Kim Jong-unista yms. jota voi kätevästi käyttää debattiaseena vaikka EU:ta vastustavia vastaan. Eli annetaan aina vain kaksi vaihtoehtoa: "Jos et palvo eeuuta, olet putinisti/kommari". Fiksua? Ei niin.

Euroopan Unioni:

"EU" ei ole maa, maanosa, valtio, kansallisuus tms., sillä EU on vain pala paperia. Ts. EU:ta ei ole olemassa kuin vain sopimuksena, kirjallisessa muodossa. Eurooppa ja eurooppalaiset ei ole EU, emmekä me ole eeuulaisia, vaan suomalaisia, jotka asuu Suomessa. "EU" on raivokapitalistisen ja globalistisen bisnes- ja valtajärjestelmän työkalu/menetelmä/strategia, jossa näkyy myös osittain despotistinen ja kleptokraattinen valtiojärjestelmä, eli jäsenmaat on alistettu "EU":n alaiseksi. Tämä näkyy mm. vallan keskittymisen vahvistumisena yhteen ryhmään, demokratian heikkenemisenä, yksilön merkityksen ja tasa-arvon heikkenemisenä, sekä itsenäisyyden ja itsemääräämisoikeuden, että oman valuutan menettämisenä, että oman hyvinvointijärjestelmän hajoamisena ja riippuvuuden muodostumisena (ulkomaiset markkinat pankkiunionin lainat). Ko. järjestelmän tavoite on muodostaa Euroopan laajuinen valtakunta.

Tämän järjestelmän myötä on tullut selkeitä muutoksia maan sivistys-, sekä hyvinvointijärjestelmään. Kärsijöinä mm. työntekijät, työttömät ja työkyvyttömät, eläkeläiset, koululaiset, sotaveteraanit jne. Sosiaalisen toiminnan ja demokratian muutokset, jotka molemmat ovat heikentyneet asteittain. Kiina on hyvä esimerkki, jossa sosiaalinen ja demokraattinen toiminta koetaan uhaksi. Kiinan mallista on jo vahvat viitteet EU:ssakin.

Euroopan Unionia jaksetaan hehkutella, mutta kun katsotaan kokonaisuutta, niin syytä hehkutteluun ei ole, sillä negatiiviset muutokset maassamme ovat sitä luokkaa; ennätyksellisen suuret konkurssiaallot ja yt-neuvottelut, pysyvä suurtyöttömyys, oman hyvinvointijärjestelmämme hajottaminen, demokratian asteittainen hävittäminen, itsenäisyyden ja itsemääräämisoikeuden menettäminen, velkaantuminen, riippuvuus, omavaraisuuden tuhoaminen, vastakkainasettelu, korruptio, tilastokieroilut jne.

Vapaa maahantulo ja "geenirikastus" ynnä "kansainvälistymisen ihanuus" on sitten oma perverssi lukunsa. Sekin maksaa meille kansalaisille miljardeja euroja.

EU on hyvä järjestelmä liikemiehille ja bisneksille, jota mittaamalla saadaan hienoja lukemia, mutta niitä lukemia ei saa yleistää kertomaan koko Suomen/kansan hyvinvointitilanteesta. Koska näin on tehty, niin ollaan sorruttu valehteluun. Yksilölle EU on kylmä ja tunteeton, sillä meidät kaikki mitataan rahassa.

#viha- ja valhekulttuuri #eu-harha #rahat ja maat meni

11

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • VauhtiaJunkkerit

      Onko Suomenkansa pistetty hullunmyllyyn,jota EUu pyörittää.

    • täyspakkaus

      EU perustettiin NWO-globalisti-satanistien toimesta aikomuksella, että NWO-ohjelma loppuun vietynä olisi maapallolla jäljellä vain pieni eliitti, jota orjaluokka palvelisi. Liikkeelle lähdettiin Euroopasta, keskuspaikkana Lontoo City, ja siellä Rothschildien suku. Yhdysvalloissa vastaava keskus on New Yorkissa ja siellä Rockefellerien suku. NWO-globalisti-satanisteissa on muitakin juutalaisperheitä ja yksittäisiä persoonia, kuten George Soros. Nämä yhdessä on "varjohallitus" valtioiden hallitusten takana.

      Eurofingter, EU:n kiihkokannattajana sinä olet NWO-ohjelmaan sitoutunut ja itsekin globalisti-satanisti. Muistutuksena; sinä menet tämän elämän jälkeen Siperiaan niinkuin yllä mainitut suvut ja koet siellä kaikki helvetilliset tuskat mukaan lukien islamistien kurkunkatkomiset. Ei auta jumalat eikä mestarit ja astraalikehossa et voi kuolla vaikka sitä rukoilisit. Saat kokemukset omalle ihollesi kaikesta siitä, mitä olet kylvänyt ja kylvämässä toisten koettavaksi.

      Voisi olla viisautta muistaa erään laulun sanat; "hetken työ tuhat vuosihin vaikuttaa, isänmaahan ja maailmaan."

    • Mitäviellä

      Huumeissaanko kirjoittajako riehuu Eun puolesta,kun ei tajua,että Suomessa on eletty
      ennen EUtakin ja hyvin toimeen tultiin.Oli tehtaita ja työpaikkoja ympäri Suomea,ruokaa oli,
      vaikka ei sitä läskiä roppaansa kasattukkaan,kuten nyt rikkaat ,kantaessaan veroparatiisiin
      kansalta ryöväämiään rahoja ja loikoillessaan aurinkorannoilla, matuttaessaan maamme elätettävillä
      loisijoilla kansan laskuun.Siihen EUantoi täyden vapauden
      vastuuttomille vallanpitäjille maansa ja kansansa ryösstämiseen ja alistamiseen,sekä pakottamalla
      monikultturriseen kuravellin luomiseen unionin alaisuuteen."EU TARKOITTAA liike-elämää,
      hyvinvointia,kulutuksen kautta tapahtuvaa talouskasvua."HO,HHO.Lainaksi elääSuomi,kansalla
      ei ole mitä kuluttaa,kun oikeat työpaikat puuttuvat.ELITILLÄ on vain vilunkityöpaikat,ellellessään
      kansan kustannuksella.Aikanaan sitä kuitenkin tulee pää vetävän käteen.Näinhän se on ollut kautta maailman historian.Poikaseni.

      • Tämä-tästä

        Ennen EU-jäsenyyttä oli mm suurtyöttömyys, jota 300 000 pakeni Ruotsiin. Loput teki hätäaputöitä.

        Lomilla oli varaa käydä ehkä Korkeasaaressa tai Virossa. Nyt lomaillaan suurin joukoin kaukaisissa lomaparatiiseissa.
        EU:ssa on työtä, koulutusta ja vapautta. Suomen perustetaan koko ajan uusia tehtaita, jotka tarvitsevat lisää työvoimaa.


      • phuck-eu
        Tämä-tästä kirjoitti:

        Ennen EU-jäsenyyttä oli mm suurtyöttömyys, jota 300 000 pakeni Ruotsiin. Loput teki hätäaputöitä.

        Lomilla oli varaa käydä ehkä Korkeasaaressa tai Virossa. Nyt lomaillaan suurin joukoin kaukaisissa lomaparatiiseissa.
        EU:ssa on työtä, koulutusta ja vapautta. Suomen perustetaan koko ajan uusia tehtaita, jotka tarvitsevat lisää työvoimaa.

        90-luvun alun lamassa työttömyys nousi reiluun 18:aan %, mutta nyt työttömiä sekä työtön työnhakija -statuksen ulkopuolella on about 2 - 3 kertaa enemmän, mutta silti työttömyysprosentti on n. 6 % ja työllisyysaste reilu 70 %. Tilastokikkailut, eli suoranainen kusettaminen, on kohdillaan, kun lukuja manipuloidaan valinnaisilla kategoriapohjaisilla laskentatavoilla. Oli miten oli, niin 90-luvun lama kesti kolmisen vuotta, josta selvittiin, mutta EU-lama on kestänyt jo about 15 vuotta. Euromarkkinat on surkea työllistäjä ja syö työpaikat kotimaisilta markkinoilta.


    • Nyt mä Hiffasin... Tää on Teidän Persu-kommunistien johdon tekemä kirjoitus !
      Teillä ei ole yhtään ketään muuta, joka olisi ollut kykenevä kirjoittamaan noin
      monta riviä !!! Siksi se kyttäsi minun kommenetteja....
      Siksi minun kirjoituksia poistettiin, koska kolahti ja upposi. Perus-kommunisteilla
      ei ole ensimmäistäkään oikeistolaista henkilö, jonka edes voisi kuvitella edustavan
      oikeistoa... Ahaa... Tää aloitus on itse kekkulin tekemä tai Loikkarin ?

      Soitas poika seuraavan kerran Sellainen oli viipuri... Viipuri on suomea ja Suur suomi
      kanssa eikö IKL ?

      • phuck-eu

        Hiffasit? Ts. repäsit taas päättömän analyysin anaalistas.


    • Jooo Sä olet kommunisti ( Suomen/kansan hyvinvointitilanteesta.) Toverit hoi ?
      Liikemiehet ovat kapitalisteja ja porvareita... Joo mutta ku suomi oli alunperin
      valkoinen !!!

      • phuck-eu

        Kas, trolli triggeröityi taas. Tuo sun kommunistifiksaatio on karannu täysin käsistä. Keksi jotain uutta. Kommunismilla ei ole edelleenkään mitään tekemistä minkään kanssa. Sun kertakäyttötrollaukset on jo niin moneen kertaan käytetty, ettei niistä ole enää edes persettä pyyhkimään. Eli olisko sulla jotain asiaakin?


      • phuck-eu kirjoitti:

        Kas, trolli triggeröityi taas. Tuo sun kommunistifiksaatio on karannu täysin käsistä. Keksi jotain uutta. Kommunismilla ei ole edelleenkään mitään tekemistä minkään kanssa. Sun kertakäyttötrollaukset on jo niin moneen kertaan käytetty, ettei niistä ole enää edes persettä pyyhkimään. Eli olisko sulla jotain asiaakin?

        Minä vastaan sinulle V***** suoraan rehellisesti !!!!

        Kerro minulle mitä Teillä on oikeistolaisia agendoja ? Kerro vi**** Kommunisti !
        Matujen ja maahanmuuttajien ja mustal***** Vihaamiseen ei puoluetta tarvita !
        Siihen riittää yleensä' valkoinen huppu päähän !

        Kerro Pe******* Mu**** mistä suomalaiset ja sen kansat ja kielet on tulleet ja miksi,
        ette kunnioita Valkoista suomea ja sen rajoja, kuin esim. IKL ja suur suomi MITÄ ?`

        Miksi Teillä ei ole kaupallista osaamista ja kaikkea valtio ja kansa pa***** täynnä koko
        puolueenne vai eikö näin ole ? Minusta se on puhdasta kommunismia. !!!

        Oikeistopuolueet ei yleensäkään ole liike-elämää ja talouselämää ja kehitystä sitä
        Globaalisaatiota vastaan näin sivistyskielessä... Muu kuin kommunisti !

        Kerro se ensimmäinenkin oikeistolainen Kriteeri ja aate mikä sieltä porukasta
        löytyy ja kerro ensimmäinen julkinen henkilö, joka edes teoriassa vois edustaa oikeitoa
        pankkiiri vai teollisuusjohtaja, ison kauppakeskuksen johtaja sijoitusjohtaja KUKA !

        Mikä on Teidän oikeisto valkoinen huppupää ja siihen ei puoluetta edes tarvita ja kyllä
        Neuvostoliitossa ja DDR:ssä ja Nyt vaikka Pohjois-koreasssa osataan vihata ja vainota
        muita ja olla vit>** Isänmaallisia !


      • phuck-eu
        Eurofighter kirjoitti:

        Minä vastaan sinulle V***** suoraan rehellisesti !!!!

        Kerro minulle mitä Teillä on oikeistolaisia agendoja ? Kerro vi**** Kommunisti !
        Matujen ja maahanmuuttajien ja mustal***** Vihaamiseen ei puoluetta tarvita !
        Siihen riittää yleensä' valkoinen huppu päähän !

        Kerro Pe******* Mu**** mistä suomalaiset ja sen kansat ja kielet on tulleet ja miksi,
        ette kunnioita Valkoista suomea ja sen rajoja, kuin esim. IKL ja suur suomi MITÄ ?`

        Miksi Teillä ei ole kaupallista osaamista ja kaikkea valtio ja kansa pa***** täynnä koko
        puolueenne vai eikö näin ole ? Minusta se on puhdasta kommunismia. !!!

        Oikeistopuolueet ei yleensäkään ole liike-elämää ja talouselämää ja kehitystä sitä
        Globaalisaatiota vastaan näin sivistyskielessä... Muu kuin kommunisti !

        Kerro se ensimmäinenkin oikeistolainen Kriteeri ja aate mikä sieltä porukasta
        löytyy ja kerro ensimmäinen julkinen henkilö, joka edes teoriassa vois edustaa oikeitoa
        pankkiiri vai teollisuusjohtaja, ison kauppakeskuksen johtaja sijoitusjohtaja KUKA !

        Mikä on Teidän oikeisto valkoinen huppupää ja siihen ei puoluetta edes tarvita ja kyllä
        Neuvostoliitossa ja DDR:ssä ja Nyt vaikka Pohjois-koreasssa osataan vihata ja vainota
        muita ja olla vit>** Isänmaallisia !

        Yritin sulle vääntää aikoinaan ratakiskosta asiaa, mutta kun elät omassa mielikuvitusmaailmassas, niin se on täysin ajantuhlaamista sun kanssa vääntäminen. Järkiinny nyt ensin ja lopeta tuo teennäinen pyhä viha. Tuollainen muovinen somerooli on nolo.


    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Haluaisitko nähdä

      Hänet alastomana?
      Ikävä
      68
      3189
    2. Hilirimpsistä

      Hyvää huomenta ja kivaa päivää. Ilmat viilenee. Niin myös tunteet. 🧊☕✨🍁❤️
      Ikävä
      200
      2801
    3. Nainen lopeta pakoon luikkiminen?

      Elämä ei oo peli 😔😟
      Ikävä
      22
      2618
    4. Älä elättele

      Toiveita enää. Ihan turhaa. Sotku mikä sotku.
      Ikävä
      49
      2588
    5. Olet täällä. Mutta ei minulle.

      Nyt olen tästä 100% varma. Satuttaa. T: V
      Ikävä
      20
      2466
    6. Kuule rakas...

      Kerrohan minulle lempivärisi niin osaan jatkaa yhtä projektia? Arvaan jo melkein kyllä toki. Olethan sinä aina niin tyyl
      Ikävä
      41
      2305
    7. Miten hitsissä ulosoton asiakas?

      On tää maailma kumma, tässä haisee suuri kusetus ja ennennäkemättömän törkeä *huijaus*! Miten to.monen kieroilu on edez
      Kotimaiset julkkisjuorut
      210
      1753
    8. Törmättiin tänään

      enkä taaskaan osannut reagoida fiksusti. Menen aina lukkoon. Yksi asia on varma: tunteeni sinua kohtaan ovat edelleen v
      Ikävä
      24
      1707
    9. Vieläkö sä

      Rakastat mua?❤️😔
      Ikävä
      37
      1560
    10. Dear mies,

      Hymyiletkö ujosti, koska näet minut? 😌
      Ikävä
      18
      1416
    Aihe