Yle-vero ja... joku netflix

hanukki2

sama leffa kolmella kanavalla ja samaan aikaan uusintoina viiko kaupalla.... prkl

8

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • sellaistavaan

      Maksajan pitäisi saada valita,mille firmalle ne "yleverot "menee,tulisi vähän kilpailua.

    • siinäolesesyy

      FOX on mielestäni kyllä kunnostautunut ainakin lasten sarjoissa, kun niitä pyörii jatkuvasti niillä, ja uusiakin, The Orville ja, FOX on päässyt markkinoille. FOXilta saattaa tulla sellainenkin sarja kohta avaruusaiheista kuin Andromeda, jos omistaa oikeuksia tuohon sarjaan.

      On kyllä totta että MTV3:kin lähettää jokaisen James Bond -elokuvan jokainen vuosi vai nelonenko se olikaan...

      Tuntemattoman sotilaankin mysteeri oli jo ratkaistu niin: miksi hävisivät sodassa venäjälle: oli ravinnon puute rintamalla: piti olla häränlihaa ja hedelmiä, mutta oli vain jotain riisipuuroa, ei riittänyt sotilailla tahtoa eikä energiaa taistella, huonot proteiinit ravinnossa sitten pelkällä kaurapuurolla venäjää vastaan, SIINÄ OLI SE SYY MINKÄ TAKIA SUOMI HÄVISI SODAN VENÄJÄLLE.

    • fklfsdklffds

      Omalla kohdalla mielenkiinto telkkaria kohtaan hiipui jo 2000-luvun alussa. Se aika mikä ennen meni telkkarin katseluun, menee nyt nettiä selaillessa.
      Tavallisten ihmisten käytännönläheiset Youtube videotkin ovat mielenkiintoisempia kuin kaupallisuuden, pinnallisuuden ja alatyylisyyden pilaama televisio. Telkkari ei onnistu edes realitysaarjoissakaan, rajallinen ohjelma-aika tekee niistä juosten kustuja pintahuitaisuja. Youtubessa on aikaa rajattomasti. Ylen tylsät pakkoruotsiohjelmatkaan ei kiinnosta.

      En ole koko digitv aikana omistanut digitv:tä tai digiboksia enkä kaipaakaan koko vekotinta. Vanhanajan kuvaputkitelkku mulla on ja se toimii vanhempien pelikoneiden ja mm. vhs-videon näyttönä. Mukava katsella vhs-nauhoilta tai dvd/bluray levyiltä tv-sarjoja ajoilta jolloin televisiossa oli vielä hohtoa. Telkkarin kulta-aika päättyi 80-90-luvuille.

    • drt546456

      Mitä vielä. Ei riitä että tulee uusintoja jatkuvasti, vaan sama ohjelma kahdelta eri kanavalta samaan aikaan. Se on jo hyvin se. Elokuvien suhteen taitaa olla että ainakin Nelosella on nähtävästi rajattomasti katselukertoja noihin Poliisiopistoihin ja Taru sormusten herroihin, etc. Taas alkoi Poliisiopistot ja kuinkahan monetta kertaa nekin tulee yhtiön kanavilta. Nyt uusitaan mm. kaikki Heikoin lenkki-, The wall-, Haluatko Miljonääriksi-, Arman siellä ja täällä ja tuolla-ohjelmien kaikki tuotantokaudet Huutokauppakeisaria ja Pulmusia unohtamatta. Ja sekin vielä ettei uusinnat pääty pelkästään yhteen tv-yhtiöön tai kanavaan, vaan jokainen on ottanut mallia muista, Yle mukaan lukien lähettää uusintojaan samalla tahdilla kuin mainosrahoitteiset kanavatkin.

      Realitysarjojahan on halpa tehdä ja sama mitä niiden sisältö on, pinnallisuus ja halpamaisuus on tämän ajan ilmiö. Ja näihin ohjelmiin löytyy aina idiootteja jotka haluavat sitä julkisuutta hinnalla millä hyvänsä. Hinta voi olla sitten erittäin huono reality-sarja.

      Kyllä tv kuoli viimeistään vuosituhannen vaihteessa. Televisiotarjonta on kohdistettu pelkästään mainostajien tarpeille, ei enää katsojalla ole merkitystä. Kunhan vain mainosaika saadaan myytyä jossa itse ohjelman sisällöllä ei ole väliä. En ole esim. mtv3 kanavia katsonut yli kymmeneen vuoteen.

    • Näin

      Miten yle-vero ja mainoskanavien samanaikaiset leffat liittyvät toisiinsa?

      Enemmän mua jurppii kun Yle lähettää kahdella kanavalla kolmesta samaan aikaan jotain v***n urheilua. Urheilut pitäisi laittaa kaikki mainoskanaville.

    • Jotakinrajaa

      Urheilu viikonloppuisin ihan hyvä, ei sitä viikolla juuri tule. Eniten uusintoja tulee kaupallisilla tv kanavilla.
      Uunoja ja huutokauppakeisarin vanhat jaksot pyörivät lähes joka ilta ruudussa.
      Liv on aivan turha. Alfalta tulee joskus mielenkiintoisia henkilöhaastatteluja.

    • Rahat_pois

      Itselläni ei ole TV ollut yhdistettynä kaapeliin tai antenniin enää moneen vuoteen. Muistaisin että joskus 5-6 vuotta sitten virittelin vielä kanavia näkyviin. Into loppui YLE-n sun muiden aivopesuun ja ohjelma uusintoihin kauan sitten. Oikeastaan ihmetyttää miten YLE-n ohjelma tarjonta voi olla niin surkeaa vaikka rahaa tulee nyt pakkoveron puitteissa. Ehkä juuri siinä onkin se syy palvelun heikkouteen, miksi tarjota mitään asiakkaille jos sama raha tulee joka tapauksessa.

    • Minä56v

      Uusinnat ja halvalla ostetut sarjat takaavat Ylelle yhtiönä paljon rahaa. Loppuvuodesta saamme taas kuulla tuutista että Yle on hoidettu hyvin ja tuottaa ylijäämää - meidän maksamalla pakkoveroilla.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      66
      4633
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2259
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1784
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1518
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      28
      1448
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1318
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1237
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      13
      1146
    9. 23
      1092
    10. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      291
      1014
    Aihe