Miten Bobille ja Laurenille käy... ovatko yhdessä?

moisoritietääköjoku

Anteeksi mutta en nyt juuri kerkeä/jaksa lukea kaikkia juonipaljastusketjuja läpi ja haluaisin tietää mitä bob ja lauren salasuhteelle tekevät vai tekevätkö mitään? meneeko Bob naimisiin Brendan kanssa vai Bob Laurenin kanssa kimppaan?

13

<50

Vastaukset

 • Eivät ole. Laurenin ja Bobin suhde oli hyvällä alulla, vaikuttivat lupavaasti jopa hetken yhdeltä sarjan parhaimmista pareista. Mutta sitten sarjan tuottaja vaihtui ja kas yhdessä päivässä ja yhden jakson aikana Lauren äkkiä muuttikin mielensä kaiken suhteen. Ja äkkiä Bob onkin työtön, koditon ja itsemurhaa miettivä surkimus. Harmittaa kun itse pidin Laurenista ja Bobista parina kovasti.

 • No voi harmi. Minustakin olisivat olleet hyvä pari. typerät tuottajat. :(

 • Toi Bobbyn tunkeilu Laureliin suuntaan oli tosi ärsyttävää.

 • Huomasitteko viime viikolla kun Brenda kulki Davidin kaupan ohi niin kaupan edessä telineessä oli lehden mainos: "Stoned sheep on loose" suomeksi Pöllyssä olevia lampaita irrallaan. Jaksossa asiasa ei mainittu mutta katsoja muistaa Bartonin poikien höpöheinä löydön päätyneen silppuriin ja levitetyksi pellolle.

  • Hyvin huomattu.


  • Hyvä huomio ja hyvä veto sarjalta tehdä moinen lööppi! Mietinkin aikoinaan että meneekö lehmien vai lampaiden rehuksi ja nyt tuli vastaus siihenkin.


 • Bobby vaikuttaa tuuliviirimieheltä, joka ei oikein itsekään tiedä ketä rakastaa ja kenen kanssa haluaisi elämänsä jakaa. Viimeajat Bob Järjestänyt metsässä lapsellisia teatterikohtauksiaan Dougin avustuksella ym. Hän on vakuutellut Brendalle rakkauttaan ja yrittänyt saada Brendan pysymään kanssaan. Hoidattaisiko hän vain lapsiaan Brendalla? Käyttääkö vain hyväksi Brendan hyvän äitipuolen ominaisuuksia? Samaan aikaan alkaa kuitenkin kuolaamaan höperöä Laurelia. Joka ei myöskään tiedä, pitääkö olla rehellinen, vai antaa haluilleen periksi.
  Laurel on tunteillakäyvä, ärsyttävä kimittäjä. Joka alkoi pettämään Ashleyta ja pitämään peliään Marloninkin kanssa kuppikakkuja leipoessaan.
  Jos Bobista ja Laurelista pari tulisi. Ei kaksi näin, tunteiden ja halujensa ohjailemaa ihmistä pysty pitämään suhdetta ehjänä kovin kauan. Kun taas aletaan kuolaamaan jotain toista ihmistä.

 • Tietääkö joku, mikä pianokappale soi Bobin ja Brendan häissä Brendan astellessa alttarille?
  Haluaisin ostaa nuotit tuohon kappaleeseen, mutta on täysi arvoitus mikä se on nimeltään ja kenen säveltämä.

 • Brendan roolihahmo on ikäisekseen liian lapsellinen, vaativa ja ripustautuva. Kauneimmatkaan rakkaudentunnustukset julkisesti ja yksityisesti eivät riitä. Olkoonkin, että mies on pettänyt. Kuka tahansa mies juoksee karkuun tuollaista pohjattoman tarvitsevaa isoäiti ikäistä naista.
  Tuossa iässä voidaan olla onnellisia, mutta jatkuva räiskyvä uudelleen rakastuminen ei ole todellista. Kumppanuus syvenee ystävyydeksi parhaimmillaan ja elämä on tavallista arjen sietämistä.

  • Bob muuttaa Laurelin luo asumaan Dotty jopa sanoo Bobia isäksi mutta Laurel havahtuu ja huomaa jonkun ajan kuluttua että oli erehdys ja Bob muuttaa pois,on koditon,työtön ja rahaton loppuvuodesta. En nyt muista palasiko asumaan Brendan luo.
   Laurel löytänee aivan uuden miehen lähiaikoina. Kukahan se voisi olla? On tuttu katsojille. Ok. Mielenkiintoista.


 • Brenda on kyllä hiukan lapsellinen ja höpsö ollut aina.
  Mutta tämä Brendan Bobiin ripustautuminen oli, lähinnä kai epätoivoista kiinnipitämistä, uskottomaksi paljastuneesta miehestä, jonka kanssa hän silti kuvitteli haluavansa ja voivansa elää vanhuutensapäivätkin. Brenda halusi myös näyttää näin Laurelille, että minun miestänihän et vie.
  Lopulta Brenda tuli järkiinsä ja tajusi, ettei tuollaista miestä voi väkisin pitää suhteessa ja kuunnella loputtomiin niitä, äijän latelemia valheellisia rakkaudentunnustuksia.
  Odotella milloin mies pistäytyy taas papin lesken sylissä.
  Toivon kuitenkin, että Bob saa tuntuvan opetuksen, tuosta huikentelevasta tyylistään ja uskottomuudestaan. Ei taida kuitenkaan enää koskaan olla Brendan luokse paluuta.
  Brendahan ei pystyisi luottamaan häneen.

  Ärsyttävää tässä kuviossa on Laurel, joka nähtiin taas, syyllisyydentunnoissaan höpöttämässä miehensä hautakivelle. Uskoen siinä puhuvansa kuolleelle miehelleen. Jotenkin koomista, pyyteli vainajalta anteeksi ja vannoi vainajalle uskollisuuttaan.
  Kuten myös nähtiin Bob siellä merirosvolaivassa Ashleyn kuvalle samoja höpöttämässä.
  Tätä älytöntä hautakiville ja valokuville höpöttämistä on nähty sarjassa kyllästymiseen asti. Tuijotetaan hautakiveä ja höpistään itsekseen ja kuin todellakin uskottaisiin, että vainaja tällä tavalla kuuntelee jossain. Ihan kun eivät vainajat olisi kuolleetkaan, kun heille voi käydä puhumassa hautausmaalla. Tai heräävät heti kuulolle, kun tuijotetaan heidän valokuvaansa ja juttellaan sille.

  Eikö höperö Laurel tajua olevansa leski ja olevansa jo vapaa uusiin suhteisiin? Ei kai vainajalta tarvitse jatkuvasti mennä tälläisiä pyytelemään anteeksi? Selittämään, että oli yksinäinen ja tarvitsi siksi jonkun fyysistä läheisyyttä.

 • Vai on Bobby käynyt painamassa Laurelia, aikamoinen panomies.
  Laurel kyllä antaa tavaraa aika helpolla, muistaakseni takavuosina
  mm. Marlon sormetti Laurelia villapakan vessassa.

 • Luojan Kiitos uusi tuottaja lopetti kamalan virheen Laurelin ja Bobin heti alkuunsa. Aivan pöyristyttävän uskomaton juonikuvio. Toisaalta myös hyvä, että Brenda pääsi samalla tästä petturimiehestä eroon.

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Maisa menee naimisiin

  Seiska julkaisi että Maisa menee sittenkin naimisiin. Maisalla olisi nyt vauva ja olisi Jm kanssa naimisissa jos ei keskenmenoa olisi tullut . Olisiko
  143
  5938
 2. KORONAVIRUS: 11 milj. asukkaan Wuhan eristetty!

  Kiina on keskeyttänyt Wuhanin kaupungista lähtevän liikenteen. Wuhanin epäillään olevan uuden tappavan koroaviruksen alkulähde. WHO:n mukaan 11 miljo
  Maailman menoa
  148
  1318
 3. Toni Nieminen rakastui 7 lapsen yksinhuoltajaan

  ja muutti tämän taloon. https://www.seiska.fi/Uutiset/Jatti-tylysti-ex-vaimonsa-Toni-Nieminen-iski-seitseman-lapsen-yh-aidin-paparazzikuvat
  28
  758
 4. Zoo aloittaa yt't

  Huonolta näyttää.N.20 työntekijää liikaa.Kylmää on kyyti.
  Ähtäri
  26
  458