Miten Bobille ja Laurenille käy... ovatko yhdessä?

moisoritietääköjoku

Anteeksi mutta en nyt juuri kerkeä/jaksa lukea kaikkia juonipaljastusketjuja läpi ja haluaisin tietää mitä bob ja lauren salasuhteelle tekevät vai tekevätkö mitään? meneeko Bob naimisiin Brendan kanssa vai Bob Laurenin kanssa kimppaan?

13

50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • DaleEmmer

      Eivät ole. Laurenin ja Bobin suhde oli hyvällä alulla, vaikuttivat lupavaasti jopa hetken yhdeltä sarjan parhaimmista pareista. Mutta sitten sarjan tuottaja vaihtui ja kas yhdessä päivässä ja yhden jakson aikana Lauren äkkiä muuttikin mielensä kaiken suhteen. Ja äkkiä Bob onkin työtön, koditon ja itsemurhaa miettivä surkimus. Harmittaa kun itse pidin Laurenista ja Bobista parina kovasti.

    • moisoritietääköjoku

      No voi harmi. Minustakin olisivat olleet hyvä pari. typerät tuottajat. :(

    • Kiimailme

      Toi Bobbyn tunkeilu Laureliin suuntaan oli tosi ärsyttävää.

    • huumorioivallus

      Huomasitteko viime viikolla kun Brenda kulki Davidin kaupan ohi niin kaupan edessä telineessä oli lehden mainos: "Stoned sheep on loose" suomeksi Pöllyssä olevia lampaita irrallaan. Jaksossa asiasa ei mainittu mutta katsoja muistaa Bartonin poikien höpöheinä löydön päätyneen silppuriin ja levitetyksi pellolle.

      • Lööppi

        Hyvin huomattu.


      • DaleEmmer

        Hyvä huomio ja hyvä veto sarjalta tehdä moinen lööppi! Mietinkin aikoinaan että meneekö lehmien vai lampaiden rehuksi ja nyt tuli vastaus siihenkin.


    • Kevytmieliset.pettäjät

      Bobby vaikuttaa tuuliviirimieheltä, joka ei oikein itsekään tiedä ketä rakastaa ja kenen kanssa haluaisi elämänsä jakaa. Viimeajat Bob Järjestänyt metsässä lapsellisia teatterikohtauksiaan Dougin avustuksella ym. Hän on vakuutellut Brendalle rakkauttaan ja yrittänyt saada Brendan pysymään kanssaan. Hoidattaisiko hän vain lapsiaan Brendalla? Käyttääkö vain hyväksi Brendan hyvän äitipuolen ominaisuuksia? Samaan aikaan alkaa kuitenkin kuolaamaan höperöä Laurelia. Joka ei myöskään tiedä, pitääkö olla rehellinen, vai antaa haluilleen periksi.
      Laurel on tunteillakäyvä, ärsyttävä kimittäjä. Joka alkoi pettämään Ashleyta ja pitämään peliään Marloninkin kanssa kuppikakkuja leipoessaan.
      Jos Bobista ja Laurelista pari tulisi. Ei kaksi näin, tunteiden ja halujensa ohjailemaa ihmistä pysty pitämään suhdetta ehjänä kovin kauan. Kun taas aletaan kuolaamaan jotain toista ihmistä.

    • tiedostakiitollinen

      Tietääkö joku, mikä pianokappale soi Bobin ja Brendan häissä Brendan astellessa alttarille?
      Haluaisin ostaa nuotit tuohon kappaleeseen, mutta on täysi arvoitus mikä se on nimeltään ja kenen säveltämä.

    • kuudenkympinvillitys

      Brendan roolihahmo on ikäisekseen liian lapsellinen, vaativa ja ripustautuva. Kauneimmatkaan rakkaudentunnustukset julkisesti ja yksityisesti eivät riitä. Olkoonkin, että mies on pettänyt. Kuka tahansa mies juoksee karkuun tuollaista pohjattoman tarvitsevaa isoäiti ikäistä naista.
      Tuossa iässä voidaan olla onnellisia, mutta jatkuva räiskyvä uudelleen rakastuminen ei ole todellista. Kumppanuus syvenee ystävyydeksi parhaimmillaan ja elämä on tavallista arjen sietämistä.

      • bobonnniinnähtyjo

        Bob muuttaa Laurelin luo asumaan Dotty jopa sanoo Bobia isäksi mutta Laurel havahtuu ja huomaa jonkun ajan kuluttua että oli erehdys ja Bob muuttaa pois,on koditon,työtön ja rahaton loppuvuodesta. En nyt muista palasiko asumaan Brendan luo.
        Laurel löytänee aivan uuden miehen lähiaikoina. Kukahan se voisi olla? On tuttu katsojille. Ok. Mielenkiintoista.


    • Hölmö.kuvio

      Brenda on kyllä hiukan lapsellinen ja höpsö ollut aina.
      Mutta tämä Brendan Bobiin ripustautuminen oli, lähinnä kai epätoivoista kiinnipitämistä, uskottomaksi paljastuneesta miehestä, jonka kanssa hän silti kuvitteli haluavansa ja voivansa elää vanhuutensapäivätkin. Brenda halusi myös näyttää näin Laurelille, että minun miestänihän et vie.
      Lopulta Brenda tuli järkiinsä ja tajusi, ettei tuollaista miestä voi väkisin pitää suhteessa ja kuunnella loputtomiin niitä, äijän latelemia valheellisia rakkaudentunnustuksia.
      Odotella milloin mies pistäytyy taas papin lesken sylissä.
      Toivon kuitenkin, että Bob saa tuntuvan opetuksen, tuosta huikentelevasta tyylistään ja uskottomuudestaan. Ei taida kuitenkaan enää koskaan olla Brendan luokse paluuta.
      Brendahan ei pystyisi luottamaan häneen.

      Ärsyttävää tässä kuviossa on Laurel, joka nähtiin taas, syyllisyydentunnoissaan höpöttämässä miehensä hautakivelle. Uskoen siinä puhuvansa kuolleelle miehelleen. Jotenkin koomista, pyyteli vainajalta anteeksi ja vannoi vainajalle uskollisuuttaan.
      Kuten myös nähtiin Bob siellä merirosvolaivassa Ashleyn kuvalle samoja höpöttämässä.
      Tätä älytöntä hautakiville ja valokuville höpöttämistä on nähty sarjassa kyllästymiseen asti. Tuijotetaan hautakiveä ja höpistään itsekseen ja kuin todellakin uskottaisiin, että vainaja tällä tavalla kuuntelee jossain. Ihan kun eivät vainajat olisi kuolleetkaan, kun heille voi käydä puhumassa hautausmaalla. Tai heräävät heti kuulolle, kun tuijotetaan heidän valokuvaansa ja juttellaan sille.

      Eikö höperö Laurel tajua olevansa leski ja olevansa jo vapaa uusiin suhteisiin? Ei kai vainajalta tarvitse jatkuvasti mennä tälläisiä pyytelemään anteeksi? Selittämään, että oli yksinäinen ja tarvitsi siksi jonkun fyysistä läheisyyttä.

    • KundiNakkilasta

      Vai on Bobby käynyt painamassa Laurelia, aikamoinen panomies.
      Laurel kyllä antaa tavaraa aika helpolla, muistaakseni takavuosina
      mm. Marlon sormetti Laurelia villapakan vessassa.

    • Anonyymi

      Luojan Kiitos uusi tuottaja lopetti kamalan virheen Laurelin ja Bobin heti alkuunsa. Aivan pöyristyttävän uskomaton juonikuvio. Toisaalta myös hyvä, että Brenda pääsi samalla tästä petturimiehestä eroon.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nykynuoret puhuu nolosti englantia suomen sekaan, hävetkää!

      Kamalan kuuloista touhua. Oltiin ravintolassa ja viereen tuli 4 semmosta 20-25v lasta. Kaikki puhui samaan tyyliin. Nolo
      Maailman menoa
      198
      4666
    2. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      274
      2750
    3. 134
      1707
    4. Luovutetaanko nainen?

      En taida olla sinulle edes hyvän päivän tuttu. Nauratkin pilkallisesti jo selän takana.
      Ikävä
      67
      1401
    5. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

      Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
      Sinkut
      203
      1357
    6. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      84
      1156
    7. Miten olette lähestyneet kiinnostuksen kohdettanne?

      Keskusteluita seuranneena tilanne tuntuu usein olevan sellainen, että palstan anonyymit kaipaajat eivät ole koskaan suor
      Ikävä
      64
      1124
    8. By the way, olet

      mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
      Ikävä
      74
      1077
    9. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      59
      1057
    10. Onko kaivattunne suosittu?

      Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
      Ikävä
      76
      1051
    Aihe