Saksan natsien Adp:lla ja Kokoomuksella sama RUISKUKKA symbolina

ErottakaaNatsihallitus

https://keskustelu.suomi24.fi/t/15522151/petospersukokoomuksen-ruiskukka-on-vanha-natsisymboli

Tämän pitäisi jo olla, ykkösuutinen Suomessa tällä hetkellä.

Tiedonvälityksen taso Suomessa, mitattiin jälleen - sitä ei ole.

Mediat yrittävät peitellä, The Guardian lehden julkituomaa, faktaa siitä, että Kokoomuksen ruiskukka-symboli, on natsien vanha salainen symboli - eli sieltä otettu.

Mitä tähän sanovat, ne juutalaisiksi itseään mainostaneet Kokoomus-poliitikot, jotka varmasti ovat olleet koko ajan, asiasta tietoisia ?

12

<50

Vastaukset

 • Tämän pitäisi jo olla, etusivun uutinen - sekin salataan, miksi ei ole.

 • Onko joillekin vielä epäselvää se, että kokoomus on isänmaallisten puolue?

  • Elät 40 vuotta jäljessä. Kekkoslovakian oppositiossa kokoomus mainosti "koti, uskonto, isänmaa"-sitaattia, joka nykyään on muutettu muotoon "kantasuomalaisten asunnottomuus, islam, Euvostoliitto". Kokoomus on nykyään kommunistipuolue, kun Kekkoslovakiassa se oli oikeistopuolue.


 • TEKOÄLYLLÄ VEROPARATIISINATSIT - TEKEMÄSSÄ KANSANMURHAA SUOMESSA.

  Meneillään ns. "hyperintensiivinen jakso" kansanmurhaamisessa.

  47 ITSEMURHAA tai sen yritystä, pelkästään yhtenä vkl:na Helsingissä.

  Ihmisiä hyppii junien alle ja talojen katoilta - Ei ole tiedonvälitystä enää, näistä ei uutisoida missään.

  Yle on veroparatiisiterroristien kanava, eli VALEMEDIA. Siellä on bileet meneillään, samaan aikaan, kun Suomen kansaa murhataan, veroparatiisinatsien toimesta.

  Laiton äärioikeistohallitus erotettava Valtakunnanoikeudessa heti.

 • Jep, arbeit macht frei - by kokoomus (aktiivimalli).
  P*ska vain vieritettiin Lindstörim niskaan (ei jatka).

 • Ennen olikin Kansallinen Kokoomus. Nykyään se on ylikansallinen kokoomus.

 • Ennen se oli kansallinen Kokoomus uskonto ja isänmaa.

  Nykyään se on ylikansallinen kokoomus, koko isänmaa yksityistetään ulkomaille ja verivaroilla hankittu valtion omaisuus myydään pilkkahintaan.

 • Sdp:n Hassanin tunnekuohut facebookissa, ovat pientä siihen verrattuna, että Kokoomus on tarkoituksella ja tahallaan, pitänyt kovaa, ääri-natsisymbolia, puolueensa puoluetunnuksena, vuosikymmenten ajan, eduskunnassa ja hallituksissa ollessaan.

  https://www.theguardian.com/world/2019/jan/11/new-far-right-german-party-adopts-former-secret-nazi-symbol

  Kyllä mediat ja varsinkin Yleisradio, ovat erittäin kaksinaamaisia ja tekopyhiä. VALEUUTISOINTI on kovaa, kun äärioikeiston järjestäytynyttä veroparatiisirikollisuutta, yrittävät porvarit, jälleen kammeta valtaan Suomessa.

  Sananvapauksia rajoitetaan jo kovalla kädellä - rekisteröitymispakot, kuka-kukin-on ja tekniikan temppuleikit, ovat sitä itseään. VIIDESOSA SUOMEN KANSALAISISTA, on syvässä köyhyydessä, ilman aitoja perustuslaillisia oikeuksiaan. Ei heillä ole varaa tekniisiin laitteisiin ja kalliisiin liittymiin, eikä osaamistakaan, tai terveyttä niiden käyttöön.

  Vanhukset, vammaiset, pitkäaikaissairaat, työttömät, syrjäytetyt, asunnottomat, nälkäpalkkalaiset ja pätkätyöläiset, täysin ulkona medioitten ja veroparatiisiporvariston vaatimuksista. Suomen perustuslakia ei kunnioiteta, edes äänestystulosten uutisoinnissa enää. Vasemmisto teki ison vaalivoiton, sitä ei noteerattu uutisissa, mitenkään.

  TEIPPIÄ SUIDEN EDESSÄ, VIIDESOSALLA SUOMEN KANSALAISISTA - SE ON VALTAVA MÄÄRÄ IHMISIÄ, 5,5 MILJOONAISESTA KANSASTA.

 • Tiedotusvälineet, varsinkin Yleisradio, radikalisoitunut äärioikealle verokeitaisiin - siitä ei ole enää, hoitamaan Suomen kansalaisten, tasa-arvoista tiedonvälitystä.

  https://www.theguardian.com/world/2019/jan/11/new-far-right-german-party-adopts-former-secret-nazi-symbol

  Missä oli työläisten, nälkäpalkkalaisten, pätkätyöläisten, köyhien lapsiperheiden- ja eläkeläisten Vappu Yle:stä ? Sitä ei ollut.

  Vapun tilalla, näyttää olevan, äärioikeiston järjestäytyneiden veroparatiisirikollisten, "Aaltoyliopiston ja teekkareiden" , eli rikkaiden perintö- ja verosuunnittelijoiden karnevaali.

 • Al Taee - kohun tarkoitus, on estää Suomen kansalaisten sanan- ja mielipiteidenvapaudet, lopullisesti.

  Sananvapauksia vain rikkaille verojenkiertäjien äärioikeistolla - se on markkinamedioitten ja niiden veroparatiisijohtajien, todellinen tavoite.

  https://www.theguardian.com/world/2019/may/01/clashes-may-day-protesters-march-cities-across-europe-paris

  Al Taeen facebook-tunnekuohuista, ei muuten olisi tehty, elämää suurempaa asiaa, mutta tavoitteet, ovat äärioikeistoporvareilla vallankahvassa, joten Rinne tekee nyt päätöksiä, itseään isommista asioista, terveyksistä ja hengistä Suomen kansan kohdalla.

 • Suomessa on siirrytty YKSIPUOLUEJÄRJESTELMÄÄN, jossa todellinen valta, kuuluu äärioikeiston järjestäytyneille veroparatiisirikollisille, jotka eivät enää, ole edes Suomen kansalaisia, vaan vaihtaneet kansallisuutensa, Usa:n kansalaisiksi, verovälttelyn lopulliseksi varmistamiseksi.

  https://keskustelu.suomi24.fi/t/15686574/ylen-quotkansanradiossaquot-haapakangas-saarnaa-ja-pahoinpitelee-koyhimpia#comment-97889371

  Opposition ja hallituksen välillä, ei ole enää mitään eroa.

  Ennen eduskuntavaaleja, meitä köyhimpiä, puhuteltiin vielä "ihmisinä ja kansalaisina", mutta heti vaalien jälkeen, meistä muodostettiin VIHOLLISKUVA, jota nimitetään ETÄÄNNYTTÄMISEKSI, ja siinä köyhyyteen pahoinpideltyjä, kutsutaan "yleisöksi".

  Aidoissa demoratioissa ja oikeusvaltiossa, äänestäjät, eli kansalaiset, eivät ole mikään "yleisö", vaan käytännössä, asiakasomistajia valtiolle ja eduskunnalle. Suomessa ei enää ole, aitoa demokratiaa ja oikeusvaltiota, sillä kansalaisilta puuttuvat, aidot perustuslailliset oikeudet, IHMIS-KANSALAIS-POTILAIDEN-ITSEMÄÄRÄÄMISOIKEUDET, sanan- ja mielipiteidenvapaudet. Olemme vain YLEISÖ, veroparatiisisijoittajien ja heidän juoksupoikiensatyttäriensä vallalle.

  Sitä nimitetään TOTALITARISTISEKSI FASISMIKSI JA DIKTATUURIKSI. SUOMI ON NYT SE. Kipeimmin tämä osuu, juurikin siihen viidesosaan, eli noin miljoonaan, köyhyysrajan alle pahoinpideltyyn kansalaiseen.

  HS pilkkaa tänään köyhimpiä "elämänsä hukanneiksi makkaravarkaiksi" - IHMISKAUPAN NIMI SUOMESSA, ON SYRJÄYTTÄMINEN.

 • Suomi on äärioikeiston järjestäytyneiden, veroparatiisirikollisten toimesta, siirretty YKSIPUOLUEJÄRJESTELMÄÄN, jossa kansalaisten äänestämisellä, ei ole enää mitään merkitystä.

  http://katriinakajannes.puheenvuoro.uusisuomi.fi/255053-fasismin-ronsyt-sipilan-suomessa

  Me emme äänestäneet, maanpetoksellisia hyökkäyshävittäjäkauppoja, veroparatiisirikollisille ja jenkkien hyökkäysliitolle.

  Me emme äänestäneet, kansalaisiin kohdistuvaa, eriarvoistamista ja taloudellista väkivaltaa, yhä monimuotoisempaa pakottamista ja simputtamista

  Vaadimme, että koko eduskuntaa vastaan, nostetaan syytteet VALTAKUNNANOIKEUDESSA, fasismin ja totalitarismin edistämisestä, kansalaisia ja perustuslakia vastaan toimimisesta.

  STOP FASISM IN FINLAND.

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.