No voihan vitun väkisinmakaajat

Perseneitsyt

No tuliko kenellekkään yllätylsenä tämä oulun uusi hyväksikäyttö tapaus? Jokohan kohta kokoomus ja vihreät ymmärtävät ettei abunigeria ja ngsyyria sovi suoraan suomeen? Siellä mies tottunut, että jos ei nätisti anna nii meinaa että haluaa enempi ja pitää ottaa väkisin!!!
Voihan vittu että mua korpee naisten puolesta kist nyt.

21

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hyiolkoon

      Ja Keskipohjnamaa lehti ei kirjoita asiasta mitään. Ei edes pientä mainintaa asiasta. Lehti haluaa salata lukijoiltaan tällaiset hirmuteot. Onko niin, että päätoimittaja oikein ihannoi noita tekoja?

    • pirkkoli

      Niin sua korpee kun ulkomaalaiset vie sun naiset. Kyllä rasistit ja naisten hakkaajatkin on nyt kovasti heränneet puollustaan naisia kun kyse on ulkomaalaisista miehistä. Nehän ne tunnetusti vie naiset ja työpaikat sekä leivän rasistin suusta kun kilpailevat samasta sosiaaliturvasta.

      • Josomalapsesi

        Sun naiset????? Lapsia raiskaavat ja sinä hyväksyt sen????


      • Huhhuhuh

        Pirkkoli koita nyt herätä sieltä pumpuli maailmastasi. Älytön kommentti sulta. Toisinsanoen puolustat oulun tapauksia.


    • Suojelkaalapsia

      Nämä tyypit on tulleet tänne ainoastaan perseilemään. Teot on varmasti videoitu, ja lähtee kiertoon kotimaahan. Kyllä meillä on tyhmät päättäjät! Lapsia ja nuoria on suojeltava näiltä pedoilta, vanhemmat katsokaa lastenne perään.

    • Töihintöihin

      On täysin väärin laittaa näitä nuoriamiehiä pelkästään makoilemaan johonkin vastaanottokeskukseen.Virilejä nuoriamiehiä joilla energiaa.Vaikka lumitöihin,katujen siivoukseen,heille täytyy saada tekemistä.Koko maahanmuuttopolitiikka on vikaraiteilla.

    • Rasistikooon

      Nuoret tytöt haluavat seikkailla ulkolaisten miesten kanssa,mutta eivät vaan ymmärrä et muslimi kulttuurissa pitää antaa kaverillekin.

    • KokkolanIhmettelijä

      Minä kyllä Ihmettelen tätä maahanmuutto politiikkaa ja sen eriarvoisuutta maahanmuuttajien ja esim. ulkomaalaisten opiskelijoiden kesken, joista paljon on Aasialaisia opiskelijoita.
      Sellainen vaikutelma on syntynyt, että päättäjien mielestä ulkomaalaiset opiskelijat ovat täällä vain opiskelemassa, jonka jälkeen heidät tarkoitetaan maasta.
      Eikö pitäisi ennemminkin kannustaa ja suosia näiden ulkomaalaisten opiskelijoiden jäämistä Suomeen, jotka haluaisivat jäädä asumaan ja tehdä työtä Suomessa.
      Työhalukuuden osoituksena on se, että on hakenut työtä ja jos työtä ei ole saanut, niin on keksinyt itselleen työtä, josta on rahaa saanut.
      Tuskinpa kukaan jonninjoutava laiskottelija lähtee suomeen asti opiskelemaan.
      Suomessa väestö ikääntyy ja vähenee, joten korkea aika olisi houkutella ulkomaalaisia opiskelijoita jäämään Suomeen.
      Hehän ovat juuri ammattiin valmistuneita ja ahkeria, kunhan vain pääsevät työelämään.

      • sekasinsinäkin

        Kuka on sanonut, että opiskelijoita karkotetaan?????? Rikolliset ja aiheetta täällä olevat saa laittaa ulos.


      • Onkohan nyt mennyt puurot ja vellit keskenään sekaisin. Nyt on kysymys näistä ulkomaalaisista mieshenkilöistä, jotka lorvivat suomessa meidän verovarojen turvin ja syyllistyvät rikoksiin.Tämä tummapintainen roskaväki eroaa suomalaisesta vastaavasta niin, ettei niillä ole minkäänlaista kosketuspintaa suomeen. Esim. suomalaisten isovanhemmat,vanhemmat......suku....ym.... ovat rakentaneet suomea ja sotineet maamme vapaudenpuolesta...ym.


    • AitoTOSIrealistiKokkola

      Nehän ovat pelkkiä rintamakarkureita, eli maansa asevollisuuikäisiä sotaa karanneita paskiaisia. Suomessa viime sodissa sellaiset ammuttiin, ja he olivat sentään Suomalaissyntyisiä Suomen kansalaisia - silti pelkureita...

    • Tavisota.Kesäl.ota

      No kumma, että sinua ei ole ammuttu viime sodissa....... karkuri.

    • NäinOnAsia

      Huomatkaapa tämä seikka tässä, kun näille nuorille on lähetetty ahdistelu viestejä, niin nyt kun kaikki tällainen leimataan näiden ulkomaalaisten miesten tekosiksi.
      Silloinhan myös nämä suomalaiset ahdistelija jatkavat nuorten ahdistelua vapaasti, kun kaikki ahdistelu leimataan ulkomaalaisten miesten tekemiksi.
      Kaikki ahdistelija pitää saada kiinni kansallisuudesta riippumatta.

      • RAKKIKOIRIATULISUOMEEN

        Ei kaikkia ahdisteluja leimata pakoloisten tekemäksi. Kyllä kanta -suomalaiset selvästi erotellaan...johan valtakunnan suurimmat lehdetkin nimen ja kuvan kanssa kertoo,kun rikoksentekijä on ollut kanta-suomalainen. Sitävastoin kansalaisuus pimitetään,kun pakoloinen on ollut asialla. Ja sitten vielä sekin,kun näitä pakoloisten tekemiä raiskauksia painetaan villaisella, niin siitähän suomalaiset oppivat että homma kannattaa ja näin saa tehdä. Seuraavaksi nämä loiset vissiin sitten näyttää mallia miten kurkku katkaistaan tehokkaasti ja oikeaoppisesti ja siitä sitten kuvat virtuaalimaailmaan kaiken kansan katseltavaksi.


      • RAKKIKOIRIATULISUOMEEN kirjoitti:

        Ei kaikkia ahdisteluja leimata pakoloisten tekemäksi. Kyllä kanta -suomalaiset selvästi erotellaan...johan valtakunnan suurimmat lehdetkin nimen ja kuvan kanssa kertoo,kun rikoksentekijä on ollut kanta-suomalainen. Sitävastoin kansalaisuus pimitetään,kun pakoloinen on ollut asialla. Ja sitten vielä sekin,kun näitä pakoloisten tekemiä raiskauksia painetaan villaisella, niin siitähän suomalaiset oppivat että homma kannattaa ja näin saa tehdä. Seuraavaksi nämä loiset vissiin sitten näyttää mallia miten kurkku katkaistaan tehokkaasti ja oikeaoppisesti ja siitä sitten kuvat virtuaalimaailmaan kaiken kansan katseltavaksi.

        Kun lukee näitä kotimaisia lapsiin kohdistuneita seksirikoksia, niin aika usein tekijänä on äidin uusi nuorehko miesystvä tai sukulaissetä.


    • eiratkeapäätäsilitellen

      Ikäviä tapauksia, jotka ikävä kyllä ilmiönä rantautui Suomeen maahanmuuton myötä ja rikkoi perinteisen turvallisuus käsityksen Suomesta jossa voi huoletta kävellä kadulla itsekseen kellonajasta riippumatta.

      Tosiasia :Tilanne ei muutu kabineteissa jorisemalla tai palavereissa asiasta ihmisiä valistamalla.Se poistuu vasta kun ongelmaan puututaan kongreettisin keinon ja nyt on kartoiitettava tilanne ja mietittävä uudelleen maahan muuton kriteerit ,keitä otamme ,millä perustein ja mitkä ovat palautuksen perusteet jotta asia saadaan suitsittua.

      Ne polvet jotka tulevat eiväyt ole enää kasvatettavissa kulttuurillisesti,joten vasta tulijoiden lapset integroituvat .Täten on myös laitettava harkintaa integroitumisen edellytyksen Suomalaiseen kulttuuriin vastaan otto perusteena.

      • TUO..YOUTUBEEN

        James Hirvisaari Rasistihuutelu.


      • pirkkoli

        Aivan turha on tulioita syyttää he eivät voi kulttuuriselle ja uskonnolliselle taustalleen mitään. Minusta käytöstapoja pitäisi opettaa tytöille. Provosoiva käytös ja liian niukka pukeutuminen aiheuttava ongelmia lisäksi naisten tyttöjen ei pitäisi kulkea yksin tai tyttö porukassa koska se herättää "pedon" turvapaikan hakijoissa. Siis järki käteen tytöt hyvät tavat kaunistavat.


    • AitoTOSIrealistiKokkola

      Nyt ei voi olla kuin pahoin mielin. "Ikäluokassani" (1953) oli ihania tyttöjä: luokallani, tanssilavoilla, koulukonventeissa, naapurikunnissa..., jotka lähtivät ulkomaalaisen mukaan antaen heti p..... .Tosin se oli harvinaista vielä 1970- luvulla. Ei mennyt kauan, kun he olivat paikkakunnan häpeäpilkkuja. Osa kivoista tytöistä erehtyi avioitumaan saaden lapsen. Siihen se sitten jäikin. Hyväksikäyttäjä sai pian tarpeekseen, pahoinpiteli vaimonsa ja lapsensa, ja häipyi ilmeisesti synnyinmaahansa - tai "muille maille". Näitä hyljättyjä naisia Suomessa on ollut kautta aikain, on ja tulee olemaan...
      JK Toisen esimerkin kerron myöhemmin...

      • SotilaatSotiin

        Mutta miksi sotilaskarkurit otetaan täällä edes vastaan? Jos tänne tulee yksinäinen mies 17v-26v, miksei ei voi vaatia että taistelisi maansa puolesta ulkoista valloittajaa vastaan tai sisällissodan eri puolelle?


    • Mitähän ne nyt meistä ajattelee, maailman onnellisemmaksi maaksi valitusta.Ainakin meidät on noteerattu esim. Daily Mail, Sputnik.... Teivo, Eve monet muutkin olivat kauhean huolissaan aikoinaan, kun Hennalan huppupelle sai julkisuutta.Mites nyt ei kuulu kommentteja heiltä?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      40
      2022
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      45
      1557
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      28
      1458
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      19
      1437
    5. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1431
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1405
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1377
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1310
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1240
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      5
      1217
    Aihe