Maailmanloppu käytännössä - imeydymme Mustaan Aukkoon!

Musta aukko imaisee meidät

https://www.youtube.com/watch?v=L5g9w8EvTXo

neutronitähti tulee lähelle..

https://www.youtube.com/watch?v=tlTSXr4PfSg
Ilmoita


No joo oletetaan, että aurinko ( joka on töhti) laajenee ja sen tullessa lähemmäksi maapalloa, elinolosuhteet käyvät pikku hiljaa maapallolla mahdottomiksi.

Empä tiijä. Mikään ei tapahdu kuitenkaan Jumalan sallimatta. Raamatussa on kirjoitettu lopunajoista ja taivaan järkkymisestä. Kaikki tapahtumat ovat olleet Jumalan tiedossa ja ohjauksessa maailman alusta asti.
Ilmoita
Vieläpä tuli mieleen tuosta mustasta aukosta. Raamatussa on kirjoitettu lopun ajoista, että aurinko ja kuu käyvät mustiksi ja tähdet menettävät valonsa.

Tuosta 13 vuotias sukulais poikani itseasiassa juuri tänään kysyi minulta, että tarkoittaakohan tuo raamatun kohta mustaa-aukkoa, koska mustanaukon massa vaikuttaisi lähellä olevien taivaan kappaleiden liikkeisiin suhteessa toisiinsa, joka saisi juuri raamatussa mainitun kaltaisen ilmiln aikaan.

Noh, joka tapauksessa, mitään ei tapahdu ilman Jumalan sallimusta. Kaikki on parhaimmissa käsissä.

On siis oletettu mustienaukkojen olevan monien valovuosien päässä, etreivät ne vaikuta aurinkokuntamme toimintaan. Mustia-aukkojahan ei ole kuvannettu. Ne perustuvat muihin tieteellisiin havaintoihin.
1 VASTAUS:
Valovuosi on siis 9 biljoonaa vuotta ( 12 nollaa)
Melko kaukana 😅
+Lisää kommentti
Jes.13:10 Biblia (1776) Ettei tähdet taivaassa, ja hänen kointähtensä paista kirkkaasti: aurinko ylenee synkiästi, ja kuu paistaa pimiästi. Ilm.22:16
Ilmoita
Kovastihan tuon MUSTAN / pimeyden puolen, kaikken valheellisuuden, vääryyden ja pahuuden isä. tämän pahan vallassa olevan, saatanaa palvelemaan antauneen taipuneen maailman ruhtias (saatana) on tuohon suuntaan viemässä, vetämässä ja johtamassa palvelijoidensa kanssa ja kautta. (lähes kaikki maailman ihmiset) Jotka tätä pahanvallassa olevaa maialman valtaa voimassa pitää ja hallitsee.

Josta Kristukeen Jeesukseen uskovat, seuraajikseen kutsutut ovat ULOS, irtisanoutuviksi kutsuttuja, Sitä pelastukseksi Krist. vaihtoehtoa, ns. "Nooan arkkia" (veratus) Raamatun UT mukaisesti ja mukaiseksi, rakentaviksi kutsuttuja.

Jeesuksen nimessä... niitä muuita tähän em. Raamatun UT mukaiseen Krist. yhteyteen ja yhteistyöhön kutsuttuja / armoitettuja etsivä / peräänkuulutteleva.

Vähäinen... tähän em. Krist. yhteyteen ja yhteistyöhön kutsuttu, siihen näyllä armoitettu, vähäinen, Totuudessa pysyvä ja mukaisesti elävä, puhuva ja toimiva palvelijansa ja seuraajansa.

Missä muut?!
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Maailmanloppu käytännössä - imeydymme Mustaan Aukkoon!

Musta aukko imaisee meidät

https://www.youtube.com/watch?v=L5g9w8EvTXo

neutronitähti tulee lähelle..

https://www.youtube.com/watch?v=tlTSXr4PfSg

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta