Euroharha v. 2.0

EU-syöpä

Globalistisena strategiana "EU" on toiminut niin hyvin, että iso osa meistä eurooppalaisista kuvittelee oikeasti elävänsä Euroopan Unionissa. Nimittäin onhan "EU":lla oma lippukin, ja valuuttakin jopa. Puhutaan myös Euroopan Unionin rajoista, ikään kuin se olisi maa tai valtio. Niin ja onhan Euroopan Unionilla hallituskin, omat pankit, omat markkinat, eli kaikki valtion ominaisuudet. Niin kuin on suunniteltukin.

MITÄ ja MIKÄ "EU" EI OLE ja MITÄ SE OIKEASTI ON.

"Euroopan Unioni" ei siis ole maa, maanosa, valtio, valtakunta (vielä), kansallisuus tms. "Euroopan Unioni" on todellisuudessa invasiivinen, valtiota imitoiva globalistinen keino/menetelmä/strategia, joka käyttää hyväkseen politiikan ja bisneksen yhdistelmää. "Euroopan Unioni" -järjestelmää hallitsee siis verkosto, joka koostuu mm. liikemiehistä, poliitikoista, pankeista, sekä ns. sijoitusyrityksistä, joiden avulla on kerätty globalistien markkinoita varten tuottavia yrityksiä, liiketoimintoja, brändejä, resurssje jne. itsenäisistä Euromaista. Sijoitusyritykset ovat "Euroopan Unioni" -järjestelmän hallintoportaan ylimpänä olevien omistuksessa, missä on myös pankkiunioni, ja luonnollisesti koko Euromarkkinoiden hallinta.

Europöydässä toki istuu suomalaisiakin, mutta heidän roolinsa siellä on statisti, ravintoketjun alapäässä. Luonnollisesti halutaan nähdä, että EU-hallinto on enemmän tai vähemmän lateraalista muotoa, että me Euromaat hallitsemme yhdessä, että meillä kaikilla on siellä yhdenvertaista valtaa, mutta harhakäsitystä nämä kaikki on. Meillä on muodostettu tapa olla myöntämättä, että olemme alistuneet ulkomaisille politiikan ja bisneksen voimille, jota emme hallitse, joka hallitsee meitä, ja joka syö meitä. Se on häpeä, joten on parempi valehdella ja uskotella jotain muuta. Toki EU:lle työskentelevät juoksupojat (Stubb, Sipilä, Orpo jne.) joutuu tekemään töitä, että eriävät mielipiteet, faktat yms. saadaan pidettyä kurissa, epäuskottavina, kuin myös tekevät työtä, että EU-hyvinvointi-illuusio saadaan yleistettyä käsittämään koko Suomi, esim. politisoimalla media, sekä manipuloimalla hyvinvointia yms. kuvaavia statistiikkoja. Meillähän on nyt statistiikkojen mukaan asiat loistavasti: työllisyysaste on yli 70% ja työttömyysaste n. 6%. Silti työttömiä on paljon enemmän kuin 90-luvun alun laman aikana. Jos Suomessa ei olisi EU:n aiheuttama suurtyöttömyystila, niin sosiaalimenotkin olisi murto-osa nykyisestä. Nyt ne on olleet niin rajut, että Sipilän konklaavi on jotunut saksimaan reippaasti eri yhteisöjen, ihmisten yms. tukemista. Ja kyllä, EU-järjestelmä on saanut tämän aikaan, sillä omat hyvinvointimarkkinamme ovat kuivuneet, eikä niillä ole mahdollisuuksia työllistää suomalaista suomalaiseen hyvinvointijärjestelmään. Nyt tehdään töitä euromarkkinoille, jonne hyvinvointihillot valuvat tasaiseen tahtiin. Missä suuret rahat liikkuu, siellä hyvinvointimittarit nasahtaa huippulukemille. On siis törkeää ignoorata ne kansanosat, jotka ovat pudotettu siitä.

"Euroopan Unioni" on paperilla oleva sopimus, mutta ennen kaikkea siis strategia useampiportaisessa prosessissa, jonka ylimmällä tasolla on "Liittovaltio" tms. Ensivaiheessa itsenäisille Euromaille myytiin ajatus yhteisestä järjestelmästä, jota kaunisteltiin mm. menestyksellä, työpaikoilla, hyvinvoinnilla jne. Lupausten houkuttelemina itsenäiset maat antoivat "Euroopan Unionin" hallitukselle luvan asettaa itsenäisen maan päälle EU-järjestelmän, joka pieni pala kerrallaan poistaa itsenäisen maan perinteisen hallintomuodon, politiikan, markkinat, valuutan yms., korvaten ne EU-järjestelmään kuuluvilla vastaavilla. Näin itsenäisistä Euromaista muodostuu askel kerrallaan yhtenäinen "Euroopan Unioni", jossa kuljetaan kohti "Liittovaltio" -järjestelmää, joka tarkoittaa itsenäisten maiden hallintojen lakkauttamista. Jokainen Euromaa saa oman senaattorin tai muun vastaavan, Pohjois-Amerikan tyyliin. Korostan, että se on harhakuvitelma, että "me Euroopan maat yhdessä kuljemme EU-tietä". Todellisuudessa meitä itsenäisiä valtioita ollaan viety kuin pässejä narussa. Me olemme talutettavia, lampaita, ja narun toisessa päässä on globalismi. Stubb, Orpo, Sipilä jne. on ostettuja voimavaroja, juoksupoikia, globalismin hyödyksi. Sen näkee mm. siitä, että Suomelle tehdään jatkuvasti epäedullisia tekoja ja päätöksiä, sekä poliittisella rintamalla että bisneksessä.

Meille luvattiin paljon, jotta äänestämme KYLLÄ, mutta päädyimme vain lapioimaan satoja miljardeja euroja EU-järjestelmän hyvinvointiin, jonka hyvinvointi jää monelta lapiomieheltä saamatta.

14

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • BigBlocksBank
    • kjkklömjlökö

      Eu on talousunioni,ei sen enepää tai vähempää. Eu:n poliitiikot pyrkivät tekemään siitä liittovaltion hallinnon ,johon Eu:lla ei ole edllytyksiä, Eu jäsenistön koostuessa itsenäisistä autonomisista valtioista. Tuo haavekuva Euroopan valtiuudesta elää kuitenkin vahvasti Eu:n johtavien poliitiiikkojen haavekuvissa.

      Se mihin Eu:n tulisi keskittyä on Eurooppaan talousalueena ,huolehtien Eurooppalaisesta kilpailukyvystä.Ikäväkyllä se on pahasti epäonnistunut siinä tarkoituksessa jotavarten se on luotu . Eu:n tulisi kyetä estämään mm. ylikansallisten yhtiöiden halpatyönkäytön hyödyntäminen hapamaissa ja tuotteiden hinta ,sekä kilpailu vääristymä tuon seurauksena Eu alueella.

      Väittäisin että veroparatiisi toiminta ja Eu ulkopuolisien hapatyövoimalla tuotetut tuotteet ovat yksi oleellinen tekijä Euroopassa vallitsevaan työöllisyys tai pikeminkin työttömyys tilanteeseen ,sekä toimivan hidasteena euroopan maiden valtioiden talouksien yhtenäisyyden tasapainoittamisen esteenä.

      • EiHelvetti

        "Eu on talousunioni,ei sen enepää tai vähempää. Eu:n poliitiikot pyrkivät tekemään siitä liittovaltion hallinnon ,johon Eu:lla ei ole edllytyksiä, Eu jäsenistön koostuessa itsenäisistä autonomisista valtioista. Tuo haavekuva Euroopan valtiuudesta elää kuitenkin vahvasti Eu:n johtavien poliitiiikkojen haavekuvissa."

        Höpsistä. Euroopan suunta on ollut täysin selvä 1953 Pariisissa solmitun Euroopan Hiili- ja teräsyhteisön jälkeen. Sen ensisijainen tarkoitus oli päättää sodat Euroopassa. Hiili- ja teräsyhteisöstä tuli 1959 EEC, jonka Roomassa laaditussa perustuskirjassa todetaan hvin selkeästi, että tavoitteena on yhä tiiviimpi eurooppalaisten valtioiden liitto, johon toivotetaan tervetulleiksi kaikki demokraattiset ja YK:n ihmisoikeuksia noudattavat valtiot. EEC:n ja EU:n välissä oli EY, mutta kehitys on ollut hyvin selvä ja päämäärätietoinen vuodesta 1953 alkaen. EEC ei koskaan ollut "vain" talousliitto, niin kuin monet kuvittelevat. UK ei halunnut tiivistä ja yhtenäistä Eurooppaa. De Gaulle ymmärsi tämän ja esti UK:n EEC-jäsenyyden kahdesti. Vuonna 1973 UK otettiin pitkin hampain jäseneksi ja siitä alkaen se on yrittänyt romuttaa Euroopan yhdentymistä.

        "Se mihin Eu:n tulisi keskittyä on Eurooppaan talousalueena ,huolehtien Eurooppalaisesta kilpailukyvystä.Ikäväkyllä se on pahasti epäonnistunut siinä tarkoituksessa jotavarten se on luotu "

        Ihan perimmäinen historiallinen syy Eurooppalaisten valtioiden yhteistyölle on Eurooppalaisten sotien ehkäiseminen. Siinä se on onnistunut. EU, Kiina ja USA ovat maailman johtavat taloudet. Järjestys vaihtelee mittaustavasta ja ajankohdasta riippuen, mutta yleensä maailman johtava talous on bruttokansantuotteen ja ostovoimapariteetilla korjatun bruttokansantuotteen perusteella joko USA tai EU. >>

        EU-28, Kiina ja Yhdysvallat ovat olleet kansainvälisen kaupan kolme tärkeintä maailmanlaajuista toimijaa vuodesta 2004, jolloin Kiina ohitti Japanin. Vuonna 2016 EU-28:n, Kiinan ja Yhdysvaltojen tavarakaupan kokonaistasot (vienti ja tuonti) olivat lähes identtiset. Tavarakaupan taso oli korkein EU-28:ssa (luku ei sisällä EU:n sisäistä kauppaa) eli 3 457 miljardiaeuroa, mikä oli 112 miljardia euroa korkeampi kuin Kiinassa ja 127 miljardia euroa korkeampi kuin Yhdysvalloissa. <<

        " Eu:n tulisi kyetä estämään mm. ylikansallisten yhtiöiden halpatyönkäytön hyödyntäminen hapamaissa ja tuotteiden hinta ,sekä kilpailu vääristymä tuon seurauksena Eu alueella."

        EU:ssa on erinomaisen tiukat työntekijöiden oikeuksia turvaavat lait verrattuna lähes mihin tahansa muuhun maahan tai talousalueeseen maailmassa. USAssa ja Japanissa ei edes tunneta vuosilomia, ylityölakeja, vanhempainvapaita tms. Tämä on työntekijän kannalta ihanteellista, mutta työnantajan on näiden (mm. irtisanomissuojan) lakien vuoksi hankalampi työllistää ihmisiä. EU-maissa minimipalkka on määritelty.

        "Väittäisin että veroparatiisi toiminta ja Eu ulkopuolisien hapatyövoimalla tuotetut tuotteet ovat yksi oleellinen tekijä Euroopassa vallitsevaan työöllisyys tai pikeminkin työttömyys tilanteeseen ,sekä toimivan hidasteena euroopan maiden valtioiden talouksien yhtenäisyyden tasapainoittamisen esteenä. "

        Ymmärtääkseni EU:n vienti on ylijäämäistä, eli EU vie enemmän kuin tuo - no ainakin suhteessa USAan. Voidaan tietenkin miettiä, että kuinka paljon olisit valmis maksamaan puhelimesta tai tietokoneesta. Applen johtaja Tim Cook kertoi, että iPhonen hinta kuluttajalle kasvaisi vähintään kymmenenkertaiseksi, jos tuotanto tuotaisiin USAan. Kyse ei ole korkeammista palkoista, vaan ensisijaisesti tuotantoketjuista, jotka USAssa olisivat niin paljon kalliimpia, että tuotteen hinta kasvaisi järjettömäksi.

        EU suhtautuu veroparatiiseihin hyvin nihkeästi. Yksi Sveitsin mahdollista jäsenyyttä estävä asia on Sveitsin anonyymi pankkitoiminta. Heinäkuussa EU:ssa astuu voimaan vieläkin kireämpi veronkiertoa ehkäisevä pankkilainsäädäntö.

        Saksassa on huutava työvoimapula. Etelä-Euroopan maissa on korkea työttömyys. Keski- ja Pohjois-Euroopassa työttömyys on jokseenkin maltillisella tasolla. Euroopan maat kehittyvät koko ajan taloudellisesti tasa-arvoisempaan suuntaan. Vertaa vaikka Viroa 2000-luvun alussa ja nyt. Romanian talouskasvu on 8 prosentin luokkaa. Vähitellen erot eurooppalaisten valtioiden välillä pienenevät mm. EU:n tulonsiirtojen ja sisämarkkinoiden ansiosta.


      • qåaäzm
        EiHelvetti kirjoitti:

        "Eu on talousunioni,ei sen enepää tai vähempää. Eu:n poliitiikot pyrkivät tekemään siitä liittovaltion hallinnon ,johon Eu:lla ei ole edllytyksiä, Eu jäsenistön koostuessa itsenäisistä autonomisista valtioista. Tuo haavekuva Euroopan valtiuudesta elää kuitenkin vahvasti Eu:n johtavien poliitiiikkojen haavekuvissa."

        Höpsistä. Euroopan suunta on ollut täysin selvä 1953 Pariisissa solmitun Euroopan Hiili- ja teräsyhteisön jälkeen. Sen ensisijainen tarkoitus oli päättää sodat Euroopassa. Hiili- ja teräsyhteisöstä tuli 1959 EEC, jonka Roomassa laaditussa perustuskirjassa todetaan hvin selkeästi, että tavoitteena on yhä tiiviimpi eurooppalaisten valtioiden liitto, johon toivotetaan tervetulleiksi kaikki demokraattiset ja YK:n ihmisoikeuksia noudattavat valtiot. EEC:n ja EU:n välissä oli EY, mutta kehitys on ollut hyvin selvä ja päämäärätietoinen vuodesta 1953 alkaen. EEC ei koskaan ollut "vain" talousliitto, niin kuin monet kuvittelevat. UK ei halunnut tiivistä ja yhtenäistä Eurooppaa. De Gaulle ymmärsi tämän ja esti UK:n EEC-jäsenyyden kahdesti. Vuonna 1973 UK otettiin pitkin hampain jäseneksi ja siitä alkaen se on yrittänyt romuttaa Euroopan yhdentymistä.

        "Se mihin Eu:n tulisi keskittyä on Eurooppaan talousalueena ,huolehtien Eurooppalaisesta kilpailukyvystä.Ikäväkyllä se on pahasti epäonnistunut siinä tarkoituksessa jotavarten se on luotu "

        Ihan perimmäinen historiallinen syy Eurooppalaisten valtioiden yhteistyölle on Eurooppalaisten sotien ehkäiseminen. Siinä se on onnistunut. EU, Kiina ja USA ovat maailman johtavat taloudet. Järjestys vaihtelee mittaustavasta ja ajankohdasta riippuen, mutta yleensä maailman johtava talous on bruttokansantuotteen ja ostovoimapariteetilla korjatun bruttokansantuotteen perusteella joko USA tai EU. >>

        EU-28, Kiina ja Yhdysvallat ovat olleet kansainvälisen kaupan kolme tärkeintä maailmanlaajuista toimijaa vuodesta 2004, jolloin Kiina ohitti Japanin. Vuonna 2016 EU-28:n, Kiinan ja Yhdysvaltojen tavarakaupan kokonaistasot (vienti ja tuonti) olivat lähes identtiset. Tavarakaupan taso oli korkein EU-28:ssa (luku ei sisällä EU:n sisäistä kauppaa) eli 3 457 miljardiaeuroa, mikä oli 112 miljardia euroa korkeampi kuin Kiinassa ja 127 miljardia euroa korkeampi kuin Yhdysvalloissa. <<

        " Eu:n tulisi kyetä estämään mm. ylikansallisten yhtiöiden halpatyönkäytön hyödyntäminen hapamaissa ja tuotteiden hinta ,sekä kilpailu vääristymä tuon seurauksena Eu alueella."

        EU:ssa on erinomaisen tiukat työntekijöiden oikeuksia turvaavat lait verrattuna lähes mihin tahansa muuhun maahan tai talousalueeseen maailmassa. USAssa ja Japanissa ei edes tunneta vuosilomia, ylityölakeja, vanhempainvapaita tms. Tämä on työntekijän kannalta ihanteellista, mutta työnantajan on näiden (mm. irtisanomissuojan) lakien vuoksi hankalampi työllistää ihmisiä. EU-maissa minimipalkka on määritelty.

        "Väittäisin että veroparatiisi toiminta ja Eu ulkopuolisien hapatyövoimalla tuotetut tuotteet ovat yksi oleellinen tekijä Euroopassa vallitsevaan työöllisyys tai pikeminkin työttömyys tilanteeseen ,sekä toimivan hidasteena euroopan maiden valtioiden talouksien yhtenäisyyden tasapainoittamisen esteenä. "

        Ymmärtääkseni EU:n vienti on ylijäämäistä, eli EU vie enemmän kuin tuo - no ainakin suhteessa USAan. Voidaan tietenkin miettiä, että kuinka paljon olisit valmis maksamaan puhelimesta tai tietokoneesta. Applen johtaja Tim Cook kertoi, että iPhonen hinta kuluttajalle kasvaisi vähintään kymmenenkertaiseksi, jos tuotanto tuotaisiin USAan. Kyse ei ole korkeammista palkoista, vaan ensisijaisesti tuotantoketjuista, jotka USAssa olisivat niin paljon kalliimpia, että tuotteen hinta kasvaisi järjettömäksi.

        EU suhtautuu veroparatiiseihin hyvin nihkeästi. Yksi Sveitsin mahdollista jäsenyyttä estävä asia on Sveitsin anonyymi pankkitoiminta. Heinäkuussa EU:ssa astuu voimaan vieläkin kireämpi veronkiertoa ehkäisevä pankkilainsäädäntö.

        Saksassa on huutava työvoimapula. Etelä-Euroopan maissa on korkea työttömyys. Keski- ja Pohjois-Euroopassa työttömyys on jokseenkin maltillisella tasolla. Euroopan maat kehittyvät koko ajan taloudellisesti tasa-arvoisempaan suuntaan. Vertaa vaikka Viroa 2000-luvun alussa ja nyt. Romanian talouskasvu on 8 prosentin luokkaa. Vähitellen erot eurooppalaisten valtioiden välillä pienenevät mm. EU:n tulonsiirtojen ja sisämarkkinoiden ansiosta.

        Paitsi että nyt eu toimillaan, siis yltiöpäisellä matutuksella aiheuttaa mellakoita, jopa sisällissotia lopulta.


      • EiHelvetti
        qåaäzm kirjoitti:

        Paitsi että nyt eu toimillaan, siis yltiöpäisellä matutuksella aiheuttaa mellakoita, jopa sisällissotia lopulta.

        Ranskassa on mellakoitu jatkuvasti 1700-luvulla. Olisi huolestuttavampaa, jos ranskalaiset eivät mellakoisi. Eivät ranskalaiset mellakoineet "matutusta" vastaan. Närkästystä herätti eläkkeiden leikkaukset, veronkortukset ja palkkojen leikkaukset.

        Sisällissotia,.. Miksi ja missä? Onko se sinun ratkaisusi ongelmiin? Onhan se toki helppoa: tapetaan kaikki, jotka eivät ole samaa mieltä, samannäköisiä tai ovat muuten arveluttavia.

        Sitä on Euroopankin historiassa harrastettu vallan ahkerasti. Tuo on sellaista stalinistista reaalisosialismia ja neuvostoliittolaista sisäpolitiikkaa, että oikein ihmetyttää kuinka sinäkin vertaat EU:ta Neuvostoliittoon, vaikka omat näkemyksesi homogeenisesta ja tiukasti vartioidusta kansallisesta linnakkeesta ja kansallisista markkinoista ovat paljon lähempänä Neuvostoliiton reaalisosialistista mallia kuin liberaali ja avoin EU.

        Ei EU:ssa tule sisällissotia, mutta kaikki suursodan merkit ovat kyllä ilmassa. Esimerkiksi Venäjällä köyhempi väestö ajattelee jo, että sotakin olisi parempi kuin nykytilanne. Kansallismielisyyden lisääntyminen ja kansainvälisten instituutioiden merkityksen väheneminen on ennakoinut kaikkia suursotia. Tribalisoituminen johtaa sotiin, globalisoituminen ylläpitää rauhaa. Näin ainakin uskovat kansainvälisten asioiden ja politiikan asiantuntijat. Sitä paitsi Kiina, Venäjä ja USA valmistautuvat sotaan. Venäjälläkin kirjoitellaan virallisissa julkaisuissa kuinka Posoideon-ydinaseella koko Eurooppa voidaan pyyhkäistä valtavalla tsunamilla. Puheet ovat kovia. Älä sinä ystävä hyvä nyt sisällissotaa rakenna. Eiköhän kuitenkin pitäydytä rauhan kannalla.


    • EiHelvetti

      "Globalistisena strategiana "EU" on toiminut niin hyvin, että iso osa meistä eurooppalaisista kuvittelee oikeasti elävänsä Euroopan Unionissa. Nimittäin onhan "EU":lla oma lippukin, ja valuuttakin jopa. Puhutaan myös Euroopan Unionin rajoista, ikään kuin se olisi maa tai valtio. Niin ja onhan Euroopan Unionilla hallituskin, omat pankit, omat markkinat, eli kaikki valtion ominaisuudet. Niin kuin on suunniteltukin."

      EU on välitöntä jatkumoa Euroopan hiili- ja teräsyhteisölle ja EEC:lle. Niiden perimmäinen tarkoitus oli lopettaa sodat Euroopassa. Siinä on onnistuttu täydellisesti. Jugoslavian hajoamissota perustui itäblokin romahdukseen - ei eurooppalaiseen projektiin.

      Euroopan lakien ja sopimusten valmisteluun osallistunut juristi Bonici kertoi hiljattain, että EU on avoin liittovaltio. Hänen mukaansa Euroopan federalisointi alkoi jo 1953 hiili- ja teräsyhteisöstä ja jatkui edelleen EEC:hen ja EU:hun. Avoimella federaatiolla hän tarkoittaa järjestelmää, jossa liittovaltion osavaltiot säilyttävät suuren osan suvereniteetistaan. Hänen mukaansa eräitä EU:n hallinnollisia ja käytännöllisiä osia voidaan vielä federalisoida. Tällaisi ovat mm. yhteinen puolustus ja euromaiden yhteinen talous. Sen sijaan Bonici ei pidä mahdollisena sitä, että EU:sta kehittyisi suljettu liittovaltio, kuten USA. Siihen ei ole hänen mukaansa todellista tahtoa ja toisaalta se edellyttäisi nykyisen järjestelmän lähes täydellistä romuttamista.

      EU sairastaa lapsentauteja, mutta niitä korjataan koko ajan. Mitään täydellistä ja poliittisesti täysin homogeenista järjestelmää ei ole olemassakaan. Kaikissa on ongelmia. Esimerkiksi USA:n hallinnon sulkeminen ja sen seuraukset.

      "Euroopan Unioni" ei siis ole maa, maanosa, valtio, valtakunta (vielä), kansallisuus tms. "Euroopan Unioni" on todellisuudessa invasiivinen, valtiota imitoiva globalistinen keino/menetelmä/strategia, joka käyttää hyväkseen politiikan ja bisneksen yhdistelmää. "Euroopan Unioni" -järjestelmää hallitsee siis verkosto, joka koostuu mm. liikemiehistä, poliitikoista, pankeista, sekä ns. sijoitusyrityksistä, joiden avulla on kerätty globalistien markkinoita varten tuottavia yrityksiä, liiketoimintoja, brändejä, resurssje jne. itsenäisistä Euromaista. Sijoitusyritykset ovat "Euroopan Unioni" -järjestelmän hallintoportaan ylimpänä olevien omistuksessa, missä on myös pankkiunioni, ja luonnollisesti koko Euromarkkinoiden hallinta."

      Britannian lähdön jälkeen EU on 27 suvereenia jäsenvaltiota, jotka eivät asioista aina ole yksimielisiä. Sitä kutsutaan demokratiaksi.

      Suomessa järjestetään edelleen kunnallis-, eduskunta-, europarlamentti- ja presidentinvaaleja. Eduskuntavaalien voittaja kokoaa (yleensä) hallituksen ja puoluejohtajasta tulee pääministeri. Pääministeri on Suomen edustaja Euroopan neuvostossa. Hänellä on neuvostossa täsmällälleen sama vaikutusvalta kuin Saksan, Ranskan tai muiden maiden johtajilla. Tietenkin suurilla EU-mailla ja näiden mielipiteillä on enemmän painoavoa, mutta esimerkiksi uusien jäsenten hyväksyminen edellyttää neuvoston jäsenten yksimielistä päätöstä.

      EU:n komissio muistuttaa Suomen hallitusta. Kun MEP:it äänestetään kustakin jäsenmaasta Euroopan parlamenttiin, uudet edustajat liittyvät parlamentissa oman puolueensa sisarpuolueeseen. Tällä hetkellä Euroopan parlamentin suurin puolue on EPP ja siksi komissiokin on EPP-voittoinen. Suomessa Keskusta oli viime vaalien voittaja, joten hallituskin on keskustavoittoinen. Toukokuun vaaleissa tilanne voi muuttua hyvin radikaalisti.

      Eduskunta valitsee Suomen ehdokkaan komission jäseneksi. Euroopan neuvosto hyväksyy tai hylkää ehdokkaan. Euroopan neuvosto ehdottaa tulevista komission jäsenistä komission puheenjohtajaa, joka hyväksytään tai hylätään parlamentin äänestyksessä.

      Euroopalla on lähes kaikki liittovaltion ominaisuudet. On Kaksikamarinen demokraattisesti valittu hallinto, Euroopan neuvosto ja komissio, parlamentti ja itsenäinen oikeuslaitos. EU:lla ei ole yhteistä verotusta tai yhteisiä asevoimia, mutta muilta osin EU on avoin liittovaltio, ja Suomi on tämän avoimen liittovaltion osavaltio.

      Tällä hetkellä sekä Saksassa että Ranskassa on vahva yhteisen puolustuksen tahto. Eurooppa saa omat asevoimat - kyse on vain ajasta. Valuuttaunioni todennäköisesti tiivistyy entisestään. Sitä paitsi vuoteen 2025 mennessä myös niiden EU-maiden, jotka säilyttivät oman valuuttansa, on sidottava valuuttansa euroon tai otettava euro käyttöön.

      Nopeasti muuttuvassa maailmssa EU seisoo demokratian, vapauden ja vakauden puolella. Stanfordin tutkijat kertoivat äskettäin, että Kiina menee USAn ohi taloudessa ja teknologiassa vuoden-parin sisällä, eikä USA enää koskaan nouse suurimmaksi taloudeksi. Tutkijoiden analyysin mukaan 2030 myös Intia menee USAn ohi taloudessa ja talous keskittyy yhä selvemmin Aasiaan. Se on Suomen ja EU:n kannalta lupavaa. EUn ja Japanin vapaakauppasopimus on ratifioitu, EU neuvottelee vapaakauppasopimusta Intian kanssa ja Kiina on yksi EU:n tärkeimmistä kauppakumppaneista.

      • qåaäzm

        Mikään demokratiahan eu ei ole sananvapauden riistoineen, jäsenvaltioiden kiristyksineen sekä uhkailuineen. Unkari ja Puola ovat saaneet tuntea tämän nahoissaan.


      • Taas-naurattaa

        EU on suorastaan ylidemokraattinen. Unkari ja Puola sitä osaltaan hieman rajoittavat yhden puolueen hallintoineen.

        EU:n päätökset tehdään demokraattisesti yleensä perusteellisen keskustelun jälkeen. Jäsenmaat sitoutuvat päätöksiin, mutta jotkut niitä "unohtavat". Siitä seuraa ansaittu ojennus.


      • qåaäzm
        Taas-naurattaa kirjoitti:

        EU on suorastaan ylidemokraattinen. Unkari ja Puola sitä osaltaan hieman rajoittavat yhden puolueen hallintoineen.

        EU:n päätökset tehdään demokraattisesti yleensä perusteellisen keskustelun jälkeen. Jäsenmaat sitoutuvat päätöksiin, mutta jotkut niitä "unohtavat". Siitä seuraa ansaittu ojennus.

        Jos päätökset ovat vahingollisia tai jopa vaarallisia joillekin/kaikille maille, ne täytyy rikkoa välittömästi. Ei minkään maan tarvitse esimerkiksi turvallisuudestaan tinkiä. Eu on kiristänyt jäsenmaita matutuksella, jonka eräät maat havaitsivat vaaralliseksi kansoilleen, ja siksi on erittäin oikein laittaa diktatuurille kapuloita rattaisiin, ettei se nyt vallan silmille hyppisi. Turvallisuus menee, yllätysyllätys, jopa eu:n edelle. Sen pitää mennä tämän hirmuvallan edelle. Muussa tapauksessa kansallisvaltiot sekä länsimainen kulttuuri tuhoutuvat.


    • EiHelvetti

      "Euroopan Unioni" ei siis ole maa, maanosa, valtio, valtakunta (vielä), kansallisuus tms."

      On. Onko sinulla passi? Katsopa huviksesi sen kannesta kansalaisuutesi! Se on Euroopan Unioni, Suomi - Finland. Sinäkin olet de facto EU-kansalainen.

    • Taas-naurattaa

      EU-vihaaja: #"Euroopan Unioni" ei siis ole maa, maanosa, valtio, valtakunta (vielä), kansallisuus tms. "Euroopan Unioni" on todellisuudessa invasiivinen, valtiota imitoiva globalistinen keino/menetelmä/strategia, joka käyttää hyväkseen politiikan ja bisneksen yhdistelmää. #

      Euroopan Unioni on demokraattisten valtioiden vapaaehtoinen valtioliitto.

      #"Euroopan Unioni" -järjestelmää hallitsee siis verkosto, joka koostuu mm. liikemiehistä, poliitikoista, pankeista, sekä ns. sijoitusyrityksistä, joiden avulla on kerätty globalistien markkinoita varten tuottavia yrityksiä, liiketoimintoja, brändejä, resurssje jne. itsenäisistä Euromaista. #

      EU:a hallitsee jäsenmaiden päämiesten neuvosto. Lisäksi on virkamiehistö, jota johtaa komissio sekä vaaleilla valittu parlamentti. Tärkeä on myös EU-tuomioistuin.

      #Sijoitusyritykset ovat "Euroopan Unioni" -järjestelmän hallintoportaan ylimpänä olevien omistuksessa, missä on myös pankkiunioni, ja luonnollisesti koko Euromarkkinoiden hallinta. #

      Yrityksiä hallinnoivat vain niiden omat elimet. Pankkiunionilla on oma hallintonsa eli keskuspankkien johtjat.. Markkinat toimivat vapaasti eli kilpailun perusteella.

    • nurkantakune

      Palkatut EU- trollit ampaisivat tekemään omaa työtänsä,,tosinkin turhaan,koska ei enää mene "läpi" nuo teidän sontajutut.
      Olisitte edes vaihtaneet välillä nimimerkkejänne,,"Taas naurattaa" - "Ei helvetti" -- Union fan...

      • EiHelvetti

        Uups. Kerrotko mistä sitä palkkaa voi hakea? Mitä, jos yrittäisit kumota edellisiä argumentteja faktoilla sen sijaan, että piipität kuin vanha ämmä.


      • Taas-naurattaa

        "Palkatut EU- trollit ampaisivat tekemään omaa työtänsä,,tosinkin turhaan,koska ei enää mene "läpi" nuo teidän sontajutut."

        Eipä ole EU-vihaajilla sanomista, kun valeet kumotaan.
        Palkaksi riittää EU-vihaajien avuton raivo tosiasioiden edessä.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1438
    2. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      61
      1281
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      9
      1225
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      29
      1175
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      29
      1174
    6. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1077
    7. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      13
      1063
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      34
      1062
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      7
      1053
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1042
    Aihe