Turvapaikanhakijoiden tekemät "raiskaukset"

Jenna80

Eräs turvapaikanhakija kirjoittaa aika osuvasti suomalaisista naisista ja tytöistä.
On todella järkyttävää, miten meillä käyttäydytään varsinkin miespuolisia turvapaikanhakijoita kohtaan.
Yksi syy perättömiin raiskausilmoituksiin lienee juuri tuo raha.
Millaisen kuvan turvapaikanhakijat saavatkaan suomalaisista ja suomen oikeusjärjestelmästä?
Alla hyvä kirjoitus turvapaikanhakijalta.

"Raiskaus ymmärretään väärin.
Suomessa alaikäisethän itse tulevat vapaaehtoisesti miesten luokse, miehet tulevat houkutelluksi tyttöjen kauneudesta. Tyttö menee miehen kotiin, pysyy hänen luonaan kuukauden parin, syö ja juo siellä, mies elättää ja niin edespäin. Lopussa tyttö syyttää miestä raiskauksesta, ja laki on tietenkin tytön puolella. Näin tyttö pääsee eroon miehestä ja saa vielä korvauksen. He (suomalaiset tytöt) ovat valmiita tekemään ihan mitä vain. Näin Suomessa käy. Ei tämä ole raiskausta"

77

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Jaanakk3

      Juuri näin. Osa raiskausilmoituksista lienee aiheellisia, mutta ihan varmasti tuollaisia helpon rahan toivossa raiskausilmoituksia tekeviä tyttöjä on paljon.
      Suomen (rasistisessa) oikeusjärjestelmässä on pahasti mätää, jos ainoastaan tytön kertomukseen uskotaan!

      • ääliöSuvakki

        Juu, Minäkin tulen tänne vähättelemään ja syyllistämään nuoria raiskauksen uhreja !! Oma syynsä oli !!


      • Bigbamboo

        On tää saatan kummaa touhuu kun joku kommentoi jotain asiaa niinkun se todellisuudessa on niin heti sensuroidaan saatana!!! Tosiasia on noissa mamu jutuissa et ne kun on tullu tänne sieltä roisesta kulttuurista missä saa kait raiskailla sen kun huvittaa niin eihän nesitä tääl käsitä et ei tääl voi niin tehdä!!! Vittu en oikein ällöttää kun tuol jossain telkan paneliilloissa oikein noi ämmät kitisee ja vinkuu et niit pitäs ymmärtää ja koittaa olla ihan jeesmut mitäs sit kun oma lapsi raiskataa niitten toimesta niin mitä sitte perkele????


      • Bigbamboo

        Nois mamujen tekemis seksuaalirikoksiss pitäis ottaa Hamurabinlaki käyttöö et jos sais raiskaustuomion niistä niin eiköhän täält jotain väkivaltahomoja löytyis ketkä panis niit mamui hirviökullil perseeseen heh, heh. Eiks se oisaika jees juttu?????


      • Bigbamboo

        Eiks se yks saatanan kansanedustaja piilotellu niit mamui kotonaa kun olivat saanu käännytys päätäksen? Perkele ja viel saa toimia edustajana, jos ois ollu tavallinen pulliainen kysees nii johan ois saanu saatana linnaa siitä vittu, voi vittu mitä jengii meil tuol edustajina!


      • Somerotar

        Suomessa lapsen seksuaalisen hyväksikäytön raja 16 ikäraja on vuotta nykyisen lainsäädännön mukaan 16 vuotta. Siis jos olet ollut jossakin seksuaalisessa kanssakäymisessä alle 16 vuotiaan kanssa, olet tehnyt rikoksen Suomen lainsäädännön mukaan.

        Miksi koko ajan punainen valo välkkyy, kun tätä kirjoitan. onko siis rikos, kun kerron Suomen lainsäädännöstä?


      • Somerotar
        Bigbamboo kirjoitti:

        Nois mamujen tekemis seksuaalirikoksiss pitäis ottaa Hamurabinlaki käyttöö et jos sais raiskaustuomion niistä niin eiköhän täält jotain väkivaltahomoja löytyis ketkä panis niit mamui hirviökullil perseeseen heh, heh. Eiks se oisaika jees juttu?????

        Ei tarvita Hammubarin lakia, sillä riittäisi, että noudatettaisiin Suomen lakia. Miksi muuten kaikissa uutisissa kerrotaan alle 15 vuotiaille tehdyistä seksuaaalirikoksista, kun Suomen lain mukaan virallinen suojaikä on 16 vuotta??


      • Turakainen
        Somerotar kirjoitti:

        Suomessa lapsen seksuaalisen hyväksikäytön raja 16 ikäraja on vuotta nykyisen lainsäädännön mukaan 16 vuotta. Siis jos olet ollut jossakin seksuaalisessa kanssakäymisessä alle 16 vuotiaan kanssa, olet tehnyt rikoksen Suomen lainsäädännön mukaan.

        Miksi koko ajan punainen valo välkkyy, kun tätä kirjoitan. onko siis rikos, kun kerron Suomen lainsäädännöstä?

        Alle 16v kannalta ko laki rajoittaa hänen perusoikeuksiaan erittäin rajusti, tiedän ihan omaasta kokemuksesta, olen itsekin ollut alle 16v. Suurin osa tästä nyt päällä olevasta kohusta on ollut molemminpuolin himottua muhinointia. Sukukypsien hmisten pitäisi saada itse vapaasti valita biologinen kumppaninsa, Sitä ei saa pyhät miehet, vanhemmat, valtio/laki, kirkko eikä mikään/kukaan muukaan määrärä EIKÄ rajoittaa. Tässä on kyse jopa vahvemmasta perusoikeudesta kuin (nyt jo menetetty) sananvapaus.


      • Tämmöistätäällä

        Oletko sukua Imaami Sipilälle? Jutut ja perustelut yhtä outoja.


      • ennustelija
        ääliöSuvakki kirjoitti:

        Juu, Minäkin tulen tänne vähättelemään ja syyllistämään nuoria raiskauksen uhreja !! Oma syynsä oli !!

        Niin uhri on aina itse syyllinen ,senhän todistaa kieroutunut oikeuslaitos.
        Luuletko että 15 vuotias tyttö joka teki itsemurhan raiskauksen jälkeen
        oli syyllinen omaan raiskaukseensa.


    • ViikonVitsi

      Siis 10 ja 12 vuotiaat lapset?

      Älä ny naurata.

      • Somerotar

        Suomen lain mukaan seksuaaliset teot alle 16 vuotiaan kanssa ovat rikos, josta saa rangaistuksen. Nyt keskustellaan alle 15 vuotiaista ja nuoremmista. Suomen laissa ei ole lapsen raiskausta, joukkoraiskauksesta puhumattakaan. Lainsäädäntö raahaa perässä. Miksi poliisi johtaa kansaa harhaan ja puhuu kaiken aikaa alle 15-vuotiaista rikoksen kohteina.
        Jos joku mies on pitänyt alle 15 vuotta vanhaa rikoksen uhria vangittuna asunnossaan 2 kuukautta, miten se on mahdollista. Eikö kukaan ole kiinnittänyt asiaan huomiota. eikö kukaan naapuri, sosiaalityötekijä, koulukuraattori, - psykologi, Punaisen ristin työntekijä, yms. edes naapurin kiltti täti ole huomannut, että aikuisen miehen luona asuu nuori lapselta vaikuttava tyttö, joka ei selvästikään ole miehen perheenjäsen?


    • NyrkkiRautaRane

      Äläpä nyt johdattele meitä harhaan ja ihan tahallasi. Olet pahempi kuin Moktari tuon valikoivan käsityskykysi kanssa.

      Näin se meni oikeasti :

      "IS kävi läpi, mitä Suomen arabiankielisissä Facebook-ryhmissä kirjoitetaan Oulun tapauksista ja yleisesti seksuaalirikollisuudesta.
      Keskustelu Oulussa nuoriin tyttöihin kohdistuneista epäillyistä seksuaalirikoksista on käynyt vilkkaana arabiankielisissä Facebook-ryhmissä. Se alkoi saman tien, kun Oulun tapaukset nousivat otsikoihin.

      Moni ryhmäläinen kantoi huolta siitä, onko rikosepäilyillä on vaikutusta esimerkiksi turvapaikanhakijoiden asemaan Suomessa, sillä epäiltyinä on maahanmuuttajataustaisia miehiä, joista osa on tullut Suomeen turvapaikanhakijana tai pakolaisstatuksella. Osa on saanut Suomen kansalaisuuden.

      Ryhmän keskusteluista käy ilmi, että suurimmalle osalle arabiankielisille maahanmuuttajille Oulun tapahtumat ovat olleet suuri järkytys. Monet pohtivat, miten tapaukset vaikuttavat heidän arkielämäänsä Suomessa ja jopa tulevaisuuden mahdollisuuksiin.

      Jotkut oleskelulupapäätöstä odottavat ajattelevat, että tapaukset vaikuttavat heidänkin mahdollisuuksiinsa saada oleskelulupa.

      Toisaalta, jotkut ryhmäläiset raivostuivat uutisista ja kirjoittivat, että suomalainen media keksii tapauksia – tai ainakin liioittelee niitä, jotta maahanmuuttajat saataisiin huonoon valoon. Jotkut kirjoittajat ajattelivat, että rasismilla olisi vaikutusta asiaan, toiset taas uskoivat, että tapauksissa on kyse vaalityöstä ja että jotkut poliitikot haluavat päästä eroon maahanmuuttajista, tai kosiskelevat äänestäjiä.

      Ryhmässä on myös sellaisia henkilöitä, jotka kommentoivat, ettei tapauksissa olisi kyse raiskauksista siinä tapauksessa, jos uhri on tullut itse ja omasta tahdostaan mukaan.

      IS:n julkaisemat artikkelit, joissa maahanmuuttajataustaiset ihmiset puhuvat kulttuurieroista, raivostuttivat joitakin miespuolisia ryhmäläisiä. Heidän mielestään IS:n haastattelemat henkilöt ovat liioitelleet tai jopa puhuneet puppua. Eräät väittivät ryhmän keskusteluissa, että haastatellut flirttailevat suomalaisille ja kertovat heille asioita, joita suomalaiset haluavat kuulla.

      Esimerkiksi IS:n artikkeli, jossa irakilaistaustaiset naiset kertovat suorasukaisesti kulttuurieroista, närkästytti useita ryhmän kommentoijia.

      Sosiaalisessa mediassa julkaistiin myös video, jossa arabitaustaiset ihmiset kehottivat toisia käyttäytymään hyvin, sillä toisten tekemien väärinkäytösten ajateltiin leimaavan koko yhteisön.

      Eräs nainen jakoi marokkolaisen yhteisön Facebook-sivuille linkin kansalaisaloitteeseen, joka tähtää siihen, että seksuaalirikoksesta Suomessa tuomittu menettäisi oleskelulupansa ja karkoitettaisiin. Nainen kirjoitti allekirjoittaneensa kansalaisaloitteen ja kehotti muitain jäseniä allekirjoittamaan ”turvallisimman Suomen puolesta”.

      Myös irakilaisille tarkoitetun Facebook-ryhmän jäsenet keskustelivat kansalaisaloitteesta. Suurin osa keskustelijoista piti aloitetta hyvänä asiana.

      – Siivotaan Suomi Isisin kannattajista ja raiskaajista, yksi kommentoi.

      Ryhmässä oli henkilöitä, jotka syyllistivät alaikäisiä uhreja, kuten seuraavasta kommentista selviää.

      – Raiskaus ymmärretään väärin. Suomessa alaikäisethän itse tulevat vapaaehtoisesti miesten luokse, miehet tulevat houkutelluksi tyttöjen kauneudesta. Tyttö menee miehen kotiin, pysyy hänen luonaan kuukauden parin, syö ja juo siellä, mies elättää ja niin edespäin. Lopussa tyttö syyttää miestä raiskauksesta, ja laki on tietenkin tytön puolella. Näin tyttö pääsee eroon miehestä ja saa vielä korvauksen. He (suomalaiset tytöt) ovat valmiita tekemään ihan mitä vain. Näin Suomessa käy. Ei tämä ole raiskausta, eräs kirjoitti.

      Moni irakilainen kokee Oulun tapausten olevan haitaksi Suomessa eläville maahanmuuttajille. Yksi kirjoitti:

      – Tämä tarina ei lopu koskaan. (Nämä raiskaajat) avasivat ongelmien portit, eikä voi tietää, milloin tai miten portit saa kiinni. Jumalan tähden jättäkää alaikäiset tytöt rauhaan!"

      -- Eiks Jeh!

      • Cardius

        Luin tuon jutun kun IS oli käänneetty islamistien keskustelut,suomeksi ja oli osa totuus ,perheet ei enää osaa neuvoa tyttöjään ja eri sovellukset joissa voi viettää namusetien kanssa,siksi mamut uskoo että tytöt voi raiskata se on oma syy,islamimaissa naisten oikeudet on nollatasoa.


    • Kimmoleh

      Tyttö menee turvapaikanhakijan luokse joka syöttää, juottaa ja elättää hänet kuukauden pari? On kovat tuet kun pystyy vielä elättämään suomitytönkin siinä sivussa!

    • Isostondis

      Nyt jumalauta tehääs vähä töitä täs välis et saa mamut leivän päälle muutakin kun ylähuulta heh, heh!!!! Eli pieni luova tauko täs noitten lumitöitten merkeissä!!!

      • Isostondis

        Illemmal lisää kovaa kritiikkii luvassa tääl!!!


    • Turakainen

      Yhteiseisesti haluttu biologisesti normaali muhinointi kahden sukukypsän ihmisen välillä ei todellakaan ole raiskaus olipa osapuolten rodut tai iät mitä tahansa. Valuvikainen laki sen joissain tapauksessa tekee rikokseksi.

      Raiskaukseksi biologinen yhdyntä tulee silloin kun se tapahtuu toisen osapuolen tahdon vastaisesti, siis väkivalloin, uhkaamalla, kiristämällä, yms, tai kun raiskattu ei ole sukukypsä.

      • Huh.Huh

        10-12 vuotias sukukypsä !!!
        Onneksi tuollaiset pedofiiliset kommentit kuuluvat vähemmistöön.


    • HurjaVäite

      Onko kirjoituksen aloittaja oikesti sitä mieltä että rsiskaukset/ joukkoraiskaukset on alaikäisten tyttöjen syytä? Kuulostaa jo aika hurjalta väitteestä. Eli lisääkö nuoria miehiä tänne eikä oikeita avuntarvitsijoita? Jos on petättömiä ilmiantoja niin ehdottomasti kova sanktio, mutta kaikkien raiskattujen syyllistämiseen haluaisin kyl faktoja.

    • Turakainen

      Yksi painava syy sille miksi nuoret sukukypsät tytöt ovat päätyneet matu-kumppaniin on se että suomalaiset sukukypsät miespuoliset eivät vankeuden uhan takia uskalla em tyttöjen himoihin vastata. Matulle muutaman kuukauden linnakeikka ei välttämättä merkitse mitään tai matu voi kokea sen eduksi.

      En tietenkään puolusta raiskauksia enkä kajoamista lapsiin (jsiis kajoamista sellaisiin ihmisiin jotka eivät ole sukukypsiä).

    • Maatuska888

      Mua niin ärsyttää kun noita mamui paapotaa joka vitun paikassa perkele! Eiks kukaa muista sellasta 80- lukuu kun ei olluviel hirveesti noit mamui tääl nii ei ollu varmaan noit mamujen tekemii seksuaalirikoksiakaan? Täh, oliks noin?

      • paavo.tietää

        Oikeassa olet. Lue paavo tajukangasta. Ruotsi on raiskauksien maa!


    • on-niin-älyvapaata

      Tämä on taas niin lapsellisesti sepitetty juttu tai osoitus kuinka idioottimaisia satuja voidaan uskoa.
      Turvapaikanhakija ELÄTTÄÄ tyttöä kuukauden parin, ALAIKÄISTÄ!!! Siis onko tämä selitys mm. alaikäisen (10v.?) joukkoraiskauksesta 2kk ajalta?
      Että ihan SOKAISTUU alaikäisen kauneudesta. Entäs nämä täysi-ikäisten puska- ym. raiskaukset?

      Taidat haluta Suomeen sharialakia? Naisille/tytöille burkat ja huivit päähän, ettei ne kauneudellaan HOUKUTTELE miehiä. Eivätkä saa kulkea iltaisin yksin, ilman miespuolista sukulaistaan. Avioliitotkin tulee vanhempien järjestää. Eli haluatko olla arvoasteikolla aasista seuraava?

    • kaupunkikuvameni

      Eikös suomen miehet pelaa oulussakin pesäpalloa

    • no.problems

      ongelmahan on pois , jos "turvikset" lähetetään loisimaan, sinne mistä tulivatkin.

    • Rikosonrikos

      Kehtaatkin kirjoittaa paksua potaskaa!

    • pysykää_erossa

      Tyypillinen islamilaismatun narsistinen arvomaailma, jossa itse ei olla koskaan syyllisiä yhtään mihinkään. Kaikki on aina jonkun muun syytä. Oli pakko raiskata kun se ketkutti. En ihmettelisi, jos oikeasti uskoisivat itsekin noita juttujaan. Niin sairas arvomaailma niillä on.

    • 9VUhriOulussa

      Seiskassa poliisipäällikkö kertoo, että Oulun pedorinki on pannut 9-vuotiastakin

    • Feministi78

      Normaali mies ei sokaistu 9-vuotiaan tytön "kauneudesta" tai ota tätä asuntoonsa asumaan pariksi kuukaudeksi vaatien seksiä vastapalvelukseksi.

      • Puppua

        Tämä on asian ydin. Jota nuo älykkyystasoltaan vajaat ei pysty käsittämään. Sokaistunut kauneudesta, ei hel''tti. Omat himot sokaisevat ja tyypillisesti kaikki on naisten ja lasten syytä. Ei ne pysty ottamaan vastuuta. Vaikka laki pakottaisi. Länsimainen mies, poikkeuspervoja lukuunottamatta, ei "sokaistu" lasten eikä aikuisten "kauneudesta" vaikka kuinka hetkuttaisi ja ketkuttaisi. En ole nähnyt lapsen vievän matua väkisin.


      • Turakainen

        Tuollaisesta ei ole missään väitetty eikä uutisoitu, Onko tauti sinussa vai sinun ympärillä?

        Valtaosa mätämedioiden nyt rummuttamista tapauksista ovat olleet yhteisesti himottua muhinointia, jonka valuvikainen laki tekee rikokseksi https://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1889/18890039001 §5, §6 ja §7.

        Raiskaus, seksikauppa, paritus, salakuvaaminen, yms, ovat tietenkin rikollista, muta niitä on nyt uutisoiduista tapauksista pienen pieni murto-osa.

        Ongelma on siinä että sukukypsien alle 16v tyttöjen seksuaalisuutta rajoitetaan kovalla kädellä lain voimalla. Se johtaa siiten että he eivät saa huomiota kanta-suomalaisilta jotka pääosiin ovat lainkuuliaita joten päätyvät sitten matu-kumppaniin. Laki rajoittaa myös 16v ja 17v tyttöjen selsuaalisuutta siinä määrin rankasti (4v linnareissun uhalla) että lainkuuliaiset kanta-suomalaiset jättävät heidätkin huomiotta.

        Seksi/seksuaalisuus on yksi ihmisen perustarpeista, sen kieltäminen lailla on aivan järjetöntä. Eikä lailla ei voi muhinointia estää, lait vain johtavat siiten että ainoastaan ei-toivottu aines on valmis ottamaan riskin.


      • hakkeri
        Turakainen kirjoitti:

        Tuollaisesta ei ole missään väitetty eikä uutisoitu, Onko tauti sinussa vai sinun ympärillä?

        Valtaosa mätämedioiden nyt rummuttamista tapauksista ovat olleet yhteisesti himottua muhinointia, jonka valuvikainen laki tekee rikokseksi https://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1889/18890039001 §5, §6 ja §7.

        Raiskaus, seksikauppa, paritus, salakuvaaminen, yms, ovat tietenkin rikollista, muta niitä on nyt uutisoiduista tapauksista pienen pieni murto-osa.

        Ongelma on siinä että sukukypsien alle 16v tyttöjen seksuaalisuutta rajoitetaan kovalla kädellä lain voimalla. Se johtaa siiten että he eivät saa huomiota kanta-suomalaisilta jotka pääosiin ovat lainkuuliaita joten päätyvät sitten matu-kumppaniin. Laki rajoittaa myös 16v ja 17v tyttöjen selsuaalisuutta siinä määrin rankasti (4v linnareissun uhalla) että lainkuuliaiset kanta-suomalaiset jättävät heidätkin huomiotta.

        Seksi/seksuaalisuus on yksi ihmisen perustarpeista, sen kieltäminen lailla on aivan järjetöntä. Eikä lailla ei voi muhinointia estää, lait vain johtavat siiten että ainoastaan ei-toivottu aines on valmis ottamaan riskin.

        Tästä poistettu kehoitus pedofiilin tukkimaan turpansa! Onko pedofiilit joku suojeltava ihmisryhmä nykyään? En kyllä ihmettelisi tänä kaikenmaailman friikkien aikakautena! Onneksi henkilöllisyyden selvitys yllättävän helppoa.


    • hullutirrallaan

      Avuton lapsi on helppo kohde ,raiskata. Kyllä täytyy olla päästä vialla ja pahasti kun lasta käyttää hyväksi. Noin alhaista tekoa ei voi koskaan hyväksyä.

      • Mustaaika

        Vielä käsittämättömämpi, kuvottava teko on sivistysvaltiossa eläneen,oletettavasti ainakin peruskoulun käyneen aikuisen? ihmisen puolustelevat selittelyt jopa joukolla 9vuotiasta hyväksikäyttäneille.


    • Ei.Hyvä

      Tuo tekstihän on kuin suoraan suvakin käsikirjasta.
      Puolustuspuhe löytyy jokaiselle joukkoraiskaajalle ja terroristille.

      "Raiskaus ymmärretään väärin.
      Suomessa alaikäisethän itse tulevat vapaaehtoisesti miesten luokse, miehet tulevat houkutelluksi tyttöjen kauneudesta. Tyttö menee miehen kotiin, pysyy hänen luonaan kuukauden parin, syö ja juo siellä, mies elättää ja niin edespäin. Lopussa tyttö syyttää miestä raiskauksesta, ja laki on tietenkin tytön puolella. Näin tyttö pääsee eroon miehestä ja saa vielä korvauksen. He (suomalaiset tytöt) ovat valmiita tekemään ihan mitä vain. Näin Suomessa käy. Ei tämä ole raiskausta"

      • Turakainen

        Siinä vaiheessa kun gimma ja kundi muuttavat yhteen , eikä ole väliä kumman luo tai kumpi elättää, on jo naiskenneltu ynnä hyväksi todettu, joten muhinointia ryhdytään sitten suorittamaan saman katon alla. Siinä ei ole kyse mistään terrorismista eikä mistään raiskauksesta.

        Kummalla on oikeus omaan kehonsa/seksuaalisuuteensa, ihmisellä itsellään vaiko yhteiskunnalla?

        Meillä ei kumma kyllä ole sellaista lakia joka tekee, ikävuosiperusteisesti, rangaistavaksi muuttamisen kumppaninsa luokse.


      • jaahsaksjf

        alaikäinen ei nyt muuta kenenkään luo ilman holhoojansa lupaa.


      • Latohaka

        Onko turakainen saanut tuomion alaikäiseen sekaantumisesta. Koita ymmärtää että nyt on kysymys raiskauksista, ei teinien keskinäisestä kutemisesta.


      • Turakainen
        jaahsaksjf kirjoitti:

        alaikäinen ei nyt muuta kenenkään luo ilman holhoojansa lupaa.

        Koska moni kuitenkin muuttaa niin heillä lienee huoltajansa suostumus. Yökylä ja viikonloppu -keikkoja nuorilla on vielä paljon enemmän. Tarkoitatko että vanhemmat on pantava syytteeseen muhinoinnista jonka laki tekee rikokseksi?

        Minkälaisen rangasituksen määräät teini-äideille, heidän huoltajille ja heidän lapsien siittäjille?


      • Vihakommentti
        Turakainen kirjoitti:

        Siinä vaiheessa kun gimma ja kundi muuttavat yhteen , eikä ole väliä kumman luo tai kumpi elättää, on jo naiskenneltu ynnä hyväksi todettu, joten muhinointia ryhdytään sitten suorittamaan saman katon alla. Siinä ei ole kyse mistään terrorismista eikä mistään raiskauksesta.

        Kummalla on oikeus omaan kehonsa/seksuaalisuuteensa, ihmisellä itsellään vaiko yhteiskunnalla?

        Meillä ei kumma kyllä ole sellaista lakia joka tekee, ikävuosiperusteisesti, rangaistavaksi muuttamisen kumppaninsa luokse.

        Selvä niljakas pedofiili, onneksi tiedämme kuka.


      • faktat-pöytään
        Turakainen kirjoitti:

        Siinä vaiheessa kun gimma ja kundi muuttavat yhteen , eikä ole väliä kumman luo tai kumpi elättää, on jo naiskenneltu ynnä hyväksi todettu, joten muhinointia ryhdytään sitten suorittamaan saman katon alla. Siinä ei ole kyse mistään terrorismista eikä mistään raiskauksesta.

        Kummalla on oikeus omaan kehonsa/seksuaalisuuteensa, ihmisellä itsellään vaiko yhteiskunnalla?

        Meillä ei kumma kyllä ole sellaista lakia joka tekee, ikävuosiperusteisesti, rangaistavaksi muuttamisen kumppaninsa luokse.

        Mitä mieltä Turakainen on jos alaikäinen ( alle 16v.) tyttö muuttaisi asumaan 20-30-kymppisen kantasuomalaisen miehen luokse "muhinoimaan"? Esim. Jonkin Odinin?
        Luulen että mielipide muuttuu äkkiä...


      • Turakainen
        faktat-pöytään kirjoitti:

        Mitä mieltä Turakainen on jos alaikäinen ( alle 16v.) tyttö muuttaisi asumaan 20-30-kymppisen kantasuomalaisen miehen luokse "muhinoimaan"? Esim. Jonkin Odinin?
        Luulen että mielipide muuttuu äkkiä...

        Minusta on täysin pariskunnan oma yksityisasia minkä ikäsisiä ovat kunhan kummatkin ovat puhjenneet kukkaan, muhinointi on molemmin puolin haluttua/himottua, eikä kyseessä ole seksikauppa/paritus.


      • hopealanka
        Turakainen kirjoitti:

        Minusta on täysin pariskunnan oma yksityisasia minkä ikäsisiä ovat kunhan kummatkin ovat puhjenneet kukkaan, muhinointi on molemmin puolin haluttua/himottua, eikä kyseessä ole seksikauppa/paritus.

        Sattuuhan tätäkin. Itselläni oli opiskelija (koululainen) , joka tuli isäksi 14-vuotiaana. Tyttöystävä oli 13-vuotias synnyttäessään 'pariskunnan' lapsen. Ei ehkä loppuun asti harkittu juttu, mutta syntyi terve lapsi. Molempien nuorten vanhemmat sekä yhteiskunta tukivat ja tukevat edelleen sekä lapsiaan että lapsenlastaan.

        Täysi-ikäisten ei pidä missään olosuhteissa eikä millään verukkeella ryhtyä sukupuoliseen kanssakäymiseen lasten kanssa. Ei edes sellaisessa tapauksessa, jossa lapsi itse tarjoutuu hyväksikäytettäväksi.


      • hopealanka
        hopealanka kirjoitti:

        Sattuuhan tätäkin. Itselläni oli opiskelija (koululainen) , joka tuli isäksi 14-vuotiaana. Tyttöystävä oli 13-vuotias synnyttäessään 'pariskunnan' lapsen. Ei ehkä loppuun asti harkittu juttu, mutta syntyi terve lapsi. Molempien nuorten vanhemmat sekä yhteiskunta tukivat ja tukevat edelleen sekä lapsiaan että lapsenlastaan.

        Täysi-ikäisten ei pidä missään olosuhteissa eikä millään verukkeella ryhtyä sukupuoliseen kanssakäymiseen lasten kanssa. Ei edes sellaisessa tapauksessa, jossa lapsi itse tarjoutuu hyväksikäytettäväksi.

        Lapseksi lasketaan kaikki, jotka eivät ole täysi-ikäisiä, siis alaikäiset, alle 18-vuotiaat.


      • Turakainen
        hopealanka kirjoitti:

        Sattuuhan tätäkin. Itselläni oli opiskelija (koululainen) , joka tuli isäksi 14-vuotiaana. Tyttöystävä oli 13-vuotias synnyttäessään 'pariskunnan' lapsen. Ei ehkä loppuun asti harkittu juttu, mutta syntyi terve lapsi. Molempien nuorten vanhemmat sekä yhteiskunta tukivat ja tukevat edelleen sekä lapsiaan että lapsenlastaan.

        Täysi-ikäisten ei pidä missään olosuhteissa eikä millään verukkeella ryhtyä sukupuoliseen kanssakäymiseen lasten kanssa. Ei edes sellaisessa tapauksessa, jossa lapsi itse tarjoutuu hyväksikäytettäväksi.

        MIelestäsi ihastumien rakastuminen on veruke? Mikä (muu kuin valuvirheinen laki) suuremmassa ikä-erossa on sellaista mikä saa sinut (ja niin monen muun) noin jyrkästi vastustamaan normaaliin elämään kuuluvan pertustarpeen tyydyttämistä? Tai, mikä mielestäsi on perussyynä lassa olevaan valuvirheesen? Miksi 14v saa mielestäsi pamauttaa 13v:n paksuksi, mitä järkeenkäyää eroa siinä on verrattuna tapauksen jossa 19v tai vanhempi pamauttaa k.o. 13v:n paksuksi?

        Minusta ainoa näennäisesti järjellinen peruste laissa asetettuihin valuvirheellisiin ikärajoihin voisi olla se että vanhempi kumppani on yleensä taloudellisesti vahvassa asemassa ja parisuhde nuoremman kumppanin kanssa saattaisi ehkä helposti syntyä erityisesti sen tähden. Mutta ne sukukypsät nuoret tytöt jotka haluavat kaupallistaa tavaransa tekevät niin kaikesta huolimatta, tavalla tai toisella. Ja toisaalta, eikö meillä pitäisi sitten olla sellainen laki joka tekee seksin rangasitavaksi iästä riippumatta sellaisten henkilöiden välillä jotka ovat selvästi/suuresti eri tuloluokissa?

        Perussyy lain ikäperusteisiin valuvikoihin on että ne ovat uskonto-taustaisia, pyhät miehet ovat haluneet varmistaa että heille riittää neitsyeitä raiskattavaksi.


      • hopealanka
        Turakainen kirjoitti:

        MIelestäsi ihastumien rakastuminen on veruke? Mikä (muu kuin valuvirheinen laki) suuremmassa ikä-erossa on sellaista mikä saa sinut (ja niin monen muun) noin jyrkästi vastustamaan normaaliin elämään kuuluvan pertustarpeen tyydyttämistä? Tai, mikä mielestäsi on perussyynä lassa olevaan valuvirheesen? Miksi 14v saa mielestäsi pamauttaa 13v:n paksuksi, mitä järkeenkäyää eroa siinä on verrattuna tapauksen jossa 19v tai vanhempi pamauttaa k.o. 13v:n paksuksi?

        Minusta ainoa näennäisesti järjellinen peruste laissa asetettuihin valuvirheellisiin ikärajoihin voisi olla se että vanhempi kumppani on yleensä taloudellisesti vahvassa asemassa ja parisuhde nuoremman kumppanin kanssa saattaisi ehkä helposti syntyä erityisesti sen tähden. Mutta ne sukukypsät nuoret tytöt jotka haluavat kaupallistaa tavaransa tekevät niin kaikesta huolimatta, tavalla tai toisella. Ja toisaalta, eikö meillä pitäisi sitten olla sellainen laki joka tekee seksin rangasitavaksi iästä riippumatta sellaisten henkilöiden välillä jotka ovat selvästi/suuresti eri tuloluokissa?

        Perussyy lain ikäperusteisiin valuvikoihin on että ne ovat uskonto-taustaisia, pyhät miehet ovat haluneet varmistaa että heille riittää neitsyeitä raiskattavaksi.

        Lapsilta ei voida edellyttää täyttä vastuullisuutta. Siksi ajokorttia ei anneta 13-vuotiaille, vaikka jalat jo ylettyvätkin kytkimeen.
        Sama juttu seksissä.


      • Turakainen
        hopealanka kirjoitti:

        Lapsilta ei voida edellyttää täyttä vastuullisuutta. Siksi ajokorttia ei anneta 13-vuotiaille, vaikka jalat jo ylettyvätkin kytkimeen.
        Sama juttu seksissä.

        Kiitos hyvin perustelluista vastauksisstasi.

        Autoileminen ei ole ihmisen perustarve. Ja muhinointi ei aiheuta kuolemia.


      • hopealanka

      • Turakainen
        hopealanka kirjoitti:

        Seksi on kivaa aikanaan ja tasa-arvoisessa suhteessa, mutta se ei ole perustarve kuten ei autoileminenkaan. Kukaan ei ole kuollut seksin puutteeseen.

        http://opinnot.internetix.fi/fi/materiaalit/et/et1/2_mita_tarkoittaa_hyva_elama_/03_ihmisen_perustarpeet?C:D=1464920&m:selres=1464920

        Et sitten lukenut linkkaamaasi sivua, tai et ymmärtänyt sen sisältöä. Täyttymyksellinen seksi on rakkauden tarpeiden merkittävä osa. Ja Maslovin tarvehierarkiaan kuuluu paljon muutakin minkä puutteeseen ei kuole, et ymmärrä edes sitä mitä perustarve tarkoittaa.

        Niin kauan kuin tytöillä on tuhero ja pojilla on kanki suhteet eivät ole tasa-arvoisia. Niin kauan kun vain biologinen naispuolinen synnyttää suhteet eivät ole tasa-arvoisia. Tuloerot tekevät suhteista usein rajusti epä-tasa-arvoisia. Avioehdot tekevät avioliitot lähes aina jjärkyttävän epä-tasa-arvoisiksi. Sinun määräystesi mukaan seksia ei siis saa kukaan harrastaa milloinkaan.

        Ihan lähtökohtaisesti, seksin aika on silloin kun sitä (kummankin) tekee mieli. Sillä tavalla sukukypsät ihmiset ajattelevat ja toimivat.

        hopealanka kirjoitti: "Lapseksi lasketaan kaikki, jotka eivät ole täysi-ikäisiä, siis alaikäiset, alle 18-vuotiaat."

        Suomen lain mukaan olet väärässä tuossa(kin), niin kutsuttu "suoja-ika" on Suomessa yleisesti 16v, paitsi niissa tapauksissa joissa vanhemmalla kumppanilla on jonkinlainen auktoritaarinen asema nuorempaan kumppanniin kohden jolloin niin kutsuttu "suoja-ika" on 18v. Niin kutsuttu "suoja-ika" on englanniksi "age of consent" ja jos sen kääntää takaisin suomeksi niin se olisi eh ... suostumis-ikä, siis ikä jolloin ihmisellä on laillinen oikeus suostua siihen että hän saa rakastella.

        Euroopassa "suoja-ikä" on yleisimmin 14v ja 15v, onko meidän tytöissä jotain vikaa, tai miksi heitä rangastaan kieltämällä heidän perustarpeensa vuodeksi tai kahdeksi pitempään: https://www.reddit.com/r/europe/comments/9gaicu/minimum_age_of_consent_in_europe/


      • hopealanka
        Turakainen kirjoitti:

        Et sitten lukenut linkkaamaasi sivua, tai et ymmärtänyt sen sisältöä. Täyttymyksellinen seksi on rakkauden tarpeiden merkittävä osa. Ja Maslovin tarvehierarkiaan kuuluu paljon muutakin minkä puutteeseen ei kuole, et ymmärrä edes sitä mitä perustarve tarkoittaa.

        Niin kauan kuin tytöillä on tuhero ja pojilla on kanki suhteet eivät ole tasa-arvoisia. Niin kauan kun vain biologinen naispuolinen synnyttää suhteet eivät ole tasa-arvoisia. Tuloerot tekevät suhteista usein rajusti epä-tasa-arvoisia. Avioehdot tekevät avioliitot lähes aina jjärkyttävän epä-tasa-arvoisiksi. Sinun määräystesi mukaan seksia ei siis saa kukaan harrastaa milloinkaan.

        Ihan lähtökohtaisesti, seksin aika on silloin kun sitä (kummankin) tekee mieli. Sillä tavalla sukukypsät ihmiset ajattelevat ja toimivat.

        hopealanka kirjoitti: "Lapseksi lasketaan kaikki, jotka eivät ole täysi-ikäisiä, siis alaikäiset, alle 18-vuotiaat."

        Suomen lain mukaan olet väärässä tuossa(kin), niin kutsuttu "suoja-ika" on Suomessa yleisesti 16v, paitsi niissa tapauksissa joissa vanhemmalla kumppanilla on jonkinlainen auktoritaarinen asema nuorempaan kumppanniin kohden jolloin niin kutsuttu "suoja-ika" on 18v. Niin kutsuttu "suoja-ika" on englanniksi "age of consent" ja jos sen kääntää takaisin suomeksi niin se olisi eh ... suostumis-ikä, siis ikä jolloin ihmisellä on laillinen oikeus suostua siihen että hän saa rakastella.

        Euroopassa "suoja-ikä" on yleisimmin 14v ja 15v, onko meidän tytöissä jotain vikaa, tai miksi heitä rangastaan kieltämällä heidän perustarpeensa vuodeksi tai kahdeksi pitempään: https://www.reddit.com/r/europe/comments/9gaicu/minimum_age_of_consent_in_europe/

        Ikä tuo automaattisesti auktoriteettiaseman. En olisi kauhuissani, jos 17- ja 18-vuotiaat vapaaehtoisesti rakastelevat keskenään.

        Tilanne on aivan toinen, jos toinen on 16-vuotias ja toinen 32 v.


      • Latohaka
        Turakainen kirjoitti:

        Kiitos hyvin perustelluista vastauksisstasi.

        Autoileminen ei ole ihmisen perustarve. Ja muhinointi ei aiheuta kuolemia.

        Kuuleppas nyt turakainen. Tuo perustelu oli täydellinen, vaikka morsiammellasi on kuukautiset alkaneet niin se ei tee hänestä aikuista. Tässä kun ei ole alapään kypsyydestä kyse vaan yläpään. Jos et sitä käsitä niin taidat olla lapsi tai lapsen tasolla itsekkin. Ei tätä suojaikä rajaa ole huvikseen luotu. Ja muhinointiin tai sen seurauksiin kyllä tänäkin päivänä kuolee ihmisiä... Aids tappaa. Ja puoskareiden pimeät abortit yms. Keskity siis vain runkkaamaan ja jätä lapset rauhaan. jooko.


      • hopealanka
        Turakainen kirjoitti:

        Koska moni kuitenkin muuttaa niin heillä lienee huoltajansa suostumus. Yökylä ja viikonloppu -keikkoja nuorilla on vielä paljon enemmän. Tarkoitatko että vanhemmat on pantava syytteeseen muhinoinnista jonka laki tekee rikokseksi?

        Minkälaisen rangasituksen määräät teini-äideille, heidän huoltajille ja heidän lapsien siittäjille?

        Katso, mitä laki näistä sanoo. Käsittääkseni raskaaksi tulleita lapsia ei rangaista. Huostaanottoa voidaan harkita, koska huoltajat ovat laiminlyöneet vastuitaan.


      • Turakainen
        Latohaka kirjoitti:

        Kuuleppas nyt turakainen. Tuo perustelu oli täydellinen, vaikka morsiammellasi on kuukautiset alkaneet niin se ei tee hänestä aikuista. Tässä kun ei ole alapään kypsyydestä kyse vaan yläpään. Jos et sitä käsitä niin taidat olla lapsi tai lapsen tasolla itsekkin. Ei tätä suojaikä rajaa ole huvikseen luotu. Ja muhinointiin tai sen seurauksiin kyllä tänäkin päivänä kuolee ihmisiä... Aids tappaa. Ja puoskareiden pimeät abortit yms. Keskity siis vain runkkaamaan ja jätä lapset rauhaan. jooko.

        Millä tavalla sukukypsän likan yläpään kypsyyteen vaikuttaa kumppanin ikä? (Suojaikäraja on ikävuosiperusteinen).


      • Latohaka

        Hyväksikäyttö. Siitä kun lähdet pohtimaan niin löydät valon. Ehkä.


    • kukasyyllinen
      • Jokurajasentään

        Se on jo työn alla.


    • hopealanka

      On mahdollista että nuorisokodista tai sijaishuoltokodista hatkat ottanut nuori on majaillut omasta tahdostaan maahanmuuttajan luona. Mistäpä nuorella itsellään olisi varaa hotelliin ja ruokaan karkureissunsa aikana. On jopa mahdollistaa, että hän on suostunut seksiin aikuisen miehen kanssa.

      Miten seksiin on päädytty sitten ratkaisee, onko tapahtunut raiskaus, vai lapsen hyväksikäyttö tai törkeä hyväksikäyttö.

    • kuiskausrajalla

      Eikö islam herrat saa tyydyttää itseään eli suomeksi runkata kun pitää väkisin hankkia pantavaa?

      onko missään juttua arabien seksuaalisuudesta ja miten heitä koulussa opetetaan ja kotona tuntemaan itsensä.Nimenomaan miesten seksuaalikasvatus

      • maahanmuuttoulu

      • uskontopois
        maahanmuuttoulu kirjoitti:

        https://fi.wikipedia.org/wiki/Seksuaalisuus_ja_islam

        ei ole kasvatusta....

        hallitus toi sitten suomeen opettelemaan

        https://www.kansalainen.fi/tanskan-hallitus-vaatii-maahanmuuttajia-kattelemaan-saadakseen-kansalaisuuden/

        kaikki pitää opetella


    • IslamKelassa

      No niin saatiinhan tämäkin käännettyä Suomalaisten 12-14 viotiaiden rasisti tyttöjen ja heidän vanhempiensa syyksi..... kyllä Suomessa on nyt todella paljon ”rikkaita” naisia joita kehitysmaamuslimit ovat elättäneet ja maksaneet yliedustuksestaan raiskaustilastoissa ”korvauksia”........ Ei ole Suomalaisia lorttoja tyttöjä silvottu siveiksi kaapuakoiksi.....

    • Matuissasyy

      Älkää nyt uskoko matuja. Valehdelleet muussakin, miksei tässäkin. Jos holtiton vailla huoltajaa oleva lapsi hakeutuu seuraan siitä pitää ilmoittaa lastensuojeluun tai poliisille. Eikä ruveta panemaan ja käyttämään palvelijana. V***n m****t.

    • NormiDuunari

      Aloittaja on päästään sekasin. Eli mamut tulevat minun verorahoilla tänne. Houkuttelevat pikkutyttöjä ja huumaavat. Raiskaavat joukolla. Ajaako tämä raiskauksen merkit? Mitä luulet saako ne oulun tytöt ikinä elämästä kunnolla kiinni.

      • EiMinunSuomeniEnää

        Eivät saa.

        Kukaan raiskatuista.


    • suomalialaiset

      Vaikka lapsia kotona opetetaisiin suhtautumaan varovasti mamusetiin ,niin kyllä koulun suvaitsevaisuusopetus asian korjaa. Aikuisia miehiä kouluun teinien sekaan ja luokkaretkiä matuja halamaan.Kuvistunnilla askarellaan persuja herjaavia julisteita ja aamunavauksen pitää turvapaikanhakija.

    • NormiDuunari

      Hahahahahahhahaha "Tyttö menee miehen kotiin, pysyy hänen luonaan kuukauden parin, syö ja juo siellä, mies elättää ja niin edespäin."



      Turvapaikan hakia elättää jonkun? Suomen valtio elättää turvapaikan hakia eli minä veron maksaja.

    • Ihmettelemmetätä

      Suvakkihuorat täällä syyllistää lapsia pedofiilien tekosista! VIHAPUHETTA PAHIMMILLAAN! Kuinka joku on todella noin sairas ja moraalisesti alasvajonnut, mielestäni aloittaja on sitä ns. ihmissaastaa ! Hyihelvetti!

    • MiljoonanNikinMoktar

      Miksi aloitit Moktar väärällä nimimerkillä ? Käytä vaan omaa nikkiäsi ja karvareuhkapäähinekuvaasi.

    • Ikävä.kyllä

      Uhrien syyllistäminen suvakkien ikiaikainen harrastus.

    • 101010202020
      • pohjallaoulu

        ahmedin otti arvon sijasta


    Ketjusta on poistettu 12 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      1515
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1312
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      61
      1311
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      30
      1247
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      32
      1215
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      14
      1126
    7. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1096
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      8
      1086
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1084
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1062
    Aihe