Talvisota pelasti itsenäisyytemme!

Valkosoturi

Stallari: "Talvisota ei sankarillinen vaan typerä sota?"

Suomen osalta sankarillinen, NL:n osalta typerä!

"Suomen käymä Talvisota 1939-40 oli Eljas Erkon ja ultrapatriotismin surkea tulos kun Suomi menetti 14% maa-alastaan kun neuvotteluitse olisi menettänyt Kannaksella maapalstan joka oli vain reilun 1% ja olisi vastaavasti korvauksena saanut suuremman alueen Laatokan pohjoispuolelta."

Sota oli seuraus NL:n ja Saksan MR-sopimuksesta. Suomen osalta se epäonnistui. Tavoitteena oli maamme valtaus ja liittäminen NL:oon

"105 päivässä 26 000 sotilasta kaatui 27 000 invalidisoitui, 17 000 lasta jäi orvoksi, 400 000 ihmistä pakotettiin evakkoon."

NL:n tappiot olivat moninkertaiset ja lisänä arvovallan menetys.

"Tällä tyhmällä politiikalla jossa länsivallat kiihottivat Suomea olemaan taipumatta (jotta Saksan Kiirunan malmi joutuisi uhan alle) johti sitten vielä jatkosotaan ja 67 000 kaatuneeseen sotilaaseen."

Länsivaltojen apuretkikunnalla ei ollut merkitystä. Jatkosota oli seuraus NL:n tyhmästä polititiikasta.Saksa ja NL olivat liittolaisia.

"Suomen eliitti toimi tyhmästi. Aina pitäisi pyrkiä neuvotteluratkaisuun ja välttää tuhoisa sota suurvaltaa vastaan."

NL:n olisi kannattanut lähteä sopimisen ja luottamuksen tielle. Tuloksesta olivat riemuissaan vain Suomen stallarit - ja ovat vieläkin.
Nyt he käyvät kybersotaa Venäjän hyväksi tavoitteena Suomen historian mustamaalaus ja Venäjän sotilaallisen mahdin korostaminen.

2

<50

Vastaukset

 • Baltian maat suostuivat Neuvostoliiton vaatimuksiin ja mitä tapahtui vuoden sisällä?

  Ne menettivät:

  - itsenäisyytensä ja maansa

  - suhteellisesti enemmän asukkaitaan kuin Suomi ja joissakin tapauksissa myös absoluuttisesti enemmän

  - maat vapautuivat orjuudesta vasta 45:n vuoden jälkeen!

 • Stallari: "Talvisota olisi ollut vältettävissä ja sitä peitellään sankarimyyteillä sakemannin perän nuuhkijoiden ja naronazien toimesta"

  Talvisota oli NL:n typeryyttä. Suomen tarjoamat alueluovutukset olisivat hyvin riittäneet, koska Leningradia ei mikään Suomesta uhannut.

  Sakemannit kannattivat NL:n vaatimuksia ja Göring kehotti Suomea niihin suostumaan.

  Talvisota ajoi Suomen tilanteeseen, jossa Saksa koettiin ainoaksi turvaksi. Siis juuri siihen, jota Stalin ei tarkoittanut.

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.