Missä tuomariston korvat?

En meinannut uskoa kuulemaani, että tuomaristo ei erottanut, lauloiko duetossa yksi, kaksi vai monta. Väittivät naisten lauluesitystä myös epäpuhtaaksi hätäpäissään. Ympäristösaastetta jokaikinen tuomaristossa istuva otus!
Ilmoita


19 Vastausta

Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.


Anna Puu ei itsekään osaa laulaa, miten voisi tuomaroida.
Pelletyrkky tunkee ja näkee joka paikkaan mihin vain vähänkin pääsee!?
Ilmoita
Kaksi hyvää mieslaulajaa ollut kahdessa edellisessä jaksossa ja kumpikaan ei jatkoon. On se kumma, kun tulee joku tusinalaulajanainen, niin eiköhän tuolit käänny!!
Ilmoita
Niin tai se mieshuutaja, kaikki tuolit kääntyivät. !
Ilmoita
Kaikki tuomarit vaihtoon! Hyvät tipahtelevat jatkosta ja huonot pääsee jatkoon. Tänäänkin 8.2.2019.

Jopa Nessun dorman vetänyt mies meinasi tipahtaa! Olli Lindholm valitsi duon joka ei pärjäisi edes kaljakuppilan karaokessa jne.

Ohjelmaan tarvitaan uudet kasvot tuomaristoon, jotka osaavat hommansa ja kuulevat lahjakkuudet. Ilmankos ei viime vuosina ole tullut ohjelmasta yhtään menestyjää.

Ohjelma on hyvä, tuomarit vääriä!
Ilmoita
Peruskateelliset valmentajat, kilpailija ei missään nimessä saa olla parempi kuin nämä minä itse-turhakkeet valmentajat. Eli siis käteen jää vain ne huonot jatkoon pääsijät. Ilmeisesti tää formaatti on rakennettu valmentajien ympärille ettei ne ny sentään kortistoon joutuisi. Varsinkaan puu.
1
Ilmoita
Tuomareina pitäisi olla musiikin ammattilaisia, eikä tämmöisiä kolmannen luokan laulajia. Varsinkin tuo puu on ihan nolo.
Ilmoita
Puu osaa kuitenkin hinkata takapuolta tuoliin.
0 VASTAUS:
+Lisää kommentti
Onneks Toni diggas tästä ooppera vedosta. Kuului varmasti naapureillekin kun huusin että painakaa nyt PERKK...LE! Oli vielä hienot reaktiot laulajalla ja kaverilla takahuoneessa, näki että todella halusi jatkoon. Suosikkini tällä hetkellä tämä kaveri, nimi unohtui mutta eiköhän tutuksi tule..
2
Ilmoita
Ääni ratkaisee? Tuomarit eivät erota huutoa eikä kiljuntaa lauluäänestä. Cry of Finland !
Ilmoita
Seuraava jakso. Redrama ja Anna Puu ei kelpuuta edes tangokuningasta! Olli ja Toni rimaa hipoen...........

Ei tuolla ole enää mitään tekemistä laulukilpailun ja vielä vähemmän voice of ohjelmaformaatin kanssa!

Celine Dion ja Andrea Bocelli ei varmaan pääsisi jatkoon. Mutta joku karaokeräkälän surkimus kyllä.

Tuomarit vaihtoon tai katsojat loppuu!
1 VASTAUS:
Tarkoitatko sitä viimeistä esiintyjää? Yksi historian parhaimpia!!
+Lisää kommentti
Tuomareiden korvat ovat syvällä omassa per*seessään.
2 VASTAUSTA:
Tiesitkö että anuksessa on makunystyjä?
Puu on aikuisesta, ällöttävä harppu!
+Lisää kommentti
Jos aloittaja tarkoittaa sitä naisduoa niin se oli kyllä kamalaa, siinä esityksessä kiteytyi mitä on kun biisi raiskataan.
Kappale on tehty nais-miesduolle jotka osaavat laulaa eikä kahdelle bingossa rusinapullaa syövälle mummolle joista kumpikaan ei osaa laulaa.

Voi olla että erehdyn isoäitiydestä, olit kovin iäkkäitä. ainakin reilu viiskyt kumpikin.
Ilmoita
Kotkan poika laitettiin tuolille kaksi. Miksi ?
Ilmoita
Se duo hevostelukylästä oli aivan hirveää. Eriaikaisuutta, nuottiin osuivat joskus ja jouluna. Ihan kuin sillä toisella olisi ollut irtotukka, ehkä oli molemmillakin. Ei jatkoon.
1 VASTAUS:
Ja niin samaa mieltä. En tiedä mikä Olliin iski, kun heidät jatkoon valitsi?
+Lisää kommentti
Redrama ja Toni Wirtanen pitäisi diskata selkeiden sääntörikkomusten takia, ja Anna Puu julistaa kilpailun voittajaksi jäljellä olevista valmentajista.

Ääni ratkaisee -vaiheessa Wirtanen kääntyi katsomaan esiintyjää ennen kuin oli painanut nappia - tuollainen rike riittää diskaukseen.

Pudotuspelivaiheessa Redarama ei kyennyt noudattamaan selkeitä ja etukäteen sovittuja pudotuspelin sääntöjä. Valmentaja diskataan.

Anna Puu on voittaja, ja laulajista voitti se joka istui ykköspenkillä. Sen enempää tätä sarjaa ei kannata katsoa, eikä finaalitkaan enää kiinnosta jos kerran millään etukäteen sovituilla kilpailun säännöillä ei ole mitään väliä, tai valmentajat voisivat niitä mielensä mukaan vaihtaa.
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Missä tuomariston korvat?

En meinannut uskoa kuulemaani, että tuomaristo ei erottanut, lauloiko duetossa yksi, kaksi vai monta. Väittivät naisten lauluesitystä myös epäpuhtaaksi hätäpäissään. Ympäristösaastetta jokaikinen tuomaristossa istuva otus!

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta