PEKKA HAAVISTO TIETÄÄ !

1-Markkinat

37

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • vihreä.valinta

      Pekka ajelee Passat GTE:llä. Ei kelpaa mitkään riisipaperihybridit.

      • Homolle_hurraa

        Onkohan Pekka tajunnut että ajaa huijariautolla jotka asetettiin huijauksen takia myyntikieltoon eikä tehdaskaan saanut tehtyä niistä enää e-autoa joka hybridi-Volkkareiden mainostettiin eli valehdeltiin olevan.


      • ohoh_

    • pekan.rakastajatar

      Pekka on homo

      • HuhHuh7

        Mutta sehän yritti presidentiksikin...


    • tehthetheh

      Miksi Pekka ajaa perheautolla?

      • Hhyyhhhyhhhhh

        Täytyyhän sitä tilaa olla


    • Hybris

      Pekka Haavisto on tässäkin asiassa yhtä kuutamolla kuin viherhöpertäjät yleensäkin.

      Pekka varmaan järjestää miljoona latauspisteitä sähköautoille, rakentaa sähkön jakeluverkon uusiksi asuinalueilla, joihin nuo latauspisteet tehdään ja rakentaa pari ydinvoimalaa tuottamaan tarvittavan sähkön. Samalla, kun Pekka järjestää kuntoon kaikki edellä kerrotut asiat, hän aikansa kulukdi keksii nykyistä 5-kertaa varauskykyisemmän akun, jonka hinta on viidesosa nykyisten hinnasta.

      • Totuuskomissio1

        Pekka on "pyöreäpää", lentelee ulkomailla, "muka rauhanneuvottelijan" ominaisuudessa , jumbojetin kyydissä mennen tullen, ei varmaankaan rassaa yhteistä ilmastoamme?

        Voiskohan nää rauhoittua miettimään, saataisiinko mitenkään Venäjä mukaan yhteiseen ilmastopolitiikkaan ja Usa , eikä Kiina ja Intiakaan ole muuta kuin saasteiden ja hiilidioksidin mahtimaita, kaikkine jäteongelmineen.

        Mitä auttaa niuhottaa ja pistää meidät suomalaiset taas ilmastopolitiikan mallioppilaiksi hirmu verojen nöyryyttäminä?

        Ja voisivat myös aloittaa alkajaisiksi todella vanhimpien ja saastuttavimpien polttomoottorikäyttöisten vehkeiden suitsimisella, hyvä alku olisi esim. jos kyseisessä liikennevälineessä ei ole edes katalysaattoria, tai nokimustaa tunkee pakopuolelta, tai raaka bensa haisee takapuolella ajopelin käydessä.

        Samoin kaikki kaksitahtiset olisi saatava pois liikenteestä, mielellään järkijään. Myrkyllisimmät päästöt poistettava ja sitä rataa kehitys paremmaksi.

        Miksi edelleen oikeus käyttää museoajoneuvoja liikenteessä, ne voi laittaa museoihin ilmaa pilaamasta.


      • Hiilidioksidi

        No vaalit on kohta tulossa nyt kannattaa katsoa keitä äänestää se määrää suuresti kuinka kalliisti seuraavan vaalikauden elämme..


    • lesbohomolesbohomolesbo

      Nauratti tuo näigen viherhöperöiden Emma Karin ilmoitus normi autoilun lopettamisesta. No tietysti on sekaisin kun seinäkello ja ei ymmärrä mitää normaalista elämstä kun on Vihreä jolle kaikki me kustannetaan. Kyseinen pimu ei ede osaa ajaa autoa ja varmasti ei ede koskaan saa virallista lupa ajaa autoa, ainoastaa muiden maksaessa koko ikänsä vaan istuu autoihin ja matkustaa. Ei varnasti ymmärrä yhtän mitään asiasta mistä lausunno antoi.

      • VarokaaRikkaitaVihreitä

        YoCarunaMarimekko Haavisto tulee erittäin kalliiksi
        Suomen köyhemmälle kansalle.
        Tulee mielettömästi uusia välillisiä veroja ja eroja.
        Maaseutu tyhjätään asematunneliin.


      • huoli
        VarokaaRikkaitaVihreitä kirjoitti:

        YoCarunaMarimekko Haavisto tulee erittäin kalliiksi
        Suomen köyhemmälle kansalle.
        Tulee mielettömästi uusia välillisiä veroja ja eroja.
        Maaseutu tyhjätään asematunneliin.

        kielletään yksityisautoilu kehä 3 sisällä.Siellähän bussit,ratikat,metrot.taksit.kevyenliikenteen väylät ja paikallisjunat liikennöi.Tällä päästään aivan varmasti meiltä vaadittaviin ilmasto tavoitteisiin.


    • autojatarjolle

      Mikä velvollisuus yhteiskunnalla on rakentaa miljoonia latauspisteitä sähköautoille? Sitä paitsi kerrostaloasukit kulkekoon julkisilla. Meillä täällä maalla on kyllä sähkövirtaa sähköautonkin lataukseen mutta mistä niitä sähköautoja voi ostaa? Jotakin Teslaa joka ei ole edes auto tai Nissanin sähköromua tuskin kukaan ostaa. Kyllä kait sinne autokauppojen valikoimiin pitää tulla kymmeniä täyssähkö automalleja tunnettujen autotehtaiden valmistamina ihan polttomoottoriauton hintaan.
      Sitten saattaisi sähköauto kauppa låhteä liikkeelle. Ja lisäksi autolehdet tekisivät sähköauto vertailuja niin heti kättelyssä auton ostajilla olisi tietoa eikä isot rahat uppoaisi niin sanotusti paskaan.

    • voihanvihrea

      Viherpiiperöiden johdolla nousee auton käyttövero niin kalliiksi että alkakaahan maalaiset kohottamaan kuntoa siellä korvessa että jaksatte lihasvoimalla liikkua paikasta toiseen , näim kerätään sulkia päättäjien hattuun.

    • Kirjoitinpa_vain

      Minusta on vaarallista , että poliitikot lähtevät kieltämään tekniikoita, koska eivät niistä paljoa ymmärrä. Tavoite on ilmastomuutoksen hillintä vähentämällä tai lopettamalla fossiilisten polttoaineiden käyttöä. Polttomoottoriautot voivat olla yhtä hyvin hiilineutraaleja kuin sähköautotkin. Kummatkaan eivät vielä ole. Polttomoottoriautot voivat kulkea biopolttoaineilla, joita jaetaan nykyisen bensan ja dieselin jakeluasemilla. Polttomoottoreita tarvitaan monessa. Myös kaksitahtisia. En osaa kuvitella mitään vaihtoehtoa metsurin kaksitahtiselle moottorisahalle. Sitten on kaikenlaisia pihapörpöttimiä ruohonleikkurit jne. Entä ne muskeliveneet.
      Sähköautojen hyötysuhde on huono. Jos sähkö tuotetaan vaikka biomassaa polttamalla, päätyy vain 25% viemään autoa eteenpäin. Dieselautossa sentään noin 35% päätyy pyörille, ja ylijäävällä lämmöllä pysyy auto ja moottori lämpiminä, joten hyötysuhde on hyvä. Tämä voi siis jo nykyään tapahtua lähes hiilineutraalisti jätteestä tehdyllä dieselillä.
      Sähköautojen ilmastovaikutuksilta ja eettisyydeltä suljetaan silmät. Chile Atacama-autiomaasta pumpataan päivittäin 21 miljoonaa litraa vettä lithiumin tuottamiseksi. Lähistön keitaat kuivuvat ja niiden viljelijät joutuvat lähtemään. Kongon koboltin tuotannossa on epäeettisyyttä.
      On outoa, että polttomoottoriautoissa oletetaan , että ilmoitettu CO2-päästö on aina fossiilista. Näin ei ole, varsinkaan tulevaisuudessa. Sähköautoilla taas lasketaan tarkkaan, mikä osa käyttövoimasta on fossiilista. Kyllä sähköauton vertailukelpoiseen CO2-päästöön pitäisi laskea myös biovoimaloissa tuotetun energian osuus. Käytännössä sähköauton kannattajan tulee olla ydinvoimamyönteinen. Vain sillä homma voidaan hoitaa. Pitäisi myös huomioida, että sähkömarkkinat ovat euroopanlaajuiset, ja mm. Saksassa on kivihiilen osuus sähköntuotannossa vielä suuri, joskin luopuvat kivihiilestä vuoteen 2038 mennessä.

      • akkuunhukkuu

        Akkusahalla metsuri voi puita kaataa ja pihanurmet leikataan robottileikkurilla joka latautuu aurinkopaneelin alla. Toki lopulta maailma hukkuu ankkujätteisiin mutta alkuvaiheessa käytöstä poistettuja sähköautojen akkuja käytetään sähkövarastoina siihen asti kun on keksitty keinot hävittää akkujäte. Luultavasti kaikki kierrätyskelvoton roina jota sähkön varastoinnista syntyy kuljetetaan vieraille planeetoille tai varastoidaan kallio luoliin.
        Luoja varjele meitä siltä päivältä kun kaikki liike tapahtuu akkusähköllä.


      • Kirjoitinpa_vain

        Ehkä voi akkusahalla kaataa puita jos teho riittää eikä paina liikaa. Kannon juureen voi sitten laittaa bensa-aggregaatin lataamaan tyhjentyneitä akkuja. Sanotaan, että akku on 0,6 kWh ja painaa 2 kg. Sillä sahaa noin 15 minuuttia tarvittavalla teholla.


      • Timbeeer
        Kirjoitinpa_vain kirjoitti:

        Ehkä voi akkusahalla kaataa puita jos teho riittää eikä paina liikaa. Kannon juureen voi sitten laittaa bensa-aggregaatin lataamaan tyhjentyneitä akkuja. Sanotaan, että akku on 0,6 kWh ja painaa 2 kg. Sillä sahaa noin 15 minuuttia tarvittavalla teholla.

        Jo vain, kenkku homma vain jos puu on melkein kaatumaisillaan, kun akku loppuu ja jäät siihen kohta tuulen mukana väärään suuntaan kaatuvan puun viereen lataamaan muutamaksi tuntia.


    • kyrsäukko

      Todella järjetöntä on vaatia yhteiskuntaa tai naapureita rakentamaan latauspisteitä sähköautoille, eikö sähköauton lataus kustannukset kuulu sähköauton omistajille. Jos ihminen ei pysty kerrostalon pihassa lataamaan sähköautoaan niin kulkekoon julkisilla tai jalkapatikalla.

    • Hybris

      Kyrsäukko on siis sitä mieltä, että vain omakotiasukkaat ja tukijussit voivat jatkaa autoilua, ja muut siirtyä julkisiin tai jalkapatikkaan? Tätähän viherhöpertäjätkin haluavat - kielloilla ja pakoilla kansa kyykkyyn.

      Sähköautovouhkaajien äly ja ajattelukyky eivät riitä hahmottamaan kokonaiskuvaa sähköautoilusta ja sen seurauksista. Ajatus päättyy siihen, että saasteetonta sähköä tulee töpselistä ja sitten vain ajetaan.

      Niinkuin aikaisemmin esitin, sähköautoihin siirtyminen edellyttää miljoonan latauspaikan tekoa, sähkönsiirtokapasiteetin huomattavaa vahvistamista ainakin asuinalueiden pienjänniteverkossa ja todennäköisesti ainakin yhden ydinvoimalan rakentamista, kun Ruotsista ei enää riitä halpaa sähköä Suomeen. En sanonut, että yhteiskunnan pitää ne maksaa. Jonkun ne kuitenkin on maksettava. Epäilenpä vaan, että maksajaksi joudumme me tavalliset veronmaksajat ja autoilijat.

      • EiKierrätäMitään

        YoCarunaMarimekko Haavistolla on joka kuukausi uusi puku ja taxi.


      • suosielläjatäällä

        "Ajatus päättyy siihen, että saasteetonta sähköä tulee töpselistä ja sitten vain ajetaan."
        -Sähköautovastustajien mielestä taas bensaa tulee puhtaasti jakeluaseman letkusta. Sähkön tuotanto on AINA puhtaampaa kuin polttoaineen tuotanto ja jatkuvasti puhdistuu. Lisäksi sähkö on pääasiassa kotimainen tuote, kaikki öljy tuodaan muualta.

        "Niinkuin aikaisemmin esitin, sähköautoihin siirtyminen edellyttää miljoonan latauspaikan tekoa, sähkönsiirtokapasiteetin huomattavaa vahvistamista ainakin asuinalueiden pienjänniteverkossa ja todennäköisesti ainakin yhden ydinvoimalan rakentamista"
        -Pelkkä olettajan ja ennakkoluuloisen mielipide, faktaahan tuossa ei sitten juuri ole.
        Suomessa on nyt jo yli miljoona latauspaikkaa ja lisää tulee joka päivä. Pienjänniteverkkoa korjataan jo kovaa vauhtia muutenkin, eikä suinkaan sähköautojen takia. Sähköautoja ladataan pääasiassa yöllä jolloin muu tarve on vähäistä, Fingrid on todennut että sähkö riittää, tuota voi pitää faktana ja sitä ei kenenkään perusteettomat mielipiteet muuta.


      • Kahdenvuodenkin
        suosielläjatäällä kirjoitti:

        "Ajatus päättyy siihen, että saasteetonta sähköä tulee töpselistä ja sitten vain ajetaan."
        -Sähköautovastustajien mielestä taas bensaa tulee puhtaasti jakeluaseman letkusta. Sähkön tuotanto on AINA puhtaampaa kuin polttoaineen tuotanto ja jatkuvasti puhdistuu. Lisäksi sähkö on pääasiassa kotimainen tuote, kaikki öljy tuodaan muualta.

        "Niinkuin aikaisemmin esitin, sähköautoihin siirtyminen edellyttää miljoonan latauspaikan tekoa, sähkönsiirtokapasiteetin huomattavaa vahvistamista ainakin asuinalueiden pienjänniteverkossa ja todennäköisesti ainakin yhden ydinvoimalan rakentamista"
        -Pelkkä olettajan ja ennakkoluuloisen mielipide, faktaahan tuossa ei sitten juuri ole.
        Suomessa on nyt jo yli miljoona latauspaikkaa ja lisää tulee joka päivä. Pienjänniteverkkoa korjataan jo kovaa vauhtia muutenkin, eikä suinkaan sähköautojen takia. Sähköautoja ladataan pääasiassa yöllä jolloin muu tarve on vähäistä, Fingrid on todennut että sähkö riittää, tuota voi pitää faktana ja sitä ei kenenkään perusteettomat mielipiteet muuta.

        Suomeen tuotiin viime vuonna 23% sähköstä...
        Kotimaisessa tuotannossa suuri osa polttoaineesta on tuotu ulkomailta. Hakkeella ja turpeella lähinnä lämmitetään, mutta sähköntuotanto on pientä.
        Energiapuoli on kertonut että tarvitaan kulutusjoustoja, jolloin et voi lämmittää sähköllä taloasi, etkä ladata sähköautoasi ja syynä sääherkkä energiantuotanto.

        Vuoden auto Konankin kohdalla ei yön yli lataus riitä alkuunkaan, jos ei ole tehokkaampaa latausasemaa.


      • suosielläjatäällä
        Kahdenvuodenkin kirjoitti:

        Suomeen tuotiin viime vuonna 23% sähköstä...
        Kotimaisessa tuotannossa suuri osa polttoaineesta on tuotu ulkomailta. Hakkeella ja turpeella lähinnä lämmitetään, mutta sähköntuotanto on pientä.
        Energiapuoli on kertonut että tarvitaan kulutusjoustoja, jolloin et voi lämmittää sähköllä taloasi, etkä ladata sähköautoasi ja syynä sääherkkä energiantuotanto.

        Vuoden auto Konankin kohdalla ei yön yli lataus riitä alkuunkaan, jos ei ole tehokkaampaa latausasemaa.

        "Energiapuoli on kertonut että tarvitaan kulutusjoustoja, jolloin et voi lämmittää sähköllä taloasi, etkä ladata sähköautoasi ja syynä sääherkkä energiantuotanto."
        -Olet ymmärtänyt kulutusjouston väärin, ei sinulta katkaista sähköä, sähkö saattaa olla eri aikoina kalliimpaa tai halvempaa kuten se on jo nyt pörssisähkönä, sähköautot ladataan yleisesti yöllä jolloin sähkö on halpaa.

        "Vuoden auto Konankin kohdalla ei yön yli lataus riitä alkuunkaan, jos ei ole tehokkaampaa latausasemaa."
        -Yön aikana (12h) tavallisesta 10A pistokkeesta lataat 27kWh. Konalla tuolla päästelee menemään 130-180km. Harvassa ovat he jotka ajavat enemmän päivässä. Jos ajat enemmän niin sitten kannattaa hankkia latausasema.


    • raamattumies

      Oikein se raamattukin sanoo homoista. Homous mädättää ainot raamatun mukaan.

    • SideFront

      Jos oikein tarkkaan kuuntelette Pekkaa, niin kyllä hänellä vahva tietämättömyys paistaa faktoissa.
      Älyllinen keskustelu on tämän henkilön teatteria, todella hyvin näyteltyä sellaista.

    • Anonyymi

      Mutta jos se Pekan tuska ja kiukku johtuu ettei enää seiso siis ota eteen eikä Antonio anna persettä.

    • Anonyymi

      Pekka Haavisto on valtiomies ja omaa diplomaattiset taidot. Hän on älykäs. Kunnioitan häntä suuresti.






      "markkinat"

    • Anonyymi

      Vuonna 2026 suomi on siirtynyt panssarivaunuissa ja muissa sodankäynnin välineissä täyssähköisiin ja näin ekologinen sodankäynti tulevaisuudessa on todellisuutta. Suomi edelläkävijänä on muuta maailmaa suurempi kooltaan. Kenties sodan jälkeen puolet pinta-alaltaan pienempi?

      Tällä hetkellä Pekka Haavisto on vahvoilla Al-Holin pakolaisleirin puutteen poistamisen johtajaksi. Syyrian homojen kutsumana kunniakonsulina. Homoilun lisäksi vihreätä liikettä ohjaa järjellinen ajattelu alapäällä.

      • Anonyymi

        "Vuonna 2026 suomi on siirtynyt panssarivaunuissa ja muissa sodankäynnin välineissä täyssähköisiin ja näin ekologinen sodankäynti tulevaisuudessa on todellisuutta. Suomi edelläkävijänä on muuta maailmaa suurempi kooltaan. Kenties sodan jälkeen puolet pinta-alaltaan pienempi?"

        Mitähän tuubaa tuokin oli ? Suomi 20min. kestävän sodan jälkeen on vain muisto menneestä.
        Mistä moinen juttu peräisin ?


    • Anonyymi

      Pekka tykkää pakoputkista joten polttisautoja ei saa kieltää.

    • Anonyymi

      Minun tietääkseni Pekka on pakoputkimiehiä.

      • Anonyymi

        Ja tulevassa islamistivaltio- Suomessa pakoputkimiehet saati naisvalta eivät ole kovin suuressa huudossa.


    • Anonyymi

      "Nopeammin kuin luullaan" kielletään Minä luule n niiden kiellon tulevan 2057.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      141
      2072
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1928
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1878
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1680
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1478
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1276
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1170
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1168
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1163
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1147
    Aihe