KUORI ei ole KAIKEN YDIN?!

FUNDDISKO

Vaan se henki, joka kaiken kuoren sisälle on pistetty virtaamaan?
Tämäkään ei ole tyhjentävä selitys, kummakos tuo siis, että Genesiksen voi tulkita jopa NYKYFYSIIKAN ja jopa Evolutionkin selitykseksi OIKEIN. Mutta Wanhinta kuortako jäätte kaipaamaan? Se on jo kuollut nahjus, ottakaa enemmin esiin jo TIETEELLINEN uusi tulkinta, ja perustelkaa SEN avulla kaikki Raamatun mukaiseksi, kaikki NYKYFYSIIKKA, EVOLUUTIO JA MUUKIN semmoinen?

6

59

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • FUNDDSIKO

      Yhtenäisteoria KAIKELLE on se, mitä etsitään kuumeisesti FYSIIKASSA, mutta kun siihen liittää perinteisiä humanistisia (vai mitä ne oli?) tieteitä, ja teologioita, niin selitysmallit rikastuvat huomattavasti, ja nähdään enemmän myös alkeisvoimapohjaisia selitysmalleja, koska EI ALKEISVOIMIA vaikka pohjimmiltaan vain KAKSI asiaa on kaikessa, olemattomuuden ja olevaisuuden avulla kaikki seittyy, niin olevaisuuteen tulee ÄÄRETTÖMÄSTI parillisia ja parittomia ominaisuuksia, WAIKKA olemattomuuten on tarkoitettu kaikki VÄÄRIN suoritettu, vaikka siihen lankeaa ja oletusarvoisesti kaikessa ALUSSA olevassa tieto-selityksessä on PALJON VIRHETTÄ, ei tahallista valehtelua siltii yleensä, ja tietoinen VÄÄRYYS astuu kuvaan, kun joku rupeaa kunniansa pitimiksi aiempaa virheellistä maailmaansa puolustelemaan. SE SAATTOI olla osatotuus, ja aivan oikeakin kuva jostakin yksittäisesti pienestä olemuksesta tuossa luodusta asiasta alunperin, mutta kun nuoret ja älykkäästi kaiken järjestelevät tutkivat asiaa, tulee kokonaisvaltaisempia ja todellisempiakin näkemyksiä ja teorioita, mutta wanhempi vääryys jää puolustamaan vanhaa virhettään usein liian pitkäksi aikaa, siitä ei ole mitään hyötyä. EIKÄ NYKYAIKAISESSA MATERIALISMISSA OLE MAHDOLLISTA edes luulla, että maailmankaikkeuden ikä olisi liian lyhyt, että kaikki maailmankaikkeus olisi hokkus-pokkus syntynyt kuten wanhimassa ja todellakin virheellisimmässä YEC-tulkinnassa, yx kax, ja wain sen yhden -Aadamparin Paratiisikuoleman aikoihin, Jumalan pelkällä taikasanalla - ilman rakentamista, ilman pitkiä jatkumoita, sen kuuluisan ALUN 7 päivän syklin pitkiä aikoja jatkuneen suorittamisen ja päivittämisen avulla.

    • FUNDDISKO

      EI AURINKO havaitse mitään ihmisen informaatiosta, eikä eläimienkään, ja omakin planeettamme melko vähän sitä havitsee- PAITSI suorittaesssaan ruumiimme kokoamisia, materiansa sähköisyyden ja gravitaationkin avulla, ja sen aurinkokin tavallaan suorittaa, koska AURINKOMME havaitsee kaikki järjestelmänsä massat pieninä tulisina objektina, joita se siirtelee TÄYDELLISESTI, mutta se siirtelee vain objektisia todellisuuksia, NIIDEN MASSOJEN SIJAINTEJA; ei Aurinko havaitse koskaan IHMISEN informaatiota, sen enempää kuin seinällekään EI TULE kaikista heijastukista KUVAA; koska se ei ole aina PEILI eli HOPEOITU PINTA; jossa heijastus näyttyisi pienenä täysin kokoinaisheijastuneena energiakajona. Vain SILMÄ AISTISSA; voi havaita väri-ilmiöt, kuten eläimet ja ihmiset suurinpiirtein kai samoin havaitsevat, vaikka värejä eläimillä tiettävästi voi olla eri määrä silmänsä rakenteen takia havaittuna?!

      Korva? Jotain eräällä tavalla äänen tapaista voi SUURIKOKOINEN kohde havaita, jos maanjäristys tapahtuu, tai paineilmiöitä, tullenvirettä tms., mutta aistimme ruumissamme havaitsee lähes äärimmäisen pieniä kohteita, ja suuret kohteet aistimme havaitsee hyvin helposti sen vuoksi että pieniä kohteita on niin monta suorittamassa sen havaitsemista.. Mutta aistiemme todellisuus on sidottu: Näössä resoluutioon, mikä on silmässä(noin 100 miljoonaa pistettä ihmisellä per silmä, ja noin 100 mlijoonaa värisävyä mahdollista kai havaita per piste) ja esim. korva ei kaikkia ÄÄNITAAJUUKSIA havaitse tietenkään eikä silmäkään esi,. INFRAPUNAA tai radioaaltoja havaitse. Mutta se mitä näemme on vain elämäämme varten, EI SEN VUOKSI, että turhaan havaitsimme KAIKEN, ja lähtisimme mässäilemään kaiken todellisuuden käsittämisellä, ei siitä ole hyötyä, EIKÄ se ole elämän tarkoitus, vaan se, mitenkä sosisaalisesssa elämässämme suoriudumme, kilpailuakin on paljon - okei, mutta se minkä me kykenemme Jumalallemme kuolemassamme antamaan takaisin, on se syy miksi tänne tulimme, ja sitten uudelleen suorittamaan osapuilleen yhtä ja suuri pieni elämämme uudelleen jotenkin LÄHES samanlaisena olentona kai uuudelleen. On teoriassa mahdollista, että joutuisimme kokemaan ties minkä OBJEKTIN olemassaolon, IKUISUUDESSA ajateltuna, olisinko joskus KIVENMURIKKA pihalla tai JOSKUS "UUDELLLENKIN" joku roska jätetynnyrissäkin tms. mutta ei ole todennäköistä, että MÄÄRITELTYJEN OBJEKTIEN alkuperäisiä ominaisuuksia edes ateistisen kuoleman tapahtuessa olennolle, heti muutettaisiin konkreettisesti liiankin erilaisen tiedostavan -ttoman objektin kaltaiseksi - ainakaan heti....Se suuri vaara siinä uskomuksessa silti piiilee...Koska puhutaan IANKAIKKISESTA KADOTUKSESTA, juuri JUMALATTOMIEN olentojen suhteen, se ei voisi muuta tarkoitta kuin juuri sitä, että KAIKKI heidän olemuksensa raffikset pistettäisiin piankin UUSIOKÄYTTÖÖN?! Mutta toisaalta se olisi hyvin helppokin kuolema - kai?

    • FUNDDISKO

      Kun sanoi, että ei Aurinko, tai maapallokaan IHMISEN informaatiota ymmärrä, se EI tarkoita, etteikö DEEVA-enkeli ymmärtäisi mitä ihminen toivoo, eli kun Jeesus käski myrskyä laantumaan, MYRSKYÄ hallitseva DEEVA, ymmärsi - vaikkei ehkä käyttämiensä sanojen kuoren avulla lainkaan, miksi Jeesus niin mölysi, ja tuli tyven. En tiedä, missä SÄÄENNUSTUS on JOSKUS kyennyt samoin käskyttämään suorastaan DEEVAA; tuottamaan haluttu sää, kai harvoin, mutta ei sekään ole mahdotonta.
      Kyseiset luonnonhenget ja hallitsijat _ DEEVA_ENKELIT ovat olemassa, se ei ole vieläkään VÄÄRÄ selitys, mutta se ehkä materialistilta vaatii liikaa uskoa, jota Hänelle ei välttämättä ole siihen asiaan, älkäämme vaatiko TÄTÄ kenenkään varhaisessa sieluniässä olevaa MATERIALISTIA uskomaan ja hyväksymään... EI se tarkoita että DEEVA on samalainen tai - näköinen kuin ihminen. Sitä käskytetään vain tekemään luonnonilmiöitä, aivan kuten ihmistä voidaan käskeä hyppimään, tanssimaan, juoksemaan tai mitä tahansa, mihin IHMINENKIN pystyy, ei noita termejä tietenkään DEEVALLA ole...

    • FUNDDISKO

      Ateistikin teoriassa ja materialisti SEN "uskoo" tai hyväksyy, että fysikaaliset suureet itsessään ovat olemassa. Mutta kas kun ei kaikki fysiikassakaan ole massallista. Pelkkä pituus itsessään, vaikka se havaitaan massallisessa olioissa, niin pituudet ainakin talojen, rakennelmien piirustuksissa ovat aivan massattomia, ja niissä aivan silti väärän kokoisiakin, (vaikkei ehkä suhteessa, kuten kartalla), kun niitä on suunniteltu. Perinteisessä mielessä käytämme vielä materialistin tajunnantasoa realistisesti VIELÄKIN, vaikka olisimme kuinka uskovaisia, eli emme sano, että joku suunnitelma 100 metriä korkeasta KULTAISESTA BUDDHAN patsaasta olisi todellisuutta, olemassakaan, jos ei yksinkertaisesti ole sitä minnekään valmistettu, vaikka väitetään sellaisesta tehdyn jo suunnitelmia?! Ei se välttämättä toteudu, voi jäädä haaveeksi, kultaa nimittäin ei kannattaisi tuhlata mokomaan pytinkiin NOIN paljoa, mutta ideaalisesti ja vertauskuvallisesti ON OLEMASSA 100 metriä suuri KULTAINEN BUDDHA, varmaankin on, mitä se sitten tarkoittaisi käytännössä? Nykin vapauden patsas on suurehko ja Rio De Janeirossa on osapuilleen samankokoinen Jesus-figuuri-patsas, mutta tarkoitin vain, että fysikaaliseet suuret ovat eräänlaisia deevoja, ja niitä käytetään ihmisen suunnitellessa rakennelmia ja koneita, ja Jumalat, esim. biologisia eläimiäkin, ja lopullisessa havaituissakin kohteissa niitä on lähes äärettömiä määriä, yhteensä, maailmankaikkeudessa...

    • tiedekuntateologi

      henki siis hengenenergia energialaji vaikea tulkita. kuori kiinteää energiaa jännitetty kiinteään muotoonsa . eläväisyys energianelävyys siis hengenenergia kiinteä osa jännittynyt koostunut tiiviiksi energian jatkuvuus vapautuminen hajoaminen haihtuminen pysyväisyys uudistuminen vähitellen , mistä tuoretta energiaa langaton verkko peitto jännityksellä tehty kuollehko tekninen energia. kaivattaisiin enemmän vapaata vaihtelumahdollisuuden omaavaa hengenenergiaa. syntyykö vai uusiutuuko vanha energia ehkä se on yhteisprosessi vähän uutta sitten uusiutuminen vanhasta kahleiden poisto vaikka kuukaudeksi. maailman energian kahlemaisuus tekninen energia vailla vapautta.

      • Anonyymi

        lahkolaisille ainakin: "kuori on kaiken ydin" , - ulkokultasuus


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1804
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      20
      1714
    3. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      108
      1602
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      69
      1531
    5. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      72
      1518
    6. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      58
      1405
    7. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      19
      1399
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      19
      1212
    9. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1150
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      36
      1145
    Aihe