Galluppi !!!!!!

Galluppi
Siis! Eikö ole joku joka pysty osoittamaan Pyhä Raamatun mukaan. Että olen väärässä kun sanon ettei kukaan epäpyhä pääsee Taivaaseen ??

52

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Halutaan kyllä puhua minusta ja mun pääseminen? Mutta mitä se lohduttaa sinua jos sä epäpyhinä ja likaisena istut minun kanssa helvetissä? Häh oletko ihan sekaisin ettet pelkä hirveä tuomio joka on tulossa Suomen Sionissa ja Saalemiin joka tanssii Helluntailaisten Hillsong rytmissä ja luulee olevansa matkalla taivaaseen likaisena?

      • nototanoi

        68:19 Sinä astuit ylös korkeuteen, otit vankeja saaliiksesi, sait ihmisiä lahjaksesi: niskoittelijatkin joutuvat asumaan Herran Jumalan tykönä.


    • Sanoisin että vapaseurakunnan ja helluntaiseurakunnan peritty lutherista seurakunta oppi joka ,,, on niin lipeä liperalinen että ote lipsahtaa jokaiselle uskovilta ja hän romahtaa syntiin sen avulla ja kelkassa ja siinä sitten annetaan anteeksi jopa saatanalle jos on tarve ja armahtaa hänetkin väkisin taivaaseen. On se vaan rohkea feikki feikkin päälle oppi jokaiselle armahdettu syntiselle joka haluaa nauttia maailmassa., hillsong halleluuja discoylistyksessä. Terveisiä vaan yrjöläälle ja muitten helluntailaisten harhajohtajille. Tehkä parannusta ennenkuin on liian myöhään suomen sion..

    • OIKEESTI ETTE VOI tarjoa tuollaista bullshittia perintöopetus lähimmäisille. Kaunimmin ei voi kuvata teidän feikkioppi. Siis se ei ole Rakastaminen että levitätte ja vakutatte että syntinen pääsee taivaseen muuttumattoman kun hän on matkalla helvettiin. Sehän on saatannallinen valhe suoraan sanottu.

    • Siis suuria puhutte . Mutta kun pyytää Pyhä Raamatullista todistusta niin ei kukaan pysty. Sitä mä arvelin että valhetta kaikki teidän puheet ja feikkioppinne mitä kylvätte. !!

    • Paljonko itse olet tehnyt tänään syntiä tähän mennessä?

    • Mitä hyötyä sulla on niistä tietoja jos istutaan yhdessä helvetissä ja minä kerron sinulle sitten ehkä että paljon tuli taas tehty syntiä ja sentakia istun täällä sun kanssa. mieti sitä.. Olis parempi miettiä täällä näitä ikuisuus asioita ja mikä vie meidät taivaaseen. !!

    • Jobinpostia

      Room.14:14 Minä tiedän ja olen varma Herrassa Jeesuksessa, ettei mikään ole epäpyhää itsessään; vaan ainoastaan sille, joka pitää jotakin epäpyhää, sille se on epäpyhä. Ap.t.10:15

    • Steyr

      Tässähän tämä on Kirjoitettu. Kirje Hebrealaisille 12:14-17. "Pyrkikää rauhaan kaikkien kanssa ja pyhitykseen, sillä ilman sitä kukaan ei ole näkevä Herraa; ja pitäkää huoli siitä, ettei kukaan jää osattomaksi Jumalan armosta, ettei mikään katkeruuden juuri pääse kasvamaan ja tekemään häiriötä, ja monet sen kautta tule saastutetuksi, ja ettei kukaan olisi haureellinen ja epäpyhä, niinkuin Eesau, joka yhdestä ateriasta myi esikoisuutensa. Sillä te tiedätte, että sittemminkin, kun hän tahtoi päästä siunausta perimään, hyljättiin; sillä hän ei löytänyt tilaa peruutukselle, vaikka hän kyynelin sitä pyysi".

      Ja Paavalin kirje Efesolaisille 5:3-5 kertoo asiasta näin. "Mutta haureutta ja minkäänlaista saastaisuutta tai ahneutta älköön edes mainittako teidän keskuudessanne - niinkuin pyhien sopii - älköön myös rivoutta tai tyhmää lorua tai ilvehtimistä, jotka ovat sopimattomia, vaan paremminkin kiitosta. Sillä sen te tiedätte ja tunnette, ettei yhdelläkään haureellisella eikä saastaisella eikä ahneella - sillä hän on epäjumalanpalvelija - ole perintöosaa Kristuksen ja Jumalan valtakunnassa".

      • Aivan !! Tästä me näemme miten paljon tämän Suomen Sion tarvitse Löytää entisaikaan Jumala joka se on hukannut. Siis kipin kopin Ristille . Ja älä missään nimessä jää makamaan sen juuressa. Ylös siihen Jeesuksen kanssa niin Hyvä tulee.


    • >>Mutta mitä se lohduttaa sinua jos sä epäpyhinä ja likaisena istut minun kanssa helvetissä?>>

      Vahingonilo lohduttaa aina.

    • voi.savis

      Eli sinä haluat johdattaa kadotukseen muita kanssasi Savis ???

      Sitäkö nyt haluat sanoa ?

      Haluatko jo myöntää yrittäväsi eksyttää muita ?

      Mieti nyt vaan itse sitä, että kun istut siellä YKSIN, etkä näekkään minua siellä, niin mites sitten suu pannaan ?

      • Noinko sä luet mun tekstini? Onko sulla perkelen silmät ja et tajua mitä luet. >> kun sanon ettei kukaan epäpyhä pääsee Taivaaseen ???


      • voi.savis
        Savis kirjoitti:

        Noinko sä luet mun tekstini? Onko sulla perkelen silmät ja et tajua mitä luet. >> kun sanon ettei kukaan epäpyhä pääsee Taivaaseen ???

        Niin, eli sinä itse, joka olet epäpyhä et sinne siis pääse !

        Sinähän olet tehnyt syntiä synnin päälle, niitä katumatta ja tunnustamatta !

        Mitä minä siis ymmärsin väärin ?

        Siis Raamatussa on selvä ehto synneistä vapautumiselle:

        8 Jos sanomme, ettei meillä ole syntiä, niin me eksytämme itsemme, ja totuus ei ole meissä.
        9 Jos me tunnustamme syntimme, on hän uskollinen ja vanhurskas, niin että hän antaa meille synnit anteeksi ja puhdistaa meidät kaikesta vääryydestä.
        10 Jos sanomme, ettemme ole syntiä tehneet, niin me teemme hänet valhettelijaksi, ja hänen sanansa ei ole meissä.

        Vain siis tunnustamalla synnit Herra pesee ja puhdistaa niistä !!!

        Mutta sitähän sinä et ole todellakaan tehnyt monien vuosien aikana eli yli 10 vuoteen !

        Siksi olet vain kartuttanut yhä lisää Jumalan vihaa itsesi päälle:

        4 Vai halveksitko hänen hyvyytensä ja kärsivällisyytensä ja pitkämielisyytensä runsautta, etkä tiedä, että Jumalan hyvyys vetää sinua parannukseen?
        5 Kovuudellasi ja sydämesi katumattomuudella sinä kartutat päällesi vihaa vihan ja Jumalan vanhurskaan tuomion ilmestymisen päiväksi,
        6 hänen, "joka antaa kullekin hänen tekojensa mukaan":


      • Aivan sairas kommentti sinulta! Savis on Pyhän Jumalan palvelija. Sinulla on toinen jumala!
        "soihdut sammuu kaikki väki nukkuu"


      • puurot.ja.vellit
        SAI kirjoitti:

        Aivan sairas kommentti sinulta! Savis on Pyhän Jumalan palvelija. Sinulla on toinen jumala!
        "soihdut sammuu kaikki väki nukkuu"

        Jumalan palvelija ei julista laittomuutta itselleen !!!

        Saviksen sanoma on siis ITSELLEEN:

        1. Tess. 5:3 Kun he sanovat: "Nyt on rauha, ei hätää mitään", silloin yllättää heidät yhtäkkiä turmio, niinkuin synnytyskipu raskaan vaimon, eivätkä he pääse pakoon.

        Savis ITSE siis saa olla parannusta tekemättä, eli syntejä tunnustamatta, niin hän on juuri ITSE kirjoittanut !!!

        Mutta Saviksen mukaan kuitenkin kaikkien muiden pitää sen sijaan puhdistautua, eli likaiset eivät pääse taivaaseen !!!

        Siis Saviksella on eri säännöt itselleen ja eri säännöt muille !

        Ihan kuten kaltaisillaan ulkokultaisilla fariseuksillakin, eli tämä koskee TÄYSIN Savista:

        Matt. 23:13 Mutta voi teitä, kirjanoppineet ja fariseukset, te ulkokullatut, kun suljette taivasten valtakunnan ihmisiltä! Sillä itse te ette mene sisälle, ettekä salli meneväisten sisälle mennä.


    • >>Mutta mitä se lohduttaa sinua jos sä epäpyhinä ja likaisena istut minun kanssa helvetissä?>> Sanoinko kun mä istun helvetissä. ? Eikö siinä luke jos ??? Sinä luet sen niin että tulen istumaan helvetissä. Joopa joo. Siis olet jo laittanut mua helvettiin ja yrität näytä että johdattelen ihmisiä helvettiin varoittamaan heitä sanomalla älä tee syntiä . Älä lausu kadotustuomioita on kirjoitettu. Siis ole hyvin varovainen miten sun raivo ja viha ja katkeruus ilmenee ja saa aikaan... Kuules malliesimerkki nikki. Hanki uudet silmät ettet lue mun textit saatanan kanssa. Siis ei kukaan tarvi tunnustaa enää syntiä joka on päässyt Uuteen tilaan Kristuksessa vaikka et ajattelee suomen sionin kanssa ettei sellainen ole ja ettei ole mahdollista päästä sellaiseen vaikka Jeesus on tullut ottamaan pois sun synnit vaikka et päästä Hänet tekemään sen sun epäuskosi ja uppiniskaisuuden vuoksi. Katsos Pyhä Raamattu näyttä millaisia ovat he jotka ei ole enää syntiä elämässä >>

      1. Joh. 3:5
      Ja te tiedätte hänen ilmestyneen ottamaan pois synnit; ja hänessä ei ole syntiä.
      1. Joh. 3:6
      Kuka ikinä hänessä pysyy, hän ei tee syntiä; kuka ikinä syntiä tekee, hän ei ole häntä nähnyt eikä häntä tuntenut.
      1. Joh. 3:8
      Joka syntiä tekee, se on perkeleestä, sillä perkele on tehnyt syntiä alusta asti. Sitä varten Jumalan Poika ilmestyi, että hän tekisi tyhjäksi perkeleen teot.
      1. Joh. 3:9
      Ei yksikään Jumalasta syntynyt tee syntiä, sillä Jumalan siemen pysyy hänessä; eikä hän saata syntiä tehdä, sillä hän on Jumalasta syntynyt.

      1. Joh. 5:18
      Me tiedämme, ettei yksikään Jumalasta syntynyt tee syntiä; vaan Jumalasta syntynyt pitää itsestänsä vaarin, eikä häneen ryhdy se paha.

      • voi.savis

        " >>Mutta mitä se lohduttaa sinua jos sä epäpyhinä ja likaisena istut minun kanssa helvetissä?>> Sanoinko kun mä istun helvetissä. ? Eikö siinä luke jos ??? "

        Et raukka ymmärrä edes suomenkieltä ja mitä itse kirjoitat !

        Se JOS koskee siis minua tuossa lauseessa, se ei koske sinua !!!

        Siis tuon lauseen mukaan sinä siis istut siellä, mutta minun istumiseni on sen ehtosanan varassa, eli JOS ?

        Mutta sinä ITSE JULISTAT ITSELLESI kadotustuomiota, en minä !!!!

        Minä vain totean sen, mitä sinä opillasi sanot !!!

        Eli kun sinä sanot, että syntiä tekevä ei pääse taivaaseen, niin kun sinä kuitenkin siis olet yli vuoisikymmenen ajan elänyt paatumuksessa synneissäsi, parannusta tekemättä, niin siten SINÄ ITSE JULISTAT ITSELLESI KADOTUSTUOMION !!!

        Mutta tällekin asialle sinä itse olet umpisokea !!!

        Tämä kirjoittamasi on oikein EMÄVALE:

        " Siis ei kukaan tarvi tunnustaa enää syntiä joka on päässyt Uuteen tilaan Kristuksessa "

        Eli sinä väität siis, että kun kerran ihminen on uudestisyntynyt, niin enää ei tarvitse syntejä tunnustaa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

        Olet aivan sekaisin oppeinesi, Sana sanoo selvästi sen, että jos ja kun me uudestisyntymän jälkeen teemme syntejä, niin ne tulee rehdisti tunnustaa ja niistä tehdä parannusta, jos ei tunnusta eikä tee parannusta, ei Herra pese niitä syntejä pois !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

        1. Joh. 1:9 Jos me tunnustamme syntimme, on hän uskollinen ja vanhurskas, niin että hän antaa meille synnit anteeksi ja puhdistaa meidät kaikesta vääryydestä.

        6 Jos sanomme, että meillä on yhteys hänen kanssaan, mutta vaellamme pimeydessä, niin me valhettelemme emmekä tee totuutta.
        7 Mutta jos me valkeudessa vaellamme, niinkuin hän on valkeudessa, niin meillä on yhteys keskenämme, ja Jeesuksen Kristuksen, hänen Poikansa, veri puhdistaa meidät kaikesta synnistä.
        8 Jos sanomme, ettei meillä ole syntiä, niin me eksytämme itsemme, ja totuus ei ole meissä.
        9 Jos me tunnustamme syntimme, on hän uskollinen ja vanhurskas, niin että hän antaa meille synnit anteeksi ja puhdistaa meidät kaikesta vääryydestä.
        10 Jos sanomme, ettemme ole syntiä tehneet, niin me teemme hänet valhettelijaksi, ja hänen sanansa ei ole meissä.

        TÄMÄ ON SELVÄÄKIN SELVEMPI SANA !!!!!!!!!!!!!

        Mutta sinä siis et tunnusta syntejäsi, vaan peittelet vain niitä ja siksi Totuus ei ole sinussa !!!

        Jaak. 5:16 Tunnustakaa siis toisillenne syntinne ja rukoilkaa toistenne puolesta, että te parantuisitte; vanhurskaan rukous voi paljon, kun se on harras.


    • Siis ei löytynyt yhtään joka olisi voinut osoittaa pyhä Raamatusta että olisin väärässä kun sanon että ei syntiset epäpyhät likaiset eivät pääsee Taivaaseen vaan ainoastaan ne jotka muuttuvat Kristuksen kaltaiseksi.

      • voi.savis

        Ei minun tarvitsekkaan löytää, niin se on !

        Mutta sinä itse siis et sinne pääse tuon Sanan mukaan, koska olet itse likainen ja puhdistumaton !!!!!!!!!!!!!!!!!!


      • Kirjakääröt

        Matt.22:30 Biblia (1776) Sillä ylösnousemisessa ei naida eikä huolla, mutta he ovat niinkuin Jumalan enkelit taivaassa.


      • voi.savis

        Jokaikinen kerta kun sinä Savis sanot, että epäpyhät ja likaiset eivät pääse taivaaseen !!!

        Jokaikinen kerta sinä julistat ITSE ITSELLESI kadotustuomiota !!!

        Mutta tätä sinä raukka et itse vaan tajua !


    • Jopi48

      2Kor.3:18 Mutta me kaikki, jotka peittämättömin kasvoi katselemme Herran kirkkautta kuin kuvastimesta, muutumme saman kuvan kaltaisiksi kirkkaudesta kirkkauteen, niinkuin muuttaa Herra, joka on Henki.

      • voi.savis

        Jos Savis katselisi peittämättömin kasvoin Herraa ja Hänen Kirkkauttaan, niin se Kirkkaus silloin paljastaisi hänen syntinsä, ja hänen olisi pakko tunnustaa syntinsä ja tehdä siten niistä parannusta !!!

        Mutta nyt Savis on sulkenut silmänsä näkemästä ja korvansa kuulemasta:

        Sak. 7:11 Mutta he eivät tahtoneet ottaa vaaria, vaan käänsivät uppiniskaisina selkänsä ja kovettivat korvansa, etteivät kuulisi.

        Ap. t. 28:27 Sillä paatunut on tämän kansan sydän, ja korvillaan he työläästi kuulevat, ja silmänsä he ovat ummistaneet, että he eivät näkisi silmillään, eivät kuulisi korvillaan, eivät ymmärtäisi sydämellään eivätkä KÄÄNTYISI ja etten minä heitä parantaisi.'

        Tuosta KÄÄNTYMISESTÄ, eli näin se tapahtuisi, jos Savis kuunntelisi ja haluaisi nähdä:

        1. Joh. 1:9 Jos me tunnustamme syntimme, on hän uskollinen ja vanhurskas, niin että hän antaa meille synnit anteeksi ja puhdistaa meidät kaikesta vääryydestä.

        Mutta kun siis ei edes haluta nähdä, eikä haluta kuulla ja vieläpä selkäkin on käännetty Herralle ja sydän on kovetettu niin, että sekin on kuin kiveä !!!

        Mikään ei voi muuttua, kun asenne on tuo ja ihminen on itse itsensä ja sydämensä noin paaduttanut !

        Eli on käynyt siis päinvastoin kuin tässä:

        Hes. 11:19 Ja minä annan heille yhden sydämen, ja uuden hengen minä annan teidän sisimpäänne, ja minä poistan kivisydämen heidän ruumiistansa ja annan heille lihasydämen,

        Mutta nyt siis ympärileikattu sydän, joka sydämen ympärileikkaus kuvastaa siis aralla tunnolla olevaa sydäntä, ihan kuten lihan ympärileikkauksessa miehen elin on pitkään herkkä ja arka, samoin se uudestisyntyneen sydän/mieli on herkkä omille väärille toimille.

        Mutta nyt siis on kyse ihan päinvastaisesta, eli sydän onkin kuin kiveä, ihen kuten tuossa on sanottu, eikä mitään katumusta eikä parannusta eikä syntien tunnustamista siksi tapahdu.

        Syvä on siis Saviksen sydämen paatumus ja yhä kovemmaksi käy hänen sydämensä !!!

        Hepr. 3:15 Kun sanotaan: "Tänä päivänä, jos te kuulette hänen äänensä, älkää paaduttako(kovettako) sydämiänne, niinkuin teitte katkeroituksessa"

        Mutta missä Savis siis nyt meneekään, kun ei edes kuule Herran ääntä ???

        Tuota asiaa kannattaa miettiä !!!


    • voi.savis

      Miettikää te Saviksen puolustajat ihan itse edes hetki seuraavaa asiaa:

      Kun Saviksen ei siis omasta mielestään tarvitse pyytää enää syntejään anteksi, eli ei ole tarvinnut ainakaan yli 10 vuoteen !!!

      Niin mitä se käytännöntasolla tarkoittaa hänen elämässään ???

      Kuinka paljon on jo syntiä ja saastaa kertynyt ???

      Miten tuollainen anteeksipyytämättömyys ja omien syntien tunnustamattomuus vaikuttaa häneen ja hänen ihmis suhteihiinsa ???

      Voiko mikään olla kunnossa Saviksella ???

      Ja joku vielä sanoi, että Savis on oikein Jumalan asialla !!!

      HEI HALOO, ONKO VALOO ???

      • On hän Jumalan asialla, mutta sinä ymmärrät hänet tahallasi väärin. Savis saarnaa sinulle parannuksen tekoa ja koet synnin piston sydämessäsi noin järkyttävän voimakkaana. No kiitä siitä Jumalaa ja tee siis parannus!


      • voi.savis
        SAI kirjoitti:

        On hän Jumalan asialla, mutta sinä ymmärrät hänet tahallasi väärin. Savis saarnaa sinulle parannuksen tekoa ja koet synnin piston sydämessäsi noin järkyttävän voimakkaana. No kiitä siitä Jumalaa ja tee siis parannus!

        Minun on tehtävä joka päivä parannusta ja pyydettävä anteeksi vääriä toimiani ja tunnustettava Herran edessä suoraan ja rehdisti syntini !

        Minulla ei ole muuta vaihtoehtoa Raamatun selvän opetuksen mukaan !!!

        Mutta Savis siis EI ITSE toimi niin, vaan elää synnissä syvässä sydämensä paatumuksessa.

        Savis siis on kuin fariseukset ja kirjanoppineet aikanaan, ja heistä Jeesus itse todistaa seuraavaa:

        1 Silloin Jeesus puhui kansalle ja opetuslapsilleen
        2 sanoen: "Mooseksen istuimella istuvat kirjanoppineet ja fariseukset.
        3 Sentähden, kaikki, mitä he sanovat teille, se tehkää ja pitäkää; mutta heidän tekojensa mukaan älkää tehkö, sillä HE SANOVAT, MUTTA EIVÄT ITSE TEE.
        4 He sitovat kokoon raskaita ja vaikeasti kannettavia taakkoja ja panevat ne ihmisten hartioille, mutta itse he eivät tahdo niitä sormellaankaan liikuttaa.
        5 Ja kaikki tekonsa he tekevät sitä varten, että ihmiset heitä katselisivat.


      • voi.savis
        SAI kirjoitti:

        On hän Jumalan asialla, mutta sinä ymmärrät hänet tahallasi väärin. Savis saarnaa sinulle parannuksen tekoa ja koet synnin piston sydämessäsi noin järkyttävän voimakkaana. No kiitä siitä Jumalaa ja tee siis parannus!

        Niin ja kenen kohdalla siis onkaan näin:

        " Aivan sairas kommentti sinulta! Savis on Pyhän Jumalan palvelija. Sinulla on toinen jumala!
        "soihdut sammuu kaikki väki nukkuu" "

        Eli Savis julistaa itselleen tuota sanomaa "soihdut sammuu Savis senkun nukkuu" !

        Mutta siinä olit ihan oikeassa, että meillä selvästikin on eri Jumala !!!

        Minun Jumalani siis näkee kaiken ja minun on siis kaduttava syntejäni ja tunnustettava ne ja anottava niitä anteeksi niin Herralta kuin ihmisiltä, joita kohtaan olen rikkonut !!!

        Mutta mitä sanoikaan siis Savis ???

        " Siis ei kukaan tarvi tunnustaa enää syntiä joka on päässyt Uuteen tilaan Kristuksessa "

        Joten kerrotko nyt sitten, että kumpi meistä siis markkinoi oppia "soihdut sammuu kaikki väki nukkuu" ???????????????


      • Steyr

        Mistä sinä tiedät saviksen anteeksipyytämiset, kun et ole itse ollut polvillaan hänen kanssaan päivittäisessä rukoushetkessä Isä Jumalan kasvojen edessä..

        Kukamitäketämitähäh!?!


      • voi.savis
        Steyr kirjoitti:

        Mistä sinä tiedät saviksen anteeksipyytämiset, kun et ole itse ollut polvillaan hänen kanssaan päivittäisessä rukoushetkessä Isä Jumalan kasvojen edessä..

        Kukamitäketämitähäh!?!

        Savis on täälläkin antanut vääriä todiustuksia lähimmäisistään !

        Kertaakaan en ole nähnyt hänen korjaavan virheitään, eli omia itse sanomiaan, vääriä todistuksia lähimmäisistään !

        Hänelle on ne näytetty kunnolla, mutta mitään katumusta tai anteeksipyyntöjä eikä siten parannusta ei ole tullut !

        Kyllä uskovan tulee pyytää anteeksi ja tunnustaa rehdisti syntinsä sille jota kohtaan on rikkonut !!!

        Mutta koska Savis siis ei ole tominut, eikä yhäkään toimi niin, kuin uskovan tulisi, niin hän siis jatkaa synnissä elämistä syvässä sydämensä paatumuksessa !

        Siis ei ole enää kyse siis syntiin lankeamisesta, vaan synnissä elämisestä jatkuvasti !

        No eihän Savis edes voi pyytää anteeksi keneltäkään, jos hän uskoo ja kirjoittaa itse näin:

        " Siis ei kukaan tarvi tunnustaa enää syntiä joka on päässyt Uuteen tilaan Kristuksessa "

        Eli Saviksen ei tuon oman oppinsa mukaan edes tarvitse pyytää syntejään anteeksi !!!!

        Oletko siis sokea, vai etkö vain ymmärrä lukemaasi ???


      • Kuka nyt on sokea ? No sinä Rakas malliesimerkki nikki.. Siis et tiedä ja ymmärrä ja ei ole aavistus mitä tarkoittaa ja miten puhdas ja nuhteeton ihminen voi tulla tässä ajassa . Mutta siihen Tarvi Jumalan silmät ja niitä et ole löytänyt kun sulla on eri henki kun meillä muut jotka tehdään parannus tullakseen >>

        1. Joh. 3:5
        Ja te tiedätte hänen ilmestyneen ottamaan pois synnit; ja hänessä ei ole syntiä.
        1. Joh. 3:6
        Kuka ikinä hänessä pysyy, hän ei tee syntiä; kuka ikinä syntiä tekee, hän ei ole häntä nähnyt eikä häntä tuntenut.
        1. Joh. 3:8
        Joka syntiä tekee, se on perkeleestä, sillä perkele on tehnyt syntiä alusta asti. Sitä varten Jumalan Poika ilmestyi, että hän tekisi tyhjäksi perkeleen teot.
        1. Joh. 3:9
        Ei yksikään Jumalasta syntynyt tee syntiä, sillä Jumalan siemen pysyy hänessä; eikä hän saata syntiä tehdä, sillä hän on Jumalasta syntynyt.
        .
        1. Joh. 5:18
        Me tiedämme, ettei yksikään Jumalasta syntynyt tee syntiä; vaan Jumalasta syntynyt pitää itsestänsä vaarin, eikä häneen ryhdy se paha.


        Parannuksen teko on siinä että annat Herra ristiinnaulita sua Hänen kanssa samaan kuolemaan jossa tulet osalliseksi Häneen Vereen ja ilman sitä et selviä Taivaaseen! Siis suostutko ??


        Mutta toinen juttu on kun synnit ei ole tullut syntiä joka tappaa sinua ikuiseksi,,, niin miten sä voit haluta löytää apua ?? Ja miten sä silloin voi haluta Oikea Herätys vaan vastustat koko ajan minua Ja myös Jumala jonka minä nyt ei ole vaikka minulla on Herran sanoma sinulle.


        Mutta aina on mahdollisuus niin kauan kuin elämme että Pyhä Henki voi näyttää synnin >> Joh. 16:8
        Ja kun hän tulee, niin hän näyttää maailmalle todeksi synnin ja vanhurskauden ja tuomion:


      • Siis Rakas malliesimerkki kysy Jumalalta jos et Usko minua mitä tarkoittaa olla Kristuksessa ja kaikki vanha on mennyt, Siis vanha aatu ja synti siinä on mennyt ja Uusi Kristus ja siinä Hänessä Puhtaus ja Pyhyys on tullut sinuun !!


      • voi.savis
        Savis kirjoitti:

        Siis Rakas malliesimerkki kysy Jumalalta jos et Usko minua mitä tarkoittaa olla Kristuksessa ja kaikki vanha on mennyt, Siis vanha aatu ja synti siinä on mennyt ja Uusi Kristus ja siinä Hänessä Puhtaus ja Pyhyys on tullut sinuun !!

        Kuka siis on syypää sinun omiin valheisiisi ja vääriin todistuksiin lähimmäisistäsi ???

        Eikö valehtelu olekkaan sinulle syntiä, ja etkö sinä itse sitä syntiä tee, vaan joku muuuko sen tekee puolestasi ???

        Joten miksi se kaikki vanha ja vanha aatu ja synti ei olekkaan mennyt, siis sinun omalla kohdallasi ???

        Sitten Savis !

        Sinun harhaoppisi eivät ole Jumalalta, sillä Jumala ei valehtele !!!

        Jumalan Sana on siis Jumalan Sanaa !!!

        Mutta sinun omaksumasi Raamatun tulkinnat ovat täysin pielessä !!!

        Eli ne tulkinnat ovat silkkaa valhetta ja Raamatun sanoman vääristelyä vain !!!


      • voi.savis
        Savis kirjoitti:

        Kuka nyt on sokea ? No sinä Rakas malliesimerkki nikki.. Siis et tiedä ja ymmärrä ja ei ole aavistus mitä tarkoittaa ja miten puhdas ja nuhteeton ihminen voi tulla tässä ajassa . Mutta siihen Tarvi Jumalan silmät ja niitä et ole löytänyt kun sulla on eri henki kun meillä muut jotka tehdään parannus tullakseen >>

        1. Joh. 3:5
        Ja te tiedätte hänen ilmestyneen ottamaan pois synnit; ja hänessä ei ole syntiä.
        1. Joh. 3:6
        Kuka ikinä hänessä pysyy, hän ei tee syntiä; kuka ikinä syntiä tekee, hän ei ole häntä nähnyt eikä häntä tuntenut.
        1. Joh. 3:8
        Joka syntiä tekee, se on perkeleestä, sillä perkele on tehnyt syntiä alusta asti. Sitä varten Jumalan Poika ilmestyi, että hän tekisi tyhjäksi perkeleen teot.
        1. Joh. 3:9
        Ei yksikään Jumalasta syntynyt tee syntiä, sillä Jumalan siemen pysyy hänessä; eikä hän saata syntiä tehdä, sillä hän on Jumalasta syntynyt.
        .
        1. Joh. 5:18
        Me tiedämme, ettei yksikään Jumalasta syntynyt tee syntiä; vaan Jumalasta syntynyt pitää itsestänsä vaarin, eikä häneen ryhdy se paha.


        Parannuksen teko on siinä että annat Herra ristiinnaulita sua Hänen kanssa samaan kuolemaan jossa tulet osalliseksi Häneen Vereen ja ilman sitä et selviä Taivaaseen! Siis suostutko ??


        Mutta toinen juttu on kun synnit ei ole tullut syntiä joka tappaa sinua ikuiseksi,,, niin miten sä voit haluta löytää apua ?? Ja miten sä silloin voi haluta Oikea Herätys vaan vastustat koko ajan minua Ja myös Jumala jonka minä nyt ei ole vaikka minulla on Herran sanoma sinulle.


        Mutta aina on mahdollisuus niin kauan kuin elämme että Pyhä Henki voi näyttää synnin >> Joh. 16:8
        Ja kun hän tulee, niin hän näyttää maailmalle todeksi synnin ja vanhurskauden ja tuomion:

        Sitten tämä Raamatunkohta, jota sinä Savis myöskään et ymmärrä, sokea ja kuuro kun olet !!!

        4 Jokainen, joka tekee synnin, tekee myös laittomuuden; ja synti on laittomuus.
        5 Ja te tiedätte hänen ilmestyneen ottamaan pois synnit; ja hänessä ei ole syntiä.
        6 Kuka ikinä hänessä pysyy, hän ei tee syntiä; kuka ikinä syntiä tekee, hän ei ole häntä nähnyt eikä häntä tuntenut.
        7 Lapsukaiset, älköön kukaan saako teitä eksyttää. Se, joka vanhurskauden tekee, on vanhurskas, niinkuin hän on vanhurskas.
        8 Joka syntiä tekee, se on perkeleestä, sillä perkele on tehnyt syntiä alusta asti. Sitä varten Jumalan Poika ilmestyi, että hän tekisi tyhjäksi perkeleen teot.
        9 Ei yksikään Jumalasta syntynyt tee syntiä, sillä Jumalan siemen pysyy hänessä; eikä hän saata syntiä tehdä, sillä hän on Jumalasta syntynyt.
        10 Siitä käy ilmi, ketkä ovat Jumalan lapsia ja ketkä perkeleen lapsia. Kuka ikinä ei tee vanhurskautta, hän ei ole Jumalasta, ei myöskään se, joka ei veljeänsä rakasta.

        Tässä kohdassa siis puhutaan JATKUVASSA SYNNISSÄ ELÄMISESTÄ, eikä syntiin lankeamisesta !!!

        Siis jokainen meistä uudestisyntyneistä uskovista lankeaa syntiin ja tekee sitä paljon ymmärtämättömyyttäänkin !!!

        Siis kyse ei ole tuossa Raamatunkohdassa mistään yksittäisistä syntiin lankeamisista, vaan sydämen asenteesta, eli todellinen uudestisyntynyt uskova EI VOI ELÄÄ SYNNISSÄ, sillä Jumalan Henki ja uudestisyntymisessä tapahtunut muutos vaikuttaa sisäisen halun Jumalan tahtoon ojentautumiseen !

        Raamattu puhuu toisaalla tästä tilasta:

        Roomalaiskirje 7
        21 Niin huomaan siis itsessäni, minä, joka tahdon hyvää tehdä, sen lain, että paha riippuu minussa kiinni;
        22 sillä sisällisen ihmiseni puolesta minä ilolla yhdyn Jumalan lakiin,
        23 mutta jäsenissäni minä näen toisen lain, joka sotii minun mieleni lakia vastaan ja pitää minut vangittuna synnin laissa, joka minun jäsenissäni on.
        24 Minä viheliäinen ihminen, kuka pelastaa minut tästä kuoleman ruumiista?
        25 Kiitos Jumalalle Jeesuksen Kristuksen, meidän Herramme, kautta! Niin minä siis tämmöisenäni palvelen mielellä Jumalan lakia, mutta lihalla synnin lakia.

        Eli tästä kuoleman ruumiistamme emme pääse eroon, vaan ristiriita ja sota jatkuu koko elämämme ajan, eli liha sotii Henkeä vastaan:

        Gal. 5:17 Sillä liha himoitsee Henkeä vastaan, ja Henki lihaa vastaan; nämä ovat nimittäin toisiansa vastaan, niin että te ette tee sitä, mitä tahdotte.

        Joten tulkintasi on ihan pielessä, etkä siis elä todellisuudessa, vaan menestysteologian ja äärikarismaattisuuden haroissa vain !

        Tuossa lopussa on jae, joka kertoo sen, miten uskovat erottaa uskosta osattomasta !

        10 Siitä käy ilmi, ketkä ovat Jumalan lapsia ja ketkä perkeleen lapsia. Kuka ikinä ei tee vanhurskautta, hän ei ole Jumalasta, ei myöskään se, joka ei veljeänsä rakasta.

        Siis:

        1) Uskosta osaton siis ELÄÄ JATKUVASSA SYNNISSÄ,

        2) Uskosta osaton ei voi millään tehdä yhden yhtä vanhusrakasta tekoa !!!

        Syynä siis on se, että jos ihmisellä ei ole Pyhää Henkeä, niin tämä ei voi millään tehdä Jumalan tekoja, eli Jumalan synnyttämiä ja ennalta valmistamia tekoja, koska Pyhä Henki ei niitä voi uskosta osattomassa vaikuttaa, kun uskosta osattomalla ei Henkeä ole !

        Eli suomenkielessä noissa kohdissa pitäisi lukea "joka synnissä/synneissä elää", sen sijaan että siinä lukee "syntiä tekee".

        No, kyse siis on pikemmin sydämen asenteesta, eli siitä paatumuksesta, jossa Savis myös ELÄÄ JATKUVASSA SYNNISSÄ parannusta tekemättä.

        Tämä Saviksen kaksinaamaisuus on siis aivan järkyttävää, eli muilta hän vaatii parannusta ja sydämen rikki repimistä, mutta hänen itsensä ei tarvitse mitään tehdä, vaan hän saa jatkaa yhä aina vain ja loputtomasti vaan synneissään !


    • Kirjakääröt

      Jer.4:23 Biblia. Minä katsoi maan päälle, katso, se oli tyhjä ja autio, ja taivaan päälle, ja se oli pimiä.

    • Muistakaa itkeä Pyhä Papiston kanssa ja polvistua Jumalan eteen itkeä ja valittaa ja repiä sydän rikki että Herra kuule sun Rukous niin että Hän antaa Oikean Herätyksen joka on odotettu jo kauan ja joka Hän Antaa !!

    • Nyt ne vielä haukkuvat meitä nuo pakanat ja uskonnolliset . Mutta tulee muutos koska Herätys on tullut. Ja pakanoille tahdon sanoa että olemme niin kuin sinä meitä haukkuu . Olemme tosi surkeat ja synnissä. Mutta uskonnollisille tahdon sanoa että pitäkää hatustanne kiinni . On tulossa semmoinen myrsky joka ei maailma vielä ole nähnyt ja silloin ei teidän uskonnollisuus ole mitään apua teille. Sen feikkiarmon voit silloin heivata ja turha silloin on sun Jumalanpalvelus joka on irsta täynnä. >> Joel : 17 Eteisen ja alttarin välillä itkekööt papit, jotka toimittavat Herran palvelusta, ja sanokoot: "Säästä, Herra, kansaasi äläkä anna perintöosaasi häväistäväksi, pakanain pilkattavaksi. Miksi pitäisi sanottaman kansain seassa: 'Missä on heidän Jumalansa?'"

      • voi.savis

        Tässä taas näkyy hyvin selvästi Saviksen totaalinen ymmärtämättömyys !!!

        " Nyt ne vielä haukkuvat meitä nuo pakanat ja uskonnolliset . "

        Savis itse ja ihan kaikki muut kansat, kuin juutalaiset, ovat pakanoita !!!

        Siis jokaikinen uudestisyntynyt uskova on pakana syntyperänsä mukaan, jos ei ole siis syntynyt juutalaiseksi !

        Gal. 3:8

        Ja koska Raamattu edeltäpäin näki, että Jumala vanhurskauttaa pakanat uskosta, julisti se Aabrahamille edeltäpäin tämän hyvän sanoman: "Sinussa kaikki kansat tulevat siunatuiksi".

        8 And the scripture, foreseeing that God would justify the heathen through faith, preached before the gospel unto Abraham, saying , In thee shall ALL NATIONS be blessed.

        Eli ALL NATIONS eli kaikki kansat, tarkoittaa siis suomeksi kaikkia muita kansoja kuin juutalaisia !!!

        Joten tuo Joelin kohta on ihan muuta, kuin sitä mihin YMMÄRTÄMÄTÖN Savis sitä tässä yrittää käyttää !!!

        Kyse oli siitä ajasta, jolloin juutalaiset yksin olivat Jumalan kansa ja muut kansat(ALL NATIONS) siis eivät olleet !

        Tuota Joel 2 lukua muuten käyttävät opeissaan nuo "Myöhäis sade" " Latter Rain" "uusi viini" harhaoppiset, ovat vääntäneet kieroon ja odottelevat toista hengen vuodatusta !!!

        Oletko Savis näidenkin eksyttäjien eksymyksiin jo ehtinyt eksyä ??????????????????????

        Tämähän taitaakin olla juuri sitä samaa, mitä Savis vaahtoaa täällä:

        LAINAUS täältä:

        http://www.kristitynfoorumi.fi/eiuutta2.htm

        " Viime numerossa aloitimme tarkastelemaan "Latter Rain" liikettä. Käsittelimme sen perustana olevaa Jooelin profetiaa. Muutamasta jakeesta on tehty oppi, joka ei kestä raamatullista arviointia. Latter Rain (jatkossa LR), "Myöhäissade-liike", oli yksi monista epäraamatullisista liikkeistä, jotka saivat alkunsa Yhdysvaltain sisällissodan jälkeen 1800 luvun jälkipuoliskolla. Liikkeen juuret ulottuvat aina muinaiseen montanismiin. LR opetuksessa, samoin kuin monissa muissa senkaltaisissa, kantavana voimana on, että uskoon tulo ei riitä vaan sen lisäksi tarvitaan "toinen siunaus" tai "voitelu", jonka kautta synnin valta ihmisessä nujertuu ja kristitty nousee tavallisen ihmistason yläpuolelle. Toinen siunaus ilmenee yleensä kokemuksena. Kuinka uskova vaeltaa ja mitkä hedelmät hänen elämässään näkyvät ei anneta niin suurta merkitystä kuin kokemukselle. Tähän yhteyteen kuuluu ajatus, että erityisesti meidän aikanamme ja meidän liikkeessämme Jumala toimii väkevästi ja olemme erityisen siunauksen vastaanottajia ja välittäjiä. Siunauksen, jota aiemmat kristityt eivät ole kokeneet. Kun tarkastellaan kristikunnan historiaa havaitaan, kuinka näin opettavia liikkeitä ilmaantuu jokaisen sukupolven aikana. "

        Eli tämä on se sama oppirakennelma ja pohja, jota siis täällä levittävät "Savis", sekä "lähettiläsA" sun muut "sanansuojassa" nikit ja heidän seuraajansa !

        Siis ihmisestä tulee siis "yli-ihminen" eli synnitön Jumala !

        Kyse on siis siitä, että ihmisestä tulee "Kristus" tai "pikku Kristus", eli siis oikeasti tuolla tiellä tullaan ANTIKRISTUKSIKSI !!!

        Ja tuota samaa saastaista myöhäis sadetta siis odottelee Savis !!!

        Kyllä saatana sen teille antaa, en sitä yhtään epäile, saatte sen, mitä olette halunneet.

        Mutta minä en halua olla tuollaisia saataisia "sateita" vastaanottamassa, vaan kieltäydyn jyrkästi niiltä ja niiden "siunauksilta" !!!

        Enpä muuta voi sanoa enää, kuin että "Seulonta" on käynnissä todella ja nyt erotellaan jyvät akanoista !

        7 Sillä laittomuuden salaisuus on jo vaikuttamassa; jahka vain tulee tieltä poistetuksi se, joka nyt vielä pidättää,
        8 niin silloin ilmestyy tuo laiton, jonka Herra Jeesus on surmaava suunsa henkäyksellä ja tuhoava tulemuksensa ilmestyksellä,
        9 tuo, jonka tulemus tapahtuu saatanan vaikutuksesta valheen kaikella voimalla ja tunnusteoilla ja ihmeillä
        10 ja kaikilla vääryyden viettelyksillä niille, jotka joutuvat kadotukseen, sentähden etteivät ottaneet vastaan rakkautta totuuteen, voidaksensa pelastua.
        11 Ja sentähden Jumala lähettää heille väkevän eksytyksen, niin että he uskovat valheen,
        12 että kaikki ne tuomittaisiin, jotka eivät ole uskoneet totuutta, vaan mielistyneet vääryyteen.

        VOI VOI !!!


    • ups

    • Malliesimerkki kirjoitti >> Savis on täälläkin antanut vääriä todiustuksia lähimmäisistään !

      Kertaakaan en ole nähnyt hänen korjaavan virheitään, eli omia itse sanomiaan, vääriä todistuksia lähimmäisistään !

      Hänelle on ne näytetty kunnolla, mutta mitään katumusta tai anteeksipyyntöjä eikä siten parannusta ei ole tullut !

      Kyllä uskovan tulee pyytää anteeksi ja tunnustaa rehdisti syntinsä sille jota kohtaan on rikkonut !!!

      Mutta koska Savis siis ei ole tominut, eikä yhäkään toimi niin, kuin uskovan tulisi, niin hän siis jatkaa synnissä elämistä syvässä sydämensä paatumuksessa !

      Siis ei ole enää kyse siis syntiin lankeamisesta, vaan synnissä elämisestä jatkuvasti !

      No eihän Savis edes voi pyytää anteeksi keneltäkään, jos hän uskoo ja kirjoittaa itse näin:

      " Siis ei kukaan tarvi tunnustaa enää syntiä joka on päässyt Uuteen tilaan Kristuksessa "

      Eli Saviksen ei tuon oman oppinsa mukaan edes tarvitse pyytää syntejään anteeksi !!!!

      Oletko siis sokea, vai etkö vain ymmärrä lukemaasi ??? <<

      NO HYVIN OLET SISÄSTÄNYT PERINTÖOPIN JOKA SEURAKUNTA OPETTAA. !!

      Siis jos ja kun langet joka toinen päivä syntiin niin se ei ole jatkuva synnissä oleminen? NIINKÖ SE ON ??? Et tiedä yhtään mitä nuo Pyhät Raamattupaikat tarkoittaa ja sehän tietysti on ihan ymmärrettävä koska et voi saada ymmärrys kun et edes halua saada ymmärrystä siihen ja pyrkiä puhtauteen.

      Ja niin et voi haluta päästä Kristukseen koska se on uhka sun rauha rauha synnissä joka sä olet lihassa rakentanut itselle. Ja nyt puolustat ettei ole ihana tila Kristuksessa missä voit sanoa että kaikki Adamin entinen elämä on mennyt koska olen Kristuksessa kuollut ja nyt olen saanut herätä Hänen kanssa ja Hänessä niin että uutta on sisään tullut elikkä Hänen Elämä missä ei ole rikkeittä ja syntiä. SIIS KUKA ON SOKEA ????


      siis ON AIVAN NIINKUIN KIRJOITIN >>> " Siis ei kukaan tarvi tunnustaa enää syntiä joka on päässyt Uuteen tilaan Kristuksessa KOSKA 1. Joh. 3:6
      Kuka ikinä hänessä pysyy, hän ei tee syntiä; kuka ikinä syntiä tekee, hän ei ole häntä nähnyt eikä häntä tuntenut.
      1. Joh. 3:8
      Joka syntiä tekee, se on perkeleestä, sillä perkele on tehnyt syntiä alusta asti. Sitä varten Jumalan Poika ilmestyi, että hän tekisi tyhjäksi perkeleen teot.
      1. Joh. 3:9
      Ei yksikään Jumalasta syntynyt tee syntiä, sillä Jumalan siemen pysyy hänessä; eikä hän saata syntiä tehdä, sillä hän on Jumalasta syntynyt.

      1. Joh. 5:18
      Me tiedämme, ettei yksikään Jumalasta syntynyt tee syntiä; vaan Jumalasta syntynyt pitää itsestänsä vaarin, eikä häneen ryhdy se paha.


      SIINÄ LUKEE SELVÄSTI ETTÄ SE JOKA TEKEE SYNTIÄ ON PERKELEESTÄ. SIIS OLETKO ,, KUN TEET VAIN KERRAN VIIKOSSA TAI KERRAN KUUSSA ?? RIIPPU MITEN PALJON VOIMIA SULLA ON VASTUSTAA JUMALA?? SIIS OLETKO PERKELEESTÄ KOSKA USKOVA EI TEE SYNTIÄ SIINÄ LUKEE KOLMESTIKIN PERÄTI. JA TÄMÄHÄN ON KOKO PYHÄ RAAMATUN LINJA !!

      • voi.savis

        Eli omien sanojesi ja oppisi mukaan SINÄ ITSE siis olet perkeleestä !!!

        Eli TAAS tuomitsit ihan itse itsesi kadotukseen !

        Hölmökö olet, vai mistä on kyse ?

        Sullehan nauraa kohta naurismaan aidatkin.


    • Onhan se ihana saada palstalla tehdä Jumalan Palvelusta SAI-n ja steyrin kanssa ja pyrkiä kohti Pyhityksen missä ei ole saaste syntiä ja nuhdetta. Etsikää JUMALUUTTA niin joudutte vainoon meidän kanssa . Se on jotain mitä malliesimerkki ei ymmärrä ollenkaan ja vain joku prosentti suomen sionista joka ymmärtää että synnistä tulis päästä koska synti vie helvettiin. Mutta rukoilkaamme itkien suomen sionin puolesta Pyhä Papiston kanssa niin Jumala aikanaan antaa syys sateen ja kevät sateen joka on tuo ihana Herätyksen joka me otamme vastaan Kiitoksen kanssa ja joka on tulossa malliesimerkki ja monen ""suurten "" opettajien väärästä julistuksesta ja opetusta huolimatta . Koska Jumala on eri mieltä heidän kanssa mitä me tarvitaan. Me emme vastustaa sisäinen muutosta Ristillä Hänen kanssa joka on ainoa mahdollisuus saada joskus nähdä Hänet.


      Aika paljon on vastustajat saatu tässäkin ketjussa putsattu pois hyviä kirjoituksia näköjään että malliesimerkki voi loistaa kun puolustaa syntiä ja kannustaa omia kohti helvetti pikku hiljassa kasvu opetuksella.

      • s-seutulainen

        Itsessämme olemme köyhiä syntisiä - joka ainut.
        Jeesuksessa Kristuksessa - ja vain Hänessä - me olemme puhtaat ja pyhät. Uskon kautta Jeesukseen Kristukseen me saamme omistaa Jumalan armosta lahjavanhurskautena meille luetun Jeesuksen Kristuksen vanhurskauden.


      • voi.savis

        Voi Savis taas tätä samaa vain:

        " Etsikää JUMALUUTTA niin joudutte vainoon meidän kanssa "

        SINUA ITSEÄSI olen nuhdellut valheistasi ja vääristä toimistasi !

        Kyse on vain sinun pahojen tekojesi vuoksi nuhtelemisesta !

        Ei ole kyse todellakaan mistään Kristuksen tai evenkeliumin vuoksi kärsimisestä saati vainoista !

        Kaiken siis käännät ihan ylös alaisin, ja siirrät syyn nuhtelijalle ja hänen syykseen, voidaksesi jatkaa syvässä sydämesi paatumuksessa pahojen tekojesi jatkamista yhä vain ja loputtomasti !

        Sinä et ole mihinkään pyhitykseen pyrkinyt Savis !!!

        Olet vain pyrkinyt sitä välttämään kaikin voimin !!!

        Siis jos uskova elää Hengen pyhityksessä, niin Henki kaiken aikaa paljastaa uskovassa yhä olevaa vääryyttä ja väärää toimintaa, ja sitä kautta vain niistä voi vapautua, kun niitä kadutaan ja ne tunnustetaan ja tehdään parannusta ja anotaan niistä vapautusta Herralta !

        Hengen pyhityksessä ELÄMINEN on jatkuvaa toimintaa.

        Mutta sinulla on ihan toinen oppi Savis !

        Sinä vain "katselet Herran kirkkautta" ja muutut sen kautta Jeesukseksi itse !

        Sinä siis et elä Hengen pyhityksessä, vaan "katselet" vain ja kuvittelet sen vievän sinua eteen päin ja sitten kuten olet sanonut niin "simsalabim" sinä yht äkkiä muutut synnittömäksi ja täydelliseksi.

        Sinun siis ei tarvitse kasvaa kohti Hengellistä aikuisuutta, vaan sinä voit vain leijua vapaasti ja vähät välittää kasvamisestasi.

        Kohdallasi on käytännössä käynyt jo näin:

        12 Sillä te, joiden olisi jo aika olla opettajia, olette taas sen tarpeessa, että teille opetetaan Jumalan sanojen ensimmäisiä alkeita; te olette tulleet maitoa tarvitseviksi, ei vahvaa ruokaa.
        13 Sillä jokainen, joka vielä nauttii maitoa, on kokematon vanhurskauden sanassa, sillä hän on lapsi;

        Kasvu siis tapahtuu oppimisen kautta eli Hengen pyhitys toteutuu Sanan lukemisen kautta ja vain Hengen avaaman Sanan kautta ja avulla, eli se vaatii siis opiskelua ja olemista Hengen opetuksessa ja kasvatuksessa !

        Mutta sinä Savis et selvästi ymmärrä Raamatusta oikein mitään, eli Raamatun tuntemuksesi on aivan olematon, ja se taas kertoo selvääkin selvemmin sen, että sinä et ole elänyt Hengen opetuksessa, etkä siten myöskään pyhityksessä !

        Hengelliseksi aikuiseksi kasvaminen siis tapahtuu rinta rinnan Sanan opiskelun/oppimisen kanssa.

        Mutta tuosta oppimattomuudesta ja pyhittymättömyydestä me erotamme jyvät akanoista !

        1 Mutta tiedä se, että viimeisinä päivinä on tuleva vaikeita aikoja.
        2 Sillä ihmiset ovat silloin itserakkaita, rahanahneita, kerskailijoita, ylpeitä, herjaajia, vanhemmilleen tottelemattomia, kiittämättömiä, epähurskaita,
        3 rakkaudettomia, epäsopuisia, panettelijoita, hillittömiä, raakoja, hyvän vihamiehiä,
        4 pettureita, väkivaltaisia, pöyhkeitä, hekumaa enemmän kuin Jumalaa rakastavia;
        5 heissä on jumalisuuden ulkokuori, mutta he kieltävät sen voiman. Senkaltaisia karta.
        6 Sillä niitä ovat ne, jotka tungettelevat taloihin ja pauloihinsa kietovat syntien rasittamia ja monenlaisten himojen heiteltäviä naisparkoja,
        7 jotka aina ovat opetusta ottamassa, eivätkä koskaan voi päästä totuuden tuntemiseen.
        8 Ja niinkuin Jannes ja Jambres vastustivat Moosesta, niin nuokin vastustavat totuutta, nuo mieleltään turmeltuneet ihmiset, jotka eivät uskonkoetuksissa kestä.
        !!!
        9 Mutta he eivät pitemmälle edisty, sillä heidän mielettömyytensä on käyvä ilmeiseksi kaikille, niinkuin noidenkin mielettömyys kävi ilmi.
        !!!


      • kieroon.kääntäminen

        Saviksen perus touhua siis, kuten myös muidenkin totuudesta eksyneiden pahantekijöiden ja valehtelijoiden:

        " Etsikää JUMALUUTTA niin joudutte vainoon meidän kanssa "

        Eli kun joku nuhtelee heitä, niin vika ei ole heissä itsessään, vaan vika onkin siinä, joka heitä nuhtelee.

        Eli väärintoimivasta eli Saviksesta tulee noin syytön ja vainottu uhri !

        Ja nuhtelijasta taas vainooja ja pahantekijä !

        Näin se näiden päässä kaikki kääntyy ja kirjoitus on juuri sitä samaa kieroon kääntämistä !

        Siis syy ei koskaan löydy Saviksesta eikä hänen kaltaisistaan harhoppisista väärin toimivista, vaan syy ja vika on aina niissä, jotka uskaltavat, huomauttaa tai nuhdella tai kehoittaa heitä heidän omista valheistaan ja vääristä toimistaan.

        Näin se eksytys toimii, eli omia toimia ei tarvitse alkaa tutkimaan, koska vika on aina vain muissa !

        Tämän mekanismin vuoksi heitä ei voi auttaa, sillä kun kaikki käännetään omassa päässä päinvastoin, niin silloin itse ollaan aina väärinkohdeltuja ja vainottuja uhreja vain, ja muut ovat siis vainoojia, vaikka he yrittävät vain auttaa totuuteen näitä eksyneitä.

        Mutta kaiken pohjalla siis on väärä sydämen asenne, eli näillä Totuudesta eksyneillä ei ole pienintäkään halua tutkia itseään ja sitä, että missä he yhä toimivat väärin ja Jumalan tahtoa vastaan, vaan keskitytään sen sijaan etsimään virheitä ja syntiä vain muista ihmisistä.

        Eli Savis on kova poika lukemaan lakia muille, mutta itselleen taas ei lue, kun hänen ei omien sanojensa mukaan enää anteeksi pyydellä, hän on siitä jo onnistunut vapautumaan !

        " Siis ei kukaan tarvi tunnustaa enää syntiä joka on päässyt Uuteen tilaan Kristuksessa "

        No, huh huh !


    • Taivaasee ei pääse ainuttakaan epäpyhää,jos pääsevät ovat vanhurskaita ja pyhiä,uskovat Jeesuksessa ovat näitä meillä on jumalan lapsen oikeus,ja olemme myös perillisiä.

      • Aivan !!


    • SavisEiOleHerra

      Vastaamalla Saviksen gallupeihin, kuulusteluihin, te pönkitätte hänen luuloaan omasta tärkeydestään. Herätyys ja Savis eivät paljonkaan poikkea toisistaan, niin poikkeavia kuin muutoin ovatkin.

      Mikä näitä tyyppejä oikein vaivaa? He eivät ole mitään viranomaisia mutta käyttäytyvät kuin luulisivat olevansa.

      Mutta: "Valtaa ei oteta, se annetaan."

      Vastaamalla näiden kuulusteluihin, tunnustatte heidät herraksenne, ohi Jeesuksen.

      • voi.savis

        Eli Savis on sinunkin herrasi, kun kerran tähän ketjuun vastasit ???

        Eli tuomitsit siis nyt ihan itse itsesi ! :)

        Room. 2:1 Sentähden sinä, oi ihminen, et voi millään itseäsi puolustaa, olitpa kuka hyvänsä, joka tuomitset. Sillä mistä toista tuomitset, siihen sinä itsesi syypääksi tuomitset, koska sinä, joka tuomitset, teet samoja tekoja.

        Joten eipä mene hyvin sinullakaan, kun jo siinä samassa, missä menit muita tuomitsemaan, sinä omilla sanoillasi tuomitsit oman toimintasikin ja siten itsesikin !

        On se niin huvittavaa, kuinka monesti näin käy, eli omalla tuomitsemisviestillään ihminen tuomitseekin myös itse itsensä.


      • voi.savis

        No, Savis nyt ihan oikeasti on vaahdonnut ja vaahtoaa näitä samoja asioita vuosikymmenet, riippumatta siitä, että vastaako kukaan mitään.

        Jos häntä kiitetään, hän vain äityy, jos taas nuhdellaan, niin samoin käy, eli Saviksen kohdalla ei mikään auta, niin totaalisen kadottanut hän todellisuuden on ja elää harhaisen mielensä synnyttämässä mielikuvitusmaailmassaan !

        Tärkeää on vain estää nuorten uskovien eksyminen, tuohon menestysteologiaan ja uskonsanalaisuuteen sekä uusiviini/ "latter rain" oppeihin ja äärikarismaattiseen hurmahenkisyyteen, joihin Savis on syvälle eksynyt.


    • Tärkeä olis ollut että Uskovaiset jotka johtaa seurakunta että Johtajat ja opettajat veis seurakuntalaiset Joel kakkoseen niin että seurakunta näkis mitä Jumala todella pyytää heiltä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      345
      4088
    2. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

      Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
      Sinkut
      278
      2307
    3. By the way, olet

      mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
      Ikävä
      129
      1650
    4. Onko kaivattunne suosittu?

      Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
      Ikävä
      97
      1431
    5. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      85
      1403
    6. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

      En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
      Ikävä
      61
      1267
    7. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      59
      1238
    8. Kylpyläsaaren Lomakylän kahvilaravintola

      Kävimme syömässä Kylpyläsaaressa. "Naudanliha burgeri" maksoi 18,90 euroa ja lisäksi limsa 4,50 euroa. Annoksen hinnaks
      Haapavesi
      54
      1110
    9. Onkohan sulla enää tunteita

      kun nähdään seuraavan kerran? Niin hyvä fiilis on ollut viime aikoina, että se on nyt pahin pelkoni. Oletkohan unohtanut
      Ikävä
      36
      1074
    10. Rakkauden riemuvoitto

      Valta voidaan voittaa tiedolla. Mutta tieto on huonompi kuin kauneus, hellyys ja rakkaus. Siksi kauneus on vallan ja tie
      Hindulaisuus
      343
      1006
    Aihe