ÄO-testitulokset länsimaalaisilla pudonneet 4-7 pisteellä...

v....v....v....v....v

... viimeisen 40 vuoden aikana. Norjassa pudotusta 7 pistettä. Britanniassa jopa 2.5 pistettä jokaisen vuosikymmennen aikana sitten 1960-luvun. Tutkimuksessa huomioitu myös siirtolaisuuden vaikutus pois. Monia syitä huonoon kehitykseen. Lukemisen väheneminen mutta myös ympäristömuutokset. On myös havaittu ÄO-tulosten olevan paremmat niillä jotka syövät paljon kalaa.

42

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • loppu-lähenee

      Tämä on sopusoinnussa arkipäivän havaintojen kanssa. Älykkyysosamäärän lasku tulee johtamaan länsimaiden kulttuuriseen, taloudelliseen ja moraaliseen alamäkeen. Väestön älykkäin osa on jo siirtynyt tai siirtymässä eläkkeelle.

      • kokoliha

      • Haans.seA

      • VäärätArvot

        Ei älykkyyden heikkeneminen tuhoa länsimaista kulttuuria vaan vääränlainen tasa-arvo. Perheet eivät pysy kasassa ja lapsia ei synny.


      • kokoliha kirjoitti:

        Näin fiksua toimintaa näke enää harvoin. --> https://www.youtube.com/watch?v=YyclGupYW7E

        Tämähän oli hauska.
        Ehkä siinä on sekin, että vain ne parhaat menneisyydestä on säilynyt ja niihin verrataan sitten kaikkea nykypäiväistä.

        Tuo pankkiryöstö pistää kyllä ajattelemaan, miten helposti tuollainen oikeasti onnistuisi. Uskotellaan muuta kuin mitä asiat todellisuudessa on, niinkuin taikatempuissa.


    • tieteellistä

      Erään tutkimuksen mukaan ramadanin viettäminen ja halalin syöminen nostaa älykkyyttä. Tutkimus oli kai tehty iranilaisessa imaamiopistossa, mutta ei kai haitanne?

      • jallajallatulihalla

        Sikojen älykkyys nousee, kun halaljengi teurastaa muita eläimiä.


    • JapanissaOllaanFiksumpia

      Ei se nyt jum**auta ole mikään ihme, kun koko kansa uskoo, että nuoret miehet ovat ainoina hädässä ja otettava vastaan pakolaisina täyselätykseen , vaikka kenelläkään ei ole papereita!

      Hävettää tämä maa!!!

    • pystypersrukoilijat

      Maahanmuuttajt kun lasketaan länsimaisiksi niin kyllähän se ÄO siitä laskee.

      • Lillisue

        Ruotsissa eivät ÄO:t ole laskeneet, minkä Johan Hakelius ylpeänä ilmoitti Fokuksessa.


    • SomekoVainKiinnostaa

      Kyllä sen huomaa, kun pakolaistulva, joka on suurimmaksi osaksi täysin tekemällä tehty suuren luokan vedätys, menee heittämällä läpi ns. suvaitsevaselle kansanosalle.

      Ei olisi mennyt läpi muutama vuosikymmen sitten, kun maata älyttiin vielä puolustaa ja rajata tiukalla valvonnalla ulkopuolisilta tungettelijoita. Siloin olikin älykkäämpiä ihmisiä vallankahvassa, ja kansa oli valistuneempaa kuin nykyisin somessa aikaansa viettävät pintaliitelijät ja maailmanparantajat. Osattiin lukea ja kirjoittaa jopa yhdyssanat oikein. Ymmärrettiin myös luetun tekstin sisältö.

    • vanhansanonta

      syö särkee se kasvattaa järkee. syö pullia se kasvattaa hauislihasta.

      • Hauen luulisi kasvattan hauista. Se ei kyllä mitenkään kasvata poikasiaan vaan pistelee poskiinsa, jos eteensä sattuu. Taitaa kaikki kalat olla kannibaaleja.
        Mitkä ovat hain syömisen haitat? Jänistämistä ja haistamistahan on harrastettu jo iät ja tovit, mutta saako valasta mistään enää?


    • järjetöntämenoa

      Siitäkin sen huomaa, että kansa tyhmyydessään alkaa jo itse rajoittaa omia oikeuksiaan ja polkea alas omaa kulttuuriaan pelätessään loukkaavansa "oikeauskoisia" tunkeilijoita.

    • lopullinen-totuus

      Suurin yksittäinen tekijä länsimaissa on kulttuurimarxilaisuus. Tämä mätäpaise on saavuttanut sellaiset mittasuhteet että se tuhoaa länsimaisen kulttuurin kokonaisuudessaan.

      • kulttuurimarxilaisuudesta pääsee eroon sillä että vaalizombit lopettavat kulttuurimarxististen puolueiden äänestämisen. Mutta jos ne välttämättä haluavat kulttuurimarxismia, niin äänestäkööt edelleen Tupua, Hupua, Lupua ja vihreänuttuisia ym. vasemmistolaisia.


      • VASTAKARVA kirjoitti:

        kulttuurimarxilaisuudesta pääsee eroon sillä että vaalizombit lopettavat kulttuurimarxististen puolueiden äänestämisen. Mutta jos ne välttämättä haluavat kulttuurimarxismia, niin äänestäkööt edelleen Tupua, Hupua, Lupua ja vihreänuttuisia ym. vasemmistolaisia.

        Sehän on selvä, että Lupu on punainen, mutta miten perin on Hupu ja Tupu. Joskus se on ollut niin, että Hupu=vihreä ja Tupu=sininen. Mutta eikös H ole sininen. T:llä ei väriä ole, joten siitä ei voi päätellä. L tietenkin on punainen.


    • vcbxvcbx

      James Flynn julkaisi vuonna 2012 testitulokset useista maista ja hänen keräämän aineiston perusteella naiset olisivat ohittaneet miehet älykkyystestituloksissa 0.5-1 pisteellä, siis hyvin niukasti. Tätä ennen miehet saivat keskimäärin 5 pistettä korkeammat tulokset.

      Norjalaisstutkimus selvitti yli 700,000 norjalaisen asevelvollisen (lähes kaikki miehiä) testituloksia 70-luvulta saakka. Miesten tyhmistyminen on selvä asia. Tämä havaitaan siitäkin että esim. miehet äänestävät persuja.

      • YliRajojen

        Norjalaisetkin äänestävät persuja? oho


      • YliRajojen kirjoitti:

        Norjalaisetkin äänestävät persuja? oho

        No varmaan Pernoja?


    • yöyio

      Älykkyyden putoaminen näkyy siinä että populistit ja on saaneet kannatusta monissa maissa. Ei älykkäät sortuisi persuihin.

      • ps_voittoon

        Tosityhmät äänestävät punavihreitä! Ensi vaaleissa fiksut äänestävät nimenomaan perussuomalaisia! Niin teen minäkin, järkevä kun kerran todistetusti olen!


    • EiSivistysvaltioissa

      Ensimmäisen tai toisen polven matut eivät saisi olla tuloksissa mukana.

    • SuurinSyy

      Helppo elämä länsimaissa on suurin syy ÄÖ:n laskemiseen. Ei ole enää haasteita arjessa kun kaikki toimii niin sujuvasti.

    • näinhänsemenee

      Alempi ja heikompi geeninen sosiaaliluokka lisääntyy ja korkeampi ja älykkäämpi ei enää niinkään. Sama ilmiö on kaikissa länsimaissa. Sosiaaliturva takaa tämän.

    • äo61normisomppu
    • hahahahahahahaahahahh

      Kun älykkäät ateistit eivät hommaa lapsia tai lapsiluku on 1 tai korkeintaan 2 ja samaan aikaan typerät lestadiolaiset hommaavat 15 lasta niin ei ole vaikea arvata mihin suuntaan kansallinen keskiarvo menee.

      Halla-aho on ateisti, Huhtasaari on kretu. Voitte arvata mihin suuntaan PS puolueen ÄO alkaa menemään kun puheenjohtaja vaihtuu.

      • anonyymi_D7C

        Sinä ainakin olet erittäin tyhmä ja luonteeltasikin mätä.


    • siinä.se

      Muhamed, Muhamed, Muhamed ....

    • Recaptcha

      Lsd-25

    • pojastaeipolviparanekaan

      Johtuu siitä, ja todistaa sen, ettei evoluutio ole totta, eli meistä ei tule viisaampia eikä geenistömme parane. Sairasuvalkoima kasvaa, älykkyys heikkennee, hedelmttömyys lissäy jne

    • SaasteetKuriin

      Todennäköisesti älykkyyden lasku johtuu ympäristömyrkyistä ja kaikista ylimääräisistä aineista, joita ihminen nykyään saa ravinnosta, vedestä ja ilmasta. Lisäaineita tungetaan joka paikkaan, auton pakokaasut myrkyttää ilmaa ja saasteet rikastuu ravintoketjussa sen huipulle. Monikaan ei tajua mikä laji on aina ravintoketjun huipulla. Se on nimittäin ihminen.

    • Zxzzzxxxxx

      Ettei vain syynä vuoden 2015 invaasio.

    • Kulttuurin.kääntöpuoli

      En ihmettele ja syitä tähän on varmasti monia, kuten:
      - lukemisen väheneminen
      - älypuhelimien ja muiden laitteiden jatkuva tuijottaminen
      - asiakaspalvelijat eivät laskeja laskuja päässä, vaan koneella/laskimella
      - mitään ei tarvitse painaa mieleen, kun kaiken tiedon löytää netistä
      - liikkuminen vähentynyt
      - ruoka on prosessoitua, yksipuolista ja ravintoarvoiltaan mitätöntä
      - ihmiset aikuistuvat ja vanhenevat myöhemmin eli eivät opettele niin varhain aikuisten elämään kuuluvia asioita (lasten hoitaminen, ruuanlaitto, oman asunnon hankkiminen)
      - keskustelu toisen ihmisen kanssa kasvotusten vähentynyt
      - perinteisten sukupuoliroolien hajoamisen vuoksi molemmat sukupuolet tekevät vähän molempien hommia - eikä kumpaakaan niistä kunnolla

    • RobertKinty

      Muutama vuosi ja ollaan kaikki pane-eurooppalaisia punapersepaviaaneja. Taliaivojen aatelia.

    • reisca

      Valeuutinen

    • Metoditjavaliditeetti

      "Tutkimuksessa huomioitu myös siirtolaisuuden vaikutus pois. "

      Erittäin todennäköisesti siirtolaisiksi on kuitenkin luettu vain maahanmuuttajat, mutta ei heidän jälkeläisiään. Näin siirtolaisuuden todellisesta vaikutuksesta on otettu huomioon vain osa. Uusi sirrtolaisaalto Euroopassa on vaikutuksiltaan pidempiaikainen ilmiö kuin vain yhden sukupolven kestävä. Mahdollinen vaikutus näkyy tosiasiassa vielä toisen ja myöhempienkin maahanmuuttajasukupolvien kohdalla, vaikka he ovatkin länsimaan syntyperäisiä kansalaisia. Kuten tiedämme kotimaastammekin, esimerkiksi romaniväestön koulutustaso on edelleen kantaväestöä alhaisempi, vaikka varsinaiset maahanmuuttajaromanit tulivat Eurooppaan jo vuosisatoja sitten.

      • wertyuiolöpoiuytgfd

        Ei perimä katoa edes muutamassa tuhannessa vuodessa, se voi toki sekoittua ja vaikutukset ei näy yhtä helposti.
        Mustalaiset ovat hyvä esimerkki perimän vaikutuksesta. Heistä seuloutui tuhansien vuosien kuluessa Intian kastijärjestelmän pohjasakka, jolla ei ollut edes mitään ammattiosaamista ja sen mukaista kastia. Heistä tuli ns. kastittomia, tekivät kaikkein alempiarvoisia hanttitöitä ja varastelivat elääkseen. Kastijärjestelmän mukaan saman kastin ihmiset pariutuivat keskenään, näin kastit muuttivat ihmiset genetiikkaa ja syntyi rotuja.
        Tämä näkyy yhä tuhansien vuosien kuluttuakin heidän levittäydyttyään ympäri maapallon, heidän asemansa asettuu aina omalle paikalleen ominaisuuksiensa mukaan, vaikka kastijärjestelmää ei olisikaan.


    • ÄO24

      Suoli 24 lukiessa luulisi että on pudonnut enemmänkin.

    • 144_äo

      Tässä kun milleniaanina remontoin 70-luvun kerrostalo kämppääni voin todeta ettei talon rakentaneilla ja minua aikaisemmin remontoinneilla voinut olla kolminumeroista älykkyysosamäärää.

    • yksilönteema

      ennen opittiin kantapään kautta uudet elämän alkeet, nykyään elämä niin orkanisoitua että yksilö huomaa olevansa muotissa jo lapsena vaihtoehdottamassa tilassa jossa erinlaisuus on käytös häiriötä,

    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kenen kanssa haluaisit suhteeseen?

      Laita omasi ja hänen nimensä ensimmäinen kirjain 😊
      Ikävä
      98
      2225
    2. Eläkeläisiltä leikataan jo asumistukeakin, osalla loppuu kokonaan!

      https://yle.fi/a/74-20102928 Hallitus varmaan vihaa eläkeläisiä, nyt ollaan kajoamassa eläkeläisten asumistukeenkin, os
      Maailman menoa
      391
      1846
    3. Mies, riittääkö sulle näkemään vilauksen musta?

      Etkö halua ottaa minua kiinni?
      Ikävä
      71
      1444
    4. Palstasuden aamu

      Hyvää huomenta. Alkaa vähitellen tervehtymistä tapahtua. 😊🤗☕🐺
      Ikävä
      219
      1125
    5. Mikä kaivatussasi on

      parasta?
      Ikävä
      40
      1103
    6. Ken leikkiin ryhtyy

      Se leikin kestäköön. Ei mulle tarvitse kiukutella jos en lähde leikkiin mukaan. Eiköhän se oo molemmille helpoin kun lop
      Ikävä
      93
      1029
    7. Kaipaatko vielä häntä?

      Entistä kumppaniasi?
      Suhteet
      191
      1029
    8. Ollaan samanlaisia

      Samannäköisiäkin? Herkkiä, pohdiskelevia, syvästi tuntevia? Aistin kuvienkin perusteella paljon samankaltaisuutta. Siksi
      Ikävä
      73
      1019
    9. Minulla on nyt niin hirveä ikävä,

      etten meinaa kestää. ;( Voi kun olisit lohduttamassa minua. Anteeksi.
      Ikävä
      71
      926
    10. Pelkään sua.

      Ja haluan ihan älyttömästi. Voiko näin kirjoittaa naiselle.
      Ikävä
      50
      848
    Aihe