Näin ASUNTOKEINOTTELU on organisoitu.

Haans.

Suomessa vallitsee suunnitelmallinen asuntokeinottelu, jota mitä ilmeisimmin pyrittävät saman tyyppiset tahot kuin mitä harjoittivat vaalilahjontaa harjoittaneet liikemiehet. Vaalilahjonnan vitja on nyt murtunut, mutta asuntokeinottelijat saavat vielä toistaiseksi ilmeisesti vapaasti toimia. Onko sekin jälleen kiinni kanteen tekemisestä oikeuskanslerille. Joka tapauksessa suomalaisella asuntokeinottelulla on oikeistohallituksen siunaus. Näin se toimii:

A) Asuntojen hintavedätyksen A ja O on VUOKRA-asuntojen kysynnän patouttaminen. Se on nykyoloissa helpointa aloittaa maahanmuuttajilla. Jos on olemassa vaara, että vuokra-asuntoja jää tyhjilleen ja vuokrat lähtisivät laskuun, kiinnostus härskiksi vedätettyyn omistusasumiseen hiipuisi. Vuokrat on siis pidettävä tavalla tai toisella korkealla. Mamut on tähän oiva käsikassara. Mamuilla - helsingissä lähinnä kokoomusksen suosimilla venäläisillä ja virolaisilla - saadaan vuokra-asumisen täytösasteet yli 130 %:n. Tämä tarkoittaa, että vuokralle tulijoita on jonoiksi asti suhdanteista riippumatta. Halvan lainarahan tyhjentämät vuokra-asunnot saadaan heti täyteen mamuilla. Jatkuva korkea vuokratäyttöaste on olennainen ehto asuntojen hintakeinottelulle. Mamujen käytöllä tähän tarkoitukseen on oikeistohallituksen virallinen siunaus. Vuorat vedätetään suunnitelmallisesti samalle tasolle, kuin mitä suurin piirtein 30 vuoden velkavankeus omistusasunnossa maksaisi.

B) Kun vuokra-asuntomarkkinat on suhdanteista riippumatta ja etenkin nyt laskusuhdanteessa täytetty ääriään myöten (mamuilla, kuten ed. todettu) voidaan vuokravedätystä pöyhkeästi jatkaa jopa LAMAsta huolimatta, siillä lama tuo ylivelkaisten kysyntäpainetta, kun on pakko luopua omasta, http://www.oikeus.fi/14499.htm , tai on velkajärjestelyiden tekemiseksi muutettava pienempään.
Tässä vaiheessa kuvaan astuvat yksityiset suurehkot vuokra-asunto-toimijat, kuten keinottelun ykkönen, "Vuokraturva". Se pistää suuren joukon pieniä vuokra-asuntojaan myyntiin huippuhintaan ylivelkaisten tungeksiessa pienempään. HUomaa, vuokramarkkinat on tukittu Mamuilla, joten yksiön osto on ainoa vaihtoehto. "Vuokraturva" tarjoaa huippuhintaisen tilaisuuden luopua isosta ja muuttaa pienempään. Jäljelle jää kuitenkin yli puolet jättivelasta.
Isompi asunto jää Asuntoparkkiin, jota ilmeisesti rahoitetaan oikeistohallituksen suojeluksessa verovaroin kuten tehtiin 90-luvullakin.
Ylivelkainen omistusasuja on siis käperytynyt rotakoloonsa ja hallituksen tilastokeskus mittaa tässä keinottelun huipentumassa huikeita PIENTEN asuntojen neliöhintasojen nousua. Sana PIENI asunto jätetään oikeisto-ylen tiedotteissa kuitenkin mainitsematta.

C) Mitä tapahtuu isolle asunnolle? Asuntoparkkissa seisottamisella pyritään estämään isojen asuntojen hinnanlasku. Samaan aikaan kuluttajia ohjeistetaan näennäisillä ja jopa toteutumattomilla neliöhinnoilla, esimerkkina omakotitalot, pk-seutu:
http://www.uusisuomi.fi/raha/87255-paljonko-maksaa-omakotitalo-tassa-keskihinnat
Asuntoparkin vastaavista asunnoista pyydetään kuitekin suunnitelmallisesti jopa 50 % korkeampia hintoja, lumeisena "tinkivarana". Kuten roskapankissa aikanaan, Asuntoparkissakin lopulliset kauppahinnat elävät siten että keinottelusta perillä olemattomat maksavat täyden, hyvävelipiiri puolihinnan, tähän tapaan:
http://keskustelu.suomi24.fi/node/9306238 : Em ohjeistus kertoi, että 2800 eur/m2, sisäpiiriläiselle kuitenkin 1600 eur/m2 ja vielä uusi.

Miten keinottelu saadaan loppumaan ?

1) Poliisitutkinta siitä, kuinka moni maahanmuuttaja todellisuudessa ITSE työllään maksaa vuokransa vai maksaako mamujen vuokrat veronmaksaja, siis se, jonka päänmenoksi juuri asuntomarkkinoilla keinotellaan. Vuokratason lasku on yksi ehto hintojen normalisoimiselle.

2) Poliisitutkinta siitä, kuinka suurta asuntokantaa verovaroin seisotetaan asuntoparkissa ja selvitys kansalaisille tämän puoliskon metkuista.

3) Niin kauan, kun edellä kuvatulla toiminnalla, siis suunnitelmallisella asuntokeinottelulla on hallituksen siunaus ja tiedotusvälineet hallituksen manipuloiman tiedottamisen takana, on ainoa keino kannella oikeuskanslerille, kuten teki vaivaiset kaksi henkilöä Nuorisosäätiön vaalirahoituksen tutkinnankin osalta.
Olettaisin, että tämän avauksen ensimmäisestä linkistä löytyvät ne tarvittavat yksi henkilöä tai kymmeniäkin, jotka oikeistohallitusten tarkotuksellisen työvoimapulaharhautuksen seurauksena ajautuivat totaaliseen ahdinkoon ja siitä huolimatta keinottelijat saavat jatkaa. Yksi on saatu vastaamaan teoistaan, mutta niitä on vielä monta sataa muuta.

Tämä haastehakemus on kenen tahansa käytettävissä laatijansa luvalla.

Suomi on euroalueen ainoa maa, jossa asuntojen hinnat eivät ole romahtaneet. Kiitos keinottelun, joka tulee varmuudella tiensä päähän, jos ei oikeustoimin keinottelijoita vastaan, niin keinottelijoiden umpikujaan ajautumisen seurauksen myöhemmin. Jälkimmäisessä vaihtoehdossa lasku on moninkertainen ja pikä pahinta oikeuden kannalta, keinottelijat säilyvät vapaalla.

144

5504

Vastaukset

 • SDP ja Jutta ajavat pääomatuloon monen % korotusta, se tietää vuokrien nousua, joten ei pelkästään oikeisto halua nostaa asumisen hintaa.

  • toteuttaa.

   On todella kurjaa, että vuokra-asutotarjontaa yhdelläkin sijoitusasunnolla lisäävä maksaa vähäisestä, siis tosivähäisestä lisätulosta veroa kylmästi 28 %, saman minkä asuntojen hintakeinottelijat miljoonatuloistaan.


  • vääryys oikaistava kirjoitti:

   toteuttaa.

   On todella kurjaa, että vuokra-asutotarjontaa yhdelläkin sijoitusasunnolla lisäävä maksaa vähäisestä, siis tosivähäisestä lisätulosta veroa kylmästi 28 %, saman minkä asuntojen hintakeinottelijat miljoonatuloistaan.

   Unohda Monaco - täällä asuntosijoittaja vuolee kultaa
   http://www.kauppalehti.fi/5/i/talous/uutiset/etusivu/uutinen.jsp?oid=20101252333  • peluri3nen kirjoitti:

   Unohda Monaco - täällä asuntosijoittaja vuolee kultaa
   http://www.kauppalehti.fi/5/i/talous/uutiset/etusivu/uutinen.jsp?oid=20101252333

   "Latvian virkoamisesta ei voi vetää kuitenkaan sen suuntaisia johtopäätöksiä, että koko Baltia olisi toipumassa taantumasta. Liettuassa hinnat laskivat kymmenen prosenttia. Viroa tilastossa ei mainita."

   Virossa on tilanne se että siellä asuntojen hinnat laskivatnoin 0,6 kertaiseksi siitä mitä ne olivat korkeimmillaan. Ja tämä siis lähinnä sen eurovaluuttaan siirtymisen vuoksi, ja kun siinä kruunun kurssi oli fiksattu euroon ennen siellä tapahtunutta asuntojen hintojen ja asuntorakentamisenkin buumia. Virossa tehtiin siis n.s. sisäinen devalvaatio.
   Ei ole vielä lähteneet asuntojen hinnat paljon nousuun Tallinnassa, mutta kyllä ne siitä vielä lähtevät, ei niin paljon realisesti mutta numeraalisesti. Onhan Tallinnassa kaikki muutkin hinnat, ruoan hinta erityisesti, nousseet euroon siirtymisen jälkeen.

   Tuo latvian asuntojen hintojen nousu ei todellakaan yllätä sen 60% laskun jälkeen talouden lähdettyä nyt nousuun.

   " Global Property Guiden mukaan asuntojen hintakehitys jakautuu maailmanlaajuisesti melko tarkkaan kahtia: puolessa maista hinnat nousevat, toisella puoliskolla laskevat. Hintojen muutoksissa on otettu huomioon inflaatio."

   Näissä jutuissa on sentään huomioitu inflaatio. Se on sitten oma lukunsa minkälaisia indseksejä tässä ovat käyttäneet.

   Jos aloittaja Haans jättäisi nuo kaikkein hullummat harhansa salajuonista pois, niin silloin juttu ainakin vaikuttaisi uskottavammalta.


  • Tänään Krista Kiuru kertoi meille kaikille, miksi asuntojen hinnat ovat kalliit (vedätyksen keinoista tässä avauksessa ).

   Työ teetetään halvalla eli virulaisilla, ryssillä ja polakeilla,

   PÄÄURAKOITISIA on aina suomalainen em porvareiden taktisilla toimilla ja ne myyvät Teille vain KALLIILLA,

   matti ja maijja - siis sinä pölvästi - ostavat vain velkarahalla koska ei ole muuta mahdollisuutta, sillä on PAKKO asua.... juuri tässä porvarit imuttavat, on pakko...asua..... ymmärisitkö.


  • Keinottelijat purkavat nyt suht "rehellisest" tuntojaan lopullisen romahduksen lähestyessä:

   ""Toisekseen sama asunto on voinut olla useammalla välittäjällä ennen kuin se menee kaupaksi.
   ”Kaksi kuukautta voi olla todellisuudessa vaikka kahdeksan kuukautta, mutta tilastoissa se ei näy”, Hämäläinen sanoi Kiinteistömaailman Kiinteistönvälittäjäbarometrissa.""


  • vääryys oikaistava kirjoitti:

   toteuttaa.

   On todella kurjaa, että vuokra-asutotarjontaa yhdelläkin sijoitusasunnolla lisäävä maksaa vähäisestä, siis tosivähäisestä lisätulosta veroa kylmästi 28 %, saman minkä asuntojen hintakeinottelijat miljoonatuloistaan.

   Helsinki maksaa pikkaille mamuvu9okraamansa asuntojen vuoikrat- avoi nn piikki Eiran ja Porvoon eliittille - verorahoiostamme-

   ja kansa maksaa-

   siksi mauja tarvitaan lisää ja lisää-

   suomalaiset asutoloihin, jotka myös eliitin bisnes- jälleen sossun avoin piikki maksaa loputtomiin- kunhan vain riittää asunnottomia ja syrjäytettyjä su09omalaisia- jua niitähän riittää kun nykyinen EU-suuryritysvalta jatkaa hallituksessa....?


  • Helsinki maksaa rikkaille mamuvuokraamansa asuntojen vuokrat- avoin piikki Eiran ja Porvoon eliitille - verorahoistamme-

   ja kansa maksaa-

   siksi mamuja tarvitaan lisää ja lisää-

   suomalaiset asuntoloihin, jotka myös eliitin bisnes- jälleen sossun avoin piikki maksaa loputtomiin- kunhan vain riittää asunnottomia ja syrjäytettyjä suomalaisia- ja niitähän riittää kun nykyinen EU-suuryritysvalta jatkaa hallituksessa....? ??


  • vääryys oikaistava kirjoitti:

   toteuttaa.

   On todella kurjaa, että vuokra-asutotarjontaa yhdelläkin sijoitusasunnolla lisäävä maksaa vähäisestä, siis tosivähäisestä lisätulosta veroa kylmästi 28 %, saman minkä asuntojen hintakeinottelijat miljoonatuloistaan.

   Avauksessahan puhutaan asiasta VUOKRALAISEN kannalta. Hesassa kaupungin asunnot on kaikkein halvimmat eli 10 eur/m2 jos tyytyy vanhempaan taloon. Miksi siis maksaan 20 euro/m2 , joita ylekin (ovelasti) mainostaa, ovathan stadin kämpät verovaroin rakennettu. Miksi juuri ne pitäisi valjastaa Mamuille, jotka ovat täälä vain sinun palkkoja polkemassa ?


 • vai oletko sä vain muuten palikka? kuinka kukaan täysin järjissään oleva voi suoltaa tuollaista paskaa? vai että poliisitutkinta siitä että miksi asuntojen hinnat eivät ole romahtaneet?

  samalla logiikalla tutkinta myös siitä, miksi ruuan hinta ei ole vieläkään romahtanut? tai siitä miksi kahvikupin hinta jatkaa raviradoilla vain nousuaan? tai siitä miksi jeesus ei ole vieläkään tullut?

  • eli se, miksi vuokrajonojen syntyessä vuokra-asuntoja omistava yhtiö juuri tässä tilanteessa pani suuren määrän omistamiaan vuokra-asuntoja myyntiin? Näin muistan ainakin Vuokraturvan toimneen.

   Toinen kysymys herää siitä, että muutamia vuosia sitten maassa väitettiin olevan työvoimapulan. Olen jostain lukenut, että työvoimapula oli vain hämäystermi, jolla selitettiin ulkomaalaisten voimaallista maahan muuttoa. Nyt työvoimapulasta ei uskalla puhua enää kukaan.

   Miten on?


  • Calacalle kirjoitti:

   eli se, miksi vuokrajonojen syntyessä vuokra-asuntoja omistava yhtiö juuri tässä tilanteessa pani suuren määrän omistamiaan vuokra-asuntoja myyntiin? Näin muistan ainakin Vuokraturvan toimneen.

   Toinen kysymys herää siitä, että muutamia vuosia sitten maassa väitettiin olevan työvoimapulan. Olen jostain lukenut, että työvoimapula oli vain hämäystermi, jolla selitettiin ulkomaalaisten voimaallista maahan muuttoa. Nyt työvoimapulasta ei uskalla puhua enää kukaan.

   Miten on?

   Siinä vaiheessa kun suuret ikäluokat jäävät eläkkeelle, muuttuu huoltosuhde radikaalisti. Eli kohta jokaisella työtätekevällä on kaksi töitä tekemätöntä elätettävänä. Ja samalla kun suuret ikäluokat eläköityvät, jää tietysti myös jumalattomasti työpaikkoja auki, eli tulee työvoimapula. Tämä ei ole mikään ihan pieni ja helposti ratkaistava ongelma. Todennäköisesti tulee käymään ainakin niin, että eläkkeitä leikataa entisestään, sillä valtiolla ei yksinkertaisesti ole varaa maksaa suuret ikäluokkien eläkkeitä.  • dille? kirjoitti:

   http://www.taloussanomat.fi/asuminen/2010/08/06/liikanen-suomen-asuntomarkkinoilla-keinotellaan/201010856/139

   - Suomen Pankin pääjohtaja Erkki Liikasen mukaan viime aikainen asuntojen hinnannousu Suomessa on keinotekoista.

   Ja sinä tietenkin uskot tällaisia valehetelevia paskanpuhjia kuin tämä Liikanenkin on. Ne on nämä valtion viroissa olevat talouspuolen äijät kaikki tasan tarkkaan selalisia, että ne laulavat automaattisesti niiden lauluja kenen leipää syövät. Nämä äijät syövät budjetista, ja kun vielä hyvin syövätkin niin siksi se on heille tärkeätä että siitä ei muut niin paljon söisi että se heiltä loppuisi. Nämä äijät tietävät myös sen, että sitä tuottavaa realitalouttakin siihen budjettiin tarvitaan(koska sentään talouspuolen juttuja ovat pähkäilleet), ja siksi he laulavat myös monopolistisen tavarantuotannon etuja ajavien lauluja.


  • työvoimapula! kirjoitti:

   Siinä vaiheessa kun suuret ikäluokat jäävät eläkkeelle, muuttuu huoltosuhde radikaalisti. Eli kohta jokaisella työtätekevällä on kaksi töitä tekemätöntä elätettävänä. Ja samalla kun suuret ikäluokat eläköityvät, jää tietysti myös jumalattomasti työpaikkoja auki, eli tulee työvoimapula. Tämä ei ole mikään ihan pieni ja helposti ratkaistava ongelma. Todennäköisesti tulee käymään ainakin niin, että eläkkeitä leikataa entisestään, sillä valtiolla ei yksinkertaisesti ole varaa maksaa suuret ikäluokkien eläkkeitä.

   >>>Siinä vaiheessa kun suuret ikäluokat jäävät eläkkeelle, muuttuu huoltosuhde radikaalisti

   Suuret ikäluokat ovat jo eläkkeellä KAIKKI, katsoppas mitä kokkari juonii

   http://portti.iltalehti.fi/keskustelu/showthread.php?t=1072213

   Aikoo syödä sinun PERINTÖSI, ellei se mennyt jo keinottelijoiden liiviin.


 • Aivan älytöntä paskaa.. jos tuohon itse uskoo, niin olisi syytä mennä tutkimuksiin.

  • Kuullun ja luetun ymmärtämisessä havaitsivat vakavia puutteita. Kaikki mitä oikeisto-YLE tai koromankanavilta tuli (mkl mustan porvarin hesari), niin havaitsivat pahoja kuullun ja luetun ymmärtämsi-VAURIOITA, pysyvän laatuisia.

   Mutta kuin kummajaisena, kuppalenden tarinoita kuulemma osasi lukea:

   Siksi Pöyry käynnistää toiminnoissaan laajan tehostamisohjelman, joka toteutetaan vuosina 2010-2012.

   Ohjelma aloitetaan nimenomaan Suomesta, jossa ”saneeraustarve on ilmeisin, ja merkittäviä kustannussäästöjä voidaan saavuttaa”.

   Samalla käynnistyvät konsernin kaikkia Suomen toimintoja koskevat yt-neuvottelut. Pöyryllä on Suomessa 2500 työntekijää ja 33 toimipaikkaa. Työpaikoista puolet on pääkaupunkiseudulla.

   ei tajunnut sitä "työvoimapulaa" kuitenkaan


  • S.V.T. kirjoitti:

   Kuullun ja luetun ymmärtämisessä havaitsivat vakavia puutteita. Kaikki mitä oikeisto-YLE tai koromankanavilta tuli (mkl mustan porvarin hesari), niin havaitsivat pahoja kuullun ja luetun ymmärtämsi-VAURIOITA, pysyvän laatuisia.

   Mutta kuin kummajaisena, kuppalenden tarinoita kuulemma osasi lukea:

   Siksi Pöyry käynnistää toiminnoissaan laajan tehostamisohjelman, joka toteutetaan vuosina 2010-2012.

   Ohjelma aloitetaan nimenomaan Suomesta, jossa ”saneeraustarve on ilmeisin, ja merkittäviä kustannussäästöjä voidaan saavuttaa”.

   Samalla käynnistyvät konsernin kaikkia Suomen toimintoja koskevat yt-neuvottelut. Pöyryllä on Suomessa 2500 työntekijää ja 33 toimipaikkaa. Työpaikoista puolet on pääkaupunkiseudulla.

   ei tajunnut sitä "työvoimapulaa" kuitenkaan

   http://www.taloussanomat.fi/porssi/2010/10/14/poyryn-tulosvaroitus-vakava-signaali-suomen-tilasta/201014296/170

   ... mutta MUSTALLE tämä tieto ei tullut yllätyksenä, saatikka että täytenä. Nätsin pitää vain näytellä.


  • Kuulin, että tämä on "suoli 24", ja sinun kaltaisen suhteellisen tyhmän munapään aivopiereskely vain vahvistaa uskoani.


  • Höh Höh kirjoitti:

   Kuulin, että tämä on "suoli 24", ja sinun kaltaisen suhteellisen tyhmän munapään aivopiereskely vain vahvistaa uskoani.

   olemme jo täysin varma tästä asiasta. • kautta aikain, jo paljon ennen kuin tähän maahan saatiin ainuttakaan mainitsemaasi maahanmuuttajaa. Vuokrat olisivat ihan samassa pisteessä kuin nyt ilman maahanmuuttajiakin. Ainut syy korkeisiin vuokriin on näiden persaukisten hyysääminen, eli sosiaalituet.

  Lähettämällä nämä tuella eläjät autioituvalle maaseudulle (äetsään):

  A) valtio säästää rahaa
  B) vuokrien nousu loppuu
  C) kenties jopa asuntojen hintojen nousu loppuu, ainakin nousuvauhti hiipuu

  Tai ainahan voit yrittää että täysin persaukiset kunnat ryhtyvät rakentamaan vuokra-asuntoja, tosin heillä ei ole tähän varaa. Eikä heillä myöskään ole varaa ylläpitää näitä tappiota tekeviä vuokra-asuntoja.

  Mutta ryhdy sinä oikeasti yleishyödylliseksi vuokraajaksi, äläkä vedä välistä kuten muilla on tapana. Vaan tee ihan reilusti tappiota ja ole oikeasti yleishyödyllinen, jooko Haans setä.

  • Tässä sitä asuntoa ootellaa HOAS:ilta 4 kuukautta.. Pitänee ensi vuoden alussa mennä yksityisille markkinoille ja hommata opintolainakin kaupanpäälle.


  • """Vuokrat ovat nousseet kautta aikain, jo paljon ennen kuin tähän maahan saatiin ainuttakaan mainitsemaasi maahanmuuttajaa. Vuokrat olisivat ihan samassa pisteessä kuin nyt ilman maahanmuuttajiakin. Ainut syy korkeisiin vuokriin on näiden persaukisten hyysääminen, eli sosiaalituet. """

   Sielä keinottelija nro 1 eli "Vuokraturva" ilmoittelee: HKI, ostetaan yksiöitä hintaan 50-70 t euroa.

   Vuosi sitten tuo keinottelija pisti myyntiin valtaisan määrän yksiöitä, asia josta oikeisto-YLE mainitsi vain kerran, siis täysin kuin "työvoimapula"-masinoinnista, jota laulettiin aamusta iltaan. Tänään musta porvari myöntää: 260 000 työtöntä suomalaista on jatkuvassa "aktivointi"-kierteessä. Natsit mainitsivat vain puolet, sillä työttmiähän on 600 000. Ei tässä tilanteessa asuntojen hintoja nostella. Ja se on täysin varmaa, että MAMUt on vuokrien nostojen välikappaleena. Toki sossu maksaa heidänkin vuokransa. Ja töitä pitäisi natsien ilmoituksen mukaan nyt hakea nimettömänä, ettei iivanaa "syrjittäisi". Hävytöntä

   Eikä täysjärkiset ja sisäpiiriläiset maksa kuin puolet "suositushinnoista": Vanhanen poimi sisäpiiriläisten avustuksella asuntoparkista ylivelkaantuneen okt:n ja maksoi siitä 1580 euroa neliömetriltä. Kusettajat syytävät sopuleille kusetus-"suosituksia", 3000 euron neliöhinnoista.

   Välittäjiin ei siis kannata missään nimessä uskoa, ne kun ovat natsien juoksupoikia.


  • justnäin kirjoitti:

   Tässä sitä asuntoa ootellaa HOAS:ilta 4 kuukautta.. Pitänee ensi vuoden alussa mennä yksityisille markkinoille ja hommata opintolainakin kaupanpäälle.

   http://www.ksml.fi/uutiset/kotimaa/maahanmuuttoteema-sopii-vihreille/615238

   --Vihreiden tavoitteena onkin osoittaa perussuomalaisten näkemykset niin maahanmuutossa kuin muissakin asioissa epäluotettaviksi


  • ensisijaisesti asumistukea - on rakennettu ennen kaikkea niille joilla on sijoitusasunto vuokrattavaksi. Säännöstely vuokrista poistettiin samasta syystä, saavat porvarit paremman tuoton kämpästään ja pumpattua veronmaksajien rahat itselleen.

   Eivät vuokra-asunnot mitään tappiota tekisi, mutta kun ne kaupunkien ja valtion vuokrataloyhtiöt "pumpataan" kuiviksi, eli varastetaan rahat.

   Realiteettien ymmärtäminen on hiukan vaikeaa, kun kulkee Kokkarien ja Keskustan(tällä hetkellä) viitoittamaa kusetuspolkua jossa ainoa tarkoitus on siirtää verorahat puolueiden tukijoille.


  • Minua askarruttaa näiden ihmisten ajatuskulku jotka aina mesoavat esim. siitä miten asuntoja vuokraavat rikastuvat losien vuokralaisten tai yhteiskunnan maksamien vuokratukien kustannuksella.
   Mikseivät nämä mesoajat itse investoi asuntoihin(eivät aina edes itselleen sitä omaa asuntoa viitsi hankkia vaan asuvat vuokralla) ja ala tehdä tätä bisnestä jonka he niin tuottavaksi ja helposti rikastuttavaksi katsovat. Minä nimittäin en oikein jaksa uskoa sitäkään, että nämä mesoajat olisivat niin korkemoraalisia ja siksi kieltäytyisivät rikastumasta kun katsovat tällaisen olevan moraalisesti väärin tai jotenkin epäoikeudenmukaista.


 • Ne seisottavat asuntoja ASUNTOPARKISSA veronmaksajien kustannuksella:
  http://velkakello.fi/
  Pitääkseen hintatason taivaissa.

  Lukaiskaapa tänään hesarista, kuinka kävi USA:ssa, jossa korporaatiot eivät saa veronmaksajien kustannukseella rellestää niinkuin suomessa. Hinnat tulivat alas, koska riskit ovat PANKILLA. Täälä suomessa kepulit ja kakokoirat ovat lastanneet kaikki riskit tavallisen tyhmän suomalaisen niskaan.
  Niin asuntovelat kuin jälkivelatkin.
  Ja kusettajat luikkivat kuin koirat veräjästä.
  USAssa eivät luiki, siksi sielä asuntojen hinnat laskivat.

  Kepulaiskoirat, nuo vallassa vielä tänään istuvat, ilmoittivat eilen, että heille kiinteistöveroja ei määräillä, mikäli he ovat vallassa (nyt tilat ja metsät on vapautettu kiinteistöveroista, rividemarit ja älykääpiöt ne maksavat).

  Näi te typerykset menitte ottaamaan vastuullenne pankkien ja gryndereiden yrittäjäRISKIT:
  Kantakaa siis ylpeinä ne !!!!

  http://www.oikeus.fi/14499.htm

  kaikissa muodoissaan:

  • Miksi Haans aina valehtelet? MIKSI?


  • Miksi teet sitä? kirjoitti:

   Miksi Haans aina valehtelet? MIKSI?

   Kysäseppäs haansilta vaihtoehtoa, et saa vastausta.

   Tämäkin on yleistä vasuri meininkiä, pelkkää räksytystä vailla vastauksia.


  • Miksi teet sitä? kirjoitti:

   Miksi Haans aina valehtelet? MIKSI?

   ""Miksi Haans aina valehtelet? MIKSI? """

   sinun pitäisi osoittaa se, mutta sinusta, rotta, ei ole siihen.
   Ja näin siksi, että totuus ei pala tulessakaan.
   Eikö totta, natsi !


  • Kyllä sitä polittisin päätöksin helpostikkin saataisiin nyt valmiina olevan asumiskelpoisen rakennuskannan hintataso romahtamaan vaikka niin alas että näitä asunnon omistuksia lähes ilmaiseksi jaeltaisiin. Se vaa että tuollaisessa tilanteessa ei kukaan(paitsi ehkä joku aivan varaton ja työtön) suostuisi asunnon omistusta itselleen ottamaan ainakaan ilmaiseksi. Hekellisesti asuminen olisi halpaa, mutta asunnot alkaisivat nopeasti rapautua kun ketään ei kiinnostaisi niitä korjata ja huoltaa ja hoitokustannuksetkin jätetattäisiin paljolti maksamatta. Usiin rakennuksiin ei sen paremmin kenekään kannattaisi investoida ja rakentaminen pysähtyisi. Eli ei se näinkään suoritettu omaisuuden sosialisointi pitkään lämmittäisi.


  • joozzzzzzzzzzzz kirjoitti:

   Kyllä sitä polittisin päätöksin helpostikkin saataisiin nyt valmiina olevan asumiskelpoisen rakennuskannan hintataso romahtamaan vaikka niin alas että näitä asunnon omistuksia lähes ilmaiseksi jaeltaisiin. Se vaa että tuollaisessa tilanteessa ei kukaan(paitsi ehkä joku aivan varaton ja työtön) suostuisi asunnon omistusta itselleen ottamaan ainakaan ilmaiseksi. Hekellisesti asuminen olisi halpaa, mutta asunnot alkaisivat nopeasti rapautua kun ketään ei kiinnostaisi niitä korjata ja huoltaa ja hoitokustannuksetkin jätetattäisiin paljolti maksamatta. Usiin rakennuksiin ei sen paremmin kenekään kannattaisi investoida ja rakentaminen pysähtyisi. Eli ei se näinkään suoritettu omaisuuden sosialisointi pitkään lämmittäisi.

   -- Eli ei se näinkään suoritettu omaisuuden sosialisointi pitkään lämmittäisi.

   Miten on, lämmittäisikö kokomuslainen sosialisointi änempi, "työväkeä" kun ovat:
   http://portti.iltalehti.fi/keskustelu/showthread.php?t=476695


  • Gulliver kirjoitti:

   -- Eli ei se näinkään suoritettu omaisuuden sosialisointi pitkään lämmittäisi.

   Miten on, lämmittäisikö kokomuslainen sosialisointi änempi, "työväkeä" kun ovat:
   http://portti.iltalehti.fi/keskustelu/showthread.php?t=476695

   Joo kyllä minä näitä kokoomuksenkin sosialisointilinjoja olen kauhistellut.
   Ajatellaan nyt tätä kun verotusta on kevennetty niiltä joiden käsissä on keskeinen tavarantuotanto ja laskujen kirjoituskin ja tosiaalta edelleen tähän suuntaan on tarkoitus jatkaa. Lisäksi vielä suoranaisia tukiakin on tällle samalle taholle suunnattu nyt laman varjolla. Käntöpuoleella on sitten yhtäältä kaikenlaisen välillisen verotuksen kiristämistä joka keskeisiltä osiltaan on pienituloisen kannalta vielä regressiivistäkin verotusta, ja toisaalta julkisten palvelujen heikentämistä ja niiden maksujen nostoa ja myös uuden velkarahan levittämistä ja sitä kautta inflaation kiihdyttämistä.

   Verotuksen suhteen olen ilman muuta nyt demarien ja vasemmiston linjoilla. Ainostaan puheet sitä miten pääomatulojen verotuksella saadaan paljon kerättyä veroja ovat vähän humpuukia.
   Myös sitä ei vasemmisto milloinkaan ainakaan avoimesti huomioi että pääoma-ja osinkotuloista riippuvaisia on myös työeläkkeiden maksajatkin ja valtiokin saa näistä pääomatulosita suoraan ja veroinakin.

   Siitä pidän erityisesti, kun halutaan kaikenlaiset tulot samalle viivalle ja siitä sitten verotettaisiin kaikkia yhtä lailla.


 • no sehän on VAALITEEMA ilman muuta, Irlannin velanmaksujen ja muun kusetuksen lisäksi.

  Seuraavassa siis aiemmin nimetyt viralliset vaali-teemat:

  1) Suomalaisten työttömyys 800 000 ( 300 t koulutuksessa 200 t ennenaik. eläk. 300 t).
  MaMuja EI siis tarvita. Siis kuinka hoidamme suomalaisille töitä ja miksi toisimme lisää ulkomaalaisia. Kova juttu, varsinkin mamuja suosivalle kako-kepuli-"demarille". Vaaliteema nro yksi siis. Samalla analysoimme "työvoimapula"-valehtelua ja pohdimme miten valehtelijoita tulee rangaista

  2) "Ennätyspitkä nousukausi" veronkevennyksineen olikin velan varaan rakennettua valhetta, jota höystettiin "työvoimapula"-valheilla ja sen seurauksena velkaannumme nyt todella rajua vauhtia. Ketkä pitäisi pistää maksumiehiksi. "Työvoimapula"-valehtelijatko vai varallisuusveroista vapautettut. Velkalaskut lankeavat vääjäämättä. Armoton vaaliteema nro 2. siis.

  3) Eläkeongelma. Oikeistolaiset ovat tarjoilelleet meille "työurien pidennyksen" nimellä kulkevaa eläke-LEIKKAUS-ohjelmaa. Koska EU:ssa, jossa olemme, on jo käytössä ELÄKEKATTO, niin miksei myös meillä. Oikeistolaiset näet yrittävät "työura"-valehtelulla vain vältellä omien jättieläkkeidensä (jopa 60 000 eur/kk) leikkauksia, sosialisoimalla leikkaukset sinun eläkkeisiin. Tämä ei Otto-Willen mielestä vetele. Ensin eläkekatto, ennen kuin sinun eläkkeitäsi leikataan. Eikö totta.

  4) LEIKKAUSLISTAT, onko niitä. Jos selvyyttä ei tule ennen vaaleja, ja niitä paljastellaan vaalien jälkeen, seon YLEISLAKKO, siltä seisomalta.

  Pidetään näistä teemoista kiinni, vaikka natsit yrittävät teitä oikeisto-ylen avulla toisaalle johdatella.

  • a) käyt äänestämässä

   b) jätät kako-kepuli-"demari"-ropelit (rkp) kokonaan väliin

   c) varminta on äänestää vasuria ja persua.

   Sen jälkeen pannaan ostettu "oikeus"-laitos uusiksi ja heti perään rosvot poseen. Aika selvää tekstiä.
   Toimi.


  • partisaani.. kirjoitti:

   a) käyt äänestämässä

   b) jätät kako-kepuli-"demari"-ropelit (rkp) kokonaan väliin

   c) varminta on äänestää vasuria ja persua.

   Sen jälkeen pannaan ostettu "oikeus"-laitos uusiksi ja heti perään rosvot poseen. Aika selvää tekstiä.
   Toimi.

   ajetaan tämä maa konkurssiin, mutta ehkä tietyt tahot tätä ajaakin takaa.....


  • partisaani.. kirjoitti:

   a) käyt äänestämässä

   b) jätät kako-kepuli-"demari"-ropelit (rkp) kokonaan väliin

   c) varminta on äänestää vasuria ja persua.

   Sen jälkeen pannaan ostettu "oikeus"-laitos uusiksi ja heti perään rosvot poseen. Aika selvää tekstiä.
   Toimi.

   """Sen jälkeen pannaan ostettu "oikeus"-laitos uusiksi ja heti perään rosvot poseen. Aika selvää tekstiä.
   Toimi."""

   löydänkö sen jälkeen itselleni vuokra-asunnon ?
   http://keskustelu.suomi24.fi/node/8853363


 • ja niin on sinulla maksaja.

  Jos mamut pääsisivät töihin, ei tarvitsisi huudella kadulla. Suurin osa heistä haluaisi töitä, mutta suomalaiset puusta juuri alaslaskeutuneet pelkäävät eri näköisiä lähimmäisiä. Onhan hölmöä. että kielitaitoiset, jopa korkeakoulutetut ihmiset ovat lähes kerjäläisen asemassa.

  Hävetä sietäisi, mutta poliisia pyydetään apuun. Huhuh.

  • tuollaista olet päähäsi saanut, ei se ainakaan totuus ole. Tee vaikka pikku galluppi kauppakeskuksessa ja tarjoa sillä pörrääville töitä. Eipä ole ruuhkaa tulijoista.


  • ja niin on sinulla maksaja. Jos mamut pääsisivät töihin, ei tarvitsisi huudella kadulla. Suurin osa heistä haluaisi töitä. Taitaapa heillekin tilaisuus nyt tulla:

   http://www.iltasanomat.fi/vaalit2011/Keskusta lupaa jopa 200 000 työpaikkaa/art-1288369807071.html

   vai tarvitaanko ne vain hinta-keinotelemiseen?


  • Olisi erittäin suotavaa, että MAMU:t pantaisiin maksamaan omat elinkustannuksensa. Täysin toisin siis kuin tänään toimitaan. Mutta juuri ASUNTOKEINOTTELUN näkökohdista, kako-kepuli-"demarit" toimivat kuten toimivat ja maksattavat mamujen kulungit SINULLA.

   http://www.muuttoliikkeessa.fi/index_html?cid=149&lang=suo

   Espoon veronkorotukset ovat tästä suoraa seurausta


 • On tainnut Haans-komukalta unohtua, mihin poliisi voi käyttää julkista valtaa ja mihin ei. Jos otamme tänne mamuja, on heille luonnollisesti tarjottava asunto, vai minne Haans ajatteli heidät sijoittaa?

  Siinä Haans on kyllä oikeassa, että asuntojen hinnat kuplivat nyt pahan kerran. Mutta ei huolta, kyllä routa porsaan kotiin ajaa ja kohta saa jonkin verran halvemmalla. Edellyttäen tietysti, että on palkkatöitä tai muuten rahaa.

 • """Tässä vaiheessa kuvaan astuvat yksityiset suurehkot vuokra-asunto-toimijat, kuten keinottelun ykkönen, "Vuokraturva". Se pistää suuren joukon pieniä vuokra-asuntojaan myyntiin huippuhintaan ylivelkaisten tungeksiessa pienempään. HUomaa, vuokramarkkinat on tukittu Mamuilla, joten yksiön osto on ainoa vaihtoehto. "Vuokraturva" tarjoaa huippuhintaisen tilaisuuden luopua isosta ja muuttaa pienempään. Jäljelle jää kuitenkin yli puolet jättivelasta."""

  Lehtimainoksessa vuokraturva ilmoittaa takaavansa asuntonsa vuokraavalle vuokran maksun. Tämän täytyy tarkoittaa sitä, että vuokralainen tekeekin vuokrasopimuksen "vuokraturvan" kanssa. Onko näin?
  Poikkeaako tämän lafkan toiminta muuten oleellisesti yleisistä pelisäännöistä ja uskaltaako sen kanssa ylipäätään asioida?

  • " Lehtimainoksessa vuokraturva ilmoittaa takaavansa asuntonsa vuokraavalle vuokran maksun. Tämän täytyy tarkoittaa sitä, että vuokralainen tekeekin vuokrasopimuksen "vuokraturvan" kanssa. Onko näin?"

   Varmasti Vuokraturvalla on tällaisiakin asiakkaita, mutta tavallisesti vuokrasopimus tehdään kuitenkin asunnon omistajan ja vuokralaisen kesken. Vuokraturva hakee vuokralaisen ja tarkistaa ne vakiojutut kuten maksuhäiriöt ja vaatii kotivakuutuksen(jopa isännöitsijän todistuskin nykyäään, joka on minusta turhaa kulua). Vuokraturva takaa vuokran yleensä vain 1 vuodeksi, ja jos esim. vuokralainen asunnosta aiemmin lähtee niin Vuokraturva hommaa uuden vuokralaisen ilman lisäkukuluja.
   Näissä palvelusopimuksissa siis vuokranantaja kuitenkin viime kädessä hyväksyy välittäjän valitseman vuokralaisen, vaikka tuskin ainakaan usein on tässä erimieltä välittäjän kanssa.
   Jos vuokralaisen todetaan aivan törkeästi tuhonneen asuntoa niin Vuokraturvan välittäjä sen voi todistaa, kun hän tekee kuntokatsauksen niin vuokrasopimuksen alkaessa kuin sen päättyessäkin(ainakin pyydettäessä). Tällöin vuokralainen voi menettää vuokratakuunsa.
   Lasku näistä Vuokraturvan palveluista vuokranantajalle on 1kk vuokra plus siihen ALV.

   "Poikkeaako tämän lafkan toiminta muuten oleellisesti yleisistä pelisäännöistä ja uskaltaako sen kanssa ylipäätään asioida?"

   Vuokraturvan toiminta poikkeaa sikäli muista, että se on iso välittäjä ja se operoi myös asuntosijoitusten kanssa. Vuokraturvalle voi antaa tehtäväksi hakea sopiva sijoitusasunto ja siihen vuokralainen. Minä en kyllä ole näitä Vuokraturvan sijoituspalveluita käyttänyt ja en tiedä miten laajaa heidän tämä toimintansa on, enkä tiedä sitäkään paljonko heillä omassa omistukseessaan on asuntoja.


 • Joku tuossa valittelee, etta vuokrat karkaa kasista. No ei karkaa kun ei maksa. Ja muistaa ensi vaaleissa aanestaa, muita kuin natseja !!!
  http://keskustelu.suomi24.fi/node/9654456

  jo loppuu ruikutus, kun lakkaa kusettajia tukemasta. Se on itsesta kiinne

 • ... kovan spekuloinnin kohteena:

  - Valtion tuella tuotetut PERUNAT myydään venäläisille
  http://portti.iltalehti.fi/keskustelu/showthread.php?t=449093

  Tiedät jo varmaankin, miksi uusliberalismi kaatuu arabimaissa. Kovaa kuppaa porvarit Sinuakin täälä suomessa mutta Sinun ei sentään ainakaan vielä tarvitse tulla kaduille. Katsotaan ensin miten suoriudut vaaleista, ensi huhtikuussa. Jos osaat valita oikein, voimma ampua alas sinua kyykyttävät natsit, nuo kako-kepuli-"demarit", kolmenkoplaksi kutsutun rikollisjengin.

 • Näin syvenevän LAMAn syövereissä mietin aina, mistä tänne saataisiin lisää asukkaita. Venäjältä, Virosta vai Puolasta. Siis niin että edes maksaisivat vuokransa.

  Mutta kun ei mistään saada, vain näitä samoja, jotka vievät suomipojan työpaikat. Ja kun vievät suomipojan työpaikat, eivätkä edes tänne veroja maksa, on matin ja maijjan verotusta kiristettävä.

  Tiedät kyllä miksi.

  http://velkakello.fi/

 • Keinottelijat itse kertovat onnistuneensa yli äyräiden:

  http://yle.fi/uutiset/talous_ja_politiikka/2011/03/vuokraturva_paakaupunkiseudulla_vuokrien_kipuraja_on_tullut_vastaan_2408181.html

  Oikeisto-YLE taas kertoi tänään 16.3.11, että pk-seudulla pula edullisista asunnoista pahenee edelleen. Tämä on ymmärrettävää, niin kauan kuin rikollishallitus antaa rikollisjärjestöjen mellastaa rauhassa. Mutta arvon sopuli, etkö se enää ollutkaan SINÄ, joka tässä maassa päätät? Miten tässä näin pääsi käymään, että natsit veivät ja sinä vikisit !


  • keinottelija 2 kirjoitti:

   Keinottelijat kiristävät otettaan:

   http://www.hs.fi/kotimaa/artikkeli/Tuhansia vuokra-asuntoja vapautuu vuokravalvonnasta/1135264652733

   Vieläkö tosiaankin muistat, hinnannostajia, niitä kakolaisia YKSITYISTÄJIÄ:
   http://portti.iltalehti.fi/keskustelu/showthread.php?t=293513

   Ja ymmärrätkö vieläkään, mistä natsien keinottelussa on kysymys?

   Ihan van mielenkiinnolla kyselen että miksi ihmeessä pidät tätä keskustelua pystyssä ihan itse monilla eri nimimerkeillä?

   Onko jakomielitautisi pahenemassa? Ymmärrän kyllä että sairaseläkkeesi laahaa pahasti jäljessä yleisestä inflaatiosta ja lääkkeet ne vaan maksaa entistä enemmän vuosittain. Paha kierre.


  • huuhaa-1 kirjoitti:

   Ihan van mielenkiinnolla kyselen että miksi ihmeessä pidät tätä keskustelua pystyssä ihan itse monilla eri nimimerkeillä?

   Onko jakomielitautisi pahenemassa? Ymmärrän kyllä että sairaseläkkeesi laahaa pahasti jäljessä yleisestä inflaatiosta ja lääkkeet ne vaan maksaa entistä enemmän vuosittain. Paha kierre.

   Sitähän voi olla vikisijä-Haansin puolella, tai sitten meidän voittajien puolella.
   Ihan sama miltä Haansisa tuntuu, kunhan homma hoituu.
   Ja hoituuhan se, Haansista huolimatta. Tai oikeestaan Haansin ansiosta
   Kaiken maailman Haansithan se meidän laskut loppujen lopuksi maksavat.. Minä vain otan tuoton, hyvän sellaisen...


  • Kyllä asuntoja rakennettaisiin jos olisi vaan näillä rakennetuilla asunnoilla ostajia. Valtio voi tietenkin rakentaa ja jakaa asuntoja vaikka ihan ilmaiseksi valitsemilleen ihmisille, mutta valtio joutuu keräämään nämä varansa joko verottamalla tai sitten laskemalla liikkeelle uutta velkarahaa joka taas aiheuttaa inflaatiota. Kaiken päälle ne jotka ilmaiseksi asunnon saavat eivät arvosta asuntoaan pätkääkään vaan jopa tahallaan paskaavat ja tuhoavat sen nopeasti.


 • Taas tarvitaan Haansia oikomaan NATSIEN valheita:

  ""Kohtuuhintaisille vuokra-asunnoille ei enää löydy riittävästi rakennuttajia, vaikka uusia vuokra-asuntoja tarvittaisiin kipeästi lievittämään asuntopulaa. """
  http://www.hs.fi/kotimaa/artikkeli/Rakennuttajien kiinnostus valtion tukemaan rakentamiseen romahti/1135265258478

  Asuntokeinottelu on ajanut itsensä juntturaan, ja natsit - tällä kertaa "demarit" - käyttävät termiä "asuntopula". No pulaahan ei asunnoista ole, vaan ne on hinnoiteltu ostajien ulottumattomiin, suunnitelmallisella asuntokeinottelulla. Tarjontaa on vaikka hyrymyket:

  1)
  http://www.oikeus.fi/14499.htm satoja, lisäksi vanhoja "nettihuutokaupassa".

  2) Asuntoparkissa (60 000)
  http://kuluttaja.etuovi.com/

  Toki niin työvoimasta kun asunnoistakin tulee "pulaa", jos kataisen (kokoomus) hanke 1,8 miljoonan mamun tuomisesta suomeen saa myös "demareissa" kannatusta:
  http://nuiva-tv.blogspot.com/2008/10/jyrki-katainen-suomi-arvitsee-10.html

 • Olen haeskellut Helsingin kaupungilta vuokra-asuntoa. Tuntuu vain, että niitä ei vaan ole tai ne vapautuvat kohtuuhintaiset Helsingin vuokra-asunnot menevät kelle lie.

  Päättäjien pitäsi varmista, että jokaiselle olisi asunto, edes vuokra sellanen.

  Yksityiseltä vuokranantajalta en halua vuokrata asunto, koska se on erittäin epävarmaa.

  • ""Olen haeskellut Helsingin kaupungilta vuokra-asuntoa. Tuntuu vain, että niitä ei vaan ole tai ne vapautuvat kohtuuhintaiset Helsingin vuokra-asunnot menevät kelle lie. """

   Mamuille. Pelinappuloille ne menevät ! Siksi jäät ilman.


  • Kokeilepas Oulusta, Kajaanista tai vaikkapa Suomussalmelta?

   Voi löytyä asunto.

   "Päättäjien pitäsi varmista, että jokaiselle olisi asunto, edes vuokra sellanen."

   Mitä tapahtuisi asuntojen hinnoille jos päättäjät päättäisivät rakentaa 5miljoonalle ihmiselle asunnot Helsinkiin? Ihan vain sen takia että kaikilla halukkailla olisi mahdollisuus asua Helsingissä?


 • kyll muaki ihmetyttää, miten mamuill o varaa asuu helsinkin keskustan sellasill aluil jonne meill suomalaisill ei oo mitää asiaa iha kustannussyist. onks nää mamut euroopan varakkaimpii vai mitä

 • Tässä on piilossa viellä sellanen PERKELEEN! tyly tosiasia jota vissiin
  piilotellaan ja lymyy piilossa jossain kun ei siitä oikein puhuta
  sellanen pikkujuttu et Suomella on omaakin valtionvelkaa
  noin jo 14000E per kansaline vauvasta vaariin.
  maksamatta eikä Kataisen puheitten mukaan sitä lainaa
  ole milloinkaan tarkoituskaan maksaa pois.
  Kyse ei oo kenenkään omasta asuntovelasta.
  Mutta jos ottaa taskulaskimen kun helmitaulu on rikki
  ja laskee yksinkertaisen laskutoimenpiteen
  14000 kertaa 5000 000 se tekee =?
  Venatkaas vähäse mun laskimes ei rivit riitä täytyy lainata tytön laskinta..
  14000x5000 000 = 70 000 000 000Euroa maksettavaa jota ei oo
  tarkotus sit maksaa?
  Ihmettelen vaan kuka antaa velkaa noin paljon sille joka ei tota aijo
  maksaa?
  Asiahan ei muka minulle velattomalle maksajalle kuulu?

  • Helppohan tuollinen laina on kirjoittaa kenen hyvänsä jolla siihen valtuudet on. Käytössämme oleva rahahan on täysin katteetonta n.s. fiat-rahaa tai bittirahaa joka luodaan tyhjästä kirjoittamalla velkapaperi.
   Tätä velan kokonaismäärää ei itseasiassa edes voitaisi kuolettaa pois siksi kun velasta maksetaan myös korkoa ja tämä korkojen osuus ei näy missään velkana eli ei sitä ole olemassa velkarahana. Vain velaksi kirjatut rahat ovat olemassa velkarahana, ja siksi vain ne voitaisiin edes periaatteessa kuolettaa pois.


 • Tuota noin, ostiko "vuokraturvakin" aivan liian kalliilla

  Hinnat jo liian korkeita - asuntosijoittajat kaikkoavat
  Keskiviikko 13.04.2011

  muita kohteita etsitään, mutta mitä, leipää???

  • http://yle.fi/alueet/helsinki/2011/06/paakaupunkiseudun_asuntohinnoissa_tuli_katto_vastaan_2644092.html

   Pattitianne mutta sehän on siis asuntokauppa seis. Vosiko siis romahdus alkaa tästä vai onnistuisiko keinottelijat pitämään hintatason piikissä, asuntoja parkissa veronmaksajien kustannuksella seisottamalla.

   Viime lamassa, silloinkin keskusta-oikeistolaisten aikana, näin onnistuttu toimimaan, vaan hinnat romahtivat.

   Yksi asia sinun kuitenkin kannattaa muistaa, LAMA on vasta alussa. näet sen tämänkin listan kasvusta (huomaa asunto-osakkeiden rähjähtänyt lukumäärä). Varo siis, ettet kohta löydä itseäsi täältä:
   http://www.oikeus.fi/14499.htm

   PS. välikysymys:_ pitäisikö keinottelijat alistaa polisiitutkumukseen, siis uusintavaalien jälkeen, kun ostettu "oikeus"-laitos on saatu vaihdettua lailliseen ?


 • Olisiko Norjassa vallitsevalla "työvoimapulalla" jotain osuutta eilisen ja tämän päivän karuihin tapahtumiin ?

  • huomasin sunnuntain hesarissa saman. Kokosivun mainos jollaisia ei ennen ole ollut. Tarjottiin rahastoa, jonka provisiot sanottiin olevan murto-osa osakerahastoista mutta eipä puhuttu tuotostakaan halaistua sanaakaan.

   Jos käy niin, että asuntojen hinnat romahtaa suomessakin, niin asuntorahastossa menettää rahansa ainakin varmasti


  • kannattaakohan ? kirjoitti:

   huomasin sunnuntain hesarissa saman. Kokosivun mainos jollaisia ei ennen ole ollut. Tarjottiin rahastoa, jonka provisiot sanottiin olevan murto-osa osakerahastoista mutta eipä puhuttu tuotostakaan halaistua sanaakaan.

   Jos käy niin, että asuntojen hinnat romahtaa suomessakin, niin asuntorahastossa menettää rahansa ainakin varmasti

   Kauppakamarikin on jo kauhuissaan keinottelun seurauksista. Keskusta-oikeistolainen ostettu "oikeus"-latos on asiasta edelleen hissukseen:

   - Kauppakamari pelkää: Helsingin korkeat vuokrat karkottavat työntekijät
   Oma Yritys
   Helsingin seudun kauppakamari on huolissaan pääkaupunkiseudun vuokrien noususta, joka uhkaa yritysten työvoiman saantia.

   Maanantai 25.07.2011 klo


  • s.v.t. kirjoitti:

   Kauppakamarikin on jo kauhuissaan keinottelun seurauksista. Keskusta-oikeistolainen ostettu "oikeus"-latos on asiasta edelleen hissukseen:

   - Kauppakamari pelkää: Helsingin korkeat vuokrat karkottavat työntekijät
   Oma Yritys
   Helsingin seudun kauppakamari on huolissaan pääkaupunkiseudun vuokrien noususta, joka uhkaa yritysten työvoiman saantia.

   Maanantai 25.07.2011 klo

   - Kauppakamari pelkää: Helsingin korkeat vuokrat karkottavat työntekijät

   Asian voi ilmaista toisinkin:

   ylihinnoitetulle asuntoneliölle on nyt jo käytännössä mahdoton saada katetta vuokraamalla.


 • "3) Niin kauan, kun edellä kuvatulla toiminnalla, siis suunnitelmallisella asuntokeinottelulla on hallituksen siunaus ja tiedotusvälineet hallituksen manipuloiman tiedottamisen takana, on ainoa keino kannella oikeuskanslerille, kuten teki vaivaiset kaksi henkilöä Nuorisosäätiön vaalirahoituksen tutkinnankin osalta. "

  meillä on nyt vasurihallitus. Luulisi asian selviävän viimeistään vuoden loppuun mennessä. Sillä kaikki on vasta alussa, myös hintojen nousun salaperäinen mystiikka.

 • "meillä on nyt vasurihallitus. Luulisi asian selviävän viimeistään vuoden loppuun mennessä. Sillä kaikki on vasta alussa, myös hintojen nousun salaperäinen mystiikka. "

  Krista Kiuru (sd) on ollut varsin näkymättömissä. Tuskin mitään uutta tuleekan demaririntamalta, kun ollaan yhdessä kokoomuksen kanssa.

  Erikoiseksi tilanteeteen tekeekin se, että myös VASURIT on samassa halliutksessa. Näyttääkin siltä, että siipeilemässä, ja vasurillekin kelpaa ruhtinaallinen ministerin palkka (15 000 eur/kk) näinä keinottelun aikoina. Persaukisille lätkäisivät saturaisen lisää kuussa, joka on kerätty vekka jo hintojen nostoilla, tasaverojen kiristyksillä ja sen sellaisilla.

  • vasurit ja MUSTAT PORVARIT lataavat nyt kovaa propagandaa:
   ====================================================

   http://www.taloussanomat.fi/tyomarkkinat/2011/10/23/liian-pieni-palkka--nama-tyot-eivat-sovi-ulkomaalaiselle/201115281/12

   Kimmo Norokorpi
   23.10.2011 06:01
   66
   Suomessa on tuhansia työpaikkoja, joihin tarvittaisiin kipeästi tekijää. Erityisen suuri ongelma on heikosti palkatuissa töissä esimerkiksi kiinteistöpalvelualalla ja vähittäiskaupassa.
   Suomeen tarvittaisiin runsaasti lisää ulkomaista työvoimaa, mutta viranomaiskäytännöt vaikeuttavat tilannetta entisestään.

   Esimerkiksi kahden aikuisen ja kahden lapsen perheen katsotaan tarvitsevan toimeentuloon 2 490 euron nettotulot kuukaudessa, mikä tarkoittaa noin 3 500 euron bruttotuloja.
   Yhden aikuisen viranomaiset ovat laskeneet selviävän 900 eurolla kuukaudessa, mikä edellyttää noin 1 100 euron bruttotuloja kuukaudessa. (Katso viranomaisten tulovaatimukset taulukosta jutun lopussa.)

   **************************************************************************

   Kun suomalaisia on työttömänä noin 500 000 niin musta porvari on keksinyt majuen tuontiin "ongelman". Se on liian pieni palkka. No, näissä kääpiöpalkatuissa hommissahan mamut ovatkin. Jos niissä maksettaisiin elämiseen tarvittava palkka, töitä tekisivät suomalaiset.

   MUSTAN PORVARIN ja kusettajien ongelma onkin, kuka kustantaa MaMun ASUMISEN. Keinottelijat ovat toistaiseksi pistäneet lystin tavallisen suomalaisen harteille, asumistukina ja "maahanmuuttokustannuksina".

   Eli summa summarum. On syntynyt ONGELMA: Mamulle pitäisi maksaa SAMA PALKKA kuin suomalaiselle, että voisi täälä asua.

   On ne aika perkeleitä nuo "demarit", mustat porvarit. Haluaisivat kiihdyttää asuntokeinottelua, mutta juuri SINUN kustannuksella, kuten ovat tehneet tähänkin asti.


  • s,v,t, kirjoitti:

   vasurit ja MUSTAT PORVARIT lataavat nyt kovaa propagandaa:
   ====================================================

   http://www.taloussanomat.fi/tyomarkkinat/2011/10/23/liian-pieni-palkka--nama-tyot-eivat-sovi-ulkomaalaiselle/201115281/12

   Kimmo Norokorpi
   23.10.2011 06:01
   66
   Suomessa on tuhansia työpaikkoja, joihin tarvittaisiin kipeästi tekijää. Erityisen suuri ongelma on heikosti palkatuissa töissä esimerkiksi kiinteistöpalvelualalla ja vähittäiskaupassa.
   Suomeen tarvittaisiin runsaasti lisää ulkomaista työvoimaa, mutta viranomaiskäytännöt vaikeuttavat tilannetta entisestään.

   Esimerkiksi kahden aikuisen ja kahden lapsen perheen katsotaan tarvitsevan toimeentuloon 2 490 euron nettotulot kuukaudessa, mikä tarkoittaa noin 3 500 euron bruttotuloja.
   Yhden aikuisen viranomaiset ovat laskeneet selviävän 900 eurolla kuukaudessa, mikä edellyttää noin 1 100 euron bruttotuloja kuukaudessa. (Katso viranomaisten tulovaatimukset taulukosta jutun lopussa.)

   **************************************************************************

   Kun suomalaisia on työttömänä noin 500 000 niin musta porvari on keksinyt majuen tuontiin "ongelman". Se on liian pieni palkka. No, näissä kääpiöpalkatuissa hommissahan mamut ovatkin. Jos niissä maksettaisiin elämiseen tarvittava palkka, töitä tekisivät suomalaiset.

   MUSTAN PORVARIN ja kusettajien ongelma onkin, kuka kustantaa MaMun ASUMISEN. Keinottelijat ovat toistaiseksi pistäneet lystin tavallisen suomalaisen harteille, asumistukina ja "maahanmuuttokustannuksina".

   Eli summa summarum. On syntynyt ONGELMA: Mamulle pitäisi maksaa SAMA PALKKA kuin suomalaiselle, että voisi täälä asua.

   On ne aika perkeleitä nuo "demarit", mustat porvarit. Haluaisivat kiihdyttää asuntokeinottelua, mutta juuri SINUN kustannuksella, kuten ovat tehneet tähänkin asti.

   "Paripastuhatta iilimatoa ne tonttimaat omistaa...."
   http://www.youtube.com/watch?v=QnFeNpNSAvg&feature=related

   "... ja seuraukset saa kansa tuntea nahoissaannnnn......
   http://yle.fi/alueet/helsinki/2011/11/raju_vuokrankorotus_iskee_sipoolaisvanhuksiin_3021184  • hs.tänään kirjoitti:

   Saataisiinkohan kusetukseen uutta potkua

   tällä tavalla:
   http://portti.iltalehti.fi/keskustelu/showthread.php?t=633420

   kusetukseen potkua?, kepu näyttää mallia:

   Kepulaiset osuuspankit maksaneet johtajilleen miljoonia salaisella järjestelyllä

   --------------------------------------------------------------------------------

   Osuuspankit ovat esiintyneet pankkeina, jotka maksavat muka vain kohtuullisesti johtajilleen. Helsingin Sanomat on selvittänyt, että näin ei kuitenkaan ole. OP-Pohjola on maksanut korkeimmille joihtajilleen vuosina 2007-2011 salaisella järjestelyllä 10 miljoonaa euroa ylimääräistä palkkaa peruspalkan ja tavanomaisten bonusten lisäksi. Johtaja, jonka vuosipalkka on ollut 200 000 euroa, on saanut salaisella järjestelyllä vuodessa jopa 500 000 euroa ylimääräistä palkkaa.


 • TÄÄ ON VIIIMEINEN TAISTOO...

  ""Vuokrat nousevat heti, asuntojen hinnat myöhem...
  Näin ymmärsin tv-uutisista eilen. Nyt asuntojen ostotarve patoutuu, kun kauppa on hiljaista. Talouskriisin ratkettua tuo...""

  Näin natsit yrittävät temppuaan vielä kerran.
  Tällä kertaa se ei vain onnistu.
  Valitettavasti !

  Tiedätkö sinä, miksi?

  • voi hitto, kokoomuksen kallis helsinki käy sinulle kokoomukseksi !


  • uusi adjektiivi kirjoitti:

   voi hitto, kokoomuksen kallis helsinki käy sinulle kokoomukseksi !

   Hitas-KEINOTTELU siunaa koko kokoomusjärjestelmän.

   http://www.taloussanomat.fi/asuminen/2012/01/11/keinottelua-hitas-asunnoilla-jopa-joka-viides-vuokralla/201220733/139

   HITAS on tänään käytännössä KUOLLUT järjestelmä. Siitä on jäljellä enää vain nimitys mutta tosiasiassa systeemi on valjastettu asuntokeinottelun välikappaleeksi ja nk "perälautamalliksi" asuntokeinottelun välineenä.

   HS tänään 28.1.2012
   ==================
   http://www.hs.fi/kotimaa/Helsinki ei rajoita asuntotuotantotoimistonsa työntekijöiden hitas-omistuksia/a1305554382543

   Noin 4000 euron neliöhintaan eli kovan rahan hinnoilla voit nyt myös lähteä hitastorppariksi , pistää sen vuokralle (halpatyövoima-ryssille ja virulaisille) tai tehdä mitä tahansa. Järjestelmä on kuollut, vain nimitys enää elää.

   Mutta tiesitkö, miksi kaikki nämä porvarillisen politiikan MÄDÄNNÄISYYDET ja tunkkaisuudet lauletaa nyt julki ?
   Siksi, että ennätyksellinen velkakusetus on taas tältä erää ohi ja edessä on vain ikäviä asioita: Porvarillisen politiikan NELJÄS kliimaksi ja....
   http://keskustelu.suomi24.fi/node/9686558

   ASUNTOKUPLAN PUHKEAMINEN LOPULLISESTI.

   Enää EI riitä edes "elvytysvaraa" teatteriksi, ja Timo Soinikin (poliittinen broileri, jos et vielä tiennyt sitä) veti johtopäätökset heti:
   Soini on ammatti peluri, tiesin sen heti, kun kaveri alkoi laulaa eu-mällistä. Realiteetit pakottivat tämän pelurin ottamaan kenties vastaan jopa lahjuksen, vielä kun niitä viimetinkaan on natseilta jaossa:

   http://www.yle.fi/uutiset/teemat/presidentinvaalit/2012/01/soini_aanesti_niinistoa_3210973.html


  • Haans. kirjoitti:

   Hitas-KEINOTTELU siunaa koko kokoomusjärjestelmän.

   http://www.taloussanomat.fi/asuminen/2012/01/11/keinottelua-hitas-asunnoilla-jopa-joka-viides-vuokralla/201220733/139

   HITAS on tänään käytännössä KUOLLUT järjestelmä. Siitä on jäljellä enää vain nimitys mutta tosiasiassa systeemi on valjastettu asuntokeinottelun välikappaleeksi ja nk "perälautamalliksi" asuntokeinottelun välineenä.

   HS tänään 28.1.2012
   ==================
   http://www.hs.fi/kotimaa/Helsinki ei rajoita asuntotuotantotoimistonsa työntekijöiden hitas-omistuksia/a1305554382543

   Noin 4000 euron neliöhintaan eli kovan rahan hinnoilla voit nyt myös lähteä hitastorppariksi , pistää sen vuokralle (halpatyövoima-ryssille ja virulaisille) tai tehdä mitä tahansa. Järjestelmä on kuollut, vain nimitys enää elää.

   Mutta tiesitkö, miksi kaikki nämä porvarillisen politiikan MÄDÄNNÄISYYDET ja tunkkaisuudet lauletaa nyt julki ?
   Siksi, että ennätyksellinen velkakusetus on taas tältä erää ohi ja edessä on vain ikäviä asioita: Porvarillisen politiikan NELJÄS kliimaksi ja....
   http://keskustelu.suomi24.fi/node/9686558

   ASUNTOKUPLAN PUHKEAMINEN LOPULLISESTI.

   Enää EI riitä edes "elvytysvaraa" teatteriksi, ja Timo Soinikin (poliittinen broileri, jos et vielä tiennyt sitä) veti johtopäätökset heti:
   Soini on ammatti peluri, tiesin sen heti, kun kaveri alkoi laulaa eu-mällistä. Realiteetit pakottivat tämän pelurin ottamaan kenties vastaan jopa lahjuksen, vielä kun niitä viimetinkaan on natseilta jaossa:

   http://www.yle.fi/uutiset/teemat/presidentinvaalit/2012/01/soini_aanesti_niinistoa_3210973.html

   Hitasjärjestelmän piti olla pienituloisia helsinkiläisiä varten luotu asuntotuotantosysteemi.

   Tänään sunnuntaina hesari kertoo, että mm. Kauniaisissa asuva keinottelija omistaa peräti 12 hitas-asuntoa helsingissä ja kaikki ovat vuokralla. Kovasti ovat hitas-säännöt muuttuneet tai sitten niitä rikotaan rajusti.


  • rajusti rikotaan kirjoitti:

   Hitasjärjestelmän piti olla pienituloisia helsinkiläisiä varten luotu asuntotuotantosysteemi.

   Tänään sunnuntaina hesari kertoo, että mm. Kauniaisissa asuva keinottelija omistaa peräti 12 hitas-asuntoa helsingissä ja kaikki ovat vuokralla. Kovasti ovat hitas-säännöt muuttuneet tai sitten niitä rikotaan rajusti.

   >Tänään sunnuntaina hesari kertoo, että mm. Kauniaisissa asuva
   > keinottelija omistaa peräti 12 hitas-asuntoa helsingissä ja kaikki ovat vuokralla

   Eikä ostettu "oikeus"-laitos toimi?

   No, keinottelun seurauksia on tämäkin, maksat sitä korkeina VEROINA, sillä lamaahan meillä ei enää tunneta?

   http://www.hs.fi/kotimaa/Toimeentulotuen menot nousseet laman lukemiin/a1305554472905

   - Kuntien ja valtion puoliksi maksama toimeentulotuki kasvaa nopeasti. Menot laskivat 2000-luvun alussa, mutta olivat 2010 peräti 31 prosenttia enemmän kuin 2005.
   Nyt ne ovat 1990-luvun lamavuosien lukemissa. Tukea tarvinneiden määrä sen sijaan ei ole palannut ennätyslukemiin.

   Toimeentulotuen varassa elää noin 380 000 ihmistä. Joukossa on kymmeniä tuhansia maahan muuttaneita venäläisiä.


  • rajusti rikotaan kirjoitti:

   Hitasjärjestelmän piti olla pienituloisia helsinkiläisiä varten luotu asuntotuotantosysteemi.

   Tänään sunnuntaina hesari kertoo, että mm. Kauniaisissa asuva keinottelija omistaa peräti 12 hitas-asuntoa helsingissä ja kaikki ovat vuokralla. Kovasti ovat hitas-säännöt muuttuneet tai sitten niitä rikotaan rajusti.

   Tilaisuus tekee varkaan ja kautta maailman sivu on ollut ja on ihmisiä, joiden kohdalla toteutuu, vaihtelevissa yhteyksissä se, kun on kirjoitettu, että 'he eivät osaa hävetä'.


  • kalliiksi käy kirjoitti:

   >Tänään sunnuntaina hesari kertoo, että mm. Kauniaisissa asuva
   > keinottelija omistaa peräti 12 hitas-asuntoa helsingissä ja kaikki ovat vuokralla

   Eikä ostettu "oikeus"-laitos toimi?

   No, keinottelun seurauksia on tämäkin, maksat sitä korkeina VEROINA, sillä lamaahan meillä ei enää tunneta?

   http://www.hs.fi/kotimaa/Toimeentulotuen menot nousseet laman lukemiin/a1305554472905

   - Kuntien ja valtion puoliksi maksama toimeentulotuki kasvaa nopeasti. Menot laskivat 2000-luvun alussa, mutta olivat 2010 peräti 31 prosenttia enemmän kuin 2005.
   Nyt ne ovat 1990-luvun lamavuosien lukemissa. Tukea tarvinneiden määrä sen sijaan ei ole palannut ennätyslukemiin.

   Toimeentulotuen varassa elää noin 380 000 ihmistä. Joukossa on kymmeniä tuhansia maahan muuttaneita venäläisiä.

   Jo on aikoihin eletty !!!!

   VALTIOKIN on ollut pönkittämässä asuntokeinottelua, suorastaan törkeää !!!!

   ""Kolmen tuhannen euron asuntosäästöpalkkioiden takaraja umpeutui vuoden vaihteessa. Ajan käyminen vähiin sai nuoriin asunnonostajiin vauhtia: palkkioita myönnettiin viime vuonna kolme kertaa edellisvuotta enemmän.
   Valttio tuki nuoria asp-asuntosäästäjiä ylimääräisellä kolmen tuhannen euron palkkiolla, jos asunto ostettiin tai sen rakentaminen aloitettiin viime vuoden loppuun mennessä. ""

   Valtion keinottelutuesta huolimatta ROMMAUS on käynnistynyt ja hinnat kääntyivät reippaaseen laskuun. Sinne haihtui porvarihallituksen keinottelutukikin. Kusettajien taskuhin. Ja tappio nasahti nuorten kusetettujen piikkiin. Valitettavasti, nyt niinistöä vielä äänestämään "porvaris"_musut, niin se on siinnä !


  • Rohmuten kirjoitti:

   Tilaisuus tekee varkaan ja kautta maailman sivu on ollut ja on ihmisiä, joiden kohdalla toteutuu, vaihtelevissa yhteyksissä se, kun on kirjoitettu, että 'he eivät osaa hävetä'.

   Ensin rakennetaan "infrastruktuuuri":

   http://portti.iltalehti.fi/keskustelu/showthread.php?t=687022

   ja sitten rahastetaan muuli tyhjäksi.


 • Poliisi näyttäisi tutkivan ihan OMA-ALOTTEISESTI tapaus finnairia.
  Asialle näyttäisi löytyvän loogiset perusteet,
  http://portti.iltalehti.fi/keskustelu/showthread.php?t=722133

  mutta miksi poliisi EI TUTKI ASUNTOKEINOTTELUA, joka mustan porvarin "demarinkin" mielestä näyttäisi pk-seudulla vain kiihtyvän, siis VUOKRIEN nostojen osalta ?


  • sosialisoitava on kirjoitti:

   "Vuokraturva" on jälleen noussut otsikoihin. Tämä suurpankkien keinotteluluomus alkaa jo olla sellainen kirosana, että kohta on SOSIALISOITAVA meilläkin.

   Ihan kuin kreikassakin:
   http://www.taloussanomat.fi/ulkomaat/2012/03/14/20-vuotta-kurjuutta--ei-kay-kreikkalaisille/201225220/12

   JOTTA TAJUAISIT:

   Kerron sinulle rautalankamallilla.

   ) Raha on liikkeelle paneva voima. Sitä markkinoille annostelevat poliitikot pankin välityksellä. Ja itse luonnollisesti kahmivat kermat päältä, vaikka systeemi on jo konkurssissa ja pesää pyöritetään vain VELALLA !!!!

   2) Sinun elämisesi ehdot NE (yllä) määrittelevät siten, paljonko antavat sinulle rahaa ja millä ehdoin. Loput ne pistävät kylmästi omiin taskuihinsa. Sinä olet tässä niille kuitenkin tärkeä pelinappula.

   3) Rahan jaon ne järjestävät "työtä" vastaan itse sen hinnoittelemalla (näin jää raha itselle huomattavasti enemmän). On yrittäjiä ja "yrittäjiä". Nämä viimemainitut pistävät tosiasiassa voitot liiviin. Sinä yrittäjänäkin olet niiden ylläpitäjä.

   4) TYÖTTÖMYYS on tässä kusetuksessa välttämättömyys eli kun et saa rahaa, ajattelet VAIN TYÖTÄ ja sen saamista. Näin olet niiden koukussa etkä mieti, kuinka ne sinua kusettavat.

   5) Kun eläkeyhtiön johtajan edunajajaksi ilmestyi paperiliiton Jouko Ahonen, joka puolusteli vuotuisia miljoona-ansioita, veti juuri valtaa pitävä ay-eliitti Ahosen veke heti, koska Ahonen halusi itsekin heti samalle saaliinjaolle. Sinun SÄÄSTÖILLE. Ahonen oli heivattava sivuun heti, koska olisit saattanut tajuta, kuinka suhteellinen käsite raha on valtaapitäville ja kuinka helposti ne sitä tekevät.
   VAIN JA AINOASTAAN YKSISSÄ TUUMIN SINUA KUSETTAMALLA:

   a) http://portti.iltalehti.fi/keskustelu/showthread.php?t=390297
   (miljonäärit....)

   b) http://portti.iltalehti.fi/keskustelu/showthread.php?t=226907
   (historiallinen rahanpesu...)

   c) http://portti.iltalehti.fi/keskustelu/showthread.php?t=293513
   ( vieläkö muistat hinnannostajia...)


  • Tajusitko??? kirjoitti:

   JOTTA TAJUAISIT:

   Kerron sinulle rautalankamallilla.

   ) Raha on liikkeelle paneva voima. Sitä markkinoille annostelevat poliitikot pankin välityksellä. Ja itse luonnollisesti kahmivat kermat päältä, vaikka systeemi on jo konkurssissa ja pesää pyöritetään vain VELALLA !!!!

   2) Sinun elämisesi ehdot NE (yllä) määrittelevät siten, paljonko antavat sinulle rahaa ja millä ehdoin. Loput ne pistävät kylmästi omiin taskuihinsa. Sinä olet tässä niille kuitenkin tärkeä pelinappula.

   3) Rahan jaon ne järjestävät "työtä" vastaan itse sen hinnoittelemalla (näin jää raha itselle huomattavasti enemmän). On yrittäjiä ja "yrittäjiä". Nämä viimemainitut pistävät tosiasiassa voitot liiviin. Sinä yrittäjänäkin olet niiden ylläpitäjä.

   4) TYÖTTÖMYYS on tässä kusetuksessa välttämättömyys eli kun et saa rahaa, ajattelet VAIN TYÖTÄ ja sen saamista. Näin olet niiden koukussa etkä mieti, kuinka ne sinua kusettavat.

   5) Kun eläkeyhtiön johtajan edunajajaksi ilmestyi paperiliiton Jouko Ahonen, joka puolusteli vuotuisia miljoona-ansioita, veti juuri valtaa pitävä ay-eliitti Ahosen veke heti, koska Ahonen halusi itsekin heti samalle saaliinjaolle. Sinun SÄÄSTÖILLE. Ahonen oli heivattava sivuun heti, koska olisit saattanut tajuta, kuinka suhteellinen käsite raha on valtaapitäville ja kuinka helposti ne sitä tekevät.
   VAIN JA AINOASTAAN YKSISSÄ TUUMIN SINUA KUSETTAMALLA:

   a) http://portti.iltalehti.fi/keskustelu/showthread.php?t=390297
   (miljonäärit....)

   b) http://portti.iltalehti.fi/keskustelu/showthread.php?t=226907
   (historiallinen rahanpesu...)

   c) http://portti.iltalehti.fi/keskustelu/showthread.php?t=293513
   ( vieläkö muistat hinnannostajia...)

   " ) Raha on liikkeelle paneva voima. Sitä markkinoille annostelevat poliitikot pankin välityksellä. Ja itse luonnollisesti kahmivat kermat päältä, vaikka systeemi on jo konkurssissa ja pesää pyöritetään vain VELALLA !!!!"

   Juuri tähän malliin se kyllä on tämä asia. Ja juuri kommonisteille erityisesti tämä on aina ollut se keskeinen ja perinteinen kustuskeino. Se vaan että tätä samaa kusetusta on alkaneet muutkin politikot harrastaa koska se on osoittautunut niin hyväksi kusetuskeinoksi, ja siitä on myös ajan mittaan tullut täysin välttämätönkin julkisten törsäilyiden kattamisessa. Ja kun siis muutkin politikot kuin kommonistit ovat nykyään jakelemassa tästä kusetusmyllystä omilleen, niin kommonisteja on alkanut ottaa päähän koko kusetussysteemi siksi kun nämä katsovat sen kuuluvan suoltaa vain heille tulonsiirtoja ja etuuksia ja tiesmitä julkisia vihreäoksa virkoja.

   Sitten on vielä vähitellen, joskin laiskasti siksi kun tätä kusetusasiaa pidetään visusti maton alla julkisessa valtamediassa, alettu kansankin parissa huomata mistä tässä alituisesti käynnissä olevasta kusetuksessa on kyse. Ja kun on alettu huomata niin sitten on alettu myös yrittää asetella omia haraviaan niin että ei tästä takkinnsa tarvitsisi ottaa, ja joku voi yrittää haraviaan asetellen jopa päästä hyötymäänkin tästä.


 • Voisiko tuon tiivistää !

  • Menisikö se näin.

   Ne tuovat maahan mamuja ja pistävät sinun kortistoon miettimään, että pitäisikö tarjoutua vaikka ilmaistyövoimana ja antaa niille kaikkensa. Jos sitten saisi jatkaa. Sitä ennen ja tästä eteen päin ne hyödyntävät mamuja, pitääkseen sinut kuumana.
   Ja korjaavat potin sinun nenän edestä.

   4) TYÖTTÖMYYS on tässä kusetuksessa välttämättömyys eli kun et saa rahaa, ajattelet VAIN TYÖTÄ ja sen saamista. Näin olet niiden koukussa etkä mieti, kuinka ne sinua kusettavat.


  • näin menee kirjoitti:

   Menisikö se näin.

   Ne tuovat maahan mamuja ja pistävät sinun kortistoon miettimään, että pitäisikö tarjoutua vaikka ilmaistyövoimana ja antaa niille kaikkensa. Jos sitten saisi jatkaa. Sitä ennen ja tästä eteen päin ne hyödyntävät mamuja, pitääkseen sinut kuumana.
   Ja korjaavat potin sinun nenän edestä.

   4) TYÖTTÖMYYS on tässä kusetuksessa välttämättömyys eli kun et saa rahaa, ajattelet VAIN TYÖTÄ ja sen saamista. Näin olet niiden koukussa etkä mieti, kuinka ne sinua kusettavat.

   hitto oon vähän tuumaillu samoja juttuja. kun miettii miten suur yhtiöt toimii.
   herroille hirveet liksat ulkoistetaan työt, duunarit ovat pelinappuloita ja orjia.

   palttiasta tuodaan viisi duunaria yhden suomalaisen hinnalla, valtiovalta hyväksyy tämän paskan. maalaisjärjellä ajateltuna paskajärjetelmä ei ole toiminut meidän hyväksi enää aikohin ja toiminta vaikutta pikku hiljaa samalta kun voiton maksimointi firmat, että saadaan eliitille just sun rahat.

   Ne tuovat maahan mamuja ja pistävät sinun kortistoon miettimään, että pitäisikö tarjoutua vaikka ilmaistyövoimana ja antaa niille kaikkensa. Jos sitten saisi jatkaa. Sitä ennen ja tästä eteen päin ne hyödyntävät mamuja, pitääkseen sinut kuumana.
   Ja korjaavat potin sinun nenän edestä.

   4) TYÖTTÖMYYS on tässä kusetuksessa välttämättömyys eli kun et saa rahaa, ajattelet VAIN TYÖTÄ ja sen saamista. Näin olet niiden koukussa etkä mieti, kuinka ne sinua kusettavat.


  • erkki kirjoitti:

   hitto oon vähän tuumaillu samoja juttuja. kun miettii miten suur yhtiöt toimii.
   herroille hirveet liksat ulkoistetaan työt, duunarit ovat pelinappuloita ja orjia.

   palttiasta tuodaan viisi duunaria yhden suomalaisen hinnalla, valtiovalta hyväksyy tämän paskan. maalaisjärjellä ajateltuna paskajärjetelmä ei ole toiminut meidän hyväksi enää aikohin ja toiminta vaikutta pikku hiljaa samalta kun voiton maksimointi firmat, että saadaan eliitille just sun rahat.

   Ne tuovat maahan mamuja ja pistävät sinun kortistoon miettimään, että pitäisikö tarjoutua vaikka ilmaistyövoimana ja antaa niille kaikkensa. Jos sitten saisi jatkaa. Sitä ennen ja tästä eteen päin ne hyödyntävät mamuja, pitääkseen sinut kuumana.
   Ja korjaavat potin sinun nenän edestä.

   4) TYÖTTÖMYYS on tässä kusetuksessa välttämättömyys eli kun et saa rahaa, ajattelet VAIN TYÖTÄ ja sen saamista. Näin olet niiden koukussa etkä mieti, kuinka ne sinua kusettavat.

   Keskusta-oikeistolainen keinottelupolitiikka jyrää.....

   http://www.youtube.com/watch?v=QnFeNpNSAvg&feature=related

   "... ja seuraukset saa kansa tuntea nahoissaannnnn......
   http://yle.fi/alueet/helsinki/2011/11/raju_vuokrankorotus_iskee_sipoolaisvanhuksiin_3021184


  • ne jyrää meittin kirjoitti:

   Keskusta-oikeistolainen keinottelupolitiikka jyrää.....

   http://www.youtube.com/watch?v=QnFeNpNSAvg&feature=related

   "... ja seuraukset saa kansa tuntea nahoissaannnnn......
   http://yle.fi/alueet/helsinki/2011/11/raju_vuokrankorotus_iskee_sipoolaisvanhuksiin_3021184

   Kyllä se "demarillekin" sopii mainiosti. "Demarithan" ovat tänään vain ylempiä toimihenkilöitä. "Demareille" sopii erittäin hyvin, että duunareiden palkkatasokin pidään tavalla tai toisella kurissa. Kun duunarin palkkataso pidetään mamuilla kurissa, voi nauttia "demari"-eliitissäkin mukavista eduista:

   http://portti.iltalehti.fi/keskustelu/showthread.php?t=634475


  • >>>Voisiko tuon tiivistää !

   Tiivistetään sitten

   """Wallin osti vuonna 2001 Turun keskustassa sijainneen asunnon Åbo Akademin säätiöltä 227 000 eurolla. Säätiö osti asunnon takaisin vuonna 2009 vajaalla 400 000 eurolla.

   Ilta-Sanomien mukaan asunnon 75 prosentin hinnannousu on kaksinkertainen verrattuna asuntojen keskimääräiseen hintojen nousuun Turun keskustassa vuosina 2001–09.""""

   Samainen Wallin asui myös väliin vuokralla, säätiön halvassa asunnossa. Vuokra salattiin, olise halpa niin !!!!

   Tästä ei puutu enää kuin se kuuluista matti:
   http://keskustelu.suomi24.fi/node/9294885


  • Pääkeinottelijat ! kirjoitti:

   >>>Voisiko tuon tiivistää !

   Tiivistetään sitten

   """Wallin osti vuonna 2001 Turun keskustassa sijainneen asunnon Åbo Akademin säätiöltä 227 000 eurolla. Säätiö osti asunnon takaisin vuonna 2009 vajaalla 400 000 eurolla.

   Ilta-Sanomien mukaan asunnon 75 prosentin hinnannousu on kaksinkertainen verrattuna asuntojen keskimääräiseen hintojen nousuun Turun keskustassa vuosina 2001–09.""""

   Samainen Wallin asui myös väliin vuokralla, säätiön halvassa asunnossa. Vuokra salattiin, olise halpa niin !!!!

   Tästä ei puutu enää kuin se kuuluista matti:
   http://keskustelu.suomi24.fi/node/9294885

   Wallin teki "fiksut" kaupat. Mutta miten on tavallisen suomalaisen laita? Menikö pankkiin ja osti 200 000 euron "kahvipaketin". Jonka hinta ei laske

   http://www.taloussanomat.fi/rahoitus/2012/05/08/tasta-yhdistelmasta-suomen-pankki-huolestui-vakausriski/201228910/12

   "Lisäksi suomalaisten kotitalouksien velkaantuneisuus on lisääntynyt koko 2000-luvun ajan."

   Ei liene kovin vaikea kuvitella että vapaa asuntokeinottelu johtaa lopulta raskaisiin ongelmiin. On siis pikkuhiljaa kaivaa esiin syyllisiä ja maksumiehiä, koska se vanha tuttu ei tule maksajaksi ja rahanne ovat loppu jo vuosia sitten. Kaikki toimii vain lisävelalla.....


  • ruuvvi kiristyy kirjoitti:

   Wallin teki "fiksut" kaupat. Mutta miten on tavallisen suomalaisen laita? Menikö pankkiin ja osti 200 000 euron "kahvipaketin". Jonka hinta ei laske

   http://www.taloussanomat.fi/rahoitus/2012/05/08/tasta-yhdistelmasta-suomen-pankki-huolestui-vakausriski/201228910/12

   "Lisäksi suomalaisten kotitalouksien velkaantuneisuus on lisääntynyt koko 2000-luvun ajan."

   Ei liene kovin vaikea kuvitella että vapaa asuntokeinottelu johtaa lopulta raskaisiin ongelmiin. On siis pikkuhiljaa kaivaa esiin syyllisiä ja maksumiehiä, koska se vanha tuttu ei tule maksajaksi ja rahanne ovat loppu jo vuosia sitten. Kaikki toimii vain lisävelalla.....

   Wallin asioi oikeaan aikaan, sillä nyt tarvitaan "demarietakin" leikkiin mukaan hintoja keinotekoisesti nostattamaan ja pajunköyttä sopulille pukkaamaan:

   1)
   Suurin välittäjä: "Huhtikuussa asuntokaupat ihan jäässä - Kauppalehti
   www.kauppalehti.fi/5/i/porssi/omaraha/uutinen.jsp?oid=201205178019

   2)
   http://www.stat.fi/til/ashi/2012/04/ashi_2012_04_2012-05-25_tie_001_fi.html
   Asuntojen hinnat nousivat hieman huhtikuussa
   Tilastokeskuksen ennakkotietojen mukaan vanhojen kerros- ja rivitaloasuntojen hinnat nousivat huhtikuussa koko maassa 0,6 prosenttia edelliseen kuukauteen verrattuna. Pääkaupunkiseudulla hinnat nousivat 0,9 prosenttia ja muualla maassa nousua oli 0,4 prosenttia.


  • röyhkeää !! kirjoitti:

   Wallin asioi oikeaan aikaan, sillä nyt tarvitaan "demarietakin" leikkiin mukaan hintoja keinotekoisesti nostattamaan ja pajunköyttä sopulille pukkaamaan:

   1)
   Suurin välittäjä: "Huhtikuussa asuntokaupat ihan jäässä - Kauppalehti
   www.kauppalehti.fi/5/i/porssi/omaraha/uutinen.jsp?oid=201205178019

   2)
   http://www.stat.fi/til/ashi/2012/04/ashi_2012_04_2012-05-25_tie_001_fi.html
   Asuntojen hinnat nousivat hieman huhtikuussa
   Tilastokeskuksen ennakkotietojen mukaan vanhojen kerros- ja rivitaloasuntojen hinnat nousivat huhtikuussa koko maassa 0,6 prosenttia edelliseen kuukauteen verrattuna. Pääkaupunkiseudulla hinnat nousivat 0,9 prosenttia ja muualla maassa nousua oli 0,4 prosenttia.

   Toivottavasti ymmärrät että myyntimärät ja myyntihinnat ovat kaksi eri asiaa? Varsinkin ympäristössä jossa uudistuotannon määrä on tarkoin säännösteltyä.


  • Jos haluat tiivistyksen näin monimutkaisesta asiakokonaisuudesta missä on paljon kekenäisessä vuorovaikutussuhteessa olevia asioita, niin se ei voi asiaa selittää. Se on lähinnä vaan omia intressäjä tukemaaan tarkoitettu propakadistinen lause. Siis itselleen mieleisen syy-seuraus-suhteen voi kyllä näistä asioista vaikka yhteen lauseeseen tiivistää jättämällä pois kaikki sellaiset tekijät jotka eivät tue tätä haluttua valikoiden kehiteltyä syy-seuras-suhdetta.


 • Ei tarvitse lukea kuin tämän aloituksen otsikko, niin jo se kertoo paljon. Siitä voi hyvin arvata että kyseessä on varsinainen tyypillinen vanhan kommarijäärän kusetus-organisointikehittely.Kommarijääräthän aina kehittelevät näitä organisoituja kusetusjuttuja. Ja kun he eivät ole itse vallassa ja näitä kusetuksia organisoimassa niin he tietenkin epäilevät, että ne muut jotka nyt ovat vallassa kehittelevät ja organisoivat näitä kusetusjuttuja samalla tavalla mitä he itsekkin tekisivät, joskin muiden kuin nimenomaan vain heidän hyväksi.
  Siteeksi näissä tarinoissa on paikkansapitäviä asioitakin, joskin varsin yksipuolisesta näkövinkkelistä ja valikoiden asiaan vaikuttavia tekijöitä ottaen ja pois jättäen. Nämä kommarijäärät tarvittaessa yksinkertaisesti kiistävät heidän kehitelmiinsä sopimattomien asioiden olemassaolon.
  No juuri tällaista propakannassa pitääkin olla, niin että se uppoaisi siihen mielellään uskoviin ja sen omaksi totuudekseen haluaviin.


  • k-jäärä kirjoitti:

   Siitä voi hyvin arvata että kyseessä on varsinainen tyypillinen vanhan kommarijäärän kusetus-organisointikehittely.Kommarijääräthän aina kehittelevät näitä organisoituja kusetusjuttuja.

   http://portti.iltalehti.fi/keskustelu/showthread.php?t=390297

   Nämäkin Miljonäärit luotiin teitä velka-kusettamalla:
   http://www.yle.fi/java/verokone/verohaku?field0=2006&id=1&haku=false

   Katainen tarjoileekin teille vaihteeksi lisäveroja, sillä miljonäärithän luotiin veroja "keventämällä", mikä sekin oli törkeää valhetta, siirtivat vain työnantajan ennen maksamia eläkemaksuja SINUN itsesi kustannettavaksi, eikä sekään riitä, puhuvathan päivittäin eläkeleikkauksista jotka ovat pukeneet viekkaasti "työuran jatkamisen" kaapuun !!! Valehtelijoita kun ovat.


  • KUSETUSMEKANISMI VAILLA VERTAA

   Kiertyykö Urpilaisen/kataisen europankkituki asuntokeinotteluun
   http://keskustelu.suomi24.fi/node/10756231 (sensuroitu !)

   HINTAVEDÄTYSTÄ SINUN RAHOILLA, siitä ei ole epäselvyyttä, sillä yksikään kusettaja ei lähde omalla kustannuksella asuntokeinottelussa riskeeraamaan tavalla jota em. linkeissä harjoitetaan. Rahat tulevat siis sinulta, velkamuuli, tavalla tai toisella. Veikkaan, että neuvottelit siitä pankin velkatiskillä ja pistit nimesi rahastopaperiin.

   A)
   http://www.icecapital.fi/wp-content/uploads/ICECAPITAL-Lehdistötiedote-26.6.2012.pdf
   B)
   http://www.icecapital.fi/fi/real-estate/icecapital-housing-fund-i-lp/
   Rahaston kokonaispääoma on 200 miljoonaa euroa, mikä on sijoitettu uusiin tai peruskorjattuihin vapaarahoitteisiin asunto-osakeyhtiöiden osakkeisiin pääkaupunkiseudulla sekä Tampereen, Turun, Jyväskylän, Oulun ja Kuopion alueilla.
   C)
   http://www.icecapital.fi/fi/real-estate/icecapital-housing-fund-ii-lp/
   ICECAPITAL Housing Fund II Ky perustettiin vuoden 2009 kesäkuussa ja sen kokonaispääoma on noin 400 miljoonaa euroa. Varat on sijoitettu uusiin vapaarahoitteisiin asunto-osakeyhtiöiden osakkeisiin pääkaupunkiseudulla sekä Tampereen, Oulun, Jyväskylän, Turun, Kuopion ja Lahden seutukunnilla.
   D)
   http://www.taloussanomat.fi/tyo-ja-elama/2009/11/21/vedata-valittajaa-saasta-kymppitonni/200924210/139
   Vuokraturva välittää vain yksiöitä ja kaksioita. Vuokraturvan hallituksen puheenjohtajan Timo Metsolan mukaan yhtiö palvelee välitystoiminnallaan etenkin sijoittajia, joiden sijoitusasuntokauppaa suuret kulut usein jarruttavat. Metsolan mukaan pienet asunnot menevät aika helposti kaupaksi, ja kiinteä välityspalkkio riittää kattamaan heidän kulunsa. Vuokraturva markkinoi asuntoja vain netissä – lehti-ilmoituksia se ei käytä.

   NOIN, kovan luokan kysymys kuuluu, mistä varat "finanssikriisissä" em. kähmintään. Kenen rahoilla pelataan, siinä se pihvi mutta jokainen pankkitiskillä asioinut velkamuuli tai asianlaidan jo arvaillakin, kun puhuttiin alle yhden prosentin lainakoroista, siis siisäävetotuotteesta eli .....

   ....."KAHVIPAKETISTA" ! !!


  • s.v.t. kirjoitti:

   Nämäkin Miljonäärit luotiin teitä velka-kusettamalla:
   http://www.yle.fi/java/verokone/verohaku?field0=2006&id=1&haku=false

   Katainen tarjoileekin teille vaihteeksi lisäveroja, sillä miljonäärithän luotiin veroja "keventämällä", mikä sekin oli törkeää valhetta, siirtivat vain työnantajan ennen maksamia eläkemaksuja SINUN itsesi kustannettavaksi, eikä sekään riitä, puhuvathan päivittäin eläkeleikkauksista jotka ovat pukeneet viekkaasti "työuran jatkamisen" kaapuun !!! Valehtelijoita kun ovat.

   No se on selvä että tiedotusvälineissä nämä veijarit puhuvat omista intresseistään lähtien omaa propakantaansa.

   Minua on aina jossainmäärin huvittanutkin esim. se kun juuri työnantajat ja siis palkan maksjat aina niin agressiivisesti tuloverojen keventämistä ajavat. Noin periaatteessa sen luulisi olevan, palkansaajan oma asia mitä hän palkallaan tekee ja kuka siitä on osaansa rokottamassa, mitä tämä työnantajalle enää kuuluu. Tuskin tässä kyseessä on pelkkä empatiakaan palkansaajia kohtaan.
   No tämä tuloverotuksen keventäminen onkin niitä asioita joista niin työnantajien kuin työntekijöidenkin etuja ajavat ovat paljolti samaa mieltä, siinä ollaan samassa veneessä joskin keskenään kamppaillaan ainakin näennäisesti, heidän käsissäänhän on keskeinen tavarantuotanto ja laskujen kirjoituskin. Tuuloverojen kevennystä ajetaan vaikka toisaalta tiedetään että sen vuoksi n.s. välillisiä veroja ja erityisesti alvia(joka on muuten jo isompi vero kuin mitä tämä aina paljon valitettu progressiivinen tulovero) on korotettava. Mutta eihän alvin korotus pure kuin lähinnä hampaattomassa asemassa oleviin joiden asema tavarantuotannossa on sillä tavalla heikko että eivät pysty kirjoittamaan tätä muiden maksettavaksi tai kiristämään itselleen vastaavasti lisää palkkaa. Se puree siis tavarantuotannosta ulkona oleviin ja tavarantuotannossa vähemmän monopolistisissa asemissa oleviin, joskin se nykyään aiheuttaa ongelmia myös vientiteollisuudelle kun tämä sektori ei voi enää entiseen malliin painostaa devalvaatiota inflaatioseuraamuksineen.


 • Miten tämä paska voi viikosta toiseen nousta pinnalle?

  Aloittajalle tiedoksi että antaa paskan valua, turha yrittää omaa pitää pinnalle jos muut ei halua.

  Heittäydyin ihan runolliseksi mutta sanoma lienee selvä?

 • Kun "vasuritkin" istuvat nyt oikeisto-hallituksessa ja asuntokeinottelu saa jatkua, niin se on ilmeisesti "laillista", koska meillähän on se ostettu "oikeuslaitoskin".
  Näyttää kuitenkin siltä, että asumistukien - jotka ovat rajussa kasvussa - jokainen suomalainen joutuu tämänkin keinottelun maksumieheksi. Ei siis riitä, että "demari" urpilainen tukeen kreikan ja espanjan pankkeja. Lisää veroja ja maksuja ja tietenkin irtisanomisia ("kaveria ei jätetä" vai jätetäänkö sittenkin) on luvassa varmuudella:

  YIT urakoi Icecapitalille kaksi asuinkerrostaloa Espoon Laaksolahteen »
  21.06.2012 9:43 Projektit
  SRV myi asuntokohteen Vantaan Tikkurilasta Icecapitalin rahastolle »
  05.06.2012 12:55 Talous
  YIT rakentaa Icecapitalille neljään kohteeseen 200 vuokra-asuntoa »
  23.12.2011 12:52 Projektit
  YIT rakentaa 300 vuokra-asuntoa Icecapitalille »
  14.02.2011 10:17 Projektit
  Icecapital ja NCC sopivat noin 400 asunnon rakentamisesta »
  27.10.2010 22:58 Projektit
  Wisa Majamaa aloitti Icecapitalin hallinnointiyhtiön toimitusjohtajana »
  05.03.2010 10:42 Talous
  Hartela myi Icecapitalin rahastolle asuntokohteen Oulusta »
  22.02.2010 14:48 Talous

  • Ei ole epäillystäkään siitä, että suomen pienillä asuntomarkkinoilla kartellit heiluvat ja ovat hinnoitelleet asumisen sekä omistus- että vuokrapuolella saman hintaiseksi siten että se suorastaan suosii keinottelua !!!!

   http://www.hs.fi/talous/Vuokrat nousivat asuntojen hintoja nopeammin/a1305589449187


  • kusettajat hilluvat kirjoitti:

   Ei ole epäillystäkään siitä, että suomen pienillä asuntomarkkinoilla kartellit heiluvat ja ovat hinnoitelleet asumisen sekä omistus- että vuokrapuolella saman hintaiseksi siten että se suorastaan suosii keinottelua !!!!

   http://www.hs.fi/talous/Vuokrat nousivat asuntojen hintoja nopeammin/a1305589449187

   No ei ihme, kun "junantuomat" ovatkin MAMUja:

   http://yle.fi/uutiset/taalta_tulevat_paakaupunkiseudun_junantuomat/6255307

   Huippukalliiseen helsinkiin - jossa suomipojalla kohta ei ole varaa asua - tullaan eniten virosta, venäjältä ja jopa ruotsista, jota voidaan pitää lähinnä "läpilaskutuksena", aivan kuten isobritanniasta....


 • Nyt kaikki äänestämään persuja pk-seudulla, että saadaan keskusta-oikeistolainen mafia, joka sallii avoimen keinottelun, saadaan aisoihin.

 • http://www.taloussanomat.fi/asuminen/2013/01/09/ennuste-vuokrat-nousevat-asuntojen-hintoja-nopeammin/2013446/310

  Luetaampa pellervolaisten ennustetta vähän tarkemmin. Muutetaan selitysten järjestystä ja otetaan ensin tuollainen poiminta edellisetä:

  => "Vuokrien PTT uskoo nousevan tänä vuonna keskimäärin 3,5 prosenttia. Kotitalouksien kokema epävarmuus työttömyydestä pitää yllä vuokra-asuntojen kysyntää ja samaan aikaan vuokra-asuntojen tuotanto on alhaista. "

  Sitten poimimme kohdan, jonka mukaan huoli työpaikoista ei paina lainkaan:

  =>"Vanhojen kerrostaloasuntojen hinnat nousevat ennusteen mukaan tänä vuonna 1,5 prosenttia koko maassa. Hintajohtajana jatkaa pääkaupunkiseutu.
  Helsingissä nousu yltää 2,5 prosenttiin, Espoossa kahteen prosenttiin ja Vantaalla 1,5 prosenttiin. "

  Lopuksi poimimme nimen omaan pääkaupunkiseutua koskevia muuttoarvioita:

  Maahanmuutto keskittyy pääkaupunkiseudulle
  http://www.haaste.om.fi/Etusivu/Juttuarkistoaiheittain/Maahanmuuttajat/1347272881497

  Vuosittain pääkaupunkiseudulle tulee yli 10000 maahanmuuttajaa ulkomailta
  http://immonen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/122126-maahanmuutto-karkaamassa-hallinnasta

  LOPUKSI: Suomipoika on huolissaan omasta kohtalostaan työpaikoilla. Silti mamuja virtaa maahan solkenaan. Asuntojonot on pk-seudulla jo 27 000 vuokrajonossa.

  ASIA ON PÄIVÄNSELVÄ. Kusettajapolitikot ovat suunnitelmallisesti mukana asuntokeinottelussa. Vai kehtaako joku väittää vielä vastaan

 • vuoden sisällä ponzi pihisee

 • Kusetuksen karua totuutta annostellaan pieninä palasin. Mutta jo 10 v sitten tiesitte, mikä on totuus "työvoimapulasta" Haansin kertomana. Haansin tietoja ryhtyi opiskelemaan myös yksi ainoa "demarikin", Hän tosin jäi ainoaksi ja siksi oikeisto-yle hänet tyystin vaiensi:

  http://www.youtube.com/watch?v=fzr7kur5M2o

  Osku Pajamäki: työvoimapula oli ......pluffia. Sen hän Haansilta oppi.
  Pohditaan vähän myöhemmin sitä, miksi "demarikin" oikeisto-Ylessä valehteli, siis syitä siihen.

 • Keinottelijat ryhtyvät avoimesti KURISTAMAAN mattia ja maijjaa:

  1) velkakusetuksella
  http://yle.fi/uutiset/pk-seudun_asuntojen_hinnat_nousivat_5_prosenttia/6466438

  2) vuokrajonoja pidentämällä
  http://www.kauppalehti.fi/etusivu/rakentaminen kaantyy rajuun laskuun/201301346217

  "Täällä vapaassa maailmassa tarjontaa säätämällä säädetään hintoja, kannattaa tehdä kannattavasti vähemmän asuntoja kuin halvalla enemmän. Näin saadaan muulin perinnötkin ulosmitattua":
  http://www.oikeus.fi/14499.htm

  • Kusiaisen ohjeistavat kusiaisia: eli keinottelijoita ohjeistetaan myös tällä tavalla

   http://www.kauppalehti.fi/etusivu/pankit kiinteistosijoittaja, hanki rahat bondeista/201302361999

   Pankit kehottavat kiinteistörahoittajia hankkimaan nykyistä enemmän rahoitusta joukkovelkakirjamarkkinoilta, kun pankkisääntely nostaa vääjäämättä lainarahan marginaaleja.

   Pankeissa myönnetään, että kiinteistökauppojen pankkirahoitus on tiukentunut viime aikoina.

   Syynä tähän on Danske Bankin finanssikeskuksien johtajan Jarmo Lankisen mukaan vakavaraisuussääntöjen kiristyminen. ”Kun vakavaraisuussäännöt kiristyvät, marginaalia joudutaan nostamaan”, Lankinen sanoo. • Kusettajat VEHKEILEVÄT monin keinoin. Asunnon tuleva remontti tietenkin kuuluu hintaan LISÄ-hintana, joka tulee ilmoittaa ilman muuta

  http://keskustelu.suomi24.fi/node/11246093

  Otetaan esim. 85 neliön 3-4h k, jonka hinta on 190000 (normihinta) , mutta kun siihen lisätään putkiremontti 75000 julkisivuremontti 35000, ja se LISÄTÄÄN myyntihintaan näkyville.
  Oikea myyntihinta on siten rehellisesti KOLMESATAATUHATTA !

  Ottakaa ihmiset huomioon nämä seikat, vanhoja putkiremppakämppiä katsellessanne. Ettei tule aivan ylivoimainen ostos ja ja ja se perinteinen tie huutokauppakammarille......

  • Kokoomus paljastaa korttinsa eläke-LEIKKAUS-asioissa:

   "Etla: Myy asunto, rahoita vanhuushoivasi

   Elinkeinoelämän tutkimuslaitos Etla suosittaa asuntovarallisuuden muuttamista eläkkeiksi nk. elinikäisellä eläkevakuutuksella.

   Maanantai 18.02.2013 klo 11:12" ( kuppalehti)

   Kyllähän se on päivänselvää, että kako-kepuli-"demarit" ovat PELANNEET teidän eläkkeet ja "työurakusetus" on vain ollut yritys leikata teidän eläkkeitänne. Nyt on uusia "innovatiivisia" temppuja luvassa, kuten huomaat


 • Oletko koskaan Haans miettinyt, että mitäpä jos olisit ostanut asunnon sinä vuonna kun ryhdyit tuhnuttamaan näitä juttujasi tälle palstalle? Tänään asuntolainastasi olisi kaatunut jo puolet menemään ja asuntosi arvo olisi noussut, no kymmeniä prosentteja...? Paljonko vuokra on noussut näinä vuosina? Oletko koskaan Haans miettinyt näitä juttuja?

 • Minunkin on puututtava asiaan.

  Meillä istuu tänään myös Vasemmistoliitto hallituksessa. Mitä Vasemmistoliitto aikoo tehdä asuntokeinottelun kitkemiseksi Suomesta?

 • JAAHAS, taas näitä "demari"-valheita. Niitä tulee nykyään ihan solkenaan:

  http://www.taloussanomat.fi/kansantalous/2013/06/17/maahanmuutto-kasvatti-suomen-tuloja/20138507/12?n=1

  LUE EM: ARTIKKELI LOPPUUN, OTE SIITÄ SEURAAVASSA

  OECD:n pääsihteeri Angel Gurría sanoo tiedotteessa, että hallitusten on ”tehtävä kaikkensa parantaakseen maahanmuuttajien työmahdollisuuksia”.

  ∇ Mainos, artikkeli jatkuu alempana ∇
  ∇ Artikkeli jatkuu ∇

  Gurrían mukaan etenkin pitkäaikaistyöttömyyden ja korkeiden työttömyyslukujen torjuminen on nyt tärkeää.

  Oikaisu: Toisin kuin jutussa aiemmin väitettiin, maahanmuutto ei kasvattanut Suomen bruttokansantuotetta 0,16 prosenttia vuonna 2011. Sen sijaan OECD:n tutkimuksen mukaan maahanmuutto toi menojen jälkeen Suomen julkiselle sektorille summan, joka vastaa 0,16 prosenttia bruttokansantuotteesta. Toimitus pahoittelee virhettä.

  laske itse
  www.velkakello.fi

 • Natsit manipuloivat kauppahintojakin. Mikähän kako-kepuli-"demarien" aikakaudella EI olisi manipuloitu.

  MIltä siis keskiluokkaisesta työn sankarista tuntuisi, jos 20 vuoden asuntolainan maksamisen jälkeen joutuisi taas kaivamaan lisää rahaa asumiseen? Asuntojen ikääntyminen laskee hintoja ja tämä näkyy toteutuneissa kaupoissa, siksi Tilastokeskus on lanseerannut ns. "laatukorjauksen" hintatietoihinsa. Asialla ei ole mitään tekemistä oikean korjausrakentamisen kanssa jonka maksaa omistaja, vaan kyseessä on yksinkertaisesti hintaindeksin keinotekoinen korottaminen silloin kun vanhemmat asunnot on myyty matalamalla hinnalla, jota ei Tilastokeskuksen mukaan saa tulkita hintojen laskuksi:

  "Laatukorjauksella tarkoitetaan tilannetta jossa esimerkiksi tilastointineljänneksellä tietyllä alueella asunnot ovat keskimäärin vanhempia kuin perusajankohdalla, indeksiä täytyy korjata ylöspäin, koska muuten asuntojen korkeammasta iästä johtuva matalampi hinta tulkittaisiin väärin hintojen laskuna. "

  http://www.stat.fi/til/ashi/2013/07/ashi_2013_07_2013-08-30_laa_001_fi.html

  Oletko koskaan ihmetellyt miksi ympäristöministeriön keräämien toteutuneiden kauppahintojen mukaan laskua on 4-5% vuodessa, samaan aikaan kun Tilastokeskuksen "indeksikorjatut" hinnat ovat aina hivenen plussalla? Niin minäkin:

  http://www.asuntojenhinnat.fi/

  Vanhojen asuntojen kauppahinnat ovat olleet alempia, joten Tilastokeskus on hivenen "korjannut" niiden hintoja. Näin yhteiskuntarauha säilyy ja ministerit voivat edelleen ajella Audin takapenkillä säätytalolle samalla kun tuulipuku tyytyväisenä köröttelee aamuruuhkassa työpaikalleen Euroopan vanhimmalla ja kalleimmalla autolla. Sillä onhan hänen "asuntovarallisuutensa" määrä koko ajan omasta mielestään kasvanut.

  http://keskustelu.kauppalehti.fi/5/i/keskustelu/thread.jspa?threadID=230733&tstart=0

  • Ainakin myös kiinteistöverotuksessa nyt korjailevat vanhojen rakennusten verotusarvoja ylöspäin kun kiinteistöverosta on tarkoitus kehittää kunnille lisätuloa, ja ilman näitä valheellisia korjauksi se laskisi siltä osin tai sitten pitäisi prosenttia nostaa paljon enemmän mitä sitäkin kyllä siis nostellaan.


  • Ilman muuta verottaja kusettaa sen minkä vaan ikinä irti saa. Eihän verottaja huomioi edes pankkitililläkään makaavien varojen inflaation myötä hupenemista vaan rokottaa toteutuneesta inflaatiosta 30% pääomatulona, ja sama juttu on kaikkialla missä verottaja tulkitsee inflaation pääomatuloksi ja rokottaa siitä 30% veroa.
   Mä kyllä luulen että nuo mainitsemasi keskiluokkaisetkin(mitä niillä tarkoitatkin) ovat hekin myös aika paljon perilläkin tästä kusetuksesta mitä joka puolelta verottaja heihin kohdistaa yhä kasvavassa määrin eivätkä siis välttämättä kaipaa mitään saarnamiestä tällaisen asian kertomiseen. Sitä vaan pitää yrittää taaplailla parhaansa mukaan tämän kaiken kusetuksen keskellä. Ei ole muuta vaihtoehta ellei sitten sossulinjalle lähde mikä ei sekään niin häävi vaihtoehto ole.


  • No tuskin on tuo 70milj mitään oikeaa relituottoa, ei ainakaan kaikki ole vaikka veroa tietenkin siitä on joutunut pääomatulon nimikkeellä maksamaan. Nämä rakennukset nimittäin myös rapautuvat ja käyvät vanhanaikaisiksikin ajan saatossa, ja niihin kiinnitetyt varat pitäisi nekin joskus saada vuokrista takaisin. Helposti se näissä vuokrataloissa menee niin, että sitä näennäistuottoa vaan vähän saadaan ja kymmeniäkin vuosia siitä veroa maksetaan, mutta sitten rysähtää isot rempat, ja voipa talo jäädä kysynnän hiipuessa tyhjilleenkin, jopa purettavaksi voi rakennus mennä varsinkin jos vuokralaiset saattavat sen slummimaiseen huutoon, ja vielä se purkaminenkin maksaa omistajalle.
   vvo:lla on myös valtavat massat asuntoja vuokralla, niin että ei tuo 70milj. paljon ole suhteessa siihen vaikka se kaikki realituottoakin olisi, se lie pikemminkin kiikun kaakun niin että ei juoksevien kulujen kanssa ole sentään miinukselle mennyt. Lisäksi jos vaikka se olisikin tuottoa omille likoon laitetuille pelimerkeille, niin pitää siitä verojen jälkeen vielä inflaation vaikutuskin vähentää.


 • Keinottelun ykkönen "vuokraturva" hs. 16.2.2014

  " Myymättömät asunnot vuokralle "

  Miten tuo mahtaisi onnistua, minne pantaisiin omistaja ?

 • Olisit itse pitänyt edes yhtä asuntoa vuokralla pidempää(Vaikka alkuun velatonta asuntoa.Tosin ei siinä juurikaan eroa kannattavuuden suhteen ole josko velkarahalla ostettua asuntoa vuokralla pitää siksi kun velkojen korot saa sentään suoraan vähentää vuokrasta, eikä niin mennen siis veroa sentään mene koko näennäistuotosta jota siinä kasvavaa korjausvelkaa vastaan saa), muutaman kymmenen vuottakin, niin että niitä isompia taloyhtiön remppojakin jo olisi siihen tullut ja takapakkeja vähän hankalammista vuokralaiistakin ja asunnon tyhjänä olojakin vuokralaisen vaihtuessa ja siinä huoneiston sisäremppojen tekoa. Jos tällaisista asioista olisi sinulla omakohtaista kokemusta, niin tietäisit että ei nykyään ainakaan vielä 12€/neliö vuokralla vuokranantjalle juuri mitään itselleen jää vaikka ei niitä pahimpia vuokrallaisia kohdalle osuiskaan eikä muitakaan pahempia riskejä realisoituisi. Ja tämä 12€/neliö melkein asunnon sijainnistakin riippumatta, pääkaupunkiseudulla kaikki on vielä vähän hintavampaa. Siis tämä 12€/neliö eikä sillä saa vuokranantaja vielä mitään(vain kustannukset peittoon) ottamilleen omistuksesta tuleville riskeille ja vastuille. Kaikki vastuu asunnon laskuista ja menekistä markkinoilla ja vielä varsinaisen kauhuvuokralaisen kohdalle osumisesistakin on kuitenkin asunnon omistajalla eli vuokranantajalla. Ei ole ihme jos näin mennen vuokrat nousevat 15€/neliö ja ylikin.
  Ja tähän sitten se paljon puhuttu asunnon arvonnousu. Asunnon arvo ei juurikaan nouse sen vanhetessa, ei varsinkaan vuokralla olevan asunnon vaan päinvastoin sen arvo laskee, joskin yleensä aina sentään vähemmän laskee kuin mitä rahan arvo laskee ja siksi numeraalista nousua melkein aina esiintyy jos nyt ylipäätänsä asunnolle jotainkin kysyntää riittää. Mutta tästä numeraalisesta arvonnoususta puree kyllä 30% vero myyntivoittoveron nimikkeellä ja onhan asunnon oston yhteydessä maksettu varainsiirtoverokin. Tosin jos myydessä vielä välittäjiä käyttää niin ne laskuttavat alveineen sellaiset 4% päältä pois eikä siinä silloin edes mitään numeraalista voittoakaan enää paljon vuokralla olleesta asunnosta jää ellei sitten ole sitä pitänyt vuosikymmeniä, mutta pitäisihän sitä inflaatiokompensaatiotakin saada omille likoon laitetuille varoille ellei tämän vuokrauksensa kanssa köyhtyä aio.

 • Tosi simppelisti... vuokrahinnat eivät voi laskea koske vuokrakämpät ovat voittoa tuottavien muutaman rahastojen omistuksessa. Eivät ne hintoja laske ja kilpaile toisiaan vastaan koska muuten tulisi kaikille tappiota. Näin niinkuin koskaan. ja koska niillä on vuokrakämppien monopoli asema sekä on kroonista asuntopulaa jotain 30.000 ottajaa jokaiselle tyhjälle vuokrakämpälle, joiden maksu valtio/kela/kunta/sossu tuettua on vuokranmaksu varmaa... eivät vuokrat tule koskaan laskemaan. On noi uutiset oikeassa, Helsinki on kultakaivos. Ja valtio itse pitää yllä sitä. Valtion kannattaisi vuokrata vain omia kämppiään. On aika idioottimaista että tukee yksityisiä vuokraajia. Tai sitten ei pitäisi tukea mitään. Se on joko yksityinen tai valtio, nyt on kummatkin.

 • Mattia ja maijjaa viedään nyt oikein kunnolla:

  SRV:n Hienosen mukaan tällä hetkellä pääkaupunkiseudulla rakentavasta työvoimasta noin kolmannes on virolaisia.

  ”On paljon sellaisia töitä, joihin meiltä Suomesta ei edes löydy ammattimiehiä”, Hienonen sanoo.

  ”Ilman virolaisia käytännössä mitään kohdetta ei voida rakentaa”, hän sanoo.
  Hienosen mukaan pääkaupunkiseudulla työkykyisiä ja ammattitaitoisia suomalaisia rakennusmiehiä ei ole juurikaan työttöminä. Maaseudulla se voi hänen mukaansa olla ongelma.

  Pääkaupunkiseudulla asuntotilanne ja muuttamisesta aiheutuvat lisäkustannukset vaikeuttavat tilannetta. Hienosen mukaan verottaja auta asiaa.

  VIELÄKÖ MUISTAT, hinnannostajia
  http://portti.iltalehti.fi/keskustelu/showthread.php?t=293513

 • Hmm... uusia keinottelijoita ja menetelmiä luvassa ;

  Uudiskohteiden kysyntä ei oikeasti ole niin suurta kuin näyttäisi, koska rahastot ovat alkaneet ostaa niitä. Näin sanoo katsauksessaan Suomen Asuntosijoittajat -yhdistys.

  Uusia kerrostaloasuntoja ostavat nyt ennen kaikkea erilaiset asuntorahastot. Näin on ollut reilun vuoden ajan, Suomen asuntosijoittajat sanoo asuntomarkkinakatsauksessaan.

  Niin syntynyt uusi kysyntä on korvannut kotitalouksien laskenutta ostohalukkuutta. Samalla se antaa tilastoissa liian ruusuisen kuvan uudistuotantokaupasta, katsauksessa todetaan.

  Kotitaloudet pitäisikin tilastoissa erottaa instituutio-ostajista, yhdistys ehdottaa.

 • Asian (avaus) tiimoilta on tapahtunut heräämistä.

  http://keskustelu.suomi24.fi/t/14147938/asunnoilla-keinottelu-kiellettava-!

  Avauksesta selviää, mihin pitää ensimmäiseksi puuttua, jos halutaan, että jotain myös alkaa tapahtua. Puheet ja suunnitelmat eivät auta ketään, vain teot.
  Veikkaan, että mitään ei tapahdu, ainakaan porrrrvarihallituksen aikana, koska he ovat nykyjärjestelmän luojia.

 • Ruotsi ja Suomi romahtavat yhtäaikaa. Ne ovat lähinnä Nordean kautta kytköksissä toisiinsa ja myös ruotsi on pahoissa vaikeuksissa. Ei kestä enää kauaa.

 • Nyt peräti 7 vuotta avauksen laatimisesta on selvinnyt yhtä ja toista eikä poliisia enää tarvita, vaan suoria oikeustoimia

  "1) Poliisitutkinta siitä, kuinka moni maahanmuuttaja todellisuudessa ITSE työllään maksaa vuokransa vai maksaako mamujen vuokrat veronmaksaja, siis se, jonka päänmenoksi juuri asuntomarkkinoilla keinotellaan. Vuokratason lasku on yksi ehto hintojen normalisoimiselle."

  Suuri joukko mamuista EI maksa asumistaan, vaan muut suomipojat korkeinta veroina
  Hyyssälä: "asumistuet räjähtämässä käsiin". Kohta kaksi MILJARDIA vuodessa !!!

  "2) Poliisitutkinta siitä, kuinka suurta asuntokantaa verovaroin seisotetaan asuntoparkissa ja selvitys kansalaisille tämän puoliskon metkuista."

  Herrrliinin Sanomat kertoivat viikko pari sitten, että maassa on TYHJILLÄÄN satoja tuhansia asuntoja. .

  ======================================

  ELI, EI SIIS TARVITAN KUIN OIKEUSTOIMIA, KUSETTAJIA VASTAAN, jotka ovelasti yrittävät kyniä sinut tyhjiin laittomalla asuntokeinottelulla !!!

  Terveisin, tiedät kyllä kuka !

 • Kyllä se on se vuokratuki ja hallitsematon maahanmuutto, joka aiheuttaa vuokra-asuntopulan. Omistusasunnon myynti ei onnistu, kun ilmaista rahaa on niin helposti saatavissa. Pahin ongelma on tuo YK:n pakolaissopimus, joka laadittiin siihen aikaan, kun pakolaiset eivät voineet netissä vertailla vastaanottajavaltioiden sosiaalietuuksia. Ei 50-luvulla voitu arvata, että koko Afrikka tulee kuokkimaan meidän kulutusjuhliin. Kaikenlaisissa tempputyöllistämis päivähoitopaikoissa tummat loisivat ja kunnat maksavat asunnot ja tempputyöpaikat. Saahan siinä sivussa muutama byrokraatti mukavaa toimistotyötä. Moni tekee mukavasti rahaa tällä väkisin aikaansaadulla asuntopulalla.

 • Oletko ihmetellyt, miten maahanmuuttajat löytävät aina asunnon PK-seudulta.
  No me kerromme. Asunnon saanut maahanmuuttoja huutaa bingo, kun saa vuokra-asunnon. Hän ottaa asuntoon maamiehensä pimeästi, joka hoitaa hänen Kela asioinnit ja mahdolliset työkkäri ilmottautumiset. Itse häipyy kotimaahansa, missä elää Suomesta saaduilla tukirahoilla loistavasti. Asuntoon vielä muutama pimeä vuokralainen ja rahan tuloa ei voi estää. Mikäli ei halua muuttaa kotimaahan on vaihtoehto. Otetaan avioero tai muutetaan nimellisesti erilleen. Asutaan yhdessä ja ylimääräistä asuntoa sitten vuokrataan pimeästi edelleen. Asuntoa voidaan hyvin käyttää vaikka prostituutioon, niin rahaa tulee paremmin.

  • Suomessa on kaikki mennyt täysin järjettömäksi.

   On se kumma, ettei päättäjätkään ymmärrä vähääkään suojella suomea ja ajaa suomalaisten etuja.
   Meillähän ei vähäisimmässäkään määrin ole mitään velvollisuutta elättää muun maailman väkeä.
   Riittää, kun jokainen maa huolehtii omista asioistaan.

   Ja siinäkään ei ole mitään järkeä, että jossainpäin maailmaa tehdään mielettömästi jälkeläisiä, mutta ei välitetä niiden elämästä ja toimeentulosta vähääkään !!!
   Ja sitten niitä työnnetään meidän riesaksemme,,,,IDIOOTTIMAISTA !
   Ja vielä jotkut hullut suomalaiset hyväksyvät tuollaisen toiminnan !!!

   Ajatelkaapa sitä, että jos me suomalaiset tehtäisiin SAMOIN,,,,,,synnytettäisiin vaan kokoajan mielettömästi lapsia, eikä välitettäisi niiden elämästä vaan yritettäisiin vaatia jonkun muun maan elättämään niitä.
   SE OLISI SAIRASTA !!!


 • Saisiko sopuliin uutta puhtia, jos kertoisin, että suomen Palkka-POTTI on kasvanut 5 rosenttia. Näin porrrrvarit kertoivat tänään jossain "uutisissansa" !

  SOPULI, innostuitko porrrrvarin "ilosanomasta" `?

Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Koronavirus saapunut Suomeen

  Se on Lapissa tuli kiinalaisten turistien mukana. Miten käy joulupukki turismin? Onko lappi eristettävä?
  Maailman menoa
  239
  3686
 2. Tunsiko joku HA n ja missä oli töissä

  Myllymäen kaupunginosa liittyi surulliseen kaupunginosien joukkoon missä on tapahtunut kantasuomalaisten murha laittoman maahanmuuttajan toimesta. Pää
  Hämeenlinna
  38
  433