Maahantunkeutumisen aiheuttamat kustannukset!

Vihervasemmisto, jopa Kokoomus on väittänyt jatkuvasti etti maahantunkeutujien aiheuttamat kulut ole poissa suomalaisilta. Nyt on konkreettisesti todettu, että vanhuksia on hoidettu liian vähin varoin.
Voidaan todeta, että vihervasemmisto on puhunut täyttä palturia.

Timo Soini haluaa 100 hävittäjää ja väittää ettei yhtään rahaa näistä liikene vanhusten hoitoon.
Väite on yhtä tyhmä! Kaikki raha, mikä ei mene suomalaisten hyväksi on heiltä pois.
Ainut vaihtoehto on siirtää vanhusten hoitoon varattavat rahat budjettiraamin ulkopuolelle, tällöin liikkkumavaraa siirtää niitä rahoja muihin tarkoituksiin.

17

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • JenkkiReiska

      Jos ja kun Suomeen tulee kymmeniätuhansia pakolaisia, keneltä tämä on pois vai onko keneltäkään?

      – Siitä täytyy lähteä, että se ei ole keneltäkään pois, Sipilä sanoi.

      – Ensi vuoden budjetissa on toki ylöspäin arvio siitä, miten nämä kulut lisääntyvät. Mutta sen takia ei ole pienennetty kenenkään etuuksia, Sipilä jatkoi.

      • Turakainen

        Juuri noin Pöpilä valehteli https://www.is.fi/kotimaa/art-2000000998555.html mutta valehtelihan Pöpilä juuri äsken Kempeleen matu-lukaalistansakin. Kukkaan ei välitä.

        Todelliset matu kulut ovat paljon paljon suuremmat kuin mitkään arviot, on niin paljon piilokuluja, kerrannaiskuluja sekä kunnallisia nimellishintaisia palveluita/etuuksia joita ei ole mitoitettu muukalaisia notkujia varten.

        Suurimmalla osalla eläkeläisistä on paljon kehnompi elintaso kuin matuilla. Matut käyvät merkkivaatteissa bemareillaan K-allissa kaupassa kärryt notkien kun eläkeläiset käyvät bussilla L-uuseri kaupassa ostamassa muutaman purkin hernesoppaa tms. Matut käyvät Terveyslato Oy:ssä hoidattamassa itseään lääkärillä, eläkeläiset jonottavat terkkareissa tuntikausia ja pääsevät sitten viimein jonkun kandinaatin pakeille.

        Eräs tapa hahmottaa noita miljardeja on tarkastella esim paljonko 1 miljardi vuodessa tekee per joka ikinen suomalainen (vastasyntyneestä vanhimpaan vanhukseen), se on noin 181 eur/nuppi/vuosi (joka muuten kuluu jo kehitysapuun joka vuosi). Jos matuihin menisi todellisuudessa 20 miljardia vuodessa niin se olisi sitten 3636 eur/nuppi/vuosi .


    • talous.ihme

      "Raportti: Suomen ja EU:n kehitysyhteistyörahat valuvat omaan pussiin – yhä pienempi osuus maailman köyhimmille"

      Suomi käyttää kehitysyhteistyörahat täällä olevien pakolaisten hemmotteluun jos täällä EI olisi pakolaisia suomi joutus lähettämään rahat kehitysmaihin?
      Eli periaatteessa maahantunkeutuneisiin ei kulu suomalaisille tarkoitettuja rahoja?
      (kaikkihan höpöttää että autetaan siellä kaukana olevia pakolaisia paikan päällä? rahat olis silloin TOTAALISESTI pois suomalaisilta? Nythän saattaa olla että rahojen vastineeksi joku mamu saattaa jopa vaihtaa vaipan vanhukselle? Maahantunkeutuneiden ansiosta saadaan pitää rahat? ja jopa joidenkin työpanos tulee ikäänkuin kaupanpäälle?)

      • Pelleille

        Rahat olisivat totaalisesti pois suomalaisilta, jos puuttuisimme pakolaisuuden syihin lähtömaissa?! ... Kyllä se on juuri päinvastoin eli mitä enemmän pakolaisia otamme ja autamme Suomessa sitä enemmän heitä tänne tulee, eikä mikään patoa väestöräjähdystä saat vähennä pakolaisuuden syitä!

        Pakolaiset vievät rahamme olivatpa he missä tahansa, jos rahaa jaetaan. Suomessa saamme murusia takaisin veroina ja pakolaisbisneksinä, mutta tässä on kysymys paljon isommista asioista kuin rahasta! Kysymys on suomalaisten tulevaisuudesta Suomessa. Vain hullu lahjoittaa maansa vieraille tai varsinkaan kaikkein pahimmille joukkioille mitä maailmalta löytyy! Tarkoitan sekä huijareita, rikollisia että muslimeita yleensäkin, koska he tuovat mukaan oman kulttuurinsa ja omat lakinsa, kun esimerkiksi Ruotsin 62 no-go-aluetta todistavat. En muista monta niitä oli jo Ranskassa ja Englannissa, mutta kysymys on sadoista ellei tuhansista. Muslimit eivät välitä antaa tilaa enempää, kuin saadakseen rahansa ja, jos heidän annetaan, niin he valloittavat lopulta koko Suomen ja EU:n. Enemmän rahaakin jäisi Suomeen, jos rahat jaettaisiin suomalaisille pakolaisten sijasta! Se tulisi tarpeeseen, parantaisi Suomea, eikä monet lähettäisi rahoja ulkomaille, kuten pakolaiset tekevät. Elätettävien määräkään ei kasvaisi, eikä maailman koko pahuus vyöryisi maahamme!


    • KYMYSYSTÄpukkaa

      Olisiko rikkaiden arabimaiden syytä auttaa ja vastaanottaa naapurimaittensa pakolaiset? Esimerkisi Irak on maailman öljyrikkaimpien maiden joukossa. Miksi suomalaisten pitää elättää irakkeja tai muitakaan muslimeja, jotka eivät tänne kuulu vähäisimmässäkään määrin ja, joiden asiat eivät kuulu suomalaisille vähäisimmässäkään määrin?

      Mikä on rikkaiden muslimimaiden ARVOPOHJA? Tämä kysymys on tänään yhtä ajankohtainen kuin se oli vuonna 2015!

      https://www.youtube.com/watch?v=UW_oXEksqh8

      Mikseivät rikkaat arabimaat ota vastaan pakolaisia?

      • t34t43t43t

        Hyvä kysymys ja luulen, että vastaus löytyy tyhmistä päättäjistä Suomessa ja muualla EU:ssa. Mikään järkevä valtio ei vastaanota ilmaisen rahan perässä vaeltelevia elämänetsijöitä!


      • ikävä.tosiasia
        t34t43t43t kirjoitti:

        Hyvä kysymys ja luulen, että vastaus löytyy tyhmistä päättäjistä Suomessa ja muualla EU:ssa. Mikään järkevä valtio ei vastaanota ilmaisen rahan perässä vaeltelevia elämänetsijöitä!

        "Mikään järkevä valtio"
        Siinähän se tuli. Kerros viellä kuka Suomeenkin valitsee päättäjät ja aletaan olemaan asian ytimessä vai? Jos noiden jotka päättäjät suomeen valitsee annetaan äänestää niin arvaappa keitä ne äänestää ... eli odotettavissa on? ettei tilanne Demokraattisesti paljoo muutu.


      • PohjolanPASKASTAN

        Kuka valitsee päättäjät, on samantekevää, jos kukaan ei voi vaikuttaa siihen mitä päättäjät tekevät muissa asioissa, kuin niissä joita he lupasivat hoitaa. Esimerkiksi maahanmuuttoa ei pidetty ongelmana vielä 1994, vaikka se on ollut piilevä ongelma jo yli 20 vuotta. Niinpä päättäjiä ei valittu sillä perusteella, että olisivatko he antamaan Suomen ulkomaalaisille vaiko ei. Kyllä vastuu on päättäjien, vaikka Suomessa valtiovalta kuuluukin nimellisesti kansalle. En halua, että jonain päivänä se kuuluu maahanmuuttajille. Siksi maahanmuutto on lopetettava kokonaan, jo tulleet palautettava kun eivät enää tarvitse turvaa ja kaikkien suomalaisten lisääntyminen estettävä, mukaanlukien täällä kauan olleet maahanmuuttajat. Suomen väkiluku on jo nyt kymmenen kertaa suurempi kuin mikä on ympäristömme kestokyky! Esimerkiksi Suomen väestöntiheys on kolminkertainen vaikkapa paljon eteläisemmän "Venäjän vilja-aitan" eli Kasakstanin väentiheyteen. Missään muualla maailmassa ei elä niin paljon ihmisiä niin pohjoisessa kuin Suomessa!


    • Suomi on tarkoitus puhdistaa rahoista ja omaisuudesta. Eli sähkönsiirto ja terveydenhoito
      yksityisille, joihin palkataan ajan mittaan ulkomaalaisia halpahoitajia. Nyt alussa
      niin vähän kuin vain mahdollista javetää heitä mehut pois. Verorahat Caymansaarille ja omistajat asumaan Etelä-Ranskaan tai Floridaan. Finnarna har det så roligt.

      Anteeksi jää teille yksi tehtävä olla aseen kanssa metsässä puolustamassa Ruotsia!

    • Moni on miettinyt, että mikä on maahanmuuttajien motiivi muuttaa Suomeen?
      Tätä kysymystä pohtivat asiantuntijat, professorit sun muut tutkijat.
      Ensimmäiset pakolaiset Suomeen taisivat tulla Chilestä? En muista olivatko veljekset, jotka työskentelivät tuolloin 70-luvulla pakolaisia vai ei, mutta pikkuveli kiteytti motivaation hyvni.
      Isoveli soitti, että tule tänne Suomeen täällä saa niin paljon pimperoa, kun jaksaa hoitaa.
      Motivaatio oli hyvin yksinkertainen.

    • Sosiaali- ja terveysalan lupavirasto Valvira harkitsee niin sanottujen haamuhoitajatapausten viemistä rikosprosessiin.

      Haamuhoitajilla tarkoitetaan tässä tapauksessa sitä, että esimerkiksi hoitokodissa paisutetaan todellista hoitajien määrää laskemalla hoitohenkilökuntaan muita kuin hoitotehtäviä tekeviä työntekijöitä.
      Maahanmuuttoon myötämielisesti suhtautuneet politiikot vaihtoon, jotta rahat voidaan ohjata vanhuksille!!!!!!!!

    • 898o88787

      koska te opitte laskemaan ????
      Maahanmuuttoon ja pakolaisiin menee n 5 miljardia euroa vuodessa !!

      suomeen tuli 2015 35 000 muslimimiestä

      Esim VOK menot:

      v 2015 700 milj euroa
      v 2016 600
      v 2017 700
      yht 2 miljardia

      n 10 000 muslimimiestä on saanut oleskeluluvat
      asunnot pk-seudulla , a vähintään 200 000 euroa ; 2 miljardia

      vuokrat muslimimiehille 100 milj euoa vuodessa

      ja sitten on vanhat 130 000 mamua joita pitää elättää

      • qåaäzm

        Kun Tytti Tuppuraisen (sdp) unelma pääsee käytäntöön, tuon luvun voi kertoa kymmenellä. Persuja kehiin, ei mul muuta.


    • Ahvenanmaa saa rahaa rutosti, koska paikka on suomenruotsalaisten huvittelupaikka kesäisin.
      oletteko havainneet, että maahanmuuton puolustajat ovat yleensä vihervasemmiston naisia.Varmaan arvaattekkin miksi. maahanmuuton puolestapuhujat hupenisivat vähiin, jos yhtäkkiä tulisi 30000
      16-30 ikäistä naista hakemaan turvapaikkaa.

      • RuotsiOnSotaTilassa

        Ahvenanmaa pitää emämaataan lypsylehmänä ja koko saari on ruotsalaisten lomailupaikka missä suomalainen on pelkkä muukalainen. Vihervassarit on tulevassa uudessa hallituksessa ja mikä tärkeintä heillä on mukana myös RKP.


    • lukekaa.linkolaa

      Suomessa ihmisen hiilijalanjälki on maailman suurimpia joten tänne ei pidä ottaa yhtään ulkomaalaista, oli ne sitten työperäisiä tai pakolaisia.
      Väestönkasvu ei ole hyvä asia, se on paha asia.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      275
      2929
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      76
      1528
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      43
      1460
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      34
      1260
    5. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      47
      1190
    6. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      25
      1187
    7. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      6
      1170
    8. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      43
      1109
    9. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      1067
    10. Ihan mielenkiinnosta kyselen...

      Kun olen huomannut, että omat sähköpostit sakkaavat, puhelut eivät yhdisty jne. että missähän mahtaa olla vika? Osaisko
      Ikävä
      14
      1003
    Aihe